Találatok a következő kifejezésre: Hogyan tudnám a kb (184 db)

Televízió, kábelezés. Hogyan tudnám a kb.8-9 éves Thomspon márkájú analóg TVre ráhúzni a gépem, telefonom? Tehát, hogy amit a gépen csinálok, azt a TVn megjelenítse?

A testvérem szerint digitális jelátalakítóra lenne szükség, ami kb. 20.000-nél kezd?dik. Esetleg tudnál valami kábelt ajánlani? Köszi !

Hogyan tudnám a kazettáimat a számítógépemre vinni mp3 vagy mp4 formátumba? Mit kell hozzá beszereznek, és ez kb. mennyibe kerül?

Legjobb válasz: 1. az mp4 vidóformátum, tehát csak mp3-ba fogod tudni megoldani 2. elvileg elég egy sima walkman, vagy fülhallgató kimenettel rendelkezõ magnó, és egy hangkártya, valamit egy jack-jack kábel, és a windows alapból is tartalmaz egy hangrögzitõ programot (most hirtelen nem vágom a nevét), aztán ezt mp3 konvertálni, valamely ingyenes progival, hemzseg tõlük a net. VISZONT! mind a kazetta minõsége, mind az analóg felvétel minõsége hagy kivánnivalókat maga után, (konkrétan k***a zajos) sokkal jobban jársz, ha inkább levadászod a kedvenc számaidat a netrõl.

1. az mp4 vidóformátum, tehát csak mp3-ba fogod tudni megoldani 2. elvileg elég egy sima walkman, vagy fülhallgató kimenettel rendelkezõ magnó, és egy hangkártya, valamit egy jack-jack kábel, és a windows alapból is tartalmaz egy hangrögzitõ programot (most hirtelen nem vágom a nevét), aztán ezt mp3 konvertálni, valamely ingyenes progival, hemzseg tõlük a net. VISZONT! mind a kazetta minõsége, mind az analóg felvétel minõsége hagy kivánnivalókat maga után, (konkrétan k***a zajos) sokkal jobban jársz, ha inkább levadászod a kedvenc számaidat a netrõl.
Szia igen jobban järsz ha netröl levadäszodGoogléba szoktam èn is keresgèlniAmugy mijen szämokat akarsz ätkonvertälniHätha valakinek megvan cd-n nekem pl 300 cd m van 1987-tölès vagy 500 mp3 album
A kérdező hozzászólása: Egy csomó kazettám van, azokat gondoltam. Ki tudja meddig bírják még, a gép meg amúgy is szinte állandóan be van kapcsolva.
audacity - ingyenes, mindent tud. / a zajvágója is hatékony, így az esetleg bezajosodott régi felvétel is meglepõen jó minõségûvé válik/ az elsõ válaszoló jól írta: jack-jack kábel, a walkman kimenetetét a hangkártya line bemenetére kötni.

Felpontozlak! Hogyan tudnám a Wi-FI hatótávolságát feljebb tenni? Nagyon kicsi a hatótávolsága, kb 1 m, és szeretném feljebb rakni, hogyan lehet?

Legjobb válasz: ezt programmal nem tudod. csak ha veszel egy jobb minöségû wifit.. vagy veszel hozzá kábelt ,és kijebb rakod. hogy tobb jelet fogjon vagy kapjon :)

ezt programmal nem tudod. csak ha veszel egy jobb minöségû wifit.. vagy veszel hozzá kábelt , és kijebb rakod. hogy tobb jelet fogjon vagy kapjon :)
Vannak ilyen hidak, vagy Wifi hatótávolság kiterjesztõk, mostmár elég sok helyen árulják õket.
Ha netán mégsem a router a hibás, csak egy megoldás lehet szerintem: nagyobb nyereségû külsõ antennát kellene használnod. Nem tudom, készen kapható-e ilyesmi, ha nem, megtervezni és házilag megépiteni nem egy nagy varázslat!
A kérdező hozzászólása: köszi a választ, akkor a ruoter lehet hibás. ez sem volt valami drága, veszek egy újat :) Mentek a zöld kezek!! :)
Valószínûleg hibás, legolcsóbb routernek a hatótávolsága is nagyobb mint 1m.
A kérdező hozzászólása: 100 Mbps
Hány mbps neted van?
A kérdező hozzászólása: Ruter: TP Link: TL-WR941N/TL-WR941ND
A kérdező hozzászólása: köszi a választ, de a papírban az van írva, hogy a Wifi hatótáva 3-5 méter. Akkor ezt valahogyan csak lehet fokozni?
1m? milyen routered van?
ezt tölts le: http://www.fingel.com/wp-content/uploads/2008/07/windsurfer... nyomtasd ki és vágd ki a kijelölt hejeken majd arra ami a képen alul van ragassz egy réteg alufóliát és a másikat meg illeszd emebbe és ragaszd össze vagy ragasztóval vagy celluxal az alufóliás részénél dugd bele emezt és ha kész akkor kapsz egy ilyet...: http://www.c-ken.be/images/Windsurfer_Pic2.jpg ha minden jól megy akár 60-70% os jelnyereséged is lehet... hidd el mûködik én is ezt használom hogy egyik szobából átlõjjem a netet a másikba mert túl gyenge a jel... jah még csak annyit hogy ezt forgatnod kell ... bekell állítani a fókuszpontot mert ha nem jól állítod ugyan annyit veszíthetsz a jelbõl mint amennyit nyersz ... :) remélem tudtam segíteni :)


Miért nem tudod jobban behajlítani?
nem mindegy, hogy a mobilitásod nincs meg hozzá, mert olyan merev az izomzatod, vagy mozgássérült vagy valamilyen szinten. amúgy a fél guggolás létezõ gyakorlat.
A kérdező hozzászólása: Csak be volt gipszelve és azóta nem megy...

Hogyan tudnám a rúgásomat erősíteni, hogy nagyobbat, gyorsabbat, erős sebet rúgjak és h magasabbra tudja rúgni kb fejmagasságba mert nem nagyon tudok magasra rúgni úgy h a másik lábbal stabilan a földön maradjon?

Van egy 30kg box zsákom azt szoktam rugdosni de még az a gond h a bal lábal kicsit kancsal xD nem bírom annyira befordítani

Legjobb válasz: nyújtás, gerinc, derék, csípõ erõsítés, nah meg comb.

nyújtás, gerinc, derék, csípõ erõsítés, nah meg comb.

Hogyan tudnám a leptopomról kb 30-35gb-ot átvinni vezeták nélkül a nagygépemre?

egy leptopról átvinni kb.:30-35 GB-nyi cuccot vezeték nélkül?:P valami vezeták nélküli küldözget?s progi van? ha igen akk kérek linket h honnan töltsem le el?re is köszönöm :D

Legjobb válasz: Vezeték nélkül: vagy egy wifi otthoni hálózatot hozol létre, ahol lehet adatot küldeni, vagy pedig gép-gép között bluetooth kapcsolattal (ami ugye elég lassú a technológia miatt). Ha egyik eszköz sincs meg, akkor a vezeték nélküli megoldás ki is lõhetõ. Ha ez nem jön össze, akkor egy minél nagyobb kapacitású flash meghajtó kell, és azzal pár menetben megoldható.

Vezeték nélkül: vagy egy wifi otthoni hálózatot hozol létre, ahol lehet adatot küldeni, vagy pedig gép-gép között bluetooth kapcsolattal (ami ugye elég lassú a technológia miatt). Ha egyik eszköz sincs meg, akkor a vezeték nélküli megoldás ki is lõhetõ. Ha ez nem jön össze, akkor egy minél nagyobb kapacitású flash meghajtó kell, és azzal pár menetben megoldható.

Tudnatok segiteni a t-mobilba hogyan tudnam a leg olcsoban meg venni a samsung galaxy s3 minit kb 40 000 ezerig lejjebb menni az araban? :-)

Legjobb válasz: Sehogy...XD T-nél nincs már sima s3 csak s3 LTE 40.000 alatt csak 0ft-ért viheted el hûségidõvel ami 2 év és akkor havi 5-6.000Ft a telcsi havonta plusz a csomag havi díja ami szintén ennyi ha nem több. Szóval olyan havi 15.000-be lesz a teló két évig. Döntsd el hogy ezt akarod e! :D

Sehogy...XD T-nél nincs már sima s3 csak s3 LTE 40.000 alatt csak 0ft-ért viheted el hûségidõvel ami 2 év és akkor havi 5-6.000Ft a telcsi havonta plusz a csomag havi díja ami szintén ennyi ha nem több. Szóval olyan havi 15.000-be lesz a teló két évig. Döntsd el hogy ezt akarod e! :D
Azért nem teljesen 15.000 Ft az elõfizuval. A legolcsóbb csomag 3200 Ft ugye ez a kártya. Bár neten nem hajlandó megjeleníteni a telefont de max 5000-5500 között van a havi törlesztõje ami összesen max 8000-9000 Ft havonta. De ez korlátlan net, és választhatsz ajándék dolgok közül (Több sms, 1 szám féláron stb...)
A 3200-es elõfizuhoz nem adnak havi törlesztõre s3-at. :D Like300 csomaghoz kaphat havi 4761Ft-ért s3-as telcsit. A csomag havidíja 2690Ft. Ehhez viszont kell felsõoktatási diák!!! Ha ez nincs akkor csak Mozaik S csomagban viheti el (ami a legolcsóbb) ez viszont havi 5400Ft plusz a telcsi 4491Ft havonta két évig. Igen elnézést tévedtem 4000Ft-ot. Huhaa. XD Problem? :)
Még annyit hogy messze nem korlátlan a net #2-es hülyeségeket ír. Mozaik S 500MB forgalom (5400Ft/hó)... Mozaik M 750MB (8600Ft/hó)... Mozaik XXl 3Giga, de ez havi 21.000Ft. Mozaik XS 200MB (3200Ft/hó), de ehhez meg nem kapsz s3-t, csak ha kifizeted egy összegben, akkor meg minek elõfizu?

Fogyni akarok 5 kg-ot fogyni kb 2 hét alatt. Lapos a hasam, pici a cicim (nemakarok belőlük leadni) és nagy a combom és a seggem. Hogy tudnám a seggem és a combomon levő hájat 2 hét alatt eltüntetni?

(14 éves vagyok és 165 cm.)

Legjobb válasz: 14 éves lányoknak vannak lehetetlen elképzeléseik. #1. Helyi fogyás nincs, fogyás egész testet érint. #2. Úgy, hogy nem eszel cukrot, lisztet, tejet.. vagy legalább kevesebbet mint eddig. De 5 kilót sehogy sem fogsz 2 hét alatt fogyni, 2 kilót legfeljebb. Ha többet fogynál, az nem is zsír lenne, ráadásul mindenképpen káros. Az elképzelés aranyos, de igazából értelmetlen :( Nem így megy sajnos.

14 éves lányoknak vannak lehetetlen elképzeléseik. #1. Helyi fogyás nincs, fogyás egész testet érint. #2. Úgy, hogy nem eszel cukrot, lisztet, tejet.. vagy legalább kevesebbet mint eddig. De 5 kilót sehogy sem fogsz 2 hét alatt fogyni, 2 kilót legfeljebb. Ha többet fogynál, az nem is zsír lenne, ráadásul mindenképpen káros. Az elképzelés aranyos, de igazából értelmetlen :( Nem így megy sajnos.

Kb 6 hónapos gyönyörű cicám van. (kandúr) Sajna rászokott a galamb húsra. Párom ezt nem nézi jó szemmel. Hogyan tudnám a cicát leszoktatni a vadászatról? Vagy le kell szoktatnom? Árthat e neki a galambhús?

Legjobb válasz: A macskát az emberek nem tudom miért nézik átalakult ölkedvencnek, mikor megmaradt vadásznak... Adhatsz rá csengõs nyakörvet akkor a madár elrepül mert észreveszi, de nem hiszem h a cica csípné,,,

A macskát az emberek nem tudom miért nézik átalakult ölkedvencnek, mikor megmaradt vadásznak... Adhatsz rá csengõs nyakörvet akkor a madár elrepül mert észreveszi, de nem hiszem h a cica csípné, , ,
A macska vadászik. A galambhús nem árt, a macskák madarakat levadásszák megeszik. Leszoktatni pedig nem lehet, nem kutya nem lehet tanítani. Ösztönös cselekvés.
Á zsenge gerlicét igencsak szereti, Van ízlése az biztos.Leszokatni??hát kétlem!
Nem tudod leszoktatni. A vadászat a vérében van. Esetleg annyit elérhetsz, hogy pástétommal eteted, és így csak megfogja a galambot, de nem eszi meg.. Bár a galamb ettõl függetlenül nem lesz boldogabb:) Nem értem, miért baj, ha a cica vadászik, legalább egeretek sem lesz, mert az is megfogja.. Nagyobb probléma lenne, ha a védett/ritka énekesmadarak közül szemezgetne, mint egy idõben az enyém. Ártani nem fog neki, viszont ha olyan környéken laktok, vigyázz hogy nehogy mérgezett rágcsálót egyen, mert ha késõn veszed észre a jeleit, belepusztul.
Szerintem a nyakörv kínzás, egyetlen macska sem szereti, ráadásul idegbajos lesz az állandó csilingeléstõl. A madarakat meg úgyis elkapja, ha épp isznak, fürdenek, szóval figyelmetlenebbek.. Kinti macskára amúgy is veszélyes nyakörvet adni, könnyen fennakadhat egy résben és megfojtja magát (vagy csak egyszerûen beszorul, és soha nem találod meg) Régen próbáltam bolhanyakörvet használni a macskámon, a szemem láttára akasztotta fel magát a kerítésren, ha nem vagyunk ott, nem tudom mi lett volna vele.. Azóta cseppekben kapja a bolhairtót.
volt nekemis eljárkálós macskám, õ gyöngytyúkot lopott a kiscicáinak :D:D:D


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!