Találatok a következő kifejezésre: Hogyan tudnám a beteges (8 db)

Tele vagyok negativ gondolatokkal, betegesen rettegek attol h elveszítem édesanyám vagy a szerelmem hogy tudnám ezt leküzdeni?

vagy tudtok ajánlani jo könyvet aminek témája ezzel foglalkozik?sajnos orvoshoz nem járhatok,külföldön dolgozom..

Legjobb válasz: Sajna ehhez nem kell realitás.Én is tudatában vagyok, hogy betegesek a gondolataim, mégsem fordulok orvoshoz, mert tuti hülyének néznének.Nekem 3 gyermekem van és sokszor látomásszerû pánik lessz urrá rajtam.Féltem, hogy megerõszakolják a lányomat, sõt a fiaimmal kapcsolatban is támadtak olyan látomásaim, hogy egy pedofil fajtalankodik velük.Tudom, hogy ez nem normális, de napi szinten annyi ilyen jellegû szenny folyik a tv-bõl és a hírekbõl, hogy akarva akaratlanul is az embernek ilyen gondolatai támadnak, hogy bizony ez az én gyerekemmel is megtörténhet akár és nagyon féltem õket.Ha el is megyünk valahová csak rájuk figyelek, hehogy jöjjön a "cukros" bácsi.Szeretnék kigyógyulni ebbõl, de amíg nem azt látom, hogy az élet szép és az emberek kedvesek,tisztességesek,õszinték, addig erre esélyem sincs.Én pedig nem ezt látom.Van ilyen.

Sajna ehhez nem kell realitás.Én is tudatában vagyok, hogy betegesek a gondolataim, mégsem fordulok orvoshoz, mert tuti hülyének néznének.Nekem 3 gyermekem van és sokszor látomásszerû pánik lessz urrá rajtam.Féltem, hogy megerõszakolják a lányomat, sõt a fiaimmal kapcsolatban is támadtak olyan látomásaim, hogy egy pedofil fajtalankodik velük.Tudom, hogy ez nem normális, de napi szinten annyi ilyen jellegû szenny folyik a tv-bõl és a hírekbõl, hogy akarva akaratlanul is az embernek ilyen gondolatai támadnak, hogy bizony ez az én gyerekemmel is megtörténhet akár és nagyon féltem õket.Ha el is megyünk valahová csak rájuk figyelek, hehogy jöjjön a "cukros" bácsi.Szeretnék kigyógyulni ebbõl, de amíg nem azt látom, hogy az élet szép és az emberek kedvesek, tisztességesek, õszinték, addig erre esélyem sincs.Én pedig nem ezt látom.Van ilyen.
Én is ugyanebben a cipõben járok, és annyira stresszelem magam, (más dologgal kapcsolatban is) hogy szerintem én hamarabb halok meg a depiben mint bármely szerettem:)
Ha már tudatában vagy, h "betegesen" rettegsz ezektõl, annyira már nem is lehetsz beteges.:) Van rá némi realitásokon alapuló indokod is?
Ezt generalizált szorongásnak hívják. Gyógyítható, el kell menni pszichológushoz, akivel meg tudod beszélni, mitõl alakult ki, a pszichiáter pedig esetleg szorongásoldó gyógyszert írhat fel. Én is régebben ilyen voltam, mára teljesen elmúlt. A tévét ki lehet kapcsolni, nem kell nézni minden szennyet, csak fokozza a szorongást.
Én Müller Péter könyveit javaslom. A szeretetrõl szólnak. És egy kicsit a lélekrõl is.

Hogyan tudnám legyőzni a beteges féltékenykedésemet?

Annyira féltem a barátomat,hogy már néha úgy érzem idegösszeroppanást kapok.? meg abszolút nem féltékeny,soha egyetlen egy célzása sem volt,hogy az lenne.ez bevallom nagyon rosszul esik.

Legjobb válasz: Hát teljesen megértelek. Szerintem 2 lehetséges dolog van: 1. nem bízol benne. 2. nem bízol magadban (hogy téged tud úgy szeretni hogy nem csal meg stb., vagy mert legbelül te is meg tudnád tenni amitõl õt félted.) Amikor érzed hogy elönt a féltékenység, csak próbálj lehiggadni, lélegezz lassan, gondolj arra, hogy bízol benne, szeret téged téged, ez a mérgelõdés nem vezet sehova. Másik. Ha meg el akarna menni, meg akarna csalni, amúgy sem tehetnél semmit. Inkább mutasd meg neki, milyen bátor vagy, hogy nem törõdsz azzal, kire néz rá mikor, nem törõdsz ilyen pici hülyeségekkel, és kedveskedj neki, stb. hidd el jobban fogod magad érezni. Ja, és kérdezd meg tõle, õ hogy csinálja hogy nem féltékeny?

Hát teljesen megértelek. Szerintem 2 lehetséges dolog van: 1. nem bízol benne. 2. nem bízol magadban (hogy téged tud úgy szeretni hogy nem csal meg stb., vagy mert legbelül te is meg tudnád tenni amitõl õt félted.) Amikor érzed hogy elönt a féltékenység, csak próbálj lehiggadni, lélegezz lassan, gondolj arra, hogy bízol benne, szeret téged téged, ez a mérgelõdés nem vezet sehova. Másik. Ha meg el akarna menni, meg akarna csalni, amúgy sem tehetnél semmit. Inkább mutasd meg neki, milyen bátor vagy, hogy nem törõdsz azzal, kire néz rá mikor, nem törõdsz ilyen pici hülyeségekkel, és kedveskedj neki, stb. hidd el jobban fogod magad érezni. Ja, és kérdezd meg tõle, õ hogy csinálja hogy nem féltékeny?
egyet értek az elõttem szólóval.Ki kell békülnöd magaddal, és bíznod kell a párodban.Sajnos erre más módszert nem ismerek, de már az is fél siker, hogy eszrevetted magadon.sok sikert, és BIZALMAT!!!
sajnos ez nálam is így van, próbálom nem mutatni neki! Belül meg sokszor én is úgy érzem, hogy megõrülök :) És tudom, hogy én õt nem csalnám meg sosem!! Próbálj elszáémolni magadban 10ig, és jusson eszedbe az sok kis figylemesség amit érted tesz meg, ezzel biztosíthatod magad, hogy szeret téged! hajrá
Szerintem aki féltékeny típus, annak önértékelési problémái vannak. Én sosem voltam féltékeny, és a párom sem az. Miért kéne attól görcsölnöm, hogy megcsal, vagy lelép? Tudom magamról, hogy elég jó lehetek neki, nem kell neki új utakra mennie. Másrészt pedig ha féltékeny vagyok, attól még megcsalhat akármikor. Fõleg ha még hülyén is viselkedem.... Nem tudom lányok, szerintem a féltékenység nem egy szeretnivaló tulajdonság...
Már itt a pasiban van a hiba.Ha még egy kicsit sincs benne féltékenység akkor nem biztos, hogy tartós lesz a kapcsolat.Nem akarlak megilyeszteni, de ez igy van.Csak azok a pasik igazán szeretik a barátnõjüket, akik féltékenyek is. Az én pasim nagyon féltékeny még azt sem bírja elviselni, ha más fiúk rámnéznek.Én meg azt nem birom elviselni ha õt meg a lányok környékezik.Ami a legrosszabb most itt van a második csaj aki leakarja csapni a kezemrõl a pasimat.De én ezeket a dolgokat fenyegetõ telefonhívással elintézem :) Tudom hogy a pasim szeret engem.Többször is volt olyan alkalom ha akarta volna megcsalt volna de nem tette :) Ha szereted harcolj érte hogy a tiéd lehessen!
Az elõttem válaszolóval teljesen egyetértek.Velem is pont így van, csak én nem telefonnal intézem el, hanem megmutatom hogy mi mennyire szeretjük egymást, senki nem választhat el minket...stb.A csajok ezt látják s lekopnak.Volt 1 csitri aki játszotta az eszét a pasim elõtt.1x írt nekem, msnen, s szóba jött a pasim.Leírtam neki hogy minket nem választhat el senki, nemsokára összeköltözünk, imádjuk egymást...stb.Azóta kussol a csaj.De ribi a csaj.Na mindegy!Harcolj!Nem könnyû!

Betegesen rettegek a hányástól. Hogy tudnám ezt kiküszöbölni?

Tudom, h senki sem szeret hányni. 15 éves vagyok, és életemben 3 szor hánytam. (babakort leszámítva) Ha olyan betegséget kapok el, ami hányós, én általában akkor sem hányok. Na. Ez a fóbiám egész kicsi koromban kezd?dött. Mindig sírtam, napokig magamba voltam zuhanva miután hánytam. Ha tv-ben ilyent láttam kiszaladtam a szobából. Most múlt el úgyahogy egy pánikbetegségem, ami két évig tartott. Bebeszélem magamnak, h hányingerem van, és utána szédülök, kapkodom a leveg?t, és tényleg rosszul leszek, és a végén hányingerem is lesz. Ha viszont tényleg rosszul vagyok, elmondhatatlanul rettegek. Inkább vegyék ki a vakbelemet altatás nélkül, csak ne hányjak..:S Szóval ez nekem nagyon sok nehézséget okozott, és szeretném, ha ez elmúlna. Sokkal jobban érezném magam.

Legjobb válasz: minden agyban dõl el..ha nem tudod magadban lerendezni,kérj segítséget orvostól

minden agyban dõl el..ha nem tudod magadban lerendezni, kérj segítséget orvostól
A kérdező hozzászólása: bocsi, h összevissza írtam. még annyi, h a vidámparkban sem ülök fel semmire , mert arra gondolok, hogy lehet, h rosszul leszek. Ez elég sok mindenre kihat.
*hányni fog
Ne törõdj az utolsóval, csak kötekedni akart. Figyelj, ezt muszáj lenne kikezeltetned. Míg egy tériszonyos ember elkerüli a magashelyzeteket, nem jelentkezik a 40. emeltre dologzni, addig ezt te nem tudod. Gondolj bele, amikor gyereked lesz és hányni fogsz, akkor muszáj leszel ott lenni, legalábbis, ímg még kicsi. VAgy ha a szüleid betegszenek meg, de te is elkaphatsz egy jó kis fertõzést. Beszélj a szüleiddel és kezeltesd.
A kérdező hozzászólása: te hánytatod magadat, és én vagyok a p.csa? Ez tényleg szánalmas.
én naponta hánytatom magam. Szerintem is xar dolog, bár nem értem mért undorodsz tõle kis pcsa lehetsz
Te is jó nagy ökör vagy... Egy pszichológus nem egyenlõ az elmegyógyintézettel...
Én kinõttem belõle, nekem is uyganez volt, de elég betegesen, este már nem ettem semmit, mert féltem, hogy kihénxom, ha nyaralni mentünk és 24 órás út volt inkább nem ettem semmit, a végén mér oylan vékony voltam, hogy elújt a szél:S Én nagyon régen hánytam kb. 5 évvel ezelõtt...Rájöttem, hogy vannak sokkal nagyobb problémák, mint a hányás...vannak a helyzetek amikor inkább hánynék, csak ne legyen rosszabb 14/l
nekem is ugyanez a problémám, és a pszichiáter sem tudott segíteni...
Te tudod. De a pszichológus nem diagnosztizál, (legalábbis nekem sosem vágta a képembe, hogy "na, akkor ez van, és ezen dolgozunk"), ellenben föl tudná tárni ennek a lelki okait. Elképzelhetõ, hogy még kiskorodban történt valami, ami miatt ilyen irreálisan rettegsz ettõl, és azon tudna segíteni.
A kérdező hozzászólása: köszi, de nem megyek Ilyen idióta Pszicho-sz*rokhoz. Így még tudom, hogy magamnak csinálom a bajt, de ha elmegyek, belémbeszéli, h igen iiiiiigen, de beteg vagy, hajajajj, akkor kezeljük... nem, inkább nem. Amúgy köszi a válaszokat!
Nekem is volt ilyen problémám (mondjuk lehet, hogy még van, csak enyhült). Nagyon meglepõdtem, mikor rájöttem, hogy ilyen fóbia létezik, és nem egyedülálló, szégyellni való probléma. Emetofóbia néven találsz rá. Én is nagyon rég nem hánytam már, de amikor már nagyon betegessé vállt a félelmem, úgy éreztem, már hányni is jobb lenne, mint ennyire félni mindentõl. Az az állandó kézmosás, már leszárad a kezem, meg csak kevés, szilárd kaja fogyasztása. Egyértelmû, hogy ahogy az ember próbálja ezt magának "kezelni" csak sokkal nagyobb bajt csinál. Szerintem is kérd szakember segítségét.
pszichológus...
A kérdező hozzászólása: köszönöm a választ utolsó :)

Hogy tudnám legyözni a szinte már beteges féltést/féltékenységet?

2 ésféléve vagyunk együtt a barátnömmel és állandoan félek hogy valaki más is van rajtam kivül,már attol is kiborulok ha nem hiv fel a megbeszélt idöben.Nagyon szeeretjük egymásd,de attol félek hogy ez a tulzott féltés/féltékenység tönkreteszi a kapcsolatunkat.

Legjobb válasz: szia!Én is ugyanígy vagyok a pasimmal.Ezen már én is gondolkodtam h lehetne legyõzni,talán úgy hogy gondolj arra hogy ha mégis megcsalna akkor mennyi helyes pasi/csaj van még a világon aki sokkal jobb mint õ akár mindenben és te ez miatt sokkal jobban fox járni.Ha görcsölsz annál rosszabb fõként ha tényleg ártatlan.Szóval lazulj;)

szia!Én is ugyanígy vagyok a pasimmal.Ezen már én is gondolkodtam h lehetne legyõzni, talán úgy hogy gondolj arra hogy ha mégis megcsalna akkor mennyi helyes pasi/csaj van még a világon aki sokkal jobb mint õ akár mindenben és te ez miatt sokkal jobban fox járni.Ha görcsölsz annál rosszabb fõként ha tényleg ártatlan.Szóval lazulj;)
Ha tenyleg szeret nem csal meg!!!Ha pedig nem szeret akkor megcsal de akkor már úgyis hagyd a fenébe mert nem éri meg hogy emészd magad miatta!!!Bízz benne!!!Ez a jó kapcsolat alapja!!! Csak nyugi!!! :)
Én is betegesen féltékeny vagyok.nem tudok mit csinálni, ez van! már eljutottam arra, hogy rájöttem, ha féltékeny vagyok és ha akar akkor is megcsal. Akkor meg minek idegesítsem magam? De persze továbbra is az vagyok. ez nálam (és sztem mkinél) a kishitûségbõl adódik. A féltékeny ember saját magában nem bízik! Nem tudom megérteni, hogy elég jó vagyok neki minden téren, és nincs szüksége másra. Állandóan azon agyalok, h nem jó velem a szex, h dagi vagyok, h nem tetszem neki, h nem adok meg neki mindent és ezért keres magának valaki mást. Szerintem ha az önértékelésünket rendbe tennénk és felfognánk, hogy igenis jók és értekesek vagyunk a párunk számára, a féltékenység sem lenne ekkora!
nekem az ex barátnõm volt betegesen féltékeny. Neki is mindig az volt a parája, hogy lesz valakim. Két és fél évig bírtam, aztán elegem lett az egészbõl. Ha valaki nem bízik bennem, akkor nem mellém való, ennyi. A féltékeny embereknek szerintem mind önértékelési problémái vannak. Miért lenne valakije? Hisz veled az isten lábát fogta meg nem??? :-) A féltékenykedés elõbb utóbb minden kapcsolatot megöl, de sajnos ennek megértéséhez sokaknak át kell esni néhány nagy szerelmen, és el kell baltázniuk néhányat. Na.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszotokat, de még mindig nem tudom mit tegyek ellene.ha leplezem a féltékenységem, az sem jo mert akkor meg én örülök bele. Valami tipp esetleg?
Nálam is voltak egy idõben ilyen gondok, féltettem a barátomat, meg folyton azt lestem mit tehet a hátam mögött. Aztán belegondoltam az egészbe és rájöttem felesleges hülyeség amit csinálok. Emiatt majdnem elvesztettem õt. Amúgy ezt a "kóros" féltést okozhatja önbizalomhiány is. De gondolj bele, ha veled van már 2 és fél éve akkor az azért van mert szeret!!! Nem hinném h más után nézne! Bízz meg benne! Neked sem esne jól ha õ folyton azzal jönne h kivel csaltad meg és hol. Sok sikert!!!
A kérdező hozzászólása: köszönöm mindenkinek.csak az a baj hogy elkéstem tegnap elhagyott a brátnöm.Mit tegyek hogy visszaszerezzem?Nagyon hiányzik és nem kakarok élni nélküle.Belátom hülye voltam.De egy esély jár nekem is.Én is adtam anno.Kérlek segitsetek.Mit tegyek??
Én is nagyon féltékeny vagyok és sajnos ez már meglátszik a kapcsolatomon is de tudjátok az a rossz, hogy ezt a párom nem tudja megérteni. Nem tudja milyen rossz érzés...

Hogy tudnám leküzdeni a "beteges féltékenységemet"a párom önkielégítése iránt?

Tudom,hogy teljesen természetes egy párkapcsolatban,csak nekünk volt egy id?szakunk,amikor ? szex helyett is masztizott,és úgy hogy volt mikor képes volt felkelni mell?lem az ágyból,és a wc-n elintézte magát. Megbeszéltük a témát,hogy ne szex helyett legyen maszti,de bennem elég mély nyomott hagyott,hogy jó párszor rajtakaptam mikor én is ott lettem volna neki... Most pedig folyton az jár a fejemben,hogy ha nem alszunk együtt akkor is csinálja. És persze ez neki valami feszültség levezetés,mert van ,hogy napi 2x 3x..és még 3 percbe se telik neki..Szóval napi rutinná vált.. Szeretem és szeretnék megszabadulni ett?l az érzést?l.. Ti mit tettetek/tennétek ilyen szituban? 25/L

Legjobb válasz: Masztizz te is! Nem hülyeségbõl mondom... Legalábbis nekem komolyan megszûnne tõle a "féltékenységem"...

Masztizz te is! Nem hülyeségbõl mondom... Legalábbis nekem komolyan megszûnne tõle a "féltékenységem"...
Hallottam olyan esetrõl, hogy ezért a nõ otthagyta a férfit, pedig már házasok voltak.Egy párkapcsolatban nincs szükség önkielégítésre.Kivéve ha távkapcsolat, vagy mosolyszünet van. Nem féltékenynek kéne lenned, hanem vérig sértettnek.Más nõ már kitette volna a szûrét. A párod ezen az értelmi szinten van, és nem tud felnõni a normális, kiegyensúlyozott nemi élethez.
Azért nem egészen értek egyet egyik oldallal sem. -ha a pasi egyszer egyszer megához nyúl-azzal nincs gond. független attól, hogy együtt éltek vagy sem. Lehet fáradt ahhoz, hogy "kellõképpen odategye magát" egy aktushoz. Elõjáték, menet, utójáték. Míg a sima maszti, csak egy hormonális ürítést jelent neki... (ergo nem csal meg) -ha már beteges, azaz hetente egyszer sem kap el, de állandóan masztizik, akkor kezdtek eltávolodni, vagy õ tõled. dobd fel a szexuális életeteket, vagy... el kell hagyni... ÜLJ le vele és beszélgessetek errõl!
Ha rájöttél légyszíves nekem is mond el:) Én már olyan hisztit csaptam volna ilyen miatt, hogy hajaj...mikor ott vagy vele kimegy hogy ezt csinálja?Nekem ez nagyon szarul esne:(mért nem kér meg engem legalább?én már attól kiakadtam, hogy találtam a gépén egy csomó képet8mikor azt mondta õ nem szokott) és láttam a lementési idõpontokból, hogy heti 5 ször is ezzel tevékenykedett...hát majdnem ott hagytam, én nem értem a pasikat nekem nincs szükségem ilyenre mellette..nagyon rosszul esett...ugyh abszolút megértelek, mindenképp bezsélj vele, nem normális amit csinál, ha tényleg ilyen mennyiségrõl van szó...
Mielõtt írnék valamit is: hányszor csináljátok? Mármint együtt...
Minden pasi csinálja, nem értem mi itt a gond. Mi közöd hozzá, hagyd békén, hadd csinálja amit akar. Ezzel téged nem csal meg.
ne rinyálj!
A kérdező hozzászólása: 22:16-os! Igen.. úgy gondolom te fogalmaztad meg a legjobban.. Elég nehezen megy neki a kiegyensúlyozott szexuális kapcsolat megteremtése. Viszont ezért elhagyni nem szeretném. Beszélni meg olyan nehéz vele.. Ha felhozom a témát mindig kitér elõle.. Valami szégyenérzet az tuti van benne..Pedig segíteni szeretnék. És tényleg jó lenne, ha ezt a feszültséget inkább rajtam vezetné le mint a jobb kezén..
Próbáld valamivel feldobni a szexet, vagy az érdeklõdését, hátha jobban megkíván a jobb kezénél. Vázold fel neki, hogy mennyire zavar téged, hogy a szexuális feszültségeit helyetted is magával akarja megoldani.
A kérdező hozzászólása: Tudom, hogy minden pasi csinálja... És nem is ezzel van a bajom... Hanem azzal, hogy úgy vettem észre, hogy a párom..Betegesen, vagy kényszeresen... Nem tudom mi a megfelelõ szó. És ez bánt..
A kérdező hozzászólása: 05:25-ös-nek! Hát mielõtt kicsaptam a balhét, azelõtt.. Hetente-két hetente egyszer! Szakítani is akartam, de akkor könyörgött, hogy ne, és mondta, hogy velem nincs semmi gond.. és próbál változni..De ez a maszti téma nem lesz ritkább nála...
Esetleg rá kellene másznod, neked, többször egy nap! Nem csak arra várni, hogy kezdeményezzen õ... komolyan azt hiszed, hogy vele van a gond... komolyan mondom, egyes nõk annyira nincsenek tisztában, hogy mi kell egy férfinak, vagy hogy kell velünk bánni... pedig nem egy ördöngösség, és nem hosszú a lista. ... :\
A kérdező hozzászólása: 9:50-es! Szerinted nem próbálok rámászni? Nem vagyok agyatlan tudom mi kell a pasinak... Volt egy 5 éves kapcsolatom, és ott éjjel nappal szex volt.. Õ viszont kitér a dolgok elõl.. Passzív.. És szex csak este van... Zárkózott...vagy én már nem tudom..
A potenciával nincs baj, az biztos. Talán a párod nem érzi/érezte, hogy rendesen ki tud elégíteni. Én nem a nemi aktusban látom a megoldást, hanem az orgazmusban.Azt pedig a párod mellett az ágyban te is elérheted.És ha megtapasztalja a párod, hogy nélküle is letudsz járni, elõbb utóbb õ akar majd kielégíteni.
Vedd kezelésbe. Szerintem örülne, ha csak spontán kivernéd neki/leszopnád. :) Talán le is tudnád így szoktatni, ha hozzászokna a kis szívességedhez.

A barátom ma bevallotta hogy megnézi a csajokat, (tudni kell hogy én nagyon nagyon féltékeny vagyok, szinte már betegesen) ezen összebalhéztunk. Nekem nagyon fáj ez. ) : mit tegyek most?

Legjobb válasz: lõdd tarkón magad :D neeem amugy szerintem a normális emberek megnézik a másik nemet. Ha ez téged zavar, és õ tényleg hû hozzád és szeret téged akkor próbáld meg feldolgozni.. beszélgess vele ;)

lõdd tarkón magad :D neeem amugy szerintem a normális emberek megnézik a másik nemet. Ha ez téged zavar, és õ tényleg hû hozzád és szeret téged akkor próbáld meg feldolgozni.. beszélgess vele ;)
Ismerõs helyzet, én is ilyen féltékeny tipus vagyok. Eléggé bosszantó helyzet. És sajnos én nem tudok rá gyógyírt. :S
Ha ezt nem tudod elviselni akkor húzz zacskót a fejedre és hagyd rajta addig amíg elmúlik a légzési inger.... Mindenki megnézi a másik nemet.... Fogd fel és fogadd el.
Én is megnézem õket... Ez normális. De bármilyen meglepõ, ha megnézi õket, az még nem jeenti azt, hogy nem téged szeret. 17/F...
nézz meg te is fiúkat és egybõl rá fogsz jönni, hogy bár egy csomó embert vonzónak találsz és szívesen nézegeted, ettõl még nem akarod te sem elhagyni a barátod. Én is meg szoktam nézni a lányokat (meg a fiúkat is), pedig lány vagyok, mert szépet nézni jó:) 22/L
szeret téged, de ez nem azt jelenti, hogy nem tetszenek neki más lányok. nem tudom ezen mit kellett bevallani, ez teljesen egyértelmû. :D amúgy elárulok neked egy titkot. (ezt pszichológián tanultam) ha ennyire kimutatod a féltékenységed és így viselkedsz, és próbálod kisajátítani, még az a férfi is megcsal egy idõ után, aki amúgy nem olyan. ne is haragudj, de ilyen viselkedéssel meg is érdemelnéd. ha szeretsz valakit, akkor miért akarod megfojtani? ha van esze, õ is megunja. komolyan, nem bántani akarlak, de az ilyen lányokon felhúzom magam.. am 19/L

Hogyan tudnám át vészelni a beteges, influenzás időszakokat? Otthoni eszközökre, praktikákra gondolok.

Legjobb válasz: Egyszerû: Erõsítsd az inmunrendszeredet! Ilyenkor az a fontos, hisz ahogy említetted, ilyen influenzás ez az idõszak. Vagyis, amit értek ezalatt: Sportolj rendszeresen, egyél gyümölcsöt, de legyél eleget a friss levegõn is. NAgyon jó erre a célra a fokhagyma. Ha ebbõl megeszel minden nap kb 3 gerezdet, az nagyon jót tesz. Ráadásul pirítóssal nagyon finom is tud ám lenni, és ha rendszeresen mosod a fogadat, akkor a szájszagoddal sem lesz probléma. Csak néhány dolog a fokhagyma jótékony hatásairól: Segíti az emésztést, bélmûködést, kiviszi belõled a náthát minden mellékes gyógyszer nélkül, szívproblémákra a legjobb megoldás, agymûködést serkenti, a kisebb bélférgeket (ilyen például a cérnagiliszta) is kiviszi és még sorolhatnám. Tehát rengeteg jótékony hatása van. Ha ezeket betartod, betegség nélkül is átvészelheted ezt az idõszakot :)

Egyszerû: Erõsítsd az inmunrendszeredet! Ilyenkor az a fontos, hisz ahogy említetted, ilyen influenzás ez az idõszak. Vagyis, amit értek ezalatt: Sportolj rendszeresen, egyél gyümölcsöt, de legyél eleget a friss levegõn is. NAgyon jó erre a célra a fokhagyma. Ha ebbõl megeszel minden nap kb 3 gerezdet, az nagyon jót tesz. Ráadásul pirítóssal nagyon finom is tud ám lenni, és ha rendszeresen mosod a fogadat, akkor a szájszagoddal sem lesz probléma. Csak néhány dolog a fokhagyma jótékony hatásairól: Segíti az emésztést, bélmûködést, kiviszi belõled a náthát minden mellékes gyógyszer nélkül, szívproblémákra a legjobb megoldás, agymûködést serkenti, a kisebb bélférgeket (ilyen például a cérnagiliszta) is kiviszi és még sorolhatnám. Tehát rengeteg jótékony hatása van. Ha ezeket betartod, betegség nélkül is átvészelheted ezt az idõszakot :)

Meddig tudnád elviselni, hogy a párod betegesen féltékeny?

Belenéz a telefonomba, az iwiwemet böngészi, az msn beszélgetéseket olvassa. Ha megyünk valahova autóval, és kinézek az ablakon, már hisztizik. Fiú barátaimnak nem is köszönhetek, ha együtt vagyunk. Már 1 éve "t?röm", de kezdem unni. Ti meddig viselnétek el?

Legjobb válasz: 5,5 évig bírtam.... de nem az elejétõl volt betegesen féltékeny, csak kb. 2 év utántól...

5, 5 évig bírtam.... de nem az elejétõl volt betegesen féltékeny, csak kb. 2 év utántól...
Nem jellemzõ.Ez egy állapot ha sokszor kirúgják konkrétan ez miatt és van elég esze talán elgondolkodik rajta de amit õ csinál az nonszensz mi az hogy a telefonodban matat?Ki kell vágni csak magadat teszed tönkre.
Hát megmondhatod neki, hogy ha nem változtat és ennyire nem bízik benned, akkor viszlát..Adj neki egy esélyt, ha gondolod.Ha nem változik, akkor tényleg jobb, ha keresel valaki mást.
Ne reménykedj... Változni fog, de sajnos ennél már csak rosszabb lesz. Ha viszont pozitív irányba változik (kevésbé lesz féltékeny), akkor 1000%-ban tutira veheted, hogy felszedett vkit melletted.
Kivágnám...ha nincs meg benne a bizalom, akkor csak egymás idejét vesztegetitek.
Az EX utolsó húzása az volt, hogy feltörte a mail címem. Ezért lett belõle hirtelen ex. Én 2 és fél évig tûrtem (kis csitri voltam, 15, amikor összejöttünk és eleinte hagytam neki, aztán elkezdett benõni a fejem lágya) :) Én megmondanám neki, hogy még 1 hózása van, utána alacsonyan repülni fog. Aztán ha eljátszotta tényleg dobd ki, ennél csak jobbat kapsz.
Semeddig. Nem tolerálom ezt a tulajdonságot. Biztos megvan mindenkinek, hogy mit nem bír elviselni a másikban, hogy mi a kizáró ok. Nekem ez. Nem tartozom elszámolással, tartsa tiszteletben a magánszférámat. Egyetlen egyszer kapom rajta, h pl turkál a telefonomban és lapát.
Ezt nevezik úgy h viszlát ;)
15:28-as vok és az a legidegesítõbb h minden pénzem odaadtam neki (muszáj volt)kihuztam a trutyiból és ezt kaptam tegnap meg hallottam h vett magának 1 sx4-t 1, 7 misiért.Nem vok féltékeny csak zavar h annak idején én huztam fel és mivel köszönte meg és most meg én vok eladósodva
még mindig miatta 3 év után is
15:38 köszike:) Én is örülök h még idöben sikerült és végre megtaláltam a boldogságomat!Mindenkinek üzenem aki ilyen vagy hasonló helyzetbe kerül h van kiút!!Ha valakinek esetleg 1 kis lelki támasz kell irjon privire.
Én ezt nem bírnám.....
Ennél enyhébbért is elhagynám.
semeddig
én leülnék vele és közölném, hogy : ez nem normális viselkedés, szeretlek, de rosszul esik, hogy ennyire nem bízol bennem.Soha nem csaltalak meg és nem érdekelnek más pasik, de ezzel a viselkedéssel megfojtasz, és nem birom már sokáig. Vagy visszafogod magad, vagy sajnos el kell hogy válljanak az útjaink. Innentõl rajta múlik.Ha látsz javulást, maradhat, ha nem - akkor fel is út, le is út.
A kérdező hozzászólása: Rejtegetni valóm nincs, így igazából csinálhatná élet égéig. De idegesítõ...:S
Kb. semeddig. Eddig még nem is választottam ilyen párt magamnak, és ezután sem szándékozom. 42/F
Egészen pontosan 3, 5 évig :) egy ideig nem zavart, csak kicsúfoltam miatta aztán megkértem, hogy hagyja már abba, hiszen láthatta már, hogy soha semmi gyanús dolgot nem talál még egy darabig lenyeltem a hülyeségeit, mondván õt így nevelték, más kultúra, más szokások (nem magyar pasi) de végül elegem lett, amikor rájöttem, hogy a nagy nyomozás közben Õ lépett félre... :) kérdezõ, hiába beszélsz vele, nem fog megváltozni, vagy elfogadod ilyennek, vagy szakíts mielõbb.
A kérdező hozzászólása: Múlthéten érettségiztem, és egy fiú havertól kaptam minden reggel 1-1 biztató sms-t. Rettentõen ki volt akadva, holott kizárólag az érettségi miatt küldött üzit.
A kérdező hozzászólása: A változást azért kérdeztem, mert régen én is ilyen voltam, de most már eszembe sem jutna ilyen. Én úgy érzem, igenis le tudtam szokni a beteges féltékenységrõl. És nem szedtem fel senkit a párom mellett.
A kérdező hozzászólása: És aki betegesen féltékeny, az soha nem változik meg?
A kérdező hozzászólása: Azt kihagytam, hogy sms-eket és neveket törölt ki a telefonomból. (Sajnos többször is elõfordult).
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszaitokat! Mindenképpen leülök és beszélek vele!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!