Találatok a következő kifejezésre: Hogyan tudnám a barátnőmet hogy borotválja (3 db)

Mond meg neki kerek-perec. ;)
Hát mond meg neki egyszerûen hogy zavar a szõr.Ezen nincs sokat megbeszélni :D
Kenj egy kis gyantát a nyelvedre
Ne csárázd ki a csajt, ilyen egyszerû! Télen azért csak nem lehet csupasz, még megfázna szegény.
Hát én a barátom legelõször a tökély dzsumbujjal kápráztattam el, én kis naiv kb. azt se tudtam, mi a fazonírozás:P Ekkor közölte, hogy gyönyörû a puncim, de nem akarnám-e esetleg szõrteleníteni?:D De láttam rajta, hogy õszintén mondta, és tök normális hangnemben kérdezte, szóval javaslom neked is a kérdésben megfogalmazott kívánságot, hogy nem szeretné-e kipróbálni.
borotváld le te oneki, elojátéknak nem is rossz
az a TUTI kerek perec meg kell mondani ne viccelj már!!!!
Az hogy téged zavar, az egy dolog, de tapasztalatból tudom, hogy a nõnek (én is az vagyok) ezerszer jobb az orál szõr nélkül, mert a bõr azon a környéken nagyon érzékeny. Mondd azt neki, hogy szeretnél neki még nagyobb örömet okozni ezzel és téged is izgatna, ha a szeméremajkakat is nyalogathatnád, nem csak a csiklóját. Soha többé nem hagyja majd megnõni!! Én egyébként gyanta párti vagyok.

Hogyan tudnám rávezetni a barátnőmet hogy borotválja le magát(hónalj, láb)?

Õ ezt nem érzi fontosnak,viszont engem zavar...f?leg strandon,meg ilyen helyeken

Legjobb válasz: Mondhatod neki, hogy a kedvedért megtehetné, mert téged zavar. Ha sokszor mondod, akkor biztos meg fogja tenni. Ha vagytok már olyan viszonyban, akkor te is leborotválhatod neki (jó játék :D)

Mondhatod neki, hogy a kedvedért megtehetné, mert téged zavar. Ha sokszor mondod, akkor biztos meg fogja tenni. Ha vagytok már olyan viszonyban, akkor te is leborotválhatod neki (jó játék :D)
Azért finoman fogj hozzá, mert még megsértõdik. De például egy közös fürdõzés alkalmával tényleg akár te is leborotválhatod neki, mondjuk én epilátort használok, de idõnként a párom leborotválja nekem, csak úgy szórakozásból vagy nem is tudom. Szóval mond neki hogy így mégszebb lenne meg ilyesmi.
Phu, hát ez elég ciki téma. A lényeg az, hogy ti ne érezzétek annak. Próbáld meg mindenképp az elõnyöket sorolni, és azt, hogy ha szeret, akkor megérti, hogy ez téged zavar... és ne haragudjon rád ezért... de nem tudod igazából, hogy hogy kezeld. Légy óvatos, és segítõkész. Mondd meg neki, hogy sokkal vonzóbb, ha sima... Amúgy... én is lány vagyok, de szerintem ez marha ciki :S Ez mégis olyan, hogy.. valahogy ma már nagyon alap. Lehet , hogy õ máshogy nõtt fel, de mondd el neki, hogy miért jobb így.
Nem ma már alap, hanem az õskor óta, kivéve ha bizonyos körülmények (jelen területen a kersztéény prüdéria) el nem fojtják. Közös fürdõ és közös borotválkozós játék? Emlegesd sokat hogy milyen finom selymes a õre, satöbbi, ha a helyzet úgy hozza azt is hogy milyen jó lenne még többet érezni belõle, persze csak finoman.

2 hónapja vagyunk együtt a barátnőmmel, lassan eljön az idő hogy lefeküdjünk. Hogy mondjam meg neki hogy borotválja le odalent? Mindenképpen meg akarom mondani neki, de nemtudom hogy tudnám a legjobban kifejezni magam. Mit mondjak neki nyíltan?

Legjobb válasz: nos szerintem õ is készül a dologra, szóval biztos helyreteszi magát odalenn. Lehet hogy nem tök csupaszra, hanem valami formára. Ha Neked annyira fontos hogy tök kopasz legyen akkor kérdezd meg hog ymit szeretne, te milyen legyél odalenn, valószínû õ is meg fogja kérdezni mit szeretnél.

nos szerintem õ is készül a dologra, szóval biztos helyreteszi magát odalenn. Lehet hogy nem tök csupaszra, hanem valami formára. Ha Neked annyira fontos hogy tök kopasz legyen akkor kérdezd meg hog ymit szeretne, te milyen legyél odalenn, valószínû õ is meg fogja kérdezni mit szeretnél.
Hozd szóba a témát és mondd meg neki, hogy imádod, ha csupasz a punci. Ebbõl tudni fogja, hogy hogyan szereted...
Te most õt szereted van a fanszõrét? Mármint a nem-fanszõrét. Ez komolyan probléma lehet egy kapcsolatban? Hát nem irigyellek. Egyébként utalhatsz is rá, hogy a te a szõrtelent szereted. Pl, mond neki, hogy örülsz neki, hogy ilyen szép selymes a bõre és, hogy ennyire ad magára, hogy mindenhol szõrtelenít, mert te nem szereted a szõrös lányokat. Szerintem egybõl levágja a szitut és még kedves is voltál.
Te tiszta hülye vagy, hogy ezen problémázol...ha már megszeretted akkor nem tök mindegy hogy odalent mi újság? Ha már beleszerettél és kiderül, hogy szõrös akkor kiszeretsz belõle és elhagyod vagy mi? Különben meg, ha már beszéltetek róla és õ is csupaszon szereti akkor biztos csupasz lesz neki...
hát lehet bunkoság, de én elsõ alkalom (4 napja ismertük egymást) után közöltem , szépen, nemtul finoman, hogy ha nem lesz csupasz, be nem kapom többet... mostanra meg egyszerüen kezébeadok a borotvát, hogy irány fürdeni, mert igy nem tetszik annyira... még sose sértödött meg ezen, pedig lassan 3 éve együtt vagyunk 22/L
ÉN azt tudom javasolni hogy kérdezrá h neked milyen legyen aztán mond vmit és mond h a tied ilyen és hogy az jó-e majd tuti megkérdezi és h neki vagy kérdez rá h neked? és akkor mond meg h azt szereted ha szép sima mert szereted puszilgatni a szép sima testét. 20/L
Így: "borotváld le odalent"

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!