Találatok a következő kifejezésre: Hogyan tudná gépem (667 db)

Árkategória, stílus?
A kérdező hozzászólása: Metál, Rock, és nemtudom 20-40 körül
A kérdező hozzászólása: Cort G110, G200 stb-t néztem
Ha metálkodásos téma fõképp, akkor Cort X1, ha nem kemény metál akkor Squier Bullet HSS, vagy Cort G210

IPhone kameráját hogyan tudnám géphez webkamerának használni? Lehetőleg ingyen.

Neten láttam pár megoldást, de kb. mindegyik fizet?s, a lite verziók meg csak fekete-fehérbe nyomatják, vagy hang nélkül.. stb..


Az xbox vezeték nélküli kontrollert hogy tudnám gépre használni?

Legjobb válasz: Kell neked egy ilyesmi: http://www.amazon.com/Xbox-360-Wireless-Gaming-Receiver-Wind..

Így van, az elõzõ leírta! Én is ezzel használom, ha gépen játszok és jobban szeretem joy-al, mint billentyûzettel, meg egérrel! :)

Hogyan tudnám gépet újrainstalálni?

a gép egyik meghajtót sem érzékeli... így a cd ról xp kil??ve pendriveról lehet? esetleg ha a meghajtó problémámra van megoldás azt is mondhatjátok

Legjobb válasz: pen drive-ról lehet csak bioszba át kell lõni elsõdleges és 2 lagos-nak és úgy lehet.

pen drive-ról lehet csak bioszba át kell lõni elsõdleges és 2 lagos-nak és úgy lehet.
Talán azért nem érzékeli mert valami gond van a táppal, a vezetékekkel, csatlakozókkal, esetleg a szalagkábelekkel, vagy a biost resetelni kellene v. beállítani....
A kérdező hozzászólása: kábeleket néztem elsõnek jók voltak biost is resiztem már.. bele is piszkáltam semmi...

Van egy LG KP500-as telefonom és a képeket nemtalálom sehol a pc suite-ban meg seholsem:/és nemtudom hogyan tudnám a fotóimat rárakni a gépemre. Hogyan tudnám megtalálni a képeket és rárakni a gépre? :S

Legjobb válasz: Hát figyelj, nem pont a kérdésedre válaszolnék. Én a helyedben vennék a memoriakártyát, meg egy adaptert (általában van együtt is, photo hall) és betudod állítani h a külsö memoriára tegye a készített képeket. onnan meg feltudod tolni a gépre. :) szerintem ez így egyszerûbb mint a telefont felcsatlakoztatni a gépre.

Hát figyelj, nem pont a kérdésedre válaszolnék. Én a helyedben vennék a memoriakártyát, meg egy adaptert (általában van együtt is, photo hall) és betudod állítani h a külsö memoriára tegye a készített képeket. onnan meg feltudod tolni a gépre. :) szerintem ez így egyszerûbb mint a telefont felcsatlakoztatni a gépre.
A kérdező hozzászólása: Kösziszépen:) )
A kérdező hozzászólása: kösziszépen:)

Van egy játék amit át szeretnék rakni egy másik gépre de perpillanat nincs olyan DVD amir ki tudnám írni se pendrive sincs itthon hogy tudnám átvinni a ISO fáljt?

Hogy ne keljen szétszedni a gépet! És most nem várhat?!?

Legjobb válasz: Ha van hálózati kábeled akkor azzal is össze lehet kötni a gépet. Gondolom van routeretek és mindkét gép kapcsolódik az internetre. Ilyenkor eleve van belsõ hálózat is csak meg kell osztanod a mappát, hogy a másik géprõl is hozzáférhess.

Ha van hálózati kábeled akkor azzal is össze lehet kötni a gépet. Gondolom van routeretek és mindkét gép kapcsolódik az internetre. Ilyenkor eleve van belsõ hálózat is csak meg kell osztanod a mappát, hogy a másik géprõl is hozzáférhess.

Hogyan tudnám megtanulni a gép újratelepítését? Vagy ha valami baj van a gépemmel azt hogyan tudnám kijavítani. Valami olyan számítástechnikai tananyag kellene amiben ezeket meg lehet tanulni.

Legjobb válasz: Ha ennyire kezdõ vagy, hogy a Google-t sem tudod használni, akkor, hogy akarsz op.rendszert telepíteni? Ha mégis nekivágsz, akkor tessék: http://pcinfogb.wordpress.com/2009/09/09/rendszer-telepites-..

Ha ennyire kezdõ vagy, hogy a Google-t sem tudod használni, akkor, hogy akarsz op.rendszert telepíteni? Ha mégis nekivágsz, akkor tessék: http://pcinfogb.wordpress.com/2009/09/09/rendszer-telepites-..
Google-ba rákeresel és rengeteg video van ahol lépésrõl lépésre megmutatják egy windows rendszer telepítésének menetét.. :-)
A kérdező hozzászólása: EZ egy megvásárolható oktató cd. Nekem valami szöveges dokumentum kellene.
És mi lenne, ha nem az elsõre kattintanál, hanem mondjuk a másodikra??? Vagy a harmadikra, negyedikre, tizedikre??? Nem használtál még keresõt életedben??
A kérdező hozzászólása: Az elsõ az csak bemutató! Nem lehet a 2-re tovább kattintani Elõször nézd már meg alaposabban mielõtt belimkelnél valamit!
Te tényleg nem használtál még keresõt!!! Rákattintasz a linkre és kapsz 33.900 találatot és most te az elsõn vitatkozol ahelyett hogy az elsõ helyett a másodikra kattintanál, ami ez: http://infokezdoknek.blog.hu/2011/02/20/windows_xp_telepites..
A kérdező hozzászólása: Jól van na elnéztem tényleg az elsõt néztem és eszembe sem jutott, hogy a többit is megnézzem. köszönöm szépen!
Tudom hogy hogy lehet de nem mondom el, mert az ég világon semmi közöd hozzá hogy ki kivel és mirõl beszélget.
Mellesleg ilyen program hivatalosan nem létezik.
Távcsõvel.
A kérdező hozzászólása: Hogy? a TeamViewer? kösz mára már megszereztem de a távcsõ sem rossz:D

A fiam beletorolt nehany programba hogyan tudnam ezeket visszahozni (nincsenek a kukaba), vissza lehet valahogy allitani a gepet? Hallotam hogy vissza lehet allitani az idot a gepen de nem tudom hogy? Koszi.

Legjobb válasz: Az idõt hiába állítod vissza. Esetleg ha a lomtár nincs bekapcsolva akkor próbálkozz a rendszer visszaállítással (hátha az engedélyezve van arra a meghajtóra). Vagy valamilyen file visszaállító programmal. Például GetDataBack. DE ennél tudni kell hogy FAT32 vagy NTFS a partíciód és annak megfelelõ programot kell letölteni, és kicsit érteni kell a dologhoz. Elsõre inkább a rendszervisszaállítással próbálkozzál.

Az idõt hiába állítod vissza. Esetleg ha a lomtár nincs bekapcsolva akkor próbálkozz a rendszer visszaállítással (hátha az engedélyezve van arra a meghajtóra). Vagy valamilyen file visszaállító programmal. Például GetDataBack. DE ennél tudni kell hogy FAT32 vagy NTFS a partíciód és annak megfelelõ programot kell letölteni, és kicsit érteni kell a dologhoz. Elsõre inkább a rendszervisszaállítással próbálkozzál.
Egy korábbi dátumot kéne választani mint mikor beletörölt. http://kepfeltoltes.hu/090912/ren12-vert_www.kepfeltoltes.hu..
Legegyszerûbb ha újratelepíted a programokat. A programfájlok nem hordoznak adatokat, nem veszítesz semmit.
Javaslom, hogy ezeket elkerüld legközelebb, hogy hozz létre egy saját fiókat a fiadnak, a sajátodét pedig jelszavazd be.
A kérdező hozzászólása: Kösz a segitséget, sikerült rendbehozni mindent.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!