Találatok a következő kifejezésre: Hogyan tudnám a a (15501 db)

Hogyan tudnám növelni a blogom látogatottságát? Hol tudnám hirdetni? Ha van valakinek sikeres blogja, az hogy tette azzá?

Amúgy err?l a blogról lenne szó,meg lehet nézni :)

Legjobb válasz: Uh. Mint ahogy tudni illik az értelmes kritikákból tanul az ember. van még mit rajta javítani. Nagyon zsúfolt. Lehetne kicsit átláthatóbb. Azok a dolgok megvannak benne amik felkelthetik egyes nézõk érdeklõdését, ezt ügyesen megcsináltad, de kicsit rendezd el. Ezt azért írtam le, mert minél rendezettebb egy oldal, annál több látogatót vonzhat maga után. Ezalatt értem azt, hogy ha megmutatod egy bnõdnek, megtetszik neki valamelyik post, videó, szöveg, bármi egyéb, meglehet hogy õ megmutatja egy másik ismerõsének. De ha õ maga se látja át az oldal tartalmát, nem lesz mit megmutatnia:I

Uh. Mint ahogy tudni illik az értelmes kritikákból tanul az ember. van még mit rajta javítani. Nagyon zsúfolt. Lehetne kicsit átláthatóbb. Azok a dolgok megvannak benne amik felkelthetik egyes nézõk érdeklõdését, ezt ügyesen megcsináltad, de kicsit rendezd el. Ezt azért írtam le, mert minél rendezettebb egy oldal, annál több látogatót vonzhat maga után. Ezalatt értem azt, hogy ha megmutatod egy bnõdnek, megtetszik neki valamelyik post, videó, szöveg, bármi egyéb, meglehet hogy õ megmutatja egy másik ismerõsének. De ha õ maga se látja át az oldal tartalmát, nem lesz mit megmutatnia:I
jó konstrukcióval es minõségi tartalommal.erre az oldalra ez nem igaz.
Utolsó voltam, visszavonom. a lárvák királyak :D

Hogyan tudnám fejleszteni a beszélõkém? Vagy hogyan tudnám elérni, hogy gyorsan és frappánsan tudjak reagálni egy-egy beszélgetésre, vagy helyzetre?

Van egy barátom, nagyon irigylem, minden témához hozzá tud szólni társaságban, idegenekkel is kedélyes beszélgetéseket tud indítani. Ezzel szemben én valahogy nem tudom mindezt megtenni. Például ma is váltottam néhány szót egy lánnyal aki nagyon tetszik nekem, de egy "igen-nem"-es válaszolgatásnál nem jutottam elõbbre.

Legjobb válasz: társaságba kell menni, újba ahol nincs ismerõs, és tiszta lappal indulsz

társaságba kell menni, újba ahol nincs ismerõs, és tiszta lappal indulsz
Olvass el egy cikket, hírt, rövid novellát, majd meséld el fennhangon, mint ha másnak szeretnéd elmondani röviden, tömören.Furi helyzet, de hasznos. Használhatod az eredeti szöveg szókincsét, de szinonim szavakat is befoglalhatsz.És ha tapasztalod, hogy adott témában tudsz folyékonyan beszélni, akkor megjön az önbizalmad. És ha beszélgetsz, ne arra koncentrálj, amit te akarsz mondani, hanem figyeld a másikat, és ha elhallgat, akkor beszélj!
ha a nõzés a téma, oda nem árt néhány memorizált rutin, amiket bármikor elsüthetsz.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az eddigi válaszokat, megfogadom mindet és megpróbálok fejlõdni!
Ha sokat olvasol, az is segít, mert sokmindenhez hozzá tudsz majd szólni.
Nagyon egyszerû: engedd el
Ugyan ez a problémám.. :( Vagy találsz mást, vagy sehogy sajnos.
A kérdező hozzászólása: Az engedd el alatt mit értesz? Ez nem megy ilyen könnyen.
Keress más fiút aki tetszik neked.vagy: Keress magadnak célokat , felejtsd el az összes fiút aki létezik körülötted (családtagokat leszámítva) egyszerûen próbáld kiverni a fejedbõl. :)
Tetszik egy srác. Rendben, természetes dolog. De miért elfelejteni akarod? Miért nem próbálsz meg összejönni vele valahogy?!
ha tetszik akkor mutass felé szimpátiát...hátha te is tetszel neki.
Baseballs ütõvel. Viccen kívül pedig egy másik férfiúval.
Bézbóz ütõ :D


Hogy tudnám népszerűsíteni a facebook oldalam?

Legjobb válasz: Kezdetnek nézd át ezeket: "Kapcsolódó kérdések Hogyan lehet Facebook oldalt ingyen népszerûsíteni? Hol tudnék egy Facebook oldalt népszerûsíteni? Hogyan tudnám az oldalamat népszerûsíteni (facebook)? Hogy lehet népszerûsíteni a facebook oldalam? Adnátok egy pár tippet hogy tudnám népszerûsíteni a facebook oldalamat? Egy Facebook oldalt hol tudnék népszerûsíteni?" (Tekerj lejjebb a linkekért.)

Kezdetnek nézd át ezeket: "Kapcsolódó kérdések Hogyan lehet Facebook oldalt ingyen népszerûsíteni? Hol tudnék egy Facebook oldalt népszerûsíteni? Hogyan tudnám az oldalamat népszerûsíteni (facebook)? Hogy lehet népszerûsíteni a facebook oldalam? Adnátok egy pár tippet hogy tudnám népszerûsíteni a facebook oldalamat? Egy Facebook oldalt hol tudnék népszerûsíteni?" (Tekerj lejjebb a linkekért.)

Hogy tudnám megjavítani a üveg tartályt?

Üvegből készült tartály megrepedt 1-2 helyen. Nem vészes a repedés de ott a tartály ereszt. Van valakinek ötlete a megjavításra azt szívesen venném. Előre is köszönöm

Legjobb válasz: Használj szilikon ragasztót, és reménykedj hogy nem reped tovább. Az igazi megoldás az lenne ha el tudnád vinni egy üvegtechnikushoz.

Használj szilikon ragasztót, és reménykedj hogy nem reped tovább. Az igazi megoldás az lenne ha el tudnád vinni egy üvegtechnikushoz.
Mindenképp számíts arra, hogy bármikor széteshet, még ha a szivárgást meg is tudod állítani! Tudom, hogy a szélvédõjavítók csinálnak érdekes dolgokat, de azt egy kicsit más technológiával gyártották, ezért másképp is viselkedik, ráadásúl nincs nyomásnak kitéve úgy mint egy tartály! Azért rákérdezhetsz náluk is, de gyanakszom, hogy nem tudnak segíteni!

Sajnos majdnem minden cipőtől ekcémás kiütéseim lesznek, hogyan tudnám kiválasztani a megfelelő cipőt?

Előfordul hogy egy-egy cipőtől semmi bajom, és ez teljesen márka vagy ár független. Sajnos nincs semmi szisztéma ami szerint cipőt választhatnék. Nincs fölöslegesen több tízezer forintom, hogy találomra vegyek cipőket amit nem is tudok hordani, a gyógycipők szintén drágák, és még szörnyen rondák is. Az orvos csak annyit mondott, ekcéma majd kinövöm ekkor 9 éves voltam, most 20 vagyok, nem nőttem ki...

Legjobb válasz: Meg kéne tudnod mire vagy érzékeny, és hogy melyik cipö miböl van. Vagy olcsó kínait venni, vagy neten használtat, és ha nem jön be hasonló áron továbbadod szintúgy neten.

Meg kéne tudnod mire vagy érzékeny, és hogy melyik cipö miböl van. Vagy olcsó kínait venni, vagy neten használtat, és ha nem jön be hasonló áron továbbadod szintúgy neten.

Hogy tudnám "lerázni" a férjem, hogy egyedül hazamehessek?

Elég távolra költöztem hozzá a szüleimtől, barátaimtól, 2-3 havonta járunk haza. 1 évvel ezelőttig egyedül, vonattal mentem, most viszont kocsival megyünk mert olcsóbb és kényelmes. Csak így nem tudok senkivel úgy találkozni, hogy ne legyen ott, otthon mégse hagyhatom, hogy beszélgess az apámmal. Leginkább nem is találkozom régi ismerősökkel mert vele megyek sétálni, vele ebédelek, vele kirándulok. Egy hosszabb teázós estén nem is tudom mi lenne, a félórás rövid találkozókon is csak unatkozik, nem érti a témát - miatta bizonyos témákat nem is érintünk. Gyerek nincs, ellenne itthon, de azt mondja unatkozna egyedül, hiányoznék neki, szeretne jönni. Meg ugye ne vonatozzak. Elvileg megbízik bennem meg nem féltékeny, nem emiatt nem enged el. Csak így a 20 éve ismert barátnőm alig látom, neki pedig szerintem nincsenek is barátai, aki van, azzal beéri a facebook chaten érintkezéssel. Nekem pedig azt mondta, hogy az már a múlt, majd lesznek itt új barátaim. De nekem a régiek fontosak és nem vagyok valami barátkozós típus. Jobb időben meghívnám őket, csak az jóval többe kerülne mindenkinek.

Legjobb válasz: Miért ne tudna beszélgetni az apukáddal? Nem vagytok összenõve.

Miért ne tudna beszélgetni az apukáddal? Nem vagytok összenõve.
például úgy, hogy megbeszéled vele? elmondod, hogy szeretnél találkozni ezzel...ezzel és ezzel, és hosszabban, tudod, hogy neki ez unalmas, vagy nem szórakoztató, szeretne eljönni ebben az esetben is a szüleidhez, hogy ott magára hagynád velük, vagy pedig maradna otthon. ezen mi a bonyolult? Miért kell "lerázni"? Egyszerûen el kell mondani az igényeidet. Mást sem tudtok megbeszélni, vagy más dolgokban sem tudtok kompromisszumra jutni?
Én simán otthon hagyom a páromat, amikor barátnõmmel találkozok. Felnõtt ember, a szüleim nem harapnak, és szeretik is.
Miért ne lehetne otthon hagyni?
Én is simán itthon is és otthon (szüleimnél) is hagytam a párom. Fogjon egy könyvet, beszélgessen a szüleimmel vagy segítsen nekik kicsit ezt vagy azt megszerelni (sajnos Apukám nem ért ezekhez az elektronikai kütyükhöz, trafócsere, ellenálláscsere, meg egyén kütyük, de a párom eddig szinte mindent megjavított). Szóval Õ feltalálja magát. Meg kéne beszélni a Te pároddal is, h pár órát igazán kibír nélküled. Vagy menj egyedül, mondd, h Te most egyedül akarsz menni. Most a legutóbb én is egyedül mentem le a szüleimhez (160km), Õ pár napra rá jött utánam. És még így is egyedül maradt pár órára, de még itt van mellettem él és virul nem halt bele. Beszéljétek meg mindenképpen! 24/N 7 éve tartó kapcsiban.
Mi külföldön élünk. Évente egyszer megyünk haza. A programot elöre megbeszéljük. Én találkozom barátnökkel, rokonokkal, addig ô bújja a CD boltokat vagy valami mást csinál. Nem vagyunk összenôve, mint ahogy ti sem. Simán lehet külön programot csinálni.
Mondhatod, hogy csajos témáról szeretnétek beszélgetni.
Az ilyen kérdéseknél gondolkodom el azon, hogy aki ennyit sem képes megbeszélni a házastársával, az mégis hogy vállalhatta a házasságot? Ez nekem elég felfoghatatlan. Remélem, hogy ennél nagyobb gondotok nem lesz, ezt pedig szépen meg tudjátok beszélni. 24N
Miért ne maradhatna apukáddal? Párom simán marad nagyimmal beszélgetni (pedig tudja, hogy nagyim befogja krumplipucolni, mosogatni) amig én elmegyek ahhoz a barátnõmhöz aki õt untatja. Sõt, nagypapámmal is szeret ottmaradni, rengeteg mindent tanult tõle az évek alatt, mit hogy kell csinálni egy családi háznál (panellakó a drágám)

Ki tudná megmondani, hogyan deríthetem ki egy ellenállás teljesítményét? Ha bontott ellenállásról van szó, hogy tudnám meg a teljesítményt? Van erre is valamiféle színkód?

Természetesen nem akarom lemérni, hogy mekkorát tud maximum, mert lehet hogy szétég miel?tt rájönnék. (-:

Legjobb válasz: Mûszerrel

Mûszerrel
Színkód nincs, de nézd meg azt, hogy a hasonló méretû ellenállásoknak mennyi a teljesítménye, általában egységesek.
A kérdező hozzászólása: Köszi!

Valaki nem tudná megmondani hogy hogyan tudnám megszerezni a palota ékköve című sorozatot?

A megaupload megszűnt, tehát onnan már se letölteni nem lehet sem megnézni a sorozatot. A többi online filmnézős oldalon is ez a helyzet.

Legjobb válasz: Vedd meg!

Vedd meg!
A kérdező hozzászólása: Tudtommal nem jött ki DVD-n, de ha te többet tudsz akkor adhatnál tippet hogy hol vegyem meg.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!