Találatok a következő kifejezésre: Hogyan tudnám a barátom félelmét a (2 db)

Szeretnék lefeküdni a barátommal! De nem merem megtenni! hogy tudnám magamból ezt a félelmet kiűzni?

Szeretnék lefeküdni a barátommal de nem megy!Már fél éve járunk (? 20 én 15) már 1 idelye eléggé próbálkozik de nemek ? lenne az els?! Nagyon szeretném már megtenni de valamiért félek! Segítsetek hogy tudnám ezt a félelmet ki?zni, hogy végre megtehessem!

Legjobb válasz: Szia! Azért félsz , mert még nem vagy rá felkészülve sztem...én mikor megtettem már nem féltem, biztos voltam benne hogy akarom...15 évesen sztem még kicsit korai, fél év meg annyira nem nagy idúõ hogy ne tudjon még várni rád....

Szia! Azért félsz , mert még nem vagy rá felkészülve sztem...én mikor megtettem már nem féltem, biztos voltam benne hogy akarom...15 évesen sztem még kicsit korai, fél év meg annyira nem nagy idúõ hogy ne tudjon még várni rád....
Te nem azért szeretnél lefeküdni vele mert kívánod, hanem mert neki jót akarsz ahogy így ebbõl levettem. Szerintem ne tedd. A kérdésre válaszolva úgy tudnád magadból kiûzni a félelmet ha közösen szépen finoman felfedeznétek egymás testét, azt, hogy kinek mi jó, elõször csak simi, aztán jöhet az orál stb. Nem kell egybõl a közepébe ugrani mert úgy tuti nem lesz jó.
Egyetértek az elõttem válaszolóval. Ne csinálj semmi olyat amire láthatólag nem vagy felkészülve. Ha eljön az ideje akkor nem fogsz félni és ugyanúgy akarni fogod mint õ. Nyugodtan várhatsz, elég fiatal vagy, nem kell sietned. Ha a barátod tényleg szeret, akkor megérti és tolerálja a döntésed. De addig se kell unatkoznotok, ismerjétek meg egymás testét...egy kis petting ugyanúgy kielégitõ lehet mindkettõtöknek. Jó szórakozást!
Ha egy 20 éves srác tud várni még fél évet, ott valami gond van.
Csukd be a szemed szorítsd össze a fogad és tedd szét a lábad.
Ha félsz, az õ kedvéért ne tedd! Ha tényleg szeret és fontos neki, hogy neked jó legyen, észreveszi, hogy nem az, és úgysem fogja élvezni. Azt teheted, hogy kivárod, amíg te is szeretnéd, és úgy sokkal nagyobb élményt tudsz neki nyújtani. Magadról már nem is beszélve...

Hogyan tudnám "elmulasztani" a barátom félelmét a tervezgetéssel kapcsolatban?

Már egy ideje együtt vagyunk, nagyon jól megvagyunk, imádjuk egymást. Én szeretek álmodozni, tervezgetni, de ha beszélek is róla akkor feszélyezve érzi magát. Maradjak inkább csöndben??:)

Legjobb válasz: Inkább kérdezd meg, hogy neki vannak-e terveid. lehet, hogy azt látod rajta, hogy egy kicsit nem tetszik neki, amit mondasz. Ez lehet azért, mert csak a te elképzeléseidet mondod, és õt meg sem kérdezed. Lehet, hogy õ egyes dolgokat máshogy tervez, de inkább nem mondja, mert nem akar veszekedni.

Inkább kérdezd meg, hogy neki vannak-e terveid. lehet, hogy azt látod rajta, hogy egy kicsit nem tetszik neki, amit mondasz. Ez lehet azért, mert csak a te elképzeléseidet mondod, és õt meg sem kérdezed. Lehet, hogy õ egyes dolgokat máshogy tervez, de inkább nem mondja, mert nem akar veszekedni.
Ne surgesd ot! Biztosan szeret, hiszen veled van de meg maga sem tudja igazabol mit akar. Gondolom nem 30 korul van amikor mar komolyan csaladot tervez egy ember. Ovatosan almodozz, hogy ne feszelyezd ot. A ferfiak ilyenek: eloszor jussunk el a hidig, aztan menjunk at rajta....addig meg mindek azon gondolkodni, milyen lesz, amikor mar atmentunk rajta... Mi nok menthetetlenul szentimentalisak vagyunk....ugyhogy lazulj. Elvezd a kedvesed tarsasagat es fogadd el, hogy o nem almodozik - mellesleg a foldon jarasnak is megvannak a maga elonyei.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!