Találatok a következő kifejezésre: Hogyan tudnám a barátomat úgy, hogy (34 db)

Help! Nincs valami ötletetek hogyan tudnám a barátomat ugy felizgatni hogy nagyon hozzá sem érek a péniszéhez?

Nem tudok mit kitalálni :/ pls. HELP!! :)

Legjobb válasz: Mutasd meg neki a telefonszámládat

Mutasd meg neki a telefonszámládat
Nézz ki jól.
Csinálj rántott husit és szolgáld fel fehérnemûben!
El kellett volna olvasnod a hasonló kérdéseket, mielõtt kiírod az üzenetet, mert azt hiszem tegnap is volt ilyen. De ott nyak, a test, a comb, egy csomó helyen lehet puszilgatni, harapdálni, simogatni, úgy, hogy nem érsz hozzá a péniszhez. Nem tudom, ehhez nem kell olyan hû de nagy kreativitás.
Mutasd meg neki a villanyszámlát.
Sorold fel neki név szerint az összes pasit, akit már leszoptál, sót még egészitsd is ki a listát. Na, majd ird meg, mennyire izgult fel!
Hát ha már csak akkor izgul fel hogy hozzáértél a pö cséhez az elég gáz. Adjál neki viagrát.
kötözd ki pucéran és ülj rá az arcára meztelenül

Hogyan tudnám féltékennyé tenni a barátomat, úgy hogy nem egy helyen élünk? Úgy hogy azt érezze hogy nem én vagyok odáig érte. Légyszi irjatok tanácsokat!

Legjobb válasz: Úgy érted, állandóan hozzá igazodsz, Te mindig ráérsz, de õ nem mindig ér rád? Kicsit tünedezz el, ha találkára hív, írd meg, hogy mást csinálsz, nem érsz rá, de harmadik személyt ne vonj bele, azzal elszúrhatod az egész kapcsolatotokat. Ne féltékennyé tedd, csak éreztesd vele, hogy nem csak õ létezik a világon, elvagy a barátaiddal és a rokonságoddal is - még ha ez nem is igaz. :) Füllentés megengedett, de hazudni már gáz.

Úgy érted, állandóan hozzá igazodsz, Te mindig ráérsz, de õ nem mindig ér rád? Kicsit tünedezz el, ha találkára hív, írd meg, hogy mást csinálsz, nem érsz rá, de harmadik személyt ne vonj bele, azzal elszúrhatod az egész kapcsolatotokat. Ne féltékennyé tedd, csak éreztesd vele, hogy nem csak õ létezik a világon, elvagy a barátaiddal és a rokonságoddal is - még ha ez nem is igaz. :) Füllentés megengedett, de hazudni már gáz.
A kérdező hozzászólása: köszi!ez tök jó! csak félek ha azt mutatom hogy nem érek rá, akkor meg megcsal, és összejön mással!
Ez azt jelentené, hogy nem túl erõsek az irántad érzett érzelmei, ami pedig azt jelentené, hogy jobb erre elõbb rájönni, mint késõbb. Frissek vagytok még, igaz? Én is ilyen voltam az elején, folyton ráértem, õ meg sokszor nem, aztán elkezdtem sûrûbben , , moziba járni a nõvéremmel", sûrûbben , , mentem át az unokatesóimhoz." De még mindig együtt vagyunk, és minden rendben van.
A kérdező hozzászólása: Ennek örülök:) ))) Igen 3 hónapja, de elég bonyolultak a dolgok! A lényeg hogy én többet érzek iránta, és fordítva kellene lennie, de mivelhogy szeretem emiatt nem tudom azt mutatni hogy nem érdekel, mert csak hétvégente talizunk... ha érdekel leirhatom privátba, bár nem akarlak ezzel fárasztani!:) De köszönöm a tanácsokat:)
Én befogadó típus vagyok, írhatsz privit, ha gondolod. :) Bár nem értem, miért kellene bárkinek is jobban szeretnie a másikat. Egyformán kell, nem?
Ha a barátnõm csak azt mondaná, hogy nem ér rá, akkor nem kérdeznék rá, hogy miért, de a második ilyen alkalom lenne az utolsó beszélgetésünk.
Szóval nincs barátnõd.

Hogyan tudnám felizgatnom a barátomat úgy, hogy nem érintem meg "ott"?

Ugyanis nem vagyok túl merész, és még nem merem. De amit ? csinál velem azt nagyon élvezem! :)

Legjobb válasz: A pasik általában vizuális tipusúak, tehát felizgatja õket a látvány. Vetkõzz, mozogj, harapdálj, csókolj, mosolyogj. De arra vigyázz, hogy ha még nem akarsz ennál többet, azzal õ is tisztában legyen. Ha a pasi elkezd valamit, nehezen hagyja abba, nehogy olyat tegyen, amit még te nem akarsz. Próbáld elõször ruhán keresztül megfogni, de élõben sem harap:-) Nyugodtan megfoghatod, kellemes érzés:-)Simogasd finoman, a golyóit is, tetszeni fog neki.

A pasik általában vizuális tipusúak, tehát felizgatja õket a látvány. Vetkõzz, mozogj, harapdálj, csókolj, mosolyogj. De arra vigyázz, hogy ha még nem akarsz ennál többet, azzal õ is tisztában legyen. Ha a pasi elkezd valamit, nehezen hagyja abba, nehogy olyat tegyen, amit még te nem akarsz. Próbáld elõször ruhán keresztül megfogni, de élõben sem harap:-) Nyugodtan megfoghatod, kellemes érzés:-)Simogasd finoman, a golyóit is, tetszeni fog neki.
A nyak és fülcsók általában mindenkit felhúz. Amúgy ennek rengeteg módja van.Volt olyan barátom, akinek csak elég volt szenvedélyesen a szemébe néznem, majd a nyakába lehelnem, és teljesen készen volt.Volt akit az izgatott, ha megharaptam a száját.(Picit finoman..) Úgy érzem kezdõ vagy szex trén.Ki fog alakulni, és majd megtanulod úgy használni a tested, h ne tudjon ellen állni.
harapdáld a fülét, nyakát, ajkát, mellbimbóját, karmolászd a mellkasát, hasát, hátát, csókolgasd az ajkait, nyakát, mellkasát, hasát...és minden egyébb ami közben jön :D
sok mindennel.. rengeteggel.. ahogy az elöttem lévõk szóltak :) barátomnak elég amikor fekszik én meg csak simán ráülök mert mittudom én éppen birkozunk, és adok neki egy forró csokot kicsit megforgatom a csipõmet és már fordit is is maga alá :D:D:D:D olyankor nehezen tudja lehüteni magát de amugy ha a fülét csokolgatod majd haladsz a nyak felé az szerintem elég tutii.. és még igazán semmit se csináltál :) ha nem vagy merész ez pont elég hatásos :) de ha ügyes vagy csókolozással is feltudod izgatni :)

Hogyan tudnám a kapcsolatomat megszilárdítani barátnőmmel úgy, h ne incselkedjen a barátommal?

Korábban kérdeztem hasonló témában, de most az lenne a kérdésem, hogy Nektek csajok mik azok a szempontok, amik alapján legtöbbször párt választotok hosszú távú kapcsolatra?Hogy tudnám ész érvekkel vagy ötlettel meggy?zni arról, hogy lehet, nagy hibát követ el, ha megcsal, mert h?ségesen szeretem, imádom. Elmondása szerint vannak olyan pillanatai, amikor vágyik erre az incselkedésre, de ezt nem tudja lezárni a fejében. Belülröl jön neki és nem tud mit tenni az érzés ellen, nem tudja legy?zni, hogy ne tegye meg. Nem csalt meg, de érzem, hogy ez nem normális egy kapcsolatban. Nyugtat, hogy csak én kellek neki. 2 éve vagyunk együtt és ez fél éve húzódik, emiatt szakítottam is már vele 1x, de visszasírta magát, azzal hogy szenved és nagyon szeret, hiányzok neki. Legyek türelmes, vagy dobjam ki, esetleg hanyagoljam és keressek én is egy kis flörtöt más lányoknál? Várom véleményeteket. F23

Legjobb válasz: Fiú vagyok ugyan, de remélem nem bánod, ha én válaszolok: Szerintem elképzelhetõ, hogy azért akar másokkal incselkedni, mert úgy érzi, hogy te nem foglalkozol vele eleget. Lehet nem érzi a szeretetedet. De emiatt nem feltétlenül te vagy a hibás, az ilyen hosszabb kapcsolatoknál ez várható dolog. ha még tényleg szereted, akkor próbálj meg romantikázni vele, ha már nem szereted, akkor jobb, ha külön utakon jártok a jövõben.

Fiú vagyok ugyan, de remélem nem bánod, ha én válaszolok: Szerintem elképzelhetõ, hogy azért akar másokkal incselkedni, mert úgy érzi, hogy te nem foglalkozol vele eleget. Lehet nem érzi a szeretetedet. De emiatt nem feltétlenül te vagy a hibás, az ilyen hosszabb kapcsolatoknál ez várható dolog. ha még tényleg szereted, akkor próbálj meg romantikázni vele, ha már nem szereted, akkor jobb, ha külön utakon jártok a jövõben.
Na én ezt a hosszu szöveget nem fogom ugyan végig olvasni. de szerintem öntsd betonba a csajt.
El kellett volna, hogy apadjanak az efféle gondolatai. Nálam már a kapcsolataim legelején megállt szinte azonnal a flörtölési szakasz, és általában akkor kapcsolt vissza, amikor már hanyagolva, egyedül éreztem magam(természetesen megcsalás akkor sem volt, csak jó volt érezni, hogy más figyelmét felkeltem). Nem hinném, hogy ha úgy viselkednél, mint õ, jót tenne. Te becsüld meg az elveidet, helyesen viselkedtél eddig, csak lehet, hogy pont olyan lány felé irányul, aki nem érdemli meg.
ha meg valami gondja van veled, azt illene a szemedbe mondani, em pedig máshol megkeresni, de egész egyszerüen a legtöbb csaj sajnos ilyen...kevés az önbizalma, vagy téged akar húzni szemétségbõl. Kezd el te is flörtölni szép gyönyörû bögyösmacákkal, ilyen modellalkatúakkal tudod.aztán 1., vagy leszáll a földre hogy megérzi hogy milyen rossz ha ezt csináljá az emberrel, 2., vagy behisztizik akkor mond meg h te csak annyi szabadságot engedsz meg magadnak amennyit õ, ha ez nem jó neki, megállapodhattok abban hogy mind2en felhagytok ezzel, 3., annál jobban csinálja, nah akkor dobd ki és keress magadnak egy hozzád való, megértõ, kedves hûséges lányt aki szeret. ha van még ilyen.sajna neem pont ezért nincsenek bnõim-3éve vagyok a párommal és kiciizte h hogy lehetek ennyire nyomoré, h vele vagyok ilyen sokáig, meg velük nem megyek csajbuliba és h pasizás az élet és h a pasik jönnek mennek a bnõ meg örök...nah ez undorító.. ha õ sem ilyen barátnõguru akkor talán ha nem is szóban de a fentiekel szót lehet érteni vele. Sok sikert, remélem megoldódik, de sose feledd, kutyából nem lesz szalonna! Jah még valami. A másik meg lehet hogy túlságosan nyeregben érzi magát.nem minden lányt lehet a tenyeredn hordozni, mert akkor jön a kis királylány effektus, h õ bármit megtehet te úgy is lehozod érte a csillagokat, mindig ott vagy a polcon ha kell. Remélem segitettem! 21L
utolsó vagyok, a k-betüt nem mindig szereti a klaviatúra :)

A barátom közölte hogy nem úgy szeret mint az exét szerette, értem nem tudna bármit megtenni, de szeret. Padlón vagyok. Mit tehetnék?

Elmondta hogy érte mindenre képes volt, fájt neki ha csak 1napra is elváltak, hiányzott neki. Én lefagytam és most kész kiborultam, dühös és csalódott vagyok. Szeretem.

Legjobb válasz: Keress másik pasit,aki képes érted bármire!

Keress másik pasit, aki képes érted bármire!
Mióta vagytok együtt? Ezzel gyakorlatilag azt mondta, hogy szakítani készül.
Lehet két egyforma, vagy legalábbis ugyanolyan szerelmi érzés. Nekem is most volt x év után a 2., csak én nem kellettem a pasinak :( Tökre sajnállak, mert nagyon rossz most neked, ugyanezt éreztem én is, mert õ is az elõzõ szerelme miatt nem tudott engem szeretni. Sajnos el kell felejteni, majd idõvel sikerülni fog, addig szenvedsz.
Valószínûleg még mindig szereti. De ha nem is õt, akkor abba az érésbe szerelmes, amit akkor érzett. Az igaz, hogy minden szerelem más, de úgy látszik, a barátod inkább szeretetet érez irántad, nem szerelmet. Az elsõ szerelem varázsáról pedig annyit, hogy igen, egyszer van, de egyszer van a második szerelem varázsa is és akárhányszor igazán szeretünk, az mind varázslatos, és ha tényleg igazán szeretünk valakit, nem sírjuk vissza azt az érzést, amit az elõzõ iránt éreztünk.
nem dobtad idõben, most õ fog téged... sõt ha nem ír akkor még ehhez sincs gerince, akárcsak a mai pasik többségének...
hát az már nem sok jót sejtet hogy nem keres...ha fent volt, írj rá, hogy mivan..ha nem ír vissza, szakíts vele, egy bunkó paraszt...
A kérdező hozzászólása: Kedd óta nem keres. Sehogy se. Pedig még láttam a közösségi oldalon hogy fent volt..
Istenem, ekkora tahót... :((
A kérdező hozzászólása: Én nagyon szeretem és sokat számít nekem. És ezért is fáj hogy így a földbetaposott. :(
Vagy választhatod azt a megoldást is, hogy ennek ellenére is vele maradsz és megmutatod neki, h amirõl azt hitte h igazi szerelem volt( exével), az nem az.. Rajtatok múlik, az 4 hónap után még nem szeret annyira, szerintem nem jelenti azt, h késõbb ez ne változhatna. Az én barátomnak kb. 8 hónap kellett hozzá h rájöjjön, h TÉNYLEG ÉS IGAZÁN és CSAK VELEM akar lenni és nem vágyik másra.. és ebbõl indulok ki. De igazán ezt Te érzed, Te tudod mennyire fontos õ neked.
A kérdező hozzászólása: A csajnak van pasija, elég komoly, nagy a love náluk.
nincs két egyforma szerelem, igen erre majd õ is rájön. És ebbõl az jön le hogy még szereti az exét, gondolom ha az füttyentene neki egybõl pattanna vissza hozzá. Mellesleg jó nagy tahó! Szakíts vele mielött jobban sérülnél... 26/l
A kérdező hozzászólása: Nekem pedig megszakad a szívem, azt hittem azért van velem mert van benne valami ami megfogta, nem pedig pótlás..
A kérdező hozzászólása: Úgy mondta hogy jogom van tudni hogy nem úgy szeret mint õt, érte képes volt sírni. Hogy benne valami megfogta, hogy megõrjítette. Az a csaj volt az elsõ szerelme, még testiség sem volt köztük.
4 hónap után akkor ezt be kell fejezni, ilyenkor kéne a legszerelmesebbnek lennie....
ez durva és nagyon bunkó a pasid hogy ezt igy megmondta még ha igaz is. Én elgondolkoznék hogy elég-e az ha csak ugy szeretnek vagy igazán szeressenek.
A kérdező hozzászólása: 4hónapja
Sajnos ez egyértelmû, h nem szerelmes beléd :( De legyél tökös csaj, rúgd ki a p.csába, ne várd meg mig õ teszi meg, h azzal is megalázzon. Minél elõbb túlvagy rajta, annál hamarabb találsz vkit, akinek te vagy a mindene... Fel a fejjel :)
rúgd ki a p*csába.csak azért vagy neki h az exét helyettesítsd.

Honnan lehet tudni, hogy valaki tényleg a barátom vagy csak úgy tesz?

Van egy barátnõm, én már sokat tettem érte, de nem érzem, hogy õ is annyira kedvelne. Sokszor érzem azt, hogy nem adhatom önmagam mellette, mintha nem felelnék meg neki. És tetejébe szinte mindig annak kell lenni, amit õ akar. Más is érezte már így?

Legjobb válasz: A leírtak alapján az illetõ "csak úgy tesz" kategóriába tartozik. Onnan lehet tudni, hogy tényleg a barátod, hogy sehonnan SZERINTEM valójában nincsen olyan, hogy barát hosszútávon pedig valóban ritka (az igaz barát). Ha az életedben esetleg találsz 1 embert akit szeretsz és viszont szeret és emellett bármit megtennél/tenne érted azt az illetõt becsüld meg. Persze haverok vannak mint ez az illetõ is akirõl beszélsz ez az a típus aki ott van ha valami kell neki vagy hasonlók de ha te vagy szarban felszívódik, leszar.

A leírtak alapján az illetõ "csak úgy tesz" kategóriába tartozik. Onnan lehet tudni, hogy tényleg a barátod, hogy sehonnan SZERINTEM valójában nincsen olyan, hogy barát hosszútávon pedig valóban ritka (az igaz barát). Ha az életedben esetleg találsz 1 embert akit szeretsz és viszont szeret és emellett bármit megtennél/tenne érted azt az illetõt becsüld meg. Persze haverok vannak mint ez az illetõ is akirõl beszélsz ez az a típus aki ott van ha valami kell neki vagy hasonlók de ha te vagy szarban felszívódik, leszar.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ. Nagyon nincs szükségem egy ilyenre. Inkább leszek magányos, mint kelljen egy ilyen haverság.
Nem tudom. Lehet hogy én vagyon nagyon szerencsés, de egy olyan baráti társaságban vagyok ahol mindenki törõdik a másikkal. Szerintem létezik igazi barátság.
Nem mondtam, hogy nincs olyan, hogy legjobb barát csak ritka. Talán csak azt gondolod és pár év múlva csak nézel, hogy ki mit tesz a másikkal/veled a baráti társaságodban.Az emberek gonoszak. Na jó lehet, hogy egy hihetetlen jó arc vagy és mindenki imád, ja.
Szerintem az alapján, amit leírtál, tudod te, hogy ki a barátod vagy ki nem. Ott van a kérdés alatti leírásban. Ezt ÉREZNI kell és te ezt érzed. Lehet, hogy ezek neki csak apró gesztusok, de te ebbõl már el tudod dönteni, hogy barát-e vagy sem.

Még a nyáron volt egy barátom akit csak úgy ok nélkül megcsaltam és azóta nem akar vissza írni stb. hogy tudnám vagy mivel tudnám meggyõzni, hogy újra ugyan olyanok legyünk mint régen? (szerelmesek)

Volt egy szerelmem, elõször még csak barátok voltunk, de aztán a következõ üzenetet kaptam tõle: 'szia szépség hogy vagy? olyan szép vagy!' És aztán kapcsoltba lettünk (facebookon csak) és nekem azt mondták 5/4-en, hogy õ egy fake és volt egy másik ugyanolyan nevû is és azzal lettem aztán kapcsolatba. (szóval megcsaltam a másikat) És én ezt nagyon de nagyon megbántam és most már nem akar vissza írni és nem akarja velem fogytatni a kapcsolatot, azt mondja, hogy õ már nem szerelmes belém. Hogy tudnám meggyõzni, hogy újra ugyanolyan jóba legyünk mint akkor "régen"? :(

Legjobb válasz: mivan???

mivan???
Hány évesek vagytok, 9?
Hogymiapékvan?!
az eddigi válaszok 50%-a "mivan???" :D
fenyevo.exe has stopped working.
Drága gyermekem! Ha egy fiú ezt írja: "szia szépség hogy vagy? olyan szép vagy!" Az azt jelenti hogy le akar fektetni.. Ha te egy ideig csak neten beszélgetsz valakivel, aztán a VALÓSÁGBAN összejössz egy másikkal, az nem megcsalás. (szerintem, bár én eleve a személyes kapcsolatokban hiszek) Vagy vele is csak virtuális a szerelem? Mert akkor meg senkit nem csaltál meg senkivel, mint ahogy össze se jöttél velük.... Viszont az pozitívum, hogy megcsalásnak érzed, és bánod, ez azt jelenti hogy te hûséges barátnõ leszel/vagy
mivan????
What?! O_o
mivan???
mivan?????
Figyelem! A szexualitás kategória kérdései kizárólag felnõtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngészõd Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
mivan????
Bizony, , a világ szép lassan változik, nem soká a facebook lesz a mérvadó minden kapcsolatban, méf ugyis ha soha nem találkoznak élõben ... Ez van, alkalmazkodni kell

Nem tudom, hogyan tudnám elmondani a legjobb barátomnak, hogy szeretem. Jártunk még régebben, de azóta csak barátok vagyunk, ő is szeret és én is őt, de nem tudunk lépni. Hogyan mondjam el neki úgy érzelmesen és szeretően, hogy járni szeretnék vele?

Régóta szeretem, a suliba tetszettem meg neki,és nekem is ő.Ez volt 4 hónapja..És azóta is szeretjük egymást!

Legjobb válasz: Próbálj beszélgetni vele kettesben és elevenítsd fel a régi szép idõket, közös emlékeket, programokat. Ha pedig olyan a helyzet, csókold meg. :) Ebbõl tudni fogja, hogy mi a helyzet. :)

Próbálj beszélgetni vele kettesben és elevenítsd fel a régi szép idõket, közös emlékeket, programokat. Ha pedig olyan a helyzet, csókold meg. :) Ebbõl tudni fogja, hogy mi a helyzet. :)
A kérdező hozzászólása: Rendben.Köszönöm.(:
A kérdező hozzászólása: De és ha õ mégsem szeret csak én és meg csókolom, de ellök magától? Én ettõl félek.!

Másfél éve vagyok együtt a barátommal de besokalltam. Viszont úgy érzem, hogy pár hónap múlva tudnám vele folytatni. Hogy mondjam el neki?

Másfél éve járunk, már átbaszott egyszer, megbánta, megbocsátottam neki, tör?dött velem meg bizonyított, de mostanába nem foglalkozik velem mert folyton tanul, kondizni jár, otthon segít meg ilyenek, annyi, hogy egy héten 2-3x nálam alszik (mert nála nem lehetünk, a tesójával egy szobában lakik) tök unalmas lett nekem a kapcsolat, nem is vágyom most senkire csak hogy a barátaimmal lehessek. Amúgy szeretem nagyon, nem akarok mást és ? sem, de ez így most nem megy. :(( Nem akarom elveszíteni se, attól még szeretnék vele találkozni. Szerintetek mit csináljak?

Legjobb válasz: Nekem nagyon úgy tûnik, hogy ez már nem igazi kapcsolat. Lehet, hogy szereted, vagy jó vele a szex, de igazából aki átver az eleve nem szeret téged eléggé, akivel nem akarsz együtt lenni ha nem muszáj, azt pedig te nem szereted eléggé. Szakítsatok és legyetek barátok.

Nekem nagyon úgy tûnik, hogy ez már nem igazi kapcsolat. Lehet, hogy szereted, vagy jó vele a szex, de igazából aki átver az eleve nem szeret téged eléggé, akivel nem akarsz együtt lenni ha nem muszáj, azt pedig te nem szereted eléggé. Szakítsatok és legyetek barátok.
A kérdező hozzászólása: õ érettségizni fog, nekem az meg még soká lesz. de szerintem emellett is törõdhetne velem, elmehetnénk ide-oda, de sose jön, mert nincsen kedve. :\ mindegy, szerintem ma szakítok vele...
jó, mi is hasonlóan voltunk, orvosira készült.. talán ha felvételi közelében jártok, neked sem ártana inkább készülnöd... ha meg sportosan érzi jól magát, akk miért ne sportolna? amíg semmi szart nem nyom magába, sztem ezzel sincs gond. amúgy meg csak a közös emlékek miatt nem éri meg vele maradni.
A kérdező hozzászólása: Igen, én is tanulok, de kb 4es tanuló vagyok napi 1 óra tanulással. Õ meg 4-5 órát tanul. A sportolás meg nem baj, de az igen, hogy négyszer akkora lett karja. Nekem ez nem jön be...
Szóval õ elkezdett tanulni és sportolni. Hm... szerintem õ változott elõnyére :)
A kérdező hozzászólása: ja meg kondizik és tök izmos, így már nem is olyan vonzó a számomra. DE nagyon szeretem és rengeteg minden köt hozzá. Nem konkrétan átbaszott, hanem hirtelen szakított velem, mert besokallt, aztán meg visszajött hozzám hogy mégis szeret és tévedett meg ilyenek.
A kérdező hozzászólása: hát igazából az a bajom vele, hogy teljesen megváltozott. mikor összejöttünk, teljesen hasonló volt a stílusunk, közös volt a baráti körünk, lesz*rtuk a tanulást (átlagos tanulók voltunk), nem voltunk túl sportosak (nem úgy értem hogy dagik voltunk, csak nem csináltunk semmit:D) õ meg mostmár átment más stlíusba, a baráti társaság szétesett, és az egész napja a tanulásból áll. Annyira szeretném hogy minden olyan legyen mint régen:( De sajnos már nem lesz
én is 100%ban egyetértek az elsõvel:) aki képes arra hogy átbasszon, meg nem törõdik veled eleget, az már nem szeret igazán..
Öhm...ott kezdjük, hogy honnan tudod, hogy pár hónap mulva tudnád vele folytatni? A jövõbe látsz? ^^ Am meg ami egyszer elromlott, azt igen nehéz helyrehozni, illetve ha újra is kezdenétek, mint ahogy leirtad ugyanez lenne, mert csak a kedvedért tuti nemfog leállni a mindennapi tevékenységeivel! :) Szerintem inkább legyél vele õszinte, és mondd meg neki, hogy te már nem érzed jól magad ebben a kapcsolatban, és legyen vége :) Sok sikert :)
hát sajnálom, hogy mindenképp így alakult... de ne ródd fel neki hibának, hogy tanul, valószínûleg államin szeretne lenni..

Holnap találkozok a volt pasimmal. Mert jó barátok vagyunk. Õ nem úgy néz rám ahogy én rá (szóval én szeretem, ő meg nem engem) Neki van most barátnője (de sztem a csaj nem érdemli meg őt) Hogy tudnám visszaszerezni?

Na most?

Legjobb válasz: Mivel van barátnõje, ezért sehogy. legalábbis amíg van barátnõje,addig ne nyomulj rá, mert ha õ is akarna még tõled valamit, akkor veled járna. Az érzéseket meg nem lehet ráerõszakolni, attól nem fog szeretni. Ne kaparj utána, legyen büszkeséged. Azt meg nem te döntöd el, hogy megérdemlie-e vagy nem õt a barátnõje, csak a féltékenység beszél belõled. Mindenesetre legyél csinos meg ápolt amikor találkoztok, de semmi több.

Mivel van barátnõje, ezért sehogy. legalábbis amíg van barátnõje, addig ne nyomulj rá, mert ha õ is akarna még tõled valamit, akkor veled járna. Az érzéseket meg nem lehet ráerõszakolni, attól nem fog szeretni. Ne kaparj utána, legyen büszkeséged. Azt meg nem te döntöd el, hogy megérdemlie-e vagy nem õt a barátnõje, csak a féltékenység beszél belõled. Mindenesetre legyél csinos meg ápolt amikor találkoztok, de semmi több.
Sajnos ez a vonat már elment, ezt el kell fogadnod!Ráadásul meg kell tanulnod tiszteletben tartani mások érzéseit, és kapcsolatát, mert TE sem örülnél, ha a hátad mögött egy csaj pályázna a barátodra, gondolom én.Szóval haverilag találkozhattok, de ne fûzz hozzá túl sok reményt, másrészt meg felesleges a lotyót játszanod, ugyanis nem Téged választott, hanem valaki mást.Annak meg nyilván oka volt. Egyébként meg tényleg nem Te döntöd el, ki kit érdemel meg!
A kérdező hozzászólása: De tényleg nem érdemli meg.. kibeszéli meg minden.:( csak sajnos nem hisz nekem a fiú.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!