Találatok a következő kifejezésre: Hogyan tudnák legalább egy (29 db)

Segítség, szexfüggő vagyok! Mégis hogyan tudnék legalább egy nap úgy meglenni, hogy nem izgulok fel és nem akarok önkielégíteni vagy szexelni?

Mivel barátn? nincs, szex sajnos hiányzik nagyon, de ezek a vágyak naponta többször is addig kínoznak, amíg ki nem verem a farkam. A probléma, hogy sok id?t vesz igénybe, mert én az évek alatt már annyira megtanultam elhúzni, hogy most is épp azért nem alszom, mert egy két órás hokizást fejeztem be nem rég. Ja és ezt képzeljétek el többször is egy nap. Mivel semmi meló, így itthon szenvedek és csak a lányok, meg a vágyaim vannak. De ez amúgy is így volt, amíg suliba jártam vagy volt dolgom, sosem tudok nyugodni, szabadulni a vágyaimtól, minden nap kínoznak, kéne valami, amit?l úgy kiélvezném magam, hogy jó id?re lenyugodnék. Miért nem fáradok el sosem? Már ma is nem tudom hanyadik meneten vagyok túl, de már ez bosszantó, még aludni sem hagynak a vágyaim. :/

Legjobb válasz: Egy napra gyere el hozzám! Adok neked egy "kis" fizikai munkát. Este eszedbe sem fog jutni a farkad, sõt, azt se fogod tudni, hogy fiú vagy-e vagy lány.

Egy napra gyere el hozzám! Adok neked egy "kis" fizikai munkát. Este eszedbe sem fog jutni a farkad, sõt, azt se fogod tudni, hogy fiú vagy-e vagy lány.
Dinnyeszedés édes fiam, dinnyeszedés...
Hát ne mindig a farkad körûl járjon az eszed.Foglald le magad valamivel.
Akkor hagyd a dinnyeszedést, neked a malter keverés és a beton talicskázás lesz a bejövõs.
A kérdező hozzászólása: Azt könnyû mondani, hogy szokjak le, én próbáltam. Amúgy az egy dolog, ha este értem haza, akkor is addig nem tudok aludni, míg ki nem élvezkedem magam. Legfeljebb kevesebb ideig csinálom.
Hát én azt ajánlom neked hogy ha már nagyon nem birod abba hagyni keress egy sex partnert rengetek van a neten! De jobban járnál ha leszoknál keress barátokat!
kezdj valamit az életeddel! keress barátokat, barátnõt ès csináld úgy hogy ne legyen alkalmad kiverni .. így majd leszoksz róla :)
bírom milyen 'kanyarokkal próbálnak bevágódni itt a csajoknál az 1szerübb kis pasik.. :D
[email protected] vagy te szexfüggõ, hiszen csajod sem volt még. Egyszerûen rászoktál a [email protected]ásra, semmi több. Elég sekélyes agyad lehet, hogyha idõd nagyrészét ezzel töltöd!
Nagyon gyosan mond el a problémádat a háziorvosodnak. A recskázást nem muszáj, csak ha esetleg rákérdez.( azt se szégyeld, õ is csinálja vagy csinálta ) Vannak nagyon jó gyógyszerek a problémád megoldására. Lenyugtat és az egészséged sem károsítja, sõt visszaterel a normális élethez.

Hogy tudnék legalább egy minimális pénzt összegyûjteni munkával a nyáron?

Szórólapozásért lehet kapni pénzt, vagy valami újságkihordás? Ilyenekre hol lehet jelentkezni?

Legjobb válasz: Diákszövetkezethet fuss, mert elkapkodják a dolgokat.

Diákszövetkezethet fuss, mert elkapkodják a dolgokat.

Matek középfokú érettségi. Hogyan tudnék legalább egy kettest összehozni?

Idén érettségizek matekból és nézegettem korábbi értékelési útmutatókat, de nem megy:(:(:( matekból aránylag közepes vagyok de sajnos nem megy:(:(

Legjobb válasz: érdemes lenne kicsit magántanárhoz járnod.Megcsináltok pár feladatot + elmagyarázza.:)

érdemes lenne kicsit magántanárhoz járnod.Megcsináltok pár feladatot + elmagyarázza.:)
Kedves utolsó! Akkor lesd már meg a legújabb kiadott függvénytáblázatot, amelyre még a matektanárok is azt mondják, hogy [email protected]! Utána beszélj arról, hogy mi van jól leírva és mi nincs. Nekünk nem ugyanaz van, ami anno nektek volt 4 éve, ezért mondtam, hogy régebbit kell beszerezni, mert az újban nem jól vannak leírva. Másrészt pedig, az egyetemi szint, az egyetemi szint, nem pedig gimnazista középszint, ostobaság összehasonlítani, a "bezzeg én mit tanulok az egyetemen" mondattal.
Ti mirõl beszéltek? Az új függvénytáblákban olyan szájbarágósan vannak leírva a képletek, hogy annál egyszerûbben nem is lehet leírni. Nem középiskolás szinten... megmutatnám, hogy mit tanulok egyetemen matek címén, azt hiszem nem mondanátok ezt. Egy közepes matekosnak pedig igazán illik összehozni érettséginél egy 4-est legalább, nem olyan vészesen bonyolultakat kérdeznek azért. Egy átlagos tankönyvben nehezebb feladatok vannak. Emlékezzünk csak a hírhedt "ha 2 narancs ennyibe kerül, akkor fél narancs mennyibe?" kérdére, amit pár éve tettek fel.
Lehet most is négyjegyût használni, de ami jelenleg van, nem sokat ér. Vannak benne hasznos dolgok persze, de a többség nagyon bonyolultan van leírva, messze nem azon a középiskolás szinten, ahogy nekünk tanítják. Régebbi változatot kell beszerezni... én is azon vagyok jelenleg. Kérdezõnek: Gyakorlás! Én is a régebbi érettségiket csinálom, sokat segítenek, pedig még nem néztem meg az összeset. Ami nagyon nem megy, ahhoz egy jó matekos osztálytárs vagy ismerõs. Pár plusz délutánt megér a jobb eredmény.
Függvény táblázat manapság nem divat? Bezzeg az én idõmben (négy éve) még bújtuk mint a fene, ugyanis (legalábbis akkor) még szabadott használni, és ha tudod, mit hol keress, a legtöbb feladat megoldása (vagy segítség az elinduláshoz) megvolt benne.
Ugyanazokat a feladatokat én is többször megcsináltam, és azért sikerült az érettségim. Gyakorolj sokat!Sikerülni fog!
Ha kell tanári segítség, írjál. Csodát persze nem lehet egy hónap alatt tenni, de némi alapvetést rendberakni igen.
Én nagyon rossz voltam matekból. Egyszerûen nem ment, hiába gyakoroltam rá. Örültem ha minden év végén összekapartam egy kettest, de 10. év végén ez nem sikerült, pótvizsgáznom kellett. :( Ennek ellenére az érettségim hármas lett, 3 pont kellett volna a négyeshez. :) Az elõzõ évi matek érettségiket gyakoroltam addig ameddig nem ment. Ha kellett akkor egy feladatot megcsináltam 20x.
Gyakorolsz, gyakorolsz és gyakorolsz.Én is most érttségizek és 2es vagyok, de 2hete kezdtem el gyakorolni és már sokkal többet tudok.
* 4 vagy akárhány éve


Kicsi 24-es karomból hogy tudnék legalább egy 30-ast csinálni?

14F

Legjobb válasz: Ilyen idõs korba járjál úszni,focizni "kicsi" vagy még a testépítéshez várj 2 évet és elkezdhetsz edzeni, meg most lépsz/léptél a kamasz korba 1-2 év alatt sokat változik a testalkatod.

Ilyen idõs korba járjál úszni, focizni "kicsi" vagy még a testépítéshez várj 2 évet és elkezdhetsz edzeni, meg most lépsz/léptél a kamasz korba 1-2 év alatt sokat változik a testalkatod.
A kérdező hozzászólása: 24-es kar az valóban kicsi?
14 évesen egyáltalán nem kicsi, viszont 20 évesen már kicsinek számítana. Szóval van még sok idõd, sportolj sokat, késöbb gyúrjál majd. Egészségesen étkezz.
járj atlétikára vagy kosarazni vagy úszni, az a legjobb.
Nekem 14 évesen volt 32-es és az kicsi :S Neked nagyon gyenge testalkatod lehet . Nem akarlak lehervasztani , de lehet , hogy a természet nem úgy akarta , hogy vastag karod legyen , és ez ellen keveset tudsz csinálni . Ha zavar a kis kéz , akkor nyugodtan elkezdhetsz kondizni , a többi sporttól izmosodhatsz , de vastag karod nem lesz . Ha konditeremben akarod edzeni a kezedet , akkor soha ne csak a bicepszedet edzd , hanem a tricepszet is , mert a kar vastagságának 2/3-át a tricepsz tesi ki . Sok sikert :)
szerintem kicsi, az edzés nem árt!!!! megfelelõ táplálkozás, olvasd el ezt! http://body.builder.hu/bbcomment_post.htm4?id=45 és türelem!!!
SÚLYZÓS EDZÉSSEL
Tényleg gyenge testalkatod lehet de szerintem súlyzóz és fekvõz. am nekem 14 évesen 30-as volt

Hogyan tudnák hízni (legalább egy kicsit)?

16 éves vok és jó ha vagyok 50kg. Nagyon finnyás vagyok, semmi étványam szinte. Mit tudnák csinálni? Esetleg étvány növel?? [(mit ajánlotok?)] Kérlek segítsetek! Köszönöm a válaszaitokat!

Legjobb válasz: Szia! tudnom kéne, mi az ízlésed, mit szeretsz enni. Ajánlom a tésztakúrát (milánói, pizza, pörköltek, sütik).nem tudom mennyit szeretnél felszedni, ha olyan 5kg-ot legalább egy hónapon keresztül egy héten 3szor kéne fõételnek fõtt tésztát enned ebédre (ugy jó gyors) ha nagyon nem megy, igyál minden étkezés elõtt kb fél 3/4 órával 1-2 cl aperitifet (ezt hívják étvágygerjesztõnek)szüleid segíthetnek, melyik esik ilyenkor jobban. Van néhány gyógynövény, ami szintén étvágygerjesztõ, gyógnövényboltban tudnak segíteni, meg kúrákat javasolni. Sportolj rengeteget, de üres gyomorral, én utána mindig éhesebb vagyok. sok sikert, pusy

Pikovit.En attol hiztam egy csomot.Szoval PIKOVIT.Nekem bevalt
Most még csak 16 vagy! nem nagyon kellene hízó sem fogyókúrázni. Nem derült ki milyen magas vagy . Ha 165cm körül vagy, akkor pont jó az 50kg. Fõleg ha lány vagy. Sok 20 feletti azon próbálkozik, hogy 50kg legyen. 20 éves korodig még amúgy is lesznek hirtelen fejlõdések és ez vonatkozik a súlyodra is. Ha finyás vagy, hát edd csak azt ami jól esik. Ha pizza akkor az! Üdv:Doc.
Szia! Én B komplex vitamint ajánlom, de pl. a magne b6 is jó. Mikor ezeket szedtem állandóan ettem és híztam is. :)
Szia! tudnom kéne, mi az ízlésed, mit szeretsz enni. Ajánlom a tésztakúrát (milánói, pizza, pörköltek, sütik).nem tudom mennyit szeretnél felszedni, ha olyan 5kg-ot legalább egy hónapon keresztül egy héten 3szor kéne fõételnek fõtt tésztát enned ebédre (ugy jó gyors) ha nagyon nem megy, igyál minden étkezés elõtt kb fél 3/4 órával 1-2 cl aperitifet (ezt hívják étvágygerjesztõnek)szüleid segíthetnek, melyik esik ilyenkor jobban. Van néhány gyógynövény, ami szintén étvágygerjesztõ, gyógnövényboltban tudnak segíteni, meg kúrákat javasolni. Sportolj rengeteget, de üres gyomorral, én utána mindig éhesebb vagyok. sok sikert, pusy
ilyen étvágynövelõ. 6 db injekció amit hetente kell beadatni.
szia. nálam ugyanez van. én is 16 vagyok de én csak 46 kg. én voltam dokinál és õ felírt b12 vitamininjekciót. az étvágynövelõ...
Növelni kell a szénhidrát bevitelt, tehát tészták, pl. sütemények, vagy olyan ételek, amik zsírosabbak, de ezeket is tésztával kell enned, mert akkor marad meg a zsír is. De ne feledkezz el a zöldségekrõl is, mert a vitaminbevitelnek meg kell lenni, különben beteg leszel. Aztán pl. a csipszet szereted? Mert én imádom. Na azok is hízlalnak rendesen. Meg a mekis kaják. Csak ezek baromi egészségtelenek is, mert tele vannak e betûs szarokkal. Ezért maradjunk inkább annál, hogy tészta tésztával és zöldséggel :) Egyél jó sok pizzát, kenyeret is fogyassz bátran, ja, és napi ötször egyél, azaz reggeli, tízórai, ebéd, uzsonna, vacsora. Lehet, hogy elsõre nem egyszerû, meg nincs étvágyad, de akkor is egyél legalább pár falatot minden étkezéskor, ha ezt megszokod, akkor már egy-két hét múlva éhes is leszel ezekben az idõpontokban. De ne úgy állj hozzá, hogy á, én nem vagyok éhes, és nem tudok enni, hanem igen is vedd a fáradtságot és készíts valami finomat (pl. egy jó szendvicset mindenfélével amit szeretsz, kísérletezz, a finnyásságot is le lehet gyõzni, majd megszereted az ízeket) és aztán egyél. Nem könnyû, de meg lehet csinálni. Ja, és nem tudnák, hanem tudnék.
Ohh én se láttam h fiú vagy ... de mivel még csak 16 éves vagy így még fejlõdésben vagy, úgyhogy nem kellene ilyeneken gondolkoznod, nekem is volt néhány fiú osztálytársam aki elsõben még nagyon vékony volt, aztán 4.re megpocakosoadott :D Egyél amennyi jól esik és sportolj... Egy bnõm 16 kilót szedett fel mikor elkezdett béres cseppet szedni, mert megnõtt az étvágya... nekem nem vált be de én nem is szedtem sokáig... Azt is kipróbálhatod, vezsíteni nem veszíthetsz vele, hátha neked is bevállik...
Étvágynövelõnek jó a Vitacolan nevû lötty, általában gyerekeknek szokták adni, nagyon finom :)
Csak annyi hogy a kérdés így kéne szóljon helyesen:Hogyan tudnék hízni (legalább egy kicsit)?
Szerintem az 50 kiló nem olyan kevés, én 20 évesen 166cm és 45 kiló vagyok, vékony vagyok de azért nem nézek ki anorexiásnak...Én is szívesen híznék 5-6 kilót de nem jön fel (családi örökség a soványság)... 16 évesen még senkinek se kéne hízó/fogyókúrázni, mert tönkreteszi vele szervezetét és késõbb csak sokkal rosszabb lesz...
A kérdező hozzászólása: Az, hogy nagyon vékony vagyok :'( :S
Ja bocsi most olvastam hogy fiu vagy 172...
Mi a baj azzal ha 50 kg vagy? Én 17 vagyok, és 46kg. Mondjuk attól függ milyen magas vagy.
A kóla tényleg hízlal, de sajnos annyi káros anyag van benne, hogy nem javaslom. Arról nem is beszélve, hogy a fogaidat negyon szétbarmoja a szénsav és a cukor együttesen.
Bocsi hogy ilyen választ írok: igyál sok kólát, tuti hízni fogsz tõle. Én nem sokat eszek, viszont sajna víz helyett kólát iszok és bizony 95 kg vok. Csak az a baj vele, hogy sok káros hatása is van, aki viszont kólázik az tuti hogy nem sovány, csak addig kéne innod míg össze nem szeded magad. Nem szabad túlzásba esni mert nehéz róla leszokni.
A kérdező hozzászólása: Jah köszönöm a válaszokat!
A kérdező hozzászólása: Fiú vagyok és kb 172 cm magas és most leszek 17 nemsokára.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Megpróbálom, hátha bejön :D jah és tényleg "tudnék", hopika :)
A kérdező hozzászólása: És az milyen az a B12 vitamin injekció?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válasz(oka)t!
legjobb megoldás a fû. és kellemes is. hidd el kizabálod tõle a hûtõt. orvosilag is pont erre használják fel ha jól tudom.

Hogy tudnék leadni minél gyorsabban legalább 5 kilót vagy többet kb 12-13 nap alatt? Esküvőre fogok menni és van súlyfelesleg és jó lenne legalább annyit leadni. Nem vagyok kövér, de azért van egy kis súlyfelesleg, ami látszik.

Legjobb válasz: bármi amit szeretsz!Nyár van,van egy csomó gyümölcs,így variálni is tudod õket. Barack,málna,eper,meggy,dinnye,körte,alma,szeder stb...

bármi amit szeretsz!Nyár van, van egy csomó gyümölcs, így variálni is tudod õket. Barack, málna, eper, meggy, dinnye, körte, alma, szeder stb...
Szia!A fogyás lényege a következõ: ne egyél cukrot, teljeskiörlésû kenyeret, és minél kevesebb SÓ!!! A só csökkentése a legfontosabb, mert az köti meg a vizet. Naponta tornázz legalább egy órát, de nem baj, ha ketté veszed és kétszer fél óra. Ja és a lényeg, hogy ne egyél SEMMIT este 6 után. A gy
elõzõ vok! még annyi, hogy igen jól látod, a gyümölcsökre is vigyázni kell. banán az kizárt, max még de. ehetsz, de késõbb már nem. Ha lehet minimálisan csökkentsd az adagodat, de egyél mindent amit szoktál, ha a cukrot, sót, lisztet betartod és az idõvallumot, akkor tuti fogyni fogsz. Igyál sok-sok folyadékot, ha éhes vagy rágcsálj friss zöldségeket, de ne csümölcsöt. Az ananász pl . nagyon jó, mert égeti a zsírt, de beföttként már nem jó, mert fel van cukrozva. Ja és még amit én szoktam, naponta igyál meg kb. fél dl. almaecetet vízzel hígítva. én egy 3dl-es pohárba teszem és egész nap elkortyolgatom minden étkezés után iszok belõle, úgy hogy nap végére elfoggyon. sok sikert. ha bármilyen kérdésd lenne még, akkor írj privátba, szívesen válaszolok :)
Csak gyümölcsöt egyél és sok vizet igyál, mellette naponta 2x igyál zöld teát. Naponta fuss 45-50percet, mellette hetente 3x biciklizz egy órát.Otthon tornázz naponta, a legjobb a youtube-on található három részes videó, a "van öt perced?". Ha ezt betartod, akkor sikerül fogynod! Kitartást!
NÍÍÍÍÍÍNÓÓÓÓÓ. Úristen, miez? A sötétség-sziréna. Vidd már innen azt a sok bigottságot, amit írtál, kedvesem, mert behorpad tõle az agyam. Te ezt a sok okosságot a nõk lapjában meg a blikkben olvastad össze? http://body.builder.hu/pub_dietazas.htm4 Itt van a zsírégetés tudományos alapelve. Egyetlen hiba a cikkben, hogy a nyers tojásfehérjét, mint jó fehérjeforrást megemlíti. Valóban jó, de biotinhiányt alakít ki a szervezetedben a hosszú, rendszeres fogyasztása, meghát a szalmonellától is félni kell ám. 12-13 nap alatt te nem fogsz sehogy lefogyni 5 kilót, még beteges éhezéssel sem. Az meg eleve retardált dolog. 5 kiló fogyás egy reális, egészséges, hatékony ütemben is 2 hónap. F-sznak zabáltál annyit, illetve a f-szért nem mozogtál rendesen.
A kérdező hozzászólása: 168 cm magas vagyok és 78 kiló.és tudom, hogy késve jut eszembe a fogyás, de ez van.nagyon elszántam magam.légyszi csak normális hangvitelü üziket várok.köszi
A kérdező hozzászólása: köszi a gyors választ.gyümölcsök alatt milyenekre gondolsz?írnál egy párat?köszi
A kérdező hozzászólása: de az nem lényeg, hogy mennyi a cukortartalma???valaki sorba tudná nekem tenni, hogy melyikbe a legkevesebb a kalória?
használd a google-t...nem igaz h nem tudsz utána nézni...

Csalad mellett tanulas? Keptelen vagyok megerteni, hogy egy edesanya, vagy egy apa hogyan tud foiskolara, egyetemre jarni, mikozben nevelnek mar legalabb egy vagy ket kisgyereket?

Sokan vannak, akik miutan csaladot alapitottak, elkezdenek fosulira, egyetemre jarni. Amit nem ertek, hogyan kepesek erre, nekik is csak 24 orabol all egy napjuk, mint mindenkinek. A napi 8 oras munkahely utan mikor jut ido a tanulasra? Ki van a gyerekekkel, veluk ki foglalkozik? Mert a hazimunka is sok idot elvesz, viszont ott lehet kicsit csalni.

Legjobb válasz: Jó kérdés, magam sem tudom, hogy csinálom :) A fiam bölcsis, én meg egyetemre járok. Kb. úgy, mint ahogy más bejár a munkahelyére. Vagy ahogy látom, nem úgy, mert a bölcsiben, egyszer volt, hogy ebéd után mentem a fiamért, és az anyukák már mind ott voltak. Én azon gondolkodtam, hogy õk nem dolgoznak?? Mert rám már azért csúnyán néznek, hogy 4 elõtt nem érek oda, mert órám van. Na mindegy. Szóval megyek négyre a gyerekért, amíg jó idõ volt, ilyenkor mindig még játszótereztünk. Most már ritkábban, csupa víz minden. Hazajövünk, akkor még játszunk, meg bedobunk együtt egy mosást (imád segíteni), úgy-ahogy rendet csinálok. Nyolc körül lefektetem a gyereket, akkor még teszek-veszek ezt-azt, aztán tanulok ha kell, de hajnali 2 elõtt nem szoktam ágyba kerülni. Na oké, közben szoktam 10-20 perceket játszani, netezgetni is. Mondjuk annyi a könnyebbség, hogy szerdán csak délutánra megyek, pénteken meg nincs órám, olyankor is viszem a fiacskámat bölcsibe, csak akkor korábban megyek érte, és az alatt behozom a lemaradásomat a háztartással vagy a tanulással. Hétvégén meg mindenféle érdekes dolgot csinálunk, jövünk-megyünk, stb. Néha nehéz, néha nem annyira, de megoldható.

Jó kérdés, magam sem tudom, hogy csinálom :) A fiam bölcsis, én meg egyetemre járok. Kb. úgy, mint ahogy más bejár a munkahelyére. Vagy ahogy látom, nem úgy, mert a bölcsiben, egyszer volt, hogy ebéd után mentem a fiamért, és az anyukák már mind ott voltak. Én azon gondolkodtam, hogy õk nem dolgoznak?? Mert rám már azért csúnyán néznek, hogy 4 elõtt nem érek oda, mert órám van. Na mindegy. Szóval megyek négyre a gyerekért, amíg jó idõ volt, ilyenkor mindig még játszótereztünk. Most már ritkábban, csupa víz minden. Hazajövünk, akkor még játszunk, meg bedobunk együtt egy mosást (imád segíteni), úgy-ahogy rendet csinálok. Nyolc körül lefektetem a gyereket, akkor még teszek-veszek ezt-azt, aztán tanulok ha kell, de hajnali 2 elõtt nem szoktam ágyba kerülni. Na oké, közben szoktam 10-20 perceket játszani, netezgetni is. Mondjuk annyi a könnyebbség, hogy szerdán csak délutánra megyek, pénteken meg nincs órám, olyankor is viszem a fiacskámat bölcsibe, csak akkor korábban megyek érte, és az alatt behozom a lemaradásomat a háztartással vagy a tanulással. Hétvégén meg mindenféle érdekes dolgot csinálunk, jövünk-megyünk, stb. Néha nehéz, néha nem annyira, de megoldható.
Én meg a bátyám gyakorlatilag általános iskoláig így nõttünk fel. A nagymamánál voltunk szinte mindig. Õ vitt oviba, õ hozott el, nála voltunk hétvégén stb...
Tudod a muszály nagy úr. Én azért kezdtem el fõiskolára járni, mert úgy a munkahelyemen lényegesen magasabb fizetést kapok. Megszületett a lányom, két évig gyeden voltam vele, onnan jártam suliba, majd meló mellett.SEnki nem segített, mindent a férjemmel oldottunk meg. Se nagyszülõk, se bejárónõ, senki. Nem volt egyszerû, de megérte, amikor megkaptam az átsorolásomat, és ott virított egy szép nagy szám a papíron. Vizsgaidõszakban valóban én is csak a szoba közepén takarítottam, de összességében még így sem volt vészes a dolog.
Barátnõm gyermeke 4hónapos és fõsulira jár.Végzõs.Levelezõn.A nagyi szokott a kicsire vigyázni, mikor bemegy órára.Megszopiztatja, biciklire ül, irány a suli, szopi idõben bicikli és irány haza.Igy szokták meg.Te nem tudod elképzelni, mert nem ebben élsz.Ha gyerek nagyobb lenne, szerintem még egyszerübb is lenne.Nagyi, apuci vagy anyuci vigyázna addig rá.Levelezõn nem kell mindennap bejárni.
Az én kisfiam szeptemberben volt egy éves, most kezdtem el a fõsulin mesterképzésre járni. Hogy miért? mert egyedül nevelem õt, így szeretném ha 2-3 év után úgy mehetnék vissza dolgozni hogy magasabb pozíciót, magasabb fizetést kapjak, másrészt ennyi év kihagyás után sajnos a tudás is megkopik és a legtöbb szakmánál ez igen csak hátrány.Másrészt mivel a terhességemet is itthon töltöttem szükségem van rá hogy néha kiszabaduljak, emberek között legyek. Hogy hogyan csinálom? Az édesanyámmal élek, így a gyerkõc itthon van, vele, vagy jön az apukája, ezáltal nincs kiszakítva a környezetébõl, nem sír ha elmegyek, igaz nagyon örül ha megjövök :-) heti 3 nap van csak suli, tanulás max ha alszik, házimunka szintén, vagy amíg a nagyival játszanak, mert az összes többi idõt vele töltöm.
Én amikor érettségiztem a következõk mentek párhuzamosan:Fõmûszak, heti három délután iskola, többi délután és hétvégén GMK.Kivétel amikor kocsit tanultam vezetni.Igaz a beszámolón volt hogy elaludtam.Hát nemvolt teljesen normális dolog.A lányom akkor volt 10 év körüli, arra is kellett néha idõt szakítani.Nem volt könnyû.
Szerintem nagyon jól teszik! Nem az a legfontosabb, hogy mindig tisztára legyen nyalva a lakás. Ha megosztják a hézimunkát, mindent meg lehet oldani. Sokan diplomáznak le gyerek mellett, én inkább azt mondom, nagyon helyes! Az embernek tovább kell képezni magát, nem ér véget az élet a gyerekkel!
7 hónapos a picúr, idén diplomázom. Az utolsó félévet együtt csináltuk végig, egy hónaposan már bent volt velem a fõsulin, míg én bementem vizsgázni, apával és a csoporttársaimmal volt kint. Tanulni éjszaka tanulok, amikor elaludt, és miután megfõztem másnapra, merthogy van egy éhes száj, a férjem, akire persze fõznöm kell. Mosni éjszaka mosok, mikor szopizni felkel, és visszaalszik, utána teregetek és berakok egy másik adagot.Így takarékos is az éjszakai árammal. :) Takarítani besegít anyukám, meg nagymamám néha. Amúgy pesztrálni is segítenek hetente 1-2 napot, akkor igyekszem magam utolérni, hivatalba megyek, vagy vásárolok magamnak és a picinek. És mindemellett a férjemre is kell idõt szakítanom, õt sem hanyagolhatom el. És pedikûröshöz és kozmetikába is van idõm elmenni. Minden csak szervezés kérdése, persze szerencsés vagyok, mert a kicsi elvan gyakorlatilag bárkivel akit persze ismer.
Nekem 1 éves a fiam és most kezdtem el a fõsulit (második, mert már van egy diplomám). Igazából nem nagy dolog az egész. Nálunk úgy van, hogy reggeltõl este 6ig csak vele foglalkozom, akkor megjön apa és átveszi a stafétát. Akkor állok neki fõzni, felmosni, ilyesmi. Este legkésõbb 9-ig elalszik és utána pedig házimunka kb. 1-1, 5 órában és utána 1 óra tanulás. Ez így megy minden áldott hétköznap. Kéthetente szombatonként suliban vagyok reggeltõl estig, ilyenkor apa vigyáz a picúrra. A házimunka nagy része hétvégére marad. Olyankor szoktam vasalni, takarítani, stb. Szóval a nagyobb dolgokat olyankor csinálom, de nem több mint 4-5 óra az egész, utána még a pihenésre is jut idõm. De én nem minden nap fõzök, csak minden második nap és akkor többet készítek. A kicsinek persze minden nap fõzök, de õ még mást eszik mint mi, s azt lényegesen egyszerûbb elkészíteni.
amikor kicsi voltam, 4-5 éves anyukám itt pesten dolgozott és tanult. mivel nem sok ideje lett volna rám, és szerette volna rendesen megtanulni azt a szakmát amibõl most élünk, ezért a nagyinál és a papinál laktam vidéken. csodálatos gyerekkorom volt, pesti létemre meg tudom különböztetni a tyúkot a kakastól :) és sok más érdekes és fontos dolgot tudok. anyukám hétvégente lejött hozzánk, akkor csak velem foglalkozott, viszont nagyon sírtam amikor elment, péntekenként meg úgy vártam mint a messiást :) nagyikáék sajnos már nem élnek, de imádtam velük lenni, és szerintem fõleg nekik köszönhetem, hogy nem az óvoda meg a bölcsöde nevelt fel, hanem szeretõ családi körben lehettem. anyukámra ezért sosem nehezteltem, mert már elég kiskoromban megtanultam azt, hogy milyen sokat kell küzdeni azért, hogy normális megélhetésed legyen. szóval én ebbõl csak profitáltam :)
Nekem unokanõvérem csinálja ezt. Tanítóként dolgozik egy általános iskolában, 3-4 óra körül megy el a gyerekekért az oviba, a pici kiscsoportos, a nagy nagycsoportos. A nagyobb 2 éves volt, amikor neki állt hogy tanulni fog, a picinél is csak egy félévet halasztott. Mivel messze laknak, e-mailben tartjuk a kapcsolatot. Azt mondta 4-tõl lefekvésig a gyerekeké, nem látja õket egész nap, ilyenkor inkább velük és a vacsorával foglalkozik. A férje 3 napot dolgozik, 3-at otthon van, amikor otthon van nem nagyon van tanulás, amikor nincs, akkor éjszaka, miután elaludtak a gyerekek, neki áll. Múltkor éjjel fél 12-kor válaszolt az e-mailemre, hogy elaludtak végre nagy nehezen, el kéne kezdeni tanulni, de már nagyon nincs kedve. Nem csodálom...
A mai világban egy ember egy szakmával nem éldegélhet el a nyugdíjig. Az, h. ki hogy oldja meg, Mindenki, ahogy tudja. Ez függ a gyermek vérmérsékletétõl is, mondjuk kevés csecsemõ van, aki eljátszik az anyja háta mögött, míg az a gép elõtt ül. Vannak rendes nagyik, akikre lehet számítani, és ugyanúgy olyanok is, akikre nem. Van aki be tudja adni bölcsibe, és nagyon sokakat elutasítanak. A férjek sem mind egyformák. Szóval meg kell valahogy oldani és kész. Senki nem jelentheti ki, h. õ már nem tanul, az sem, aki már diplomázott szülés elõtt. 2. 3. diploma sem ér semmit, ha arra a szakmára már nincs kereslet. A mai nõkön csodálkozó középkorúaknak üzenem, hja! régi szép idõk már elmúltak. Itt már nincs biztos munkahely, megbecsült dolgozó, csak munkaerõpiaci igények vannak, meg a hozzá való alkalmazkodás.
édesanyám is ezt csinálja 3 gyerek mellett lassan 1 éve. állandóan mondogatja hogy nincs ideje tanulni, meg fog bukni stb, aztán mégis 4-5ösre sikerülnek a vizsgái... õ maga se tudja hogy. de szerintem van esze!:)

Nagyon önbizalomhiányos vagyok, mindig azzal vagyok elfoglalva, hogy mit gondolnak rolam. Hogyan tudnék ezen változtatni, hogy legalább egy picit (nyíljak) meg?

Legjobb válasz: nem drogozol véletlenül? ha igen,akkor hagyd abba és annyi. ha nem akkor bocsi,csak ennek a tünetei. szóval: azonkívül hogy naponta állj a tükörben és mondogatsd magadnak hogy szép vagy,és myilen szép ez meg az rajtad. ha nem hiszed el,kérdezd mege gy ismerõsödet,hogy szerinte szép/helyes vagy e. ha lány vagy,akkor vegyél fel kisit nõiesebb -de ne kurvás-rucikat,és látni fogod az elismerõ tekinteteket. egyszer találni fogsz egy fiút/lányt aki annyira odalesz érted,és annyit fog bókolni,hogy egyre nagyobb lesz tõle az önbizalmad. ez a tükrös dolog is sokat ahsznált nekem si,ismerõsömnek is.sok sikert,pusz. vagy szerintem elmehetnél párszor pszichológushoz-ez nem gáz,de azér ne terjesztd magadról.18év alatt ingyenes és a suliorvos segíthet hogy hova tudnál menni. én is jártam,és sok dologban segített.sok sikert

nem drogozol véletlenül? ha igen, akkor hagyd abba és annyi. ha nem akkor bocsi, csak ennek a tünetei. szóval: azonkívül hogy naponta állj a tükörben és mondogatsd magadnak hogy szép vagy, és myilen szép ez meg az rajtad. ha nem hiszed el, kérdezd mege gy ismerõsödet, hogy szerinte szép/helyes vagy e. ha lány vagy, akkor vegyél fel kisit nõiesebb -de ne kurvás-rucikat, és látni fogod az elismerõ tekinteteket. egyszer találni fogsz egy fiút/lányt aki annyira odalesz érted, és annyit fog bókolni, hogy egyre nagyobb lesz tõle az önbizalmad. ez a tükrös dolog is sokat ahsznált nekem si, ismerõsömnek is.sok sikert, pusz. vagy szerintem elmehetnél párszor pszichológushoz-ez nem gáz, de azér ne terjesztd magadról.18év alatt ingyenes és a suliorvos segíthet hogy hova tudnál menni. én is jártam, és sok dologban segített.sok sikert
Ez ne ilyen egyszerü kedves felettem iró. Én is magamba fordulós rajzolgatós lány voltam. Ki kell mozdulnod, még ha eleinte nehezen is megy. Biztosan van valami amit szivesen csinálsz, és ebbõl lehet kovácsolni az elõnyödet. Én pl. rajzosok közé kezdtem járni és jobb lett. mellesleg a mai napig azzal foglalkozom ki mit gondol rólam. Nem tudok leszokni róla... De néha kirittyentem magam és a párom mondja mennyire megbáumltak , és neki mennyire jó volt, hogy az õ barátnõjét nézik meg. :)
Én az a típus voltam, aki ha nem ért el valamit a boltban, akkor nem kért meg senkit, hogy segítsen neki levenni hanem kisétált. Aztán egyszer úgy döntöttem, hogy ebbõl elég, legyünk bátrak. Azóta sokkal gyorsabban megnyilok, állandóan dumálok és nem csak a szûk ismeretségi körben, hanem idegenek elõtt is. Igazából sokat segített az is, hogy egyedül vágtam bele dolgokba. Elmentem tanfolyamra, egyedül munkát keresni. Mondjuk ez inkább bátortalanság, de szerintem az önbizalomhiány miatt van.
Egyszer olvastam valahol, hogy vannak ilyen tréningek, vagy tanfolyamok, amik segítik, hogy bátrabb légy és elfogad önmagad. Szerintem próbálj meg utána érdeklõdni a helyi ifjúsági irodában (ha van olyan a városban. Szegeden tuti van) vagy a suliban az ifjúságsegítõnél.
szia! http://onbizalom.lap.hu/ Itt sok hasznos dolgot találsz az önbizalomhiányról, és annak leküzdésérõl is! Sok sikert, hidd el, menni fog ez! ;)
Belenéztem az önbizalom-lapba, nem rossz. De a legfontosabb, szerintem, h megismerd és elfogadd önmagad. Ez nem kis munka, de megéri! Próbáld meg, szoritok!!
Az elõttem szólókhoz kegészítésképpen még azt tudnám javasolni, hogy menj el egy könyvesboltba vagy könyvtárba, és keress magadnak önismeretrõl, önbizalom erõsítésérõl szóló könyveket. Nagyon hasznos tanácsokat lehet kapni ezekbõl. Segít pl. abban, hogy hogyan tudod megismerni és elfogadni önmagadat. És ilyenek olvasása után valóban meg fogod tudni tenni, amit valaki korábban arról írt, hogy mit tegyél a tükör elõtt. Persze a tanfolyam is jó lehet, de szerintem mindeképpen érdemes olvasni, sokat olvasni. Én 37 éves vagyok, de a mai napig olvasok útkereséssel kapcsolatos könyveket. Tinédzser koromban nekem is az önbizalomhiány volt a problémám, késõbb az érdekelt, hogy mi a feladatom az életben, stb. Remélem, hogy tudtam segíteni. Sok sikert kívánok!
Elsõ lépésben ismerd meg önmagad( mik a gyengéid amin változtatni kell és pozitív tulajdonságaid amit imádni kell :) Változtatni viszont csak akaraterõvel fogsz tudni (vagy személyiségfejlesztõ tréning) hidd el ha nagyon megakarsz változni meg fogsz ! Bátorság kell hozzá, le kell gyõznöd saját magadat és a félelmeidet -mivel az önbizalomhiány ezzel jár részben- Másokkal pedig nem szabad foglalkozni, le kell szarni másokat, te vagy a lényeg nem mások, az a lényeg hogy te mit gondolsz magadról !!!!!!(meg kell szerettetned magad magaddal ..és mások is szeretni fognak mert azt megérzik hogy ki szereti magát ) és ami a legfontosabb hogy ÉRTÉKES vagy mint minden ember ! :P

Reklám valaki tud segiteni? Hogyan kell egy hörcsögről legalább egy oldal reklámot irni?

Legjobb válasz: Én azt tenném, hogy fellapoznám az angol nyelvû wikipedia oldalt a hörcsög szónál. Ott aztán leírnak mindent, amit egy hörcsögrõl tudni kell. Kiválaszthatod a neked tetszõ sorokat. Azokat lerövidítenéd kedved szerint .Rakj bele pár hibát is, hadd idegeskedjenek a spicli összehasonlító nyelvészek. (european hamster (Cricetus cricetus))(http://en.wikipedia.org/wiki/European_hamster)

Én azt tenném, hogy fellapoznám az angol nyelvû wikipedia oldalt a hörcsög szónál. Ott aztán leírnak mindent, amit egy hörcsögrõl tudni kell. Kiválaszthatod a neked tetszõ sorokat. Azokat lerövidítenéd kedved szerint .Rakj bele pár hibát is, hadd idegeskedjenek a spicli összehasonlító nyelvészek. (european hamster (Cricetus cricetus))(http://en.wikipedia.org/wiki/European_hamster)

Hogyan tudnék két kutyát rászoktatni, hogy ne szarja tele az udvart? Hanem legalább az egyik sarokba.6 és 3 évesek.

Legjobb válasz: Ha látod, hogy kell neki, odaviszed a kijelölt helyre, és ha odatojik nagyon megdicséred. Mivel már idõsebbek a kutyák ezt valószínûleg viszonylag sokszor el kell majd játszani velük, de egy idõ után leesik a tantusz nekik :)

Ha látod, hogy kell neki, odaviszed a kijelölt helyre, és ha odatojik nagyon megdicséred. Mivel már idõsebbek a kutyák ezt valószínûleg viszonylag sokszor el kell majd játszani velük, de egy idõ után leesik a tantusz nekik :)
Azt nem írtam, hogy, ha mégse oda sikerül, akkor ne szidd meg érte, mert összezavarodik.
Hát, úgy nehéz lesz :)
Ha naponta kiviszed õket sétálni, kint fognak pottyantani.Amit ettõl függetlenül össze illik szedni.De mégsem a gyep, vagy borsó..
A kérdező hozzászólása: de legtöbbször nem vagyok itthon, amikor kakikál.. :)
Marad a jó öreg lapát.Amivel össze tudjátok szedni a végterméket.Sajnos ez a kerti kutyatartás velejárója.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!