Találatok a következő kifejezésre: Hogyan tudnám 3 (533 db)

A kérdező hozzászólása: Köszi a címet!

Az alice madness returnst hogyan tudnám 3. részre bontani?

a játékot holnap 7-ig 3 részre szeretném bontani de nem nagyon tudom hogy hogyan kell(hogyha nem tudjátok hogy mire gondolok akkor röviden Cd1 CD2 és Cd3-ra szeretném)

Legjobb válasz: hátha azért akarod szétbontani mert nem fér rá 1 dvd-re akkor én így szoktam total commanderbe oda megyek ahol a fájl van->kijelölöm->fájl menü->fájl darabolása->kiválasztod hogy mekkora darabokra szedje szét->kiválasztod hogy hova szedje szét->majd elindítod a bontást. ha össze akarod illeszteni a fájlokat az összeset rakd egy mappába->total commander->keresd meg a .crc fáljt->jelöld ki->fájl menü->fájlok egyesítése->kiválasztod hogy hova egyesítse->elindítod az egyesítést->megkapod az eredeti ISO-t :D

hátha azért akarod szétbontani mert nem fér rá 1 dvd-re akkor én így szoktam total commanderbe oda megyek ahol a fájl van->kijelölöm->fájl menü->fájl darabolása->kiválasztod hogy mekkora darabokra szedje szét->kiválasztod hogy hova szedje szét->majd elindítod a bontást. ha össze akarod illeszteni a fájlokat az összeset rakd egy mappába->total commander->keresd meg a .crc fáljt->jelöld ki->fájl menü->fájlok egyesítése->kiválasztod hogy hova egyesítse->elindítod az egyesítést->megkapod az eredeti ISO-t :D

Hogy tudnám 3, 5 hónapos beagle kislánykám leszoktatni a habzsolásról? Félek, nehogy baja legyen.

Legjobb válasz: az én kölykömet ugy tudtam leszoktatni, hogy sokxor keveset kapott enni, nem mondom hogy nem habzsol azóta, de nem annyira mint az elején.Sok sikert:)

az én kölykömet ugy tudtam leszoktatni, hogy sokxor keveset kapott enni, nem mondom hogy nem habzsol azóta, de nem annyira mint az elején.Sok sikert:)
Adj neki kevesebbet enni, de ne rögtön, hanem fokozatosan:)
Etesd a neki elõírt mennyiséget a tápból 3 adagra szétosztva, csak ilyenkor legyen kint neki kaja, amúgy nem, és így megszokja mikor kap enni és csak akkor eszik és annyit amit kap. Az elõírt elég neki, nem azért eszik sokat, mert annyira éhes, hanem mert mohó sok ilyen kutya van nekik az idõhöz kötött etetés a megoldás, nem állhat elõttük, mert úgyis addig esznek, amíg van elõttük táp.


Hogyan tudnám 3 éves kisfiamnak megönnyíteni az angol nyelvű óvodába történő beszokást?

Angliában élünk, kisfiam szeptemberben kezdte itt az "óvodát", napi 3 órát jár csak délelőtt. Már a kezdet is nehéz volt, nem igazán akart ott maradni. Viszont miután ott hagytam, az óvónők szerint nagyon jól elvolt utána. Szinte minden második héten hiányzott betegség miatt, itt a szünetek is hosszabbak, mint otthon. Karácsonyi szünet után hétfőn volt először, nagyon sírt, mikor eljöttem. És azóta minden reggel így jövök el, hogy sír. Egyáltalán nem akar oviba menni, pedig az elején még örült, ha mentünk. Óvónők szerint már használ pár szót angolul, azt mondják, még idő kell neki, mire megszokja. Itthon magyarul beszélünk általában. Ami miatt leginkább aggódom, hogy kb egy éve nem pisilt be éjjel, de hétfő óta megint bepisil. Ma reggel óvatosan kérdezgettem , és mondta, hogy ő nem tud a többiekkel énekelni, és hogy nem érti meg az óvónéni. Aggódom, hogy emiatt kezdődött megint a bepisilés. Mit tudnék tenni, hogy könnyebben megszokja ezt a helyzetet?

Legjobb válasz: Én kivenném, és járnák vele játszóházba stb, és otthon is beszélnék vele angolul. Így lenne már egy kis szókincse, mire visszakerül az óvodába, és nem érezné olyan elveszettnek magát. Eleve így kellett volna kezdeni szerintem.

Én kivenném, és járnák vele játszóházba stb, és otthon is beszélnék vele angolul. Így lenne már egy kis szókincse, mire visszakerül az óvodába, és nem érezné olyan elveszettnek magát. Eleve így kellett volna kezdeni szerintem.
Jaj szegenyem. :( Szereintem a nyelv miatt van a gond. Nagyon nehez lehet neki, hogy nem erti meg. Ahol laktok nincs nemzetkozi ovoda? Mi is Angliaban elunk, kisfiam bolcsis es nemzetkozi bolcsibe adtam. Ugyan itt van az ovaoda is csak mas terem. Igaz itt is angolul beszelnek hozzajuk de vannak lengyel gyerekek, nemet gyerekek, magyar gyerekek, szlovakok... igy a fiam nem erzi, ugy, hogy egyedul ot nem ertik meg. Mivel mindenkinek mas az anyanyelve igy nagyon alapon kezdik mindenkivel es nem gond ha valaki mas nyelven beszel vagy tobbszor el kell mutatni magyarazni nekik. Nem tudom, hogy lenne-e ilyenre lehetoseged. Kisfiam 1 eve jar es mar beszel angolul. Semmi gond nincs vele. A gyerekek hamar tanulnak csak a beszokas van akinek nehezebben megy. Mondjuk en nem vennem ki. Habar ez attol is fugg mik a terveitek, mennyi idore maradnatok itt. Mert ha maradnatok meg evekig akkor ugye suliba is kell mennie. Oszinten szolva jobb ha az oviba tanulja meg az angolt mert maskent a suliba megnagyobb gondokkal neztek majd szembe. Ugye itt 5 evesen kezdik a sulit tehat nincs olyan rengeteg ido. Ha most kiveszed azzal megoldod a problemat jelenleg de iskolakezdeskor ujbol szembenezel vele. Igazan nem lebeszelni akarlak mert te tudod, hogy mennyire nehez de szereintem jol gondold meg mert nem biztos, hogy a konnyu ut a helyes. De ha a suli kezdesre hazamentek Magyarorszagra vagy nincs tervbe, hogy evekig itt maradtok akkor ha gondolod ki is veheted ovibol szegenyket. Ahova a kisfiam jar ott az oviba nincs szunet csak egyedul karacsonykor. Vegig lehet vinni egesz nyaron a gyereket bolcsibe vagy oviba. Meg szerencse mert en melozom igy nagyon nehez lenne megoldani. de ugylatszik ez is mindenhol mashogy van.
Masodik valaszado vagyok. Egyebkent a karacsonyi szunet utan a kisfiam is most hetfon ment eloszor es o is sirt pedig mar 1 eve jar. Tegnap is sirt de ma mar nem. Nyaron hazamentunk 3 hetre a Balcsira es utanna majdnem masfel hetig sirt, de utanna mar nem.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Kivenni semmiképpen sem szeretném, abszolút nem tervezzük, hogy hazamennénk már. A csoportban ahova õ jár, nem õ az egyetlen gyerek, aki nem beszél angolul. A héten beszéltem az óvónõkkel, megnyugtattak, szerintük nem kell aggódnom. Miután eljövök, kb 2 perc után elfelejt engem, és játszik a többi gyerekkel, semmi gond sincs vele. A hét végére sajnos megbetegedett, én ennek tudom be a bepisilést, mert azóta nem fordult elõ többször. Szóval egyenlõre megnyugodtam, megbeszéltük párommal, hogy itthon többet beszélünk vele angolul, reméljük, majd gyorsan belejön. :) Még egyszer köszönöm a válaszokat!

Hogyan tudnám 3 hónapos kisfiamat visszaszoktatni a szopcsizásra?

Egyik napról a másikra hagyta abba a szopást. Visít és sír ha megpróbálom mellre tenni. Van arra módszer, hogy újra szopjon?

Legjobb válasz: nem adtal neki cumis üvegbõl?mert az kiválthatja,hiszen azért nem kell megdolgozni annyit

nem adtal neki cumis üvegbõl?mert az kiválthatja, hiszen azért nem kell megdolgozni annyit
Nem hinném, egyszerûen már nem igényli. Anyukám mesélte, hogy én két hét után abbahagytam:) Makkegészséges vagyok, egyszerûen csak nem kívántam.
hát, ha adsz neki más inni/ennivalót akkor kevesebb. Viszont lehet, hogy fáj a torka, akkor is így viselkednek a babák
Szia, nálunk is volt iylen "sztrájk", kb egy hétig tartott, ez elég kemény!!! Én mellbimbókiemelõvel meg tudtam etetni, amikor már evett mindig levettem-így evett mellbõl! Kitartás!

Hogyan tudnám 3 hetes kisfiammal megszerettetni a fürdést, a vízet?

Elejét?l kezdve végigsír minden fürdetést.

Legjobb válasz: Az én babám 4-5 hetes koráig végig sírta a pancsikat, most már imádja. :) Ne félj idõvel megszokja és megszereti a tied is.

Az én babám 4-5 hetes koráig végig sírta a pancsikat, most már imádja. :) Ne félj idõvel megszokja és megszereti a tied is.
Mi kiskádba fürdettük, vettünk bele baba formájú szivacsot és arra fektettük a picit. Egyik oldalon én fogtam a kezét a másik oldalon meg apa. Így biztonságban érezte magát. Hogyha jól emlékszem az elsõ hetekben nekünk is végigsírta. Kell egy kis idõ mire hozzászoknak. Minden egyes alkalommal legyél türelmes, mosolygós és mindent ugyanabba a sorrendbe csinálj.Így hamar megszokja.
Szia! Nekünk a fürdetõ vödör jött be és 1 hangja sincs a picinek. Olyan mikor benne ül mintha az anyaméhben lenne és tökéletesen érzi magát. Nem is kell fogni, nem kell attól tartani hogy a feje belebukik a vizbe hiszen nem tud. Annyi vizet teszel a vödörbe hogy nyakig érjen. Üdv: 2 hetes baba anyukája
Az elÕttem válaszolótól érdeklõdnék, hogy amíg a köldöke nem érhet vizet, addig abban hogyan lehet fürdetni?Mi is gondolkodunk a vödör megvételén.
Szia. Nálunk az elsõ pár fürcsit sírta végig, de onnantól kezdve imádja és huncutul vigyorog egész idõ alatt. Mi így csináljuk: egyik oldalon apa, másikon anya (én fogom), folyamatosan beszélünk hozzá, nevetünk és ettõl õ is nevet. Szép finom, lassú mozdulatokkal fürdetjük, vigyázunk, nehogy szemébe, orrába menjen a víz. Amikor mindent megmostunk, akkor picit még játszunk, lötyköljük rá a vizet, amit nagyon élvez. Törölközésnél is játszunk vele, csiklandozni szoktam a törölközõvel és nagyon vigyorog. Persze minden baba más, nekünk ez jött be és imádja a fürcsit! 8 hetes kislány anyukája.
Elõzõ válaszoló vagyok! Még arra figyelj, hogy nehogy fázzon, mert akkor nem tudja élvezni a fürdést. Mi még ilyenkor is becsukjuk a fürdõszoba ajtót, kinyitjuk a forró vizet, hogy attól is melegedjen a levegõ. Volt már olyan is, hogy ugyan nyár volt, de láttuk rajta, hogy remeg a kis szája és bekapcsoltuk a fûtést a fürdõben.
Egy pár hetes csecsemõ nem ülhet tehát nem tudom a vödör jó ötlet e ilyen kis korban? Bár nem ismerem a fürdetõ födröt. Nálunk az vált be amit a gyermekorvosunk javasolt. A kiskád aljába textilpelust rakunk, meg az oldalára is ahol a fejecskéje van. Azután szárazon beleteszem a babucit a kádba, apa pedig beleönti a vizet. Így a babucink nagyon megszerette a fürdést és már három hetes kora óta nem sír. Persze közben mi is beszélünk hozzá és játszunk is vele. Nekünk ez vált be. Sok sikert.
Szia! Eleinte vagy 2 hétig nekünk is sirt vagy inkább orditott! Rájöttem hogy egy kicsit melegebb vizbe rakom akkor semmi gond. Ezek szerint nekünk fázott. Igaz én csak kézzel mérem a viz hömérsékletét .
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a válaszokat!

3 hetes kisfiam felcserélte a nappalt az éjszakával. Éjjel rendszerint fent van, nappal egész jól alszik. Hogyan tudnám ezt felcserélni nála? Ja és próbálom nála betartani a 3 óránkénti etetést (ami úgy néz ki neki is tetszik).

Legjobb válasz: Az én kisfiam is csinálta 2 napot elvittem anyósomékhoz reggel korán amikor õ aludt volna ott segítettek fent tartani nem hagytuk olyan sokat aludni! Azért vittem el mert én otthon ugyis hagytam volna! 2 nap és visszaállt! Mostmár semmi baj! Még nagyon picike 3 hetesen nyugi visszafog állni de még nem tudja a drágám hogyis tudná...

Az én kisfiam is csinálta 2 napot elvittem anyósomékhoz reggel korán amikor õ aludt volna ott segítettek fent tartani nem hagytuk olyan sokat aludni! Azért vittem el mert én otthon ugyis hagytam volna! 2 nap és visszaállt! Mostmár semmi baj! Még nagyon picike 3 hetesen nyugi visszafog állni de még nem tudja a drágám hogyis tudná...
szia!Az én kislányom is ezt csinálta kb.1 hétig!Én megkérdeztem a védõnõt hogy mit tegyek, õ azt javasolta hogy fürcsi után ne hagyjam hogy elaludjon köv szopiig és bevált!Szerintem nem kell nappal ébren tartani!Õ nekik még napi 18-20 órát kell(ene) aludni!Pár nap és vissza fog állni akkor is ha nem gyötritek napközben!Õ még nagyon pici szüksége van a sok alvásra!Meg ha már nagyobb lesz és figyeli a fényeket hangokat akkor nappal többet lesz fent! 2 hós kicsilány anyukája

Zte blade-em van 2.1-es op rendszerrel a bajom, hogy 2.3-ra szeretném frissíteni, és hol tudnám rá letölteni rá az op rendszert?

És nem lassítja be úgy hogy élvezhetetlenek lesznek rajta a játékok? Ha letöltöm akkor vissza lehet állítani a 2.1-et, mert úgy tudom, hogy az IOS-on nem lehet?? Érdemes frissíteni?? Sikerült nektek, értelmes választ kérek létszi!!!

Legjobb válasz: AZ ESETLEGES ADATVESZTÉS VAGY A TELEFONBAN KELETKEZÕ KÁROKÉRT FELELÕSSÉGET NEM VÁLLALOK! CSAK SAJÁT FELELÕSSÉGÉRE VÉGEZD EL A MÓDOSÍTÁSOKAT! MINDENT OLVASS EL TÖBBSZÖR! HA NAGYON BONYOLULTNAK TÛNIK, INKÁBB BELE SE KEZDJ! 1. Ha 2.1-es, akkor valószínûleg még GEN1-es. Viszont a 2.3 csak GEN2-es készülékre mennek fel. Töltsd le marketrõl az Ask Mr. Pigfish nevû programot, és az megmondja pontosan, hogy GENhányas. Ha GEN2-õt ír, a 2. lépést kihagyhatod 2. Ha, ellenõrizted és GEN1-es, töltsd le a szolgáltatód oldaláról a 2.2-es frissítést, az GEN2-esít is. Így lesz egy gyári 2.2-es telefonod. 3. Ezután kövesd az itt leírtakat: http://hungariandroid.com/androidfans/viewtopic.php?f=110&t=78 4. Recoveryben készíts egy mentést a gyári romról: hang LE + bekapcs nyomvatart, amíg be nem jön a recovery, backup and restore, backup 5. Jöhet a rom telepítés: http://zteportal.eu/rom-telepitese/ Én kelzsoca Sugar Daddy nevû romját ajánlom (2.3.5): http://hungariandroid.com/androidfans/viewtopic.php?f=205&t=..

AZ ESETLEGES ADATVESZTÉS VAGY A TELEFONBAN KELETKEZÕ KÁROKÉRT FELELÕSSÉGET NEM VÁLLALOK! CSAK SAJÁT FELELÕSSÉGÉRE VÉGEZD EL A MÓDOSÍTÁSOKAT! MINDENT OLVASS EL TÖBBSZÖR! HA NAGYON BONYOLULTNAK TÛNIK, INKÁBB BELE SE KEZDJ! 1. Ha 2.1-es, akkor valószínûleg még GEN1-es. Viszont a 2.3 csak GEN2-es készülékre mennek fel. Töltsd le marketrõl az Ask Mr. Pigfish nevû programot, és az megmondja pontosan, hogy GENhányas. Ha GEN2-õt ír, a 2. lépést kihagyhatod 2. Ha, ellenõrizted és GEN1-es, töltsd le a szolgáltatód oldaláról a 2.2-es frissítést, az GEN2-esít is. Így lesz egy gyári 2.2-es telefonod. 3. Ezután kövesd az itt leírtakat: http://hungariandroid.com/androidfans/viewtopic.php?f=110&t=78 4. Recoveryben készíts egy mentést a gyári romról: hang LE + bekapcs nyomvatart, amíg be nem jön a recovery, backup and restore, backup 5. Jöhet a rom telepítés: http://zteportal.eu/rom-telepitese/ Én kelzsoca Sugar Daddy nevû romját ajánlom (2.3.5): http://hungariandroid.com/androidfans/viewtopic.php?f=205&t=..
A kérdező hozzászólása: köszi 2.2van megnèztem :)
A kérdező hozzászólása: ezekhez a müveletekhez számitógép szükséges??
Azért nézd meg, hogy GENhányas (market - ask mr pigfish). A GEN2-esítéshez mindenképpen windows-os pc kell. A többit meg lehet oldani telefonról is.

3.5éves kislányomat hogyan tudnám büntetni?

Nem fogad szót,visszakiabál,és sokszor kezelhetetlen.Legújjabb szokása a lopás.Kikutatja a szekrényben az édességet és befalja.Tegnap az A4-es papírcsomagot bontotta fel ami szintén a szekrényben volt,és elkezdte telerajzolgatni,pedig el?tte való nap kifejezetten elmagyaráztam neki,hogy ami a szekrényben van ahhoz nem nyúlhat.Nem tartom jó megoldásnak,hogy zárjam a szekrényeket,de valamit ki kellene találnom,hogy ne nyúlkáljon bele.Direkt csináltunk neki egy saját szekrényt ami csak az övé,de úgy látszik neki az nem érdekes.Már próbáltam többször elmagyarázni neki mit miért nem szabad,de nem is nagyon figyel rám amikor hozzá beszélek.Sokszor bele is beszél amikor szidást kap.Úgy érzem nincsen semmi hatással rá,ha leszidom.Sarokba állítom akkor meg hisztizik,meg rögtön pisilnie kell,és mindent kitalál.Én úgy érzem elszaladt vele a gyepl?,és nem tudom kordában tartani a kisasszonyt.

Legjobb válasz: Szia!Jó nehéz kérdést tettél fel.Az én véleményem az,hogy minden gyereknek meg kell találni a "kódját",amivel hatni lehet rá,legalábbis én ezt tapasztaltam.Valakinek elég ha csak ránéznek,és pityereg,van aki eget verõ hisztit csap,ha valami nem úgy van ahogy õ szeretné.Nem mindenkinél jó a sarokba állítás,nem ér vele semmit,van akinél a beszélgetés használ,a több figyelem.Sõt olyan is van,akinél néha ez,néha az jön be.Ebben a korban már nem zárnám a szekrényeket.Amit én tennék,hogy egy jó pillanatában leülnék vele beszélgetni.Az édességet én is olyan szekrényben tartom hogy hozzáférnek.1x-2x próbálkozott a most 3 éves fiam(imádja az édességet)de megmagyaráztam neki hogy azt kérni kell és ha olyan idõpont van kaphat belõle.Viszont ha nem tartja be az egyezséget,kidobom a kukába.A beszélgetés ne a szidás legyen,hanem este,fürdés közben,mese után.Beszéljétek meg hogy mi történt aznap.Ha sarokba állítod,mond neki hogy 3 perc,és gondolkozzon el a dolgon,utána megbeszélitek.Ha hisztizik hagyd ott.A papírt is mond el neki hogy kap belõle a szekrényébe,abból vegyen.Biztosítsd,hogy tudod hogy milyen ügyes nagylány,nem kisbaba.Beszélj vele partnerként,ha lehet ne a szidás legyen a lényeg.Nagyon nehéz,én is most élem túl a fiammal.Sokszor egy ölelés többet használ nálunk mint egy szidás.Ezek hullámzó jobb-rosszabb idõszakok nálunk.

Szia!Jó nehéz kérdést tettél fel.Az én véleményem az, hogy minden gyereknek meg kell találni a "kódját", amivel hatni lehet rá, legalábbis én ezt tapasztaltam.Valakinek elég ha csak ránéznek, és pityereg, van aki eget verõ hisztit csap, ha valami nem úgy van ahogy õ szeretné.Nem mindenkinél jó a sarokba állítás, nem ér vele semmit, van akinél a beszélgetés használ, a több figyelem.Sõt olyan is van, akinél néha ez, néha az jön be.Ebben a korban már nem zárnám a szekrényeket.Amit én tennék, hogy egy jó pillanatában leülnék vele beszélgetni.Az édességet én is olyan szekrényben tartom hogy hozzáférnek.1x-2x próbálkozott a most 3 éves fiam(imádja az édességet)de megmagyaráztam neki hogy azt kérni kell és ha olyan idõpont van kaphat belõle.Viszont ha nem tartja be az egyezséget, kidobom a kukába.A beszélgetés ne a szidás legyen, hanem este, fürdés közben, mese után.Beszéljétek meg hogy mi történt aznap.Ha sarokba állítod, mond neki hogy 3 perc, és gondolkozzon el a dolgon, utána megbeszélitek.Ha hisztizik hagyd ott.A papírt is mond el neki hogy kap belõle a szekrényébe, abból vegyen.Biztosítsd, hogy tudod hogy milyen ügyes nagylány, nem kisbaba.Beszélj vele partnerként, ha lehet ne a szidás legyen a lényeg.Nagyon nehéz, én is most élem túl a fiammal.Sokszor egy ölelés többet használ nálunk mint egy szidás.Ezek hullámzó jobb-rosszabb idõszakok nálunk.
Én nem tartom a gyerek által hozzáférhetõ helyen sem az édességet sem a fénymásolópapírt!!! Az édesség a spájzban van a felsõ polcon, a papír a szekrényben a felsõ polcon! Nálunk a sarokba állítás a legnagyobb büntetés... (természetesen pisilni kimehet, de wc után irány vissza a sarok) 4 és 2 éves kisfiúk anyukája
már ne is haragudj, aki azt írta hogy üsd meg a gyereked!hogy lehet egy 3.5 évest megütni?az enyém pont ennyi idõs, soha életemben nem emelnék rá kezet.olyan mint egy kis angyalka!de szerintem nem csak õ ilyen!szégyeljétek magatokat, ha bántjátok õket!a szép szóval való nevelés a lényeg, ha elsõ perctõl így neveltétek volna, nem kellene fenyíteni!!!3 gyerekes anyuka vagyok!
ez nem lopás! ez a lopás: Aki idegen dolgot mástól azért vesz el, hogy azt jogtalanul eltulajdonítsa, lopást követ el. - számára a csoki nem idegen dolog, mivel az õ lakásában van, és sokszor kapott már belõle - nem mástól veszi el, mert az az övé is, legfeljebb nem ehet belõle akkor amikor õ szeretné - nem azért veszi el, hogy jogtalanul eltulajdonítsa, hanem mert szereti :) na szóval, egy 3, 5 éves gyerek nem lop!!!!!
A verbális módszert már kipróbáltad. Nem ment. Most már nyugodtan ráverhetsz a kezecskéjére vagy a fenekére, szóbeli figyelmeztetés után. Sarokba állításnál meg legyél szigorú. Bárhogy is raplizzon, ne essen meg rajta a szived. Egyszer engedd ki pisilni csak, aztán tartsa vissza. Ha nem tudja, pisiljen be, a 3 éves nagylányok már vissza kell h tudják tartani arra 20 percre.
Lopás? Már ne is haragudj, de hogy írhatsz ilyet le egy 3, 5 éves gyerekrõl?
A kérdező hozzászólása: Lopás az lopás.Amikor eltulajdonít olyan dolgot ami nem az övé, és olyan helyrõl veszi el ahová õ neki nem szabad benyúlnia.Milyen más szóval lehet szerinted megnevezni ezt a rossz tevékenységet?A többieknek köszönöm a tanácsokat.
Ebben a korban ez nem szamit lopasnak, iskolas korban ernek meg ra, hogy megertsek, ilyet nem szabad csinalni. El lehet magyarazni neki, de meg nem fogja erteni. Buntetes koranak megfelelo, pl elvenni a kedvenc jatekot, 3 es fel percig ulni valahol.
A lopás olyan magatartásmód, amelyek a fejlõdés során sok gyereknél megfigyelhetõ, azonban csak akkor tekintjük hibásnak, ha biztosak vagyunk abban, hogy a gyerek tudatosan cselekszik, és közben pontosan tudja, hogy a lopás helytelen dolog.

Szeretném meg kérdezni hogy hogy tudnám fel oldani a far cry 3 ban a másik 3 fegyvertartó kezet?

Legjobb válasz: Craftingolni kell állat bõrbõl Weapon Holsters Simple (2 weapons) 1x Goat Skin Rugged (3 weapons) 2x Deer Hide Heavy Duty (4 weapons) 2x Shark Skin

Craftingolni kell állat bõrbõl Weapon Holsters Simple (2 weapons) 1x Goat Skin Rugged (3 weapons) 2x Deer Hide Heavy Duty (4 weapons) 2x Shark Skin
A kérdező hozzászólása: köszönöm


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!