Találatok a következő kifejezésre: Hogyan tudnám a barátom előjáték közben (2 db)

Elveszed a sörét, például. :-)) Biztos nem röhögne.
orállal

Elojáték kozben hogyan tudnám megvaditani a barátomat? Valami ujjat szeretnék be iktatni.

Legjobb válasz: "ujjat" szeretnél? ujjazd meg. Imádom a helyesírási hibákat. Kenj magadra tejszínhabot vagy testzselét és nyalasd le vele.

"ujjat" szeretnél? ujjazd meg. Imádom a helyesírási hibákat. Kenj magadra tejszínhabot vagy testzselét és nyalasd le vele.
attól függ h eddig mivel próbálkoztál, mert mi mondhatunk tanácsokat ha már "kipróbáltad" és nem sikerült :/ nem teljesen egyértelmû a kérdés...
Igen , én is egybõl ezt vettem észre.Sajnos ez van, manapság már biztos nem divat helyesen írni.De lehet, hogy valóban ujjat akart írni, esetleg a prosztatamasszázst szeretné kipróbálni.
vmi ujjat szeretnél beiktatni ánuszába? most meg szépen a kezed, és mehet a menet :D :P
[email protected]! Kiírod h félrenyomtad és leírod ismét helytelenül. Inkább a helyesírási szótárt forgasd ne a barátod farkát.
20:42 - én is ezen röhögtem, hogy most meg az ékezet maradt le :D
NEM UJJ HANEM ÚJ, A KU*** ÉLETBE, MINDENKI EKKORA TIRPÁK? LEHET LEPONTOZNI
Egyszerûen mondd neki mindig, hogy ujjazza meg magát. Attól csak bevadul, vagy így vagy úgy.
A kérdező hozzászólása: Bocsi mindenkitol... véletlenul félre nyomtam... tudom nagyon jol hogy hogyan kell irni helyesen az , , ujat, ,
Mit is számít egy kis helyes írási hiba, ha értitek mit kérdez a kérdezõ. Menjetek el olyan helyre ahol izgi lehet a szex ne csak a négy fal között szexeljetek mindig.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!