Találatok a következő kifejezésre: Hogyan tudnám a kb (178 db)

Televízió, kábelezés. Hogyan tudnám a kb.8-9 éves Thomspon márkájú analóg TVre ráhúzni a gépem, telefonom? Tehát, hogy amit a gépen csinálok, azt a TVn megjelenítse?

A testvérem szerint digitális jelátalakítóra lenne szükség, ami kb. 20.000-nél kezd?dik. Esetleg tudnál valami kábelt ajánlani? Köszi !

Hogyan tudnám a kazettáimat a számítógépemre vinni mp3 vagy mp4 formátumba? Mit kell hozzá beszereznek, és ez kb. mennyibe kerül?

Legjobb válasz: 1. az mp4 vidóformátum, tehát csak mp3-ba fogod tudni megoldani 2. elvileg elég egy sima walkman, vagy fülhallgató kimenettel rendelkezõ magnó, és egy hangkártya, valamit egy jack-jack kábel, és a windows alapból is tartalmaz egy hangrögzitõ programot (most hirtelen nem vágom a nevét), aztán ezt mp3 konvertálni, valamely ingyenes progival, hemzseg tõlük a net. VISZONT! mind a kazetta minõsége, mind az analóg felvétel minõsége hagy kivánnivalókat maga után, (konkrétan k***a zajos) sokkal jobban jársz, ha inkább levadászod a kedvenc számaidat a netrõl.

1. az mp4 vidóformátum, tehát csak mp3-ba fogod tudni megoldani 2. elvileg elég egy sima walkman, vagy fülhallgató kimenettel rendelkezõ magnó, és egy hangkártya, valamit egy jack-jack kábel, és a windows alapból is tartalmaz egy hangrögzitõ programot (most hirtelen nem vágom a nevét), aztán ezt mp3 konvertálni, valamely ingyenes progival, hemzseg tõlük a net. VISZONT! mind a kazetta minõsége, mind az analóg felvétel minõsége hagy kivánnivalókat maga után, (konkrétan k***a zajos) sokkal jobban jársz, ha inkább levadászod a kedvenc számaidat a netrõl.
Szia igen jobban järsz ha netröl levadäszodGoogléba szoktam èn is keresgèlniAmugy mijen szämokat akarsz ätkonvertälniHätha valakinek megvan cd-n nekem pl 300 cd m van 1987-tölès vagy 500 mp3 album
A kérdező hozzászólása: Egy csomó kazettám van, azokat gondoltam. Ki tudja meddig bírják még, a gép meg amúgy is szinte állandóan be van kapcsolva.
audacity - ingyenes, mindent tud. / a zajvágója is hatékony, így az esetleg bezajosodott régi felvétel is meglepõen jó minõségûvé válik/ az elsõ válaszoló jól írta: jack-jack kábel, a walkman kimenetetét a hangkártya line bemenetére kötni.

Felpontozlak! Hogyan tudnám a Wi-FI hatótávolságát feljebb tenni? Nagyon kicsi a hatótávolsága, kb 1 m, és szeretném feljebb rakni, hogyan lehet?

Legjobb válasz: ezt programmal nem tudod. csak ha veszel egy jobb minöségû wifit.. vagy veszel hozzá kábelt ,és kijebb rakod. hogy tobb jelet fogjon vagy kapjon :)

ezt programmal nem tudod. csak ha veszel egy jobb minöségû wifit.. vagy veszel hozzá kábelt , és kijebb rakod. hogy tobb jelet fogjon vagy kapjon :)
Vannak ilyen hidak, vagy Wifi hatótávolság kiterjesztõk, mostmár elég sok helyen árulják õket.
Ha netán mégsem a router a hibás, csak egy megoldás lehet szerintem: nagyobb nyereségû külsõ antennát kellene használnod. Nem tudom, készen kapható-e ilyesmi, ha nem, megtervezni és házilag megépiteni nem egy nagy varázslat!
A kérdező hozzászólása: köszi a választ, akkor a ruoter lehet hibás. ez sem volt valami drága, veszek egy újat :) Mentek a zöld kezek!! :)
Valószínûleg hibás, legolcsóbb routernek a hatótávolsága is nagyobb mint 1m.
A kérdező hozzászólása: 100 Mbps
Hány mbps neted van?
A kérdező hozzászólása: Ruter: TP Link: TL-WR941N/TL-WR941ND
A kérdező hozzászólása: köszi a választ, de a papírban az van írva, hogy a Wifi hatótáva 3-5 méter. Akkor ezt valahogyan csak lehet fokozni?
1m? milyen routered van?
ezt tölts le: http://www.fingel.com/wp-content/uploads/2008/07/windsurfer... nyomtasd ki és vágd ki a kijelölt hejeken majd arra ami a képen alul van ragassz egy réteg alufóliát és a másikat meg illeszd emebbe és ragaszd össze vagy ragasztóval vagy celluxal az alufóliás részénél dugd bele emezt és ha kész akkor kapsz egy ilyet...: http://www.c-ken.be/images/Windsurfer_Pic2.jpg ha minden jól megy akár 60-70% os jelnyereséged is lehet... hidd el mûködik én is ezt használom hogy egyik szobából átlõjjem a netet a másikba mert túl gyenge a jel... jah még csak annyit hogy ezt forgatnod kell ... bekell állítani a fókuszpontot mert ha nem jól állítod ugyan annyit veszíthetsz a jelbõl mint amennyit nyersz ... :) remélem tudtam segíteni :)


Miért nem tudod jobban behajlítani?
nem mindegy, hogy a mobilitásod nincs meg hozzá, mert olyan merev az izomzatod, vagy mozgássérült vagy valamilyen szinten. amúgy a fél guggolás létezõ gyakorlat.
A kérdező hozzászólása: Csak be volt gipszelve és azóta nem megy...

Hogyan tudnám a rúgásomat erősíteni, hogy nagyobbat, gyorsabbat, erős sebet rúgjak és h magasabbra tudja rúgni kb fejmagasságba mert nem nagyon tudok magasra rúgni úgy h a másik lábbal stabilan a földön maradjon?

Van egy 30kg box zsákom azt szoktam rugdosni de még az a gond h a bal lábal kicsit kancsal xD nem bírom annyira befordítani

Legjobb válasz: nyújtás, gerinc, derék, csípõ erõsítés, nah meg comb.

nyújtás, gerinc, derék, csípõ erõsítés, nah meg comb.

Tudnatok segiteni a t-mobilba hogyan tudnam a leg olcsoban meg venni a samsung galaxy s3 minit kb 40 000 ezerig lejjebb menni az araban? :-)

Legjobb válasz: Sehogy...XD T-nél nincs már sima s3 csak s3 LTE 40.000 alatt csak 0ft-ért viheted el hûségidõvel ami 2 év és akkor havi 5-6.000Ft a telcsi havonta plusz a csomag havi díja ami szintén ennyi ha nem több. Szóval olyan havi 15.000-be lesz a teló két évig. Döntsd el hogy ezt akarod e! :D

Sehogy...XD T-nél nincs már sima s3 csak s3 LTE 40.000 alatt csak 0ft-ért viheted el hûségidõvel ami 2 év és akkor havi 5-6.000Ft a telcsi havonta plusz a csomag havi díja ami szintén ennyi ha nem több. Szóval olyan havi 15.000-be lesz a teló két évig. Döntsd el hogy ezt akarod e! :D
Azért nem teljesen 15.000 Ft az elõfizuval. A legolcsóbb csomag 3200 Ft ugye ez a kártya. Bár neten nem hajlandó megjeleníteni a telefont de max 5000-5500 között van a havi törlesztõje ami összesen max 8000-9000 Ft havonta. De ez korlátlan net, és választhatsz ajándék dolgok közül (Több sms, 1 szám féláron stb...)
A 3200-es elõfizuhoz nem adnak havi törlesztõre s3-at. :D Like300 csomaghoz kaphat havi 4761Ft-ért s3-as telcsit. A csomag havidíja 2690Ft. Ehhez viszont kell felsõoktatási diák!!! Ha ez nincs akkor csak Mozaik S csomagban viheti el (ami a legolcsóbb) ez viszont havi 5400Ft plusz a telcsi 4491Ft havonta két évig. Igen elnézést tévedtem 4000Ft-ot. Huhaa. XD Problem? :)
Még annyit hogy messze nem korlátlan a net #2-es hülyeségeket ír. Mozaik S 500MB forgalom (5400Ft/hó)... Mozaik M 750MB (8600Ft/hó)... Mozaik XXl 3Giga, de ez havi 21.000Ft. Mozaik XS 200MB (3200Ft/hó), de ehhez meg nem kapsz s3-t, csak ha kifizeted egy összegben, akkor meg minek elõfizu?

Fogyni akarok 5 kg-ot fogyni kb 2 hét alatt. Lapos a hasam, pici a cicim (nemakarok belőlük leadni) és nagy a combom és a seggem. Hogy tudnám a seggem és a combomon levő hájat 2 hét alatt eltüntetni?

(14 éves vagyok és 165 cm.)

Legjobb válasz: 14 éves lányoknak vannak lehetetlen elképzeléseik. #1. Helyi fogyás nincs, fogyás egész testet érint. #2. Úgy, hogy nem eszel cukrot, lisztet, tejet.. vagy legalább kevesebbet mint eddig. De 5 kilót sehogy sem fogsz 2 hét alatt fogyni, 2 kilót legfeljebb. Ha többet fogynál, az nem is zsír lenne, ráadásul mindenképpen káros. Az elképzelés aranyos, de igazából értelmetlen :( Nem így megy sajnos.

14 éves lányoknak vannak lehetetlen elképzeléseik. #1. Helyi fogyás nincs, fogyás egész testet érint. #2. Úgy, hogy nem eszel cukrot, lisztet, tejet.. vagy legalább kevesebbet mint eddig. De 5 kilót sehogy sem fogsz 2 hét alatt fogyni, 2 kilót legfeljebb. Ha többet fogynál, az nem is zsír lenne, ráadásul mindenképpen káros. Az elképzelés aranyos, de igazából értelmetlen :( Nem így megy sajnos.

Hogyan tudnám a leptopomról kb 30-35gb-ot átvinni vezeták nélkül a nagygépemre?

egy leptopról átvinni kb.:30-35 GB-nyi cuccot vezeték nélkül?:P valami vezeták nélküli küldözget?s progi van? ha igen akk kérek linket h honnan töltsem le el?re is köszönöm :D

Legjobb válasz: Vezeték nélkül: vagy egy wifi otthoni hálózatot hozol létre, ahol lehet adatot küldeni, vagy pedig gép-gép között bluetooth kapcsolattal (ami ugye elég lassú a technológia miatt). Ha egyik eszköz sincs meg, akkor a vezeték nélküli megoldás ki is lõhetõ. Ha ez nem jön össze, akkor egy minél nagyobb kapacitású flash meghajtó kell, és azzal pár menetben megoldható.

Vezeték nélkül: vagy egy wifi otthoni hálózatot hozol létre, ahol lehet adatot küldeni, vagy pedig gép-gép között bluetooth kapcsolattal (ami ugye elég lassú a technológia miatt). Ha egyik eszköz sincs meg, akkor a vezeték nélküli megoldás ki is lõhetõ. Ha ez nem jön össze, akkor egy minél nagyobb kapacitású flash meghajtó kell, és azzal pár menetben megoldható.

Combcsont (FL-38. héten 7, 7 cm) hosszából lehet tippelni "magasságra"? Hogyan tudnám kiszámolni, kb milyen magas lesz a babó?

Sajnos az UH-n csak súlyt becsültek, magasságot nem és el is felejtettem megkérdezni.

Legjobb válasz: Ezen az oldalon meg tudod nézni: http://www.gravidanzaonline.it/medico_risponde/calcolaInfoFe.. az alsó kalkulátor mutatja a hosszt, a felsõ a súlyt. Minden adatot be kell írnod:)

Ezen az oldalon meg tudod nézni: http://www.gravidanzaonline.it/medico_risponde/calcolaInfoFe.. az alsó kalkulátor mutatja a hosszt, a felsõ a súlyt. Minden adatot be kell írnod:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!