Találatok a következő kifejezésre: Hogyan tudnám 5 hónapos babámat leszoktatni (2 db)

Hogyan tudnám az 5 hónapos babámat leszoktatni arról, hogy éjjel 3x4x felkeljen?

Már fáradt vagyok,szeretném ha csak egyszer,max 2x kelne fel.Este mindíg jól bevacsorázik,mégis éjfélkor,fél 1 kor kel.

Legjobb válasz: http://www.nlcafe.hu/szakertoi_oldalak/326621/3/

13 hónapos babám, még mindig szopizik éjszaka (csak éjszaka), de kb 5-6-szor. Hogyan tudnám leszoktatni róla? Nappal eszébe sem jut a szopizás.

Legjobb válasz: Hát, szerintem ilyen korban ez már csak rossz szokás,fõleg ha nappal már egyáltalán nem igényli. Valószínûleg megszokta, hogy cici nélkül nem tud visszaaludni éjjel az éberebb alvásfázisa után. Az én lányom is 13 hónapos, de én csak 8 hónapos koráig bírtam az esti-éjszakai kiszámíthatatlan idejû és menyiségû ébredést. Nekünk bevált az Aludj jól, gyermekem módszer. Sírással jár ugyan, de egy hét után összehasonlíthatatlanul pihentebben ébredt a lányom. Rólam nem is beszélve. Persze azóta is elõfordulnak éjszakai szopik, ha mondjuk nagyon jön a foga, de ez pár hetente 1-1 éjszaka 1 ébredést jelent.

Hát, szerintem ilyen korban ez már csak rossz szokás, fõleg ha nappal már egyáltalán nem igényli. Valószínûleg megszokta, hogy cici nélkül nem tud visszaaludni éjjel az éberebb alvásfázisa után. Az én lányom is 13 hónapos, de én csak 8 hónapos koráig bírtam az esti-éjszakai kiszámíthatatlan idejû és menyiségû ébredést. Nekünk bevált az Aludj jól, gyermekem módszer. Sírással jár ugyan, de egy hét után összehasonlíthatatlanul pihentebben ébredt a lányom. Rólam nem is beszélve. Persze azóta is elõfordulnak éjszakai szopik, ha mondjuk nagyon jön a foga, de ez pár hetente 1-1 éjszaka 1 ébredést jelent.
Hát ne is vidd orvoshoz és ne is kend be a szteroidos krémmel ha esetleg azt kapna a babád. Had hatalmasodjon el rajta az ekcéma vagy mittudom én mi.....


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!