Találatok a következő kifejezésre: Hogyan tudnám a dolgot (115 db)

Ilyen tudással neki se állj.
meg ha nincs elõfizetésed akkor mit néznél?
beltéri, lavor, 2 lnb, diseqc switch, multifeed fejtartó. Ha jól tudom utóbbiból lehet kapni gyárilag hotbird+thor-ra beállítottat. Ezzel viszont valóban csak az ingyeneseket tudod nézni. (Vagy nem..., de az illegális, ha jól tudom)
Ha már van beltérid és parabolád amit mûszerrel megmértél és a mûholdra van állítva akkor is csak az ingyenes szarokat tudod befogni rajta. Elõ kell rá fizetni, hogy dekódolja.
A vécét abba a sarokba kell tenni, ahol a nyúl szereti végezni a dolgát, és ne oda, ahova te szeretnéd, hogy vécézzen.
Mennyi ideje van Nálad , abban a ketrecben, amiben most is tartod ? Pár hét kell neki, hogy belakja, csak akkor jelöli ki a budit
Tedd a WC-t neked tetszõ sarokba. Az almot amit már használt, belepisilt bogyózott, azt az almot rakd bele a wc be , és keverj hozzá tiszta almot is. Ez azért fontos mert érezni fogja a wc ben a saját ürüléke szagát, tudni fogja hova ûrítsen. Viszont neked türelmesnek kell lenned, ez hetekbe is beletelhet, mire nyuszód végre szoba tiszta lesz és majd mindig az adott helyre fog ûríteni. Amikor már megtanulja hogy a wc be ûrítsen, akkor utánna majd nyugodtan rendezheted ahova csak akarod, de ne rakd mindig túl messze a régi helyétõl, mert szép fokozatosan kell.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!:) egyébként 2hete van nálam..már nagyjából beleszokott a WC-jébe..csak..jajj egyem a szívét(xD) amikor beugrik a WC-be, hogy pislijen és úgy fordul, hogy a pisi kimegy ><

Hogyan tudnám a pasimat kicsit megtanítani dolgokra?

Apróságokra gondolok.. pl nem szertem ha alpári stílusba beszélnek. Szeretném ha ritkábban fordulna elő.. illetve nagyon hiányolom belőle azt a fajta gengédséget amit én szeretek. Mivel mindeki különbözik így nála meg nálam a gyengédésg mást jelent.. van még sok ilyan kis apróság pl illem hy bemegyünk akkor az itallapot ne magaelé vegye azonnal hanem pl közösen nézzük meg ilyenek.. De hiába mondom neki néha elfeljti.. :/ L/23 Õ/ 26

Legjobb válasz: Klikkerrel

Klikkerrel
Ezek egyáltalán nem apróságok, nagyon megmérgezik a kapcsolatot. És szerintem egy bizonyos életkor felett az emberek már nem nagyon változnak.
Én csak azt nem értem ha ennyi hibát látnak a másikba, hogy hogy szeretik? Ezek "berögzõdések" nem lehet csak úgy egyik napról a másikra megváltoztatni.
Keress egy olyan pasit akit nem kell tanítgatni, idomítani, hanem alapból tudja ezeket.
A kérdező hozzászólása: Mert szeretem csak vannak ilen apróságok amik 2 év után zavarnak.. de attól még szeretem és pont ezért szeretném egy kicsit olyan irányba terelni hogy ezek a berögzõdések megszünjenek.
Ez így 2 év után már elég nehéz, de mindenképpen érdemes megpróbálni. Mondd el neki, hogy ez téged zavar, és szükség esetén (de ne mindig!) emlékeztesd is, amikor csinálja. A gyengédséget magyarázd el jobban is, mert azt szerintem nem érti - ill. amikor sikerül neki, akkor dícsérd meg.


Ha egy férfit egyszer már gyávaságomban finoman, , leállítottam" (pedig tetszik), akkor hogyan tudnám jelezni felé, hogy meggondoltam a dolgot, csak akkor kicsit gyorsnak találtam a tempót?

Azóta is sokat beszélünk, és érzem, hogy ő még mindig ÚGY néz rám, de már kicsit visszafogottabb lett, emiatt kicsit félek, hogy kezd lemondani rólam, és én most jöttem rá, hogy ezt nem szeretném...Lehet, hogy már túl késő? Tudnátok valamilyen tanácsot írni, hogy hogyan tudnám újra ,,meghódítani''? 20/L

Legjobb válasz: Hogy? Hát bátorítsd! Érints meg a kezét, mosolyogj rá... vagy csak kapd le. N

Hogy? Hát bátorítsd! Érints meg a kezét, mosolyogj rá... vagy csak kapd le. N
8-as velemeny.
Talán ezt mondd el neki :D Fõleg ha õ már megtette, nem hiszem, hogy õ úgy érezte akkor, hogy ezzel "megalázza" magát, neked sem kéne ezt érezni. Az, hogy vállalod az érzéseid sosem rossz dolog szerintem, azt meg nem hiszem, hogy késõ lenne. Maradjatok kettesben, esetleg hívd el valahová, fogd meg a kezét, öleld meg, ilyesmi mûködhet. Sok sikert.
Villantsál epres bugyit.
amit az elsõ kommentelõ írt fogd meg a kezét, mosolyogj rá meg ilyenek...ha sokáig húzod az idõt majd rámegy valami másik csaj!
legyél túl nyomulós, ha kell neked megteszed ha meg gyáva maradsz akkor vess magadra
A kérdező hozzászólása: Rendben, de hogyan? Tudnátok konkrét dolgokat írni? Nem akarok túl nyomulós lenni...
most neked kell gyors tempóba rá hajtanod :)
Most sztem megérdemelné, h te nyomulj, ennyi jár, pedálozz kislány.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, igyekszem hasznosítani õket:)

Hogy tudnám a kutyámat dolgokra tanítani?

Ülés, fekvés, stb.. ilyen dolgok érdekelnének..

Legjobb válasz: Bújd a netet, olvass könyveket, nézegesd a youtube-ot, járj kutyaiskolába - ezek tetszõleges kombinációja valamilyen szintû eredményre fog vezetni.

Bújd a netet, olvass könyveket, nézegesd a youtube-ot, járj kutyaiskolába - ezek tetszõleges kombinációja valamilyen szintû eredményre fog vezetni.

Hogyan tudnám a The Sims 3 Store-ról ingyen letölteni a dolgokat?

Legjobb válasz: Onnan nem lehet. Viszont vannak olyan egyébb oldalak, ahonnan lehet.. pl. : http://www.thesimsresource.com/

Onnan nem lehet. Viszont vannak olyan egyébb oldalak, ahonnan lehet.. pl. : http://www.thesimsresource.com/
Úgy hogy megveszed.
*Ba dum tsss Amellett hogy megveszed még kereshetsz is hozzá egy jó cracket.

A rendelkezésre álló dolgokat hogyan tudnám a leghatékonyabban felhasználni?

Szerintetek ezeket a dolgokat hogyan tudnám a leghatékonyabban felhasználni?

Legjobb válasz: Szója fehérje+szõlõcukor komplett étkezésként,tömegnövelõ 2 adag edzés után,a zabpehely meg mehet reggelinek a fehérjével

Szója fehérje+szõlõcukor komplett étkezésként, tömegnövelõ 2 adag edzés után, a zabpehely meg mehet reggelinek a fehérjével

Hogyan tudnám a legegyszerűbben átmásolni a dolgaimat PC-ről a laptopomra?

Egy-egy nagyobb filenál még jó a közös routerbe csatlakozás és így msn-en átküldés, de sok kicsi filenál már macera a ki-be tömörítgetés. Hogyan tudnám a legegyszer?bben átmásolni? Valahogy úgy kéne, hogy bele tudjak menni a PC-be a notebookkal.

Legjobb válasz: Oszd meg a winchestereket, és akkor a Hálózati helyeknél látni fogod a másik gépét és át tudod másolni amit akarsz.

Oszd meg a winchestereket, és akkor a Hálózati helyeknél látni fogod a másik gépét és át tudod másolni amit akarsz.
A kérdező hozzászólása: Nem mûködik így. Amúgy a PC-n XP, a laptopon Vista van, szóval ez is bonyolítja még a dolgot.
hát nemtom... totál hülye vagyok a laptopok terén de nálam 2 dolog vált be leginkább PC-n... 1, kábellel összekötöd a két gépet és egyszerûen átmásolsz mindent vagy a lassabb de 100%-ban mûködõ módszer... DVD írás...
A kérdező hozzászólása: De nem tudom átmásolni, mert nem látja a másik gépet!

Mit várhatok a németjuhászomtól? 1, 5 éves és járunk kiképzésre, többek között öv-re is. Azt nem tudom, hogy ha valaki éjszaka bemászna a kertbe, akkor tudná a dolgát, vagy csak ugatna? (szerencsére nem volt még ilyen éles helyzet)

Legjobb válasz: Az iskolai kiképzés egy jó levezetõ program. A kutyának önbizalmat is ad. Otthon a terület õrzés teljesen más szitu. Van kutya, amelyik elbújik, van, amelyik ezerrel ugat, ha idegen jön és van, amelyik bátran megtámadja a behatolót. Ez már egyéni képesség a kutyáknál. Szoktak az otthonában kiképzõk szituációs gyakorlatokat csinálni a kutyával.Olyankor kiderül, milyen a reakciója az adott szituációra, és akár javítani is lehet.

Az iskolai kiképzés egy jó levezetõ program. A kutyának önbizalmat is ad. Otthon a terület õrzés teljesen más szitu. Van kutya, amelyik elbújik, van, amelyik ezerrel ugat, ha idegen jön és van, amelyik bátran megtámadja a behatolót. Ez már egyéni képesség a kutyáknál. Szoktak az otthonában kiképzõk szituációs gyakorlatokat csinálni a kutyával.Olyankor kiderül, milyen a reakciója az adott szituációra, és akár javítani is lehet.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen a hozzászólásokat!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!