Találatok a következő kifejezésre: Hogyan tudnám a barátomat úgy, (32 db)

Help! Nincs valami ötletetek hogyan tudnám a barátomat ugy felizgatni hogy nagyon hozzá sem érek a péniszéhez?

Nem tudok mit kitalálni :/ pls. HELP!! :)

Legjobb válasz: Mutasd meg neki a telefonszámládat

Mutasd meg neki a telefonszámládat
Nézz ki jól.
Csinálj rántott husit és szolgáld fel fehérnemûben!
El kellett volna olvasnod a hasonló kérdéseket, mielõtt kiírod az üzenetet, mert azt hiszem tegnap is volt ilyen. De ott nyak, a test, a comb, egy csomó helyen lehet puszilgatni, harapdálni, simogatni, úgy, hogy nem érsz hozzá a péniszhez. Nem tudom, ehhez nem kell olyan hû de nagy kreativitás.
Mutasd meg neki a villanyszámlát.
Sorold fel neki név szerint az összes pasit, akit már leszoptál, sót még egészitsd is ki a listát. Na, majd ird meg, mennyire izgult fel!
Hát ha már csak akkor izgul fel hogy hozzáértél a pö cséhez az elég gáz. Adjál neki viagrát.
kötözd ki pucéran és ülj rá az arcára meztelenül

Hogyan tudnám féltékennyé tenni a barátomat, úgy hogy nem egy helyen élünk? Úgy hogy azt érezze hogy nem én vagyok odáig érte. Légyszi irjatok tanácsokat!

Legjobb válasz: Úgy érted, állandóan hozzá igazodsz, Te mindig ráérsz, de õ nem mindig ér rád? Kicsit tünedezz el, ha találkára hív, írd meg, hogy mást csinálsz, nem érsz rá, de harmadik személyt ne vonj bele, azzal elszúrhatod az egész kapcsolatotokat. Ne féltékennyé tedd, csak éreztesd vele, hogy nem csak õ létezik a világon, elvagy a barátaiddal és a rokonságoddal is - még ha ez nem is igaz. :) Füllentés megengedett, de hazudni már gáz.

Úgy érted, állandóan hozzá igazodsz, Te mindig ráérsz, de õ nem mindig ér rád? Kicsit tünedezz el, ha találkára hív, írd meg, hogy mást csinálsz, nem érsz rá, de harmadik személyt ne vonj bele, azzal elszúrhatod az egész kapcsolatotokat. Ne féltékennyé tedd, csak éreztesd vele, hogy nem csak õ létezik a világon, elvagy a barátaiddal és a rokonságoddal is - még ha ez nem is igaz. :) Füllentés megengedett, de hazudni már gáz.
A kérdező hozzászólása: köszi!ez tök jó! csak félek ha azt mutatom hogy nem érek rá, akkor meg megcsal, és összejön mással!
Ez azt jelentené, hogy nem túl erõsek az irántad érzett érzelmei, ami pedig azt jelentené, hogy jobb erre elõbb rájönni, mint késõbb. Frissek vagytok még, igaz? Én is ilyen voltam az elején, folyton ráértem, õ meg sokszor nem, aztán elkezdtem sûrûbben , , moziba járni a nõvéremmel", sûrûbben , , mentem át az unokatesóimhoz." De még mindig együtt vagyunk, és minden rendben van.
A kérdező hozzászólása: Ennek örülök:) ))) Igen 3 hónapja, de elég bonyolultak a dolgok! A lényeg hogy én többet érzek iránta, és fordítva kellene lennie, de mivelhogy szeretem emiatt nem tudom azt mutatni hogy nem érdekel, mert csak hétvégente talizunk... ha érdekel leirhatom privátba, bár nem akarlak ezzel fárasztani!:) De köszönöm a tanácsokat:)
Én befogadó típus vagyok, írhatsz privit, ha gondolod. :) Bár nem értem, miért kellene bárkinek is jobban szeretnie a másikat. Egyformán kell, nem?
Ha a barátnõm csak azt mondaná, hogy nem ér rá, akkor nem kérdeznék rá, hogy miért, de a második ilyen alkalom lenne az utolsó beszélgetésünk.
Szóval nincs barátnõd.

Hogyan tudnám a kapcsolatomat megszilárdítani barátnőmmel úgy, h ne incselkedjen a barátommal?

Korábban kérdeztem hasonló témában, de most az lenne a kérdésem, hogy Nektek csajok mik azok a szempontok, amik alapján legtöbbször párt választotok hosszú távú kapcsolatra?Hogy tudnám ész érvekkel vagy ötlettel meggy?zni arról, hogy lehet, nagy hibát követ el, ha megcsal, mert h?ségesen szeretem, imádom. Elmondása szerint vannak olyan pillanatai, amikor vágyik erre az incselkedésre, de ezt nem tudja lezárni a fejében. Belülröl jön neki és nem tud mit tenni az érzés ellen, nem tudja legy?zni, hogy ne tegye meg. Nem csalt meg, de érzem, hogy ez nem normális egy kapcsolatban. Nyugtat, hogy csak én kellek neki. 2 éve vagyunk együtt és ez fél éve húzódik, emiatt szakítottam is már vele 1x, de visszasírta magát, azzal hogy szenved és nagyon szeret, hiányzok neki. Legyek türelmes, vagy dobjam ki, esetleg hanyagoljam és keressek én is egy kis flörtöt más lányoknál? Várom véleményeteket. F23

Legjobb válasz: Fiú vagyok ugyan, de remélem nem bánod, ha én válaszolok: Szerintem elképzelhetõ, hogy azért akar másokkal incselkedni, mert úgy érzi, hogy te nem foglalkozol vele eleget. Lehet nem érzi a szeretetedet. De emiatt nem feltétlenül te vagy a hibás, az ilyen hosszabb kapcsolatoknál ez várható dolog. ha még tényleg szereted, akkor próbálj meg romantikázni vele, ha már nem szereted, akkor jobb, ha külön utakon jártok a jövõben.

Fiú vagyok ugyan, de remélem nem bánod, ha én válaszolok: Szerintem elképzelhetõ, hogy azért akar másokkal incselkedni, mert úgy érzi, hogy te nem foglalkozol vele eleget. Lehet nem érzi a szeretetedet. De emiatt nem feltétlenül te vagy a hibás, az ilyen hosszabb kapcsolatoknál ez várható dolog. ha még tényleg szereted, akkor próbálj meg romantikázni vele, ha már nem szereted, akkor jobb, ha külön utakon jártok a jövõben.
Na én ezt a hosszu szöveget nem fogom ugyan végig olvasni. de szerintem öntsd betonba a csajt.
El kellett volna, hogy apadjanak az efféle gondolatai. Nálam már a kapcsolataim legelején megállt szinte azonnal a flörtölési szakasz, és általában akkor kapcsolt vissza, amikor már hanyagolva, egyedül éreztem magam(természetesen megcsalás akkor sem volt, csak jó volt érezni, hogy más figyelmét felkeltem). Nem hinném, hogy ha úgy viselkednél, mint õ, jót tenne. Te becsüld meg az elveidet, helyesen viselkedtél eddig, csak lehet, hogy pont olyan lány felé irányul, aki nem érdemli meg.
ha meg valami gondja van veled, azt illene a szemedbe mondani, em pedig máshol megkeresni, de egész egyszerüen a legtöbb csaj sajnos ilyen...kevés az önbizalma, vagy téged akar húzni szemétségbõl. Kezd el te is flörtölni szép gyönyörû bögyösmacákkal, ilyen modellalkatúakkal tudod.aztán 1., vagy leszáll a földre hogy megérzi hogy milyen rossz ha ezt csináljá az emberrel, 2., vagy behisztizik akkor mond meg h te csak annyi szabadságot engedsz meg magadnak amennyit õ, ha ez nem jó neki, megállapodhattok abban hogy mind2en felhagytok ezzel, 3., annál jobban csinálja, nah akkor dobd ki és keress magadnak egy hozzád való, megértõ, kedves hûséges lányt aki szeret. ha van még ilyen.sajna neem pont ezért nincsenek bnõim-3éve vagyok a párommal és kiciizte h hogy lehetek ennyire nyomoré, h vele vagyok ilyen sokáig, meg velük nem megyek csajbuliba és h pasizás az élet és h a pasik jönnek mennek a bnõ meg örök...nah ez undorító.. ha õ sem ilyen barátnõguru akkor talán ha nem is szóban de a fentiekel szót lehet érteni vele. Sok sikert, remélem megoldódik, de sose feledd, kutyából nem lesz szalonna! Jah még valami. A másik meg lehet hogy túlságosan nyeregben érzi magát.nem minden lányt lehet a tenyeredn hordozni, mert akkor jön a kis királylány effektus, h õ bármit megtehet te úgy is lehozod érte a csillagokat, mindig ott vagy a polcon ha kell. Remélem segitettem! 21L
utolsó vagyok, a k-betüt nem mindig szereti a klaviatúra :)

Hogyan tudnám felizgatnom a barátomat úgy, hogy nem érintem meg "ott"?

Ugyanis nem vagyok túl merész, és még nem merem. De amit ? csinál velem azt nagyon élvezem! :)

Legjobb válasz: A pasik általában vizuális tipusúak, tehát felizgatja õket a látvány. Vetkõzz, mozogj, harapdálj, csókolj, mosolyogj. De arra vigyázz, hogy ha még nem akarsz ennál többet, azzal õ is tisztában legyen. Ha a pasi elkezd valamit, nehezen hagyja abba, nehogy olyat tegyen, amit még te nem akarsz. Próbáld elõször ruhán keresztül megfogni, de élõben sem harap:-) Nyugodtan megfoghatod, kellemes érzés:-)Simogasd finoman, a golyóit is, tetszeni fog neki.

A pasik általában vizuális tipusúak, tehát felizgatja õket a látvány. Vetkõzz, mozogj, harapdálj, csókolj, mosolyogj. De arra vigyázz, hogy ha még nem akarsz ennál többet, azzal õ is tisztában legyen. Ha a pasi elkezd valamit, nehezen hagyja abba, nehogy olyat tegyen, amit még te nem akarsz. Próbáld elõször ruhán keresztül megfogni, de élõben sem harap:-) Nyugodtan megfoghatod, kellemes érzés:-)Simogasd finoman, a golyóit is, tetszeni fog neki.
A nyak és fülcsók általában mindenkit felhúz. Amúgy ennek rengeteg módja van.Volt olyan barátom, akinek csak elég volt szenvedélyesen a szemébe néznem, majd a nyakába lehelnem, és teljesen készen volt.Volt akit az izgatott, ha megharaptam a száját.(Picit finoman..) Úgy érzem kezdõ vagy szex trén.Ki fog alakulni, és majd megtanulod úgy használni a tested, h ne tudjon ellen állni.
harapdáld a fülét, nyakát, ajkát, mellbimbóját, karmolászd a mellkasát, hasát, hátát, csókolgasd az ajkait, nyakát, mellkasát, hasát...és minden egyébb ami közben jön :D
sok mindennel.. rengeteggel.. ahogy az elöttem lévõk szóltak :) barátomnak elég amikor fekszik én meg csak simán ráülök mert mittudom én éppen birkozunk, és adok neki egy forró csokot kicsit megforgatom a csipõmet és már fordit is is maga alá :D:D:D:D olyankor nehezen tudja lehüteni magát de amugy ha a fülét csokolgatod majd haladsz a nyak felé az szerintem elég tutii.. és még igazán semmit se csináltál :) ha nem vagy merész ez pont elég hatásos :) de ha ügyes vagy csókolozással is feltudod izgatni :)

Nem tudom, hogyan tudnám elmondani a legjobb barátomnak, hogy szeretem. Jártunk még régebben, de azóta csak barátok vagyunk, ő is szeret és én is őt, de nem tudunk lépni. Hogyan mondjam el neki úgy érzelmesen és szeretően, hogy járni szeretnék vele?

Régóta szeretem, a suliba tetszettem meg neki,és nekem is ő.Ez volt 4 hónapja..És azóta is szeretjük egymást!

Legjobb válasz: Próbálj beszélgetni vele kettesben és elevenítsd fel a régi szép idõket, közös emlékeket, programokat. Ha pedig olyan a helyzet, csókold meg. :) Ebbõl tudni fogja, hogy mi a helyzet. :)

Próbálj beszélgetni vele kettesben és elevenítsd fel a régi szép idõket, közös emlékeket, programokat. Ha pedig olyan a helyzet, csókold meg. :) Ebbõl tudni fogja, hogy mi a helyzet. :)
A kérdező hozzászólása: Rendben.Köszönöm.(:
A kérdező hozzászólása: De és ha õ mégsem szeret csak én és meg csókolom, de ellök magától? Én ettõl félek.!

Másfél éve vagyok együtt a barátommal de besokalltam. Viszont úgy érzem, hogy pár hónap múlva tudnám vele folytatni. Hogy mondjam el neki?

Másfél éve járunk, már átbaszott egyszer, megbánta, megbocsátottam neki, tör?dött velem meg bizonyított, de mostanába nem foglalkozik velem mert folyton tanul, kondizni jár, otthon segít meg ilyenek, annyi, hogy egy héten 2-3x nálam alszik (mert nála nem lehetünk, a tesójával egy szobában lakik) tök unalmas lett nekem a kapcsolat, nem is vágyom most senkire csak hogy a barátaimmal lehessek. Amúgy szeretem nagyon, nem akarok mást és ? sem, de ez így most nem megy. :(( Nem akarom elveszíteni se, attól még szeretnék vele találkozni. Szerintetek mit csináljak?

Legjobb válasz: Nekem nagyon úgy tûnik, hogy ez már nem igazi kapcsolat. Lehet, hogy szereted, vagy jó vele a szex, de igazából aki átver az eleve nem szeret téged eléggé, akivel nem akarsz együtt lenni ha nem muszáj, azt pedig te nem szereted eléggé. Szakítsatok és legyetek barátok.

Nekem nagyon úgy tûnik, hogy ez már nem igazi kapcsolat. Lehet, hogy szereted, vagy jó vele a szex, de igazából aki átver az eleve nem szeret téged eléggé, akivel nem akarsz együtt lenni ha nem muszáj, azt pedig te nem szereted eléggé. Szakítsatok és legyetek barátok.
A kérdező hozzászólása: õ érettségizni fog, nekem az meg még soká lesz. de szerintem emellett is törõdhetne velem, elmehetnénk ide-oda, de sose jön, mert nincsen kedve. :\ mindegy, szerintem ma szakítok vele...
jó, mi is hasonlóan voltunk, orvosira készült.. talán ha felvételi közelében jártok, neked sem ártana inkább készülnöd... ha meg sportosan érzi jól magát, akk miért ne sportolna? amíg semmi szart nem nyom magába, sztem ezzel sincs gond. amúgy meg csak a közös emlékek miatt nem éri meg vele maradni.
A kérdező hozzászólása: Igen, én is tanulok, de kb 4es tanuló vagyok napi 1 óra tanulással. Õ meg 4-5 órát tanul. A sportolás meg nem baj, de az igen, hogy négyszer akkora lett karja. Nekem ez nem jön be...
Szóval õ elkezdett tanulni és sportolni. Hm... szerintem õ változott elõnyére :)
A kérdező hozzászólása: ja meg kondizik és tök izmos, így már nem is olyan vonzó a számomra. DE nagyon szeretem és rengeteg minden köt hozzá. Nem konkrétan átbaszott, hanem hirtelen szakított velem, mert besokallt, aztán meg visszajött hozzám hogy mégis szeret és tévedett meg ilyenek.
A kérdező hozzászólása: hát igazából az a bajom vele, hogy teljesen megváltozott. mikor összejöttünk, teljesen hasonló volt a stílusunk, közös volt a baráti körünk, lesz*rtuk a tanulást (átlagos tanulók voltunk), nem voltunk túl sportosak (nem úgy értem hogy dagik voltunk, csak nem csináltunk semmit:D) õ meg mostmár átment más stlíusba, a baráti társaság szétesett, és az egész napja a tanulásból áll. Annyira szeretném hogy minden olyan legyen mint régen:( De sajnos már nem lesz
én is 100%ban egyetértek az elsõvel:) aki képes arra hogy átbasszon, meg nem törõdik veled eleget, az már nem szeret igazán..
Öhm...ott kezdjük, hogy honnan tudod, hogy pár hónap mulva tudnád vele folytatni? A jövõbe látsz? ^^ Am meg ami egyszer elromlott, azt igen nehéz helyrehozni, illetve ha újra is kezdenétek, mint ahogy leirtad ugyanez lenne, mert csak a kedvedért tuti nemfog leállni a mindennapi tevékenységeivel! :) Szerintem inkább legyél vele õszinte, és mondd meg neki, hogy te már nem érzed jól magad ebben a kapcsolatban, és legyen vége :) Sok sikert :)
hát sajnálom, hogy mindenképp így alakult... de ne ródd fel neki hibának, hogy tanul, valószínûleg államin szeretne lenni..

Holnap találkozok a volt pasimmal. Mert jó barátok vagyunk. Õ nem úgy néz rám ahogy én rá (szóval én szeretem, ő meg nem engem) Neki van most barátnője (de sztem a csaj nem érdemli meg őt) Hogy tudnám visszaszerezni?

Na most?

Legjobb válasz: Mivel van barátnõje, ezért sehogy. legalábbis amíg van barátnõje,addig ne nyomulj rá, mert ha õ is akarna még tõled valamit, akkor veled járna. Az érzéseket meg nem lehet ráerõszakolni, attól nem fog szeretni. Ne kaparj utána, legyen büszkeséged. Azt meg nem te döntöd el, hogy megérdemlie-e vagy nem õt a barátnõje, csak a féltékenység beszél belõled. Mindenesetre legyél csinos meg ápolt amikor találkoztok, de semmi több.

Mivel van barátnõje, ezért sehogy. legalábbis amíg van barátnõje, addig ne nyomulj rá, mert ha õ is akarna még tõled valamit, akkor veled járna. Az érzéseket meg nem lehet ráerõszakolni, attól nem fog szeretni. Ne kaparj utána, legyen büszkeséged. Azt meg nem te döntöd el, hogy megérdemlie-e vagy nem õt a barátnõje, csak a féltékenység beszél belõled. Mindenesetre legyél csinos meg ápolt amikor találkoztok, de semmi több.
Sajnos ez a vonat már elment, ezt el kell fogadnod!Ráadásul meg kell tanulnod tiszteletben tartani mások érzéseit, és kapcsolatát, mert TE sem örülnél, ha a hátad mögött egy csaj pályázna a barátodra, gondolom én.Szóval haverilag találkozhattok, de ne fûzz hozzá túl sok reményt, másrészt meg felesleges a lotyót játszanod, ugyanis nem Téged választott, hanem valaki mást.Annak meg nyilván oka volt. Egyébként meg tényleg nem Te döntöd el, ki kit érdemel meg!
A kérdező hozzászólása: De tényleg nem érdemli meg.. kibeszéli meg minden.:( csak sajnos nem hisz nekem a fiú.

Hogy tudnám úgy intézni, hogy lehessen szexuális viszonyom a barátnõm anyukájával? Erõs a nemi vágy egymás iránt!

Nem vicc kérdés! 24/F vagyok 1 éve vagyunk kb együtt a bnõmmel aki most 18. Idén nyáron én is mentem a családi nyaralásukra, Ciprus-ra, mint a pasija, és ott az édesanyjával eléggé összemelegedtünk, még csak 39, arról is beszélgettünk hogy õ nagyon fiatalon házasodott és még csak a férjével volt együtt és hogy ezt megbánta stb.. Amikor nem volt ott bnõm, akkor még simogattam a lábát is a tengerparton meg ilyenek :) Azóta egyre durvább a helyzet, valahányszor találkozok vele úgy néz rám mintha ott helyben akarná csinálni. Nomeg eszméletlenül szép nõ, nagyon kívánom én is. És ne hülyézzetek le egybõl, mert iszonyú élvezet lenne ha néha szexelhetnénk, ilyen igazi visítozós õrült élvezkedés!

Legjobb válasz: Hagyd ott a barátnõd mert nem szereted. Ha szeretnéd eszedbe se jutna ilyen hogy megdugd az anyját... 23/F

Hagyd ott a barátnõd mert nem szereted. Ha szeretnéd eszedbe se jutna ilyen hogy megdugd az anyját... 23/F
ezt àlmodtad? ne haragudj, de nem tudom elhinni. vagyis tudom, h lètezik ilyen, meg mèg durvàbbak is, de ha egy 39 èves anyànak nincs annyi esze, h a sajàt olyke pasijàra ne màsszon rà, akkor legalàbb te lèpjèl tùl az osztoneiden ès uralkodj magadon..... jah, de szèp is lenne, ha mindeniben ennyi gerinc lenn....
nekem azzal nincs bajom, hogy megkívántál egy érett, szép korban lévõ nõt. Azzal annál nagyobb a gondom, hogy nem vagy tisztelettel senkire, csak a saját vágyaid kiélése a fontos. Ne állatiasodj el.
mocskos gyennyedék vagy tönkretennéd anya és lánya kapcsolatát egy életre? nem érdemled meg az életet
Álmodozol kiscsillag?
A csajodat én bevállalom, Te meg lehetsz az anyukával. Na mit szólsz? :) ))
esetleg 3as party?
Van lejjebb?! Szakíts inkább szegény barátnöddel, mert töled mindenki jobbat érdemel!
Ismeretlen válaszoló Az elküldés idõpontja: ma 12:48 Az üzenet oka: A kérdésre írt válasz: Hogy tudnám úgy intézni, hogy lehessen szexuális viszonyom a barátnõm anyukájával? Erõs a nemi vágy egymás iránt! Az üzenet szövege: te normális vagy? :D Pont azt akarom h a bnõm ne tudja meg! ne csináld és nem tudja meg!
Szegény csajszi :(( engem egy életre lesokkolna ha az anyám meg a pasim lefeküdne. Ne tedd tönkre szegényt. Habár az anyját is csókoltatom ha igaz ez a sztori.
Ez nem tipikus férfi szemlélet, a barátommal én is mindent megtudok beszélni. És van, hogy õ kezdeményezi.
Egy páekapcsolat folyamatos ápolást igényel. Olyan, mint egy virág: ha nem öntözöd, elpusztul. Nem lehet hátradõlni, és élvezni, mert az a kapcsolat tönkre fog menni elõbb vagy utóbb. 21/F
Ja, és másfél éve vagyunk együtt.
Nálunk volt egy hasonló szitu. Úgy egy éve kezdte mondani ezeket a barátnõm. Mikor szólt, 2 hétig minden oké volt, majd kezdõdött elõröl. Ez egy hatalmas hiba szerintem, nem szabad természetesnek venni, hogy van barátnõm. A probléma úgy oldódott meg, hogy abbahagytam az akkor is már ritkán mûvelt pornó nézést. Azóta nem tudom miért, de jobban érzem, hogy szeretem, és õ is errõl számol be(hogy megváltoztam, pozitív irányba). Sõt, a szexuális életünk is gyökeresen megjavult. Meg egyszerûen rájöttem h milyen mázlista vagyok vele, és nem azt érdemli, hogy tojjak a fejére.
A kérdező hozzászólása: 1.válaszolónak: Bocs, nem akarok általánosítani. Javitom: A férfiak zöme kerüli a konfliktust, és a "lelkizéseket".
A kérdező hozzászólása: Már olyan természetes neki, hogy vagyok neki, nincs az a figyelmesség, kedvesség, ami volt, és az hiányzik, mint ahogy minden nõnek. Miért törvényszerû az, hogy 16 hónap után ezek lanyhulnak? Amikor ezt megemlítem, kiakad, és azt mondja, ha nem szeretne, nem lenne velem. De ez azért nem ilyen egyszerû szerintem.
Amúgy milyen problémák halmozódtak fel?
Ez inkább egy bizonyos ember szemlélet. Amúgy ha konfliktuskerülõ, nem sokat tehetsz, és ebbõl késõbb is probléma lehet.
jójó tipikus pasi szemlélet... de tény, hogy a nõk túl tudnak reagálni 1-2 dolgot és a legapróbb kis semmibõl is hatalmas problémát tudnak csinálni egyébként szerintem hívd át, mintha mást akarnál és ülj le vele az ágyra nézz a szemébe és hozd fel, hogy gondolkodtam errõl és errõl stb.
Ez régen rossz ha nem hajlandó erre 'kényszerítsd' legyél határozott mert ez késõbb csak rosszabb lesz.
mond meg neki hogy lehet hogy igaza van és MÉG nem nagy a probléma de inkább elõzzétek meg ;) erre nem mondhat semmit :)

Szerinted a "forever alone" típusú emberek (pl. akik ilyen kérdéseket írogatnak ki itt, hogy "Miért nincsenek barátaim? "), tudnának mit kezdeni azzal, ha az emberek valami csoda folytán hirtelen úgy viszonyulnának hozzá, mint a népszerű emberekhez?

Az ilyen emberekben nincs alapból emberundor, ami miatt tudat alatt eltaszítják maguktól az embereket hogy ne kelljen érintkezni velük? Örülnék olyan ember válaszának is, aki "forever alone" típusúnak érzi magát, hogy egyáltalán szereti-e az embereket, és vágyik-e a velük való kontaktusra.

Legjobb válasz: Én ilyen típusú ember vagyok,vagyis a te szavaiddal élve "forever alone" típusú ember,és úgy igazán magam sem tudom mitõl,de az önbizalomhiány miatt biztosan és mert sokan bántottak,szóval,ha hirtelen sokan beszélnének hozzám,úgy,ahogy a népszerûekhez,akkor valószínûleg nem is tudnék a helyzetre hogyan reagálni,ezt jól írta az elsõ válaszoló is,a hirtelen változás furcsa,vagy inkább ijesztõ lenne, de ha mondjuk csak egy ember menne oda,és nem egy nyilvános helyen,akkor annak örülnék.:)

Én ilyen típusú ember vagyok, vagyis a te szavaiddal élve "forever alone" típusú ember, és úgy igazán magam sem tudom mitõl, de az önbizalomhiány miatt biztosan és mert sokan bántottak, szóval, ha hirtelen sokan beszélnének hozzám, úgy, ahogy a népszerûekhez, akkor valószínûleg nem is tudnék a helyzetre hogyan reagálni, ezt jól írta az elsõ válaszoló is, a hirtelen változás furcsa, vagy inkább ijesztõ lenne, de ha mondjuk csak egy ember menne oda, és nem egy nyilvános helyen, akkor annak örülnék.:)
A mai önimádó, hedonista, mindenkiteltaposok korszellemet elnézve nem csoda, ha egyre több a "foreveralone lúzer" ahogy te nevezed. Pont hogy nem lúzerek, hanem nagyon jó emberismerõk, és bizonyára megvan a jó okuk rá, miért nem haverkodnak/csajoznak szakmányba. Ilyen medúza gerincû véglény embereket egyedül a saját fajtájuk nem gyûlölne, és az az egyetlen mentségük van, hogy õk vannak többen.
Szerintem depressziósak lennének a hirtelen környezetváltozástól. Gondold el eddig mindenki kerülte, most meg hirtelen mindenki csak vele akarna barátkozni. Megzavarodna, és a személyiségproblémái még tovább mélyülnének.
Megkockáztatnám, hogy ha ez megtörténne, sok ember öngyilkos is lenne. Gondolj bele, eddig mindenki viszolyog tõled, kerülnek aztán egyszer csak mindenki köréd gyûlik? Én biztos azt hinném, hogy csa szívózni akarnak velem és ez elég sok embernek meghozná a kedvét egy kör kötél nélküli bungee jumping-hoz. Egyébként meg nincs olyan ember, aki ne vágyna legalább minimális társaságra, legalábbis szerintem. Nem mindenki vágyik hatalmas társaságra meg bulikra. Nekem is bõven elég egy szûk baráti kör, ami úgy isten igazából hiányzik az egy barátnõ. Az a kevés ember is, akik tényleg undorodnak a többi embertõl....hát fogalmazzunk úgy, hogy velük is megtörténhetett pár dolog, amíg eljutottak idáig.
Sztem sok mindentõl függ. Van, aki egyszerûen rossz közegben van, és azért nincsenek barátai (nekem jó pár évig nem voltak igazi barátaim, mert olyan közegben voltam, ahol tényleg a cigi, pia, drog, minden este más sráccal stb. volt a menõ, és még ha be is akartam volna illeszkedni, se ment volna, mert cikiztek dolgok miatt), vagy azért, mert nem nyit a többiek felé, fenn hordja az orrát... A nagy többség sztem vagy gyanakodna, vagy depressziós lenne. Azért még a nagyon vidám és társasági emberek sem mindig képesek feldolgozni a hirtelen jött népszerûséget...
Én is ilyen 'forever alone' vagyok. Néha történik, hogy az emberek foglalkoznak velem. Egy ideig jó meg minden , de egy idõ után egyszerûen menekülnék a helyzettõl, úgy érzem, mintha megfojtanának a törõdésükkel. Olyankor legszívesebben nem beszélek senkivel.
Én is ilyen, általad "forever alone" típus vagyok. Ez a egész személyiségfüggõ, mindenki máshogy dolgozza fel és mindig van oka. Engem például sokat bántottak kisebb koromban a társaim, mindig olyan közegbe sikerült keverednem, ahol valami miatt kitûntem onnan. Ez nálam oda vezetett, hogy megutáltam az embereket és egyúttal saját magamat is. Aztán sikerült egy közösséget találnom, ahonnan ugyancsak kitûnök, mégis vannak emberek, akik nem tartanak tõlem, és tényleg meg akarnak ismerni, belõlük lettek a legjobb barátaim. Néha vágyom rá, hogy többen szeressenek, több barátom legyen, meg ilyenek, de igazából annyira megvetem az emberek többségét, hogy valószínûleg ugyanúgy nem tudnék mit kezdeni a helyzettel, viszont jó lenne, ha találnék olyan embereket még, akik elviselik a személyiségem. Ez tehát szinte teljesen személyiségfüggõ, és nálam a legnagyobb hátrány, hogy elég nehezen emészthetõ természetem van (viszont ennek is megvannak az elõnyei: ha valaki tényleg ott van melletted jóban-rosszban, keres, foglalkozik veled, akkor tényleg bírja a fejed, nem csak szívózni akar, mert az olyan 5 percet sem bírna mellettem ;). 18/L
Túlzás szerintem, hogy annyira rosszul kezelné(n)k. Az emberek több félék még a "forever alone" címke alatt is. Én csak a két végletet írom le. van, aki úgy magányos, hogy közben vágyik társaságra. Ezek az emberek örülnének (csoport 1). Persze ritka, hogy egyik pillanatról a másikra milliónyi barátja lesz az embernek. De ha csak egy személy is nyit a kitaszított felé, akkor pozitív személyiségváltozás állhat be. Mondjuk vidámabbnak tûnik az illetõ. A vidámabb embereket pedig többen bírják. Szóval lehet, hogy szép lassan átalakul az élete. Van aki pedig nem vágyik társaságra a személyiségébõl adódóan (csoport 2). Õ szimplán nem foglalkozna ezekkel az emberekkel, vagy leépítené õket. Az egész szerintem a hiten múlik. Hisz-e még abban, hogy az ember lehet jó? Ha igen: csoport 1, ha pedig már nagyon belefáradt, és másra sem vágyik, csak hogy hagyják békén, akkor a másik csoport. Valamint a magányhoz eléggé hozzá lehet szokni, egy idõ után kényelmessé válik. A kettes típusú "forever alone" már annyira megszokta a "semmit", hogy egy idõ után zavarni kezdi, ha más a komfort-zonájában ténfereg.
Én forever alone típusú ember vagyok. Nem igazán kedvelem a nagy társaságokat, az eddig megismert emberek többségét nem kedvelem/elítélem. Nem gondolom, hogy ez miattam lenne, egyszerûen azok az emberek akik körülöttem vannak nem hatnak meg különösebben, így az õ köreikben népszerûnek lenni rettenetes lenne. Persze van pár ember akit kedvelek, aki szimpatikus, belõlük szeretném ha több lenne, de így is megvagyok : )
A kérdező hozzászólása: 9es, örülök hogy te végül megtaláltad magad mellé a megfelelõ embereket. Ezek szerint nem veled volt a baj, szimplán nem illettél bele a régi környezetedbe. Bocsi ha indiszkrét leszek, de nálad nem az volt a helyzet hogy egy vidéki iskolába jártál ahol nem volt mindenki túl intellektuális alkatú te meg értelmes voltál, majd bekerültél egy rendes középsuliba vagy egyetemre, ahol hozzád hasonló érdeklõdésû és értelmi szintû emberek vannak? Egyik barátommal is ez volt a helyzet. Utálta a gimis osztálytársait, mert kb. a 80%uk ilyen menõzõ rajos volt, aztán felkerült Pestre az orvosi egyetemre, és a mennyekben érzi magát a társaságot illetõen.
9. De itt most nem is környezetváltozásról van szó.
Fiatalabb koromban olyan suliban tanultam, ahol nekem sem igazán voltak barátaim. Aztán késõbb olyan közösségbe kerületem, ahol az emberek kedvezõbben viszonyultak hozzám, mindenkivel jól kijöttem, lett néhány jó barátom is. Utána sokkal kiegyensúlyozottabb lettem, jobban éreztem magam és végre lett egy kis önbizalmam is, úgyhogy én jól "reagáltam" a változásra. De ez gondolom attól is függ, hogy valaki csak éppen olyan szerencsétlen helyzetben van, hogy valamiért nem illik a környezetébe, vagy õ nem képes elfogadni senkit.
A kérdező hozzászólása: Én is tuti azt hinném hogy csak szivatnak. Meg tudom érteni hogy egy kiközösített, kigúnyolt ember megundorodik a többektõl, de ez az érzéssel csak jobban gyötri magát az illetõ. Akik meg kiközösítik õt, azok úgyis csak azzal vannak elfoglalva hogy õk milyen laza csávók már hogy egy gyengébbet tudtak bántani, akit úgysem véd meg senki.
A kérdező hozzászólása: 4es, én senkirõl nem mondtam hogy lúzer.
A kérdező hozzászólása: Kedves utolsó, bocsi ha megbántottalak a "forever alone" kifejezéssel. Ezek szerint te vágysz emberi kapcsolatokra, tehát nem utálod az embereket, csak azt nem tudnád kezelni hogy ha a figyelem középpontjában lennél?
ne:(
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Mindenkinek megy a zöld kéz

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!