Találatok a következő kifejezésre: Hogyan tudhatom hogy az illető aki (3 db)

Honnan tudhatom meg, hogy szimpatikus vagyok-e az illetőnek, akivel beszélgetek társkeresőn? Mikor és ki dobja be a találka ötletet?

Köszönöm

Legjobb válasz: Részemrõl az a tapasztalat, hogy a fiúknak nem szabad, mert folyton csak megijednek emiatt... de már nem is érdekel, sz.rok bele az egész g..ci társkeresésbe, csak a reménytelenség, fájdalom és levegõnek nézés jut...hát ebbõl akkor inkább nem kérek... Ha nem kell egy rendes, érzelmes srác senkinek, akkor menjetek csak azokhoz a sokszor számotokra is elérhetetlen "jófiúkhoz"... Csak nem biztos h azt kapjátok amit elvárnátok! 28f

Részemrõl az a tapasztalat, hogy a fiúknak nem szabad, mert folyton csak megijednek emiatt... de már nem is érdekel, sz.rok bele az egész g..ci társkeresésbe, csak a reménytelenség, fájdalom és levegõnek nézés jut...hát ebbõl akkor inkább nem kérek... Ha nem kell egy rendes, érzelmes srác senkinek, akkor menjetek csak azokhoz a sokszor számotokra is elérhetetlen "jófiúkhoz"... Csak nem biztos h azt kapjátok amit elvárnátok! 28f

Hogyan tudhatom meg hogy az illető aki nyomul rám a neten (iwiw) hova valósi valójában, honnan ír?

szerintem a pasim akar leesztelni hogy h?séges vagyok e, rákéreztem és taadja. Állítólag eg lehet tudni hogy az adott regisztráció vagy épp üzenet honnan, mwlyik hálózatbl bagy honnn jött. Ezt hogyan kell? Köszi ha segítetek! :)

Legjobb válasz: jaj, nhl elütöttem, bcsika ezért X)

A kérdező hozzászólása: jaj, nhl elütöttem, bcsika ezért X)
Hát azt az infót csak az iwiw üzemeltetõi ismerik, de õk egy ilyen piszlicsáré ügy miatt nem fogják ezt kiadni neked. Az iwiwen annyit tudsz meg egy emberrõl, amennyit az adatlapján õ beállított magának. Ennél többet csak egy kiadós beszélgetés során tudsz kiszedni belõle. Ha nacson elszánt vagy, esetleg megkeresheted a "háta mögött" az iwiwen bejelölt ismerõseit, bár ez szerintem már überciki is lehet.
a nyomozgatás helyett nem lenne egyszerûbb, ha figyelmen kívül hagynád, és az üzeneteit elolvasás nélkül törölnéd?
nézd meg ki küldte neki a meghívót, hátha ismered, vagy tényleg az ismijei közt nézz szét, hátha az elárul vmit róla..
A kérdező hozzászólása: Jól van már na..... :_( Csak kérdeztem.
Elõször is ki kéne deríteni az illetõ IP címét, de azt az iwiw úgyse adja ki, szóval halott ötlet...
Igen, max ráveheted, hogy írjon regisztrálatlanul egy cikket a wikipédiába a moroncskos furunkulagennyrõl, merthogy ott ilyen esetben megadják a szgép azonosítóját, bárki láthatja... x)
bemész és ki van írva az ajtó mellé, de elvileg a portán is van egy jegyzék


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!