Találatok a következő kifejezésre: Hogyan tudnám a beteges féltékenykedésemet (1 db)

Hogyan tudnám legyőzni a beteges féltékenykedésemet?

Annyira féltem a barátomat,hogy már néha úgy érzem idegösszeroppanást kapok.? meg abszolút nem féltékeny,soha egyetlen egy célzása sem volt,hogy az lenne.ez bevallom nagyon rosszul esik.

Legjobb válasz: Hát teljesen megértelek. Szerintem 2 lehetséges dolog van: 1. nem bízol benne. 2. nem bízol magadban (hogy téged tud úgy szeretni hogy nem csal meg stb., vagy mert legbelül te is meg tudnád tenni amitõl õt félted.) Amikor érzed hogy elönt a féltékenység, csak próbálj lehiggadni, lélegezz lassan, gondolj arra, hogy bízol benne, szeret téged téged, ez a mérgelõdés nem vezet sehova. Másik. Ha meg el akarna menni, meg akarna csalni, amúgy sem tehetnél semmit. Inkább mutasd meg neki, milyen bátor vagy, hogy nem törõdsz azzal, kire néz rá mikor, nem törõdsz ilyen pici hülyeségekkel, és kedveskedj neki, stb. hidd el jobban fogod magad érezni. Ja, és kérdezd meg tõle, õ hogy csinálja hogy nem féltékeny?

Hát teljesen megértelek. Szerintem 2 lehetséges dolog van: 1. nem bízol benne. 2. nem bízol magadban (hogy téged tud úgy szeretni hogy nem csal meg stb., vagy mert legbelül te is meg tudnád tenni amitõl õt félted.) Amikor érzed hogy elönt a féltékenység, csak próbálj lehiggadni, lélegezz lassan, gondolj arra, hogy bízol benne, szeret téged téged, ez a mérgelõdés nem vezet sehova. Másik. Ha meg el akarna menni, meg akarna csalni, amúgy sem tehetnél semmit. Inkább mutasd meg neki, milyen bátor vagy, hogy nem törõdsz azzal, kire néz rá mikor, nem törõdsz ilyen pici hülyeségekkel, és kedveskedj neki, stb. hidd el jobban fogod magad érezni. Ja, és kérdezd meg tõle, õ hogy csinálja hogy nem féltékeny?
egyet értek az elõttem szólóval.Ki kell békülnöd magaddal, és bíznod kell a párodban.Sajnos erre más módszert nem ismerek, de már az is fél siker, hogy eszrevetted magadon.sok sikert, és BIZALMAT!!!
sajnos ez nálam is így van, próbálom nem mutatni neki! Belül meg sokszor én is úgy érzem, hogy megõrülök :) És tudom, hogy én õt nem csalnám meg sosem!! Próbálj elszáémolni magadban 10ig, és jusson eszedbe az sok kis figylemesség amit érted tesz meg, ezzel biztosíthatod magad, hogy szeret téged! hajrá
Szerintem aki féltékeny típus, annak önértékelési problémái vannak. Én sosem voltam féltékeny, és a párom sem az. Miért kéne attól görcsölnöm, hogy megcsal, vagy lelép? Tudom magamról, hogy elég jó lehetek neki, nem kell neki új utakra mennie. Másrészt pedig ha féltékeny vagyok, attól még megcsalhat akármikor. Fõleg ha még hülyén is viselkedem.... Nem tudom lányok, szerintem a féltékenység nem egy szeretnivaló tulajdonság...
Már itt a pasiban van a hiba.Ha még egy kicsit sincs benne féltékenység akkor nem biztos, hogy tartós lesz a kapcsolat.Nem akarlak megilyeszteni, de ez igy van.Csak azok a pasik igazán szeretik a barátnõjüket, akik féltékenyek is. Az én pasim nagyon féltékeny még azt sem bírja elviselni, ha más fiúk rámnéznek.Én meg azt nem birom elviselni ha õt meg a lányok környékezik.Ami a legrosszabb most itt van a második csaj aki leakarja csapni a kezemrõl a pasimat.De én ezeket a dolgokat fenyegetõ telefonhívással elintézem :) Tudom hogy a pasim szeret engem.Többször is volt olyan alkalom ha akarta volna megcsalt volna de nem tette :) Ha szereted harcolj érte hogy a tiéd lehessen!
Az elõttem válaszolóval teljesen egyetértek.Velem is pont így van, csak én nem telefonnal intézem el, hanem megmutatom hogy mi mennyire szeretjük egymást, senki nem választhat el minket...stb.A csajok ezt látják s lekopnak.Volt 1 csitri aki játszotta az eszét a pasim elõtt.1x írt nekem, msnen, s szóba jött a pasim.Leírtam neki hogy minket nem választhat el senki, nemsokára összeköltözünk, imádjuk egymást...stb.Azóta kussol a csaj.De ribi a csaj.Na mindegy!Harcolj!Nem könnyû!


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Az mit jelent, hogy ha egy középkorú lánynak nem nagyon vannak barátai és amolyan otthonülős típus, de teljesen normálisnak tűnik?

7

Ma voltam venni 1 pólót és belenéztem a nagy tükörbe és láttam magamon a szerencsétlenség és a gyász fizikai, kézzelfogható tulajdonságait. (? )

hogy dobjam le magamról ezeket
f

20

Férfiak ti összejönnétek egy munkanélküli lánnyal akinek még barátai sincsenek? Vagy ha ezek kiderülnének abba is hagynátok az ismerkedést?

Mindkét dolog nagyrészt önhibán kivüli. A barátnői érettségi után eltűntek, megszakadt a kapcsolat, a többi barát elköltözött, nem maradt senkije. Munkát minden erejével keres, vannnak szakmái is, de nem veszik fel sehova ismerettség és tapasztalat nélküli pályakezdőként. Zavarna ez titeket ha amúgy tetszene a lány?

20

Ha "belefáradtam" egy kapcsolatba akkor érdemes folytatni és küzdeni érte vagy nem?

22

Szerintetek gáz ha 15/L, 3 hete vagyok együtt a barátommal, és lefekszek vele?

Nagyon szerelmesek vagyunk, amióta megláttuk egymást, szerelem első látásra, és nagyon nehéz türtőztetni magunkat.

18

Pasik, mennyire viselne meg benneteket, ha a barátnőtök egy tőletek gazdagabb, pl. jól menő fogorvossal, szájsebésszel jönne össze, majd annak szülne gyereket is?

Mennyire gondolnátok komolyan ezt követően egy másik csajjal, vagy azt csak pótléknak használnátok? Ha nincs a ló, jó a szamár is, alapon?

16

Hogy viselkedtek a párotokkal a közös osztálytársak előtt?

ha a párotok az oszálytársatok is egyben hogy viselkedtek vele napközben? Reggel puszi, meg sokat vagytok kettesben gondolom, de nem feltétlenül kell testi kontakt még az elején, nem? Úgynéz ki, hogy összejövök egy szégyenlős lánnyal az oszályból, de én csak ezt várom el, hogy elköszönéskor puszi, aztán kész. Ennyi még beleférhet nem?Idővel majd feloldódik, de még furcsa neki, aztán nem akarom erőltetni.. Vagy máshol hogy sozkott menni?mi az ami nem megbotránkoztató? hogy viselkedjünk, hogy azért lássák, hogy együtt vagyunk, de mégsem essünk túlzásokba?

6

Lányok nektek ez bejön?

183 centi a magasságom.
és 62 kiló vagyok.

nem túl vékony?

21

Szerintetek ez mit jelent?

Azt kértem a barátomtól(most mosolyszünetet tartunk),hogy maradjon még pár percet beszélni mire ő azt mondta:megyek mindenképp mert fáj a szemem,miattad nem fogom erőltetni annyit nem érsz :) majd holnap beszélgetünk :P

8

Zavarja a köztünk lévő korkülönbség?

Nyáron ismerkedtem meg egy fiúval, aki az első perctől kezdve bejött nekem. Volt barátom, de attól függetlenül flörtölt velem. Aztán szakítottam a barátommal, elhívott bulizni és kevertünk. Azóta nem is nagyon keresett, alig beszélünk és ez tök rossz. Szerintem zavarja a köztünk lévő korkülönbség. (én 15vagyok, ő 19). Azóta van egy barátom rettenetes szeretem, de a másik fiút akkor sem bírom kiverni a fejemből. Mit tehetnék?

3

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!