Találatok a következő kifejezésre: Hogyan tudjam hogy (6999 db)

Egy lódarázs állandóan bejön a szobába az antenna kábel helyén és ahogy nézem ugyan az jön vissza, valahogy megszeretném jelölni hogy tudjam hogy tényleg ugyanaz-e van valami biztonságos módszer hogy megjelöljem és ne essen semmi baja?

Legjobb válasz: Kedves Kérdezõ! Ha valóban lódarázs, teljesen mindegy ugyanaz, vagy nem, az biztos, hogy keresi azt a helyet, ahova befészkelje magát és létrehozza a többszázas, esetleg többezres "kolóniáját". A helyedben azt nézném nagyon gyorsan, hogyan tudom megakadályozni abban, hogy befészkelje magát, mert ha egyszer azt megteszi, nem ússzátok meg szárazon. A lódarázs csípése életveszélyes az emberre!!!! Nagyon gyorsan akadályozd meg abban, hogy akárcsak kívül az eresz alatt, vagy valamelyik gyümölcsfán, akárhol a közeletekben készítsen fészket! Ha nagyon nagy állatvédõ vagy, fogd be, rakd üvegbe, és vidd ki a határba, oda való. Vagy az állat, vagy a családod! Ez forog kockán!

Kedves Kérdezõ! Ha valóban lódarázs, teljesen mindegy ugyanaz, vagy nem, az biztos, hogy keresi azt a helyet, ahova befészkelje magát és létrehozza a többszázas, esetleg többezres "kolóniáját". A helyedben azt nézném nagyon gyorsan, hogyan tudom megakadályozni abban, hogy befészkelje magát, mert ha egyszer azt megteszi, nem ússzátok meg szárazon. A lódarázs csípése életveszélyes az emberre!!!! Nagyon gyorsan akadályozd meg abban, hogy akárcsak kívül az eresz alatt, vagy valamelyik gyümölcsfán, akárhol a közeletekben készítsen fészket! Ha nagyon nagy állatvédõ vagy, fogd be, rakd üvegbe, és vidd ki a határba, oda való. Vagy az állat, vagy a családod! Ez forog kockán!
A kérdező hozzászólása: igazából nem tudom hogy lódarázs-e... ijen jó nagy fekete kb másfél-két cm hosszú és fekete meg nagy a feje és vastag lábai vannak
Hogy méhecske, normál darázs, lódarázs, vagy másfajta darázs, a te lakásod a te lakásod, a darázsnak ott semmi helye! Ne engedd, hogy "befészkelje" magát hozzátok! (Én személy szerint lecsapnám) Jöhet a lepontozás, de aki annyira nagy állatvédõ, éljen az egy ilyen jószággal egy fedél alatt, vagy mondjon, írjon már végre valami olyan tanácsot, ami megoldást is jelent. Ha pedig igazi megoldást nem tud, akkor lepontozni se tudjon!!!
Ha nagy fekete duci, és kékes-lilás szárnyai vannak, akkor csak fadongó. :) Õ nem veszélyes, nem is szeret csipkedni, de ha jobb idõ lesz, én is kitessékelném.

Találtam 1 ezüst karkötõt Hogyan tudjam hogy ezüst-e?

A kapocs rajta ki van cserélve gondolom elszakadt és kicserélték de amibe bele kell kapcsolni azon látszik valami szám de már elkopott! Itthon házilag hogy tudnám megnézni hogy tényleg eredeti ezüst-e???

Legjobb válasz: Házilag nem tudom, de a legegyszerûbb módja, hogy beviszed a zaciba, és megkérdezed, hogy ezüst-e. Sõt még az árát is megmondják.

Házilag nem tudom, de a legegyszerûbb módja, hogy beviszed a zaciba, és megkérdezed, hogy ezüst-e. Sõt még az árát is megmondják.
Ugy vidd be, hogy a dedid vagy a ukid karkotoje negyon megszorultal es kene egy kis love me akkor mondanak ra egy szamot mondod ooo koszonom megsem kell nyertem a lutrin bocsi es kisetalasz!

Hogy kell, hogy tudjak 2 v.3 ismerõsömmel játszani?

Hogy kell, hogy tudjak 2 v. 3 ismerõsömmel játszani egy izébe?

Legjobb válasz: ott van hogy create game és arra rányomsz kiválaszthatod a pályát . stb utána mondod az ismerõsöknek hogy menjenek a te neveden lévõ pályára

ott van hogy create game és arra rányomsz kiválaszthatod a pályát . stb utána mondod az ismerõsöknek hogy menjenek a te neveden lévõ pályára


Hogy tudjam hogy valaki szeret?

2 fiút kedvelek, 16 én meg 13.az egyiket 5 éves korom óta ismerem,másik meg sógorom öccse. az öccsével nagyon jóba vagyok, a haverommal meg annyira nem tartjuk.

Legjobb válasz: mármint ezt úgy akarod mondani,hogy "õ(k)" tetszenek neked vagy szereted õket?de ha valamelyikkel nagyon jóba vagy,akkor egy kapcsolatért ne add fel,mert egyszer vége és sokkal rosszabb lesz.(amit leirtam azért irtam,mert nem tudtam hogy hogy érted)

mármint ezt úgy akarod mondani, hogy "õ(k)" tetszenek neked vagy szereted õket?de ha valamelyikkel nagyon jóba vagy, akkor egy kapcsolatért ne add fel, mert egyszer vége és sokkal rosszabb lesz.(amit leirtam azért irtam, mert nem tudtam hogy hogy érted)
A saját cég, ill a traktorozás két külön dolog.
Szerintem várj amíg ez a vágyad elmúlik, a mezõgazdasági munka meglehetõsen komoly strapabíró, fizikai igénybevételt kívánó, idõnként egyhangú, fárasztó elfoglaltság. A szüleidnek tökéletesen igaza van.
A kérdező hozzászólása: nincs igazuk én szeretek dolgozni

Hogyan számolják a tévécsatornák a nézettségi mutatót? Honnan tudják, hogy például, hogy kétmillióan láttak egy adást?

Legjobb válasz: Kiválasztanak egy kb. ezer háztartásból álló mintát, és a keletkezett adatokat arányosan felszorozzák. A nézõszámok alakulásának megfigyeléséhez a felmérésben résztvevõ háztartásokba a televízióhoz csatlakoztatott mérõmûszereket telepítenek. Ezeken a mérõberendezéseken a háztartás tagjainak külön-külön be kell jelentkezniük a televíziózás megkezdésekor, majd pedig amikor befejezik a televíziózást, ki kell jelentkezniük. A mûszer rögzíti, hogy a háztartás mely tagjai figyelik a készüléket, valamint tárolja, hogy mindeközben melyik csatornát vagy csatornákat kísérték figyelemmel. Forrás:http://hu.wikipedia.org/wiki/N%C3%A9zetts%C3%A9gm%C3%A9r%C3%..

Kiválasztanak egy kb. ezer háztartásból álló mintát, és a keletkezett adatokat arányosan felszorozzák. A nézõszámok alakulásának megfigyeléséhez a felmérésben résztvevõ háztartásokba a televízióhoz csatlakoztatott mérõmûszereket telepítenek. Ezeken a mérõberendezéseken a háztartás tagjainak külön-külön be kell jelentkezniük a televíziózás megkezdésekor, majd pedig amikor befejezik a televíziózást, ki kell jelentkezniük. A mûszer rögzíti, hogy a háztartás mely tagjai figyelik a készüléket, valamint tárolja, hogy mindeközben melyik csatornát vagy csatornákat kísérték figyelemmel. Forrás:http://hu.wikipedia.org/wiki/N%C3%A9zetts%C3%A9gm%C3%A9r%C3%..
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a választ! :)

Mit kéne éreznem, hogy tudjam, hogy szeretem? Szerelem nélkül nem is működhet a dolog? (nem szex, párkapcsolat! )

Legjobb válasz: anélkül inkább nem érdemes hogy mûködjön, csak idõpazarlás lenne. fontos: egy párkapcsolatot nem lehet a jövõre építeni. és igen, megvan az ismerkedés fázis meg hasonló, de ha az elején nem mûködik akkor nem is fog. -ha hazamész és este lefekszel aludni nagyon hiányzik? -napközben mindig rágondolsz, hogy mit csinálhat és mikor hív már? -minden jövõbeli tervedben õ szerepel? ha nem, akkor nem hinném hogy szerelmes vagy. legalábbis saját szerény tapasztalataim szerint az ilyesmi lenne..:)

anélkül inkább nem érdemes hogy mûködjön, csak idõpazarlás lenne. fontos: egy párkapcsolatot nem lehet a jövõre építeni. és igen, megvan az ismerkedés fázis meg hasonló, de ha az elején nem mûködik akkor nem is fog. -ha hazamész és este lefekszel aludni nagyon hiányzik? -napközben mindig rágondolsz, hogy mit csinálhat és mikor hív már? -minden jövõbeli tervedben õ szerepel? ha nem, akkor nem hinném hogy szerelmes vagy. legalábbis saját szerény tapasztalataim szerint az ilyesmi lenne..:)
A kérdező hozzászólása: igen igen és igen .. és nagyon köszönöm :)

Nyelvvizsgán ha külföldi országból kell levelet írnom, akkor hogy írjam a címem? Honnan tudjam hogy ott hogy szokás pl. az irányítószám?

Vagy nem érdekli őket, ha mondjuk Angliából írok és ugyanúgy 4 jegyű számot adok meg irányítószámnak pl? Elég ha csak jó helyen van?

Legjobb válasz: Ha Magyarországra küldöd, akkor nyilván magyar formátum szerint. Hiszen a külföldi ponta csak annyit néz, hogy Magyarország, utána úgyis a magyarok szállítják ki. A feladó címét meg írd az ottani ország rendszere szerint.

Ha Magyarországra küldöd, akkor nyilván magyar formátum szerint. Hiszen a külföldi ponta csak annyit néz, hogy Magyarország, utána úgyis a magyarok szállítják ki. A feladó címét meg írd az ottani ország rendszere szerint.
A kérdező hozzászólása: De pont ezaz hogy a feladó címénél nem tudom hogy szokták az ottani országban..:) Mi van ha Angliából kell írnom Franciaországba mondjuk? A francia címet megadják, de az angoloknál nem tudom mi a megfelelõ forma. Vagy ezt is tudni kéne?
Egy angol nyelvvizsgán alap, hogy tudod az angol levélcímzést, pont ez a lényege, hogy ilyenekre is kiterjed, nem csak a szókincsre vagy a nyelvtanra.
Az angol levélcímzés ilyen: David Baker 2 Dene Mansions Dennington Park Road NW4 IAY
Én leveleztem egy ideig egy brit diákkal. Feladóként mindig a házszám-utca állt legelöl. Utána jött a helység, az alatt pedig a megye/kerület neve szerepelt. Legalul volt az irányítószám. Illetve oda volt írva még, hogy G.B.
A kérdező hozzászólása: Na jó de nehogymár az összes városnak tudjam az irányítószámát..:) ) Vagy nah most magamtól írjak egymás mellé pár betût meg számot? Szóval mi az általános forma akkor? (pl Magyarországon 4 számjegy) Bocsi lehet csak én vagyok reménytelen eset de foglalmam sincs hogy van és már elegem van egészbõl..:) )
Nem tudsz megnézni pl. egy "Angol levelezés" c. kiadványt? Azokban szoktak lenni minta levelek, címzéssel együtt. Címzésnél is a címzett kerül legelülre. A címnél pedig arra kell vigygázni, hogy elõször írod a házszámot, utcát, az az alatti sorba a várost és utána az irányítószámot.
Briteknél egyébként az ir. szám nem négy számjegyû, hanem hat.- És nem csak számok, hanem kombináció betûkbõl és számból. Ennyit elég ha megjegyzel.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat, igazából pont erre voltam csak kíváncsi hogy ha annyit tudok hogy 6 jegyû és betûkbõl és számokból áll akkor az elég-e..:) Remélem menni fog..:)

Kivancsi vagyok, hogy az hogy lehet hogy instagramon vannak emberek akiknek több 100 v.1000 követője meg lájkoloja van? Nade ezt hogy a tökömbe tudják elérni? ! :D

De tényleg nagyon kivancsi lennék mert elképzelni se tom. a sztároknál még ok de az atlag embereknél na azt hogy..:D

Legjobb válasz: Egyrészt vannak, akik nagyon jó képeket csinálnak, másrészt vannak akik az ilyen oldalakat használják: http://insta-train.biz/ - ez elméletileg olyan vonatozásszerûen mûködik, aki feliratkozik ide, az követõket szerezhet, akik ugyancsak követõket akarnak szerezni, s így tovább.

Egyrészt vannak, akik nagyon jó képeket csinálnak, másrészt vannak akik az ilyen oldalakat használják: http://insta-train.biz/ - ez elméletileg olyan vonatozásszerûen mûködik, aki feliratkozik ide, az követõket szerezhet, akik ugyancsak követõket akarnak szerezni, s így tovább.
A kérdező hozzászólása: á mar értem. köszi!:) )
A kérdező hozzászólása: azt elfelejtettem oda irni, hogy ultimate teamre gondolok
Hali, talán ez segit: http://www.fut-tippek.com/ sok sikert


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!