Találatok a következő kifejezésre: Hogyan tudhatom hogy az új, (7 db)

Xbox360-ra honnan tudhatom, hogy melyik játékok azok amiket már csak az új frissités visz, és 97%osra kell kiírni, azaz az új dl írással?

Van erről egy lista, vagy esetleg egy oldal ami érthetően leírja? Pl:a forza4 megy még a régi írással csak mert az nfs:the run már nem lehet így kiírni és a gépem se viszi azt hiszem tavaly év elején lett frissítve kb januárban.

Hogyan tudhatom meg, hogy az új, linux-szal felszerelt otthoni számítógépemben van-e hangkártya?

Ha van, akkor hogyan állíthatom be? És ha nincs, akkor honnan szerezhetek be egyet?

Legjobb válasz: Leszeded az oldalát és belekukkantasz... egyébként ha tényleg új a géped, akkor nagy az esély arra, hogy az alaplapra már bele van integrálva.... Linuxon beállítani nagyon nehéz, inkább szerezz be valami windowsot. xp-t vagy vistát. én a vistát ajánlom, mert az elvileg automatikusan felismeri, és nincs vele annyi gond. ne hagyd fönt linuxot, mert az túl bonyolult. Ha nincs benne (amit erõsen kétlek) bármelyik számtechboltba lehet venne pár ezer forinttól.

Leszeded az oldalát és belekukkantasz... egyébként ha tényleg új a géped, akkor nagy az esély arra, hogy az alaplapra már bele van integrálva.... Linuxon beállítani nagyon nehéz, inkább szerezz be valami windowsot. xp-t vagy vistát. én a vistát ajánlom, mert az elvileg automatikusan felismeri, és nincs vele annyi gond. ne hagyd fönt linuxot, mert az túl bonyolult. Ha nincs benne (amit erõsen kétlek) bármelyik számtechboltba lehet venne pár ezer forinttól.
kedves válaszadó! ne azt mondd, hogy milyen más rendszert használjon, mert nem ez volt a kérdés! ha nem tudsz érdemben felelni, ne zavard össze a kérdezõt! miért kell mindenáron beleszólni, ha lövésed sincs a témáról? a hangkártya: könnyen eldöntheted, ha megnézed a géped hátulját. ha vannak ott kis kerek kivezetések (mint amilyenbe a discman fülesét kell dugni) akkor az a hangkártya. új gépben majdnem biztos, hogy van. a beállítás tényleg nem olyan egyszerû, mint windows alatt, de nem is lehetetlen. típustól függ. ha valami fórumon utánalesel, és megadod a pontos paramétereket, ott biztosan tudnak segíteni. ennyi információ alapján érdemben itt nem kaphatsz választ.
köszz.. ez azé hogy lövése sicns a témáról 1 kicsit durva :) miylen kerek kivezetés? Talán kis-jack aljzat.különben tényleg mp3-as feeling elmondta neki mire számíthat, az "alaplapra bele van integrálva", az új gépeknek a 90%-nál így van, a kövi kérdése hogyan állíthatja be? õ erre mondta hogy linuxon nagyon nehéz, szinte lehetetlen beállítani, ezért rakjon fel 1 új oprendszert a vistát mert az beállítja magának automatikusan ... és ha ennyire új felhasználó akkor meg tényleg ne a linuxot kezdje használni, mert azzal az életben semmire se fog menni... jah meg ott vannak azok a gépek amiknek ott van a jack aljzat csak még nincs bekötve
Igaza van elõttem hozzászolónak... Ne hogy már egybõl a közepébe ugorj... a linux-ot nehéz használni elsõnek valami Windows marhaságót rakjál fel és tanuld megkezelni! amugy nem nehéz ott se ha van hozzá DRIVER a hangkártyához.. én 1 éve vettem a gépet és már volt integrálva bele videokáryta meg hangkártya megminden! igaz VIA alaplap... na mindegy a lényeg elsõnek kezd lejebb és ha már profin tudod kezelni a MS windows akkor jöhet a linux... (különbe a linux a legjobb de a legnehezebb kezelni!)
lspci (http://en.wikipedia.org/wiki/Lspci)

Honnan tudhatom, hogy a kutyám 11 hónapos nem bántaná az új kiskutyát kb 11 heteset?

Legjobb válasz: Szerintem onnan, hogy eddig te nevelted és ismered a viselkedését. Mivel rendesen szocializáltad, ezért találkozott eddig rengeteg mindenféle korú, nemû és fajtájú idegen kutyával. Ezekben a helyzetekben korrigáltad a helytelen viselkedést és megerõsítetted a helyeset. Amennyiben mégsem így történt, akkor teljesen felesleges neked mégegy kiskutya.

Szerintem onnan, hogy eddig te nevelted és ismered a viselkedését. Mivel rendesen szocializáltad, ezért találkozott eddig rengeteg mindenféle korú, nemû és fajtájú idegen kutyával. Ezekben a helyzetekben korrigáltad a helytelen viselkedést és megerõsítetted a helyeset. Amennyiben mégsem így történt, akkor teljesen felesleges neked mégegy kiskutya.
Onnan, hogy egy normális kutya nem bánt kölyköt.
A kérdező hozzászólása: Szocializációja megvolt. Csak durván játszik mivel nagytestû a nagy mancsával gyakran odacsap más kutyáknak.


A Gmail-nek az új rendszerében hogyan tudhatom meg, hogy hány olvasatlan levelem van mondjuk a közösségi fülben?

Az újakat látom, de az nem az olvasatlan, és elég rossz, hogy rákattintva eltűnik. Be lehet állítani hogy az olvasatlant mutassa az új helyett? vagy mindkettőt? vagy hogy máshol mutassa?

Legjobb válasz: nincs ilyen beallitas, tehat nem.

nincs ilyen beallitas, tehat nem.

Tudható már, hogy milyen videókártyák jönnek 2011-re? Esetleg a mostaniaknak csökken e az áruk? Most van egy GT240-em, de jővőre szeretnék egy újat. Ha minden igaz Sapphire Radeon HD5670 512mb DDR3.23. 000ft most. Jővőre nemtudom mennyi. Megéri?

Legjobb válasz: Hát, azt nem lehet tudni, hogy milyenek jönnek majd ki. Naponta készítenek új fejlesztést. Amit ma megveszel, az holnap "elavult" lesz( képletesen) Szerintem várd meg, hogy milyen lesz akkor a választék amikor vásárolni akarsz, meg hogy mennyi pénzed van rá, stb.

Hát, azt nem lehet tudni, hogy milyenek jönnek majd ki. Naponta készítenek új fejlesztést. Amit ma megveszel, az holnap "elavult" lesz( képletesen) Szerintem várd meg, hogy milyen lesz akkor a választék amikor vásárolni akarsz, meg hogy mennyi pénzed van rá, stb.
Õsszel fog kijönni a HD6xxx széria ez fix.A nVidia pedig továbra is gyártja az értelmetlen karikat (kivéve a GTX460at)
Az AMD idén októberben dobja piacra a Radeon HD6000-s sorozatot. A nVidia tovább bõvíti a 400-as szériát, most õsszel a GTS450-nem, majd sorban a belépõszintig. A GT240-et én nem cserélném HD5670-re. 10-30% a különbség az 5670 javára, attól függõen, hogy a te kártyád DDR3-as, vagy DDR5-ös. Ha cserélni akarsz akkor inkább 5750, vagy várd meg a 6670-et.
Az NVIDIA sem gyárt értelmetlen dolgokat. Az, hogy te nem látod az értelmüket nem az õ hibájuk. :) Az év vége fele (vagy akár hamarabb is, de semmi sem biztos) jönni fog a GeForce 500-as széria, és ezzel le fognak esni a 400as széria árai... Ugyanez lesz az AMDnél is, jönni fog a 6000es széria is. :D Mindkettõ nagyon jónak ígérkezik (bár még várnunk kell, hogy megtudjuk melyik lesz a jobb). Ha jövõre szeretnél újat venni, akkor még várj, határozottan csökkenni fog az áruk.
Hoppá tévedtem, a GTX500asok csak jövõre jönnek. :) )
A HD6000 egy ráncfelvarrt, javított optimalizált HD5000 lesz. Kb mint az elõzõ szériában a 4890 és a 4770. Annyi, hogy most minden szinten javítanak valamit. A Geforce 500-asokról még kósza pletykák sincsenek, mivel több mint fél évet késett a 400 is, és még ezzel sem fedték le a teljes piacot. Az év végére lefedik ezzel a szériával az a belépõszintet és az alsó-középkategóriát, és kiadják az 512 CUDA magos csúcskártyát, meg valószínûleg elõbb utóbb egy teljes értékû GF104-re épülõ kártyát is. A GTX470 és 480 pedig tényleg felesleges kártyák. Erõsek, de minden mást, amit egy kártyánál le lehet szúrni, azt elszúrták.
A kérdező hozzászólása: Hát úgy akarom, hogy eladom olyan 15.000-ért, oszt utána venni egy újat. Amúgy DDR3.

Honnan tudhatom meg, hogy milyen vírusírtó van a gépemen? (új gép) Tudom, hogy van rajta, csak azt nem hogy milyen.

Legjobb válasz: Az asztalon vagy a tálcán biztos van ikonja. De ha futtatásnál beírod azt hogy: msconfig, megtudhatod hogy mik indulnak el a gépeddel, így láthatod a vírusírtód is.

Az asztalon vagy a tálcán biztos van ikonja. De ha futtatásnál beírod azt hogy: msconfig, megtudhatod hogy mik indulnak el a gépeddel, így láthatod a vírusírtód is.
XP alatt: Vezérlõpult -> Biztonsági központ ->Vírusvédelem, klikk a jobb oldalon a lefele mutató kettõs nyílra, erre megmutatja a telepített szoftver nevét és verzió számát.
A kérdező hozzászólása: 2.válaszoló: nekem erre azt írja, hogy elavult a vírusírtóm. Akkor nem is véd? h ilyet futtatok le, akkor ki sem szûri a tényleges vírusokat??????
azonnal frissítés, (Update) az eredeti Honlapról! Az elavult víruskeresõ = a nullával! (nem ismeri fel, az adatbázisában lévõnél újabb, férgeket!)

Egyszer már voltam egy srácba szerelmes de akkor azt mondta nem jön össze. De most újra beléhabarodtam és úgy érzem hogy most õ is. Honnan tudhatom meg?

7-es vagyok. Értelmes válaszokat ha lehet köszi :)

Legjobb válasz: 7.-esen nem igazán gondolom,hogy szerelmes vagy

7.-esen nem igazán gondolom, hogy szerelmes vagy
A hetedikesen tudnak csak igazán szerelmesek lenni! :) )) Úgy tudhatod meg ha odamész hozzá dumálni é s kipuhatolod mi a helyzet. Reakciók, célozgatások stb...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a második választ és nagyon is igaza van!!!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!