Találatok a következő kifejezésre: Hogyan tudná gépem lejátszani (4 db)

Jónapot kívánok! Problémám adódott amikór letőltöm a videót a gépre átmásolom a memóriakártyára és nem tudja lejátszani a telefon miért nem tudja lejátszani és hogyan tudná lejátszani?

Legjobb válasz: "Avi to mpeg4" vagy "Avi to 3gp" konvertálás után :) ehez találsz ingyenes programokat neten. ez a 2 formátum amit a telefonok jó eséllyel ismernek.

"Avi to mpeg4" vagy "Avi to 3gp" konvertálás után :) ehez találsz ingyenes programokat neten. ez a 2 formátum amit a telefonok jó eséllyel ismernek.
Meg kell nézni, hogy a telefon milyen videóformátumot támogat, és olyan formátumban kell a kártyára tenni. Valószínü, olyat próbálsz meg "lejátszatni" a telóval, amit nem ismer.
A Freemake video conveter vagy a Format Factory nevû programmal át lehet konvertálni a videót olyan formátumra illetve felbontásra amilyet a telefon támogat. A legtöbb telefon az MP4 vagy 3GP formátumot támogatja. ***** http://www.formatoz.com/* Automatikusan eltávolított tartalom.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válszokat a keepviden sikerült letöltenem 3gpben és mp4-ben két videót és a 3gp sikerült kössz

Töltöttem le egy filmet . Rar-ba. Folyton azt írja a gép h ezt a wmp nem tudja lejátszani. Hogyan tudnám esetleg másik fájltípussal lejátszani vagy esetleg vmi mást kipróbálni? Sajnos bem nagyon értek az ilyenekhez

Legjobb válasz: elõbb ki kell bontani.... töltsd le a winRar-t és miután telepítetted jobb egérgombbal rákattintasz a rar fájlra és kiválasztod a 'Kibontás ide' lehetõséget

elõbb ki kell bontani.... töltsd le a winRar-t és miután telepítetted jobb egérgombbal rákattintasz a rar fájlra és kiválasztod a 'Kibontás ide' lehetõséget
A kérdező hozzászólása: Két részbõl állt és letöltöttem már mind a kettõt, de így sem jó vmi. Ha csak simán megnyitom akk azt írja ki:a kijelölt fájl kiterjesztését(.rar)nem ismeri fel a wmp...
Ahogy sejtettem, nem találja a következõ kötetet, töltsd le azt is.
A kérdező hozzászólása: *extraction
A kérdező hozzászólása: you need to have the following volume to continue exraction <- ezt az üzenetet adja ki
Feltételezem egy hibaüzenet jött fel, ami azt mondja, hogy nem tudod kicsomagolni, mert még nem töltötted le teljesen, megeshet, hogy több darabból áll a film, pl. part1.rar part2.rar... Az összeset le kell tölteni. Leírhatnád a pontos hibaüzenetet is (nem csak a választási lehetõségeket) Más lehetõség, hogy rossz helyre csomagolod ki.
A kérdező hozzászólása: Rámentem a kicsomagolásra, amikor véget ért a számlálás akk kijött h OK Cancel Help. Ha az Ok-ra megyek nem csinál semmit
kicsomagoltad?
A kérdező hozzászólása: Már próbáltam de amikor az OK gombra kattintanék akk hiába kattintok mert sosem engedi
másold egy mappába a két .rar fájlt és és jelöld ki egyszerre mind a kettõt és úgy jobb klikk és kibontás ide (extract here).

Letöltöttem Youtuberól egy videót downloadyoutubevideo. Org/ ezen oldal segítségével minden szuper mert gépen megtudom nézni viszont az MP4en hogy tudná lejátszani? Folytatás lent!

Viszont az MP4emen nem indítja el mert csak egy sima fájl. Hogyan kéne módosítani hogy elindítsa ott is? Mert gépen dupla kattal lehozza hogy mivel indítsa el a fájlt ott nyomom VLC és simán megy.

Legjobb válasz: lehet át kellene konvertálni : )

lehet át kellene konvertálni : )


Hogyan tudná a gépem lejátszani a másolt cd-t?

Hogyan tudná a gépem a másolt játék cédét lejátszani mert amugy az audiot lejátsza csak a játékot nem és én ezzel küszködök már jó ideje milyen program kellene hozzá tudnátok nekem ajánlani????


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!