Találatok a következő kifejezésre: Hogyan tudjam hogy az az illető, (16 db)

Hogyan tudjam meg, hogy az az illető, akibe én szerelmes vagyok, szerelmes-e belém?

Legjobb válasz: szerintem figyelj az aprobb jelekre és ne csak arra koncentrálj h miért nem jön oda az utcán és vall szerlmet és örök hûséget hanem figyel a testbeszédre arra h mosolyog e mikor veled beszél vagy hasonlok és szerintem ne tárd fel röktö a lapjaidat csak ovatosan de céltudatosan

szerintem figyelj az aprobb jelekre és ne csak arra koncentrálj h miért nem jön oda az utcán és vall szerlmet és örök hûséget hanem figyel a testbeszédre arra h mosolyog e mikor veled beszél vagy hasonlok és szerintem ne tárd fel röktö a lapjaidat csak ovatosan de céltudatosan
Szerintem a szem a lélek tükre, és talán épp ezért biztos jelnek szoktam venni azt amikor egy férfival beszélgetés közben (ami akár semleges témáról is szólhat) folyamatosan keresi a szemkontaktust, szinte már zavarbaejtõen... De ugyanilyen jel lehet az üdvözlõ puszi ami "véletlenül" egy picit a szájra megy, és nem annyira az arcra.... A szerelmes férfi -szerintem - állandóan keresi a fizikiai kontaktust, spontánan hozzád ér (pl kezedhez, válladhoz), stb.
szerintem te is kuldd el myvippen azt a tovabbkuldos szart
szia hát szerintem az a legegyszerubb ha megkérdezed mert akkor nagyon sok esetleges kelletlenségtol ovod meg magad és az illetot is akibe szerelmes vagy szóval bátorság nagylevegõ:d és kérdezd meg tolle szia sok sikert

Az angol nyelvben melyik névmást használják, ha még nem tudják, hogy az illető fiú vagy lány?

Ugye a lány a she, a fiú a he. Na de ha egy olyan illetőről beszélnek, akiről még nem tudják, hogy milyen nemű, akkor melyiket használják? Vagy találomra, amelyik szimpatikus és vagy eltalálják vagy nem?

Legjobb válasz: 'it' Eg: Is it a boy or a girl?

'it' Eg: Is it a boy or a girl?
Általában hímnem, vagy többes szám harmadik személy. De lehet kerülgetni az illetõ foglalkozásával, egyéb jellemzõjével.
Illetve a korrekt a 'he or she' forma. Pl. azt akarod mondani, hogy amikor valaki elmegy dolgozni, és leszúrják: when someone goes to work and he or she's stabbed.
Ilyen esetben a "he or she"-t használják.
Nagyon pici babákra még akkor is mondják, h "it" amikor már tudják a nemét.
Ilyen esetben a they-t használják.
Tudtommal "they", ha nem tudjuk/akarjuk elárulni egy személy nemét.
Habár a they kezd egyre inkább standard lenni, egy tudományos írásban még furcsán mutat. A hivatalos (még) a he or she. Szóban természetesen használják a they-t.
A kérdező hozzászólása: köszi

Olyan könyvet keresek, ami megtanít arra hogy tudjak reagálni ha pl: beszólnak nekem. Tudjak kérdezni olyat amivel zavarba hozom az illetőt. HELP?

Tudjak szemét kérdéseket feltenni.Tudjak kérdezni olyat amivel zavarba hozom az illetőt. Megtudni, mi van akkor ha beszéd közben nem néznek a szemembe stb...

Legjobb válasz: Talán a Verbális önvédelmet tudnám javasolni. Igaz, nem szemét kérdésekrõl van benne szó, de le tudod vele állítani a másik embert. Ajánlom továbbá a testbeszédrõl szóló könyveket, nagyon sokat segítenek.

Talán a Verbális önvédelmet tudnám javasolni. Igaz, nem szemét kérdésekrõl van benne szó, de le tudod vele állítani a másik embert. Ajánlom továbbá a testbeszédrõl szóló könyveket, nagyon sokat segítenek.


Ha valaki megkért hogy, rendeljem hozzá a telfonszámát a sajátomhoz és aktiváltam a család-barát kedvezményt, és utána akor hivom amikor akarom az zaklatásnak minősül? Az illető kért meg hogy rendeljem hozzá a sajátomhoz hogy dijmentesen tudjam hivni

Legjobb válasz: nekemis van ilyen család-barátos izém:D hát szerintem ha mondta hogy igényeld akkor nagyon jó kapcsolatban lehettek, meg szerintem azért akarta hogy bármikor és sokszor felhivhasd szóval nem

nekemis van ilyen család-barátos izém:D hát szerintem ha mondta hogy igényeld akkor nagyon jó kapcsolatban lehettek, meg szerintem azért akarta hogy bármikor és sokszor felhivhasd szóval nem

A lányoknak mennyire fontos hogy a pasijukat az orruknál fogva tudják vezetni, és hogy papucs legyen az illető?

Legjobb válasz: Hallod,nekem annyira,hogy elvárom,ha szólok neki,vonyíts kutya,hát vonyítson,mert én mondtam!!! :-D Jó,vannak nõk,akik elvárják,és vannak,akik nem.Ez attól is függ,kinek mi a papucsság.A [email protected],irigy ku...nak már az is papucs,aki megtesz mindent,hogy a barátnõje jól érezze magát.Holott valójában csak figyelmes,nem papucs.Nekem az a papucs,aki vakon ugrik a nõje minden szavára,még akkor is,ha nyilvánvaló,hogy egy dirigálós ribivel jár.

Hallod, nekem annyira, hogy elvárom, ha szólok neki, vonyíts kutya, hát vonyítson, mert én mondtam!!! :-D Jó, vannak nõk, akik elvárják, és vannak, akik nem.Ez attól is függ, kinek mi a papucsság.A [email protected], irigy ku...nak már az is papucs, aki megtesz mindent, hogy a barátnõje jól érezze magát.Holott valójában csak figyelmes, nem papucs.Nekem az a papucs, aki vakon ugrik a nõje minden szavára, még akkor is, ha nyilvánvaló, hogy egy dirigálós ribivel jár.
Nekem nem fontos. Sõt irritál, ha minden szavamra ugrana a barátom. Én se ugrok az õ összes szavára, tehát én sem várom el, hogy ugorjon. Szeretem ha van véleménye. A páromnak van is és ha valami nem úgy van, ahogy gondolja akkor meg is mondja. Ugyan ez fordítva is igaz. Szerintem egy kapcsolatban amennyire lehet legyen meg mindkét félnek az egyénisége. Értsenek egyet, de nem muszáj, hogy mindenben így legyen. 21/L
Ne legyen papucs a párom.Legyen saját önálló véleménye, nem kell mindenben egyetérteni, unalmas lenne.Ne ugorjon minden szavamra, de ezt õ se várja el :) Szóval mint úgy minden a kapcsolatokban adok-kapok-on múlik. Ne legyen az, hogy az egyik fél mindent megtesz a másikért, míg a másik le se [email protected] :) 17/L
Teljesen egyéne válogatja. Erre rá kell érezni, hogy ki és melyik fajta. :)
én papucs vagyok és lesz.rom xDD 17/L
Hát én elég karakteres lány vagyok, viszont nagyon tudom utálni a saját kapcsolatomban a papucs effektet. Egyszerûen irtózom a döntésképtelen férfiaktól. Úgyhogy, ha észreveszem, hogy papucs, akkor egybõl repül. Meg egyébként is, legyen már annyi tartása egy férfinak, hogy nem hagyja magát papuccsá tenni.
Tudjátok, én rendkívül határozott jellemû csaj vagyok!Ha a pasi ellenkezik velem, akkor az nem tetszik, ha meg papucska, az nem tetszik!Lapátra is teszem ám mindet!Nem is értem, miért nincs barátom 30 évesen, jajj, pedig én annyira határozott jellem vagyok! :-)
Nem hiszem, hogy fel kéne hoznod a témát. Minek?
A kérdező hozzászólása: És ha a kislányom sem tudja hordani az ezüstöt mert nekem is begyullad a fülem tõle akkor mit mondok mért nem rakom a fülébe.
Akkor megmondod nekik. Már biztosan nem tudja a fülébe tenni? Amíg nem tuti addig nem kéne felhozni a dolgot.
Van az a mondás az ajándék lóról és a fogáról... Gondolom, hogy azért mondták fehéraranynak, hogy ne tûnjenek olcsójánosnak a rokonság körében, ami bizonyos szempontból érthetõ. Azt nem tartom valószínûnek, hogy átverték õket, mert az ilyesmi ékszerboltokban nem szokás (ráadásul ez a csalás elég hamar kiderülne, mert az ezüst megfeketedik, ha lekopik róla a ródiumozás, míg az arany nem). Ha pedig a piacon/zugárusnál vették óccsé', akkor sejthetõ, hogy nem kóser a portéka... Szóval felesleges szólni, mert 99, 9999%, hogy nem verték át õket. Arra viszont kíváncsi lennék, hogy hogyan derült ki a turpisság. Be akartad adni a zaciba?
A kérdező hozzászólása: Hát nem akartam beadni sehova.Minden ékszernek van egy száma és ebben az ezüst száma van beleütve ennyit értek hozzá.Megnézetem és igazam lett.

Facebookon be lehet állítani azt, hogy egy bizonyos illető ne tudjon levelet küldeni nekem?

Tiltani nem szeretném az egész adatlapját!

Legjobb válasz: Adatvédelmi beállítások -> "Hogyan lépsz kapcsolatba": beállítások szerkesztése De nem lehet egyesével tiltani. :(

Adatvédelmi beállítások -> "Hogyan lépsz kapcsolatba": beállítások szerkesztése De nem lehet egyesével tiltani. :(
A kérdező hozzászólása: Köszi. Igen ez a baj sajnos :(

Hogyan tudják meg a titkos telefonszámom adatait, ha valakit felhívok számal kijelezve és zaklatásnak veszi az illető és feljelentéssel fenyeget, és mikor amikor titkos a számom? Honnan tudja?

Legjobb válasz: Onnan, hogy elküldted neki a számot, tehát, kiadják az adataidat. Ha tiltott számmal hívtad volna, akkor is feljelentést tudna tenni, ha megmondaná az illetékesnek, hogy milyen idõpontban érkeztek a hívások. Akkor utána néznének a számnak, de a hívott félnek valószínûleg, nem adnák ki az adatokat.

Onnan, hogy elküldted neki a számot, tehát, kiadják az adataidat. Ha tiltott számmal hívtad volna, akkor is feljelentést tudna tenni, ha megmondaná az illetékesnek, hogy milyen idõpontban érkeztek a hívások. Akkor utána néznének a számnak, de a hívott félnek valószínûleg, nem adnák ki az adatokat.
A titkos szám azért titkos, mert a tudakozó nem adhatja ki. Ha valakinek elküldöd, az illetõ számára már nem lesz titkos, és tehet ellened feljelentést.
A kérdező hozzászólása: jó de az adatokat honnan tudja
A kérdező hozzászólása: és a valódi nevem, cimem honnét deriti ki?
A kérdező hozzászólása: akkor mi értelme van a "titkos szám " dolognak???
Mindegy. Mégegyszer nem írom le.
A kérdező hozzászólása: jó köszi akkor megkérdezek mást. :-X
Oké. Hátha valaki jobban el tudja magyarázni. Tõlem ennyi tellett.
én értem mit akar a kérdezõ. mikor szerzõdést köt valaki, megkérdezik, hogy kiadhatók-e az adatok, vagy név a tudakozó által. Ha azt kéri, hogy ne legyen kiadható, akkor hiába hív számmal, a tudakozó nem adhatja ki a számhoz tartozó adatokat. Viszont a kérdezõt "megtalálták" vagyis valahonnan valaki kiadta a számhoz tartozó nevet és címet, amit ugye szerzõdésben megtiltott, hogy megtehessenek. Vagy nem errõl van szó? Amúgy nem tudom, hogy hogy lehetséges... :(

Hogy lehet feltörni a fész-t? Ugy hogy csak a jelszót tudjam meg és h az illető utánna betudjon lépni?

Legjobb válasz: Egyrészt: Miért akarod feltörni. Másrészt: Azt gondolod, hogy egy ilyen kaliberû közösségi oldalt, mint a facebook olyan egyszerû feltörni? hah!

Egyrészt: Miért akarod feltörni. Másrészt: Azt gondolod, hogy egy ilyen kaliberû közösségi oldalt, mint a facebook olyan egyszerû feltörni? hah!
Sima ügy. Youtube tele van vele, keress rá. Elsõnek, pont azért rohadt könnyû, mert nem érsz el semmit a feltöréssel. Megnézed a képeket? Irkálsz másoknak, a feltört cucc nevében? És? Pillanatok alatt fellehet törni.
A kérdező hozzászólása: Barátom szerintem megcsal és nem vallja be.És senkinek nem akarok irni a nevében csak az üzenetiet aarom megnézni és kész...:(
Kérd el a jelszavát. Ha nem csal meg, oda adja, ha igen, úgyse fogja.

Boncoláskor mindig megtudják állapítani, hogy kb. mikor halhatott meg az illető? Milyen esetben nem tudják megállapítani?

Mégha összeégett a teste, megfulladt, meg ilyenek akkor is tudják?

Legjobb válasz: Nagy szakértelmet kíván a dolog... Figyelembe kell venni, hogy milyen körülmények között volt a holttest (pl. nedves, meleg környezetben másképp fog viselkedni, mint ha jégbe fagyott). Ha valaki vízbe fulladt, az évszakot, víz hõmérsékletét ismerve szerintem igazságügyi orvosszakértõ meg tud állapítani egy hozzávetõleges elhalálozási idõpontot. Tudomásom szerint még összeégett testeknél is lehet mondani valamit a csontok vizsgálata alapján, de általánosságban minél régebbi a tetem, és minél rosszabb állapotban van, annál pontatlanabbul lehet nyilatkozni róla.

Nagy szakértelmet kíván a dolog... Figyelembe kell venni, hogy milyen körülmények között volt a holttest (pl. nedves, meleg környezetben másképp fog viselkedni, mint ha jégbe fagyott). Ha valaki vízbe fulladt, az évszakot, víz hõmérsékletét ismerve szerintem igazságügyi orvosszakértõ meg tud állapítani egy hozzávetõleges elhalálozási idõpontot. Tudomásom szerint még összeégett testeknél is lehet mondani valamit a csontok vizsgálata alapján, de általánosságban minél régebbi a tetem, és minél rosszabb állapotban van, annál pontatlanabbul lehet nyilatkozni róla.
ha ráfekszik egy ágyra, aminek az ágynemûtartójába 200kg C4 van, majd valaki felrobbantja.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!