Találatok a következő kifejezésre: Hogyan tudjuk egy 300 (14 db)

Vennék egy autót az ország másik végéből, de gondban vagyok mert levan róla véve a rendszám 3 éve, nincs müszakija, biztositása. Hogy tudom elhozni 300 km-re?

Legjobb válasz: csak tréler. lejárt mûszakival és zöldkártyával csak rendszámos és útvonalengedéllyel rendelkezõ autót vezethetsz közúton és csakis akkor ha VAN érvényes kötelezõd (ez ugye kizárt míg át nem írod, és addig biztosításod sem lesz stbstb). (bár ez már szerintem nincs így) jól ki van ez találva. milyen autó??

csak tréler. lejárt mûszakival és zöldkártyával csak rendszámos és útvonalengedéllyel rendelkezõ autót vezethetsz közúton és csakis akkor ha VAN érvényes kötelezõd (ez ugye kizárt míg át nem írod, és addig biztosításod sem lesz stbstb). (bár ez már szerintem nincs így) jól ki van ez találva. milyen autó??
útvonalengedéllyel vagy tréleren
Te képek alapján kijelented egy egy 3 éve egy helyben rohadó autóról, hogy szuper állapotú?? hááát...ne haragudj, de kérdezz meg valakit aki ért hozzá ha nekünk nem hiszel, olaj, tömítések, fékek, forgó , terhelt futómûalkatrészek mind csak pusztulnak a 3 éves állás során egy fotó, még egy lelakott autóbelsõrõl is tud szép állapotot "hazudni"
Akkor a következõt kell tudnod. 3 éve áll az autó. ez csak árthatott neki lásd lengéscsillapító. A motorban volt fagyálló rendesen? csak mert azóta volt 3 tél is legalább:d. A legnagyobb baj a 3 átírás elmulasztása. Ha jól tudom az átírás elmulasztásának az egyik következménye, hogy kivonják a forgalomból és ha továbbra se írják át, akkor véglegesen kivonják és ha egyszer valaha is forgalomba akarod állítani olyan kemény vizsgán kell átmennie, hogy csak na! Egyébként sehogy sem éri meg, bármilyen szép is, bár ha belinkelnél egy képet, akkor többet tudnánk segíteni.
A kérdező hozzászólása: Hogy mi a célom, egyszerüen használni szeretném a mindennapokban.És a képek alapján ez egy szuper állapotu kocsi.
persze ez nem a kérdezõre vonatkozik, de ha már így tudom, hogy nem erre a célra kell, akkor fogadj el egy jó tanácsot és légyszíves ne vedd meg.
Akkor tegyük fel a kérdést az elõttem szóló másokat leugató társunk kedvéért, hogy mi a célod ezzel az autóval??
A kérdező hozzászólása: A 20, 35 -nek üzenem nem restaurálásra kell, egyébként a férjem is pannoniákkal foglalkozik.Van is neki olyan oldalkocsis amit "gyári"állapotba hozott, csodájára járnak.
18:09! te igen be vagy vmiért zsongva, de lehet, h T. kérdezõ restaurálni szeretné az autót, és ahoz tényleg az a legegyszerûbb, ha jó alapút vesz, ami akár az ország túlfelén is lehet...Szerintem bérelj utánfutót, meg kérj kölcsön hozzá egy vonós kocsit... Amennyiben restaurálsz sok szerencsét, kitartást, örömet, esténként az autó melletti sírást kívánok Neked! U.I.:3 Pannonián vagyunk túl...
18:09-es avgyok. szerintem akkor se vedd meg, lehet hogy valami bûncselekményt is elkövettek vele. Nem éri meg megvenni, inkább vegyél olyat ami 2 tulajos és megismered az elõéletét.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat mindenkinek.Ma voltam az okmányirodában , rendszám alapján utána nézettem.Sajnos nem ez a legnagyobb baj , már volt 3 tulaja és egyik sem iratta át.Ezelõtt 3 évvel rendõrök levették róla a rendszámot mert müszaki nélkül ment vele az akkori tulaj, azóta 3 x cserélt gazdát.Most mi legyen?Egxébként alkalmi vétel lenne, ha......
Ne vedd meg!!! okok: -messze van és ha elmész már nem lesz kedved üres kézzel visszajönni -mûszaki+rohadás+eredetvizsgálat+átírás kb 250.000Ft -Szerelõ nélkül meg ne vedd -trélerre a gatyád is rámegy -nem biztos h átmegy a mûszakin -új akksi kell bele -kötelezõ viztosítás Ezeket tapasztalatból tudom. Tegnap vettünk mi is egy kocsit. Nem könnyû elintézni a papírokat és az eredetvizsgát. tegnap és a mai nap ezzel ment el és még nincs meg csak a kötelezõ biztosítás és új akksi. Holnap eredetvizsga+távirányítós központizár beszerelése. És 60.000Km van az autóban(szervizkönyves) én így látom a dolgokat, meg amit elmondott nekem apa. 15/f
tréler...esetleg próba rendszám ha olyan állapotban van (tapasztalat, igaz nem mentünk vele keresztül az országon, de a városon egy nap többször is, rendõr is látott és semmi...egyébként egy avia-val aminek semmilyen papírja nem volt)
nincs véletlenül ismeretségi körödben egy ugyanilyen Audi? mert akkor lenne egy ötletem. én sokszor már megcsináltam, bevált. még a "csillagos" rendszámunál sem probléma. max. 1550 ft ugrik...
tréler a tuti egyébként tisztában vagy azzal, hogy mennyit kell költeni egy 3 éve egyhelyben rohadó autóra?? félre ne értsd, de nincs más megoldás?
semmi. vagy eljössz a kertek alatt, de hát ez kizárt..
A kérdező hozzászólása: Audi 100, semmi más megoldás nincs?
pontosan ez az bár egy képet attól függetlenül megnéznék továbbra is a kocsiról. Egyébként a 3 átírás legalább 150.000 ft + nem is beszéltünk a mûszaki helyreállításról. mekkora motor van benne? Sehogy sem éri meg egyébként ez az autót megvenni.

Hogy képes valaki 300 millió forintnyi összeget megkeresni ha nem politikus nem futtató és nem tudok róla hogy lopna csak egy egyszerű hétköznapi ember?

(aki nem mellesleg nem borul ki azon ha ezt az összeget elveszti tőzsdén) jól olvassátok nem elírás.Távol álljon tőlem hogy kotorászom a zsebekben,de ha tényleg ilyen jól megy akkor nincs itt pénz gond az országban Ti mit gondoltok?(Egy megbízható forrásból tudom)

Legjobb válasz: Hogyne lehetne - a mikrovállalkozásokon túllépve már a középvállalkozások ( 10-15 dolgozó felett ) tulajdonosa is simán ki tud venni 1 millió körüli nettó bért magának. Azzal 25 év alatt meg is keresi ezt a pénzt - persze aki nettó 1 milliót keres és nem totálisan agyhalott az nem elkölti vagy ül a pénzén, hanem befekteti (most ne részletezzük, hogy új vállalkozásba, tõzsdébe vagy bármi egyébbe), így lényegesen fel lehet gyorsítani a dolgot, hiszen pénz pénzt fial, szokták mondani. Persze ha te HAVI 300 millióra gondolsz az nagyon meredek, annyit MO-n senki nem keres meg, maximum Csányi és még 2-3 ember...

Hogyne lehetne - a mikrovállalkozásokon túllépve már a középvállalkozások ( 10-15 dolgozó felett ) tulajdonosa is simán ki tud venni 1 millió körüli nettó bért magának. Azzal 25 év alatt meg is keresi ezt a pénzt - persze aki nettó 1 milliót keres és nem totálisan agyhalott az nem elkölti vagy ül a pénzén, hanem befekteti (most ne részletezzük, hogy új vállalkozásba, tõzsdébe vagy bármi egyébbe), így lényegesen fel lehet gyorsítani a dolgot, hiszen pénz pénzt fial, szokták mondani. Persze ha te HAVI 300 millióra gondolsz az nagyon meredek, annyit MO-n senki nem keres meg, maximum Csányi és még 2-3 ember...
Fogadjunk, hogy aki szerint nem lehet ennyit keresni, sosem olvassa a minden évben a hvg gyûjtésében megjelenõ 100 leggazdagabb magyar címû kiadványt. Az idei még kapható az újságárusoknál és a boltokban, fóliázott, fekete borítójú. A lényeg, hogy a top száz nagy része is politikai háttér nélkül lett milliárdos, a saját vállalkozásából. Ha õk 100-an vannak, el tudom képzelni, hogy többezer ember lehet, de inkább tízezer, akinek a vagyona 100 millió forint fölött van és magától lett annyija. Csak nem reklámozzák, nincsen róluk lista ezért az átlagos ember nem is hiszi, hogy léteznek.
Még annyit, hogy õk természetesen nem a szó szoros értelmében vett hétköznapi emberek. Megtanultak és képesek voltak kilépni a hétköznapiságból, ezért vitték olyan sokra.
ennyi pénzt meg lehet keresni. akár becsületes munkával is. sok ember van azért az országban, akik nyugatra dolgoznak, nyugati árszínvonalon. ott meg nem kiugró kereset havi 2-3 millió forint. de attól, hogy néhány tehetséges és/vagy szerencsés ember tud jól keresni itthon is, az nem azt jelenti, hogy az országban nincs baj. a legszegényebb afrikai országokban is vannak, akik dúskálnak a vagyonban...
A kérdező hozzászólása: kedves utolsó! A pénz igen is megváltoztatja az embereket nem arról beszélek akikrõl te, ügyesek és kreatívak voltak (egyébként õket is megváltoztatta a pénz)a szorgalomra képességre felnézek félreértesz...de igenis más szemmel nézik a világot akár átélték már akár nem a szegénységet, más étekrendjük más a fontos és elkezdenek ész nélkül halmozni ami önmagában személyiségváltozás csak tudd, és ezt majdnem minden gazdagról elmondható!Lehet hogy több vagyonra tesz szert de önmagát is elveszti legbelül , ezért írtam hogy sajnálom õket jobban és lehet hogy más területen nyitott a világ nekik , de önfeledten nem tudnak élni már egyébként nem engem nem érdekel az a könyv!
Nem szeretnék megbántani senkit sem de ez a tipikus vesztes és szegény sorsú emberek egyszerû kérdése...
Kérdezõ, tán van 25-30 milliárdos ismerõsöd, hogy ilyen jól ismered a gazdagok legbelsõ gondolatait? Elárulom neked, hogy az igazán gazdag emberek már pont, hogy túlteszik magukat az anyagias dolgokon. Egyszerûen azért, mert akinek sok pénze van az lehet, hogy munka közben azon gondolkodik, hogy a vállalatánál megvonja-e a 200 ft-os cukorkát az alkalmazottaktól, mert ezzel X milliót spórol évente, viszont a leghalványabb fingja sincs arról mondjuk, hogy a bor, amit este szürcsölget otthon az mennyibe kerül, ahogy azt sem tudja mennyi egy liter benzin vagy egy doboz cigaretta. Mert nem érdekli, nem kell, hogy érdekelje. Ugyan így aki "átlagos szemmel" elképesztõen gazdag, azt meg nem érdekli, hogy mennyibe kerül a legújabb Jaguár. Csak megrendeli és az érdekli, hogy olyan színû legyen a bõrbelsõ, ahogy kérte. Az árát meg sem kérdezi és a számla végösszegét sem nézi meg, csak aláírja. De ezt sorolhatnám a végtelenségig. Aki tényleg nagyon gazdag azt nem teszi boldoggá az anyagiak halmozása, sokszor nem is tudják pontosan mekkora a vagyonuk.
A kérdező hozzászólása: nem érzem hogy kevesebb lennék sem azt hogy szegény vagyok nekem nagyon jó így és nem cserélnék senkivel mert jól érzem magam a bõrömben engem nem érdekel a vagyon üresen jöttünk és megyünk majd, úgy látom a tisztességet, erkölcsöt, önmagát jó pénzért ellehet ma már adni mindenkinek de a kérdés az megéri e. Azok szerencsés csoportjába tartozom akiket egyáltalán nem motivál és hajt a pénz a munka szeretet és az imént felsorolta annál inkább el sem hinnéd milyen kevéssel is milyen elégedettnek lenni inkább azokat sajnáld akiket ez zavar vagy akiket már megváltoztatott a vagyon!
A kérdező hozzászólása: utolsó pontosan ahogy mondod nem teszi boldoggá..nem boldog mert kiüresedett kiégett már nem érték, öröm a pénz csupán eszköz és az ilyen sosem fog visszatalálni önmagához igazán pontosan errõl beszéltem!
Nagybátyám elektromérnök, külföldön dolgozik többnyire Ázsiában és Dél-Amerikában 1-2 éves projekteken, legutóbbi fizetése nettó!! 2.6 milla volt, a projekt befejezésekor erre rájött még 2 havi bónusz, így tisztán megkeresett 16 hónap alatt majdnem 47 milliót, abból alig költött mivel étkezést, szállást, egyszóval mindent biztosítottak.
Rengetegféleképp meg lehet keresni ennyi pénzt. Azért annál jóval több lehetõség van hogy valaki politikusként lop meg qrvapecérkedik, utóbbival sem lehet egyébként ennyit olyan könnyedén. Sõt legálisan is de az már egy nehezebb mûfaj meg kell sok szerencse is.
Ahol én dolgozom, pénzügyi szektorban, ott egyáltalán nem ritka a 1, 5-2 milliós nettó fizetés.
én a médiában dolgozom. fõleg szerviz produkciókban. 30ezer a legalja a napidíj, de a százezres sem túl ritka. egy stábban van kb száz-kétszáz ember...
Pénzhalmozás? Az egyik leggazdagabb ember a világon, Warren Buffett néhány évente odaadja a vagyona felét jótékony célokra. De olyan ügyes befektetõ, hogy miután emiatt mindig lecsúszik a listán, vissza is kerül a legelejére pár év alatt. Bill Gates is hatalmas adományozóként ismert, megmondta, hogy a gyerekei maximum néhány millió dollárt örökölnek majd (mert teremtsék meg csak a saját gazdagságukat), a vagyonát jótékonysági alapítványokra hagyja. A 100 millió forintnál gazdagabb emberek Magyarországon, vagy a néhány millió dollárral rendelkezõk Amerikában már nem azért dolgoznak, hogy pénzt keressenek, hanem mert imádják, amit csinálnak. És abból még mellékesen pénz is jön be.
Örökölte.
A kérdező hozzászólása: nem a függõségrõl beszéltem , de az sem utolsó dolog!
Ennyi erõvel szomorú még: - A cigaretta - Az alkohol - A PCs játékok - Az internet - A prostitúció - stb stb stb okoz még egy pár dolog függõséget a szerencsejátékon kívül.
1-es mondanál példákat?
A kérdező hozzászólása: igen , én is kérek példákat és tippeket amúgy meg az illetõ nem külföldön dolgozik
A kérdező hozzászólása: amúgy meg nekem ne mondja senki hogy kibúvók és határozott fellépéssel lehet ennyi pénzt összeszedni becsületes úton!!NEM LEHET!még a szerencsejátékokat is adóztatják abból sem lehet ennyi pénzt összeszedni!
Ott vannak a celebek is..mennyi idõ alatt kereste az illetõ, az se mindegy
A kérdező hozzászólása: nem gondolom hogy akinek nem gond hogy elveszt ennyit az 25 év alatt szerezte meg egyébként max fele annyi munkavállalója van és az õ bérezésüket és adójukat is fizetni kell nem sztár nem jár fellépni ilyesmi mindent a kisemberekkel végeztet amúgy hát nem tudom nekem itt valami bûzlik valahonnan volt amibõl elindulhatott mert ha 30 millió az "oké" na de 300 na mindegy kösz a válaszokat!
A kérdező hozzászólása: és még valami a vállalkozások ellehetetlenülnek kis hazánkban nem még virágoznak és elõszeretettel nyomozgat a Nav is ilyen helyeken nincs itt kérem gond úgy látom!!
Linkelt kérdésben az 53-as választ érdemes elolvasni!
A kérdező hozzászólása: szomorú!
Miért szomorú?
A kérdező hozzászólása: miért nem az?vagy szerinted ez teljesen rendjén van és természetes emberek nem tudják hogy a határ és még több kell meg még több, mások azt sem tudják milyen íze van a fagyinak aki erre rákérdez az bizonyára nem éhezett huzamos ideig és nem forgolódott éhesen!Sajnálni rájöttem nem a szegényeket kell hanem a gazdagokat
Aki jol tozsdezik 10ev alatt par millios tokebol siman elerheti eves szinten.... Persze ez nem az atlag hanem 0, 5% :) )

Hogyan tudok játékokkal pénzt keresni? Pl. Csinálok Game Makerrel egy játékot és fel lehetne rakni egy oldalra ahol minden letöltésért kb.300 Ft-ot (1 Eurót) kapnék mondjuk egy PayPal számlára?

Legjobb válasz: Százmillió játékot ingyen letölthetnek a gamerek, amik ezerszer jobbak annál amiket te csinálnál. Játszhatnak legálisan is az ingyenes játékokkal. Miért fizetnének 1 eurót egy gagyi homemade, noname játékért? Az ötlettel nem lenne baj, de nem lenne rá kereslet.

Százmillió játékot ingyen letölthetnek a gamerek, amik ezerszer jobbak annál amiket te csinálnál. Játszhatnak legálisan is az ingyenes játékokkal. Miért fizetnének 1 eurót egy gagyi homemade, noname játékért? Az ötlettel nem lenne baj, de nem lenne rá kereslet.
Tudnál pénzt keresni, ha ötletesen, és jól megcsinálnád, aztán odaadnád ingyen letölthetõnek, és az oldalon lévõ hirdetésekkel akarnál pénzt keresni. :) Hajrá :)
A kérdező hozzászólása: Kösz a válaszokat, egyébként ezek nagyon érdekelnek 14 vagyok és most már 3d-vel foglalkozom a game makeren belül ... de hát a lehetõ legjobbat próbálom csinálni :)


Hogy tudok színes patron nélkül használni egy Canon Pixma MX-300-as multifunkcionális nyomtatót? Azt írja ki egyfolytában, hogy karbantartás alatt van.

A színes patron ki van véve különféle okok miatt és nincs nálam, hogy belehelyezzem és úgy használjam.

Legjobb válasz: Az a szép a mostani nyomtatókban/multifunkciós készülékekben, hogy ha az egyik patron kifogyott vagy nincs benne nem hajlandóak mûködni. Pl én a kis Epsonunkkal szerettem volna feketén fehéren nyomtatni, de kifogyott a sárga és nem engedett ezért semmit se. De a scannelést géprõl indítva elvileg meg fogja csinálni.

Az a szép a mostani nyomtatókban/multifunkciós készülékekben, hogy ha az egyik patron kifogyott vagy nincs benne nem hajlandóak mûködni. Pl én a kis Epsonunkkal szerettem volna feketén fehéren nyomtatni, de kifogyott a sárga és nem engedett ezért semmit se. De a scannelést géprõl indítva elvileg meg fogja csinálni.
A kérdező hozzászólása: Nekem azt sem indítja el, mert azt írja ki, hogy karbantartás alatt van. :/ Nincs valamit ötleted?
Semmi, én az epsonnal mindent végig próbáltam, csak akkor hajlandó mûködni ha minden patron benne van és nem is ürültek ki. Azzal nem tudsz mit kezdeni, hogy nincs patron, amit belerakj. Még ha üresek lennének lehetne is, mert van howto a nyomtatódhoz a tintaszint resetelésérõl a neten.

A 300 GB-os merevlemez 2 részre van osztva, egy ~20 GB-os és egy ~280 GB-os partícióra. Hogy tudom megváltoztatni ezek méretét?

a 20 GB-osból szeretnék csinálni 30-ast + egy harmadik, 10 GBos partíciót.

Legjobb válasz: PowerQuest Partition Magic 8 jó erre.

PowerQuest Partition Magic 8 jó erre.
A kérdező hozzászólása: Köszi, holnap kipróbálom.
De azért nagyon vigyázz, mert lehetségesek apróbb hibák, pl. nem bootol be a rendszer azután :P De tényleg, csak óvatosan...szerintem inkább telepítsd újra a rendszert, vagy hát te tudod, de én nem csinálnnék ilyet.
Ha nincsenek pótolhatatlan adatok a hdd-n, akkor telepítsd újra az Xp-t és particionáld szükség szerint!
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen a segítséget! Tökéletesen sikerült minden! Elõször csináltam egyedül, de az AESEUS-al tényleg könnyen ment.
Onnan.
Talán onnan, hogy 300 Ft-os nincs forgalomban. Ha tehát látsz egyet, biztos lehetsz benne, hogy hamis.
Én amit készitettem 300 forintos bankjegyet, nem tudták megállapitani, hogy hamis-e. Próba képpen felváltottam és kaptam érte 2 azaz kettõ darab 150 forintost.
Menj be egy bankba, és megtudod :-)
300 Ft-os hamis bankjegy nincs. Amennyiben készítesz egy ilyet, nem fognak bankjegyhamisításért elõvezetni, hiszen nincs eredeti, amirõl másolatot készíthetsz, így a TE 300 Ft-osod lesz az EREDETI 300 Ft-os. De mivel azt a bankjegyet nem írta alá a pénzügyminiszter és az MNB elnöke, így pénzügyi forgalomban nem vesz részt, nem képvisel ilyen szempontból értéket.
Mint az 50ezresrõl, amivel a napokban fizettek egy farmernek... Boldog Karácsonyt.
az nem 54ezres volt?
tökmindegy :D
Chuck Norrist kell megkérdezned...

300 oldalas PDF állományba hogyan keresek rá egy szóra? Mert ha beírom a keresőbe, nem ad ki semmit pedig tudom, hogy a szó benne van a szövegbe. De nem akarom mindig végiglapozni.

Legjobb válasz: Nem lehet, hogy nem szövegbõl áll, hanem bescannelt képekbõl, mert akkor nem tud benne keresni. Próbálj kijelölni benne egy szövegrészletet, ha nem sikerül, képekbõl áll. Ha gondolod, ezt át tudod konvertálni szöveggé egy szövegfelismerõ programmal, pl. Fine Reader

Nem lehet, hogy nem szövegbõl áll, hanem bescannelt képekbõl, mert akkor nem tud benne keresni. Próbálj kijelölni benne egy szövegrészletet, ha nem sikerül, képekbõl áll. Ha gondolod, ezt át tudod konvertálni szöveggé egy szövegfelismerõ programmal, pl. Fine Reader
A kérdező hozzászólása: Köszi! Képekbõl áll, úgyhogy konvertálom:)
Ja, amúgy ahhoz, hogy infóból meg matekból 80% körül összehozz egy érettségit, nem kéne több 1 hónapnyi tanulásnál.
3. válaszoló: ez abszolút de nem volt szép tõled. fõleg azért, mert nekem tavaly 364 pontom lett (szval a 350 ponthoz elég közel) mégis sokat tanultam azért. bármikor bejöhet egy gikszer, ahogy velem is történt infó emelt érettségin.
"ez abszolút de nem volt szép tõled. fõleg azért, mert nekem tavaly 364 pontom lett (szval a 350 ponthoz elég közel) mégis sokat tanultam azért. bármikor bejöhet egy gikszer, ahogy velem is történt infó emelt érettségin." Ha matekból, fizikából, kémiából, infóból stb emeletezni akarsz, akkor szinte mindenhol beleverik a fejedbe, hogy elõtte tegyél le egy közepet, mert az emelten érdekes dolgok is elõjöhetnek. És amúgy nem volt szép, de õszinte, pont letojom, hogy szerinted mi szép meg mi nem.
Most úgy tudom, hogy 250 a minimális ponthatár. Idén sok helyen volt ennyi fizetõsön a ponthatár, viszont most összesen 10 ezer támogatott hely lesz egyetemeken, szóval lehet, hogy fizetõshöz is kevés lesz. Komolyan, még ha akartam volna sem tudtam volna 350-nél kevesebb pontosra leérettségizni, hogy sikerült ilyen fantasztikus eredményt elérni?
Ezt senki se tudja elõre, minden évben más a pontszám.
ui.: már ha persze az emelt infóra és matekra céloztál.
"Ha matekból, fizikából, kémiából, infóból stb emeletezni akarsz, akkor szinte mindenhol beleverik a fejedbe, hogy elõtte tegyél le egy közepet, mert az emelten érdekes dolgok is elõjöhetnek" voltam közép szinten is 1 évvel korábban, nem írom le hogy sikerült, de elhiheted, hogy "elég jól". "Ja, amúgy ahhoz, hogy infóból meg matekból 80% körül összehozz egy érettségit, nem kéne több 1 hónapnyi tanulásnál." Sztem te nem vagy tisztába, hogy ezzel mit mondtál. 1 hónap alatt képes lennél megtanulni integrálni/deriválni mind e mellett megtanulni szinte egy teljes programnyelvet, ráadásként készülni mind a két szóbelire?:) (ezeket az egyetemen is 3 hónap alatt adják le)
A kérdező hozzászólása: Hogy sikerült? Talán úgy hogy szartam az egészre sajnos. Matek az 60%os lett ami 120 pont, az info meg 66%os ami 132 pont, és így 120+132 az 252. Többi meg mind 40-50% között mozgott, semmit sem tanultam sajnos, a matekból meg infóból azért voltam 4-es mert azt valamilyen szinten értettem, de szorgalmam az nem volt.
Milyen szakra akarsz menni?
Általában fizetõs helyre iszonyatosan alacsony a pontszám. Pl. a mérnökinfónak a féléve 220 volt Miskolcon tavaly. Vagyis idén.
Természetesen nem emeltre gondoltam :D 80-as matek + infó + egy közép nyelvvizsga (amit még én is ki tudtam magamból préselni, pedig aztán a nyelvtanulásra mindig is tettem magasról) már 344 pont. Na jó, akkor ne 350 legyen a határ, hanem mondjuk ennyi :D Vagy kicsit kevesebb, de ezt igazán nem nehéz összehozni.

Van egy Opel Omega B Blaupunk car 300-as gyári rádióm. Hogyan lehetne azt megoldani hogy nem kocsiba hanem itthon működtetni tehát bent a lakásban. Mindenem van hozzá csak nem tudom hogy csináljam meg?

Legjobb válasz: 230V/12V/x W egyenfeszültségû tápegység kell hozzá és akkor ott hallgatod ahol tetszik:-) Az "x W" azért mert nem írtad meg milyen teljesítményû a kütyü, ettõl függ a táp teljesítménye is. Antennát, hangszórókat rápattintod, adsz neki egyen-feszt és GO!

230V/12V/x W egyenfeszültségû tápegység kell hozzá és akkor ott hallgatod ahol tetszik:-) Az "x W" azért mert nem írtad meg milyen teljesítményû a kütyü, ettõl függ a táp teljesítménye is. Antennát, hangszórókat rápattintod, adsz neki egyen-feszt és GO!
A kérdező hozzászólása: nagyon köszi a választ. ma este hozzá is látok. :D
Szívesen:-)
A kérdező hozzászólása: és még annyi lenne hogy nem baj hogy csak maga a rádióm van. mert a kocsiba a computer nélkül nem indul el.
Kell, hogy menjen nélküle is a komputer csak vezérli.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!