Találatok a következő kifejezésre: Hogyan tudnám a kb 1 (27 db)

Van egy mkv videóm csak az vele a problémám hogy hang késik kb 1 mp-et. Valahol olvastam hogy az mkvtool nevü programmal tudnám ezt megcsinálni. Valaki le tudná írni pontosan hogy hogyan?

Legjobb válasz: VLCvel nézzed. ha itt is el lenne csúszva a hang akkor itt legalább tudod állítani. http://www.videolan.org/vlc/

VLCvel nézzed. ha itt is el lenne csúszva a hang akkor itt legalább tudod állítani. http://www.videolan.org/vlc/
Én úgy tudom CODEC gond lehet vele vagy a gép lehet gyenge hozzá, illetve sok mkv állítólag hibás alapból.A Codec-témában állítólag a cccp codec jó hozzá, de nekem a transformers 2-n nem segített.
A kérdező hozzászólása: Nem codec vagy gép miatt ilyen csak úgy szedtem le a filmet hogy egy külön fájlba volt a magyar hang és szerintem ezért késhet és ezért kéne valahogy megcsinálni hogy ne késen
Egy videószerkesztõben lehetne esetleg megcsinálni, de az a videó hosszátol függõen sok konvertálással járna. Be kell rakni a videó alá a hangot, pontosan ügyelve a késésre és úgy elmenteni. Vagy olyan lejátszóprogrammal nézed meg, ami lehetõvé teszi a hang elcsúsztatását.

Felpontozlak! Hogyan tudnám a Wi-FI hatótávolságát feljebb tenni? Nagyon kicsi a hatótávolsága, kb 1 m, és szeretném feljebb rakni, hogyan lehet?

Legjobb válasz: ezt programmal nem tudod. csak ha veszel egy jobb minöségû wifit.. vagy veszel hozzá kábelt ,és kijebb rakod. hogy tobb jelet fogjon vagy kapjon :)

ezt programmal nem tudod. csak ha veszel egy jobb minöségû wifit.. vagy veszel hozzá kábelt , és kijebb rakod. hogy tobb jelet fogjon vagy kapjon :)
Vannak ilyen hidak, vagy Wifi hatótávolság kiterjesztõk, mostmár elég sok helyen árulják õket.
Ha netán mégsem a router a hibás, csak egy megoldás lehet szerintem: nagyobb nyereségû külsõ antennát kellene használnod. Nem tudom, készen kapható-e ilyesmi, ha nem, megtervezni és házilag megépiteni nem egy nagy varázslat!
A kérdező hozzászólása: köszi a választ, akkor a ruoter lehet hibás. ez sem volt valami drága, veszek egy újat :) Mentek a zöld kezek!! :)
Valószínûleg hibás, legolcsóbb routernek a hatótávolsága is nagyobb mint 1m.
A kérdező hozzászólása: 100 Mbps
Hány mbps neted van?
A kérdező hozzászólása: Ruter: TP Link: TL-WR941N/TL-WR941ND
A kérdező hozzászólása: köszi a választ, de a papírban az van írva, hogy a Wifi hatótáva 3-5 méter. Akkor ezt valahogyan csak lehet fokozni?
1m? milyen routered van?
ezt tölts le: http://www.fingel.com/wp-content/uploads/2008/07/windsurfer... nyomtasd ki és vágd ki a kijelölt hejeken majd arra ami a képen alul van ragassz egy réteg alufóliát és a másikat meg illeszd emebbe és ragaszd össze vagy ragasztóval vagy celluxal az alufóliás részénél dugd bele emezt és ha kész akkor kapsz egy ilyet...: http://www.c-ken.be/images/Windsurfer_Pic2.jpg ha minden jól megy akár 60-70% os jelnyereséged is lehet... hidd el mûködik én is ezt használom hogy egyik szobából átlõjjem a netet a másikba mert túl gyenge a jel... jah még csak annyit hogy ezt forgatnod kell ... bekell állítani a fókuszpontot mert ha nem jól állítod ugyan annyit veszíthetsz a jelbõl mint amennyit nyersz ... :) remélem tudtam segíteni :)

Hogyan tudnám összeszoktatni a kb 1 éves cicámat a most kapott 4 hetes cicával?

próbáltam a nagynak megmutatni a kicsit de nagyon fújt rá,utánna 1 helységbe tettem ?ket persze én is ott voltam h a nagy nehogy bántsa a kicsit,de a nagy elfordult,nem is nézett a kicsire,és fújtatott.

Legjobb válasz: Elõször is nagyon sajnálom a kiscicádat, hogy alig 4 hetes korában elvették a mamától! De lehet más oka is az elválasztásnak, ez igaz. Nagyon sok türelemmel meg lehet szoktatni, de szerintem semmiképp nem szabad erõszakolni, nekem ez a tapasztalatom. Van egy 4 éves cicám és 2 lánya, akik rendszeresen szülnek, és mindig nehéz az összeszoktatás velük. Általában úgy viselkedik a "nagyi cica", ahogy leírtad. Idõnként finoman meglegyintem a "Nagyi" fejét, ha ráfúj a kicsire, azzal a kijelentéssel, hogy: Mit csináltál?! De egyformán simogatom az egyiket és a másikat is, hogy lássa hozzánk tartozik. Egy biztos türelem kell hozzá.

Elõször is nagyon sajnálom a kiscicádat, hogy alig 4 hetes korában elvették a mamától! De lehet más oka is az elválasztásnak, ez igaz. Nagyon sok türelemmel meg lehet szoktatni, de szerintem semmiképp nem szabad erõszakolni, nekem ez a tapasztalatom. Van egy 4 éves cicám és 2 lánya, akik rendszeresen szülnek, és mindig nehéz az összeszoktatás velük. Általában úgy viselkedik a "nagyi cica", ahogy leírtad. Idõnként finoman meglegyintem a "Nagyi" fejét, ha ráfúj a kicsire, azzal a kijelentéssel, hogy: Mit csináltál?! De egyformán simogatom az egyiket és a másikat is, hogy lássa hozzánk tartozik. Egy biztos türelem kell hozzá.

Eddig kb 1 doboz cigit szívtam el életemben egy éven keresztül nem szoktam rá csak néha szórakozásból kb 2 hetente 1-2 szálat 14 vagyok és tudni akarom ebbõl lehet-e valami bajom? Tudom hogy nem a legegészségesebb dolog de úgy gondolom annyi nem árt.

hiszen vannak ismerõseim akik már 10-12 éves koruk óta rászoktak a cigizésre (mesõségbõl)

Legjobb válasz: Ha itt abbahagyod,biztosan nem árt. Ha késõbb rászoksz már más a helyzet.

Ha itt abbahagyod, biztosan nem árt. Ha késõbb rászoksz már más a helyzet.
Pár szál cigitöl nem lesz gond. De mivel sajna nem fogod abbahagyni az biztos, ezért késõbb bármi bajod is lehet.
Mérget akkor is szívtál be. Jó esetben kiürült már a szervezetedbõl, de legokosabb, ha soha többet nem gyújtasz rá.
Szerintem túldramatizálják a dohányzás káros hatásait. Persze az baj, ha valaki légzõszervi betegségben szenved és cigarettázik. De egyébként nem hinném...senki sem tudja, senki sem látja, hogy mennyire káros csak a médiára és (dez)információkra hallgat, amiket olvasott vagy a haver mesélte...
Sajnos elõre nem lehet megmondani kinek mennyire árt, annyira nem ártott mintha naponta gyújtottál volna. Fiatal rugalmas szervezeted van könnyen tud regenerálódni.
A kérdező hozzászólása: úgy akartam írni, hogy nem visszik....
Az nCore -on már nincs semmiféle arány. Hit'n'Run rendszer van helyette. Ha reggelsz valahol nem ártana áttanulmányozni a szabályokat. A WIKI menüpontban minden megtalálsz. Jó olvasás!

Vásároltam 1 kerékpárt, már évek óta (kb 2-3 éve látom közlekedni vele a srácot) de van 1 hegesztés a vázon és aggaszt 1 kicsit, hogy nem -e lopott a bicaj. Hogyan tudnám meg, hogy lopott-e?

Nem írtunk adásvételi-szerződést,de még a helyi rendőrök is tudnák azonosítani,hogy ki-é volt a bicigli előttem.Kis város,mindenki ismer mindenkit.Nincs valami oldal ahova beütném a vázszámot és kiadná hogy lopott-e vagy sem.Mondtam neki,hogy írjunk 1 adásvételit a biztonság kedvéért,de azt mondta minek nem lopott.(Igaz a családjukban több ilyen típusú bringa is van.És nem is olyan fajták,akik lopnának.De olvasgatom itt a kérdéseket és kezdek félni,még a saját pénzemért nem hogy majd meg is büntetnek és a bringát is elveszik.Több tanú fel ér 1 adásvételi szerződéssel?Mert sokan látták és tudták,hogy Én vettem meg.A biciglin nem változtattam semmit,csak takarítás,olajozás,sárvédők és felnik polírozása ennyi,tehát nem festettem,nem cseréltem alkatrészt benne meg ilyenek.

Legjobb válasz: Én vagyok megint. Sajnos ez így van. A törvény ma Magyarországon a tolvajokat, bûnözõket védi. Nagyon oda kell figyelni, mit csinál az ember. 2 dolog a lényeg, hitelbe soha semmit, illetve cigókkal nem szabad foglalkozni! Sajnos én is megtanultam már pár éve. Elég sokat szoktam adni-venni, amióta ezt betartom, nincs probléma. A bicikli miatt meg ne aggódj, szerintem tuti nem lopott. Szerintem csak megsérült a váz valamikor és kijavították. Vagy kérdezd meg a srácot, akitõl vetted, hogy õ mit tud róla.

Én vagyok megint. Sajnos ez így van. A törvény ma Magyarországon a tolvajokat, bûnözõket védi. Nagyon oda kell figyelni, mit csinál az ember. 2 dolog a lényeg, hitelbe soha semmit, illetve cigókkal nem szabad foglalkozni! Sajnos én is megtanultam már pár éve. Elég sokat szoktam adni-venni, amióta ezt betartom, nincs probléma. A bicikli miatt meg ne aggódj, szerintem tuti nem lopott. Szerintem csak megsérült a váz valamikor és kijavították. Vagy kérdezd meg a srácot, akitõl vetted, hogy õ mit tud róla.
És a hegesztésbõl gondolod, hogy lopott? Miért, hol van az a hegesztés, mi gyanús benne? Ha 2-3 évig közlekedett vele, tuti nem lopott. Vagy ha lopott is, nem a városból. Az meg sose fog kiderülni. De ne aggódj, ha van valami gebasz vele, azt lehet látni az eladón is, meg a környezeten is ahonnan veszed.
A kérdező hozzászólása: Nem a szám környékén van a hegesztés.Mondjuk mindent rámondanék, de azt nem hogy tolvaj.Bízom benne.De mostanában annyi emberben csalódtam (elkérte az egyik ismerõsöm a telefonomat hitelbe, oda is adtam neki 15 ezerért, de azóta eltelt 2 hónap és nem is lehet megtalálni sehol, tudta hogy elfog költözni és itt a városban ahogy hallottam több embertõl is behitelezett dolgokat).A feleségem felment a rendõrségre hogy tegyenek valamit és azt mondták jelentsük fel a bíróságra.De ha a férje megverné akkor õvele szemben feljelentést kell tegyünk.Milyen igazságszolgáltatás van ma Magyarországon?A csaló, bûnõzõket védi a törvény, míg a rendes adófizetõ polgárt nyugodtan hülyének nézhetik, becsaphatják.Ej pedig de szívesen ki taposnám a belét is neki.(Aki behúzott az egy kábítószeres, tróger cigány aki a rendõrség spiclije)
A kérdező hozzászólása: A biciglin már túl tettem magam, de hogy létezhetnek ilyen szemét patkány emberek a földön, Ígérgetnek fût-fát, meg Tesóznak amikor kell valami nekik.Írogattam a Face-n, hogy széttöröm az állát ha megfogom.Erre letiltott.Ha szabad kezet adnának az ilyen mocsok férgekkel szemben biztos eltaposnám, mint 1 férget.És az egészben a legidegesítõbb, hogy tudom, hogyha hozzá nyúlnék azonnal a rendõrségre szaladni, mert annyi gerinc nincs benne, hogy kiálljon egy csicska kábítószeres tróger.Mindegy, mert csak felhúzom magam rajta és nem ér annyit az egész ember, hogy 1 másodpercig is rágondoljak."Saját kárán tanul az ember."Jobb az ilyen férgeket elkerülni nagy ívben, nemhogy leállni velük üzletet kötni.Úgy is azon törik a fejüket, hogy hol tudják a másikat átverni vagy becsapni.De, ha majd összefutunk az utcán, kíváncsi leszek milyen mesét ad elõ, mert magyarázkodni azt tudnak, megkönyörögni.

Tisztelt Doktor Úr! Hogyan tudnám erősíteni a hüvely, húgyutak immunitását? Kb. 1 hónapja menses után erős, égő fájdalmat éreztem kb. 2 napig, ami után a vizelés nehézzé vált, állandó ingerrel, majd véres vizelet is jelentkezett, kaptam rá Nolicin-S-t, el

Tisztelt Doktor Úr! Hogyan tudnám erősíteni a hüvely, húgyutak immunitását? Kb. 1 hónapja menses után erős, égő fájdalmat éreztem kb. 2 napig, ami után a vizelés nehézzé vált, állandó ingerrel, majd véres vizelet is jelentkezett, kaptam rá Nolicin-S-t, elmúlt, a labor sem mutatott semmit. Kb. 2 héttel később ismét visszatért ez az égő érzés, mintha egy üveg mentholt öntöttek volna szét, az ülés is fájdalmas, de a felfázás tünetei nélkül. Nőgyógyászhoz fordultam, hüvelygyulladás, gombát belül nem találtak, baktérium okozta gyulladás erre megint antibotikum és Betadin hüvelykúp. Az utolsó szem gyógyszer beszedése után már másnap ismét előjött az égő érzés, a szárazság érzése, a vizelési inger. A Betadin hüvelykúp még nem fogyott el, 10 napja használom – de már az is eszembe jutott, hogy nem biztos, hogy jó. Van valami természetes mód, vagy szer, vagy valami, hogy megerősítsem a hüvely természetes állapotát? Nagyon köszönöm válaszát.

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! A hüvelyhám védekezőképességének erősítésére a Vitagyn C hüvelykrém rendszeres használatát javaslom, amely egyéb természetes alapanyagok mellett C-vitamint is tartalmaz. Az antibiotikumkezelések után is gyakran kiújuló húgyúti fertőzések megelőzésére pedig egy másik készítményt javaslok, amely azonban vényköteles, így annak nevét – a jelenlegi szabályozás értelmében – nyilvános, internetes oldalon nem írhatom le. Fontosnak tartanék …

Olvass tovább »

Tisztelt Hölgyem! A hüvelyhám védekezőképességének erősítésére a Vitagyn C hüvelykrém rendszeres használatát javaslom, amely egyéb természetes alapanyagok mellett C-vitamint is tartalmaz. Az antibiotikumkezelések után is gyakran kiújuló húgyúti fertőzések megelőzésére pedig egy másik készítményt javaslok, amely azonban vényköteles, így annak nevét – a jelenlegi szabályozás értelmében – nyilvános, internetes oldalon nem írhatom le. Fontosnak tartanék … Olvass tovább »

Tisztelt Doktor Úr! Hogyan tudnám erősíteni a hüvely, húgyutak immunitását? Kb. 1 hónapja menses után erős, égő fájdalmat éreztem kb. 2 napig, ami után a vizelés nehézzé vált, állandó ingerrel, majd véres vizelet is jelentkezett, kaptam rá Nolicin-S-t, el

Tisztelt Doktor Úr! Hogyan tudnám erősíteni a hüvely, húgyutak immunitását? Kb. 1 hónapja menses után erős, égő fájdalmat éreztem kb. 2 napig, ami után a vizelés nehézzé vált, állandó ingerrel, majd véres vizelet is jelentkezett, kaptam rá Nolicin-S-t, elmúlt, a labor sem mutatott semmit. Kb. 2 héttel később ismét visszatért ez az égő érzés, mintha egy üveg mentholt öntöttek volna szét, az ülés is fájdalmas, de a felfázás tünetei nélkül. Nőgyógyászhoz fordultam, hüvelygyulladás, gombát belül nem találtak, baktérium okozta gyulladás erre megint antibotikum és Betadin hüvelykúp. Az utolsó szem gyógyszer beszedése után már másnap ismét előjött az égő érzés, a szárazság érzése, a vizelési inger. A Betadin hüvelykúp még nem fogyott el, 10 napja használom – de már az is eszembe jutott, hogy nem biztos, hogy jó. Van valami természetes mód, vagy szer, vagy valami, hogy megerősítsem a hüvely természetes állapotát? Nagyon köszönöm válaszát.

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! A hüvelyhám védekezőképességének erősítésére a Vitagyn C hüvelykrém rendszeres használatát javaslom, amely egyéb természetes alapanyagok mellett C-vitamint is tartalmaz. Az antibiotikumkezelések után is gyakran kiújuló húgyúti fertőzések megelőzésére pedig egy másik készítményt javaslok, amely azonban vényköteles, így annak nevét – a jelenlegi szabályozás értelmében – nyilvános, internetes oldalon nem írhatom le. Fontosnak tartanék …

Olvass tovább »

Tisztelt Hölgyem! A hüvelyhám védekezőképességének erősítésére a Vitagyn C hüvelykrém rendszeres használatát javaslom, amely egyéb természetes alapanyagok mellett C-vitamint is tartalmaz. Az antibiotikumkezelések után is gyakran kiújuló húgyúti fertőzések megelőzésére pedig egy másik készítményt javaslok, amely azonban vényköteles, így annak nevét – a jelenlegi szabályozás értelmében – nyilvános, internetes oldalon nem írhatom le. Fontosnak tartanék … Olvass tovább »

Van 1 visszatérő hibám WIN XP sp3 rendszernél. Kb 20 percenként lefagy, vagy magától újraindul mintha reseteltem volna, újrainditásnál pedig egy hibaüzenet jelenik meg, miszerint a rendszer súlyos hiba után állt helyre. Hogy tudnám ezt megszüntetni?

Ahibajelentés adatokat megnéztem amik a következők : Hibakódok BCCode :1000000a BCP1 :33504745 BCP2 : 0000002 BCP3 :0000001 BCP4 :8070284A OSVer :5_1_2600 SP :3_0 Product :256_1 és leírása : C:\DOCUME~1\RENDSZ~1. USE\LOCALS~1\Temp\WER3a4e. Dir00\Mini052013-05. dmp C:\DOCUME~1\RENDSZ~1. USE\LOCALS~1\Temp\WER3a4e. Dir00\sysdata. Xml

Kb. 1 hete észre vettem hogy reggelre bedagad a fogínyem 1-2 helyen baj lesz azokkal a fogakkal hogyan tudnám megakadályozni?

18 hetes vagyok rendesen szoktam fogat mosni elektromos fogkefénk van az errösebb fajtából és a foginyemet is szoktam maszérozni a fogorvos tanácsára szájvizet is használok van valamilyen javaslatotok még erre vagy ez normális ilyenkor és nem kénne emiatt agódnóm köszi a válaszokat elöre

Legjobb válasz: Terhesség alatt sajna normális, a fogak, ínyek romlanak nagyon. Én a helyedben mindenképp megmutatnám dokinak, õ tud pontosat mondani. De szerintem valami puha fogkefe jobb lenne.-)

Terhesség alatt sajna normális, a fogak, ínyek romlanak nagyon. Én a helyedben mindenképp megmutatnám dokinak, õ tud pontosat mondani. De szerintem valami puha fogkefe jobb lenne.-)
Szia! Sajnos elõfordul, a terhesség során felpuhul a inyed és be is dagadhat, sajnos nekem ráadásul még vérzett is, de a fogaimmal eddig még semmi baj nincs és kb. 1-2 hete már nem is nagyon vérzik. Én az Elmex fogkrémet kezdtem használni és szájvizet. Szerintem többet nem tudunk tenni, de ha nagyon gáz mutasd meg fogorvosnak. Boldog babavárást! Üdv. 30. hetes kismami
Nekem az orvosom a Vademecum fogkrémet ajánlotta, és sajnos tényleg ezzel jár a terhesség.Sztem is viszont az erõs dörzsölés az elektromos fogkefével ott a fogínyednél nem túl jó, inkább most válts fogkefére.És finoman.
A kérdező hozzászólása: köszi lányok a fogkefém az puha sörtéjü a gépp az errösebb fajta ugy érettem és én is elmexet használok akkor ugy látom hogy ez is a terhesség egy furcsa ága hát remélem nem fog kihulni a fogam és szépp fogu anyukája leszek a babómnak :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!