Találatok a következő kifejezésre: Hogyan tudnám a dolgot (125 db)

Ilyen tudással neki se állj.
meg ha nincs elõfizetésed akkor mit néznél?
beltéri, lavor, 2 lnb, diseqc switch, multifeed fejtartó. Ha jól tudom utóbbiból lehet kapni gyárilag hotbird+thor-ra beállítottat. Ezzel viszont valóban csak az ingyeneseket tudod nézni. (Vagy nem..., de az illegális, ha jól tudom)
Ha már van beltérid és parabolád amit mûszerrel megmértél és a mûholdra van állítva akkor is csak az ingyenes szarokat tudod befogni rajta. Elõ kell rá fizetni, hogy dekódolja.
A vécét abba a sarokba kell tenni, ahol a nyúl szereti végezni a dolgát, és ne oda, ahova te szeretnéd, hogy vécézzen.
Mennyi ideje van Nálad , abban a ketrecben, amiben most is tartod ? Pár hét kell neki, hogy belakja, csak akkor jelöli ki a budit
Tedd a WC-t neked tetszõ sarokba. Az almot amit már használt, belepisilt bogyózott, azt az almot rakd bele a wc be , és keverj hozzá tiszta almot is. Ez azért fontos mert érezni fogja a wc ben a saját ürüléke szagát, tudni fogja hova ûrítsen. Viszont neked türelmesnek kell lenned, ez hetekbe is beletelhet, mire nyuszód végre szoba tiszta lesz és majd mindig az adott helyre fog ûríteni. Amikor már megtanulja hogy a wc be ûrítsen, akkor utánna majd nyugodtan rendezheted ahova csak akarod, de ne rakd mindig túl messze a régi helyétõl, mert szép fokozatosan kell.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!:) egyébként 2hete van nálam..már nagyjából beleszokott a WC-jébe..csak..jajj egyem a szívét(xD) amikor beugrik a WC-be, hogy pislijen és úgy fordul, hogy a pisi kimegy ><

Hogyan tudnám a pasimat kicsit megtanítani dolgokra?

Apróságokra gondolok.. pl nem szertem ha alpári stílusba beszélnek. Szeretném ha ritkábban fordulna elő.. illetve nagyon hiányolom belőle azt a fajta gengédséget amit én szeretek. Mivel mindeki különbözik így nála meg nálam a gyengédésg mást jelent.. van még sok ilyan kis apróság pl illem hy bemegyünk akkor az itallapot ne magaelé vegye azonnal hanem pl közösen nézzük meg ilyenek.. De hiába mondom neki néha elfeljti.. :/ L/23 Õ/ 26

Legjobb válasz: Klikkerrel

Klikkerrel
Ezek egyáltalán nem apróságok, nagyon megmérgezik a kapcsolatot. És szerintem egy bizonyos életkor felett az emberek már nem nagyon változnak.
Én csak azt nem értem ha ennyi hibát látnak a másikba, hogy hogy szeretik? Ezek "berögzõdések" nem lehet csak úgy egyik napról a másikra megváltoztatni.
Keress egy olyan pasit akit nem kell tanítgatni, idomítani, hanem alapból tudja ezeket.
A kérdező hozzászólása: Mert szeretem csak vannak ilen apróságok amik 2 év után zavarnak.. de attól még szeretem és pont ezért szeretném egy kicsit olyan irányba terelni hogy ezek a berögzõdések megszünjenek.
Ez így 2 év után már elég nehéz, de mindenképpen érdemes megpróbálni. Mondd el neki, hogy ez téged zavar, és szükség esetén (de ne mindig!) emlékeztesd is, amikor csinálja. A gyengédséget magyarázd el jobban is, mert azt szerintem nem érti - ill. amikor sikerül neki, akkor dícsérd meg.


Hogy tudnam a szomszedot kiakasztani? Miket dobaljak a postaladajaba vagy egyeb dolgok?

Legjobb válasz: Elõször kezdjük ott, hogy miért akarod kiakasztani?

Elõször kezdjük ott, hogy miért akarod kiakasztani?
Én rajtakaptam az egyik szomszédot hogy tördeli a többiek virágait. Ne tudd meg milyen patálét csapott. Azota amikor meglát elüvölti magát: " Na jön a büdösbunkó"
"nem ismerem a szabályokat, de nem hiszem hogy kötelezhetnek takarításra, mert az a takarító dolga." - ha a ház fizet takarítónak. Sok helyen a lakók takarítanak.
Nálunk csak az ajtó elõtt kell takarítani. A többi közös területre pedig nemhiába találták ki a közösköltséget. Ezért az a gondnok feladata. Amúgy meg ha van zár a postaládáján, egyszerûen tömd tele pillanatragasztóval. Ha nincs, akkor meg körbe kell ragasztani valahogy. :-)
A lisztes antraxos bombás dolog nagyon jó ötlet, majd kihívja a rendõröket és akkor már a haverek fognak csesztetni a börtönben, mert hogy ez súlyos bûncselekmény.... Az okos válasz inkább az lenne, hogy hívd meg egyszer egy teára, és beszéld meg vele, vagy ha nem megy simán ordítsd le, hogy ne zaklasson mert semmi köze hozzá mit csinálsz. Gonoszkodásból még nem született semmi jó és még jobban fog csesztetni... Meg kell beszélni és kész, vagy jelentsd fel zaklatásért. Vagy költözz el.
A postaládába tegyél vmi szemetet, pl krumpli lehámozott héját, vagy romlott ételt... Bár a legjobb lenne olyat, amit nem csak kiszed egyszerûen, hanem bonyolultabb eltávolítani, pl vmi olajos, vagy zsíros dolgot. Az még a leveleit is tönkreteszi, ha nem veszi észre idõben. Nem tudom hogyan helyezkedik el a postaládája, ha ott áll elõtte, de vmit bele is szórhatsz, és ha olyan magasságban van, akkor esetleg ráömlik, amikor kinyitja. Most írás közben jutott eszembe, hogy pl a görögdinnye héja rohadt büdös tud lenni! :D Megvárod amíg hazaér, mert akkor úgyis kinyitja, aztán te beleteszed a héjat, és mire legközelebb megnézi, másnap, már büdös lesz a melegtõl a dinnyehéj. :D
Elõzõ vagyok. Figyeld ki, hogy mikor van benne neki levél, fõleg számla. Beleöntesz valamit (nem vizet, hanem aminek színe is van). A csekket így nem tudja befizetni, kérnie kell egy másikat a szolgáltatótól. Lehet, hogy telefonon is kérhet újat, de ha nem, akkor személyesen kell bemennie, ami nagy méreg lenne (magamból indulok ki). :D
A kérdező hozzászólása: Neked is beöntötte a szomszed?
Ha Panelban laksz, akkor viszketõport szórj a levelei közé vagy valami büdöset. Ha nem panelban akkor záptojást dobj oda valahova:D
A kérdező hozzászólása: Hol lehet viszketoport venni?
Vicces boltban szoktak olyat árulni. Látom nem hallgatsz az észre, pedig párszor már elhangzott, hogy ezzel nem fogod megoldani a problémát, de súlyosbítani igen! Te most jól megvicceled a postaládájával, õ meg odaszarik a küszöbödre, vagy véletlenül leönti az ajtódat valamivel. Kiszúrod a kerekét, õ meg a szemedet. Kell ez neked?!?
nyomj bele púrhabot, de ha a tied mellet van vigyázz, mert átmehet a hab a tiedbe is!
Diszkreten szerezd meg a telefonszamat, es adj fel kulonbozo hirdeteseket ingyenes portalon, hogy mit azt a fantaziadra bizom. :D
Vegyél pókokat és gyûjts össze sokat és tedd 1 ajándékcsomagba és küld el nekik.
nem ismerem a szabályokat, de nem hiszem hogy kötelezhetnek takarításra, mert az a takarító dolga. ha meg beszélnek, levegõnek nézed õket. amint megérint, jogod van önvédelemre. ha becsöngetnek, stb lehet zaklatásért feljelentést tenni. amíg be van fizetve ami kell, nem tudnak megofgni semmivel. 2-3 rendõrségi ügy és büntetés után meg fogja unni.
Ez a lépfene vicc terrorista ijesztegetésnek minõsülhet, valaki 8 évet kapott...
A kérdező hozzászólása: Mert folyton csesztetneknterrorizalnak mindenett szolnak mit csinaljak hova megyek fizessem be a közos ktget takaritsak meg ilyenek eleg volt mar
Mondd a postásnak (ha számlát hoz), hogy a szomszédjaid elutaztak, és megmondták, hogy a leveleket neked adja át (a postás). Ha odaadja, azt csinálsz a levelekkel, amit akarsz.
A kérdező hozzászólása: Ennyi erõvel ki is vehetem a postaladajabol ez jo ötlet:-))
Attól függ, hogy ezzel mekkora kárt okozol, kaphatsz vastag pénzbüntetést, vagy keményebb büntit is. Tudod, levéltitok stb. Vagy egyszerûen elver, mint szódás a lovát. Ne mondd, hogy úgysem tudja, hogy ki volt, egy több lakásos házban valaki mindig lát, ha jössz, ha mész. Ja és fizesd a közöst, meg takaríts, ahol és amikor kell.
Egy marha nagy szõrös pókot tegyél be, vagy egy marék földigilisztát. :)
A kérdező hozzászólása: És ha szart tennék bele az tul durva lenne?
Szóval ti nem takarítotok, nem fizetitek a közös költséget, most meg szart akarsz tenni a postaládájába... mondd kisfiú, Lakatosnak hívnak-e..?
A kérdező hozzászólása: Fizetjük de õk mindig dumalnak hogy na befizettuk mar meg a celbefizetest is befizettuk mar mert be kell am fizetni . Ám nem csodalom ha azt gondoltatok hogy nem mert akkor lenne okuk dumalni de ezekhu...lyeek es folyton cseaztetnek minket . Meg hogy mert nyitjuk az ajtot tulsokaig prazivozunk szerintuk., , meg naponta 2x kell felmosni a lepcsohazat szerintuk 6 hetente mi vagynk a sorosok. Mindenert csesztetnek minket
A szar nem jó, már messzirõl bûzlik, és rájönnek. Egy nagy borítékot is tehetnél be, megtöltöd valamivel hogy jobban nézzen ki, és ráírod nagy betûkkel, hogy BUMM. :) Lisztet is tehetsz bele, akkor azt írhadod rá, hogy ANTRAX. :) A lényeg hogy ártalmatlan legyen, de mégis ijesztõ.
A kérdező hozzászólása: És ezért nem jelenthetnek fel? Irasszakerto vagy ilyesmi?
Kérdezõ, ne dobálj semmit a postaládába. Ha beszólnak, van szád, válaszolj úgy, hogy ne legyen kedvük újra p.ofázni. Tehát: szóra szó.
A kérdező hozzászólása: Óh az mar megvolt szócsaták kijótt az összes többi szomszed hogy fogjuk már be
Éppenséggel feljelenthetnek, ha tudják hogy te voltál, de ha nem, akkor ismeretlen tettes ellen indul eljárás.
Tegyél kutyaszart a lábtörlõjére, vagy: rohassz káposztalevest egy fazékban, aztán mikor jó penészes, öntsd az ajtaja elé

Ha egy férfit egyszer már gyávaságomban finoman, , leállítottam" (pedig tetszik), akkor hogyan tudnám jelezni felé, hogy meggondoltam a dolgot, csak akkor kicsit gyorsnak találtam a tempót?

Azóta is sokat beszélünk, és érzem, hogy ő még mindig ÚGY néz rám, de már kicsit visszafogottabb lett, emiatt kicsit félek, hogy kezd lemondani rólam, és én most jöttem rá, hogy ezt nem szeretném...Lehet, hogy már túl késő? Tudnátok valamilyen tanácsot írni, hogy hogyan tudnám újra ,,meghódítani''? 20/L

Legjobb válasz: Hogy? Hát bátorítsd! Érints meg a kezét, mosolyogj rá... vagy csak kapd le. N

Hogy? Hát bátorítsd! Érints meg a kezét, mosolyogj rá... vagy csak kapd le. N
8-as velemeny.
Talán ezt mondd el neki :D Fõleg ha õ már megtette, nem hiszem, hogy õ úgy érezte akkor, hogy ezzel "megalázza" magát, neked sem kéne ezt érezni. Az, hogy vállalod az érzéseid sosem rossz dolog szerintem, azt meg nem hiszem, hogy késõ lenne. Maradjatok kettesben, esetleg hívd el valahová, fogd meg a kezét, öleld meg, ilyesmi mûködhet. Sok sikert.
Villantsál epres bugyit.
amit az elsõ kommentelõ írt fogd meg a kezét, mosolyogj rá meg ilyenek...ha sokáig húzod az idõt majd rámegy valami másik csaj!
legyél túl nyomulós, ha kell neked megteszed ha meg gyáva maradsz akkor vess magadra
A kérdező hozzászólása: Rendben, de hogyan? Tudnátok konkrét dolgokat írni? Nem akarok túl nyomulós lenni...
most neked kell gyors tempóba rá hajtanod :)
Most sztem megérdemelné, h te nyomulj, ennyi jár, pedálozz kislány.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, igyekszem hasznosítani õket:)

A számítógépembe szeretnék vásárolni egy videókártyát és azt akarom tudni, hogy ehhez a dolgokhoz amit leírtam milyen videókártyát ajánlotok? Alaplap:ASUSTeK Computer INC. M2N-CM DVI Processzor:AMD Athlon 64 X2 5200+ 2.7Ghz Memória:DDR2 2Gb

Üdv. Ehhez a számítóghez milyen videókártyát anjánlotok?

Legjobb válasz: Ugyanabban a konfigban evezünk. Sapphire R7 260X, javaslom a 11222-00-20G modellt, 35000-38000 körül adják, OC-s és 2GB memória van benne, bár azt mondja mindenki, hogy nem használja ki, lehet igazuk is van, de ezen a modellen van 2 DVI csatlakozó.

Ugyanabban a konfigban evezünk. Sapphire R7 260X, javaslom a 11222-00-20G modellt, 35000-38000 körül adják, OC-s és 2GB memória van benne, bár azt mondja mindenki, hogy nem használja ki, lehet igazuk is van, de ezen a modellen van 2 DVI csatlakozó.
A kérdező hozzászólása: Azt elfelejtettem írni, hogy ha lehet csak 1 gigás videókártya legyen. :)
mert? :D

Hogy tudnám a kutyámat dolgokra tanítani?

Ülés, fekvés, stb.. ilyen dolgok érdekelnének..

Legjobb válasz: Bújd a netet, olvass könyveket, nézegesd a youtube-ot, járj kutyaiskolába - ezek tetszõleges kombinációja valamilyen szintû eredményre fog vezetni.

Bújd a netet, olvass könyveket, nézegesd a youtube-ot, járj kutyaiskolába - ezek tetszõleges kombinációja valamilyen szintû eredményre fog vezetni.

Hogyan tudnám a The Sims 3 Store-ról ingyen letölteni a dolgokat?

Legjobb válasz: Onnan nem lehet. Viszont vannak olyan egyébb oldalak, ahonnan lehet.. pl. : http://www.thesimsresource.com/

Onnan nem lehet. Viszont vannak olyan egyébb oldalak, ahonnan lehet.. pl. : http://www.thesimsresource.com/
Úgy hogy megveszed.
*Ba dum tsss Amellett hogy megveszed még kereshetsz is hozzá egy jó cracket.

A rendelkezésre álló dolgokat hogyan tudnám a leghatékonyabban felhasználni?

Szerintetek ezeket a dolgokat hogyan tudnám a leghatékonyabban felhasználni?

Legjobb válasz: Szója fehérje+szõlõcukor komplett étkezésként,tömegnövelõ 2 adag edzés után,a zabpehely meg mehet reggelinek a fehérjével

Szója fehérje+szõlõcukor komplett étkezésként, tömegnövelõ 2 adag edzés után, a zabpehely meg mehet reggelinek a fehérjével


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!