Találatok a következő kifejezésre: Hogyan tudják a (4334 db)

Inkább úgy fogalmaznék, hogy ne menj olyan gitártanárhoz, aki nem tanít meg kottát olvasni.

Mit csináljak hogy tudjak a lánnyal beszélni?

Nagyon ritkán látom és így nincs alkalmam beszélni vele. Írtam neki hogy szeretnék vele beszélni majd de úgy vettem észre hogy csak halogatja.

Legjobb válasz: Valószínûleg nem akar tõled semmit. Ne azt írd, hogy majd szeretnél vele beszélni, hanem hogy találkozzatok. Mondj neki idõpontot,hova mennétek. Ha nagyon nem akar belemenni, vagy mindenre azt mondja, hogy "ekkor pont nem érek rá", akkor hagyjad.

Valószínûleg nem akar tõled semmit. Ne azt írd, hogy majd szeretnél vele beszélni, hanem hogy találkozzatok. Mondj neki idõpontot, hova mennétek. Ha nagyon nem akar belemenni, vagy mindenre azt mondja, hogy "ekkor pont nem érek rá", akkor hagyjad.

Sony Ericsson xperia mini telefonnal hogyan tudnék otthoni vezeték nélküli hálózatra csatlakozni, hogy tudjam a telefonnal kezelni az asztali gépen megosztott mappákat?

Addig eljutottam, hogy wifin kereszt?l van kapcsolat és az asztali gépen látom a telefon adatait. Ezt akarom elérni csak fordítva.

Legjobb válasz: Indítasz egy web- vagy FTP szervert.

Indítasz egy web- vagy FTP szervert.
A kérdező hozzászólása: Kicsit részletesebben. Hogyan csináljam, mert az otthoni hálózaton a két gépem látja egymás merevlemezét és mindkettõn win7-t van. Ezeken egyszerû volt összelõni de a mobilt nem tudom rávenni, hogy lássa a két gép megosztását
Ezt olvasd át. Én a SwiFTP-total commander párost használom. http://androlib.blog.hu/2011/09/08/minek_a_kabel_file_kuldes..
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ. Szétnézek ezen az oldalon.


Gta San Adreas-nál be lehet állítani, hogy tudjak a nyilakkal menni autóvezetésnél is?

Nem érzek rá a W,A,S,D betűkre,főleg azért,mert bal kézzel ügyetlen vagyok. Válaszotokat előre is köszi! :-)

Legjobb válasz: Fõmenü-Beállítások és ott az irányításoknál tudod átállítani:)

Fõmenü-Beállítások és ott az irányításoknál tudod átállítani:)

Hogyan tudjam a barátom elvesztését feldolgozni?

Egy hete elhunyt a párom, hirtelen szívmegállásban és 19 évesen, előtte napon még együtt voltunk, reggel kapom a hívást hogy elment. Másfél évig együtt voltunk, én egy zárkózott személy vagyok és pont mellette tudtam önmagam lenni, benne bíztam a legjobban, neki mondtam el minden bánatomat és boldogságomat.. És bármilyen furcsa is később nem akarok más mellett lenni, voltak már más kapcsolataim de ő volt az igazi.. És úgy érzem még mindig hozzá tartozom.. L/18

Legjobb válasz: Nagyon sajnálom. :(

Nagyon sajnálom. :(
Sajnos ezt csak az idõ tudja begyógyítani! Részvétem! :(
Nekem is részvétem a történtek miatt! Elõször is, az a legfontosabb, hogy megnyugodj egy kicsit, utána el kell foglalnod magad más dolgokkal, például tanulással, stb. Akármilyen nehéz ez, de az élet megy tovább!
Részvétem, volt ennek valami elõjele?
Én mikor elvesztettem valakit, aki hasonlóképp ennyire fontos volt az életemben, minden erõmmel arra koncentráltam, hogy ha nem lett volna, kevesebb lennék. Másfél év? Most borzasztóan fáj? Jobb lett volna, hogyha meg se ismered? Nem fájna, de nem lenne másfél boldog éved ami esetleg felnyithatja a szemed arra, hogy amit adott az egy kulcs. Kulcs arra, hogy amit õ elõhozott fáradtságos munkával, amiért szeretett, azt láthassa más is. Hogy miért vagy különleges. Ha visszazuhansz önmagadba, netán még jobban, akkor ezen a Földön elkövetett cselekedeteit teszed semmissé. Mintha nem is létezett volna. Ne új kapcsolatra gondolj. Elõször ezt tisztázd önmagadban, hogy a fájdalom haragvó tengerébe be tudsz e lopni egy kis napfényt.
Szia! Õszinte részvétem! Meg tudom érteni mit érzel, gondolsz. Hisz ilyenkor az emberben összedõl minden, nem találja helyét. Ez természetes, hogy most nem is tudnál másra gondolni. De ahogy az elõttem szóló is írja, csak az idõ segíthet. Elhiszem, hogy nehéz, de valahogy foglald le magad. Tudok egy tippet adni. Lehet babona vagy sem, de hallottam több helyrõl is, filmben is, hogy aki enyhíteni akarja fájdalmát, írjon egy levelet az illetõnek, párjának, elég akár egy szó is, és el kell égetni, a szél pedig széthordja a hamut. Ez után könnyebb lesz elviselni az egészet, feldolgozni. Senki sem tudhatja mit hoz a holnap. Légy erõs :)
Részvétem, sajnálom:( Nem tartozik rám, de megkérdezhetem, hogy TheJustMathew youtubeosról van szó?
Majd lesz más. Ne rinyázz!

Mit csináljak? Hogyan tudjak a tanulmányaimra koncentrálni?

Apám gyerekkoromban nézett engem maszturbálás közben, rengeteget terrorizált, rámnyitott a wc-n, a fürdőszobában, élvezte, hogy védtelen vagyok. Anyám semmit sem tett azon kívűl, hogy eláraszt pénzzel és ruhákkal. Nem akarta otthagyni apámat pedig tudta, hogy milyen. Később rossz társaságba kerültem elég rossz dolgokat éltem át. Most új életet kezdtem, most fogom kezdeni a főiskolát de apám még mindig itt van. Amugy jól nézek ki és a képességeimmel sincsenek problémék de egyszerűen nem tudok koncentrálni a dolgaimra, mert ídőszakonként nagyon erősen feltörnek ezek az emlékek. Nagyon bizonytalan vagyok az emberekkel és rosszul érzem magam köztük. Frusztrált vagyok és az emberek "kicikiznek emiatt".

Legjobb válasz: Feljelentés? Pszichológus?

Feljelentés? Pszichológus?
Szia ! :) Ténleg a legjobb indulatból mondom, ezen nem fog tudni segíteni senki itt, csak egy specialista (ha tudod mire gondolok). Menj el egy nagyon jóhoz (ahogy látom a pénz nem akadály) és adj a lelki világodra ! :)
A kérdező hozzászólása: nincs semmi bizonyítékom. pszichológus lehet jó bár helyettem nem hinném, hogy megtudja oldani a dolgaim. azt elfelejtettem leírni, hogy szerintem antiszociális vagyok és agresszív de mindenképpen el akarom végezni az iskolát és nem akarok bûnözõ lenni csak elég nehéz az emberek között.
A kérdező hozzászólása: 2es: igen szerintem is ez lesz a megoldás:)

Samsung galaxy s4-hez mi kell, hogy tudjon a pc-vel beszélni?

leszedtem már a Kies progit,de nem ismeri fel ha bedugom az USB-t mi kell még hozzá?

Legjobb válasz: Semmi sem kell alap esetben csak egy jól mûködõ,rendszeresen frissitett win7 vagy 8.

Semmi sem kell alap esetben csak egy jól mûködõ, rendszeresen frissitett win7 vagy 8.
Egyszerûbb is kábellal.
A kérdező hozzászólása: de nem találok olyan progit vagy illesztõprogramot amivel menne amikor rádugom a gépre akkor valami Mp65xx-nek ismeri fel az eszközt de tovább nem jut
A kérdező hozzászólása: bocs MT65xx
A kérdező hozzászólása: na a RealPlajer az felismerte :)
"Egyszerûbb is kábellal." Ez valami vicc? :D Egyszerûbb, mint ha automatikusan felmásol minden képet, videót, anélkül, hogy bármit csinálnál? :)
Szerintem csak pár megáig jó a felhõ szolgáltatás. Nagyobb fájloknál gyorsabb a hagyományos módszer.
Nagyobb file-oknál is megy szépen wifin, de nem is érdekel mennyi idõ, mivel semmi dolgom vele. Megérkezek haza, a telefon magától kapcsolódik a hálózatra és feltölti a dolgokat, amíg én pl kajálok. A gépet be se kapcsoltam, nem dugdostam kábeleket, nem keresgéltem a képeket, videókat nem csináltam semmit.
A kérdező hozzászólása: és ha máshova mész akkor is feltölti ahol épp van wifi?:D vagy mi? ebben én ujj vagyok amúgy sikerült, nem tudom mit szedtem le hozzá de most megy:D
A kérdező hozzászólása: nincs wifim usb-n keresztül tudom használni
Semmit nem kell dugni sehova. Alap (ha már egy csúcs készüléked van), hogy használsz egy cloud szolgáltatást. Így a képeid videóid automatikusan szinkronizálódnak. Egyébként is eléred a telefont wifi-n keresztül, pl az AirDroid nevû alkalmazással.
A kérdező hozzászólása: nekem XP van :/ ahhoz sem kell semmi?
Hogy jön össze az elavult xp meg a csúcs kategóriás s4? xD Nem biztos hogy menni fog, de xpnél még jobban számit, hogy friss e a rendszer.
Hát attól még mûködnie kéne. :D Legalább sp3-as?
A kérdező hozzászólása: igen sp3-as szóval akkor így nem fog menni?
Szerintem jobban jársz ha felteszed a Win7-et:D
A kérdező hozzászólása: ismit kérdeztem és õ is ezt mondta, de még megkérdi :/ hát az nagy szívás lenne most...
Miért is lenne szívás?
A kérdező hozzászólása: nem úgy szívás csak nekem nincs bajom az xp vel
Igen, feltölti. Nem csak wifin, ha korlátlan mobilneted van, akkor azon is mûködik, de én csak wifin használom. Talál wifi hálózatot és fel is tölti egybõl a netes tárhelyedre. Pl külföldön. Aztán meg tudod osztani az egész mappát, ha valakinek meg akarod mutatni, vagy ha nincs hely a telódon, le is törölheted, mert úgy is megvan a felhõben. Szerintem a legjobb, legkényelmesebb megoldás.

Otthoni torrent szerverként működő NAS-t el tudok érni távoli asztalként vagy hasonló módon, hogy tudjam a letöltéseket irányítani?

Legjobb válasz: Minden gépet el lehet írni távolról, csak megfelelõ programok kérdése.

Minden gépet el lehet írni távolról, csak megfelelõ programok kérdése.
Ugyan úgy tudod elérni, mint ha a hálózaton belül lennél. A megfelelõ portokat kell kinyitni a routeren. Mivel a NAS-ok nagy része linux alapú, valszeg SSH fog neked kelleni.

Androidos telefonommal meg lehet csinálni valahogy, hogy tudjak a blog.hu-n blogolni?

Be tudok jelentkezni, olvasni is tudom a blogomat, de írni nem enged.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!