Találatok a következő kifejezésre: Hogyan tudná gépem lejátszani a (3 db)

Hogyan tudná a gépem lejátszani a másolt cd-t?

Hogyan tudná a gépem a másolt játék cédét lejátszani mert amugy az audiot lejátsza csak a játékot nem és én ezzel küszködök már jó ideje milyen program kellene hozzá tudnátok nekem ajánlani????

Jónapot kívánok! Problémám adódott amikór letőltöm a videót a gépre átmásolom a memóriakártyára és nem tudja lejátszani a telefon miért nem tudja lejátszani és hogyan tudná lejátszani?

Legjobb válasz: "Avi to mpeg4" vagy "Avi to 3gp" konvertálás után :) ehez találsz ingyenes programokat neten. ez a 2 formátum amit a telefonok jó eséllyel ismernek.

"Avi to mpeg4" vagy "Avi to 3gp" konvertálás után :) ehez találsz ingyenes programokat neten. ez a 2 formátum amit a telefonok jó eséllyel ismernek.
Meg kell nézni, hogy a telefon milyen videóformátumot támogat, és olyan formátumban kell a kártyára tenni. Valószínü, olyat próbálsz meg "lejátszatni" a telóval, amit nem ismer.
A Freemake video conveter vagy a Format Factory nevû programmal át lehet konvertálni a videót olyan formátumra illetve felbontásra amilyet a telefon támogat. A legtöbb telefon az MP4 vagy 3GP formátumot támogatja. ***** http://www.formatoz.com/* Automatikusan eltávolított tartalom.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válszokat a keepviden sikerült letöltenem 3gpben és mp4-ben két videót és a 3gp sikerült kössz

Töltöttem le egy filmet . Rar-ba. Folyton azt írja a gép h ezt a wmp nem tudja lejátszani. Hogyan tudnám esetleg másik fájltípussal lejátszani vagy esetleg vmi mást kipróbálni? Sajnos bem nagyon értek az ilyenekhez

Legjobb válasz: elõbb ki kell bontani.... töltsd le a winRar-t és miután telepítetted jobb egérgombbal rákattintasz a rar fájlra és kiválasztod a 'Kibontás ide' lehetõséget

elõbb ki kell bontani.... töltsd le a winRar-t és miután telepítetted jobb egérgombbal rákattintasz a rar fájlra és kiválasztod a 'Kibontás ide' lehetõséget
A kérdező hozzászólása: Két részbõl állt és letöltöttem már mind a kettõt, de így sem jó vmi. Ha csak simán megnyitom akk azt írja ki:a kijelölt fájl kiterjesztését(.rar)nem ismeri fel a wmp...
Ahogy sejtettem, nem találja a következõ kötetet, töltsd le azt is.
A kérdező hozzászólása: *extraction
A kérdező hozzászólása: you need to have the following volume to continue exraction <- ezt az üzenetet adja ki
Feltételezem egy hibaüzenet jött fel, ami azt mondja, hogy nem tudod kicsomagolni, mert még nem töltötted le teljesen, megeshet, hogy több darabból áll a film, pl. part1.rar part2.rar... Az összeset le kell tölteni. Leírhatnád a pontos hibaüzenetet is (nem csak a választási lehetõségeket) Más lehetõség, hogy rossz helyre csomagolod ki.
A kérdező hozzászólása: Rámentem a kicsomagolásra, amikor véget ért a számlálás akk kijött h OK Cancel Help. Ha az Ok-ra megyek nem csinál semmit
kicsomagoltad?
A kérdező hozzászólása: Már próbáltam de amikor az OK gombra kattintanék akk hiába kattintok mert sosem engedi
másold egy mappába a két .rar fájlt és és jelöld ki egyszerre mind a kettõt és úgy jobb klikk és kibontás ide (extract here).


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!