Találatok a következő kifejezésre: Hogyan tudja a számítógép (561 db)

Androidos Szókeresőt hogyan tudom a számítógépemre feltenni?

Legjobb válasz: Androidos OS-et teszel fel a számítógépedre, már ha azt támogatja, mondjuk virtualbox alatt.

Androidos OS-et teszel fel a számítógépedre, már ha azt támogatja, mondjuk virtualbox alatt.

Hogyan tudok a számítógépen a google play áruházhoz telefont adni?

A gondom az lenne, hogy létrehoztam a google fiókot és beléptem a markettra. Viszont a marketról nem tudok letölteni mert az írja nincs eszköz csatlakoztatva. Hogyan tudnék csatlakozni?

Legjobb válasz: Bekapcsolod a telefonod, ha még nincs akkor csinálsz egy google fiókot, belépsz. A számítógépen frissíted az oldalt és kész.

Bekapcsolod a telefonod, ha még nincs akkor csinálsz egy google fiókot, belépsz. A számítógépen frissíted az oldalt és kész.
A kérdező hozzászólása: Megcsináltam de így sem jó.
A telefonon egyszer legalább lépj be a Play-be.
A kérdező hozzászólása: az már megvolt, telefonon tudok letölteni de a számítógéprõl nem tudok letöltést indítani. Lehet az oka, hogy régebbi és ott mér a market van a telón és nem a play?
Nem kellene befolyásolnia, az csak az ikon neve, de ugyanoda visz.

Hogyan tudom a számítógépet úgy összekötni a TV-vel, hogy csak azt akarom hogy kint a TV képernyőn az menjen ami a számítógépen?

Legjobb válasz: HDMI kábel egyik végét a videokártyába, másik végét a TV-be, majd Win+P-vel engedélyezed a TV-t, ha szükséges. Ez a mai gépekre és TV-kre vonatkozik. Régi cuccon kicsit bonyolultabb.

HDMI kábel egyik végét a videokártyába, másik végét a TV-be, majd Win+P-vel engedélyezed a TV-t, ha szükséges. Ez a mai gépekre és TV-kre vonatkozik. Régi cuccon kicsit bonyolultabb.


Hogyan tudom a számítógép monitorról a képet átküldeni egy TV képernyőjére?

Legjobb válasz: Inkább magáról a számítógéprõl célszerû. Ehhez az kell, hogy legyen a számítógépnek olyan kimenete, amilyen bemenete van a TV-nek. Pl.: HDMI kimenet - HDMI bemenet. SVideo kimenet - SVideo bemenet (illetve vannak kábelek, konverterek más formátumhoz is, RCA, Scart) A modernebb tévéken eleve van PC bemenet is. A modernebb videokártyákon sokszor több kimenet található.

Inkább magáról a számítógéprõl célszerû. Ehhez az kell, hogy legyen a számítógépnek olyan kimenete, amilyen bemenete van a TV-nek. Pl.: HDMI kimenet - HDMI bemenet. SVideo kimenet - SVideo bemenet (illetve vannak kábelek, konverterek más formátumhoz is, RCA, Scart) A modernebb tévéken eleve van PC bemenet is. A modernebb videokártyákon sokszor több kimenet található.
A kérdező hozzászólása: Szarok rá , túl bonyolult, nézem tovább ahogy eddig.
Kedvezõ esetben igen. De még mindig nem válaszoltál a kérdésekre. Addig beszélgethetünk az idõjárásról is, meg mindenrõl, csak nem kerülünk közelebb a megoldáshoz.
A kérdező hozzászólása: Egyszerüsítsük le a kérdést. Kedvezõ esetben egy darab megfelelõ kábellel megoldható ?
A kérdező hozzászólása: Mit jelent az hogy videókártya ?
Elsõként: TV típusa (pl. Samsung UE40D6100 vagy LG M2262DP-PZ vagy Sony KDL40EX520). Általában rá van írva a készülékre. Illetve a számlára. De az is elég, ha felsorolod, hogy milyen csatlakozók vannak rajta. (Felsoroltam a lehetõségeket, csak rá kellene keresni a Google-ban.) A videokártyánál is elég, ha tudod a csatlakozókat. Lásd: http://www.muszeroldal.hu/assistance/videocsatlakozas.pdf http://www.cable-trader.co.uk/computer_to_tv_finder.php Ha nem megy, akkor legalább csinálj egy fényképet a TV csatlakozóiról, meg a számítógép hátsó részérõl (ahol a monitorból érkezõ kábel beérkezik a gépbe.)
A kérdező hozzászólása: Mi az hogy VDIA aTI HOL LEHET EZTB MEGNÉZNI ?
Igazad van. Mégiscsak add fel. (Ha már egy egyszerû kérdés megértése sem megy, akkor ez sem fog.)
A kérdező hozzászólása: Sokérintkezõs stekker, kapocsléc ami két csavarral van rögzítve a plazmamonitorhoz. Asztali PC MÁSFÉL ÉVE VETTEM AKKOR VADIÚJ VOLT.
Ne add fel, hanem mond meg milyen típusú tévéd van. Azt csak meg tudod nézni. A videokártyáról sem tudsz semmit? (NVidia? ATI?) (Apropó: Laptop vagy asztali gép? Ha tudjuk a laptop típusát, akkor abból kiderül a videokártya típusa is.)
A kérdező hozzászólása: Feladom
Pedig az nem árt, ha kicsit utánaolvasol a témának legalább annyira, hogy felismerd a megfelelõ csatlakozókat (S-Video, Scart, RCA, D-Sub, DVI, HDMI). Konkrétabb választ akkor tudunk adni, ha ismerjük a TV pontos típusát, illetve a számítógépben található videokártya pontos típusát.
A kérdező hozzászólása: KIcsit szájbarágósabban kérlek, mert laikus vagyok nem értem a rövidítéseidet.
Monitorról sehogy, mivel azokon nincs kimenet általában. Viszont a legtöbb VGA karin van már megfelelõ kimenet (általában S-Videó vagy RCA), ezekkel át tudod vagy egybõl a TV-re, vagy valamilyen más eszközön keresztül (megfelelõ DVD lejátszó, videó, beltéri, stb.) a TV-re a képet.
Mi bonyolult könyörgöm? Lefényképezni a géped hátsó oldalát? Vagy megnézni, a TV-n található cetlin a használati útmutatóban vagy a számlán, hogy milyen márkájú és típusú? Vagy az elõzõekben megosztott linkeknél megnézni, hogy a TV hátsó, oldalsó részén található csatlakozók vajon melyikre hasonlítanak? (Amit küldtem linket ott van a nevük meg a fényképük is. Elég eltérõen néznek ki, nehéz összekeverni.)

Hogyan tudom a számítógépen sztereóról monóra állítani a hangot?

Realtek HD audio manager van a gépen. Esetleg ha van ilyen lejátszó amin tutira lehet, az is érdekelne :)

Legjobb válasz: Op rendszertõl is függ, hogy milyen utvonalon tudod. Megadnád?

Op rendszertõl is függ, hogy milyen utvonalon tudod. Megadnád?
A kérdező hozzászólása: Windows xp sp3 van a gépemen :)
1./ Az XP op. rendszerben: Ezen a linken gustty55 válaszából megtudod: http://pcforum.hu/tudastar/59812/Stereo+To+Mono.html 2./ Csak lejátszásoknál pedig igy, ha az alapértelmezett lejátszód a Windows Médiua Player: http://pcforum.hu/tudastar/93285/Sztereo+helyett+MONO-ra+all.. http://windows.microsoft.com/hu-HU/windows7/Change-bass-ster.. Nekem w7-em van, de sokat keresgéltem ezért a válaszért, megérdemlek egy zöld kezet!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm :)
Egy zöld kezet adhatnál

Hogyan tudom a számítógép újratelepítése után újra seedelni az eddig letöltött fájlokat bittorentban?

Csak a C-t formáztam igy a bittorrent is odaveszett, de a D-n ott vannak amiket letöltöttem.hogyan birom újra elinditani ezeket?

Hogy tudom a számítógép teljes képét lcd tv-re kitenni?

hd4830,win xp,full hd lcd tv,hdmi-dvi kábellel összekötve,csak az asztal hátterét rakja ki,vagy a film képét ha áthúzóm,hogy lehet azt csinálni hogy pl a böngész? képe(youtube)is kinn legyen?egyszer sikerült már hogy a monitoromon ami 1024x768-on van,illetve a tv-n is ugyanazt a képet láttam,de valamit elállítottam.

Hogy tudom a számítógépem merevlemezét újra formatálni ha nincs meg a sz-gép cédéje?

Legjobb válasz: Miért akarod formatálni? És addig ne kezdd el, amíg nem kerítettél egy mûködõ oprendszer-dvd-t! Meg amíg nem tudod, hogy hogyan kell egy rendszert feltelepíteni. Leírhatnám, hogy mit kell írni, és hova (formázáshoz nem kell a "CD") de akkor nagyon hamar gép nélkül maradnál, mert nem tudnád utána elindítani.

Miért akarod formatálni? És addig ne kezdd el, amíg nem kerítettél egy mûködõ oprendszer-dvd-t! Meg amíg nem tudod, hogy hogyan kell egy rendszert feltelepíteni. Leírhatnám, hogy mit kell írni, és hova (formázáshoz nem kell a "CD") de akkor nagyon hamar gép nélkül maradnál, mert nem tudnád utána elindítani.
töltesz le a NET-rõl egy Op. Rendszert, (pl. XP-t) kiírod CD-re és arról boot-ols, Ha elindul az XP telepítése a TELJES telepítést, választod ki. Amikor kéri, megadod az új partíció méreteket, és NORMÁL FORMÁZÁST indítasz el.
ha nincs CD/DVD meghajtó, pendrive-ról: http://www.google.hu/search?sourceid=navclient&hl=hu&ie=UTF-..

Hogy tudom a számitógépen beállitani, hogy az előzményeket meddig tárolja?

Legjobb válasz: A böngészóben tudod beállítani. Abból meg nem írtat, milyet használsz, de böngész a beállítások alatt, ha tudsz olvasni, elbírsz vele.

A böngészóben tudod beállítani. Abból meg nem írtat, milyet használsz, de böngész a beállítások alatt, ha tudsz olvasni, elbírsz vele.
A kérdező hozzászólása: Windows Internet Explorer
cseréld le mozzillára, aztán majd írj ki még 1 kérdést. üdv


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!