Találatok a következő kifejezésre: Hogyan tudhatom h (25 db)

Felek h mar nem szeret... Hogyan tudhatom meg h meg mindig szeret es erdeklem?

Regebben mindig irt emailt, sms-t minden nap. Ha en irtam elobb mindig rogton igyekezett valaszolni. ez votl az elso gondolata h irjon es ahogy ideje engedte talalkozni velem hacsak meg egy par orara is. Az utobbi egy hetben viszont ha irok sms-t semmi valasz, irok emailt ha vmi munkval kapcs akkor jon csak valasz, ha hivom telefonon akkor mosolyog a hangja tehat orul, de neha erzem zavarban van. Mi lehet a baja?

Legjobb válasz: Segitsetek legyszi!!! Felek h elvesztem de nem tudom h mit tegyek!!!!

A kérdező hozzászólása: Segitsetek legyszi!!! Felek h elvesztem de nem tudom h mit tegyek!!!!
Hát lehet hogy csak dolga van vagy nem tudom a legjobb lenne ha megkérdeznéd tõle , hogy miert nem ir vissza, miert csak akkor ha munkával kapcsolatos ? stb stb sok szerencsét :)
Legjobb lenne ezt szemelyesen megbeszelnetek.Nezz melyen a szemebe es kerdezd meg tole hogy mi is valojaban a problemaja hogy par napja ezt teszi veled.Mond el neki mit erzel, biztosan ertekelni fogja.Kerd meg legyen veled oszinte.Es majd meglatod hogy mit valaszol.Sok sikert :)
Tapasztalatom hogy ha a férfi érzi azt a lányon, hogy szereti és nem fogja elhagyni, már nem teper annyira. Nem mond szépeket, nem ír smseket. Ez az élet rendje, biztonságban érzi magát.
A kérdező hozzászólása: Tegnap kerdeztem tole de ugy vettem eszre h azok csak kifogasok, h dolgozik mert elotte is ugyanennyit dolgozott es ha eppen volt ures ket perce akkor elnezest kerve mindig jott ha megkesve is egy email vagy egy sms. mindig nagyon igyekezett. de a hetvege ota mintha ezt elvagtak volna. Tegnap bementem a munkahelyere h rakerdezek de sajnos nem mertem meg sem nyikkani es tudom h nem jo. ott voltam vagy 3 orat beszeltunk midnenrol de nem. es mar puszit sem adott ugy mint regen kifogas h a kamera latja, erdekes elozo heten nem zavarta a biztonsagi kamera. az olelese sem volt mar a regi nem az a szoros oleles hanem inkabb olyan volt mintha most ismerkedtunk volna meg es ez lett volna az elso randi. Tudom h beszelni kell vele es nem uszom meg csak nem tudom h h kezdjek neki, mert alapjaban veve felos lany vagyok, es felek egy ujabb kudarctol de tudom h igy sem jo... Koszonom a biztatast es ha van vmi otletetek akkor varom!!!!
Hat ez vagy monotonia miatt megunt, vagy valaki masrol van szo.figyelj ha megbantodsz jovbb most mint kesobb, annal fajdalmasabb. Az en pasim is picit ilyen volt, meg zarkozott, es valahogy kifaggattam..Most soka vizsgaja, nehez az egyetem, es ezt neki nehez megosztani a baratnojevel:) Lehet csak stresszes a munkatol, de beszelj vele felelem nelkul.Lehet pont olyan dologrol van szo, amire nem is gondoltal...Sok sikert!

Hogyan tudhatom meg h szeretett e, és hogy gondol e rám?

szakítottunk mert úgy éreztem nem vagyok fontos neki ..nem is igazán értett meg .De én tapasztaltabb voltam és már megedzett engem az élet, ahhoz képest ő kisfiú volt, hiába voltunk egyidősek.Nagyon szerettem.. Csak fontos lennem tudnom h szeretett e, és h azért számított e az együtt töltött idő ,és az sok energia..

Legjobb válasz: Ha azóta is keress vagy próbál keresni..akkor biztos h számítottál neki és szeretett..de ha egyáltalán nem keresett akkor nem..

Ha azóta is keress vagy próbál keresni..akkor biztos h számítottál neki és szeretett..de ha egyáltalán nem keresett akkor nem..
Mi a célod ezzel? Ha most akarod felvenni a kapcsolatot, akkor most beszélj vele......
Ez hülyeség, elsõ. Mindenkinek könnyebb úgy továbblépni, ha megszakítanak minden kapcsolatot...
A kérdező hozzászólása: A konkrét szakítás elõtt próbálkozott ..nem értette. De csak smsben ..akkor is csak a szakítás napján hívott fel és beszéltünk egy órát. Aztán kiharcolta a személyes találkozót, lezárást(nem voltunk sokáig együtt) aminek pont csak annyi értelme volt h engem felkavarjon. Akkor is csak annyit mondott , õ nem ért semmit , õ jól érzi magát így ahogy ez a kapcsolat van..
Akkor mi a kérdés? És fõleg: Mitõl lenne jobb neked, ha gondol rád, és szenved miattad? Felejtsd el, ha már szakítottál vele, õ is ezt próbálja tenni. Inkább hagyd békén...
A kérdező hozzászólása: annyira akartam h mûködjön :( .nem akarom h szenvedjen és rossz legyen neki.Csak ..jól esne tudni h tényleg számított a szeretetem .ennyi.

Hogyan tudhatom meg, hogy ha letöltök egy játékot xbox 360-ra egy külföldi oldaltól, h akkor mit kell néznem a leírásban, h az működjön a boxomon?

Európai box-okhoz elvileg PAL verziónak kell lennie. De azt hol találom a leírásban?? A válaszokat el?re is köszönöm. :)

Legjobb válasz: Én az Xboxsky oldalon vagyok fenn, s ott mindig van egy kis info az adott gemrol. Region: Pal vagy. NTSC vagy Region free

Én az Xboxsky oldalon vagyok fenn, s ott mindig van egy kis info az adott gemrol. Region: Pal vagy. NTSC vagy Region free
Ha nincs jelezve az adott oldalon, akkor kiírás elõtt elindítod az abgx-et, abban meg fogod találni: Ha szerencséd van, akkor azt jelzi (zölden): "Region Code: 0xFFFFFF Region Free"


Hogy tudhatom meg, h tetszem-e egy fiúnak anélkül, h megkérdezném?

Legjobb válasz: Ha õ nem adja valahogy a tudtodra, akkor marad az ismerõs ismerõsének az ismerõsének a faggatása.

Ha õ nem adja valahogy a tudtodra, akkor marad az ismerõs ismerõsének az ismerõsének a faggatása.
A barátaitól, de akkor már mindegy lenne, ha tõle kérdeznéd meg, mikor egyedül van. /Szerintem ez még akkor sem gáz ha nemet mond, ellenben azzal, hogy meg sem tiszteled annyival, hogy szemtõl szembe rákérdezel./
Keresi a társaságod, elhív randizni, mosolyog, ha meglát.
Megkérdezed egy közös ismerõsötöket. Megkérdezed róla egy jó barátját.
Ott áll melletted a Gazsi he. Csörgesd meg oszt kiírja neki.
Életképtelenség a köbön. Lefogadom, hogy egy lány vagy. Saját nevedet tudod? Lakáskulcsodat nem veszíted el? Felismered hol laksz vagy a saját kocsidat? Magadat a tukörben? Lakcímed megvan? Természetesnek hatnak, hülyének nézel, amiért ilyet kérdezek? Akkor a telószámod miért nincs...?
A telefon tulajdonságaiban nincs ott a szám?

Mit jelent, hogy kristály vagy gyémánt vagy indigó vagy csillag gyerek? (és honnan tudhatom h az vagyok-e? )

Legjobb válasz: 1995.03.15. Halak. Érdekel az ezotéria. Van oylan ha nem tanulok akkor is megvan a 3-asom. Nagyon szeretem az állatokat, hiperaktív vagyok, érdekelnek a világegyetemmel kapcsolatos dolgok,érett gondolkodású lány vagyok,nagyon gyorsan változik a hangulatom. Néha magányosnak érzem magam. Néha úgy, hogy nagy "erõs" vagyok. Mindig magamat adom és a véleményemet sem szégyenlem elmondani senkinek. Felvállalom magam.A családomért és a barátaimért bármire képes vagyok. Néha bunkó vagyok(bárcsak azzal aki bunkózik velem), kedves és segítõkész vagyok. Akinek kelllek annak mindig ott vagyok. Ha van valami kérdésed hozzám bátran kérdezd meg =) ha kell valami adat írok még azthiszem egyenlõre elég ennyirólam

Pontosan: a szülõk találták ki, hogy nehogy azt mondják a hiperaktív gyerekre, hogy baj van az idegrendszerével, hanem mondják inkább azt, hogy különleges, meg jobbá teszi a világot meg a szamárnak a fasza. Kérdezõ, te olvastál már olyan oldalt, ahol leírják az "ilyen gyerekek" jellemzését? Én igen, és a második-harmadik mondattól a fejemet vertem a számítógépasztalba, hogy hogy van valakinek képe ekkora a hülyeséget leírni...de komolyan, hogy tud aludni este? :-O Mert ezekrõl lerí, hogy csak kitalált hülyeség az egész... Amúgy honnan tudod, hogy hiperaktív vagy? Pszichiáter mondta?
AMit magadról leírtál jellemzõt kedves kérdezõ az egy pubertás kiscsaj tökéletes jellemzõje. Szóval kamaszodsz.
A kérdező hozzászólása: 1995.03.15. Halak. Érdekel az ezotéria. Van oylan ha nem tanulok akkor is megvan a 3-asom. Nagyon szeretem az állatokat, hiperaktív vagyok, érdekelnek a világegyetemmel kapcsolatos dolgok, érett gondolkodású lány vagyok, nagyon gyorsan változik a hangulatom. Néha magányosnak érzem magam. Néha úgy, hogy nagy "erõs" vagyok. Mindig magamat adom és a véleményemet sem szégyenlem elmondani senkinek. Felvállalom magam.A családomért és a barátaimért bármire képes vagyok. Néha bunkó vagyok(bárcsak azzal aki bunkózik velem), kedves és segítõkész vagyok. Akinek kelllek annak mindig ott vagyok. Ha van valami kérdésed hozzám bátran kérdezd meg =) ha kell valami adat írok még azthiszem egyenlõre elég ennyirólam
Az indigógyerek meg ilyen hülyeségeket a jó képzelõerejû szülõk találták ki, hogy ne égjenek a hiperaktív kölykeikkel... Amúgy amit leírtál az bármelyik korodbeli csajra jellemzõ... Én pl 4-5re érettségiztem úgy, h nem tanultam egy kukkot se, a tételsort se tudtam, és puskázni pedig nem szokásom (részben mert lusta vagyok hozzá), ráadásul képtelen vagyok bárhová beilleszkedni. Mégse tartom magam csodagyereknek... -.-
Tényleg a zseni valahol már majdnem elmebeteg is. Magamon tapasztalom. (nem beképzeltségnek szántam) Korhoz is kötik, hogy valaki melyik "csoportba" tartozhat. Én szinte minden tekintetben indigó vagyok, de nem tudom, hogy milyen az aurám. Az összes többi dolog amit írnak az rám illik. Valamelyik fogalmat írd be a keresõbe, ott megtalálod a leírást, és a többiét is.
Indigó, gyémánt, smaragd, kutyafüle farkával.A zsenit csak egy hajszál választja el az elmebetegtõl.
Az indigóról annyit tudok mondani, hogy az auravizsgálatnál amelyik gyereknek indigó színû az aurája, az egy zseni. Ha kimagaslóak a tanulmányi eredményeid, Nobel-díj közelében vagy, akkor tudnád :) . A többirõl igazából fogalmam sincs :)
Ezek a gyerekek genetikailag hibásan születtek. Enek több megnyilvánulása is lehet. Lehetnek hiperaktívak, nem tudnak közösségbe beilleszkedni, csak egy irányú az érdeklõdési körük, még akkor is, ha abban kiváló képességûek.Pl. matematika vagy olvasás stb. De még egyéb deviáns ok is állhat a háttérben. Szakember segítségére van szükségük, hogy felnõttként viszonylag normálisan tudjanak élni. Csak ezt a sok elvarázsolt szülõ nem képes belátni. Inkább hiszi a gyerekérõl, hogy csodagyerek és szerencsének tartja.
Ha el mész aura fotóshoz, az megtudja neked mutatni, hogy indigó gyerek vagy e A felvételen látszik. Az aura színe mutatja. Indigó, az lila színû
Ha elmész aura fotóshoz, az megtudja neked mutatni
Ezek a jellemzõk, tesztek mindig úgy vannak kitalálva, hogy az emberek nagy része magára vegye õket, ezért lehet 80 éves indigó gyerek is, még ha az indigósok szerint abban a korban nem is volt ilyen :) Erre kitalálták, hogy lehetnek kivételek.. Ez az oka annak, hogy a beteg gyerkõcöket nevelõ szülõk igazolni tudják a saját kreálmányukat, illetve hamis reményt éreznek a mások kreálmánya miatt. Én azért elég szomorúnak látom ezt a dolgot. Az auráról pedig annyit, hogy dinamikusan változik, testi-lelki-szellemi állapotodtól függõen, ezért a színek is át-át alakulnak az állapotodtól függõen, tehát egy-egy fotó az aktuális érzéseid és állapotod mutatja meg, nem az általános jellemzõidet.
A csodagyerek nem azonos az indigó gyerekkel. Szász Marci sem volt az, aki meg nem hisz benne, minek irkál ide? http://www.indigok.hu/html/indigok.html
meg 21:05-nél és nálam :D
19:47-nél és 20:52-nél a pont.
A kérdező hozzászólása: Nagyon érdekelne, hogy õk kicsodák és, hogy vannak-e "különleges képességeik", én csak 15 éves csaj vagyok és nem tudom, hogy bennem meg van-e ez az adottság(mert nem tudom milyen adottságról van szó) légyszives minél többet írjatok nekem ezekrõl a gyerekekrõl mindenkinek köszönöm a válaszát. üdv. Sz.Sz.
A kérdező hozzászólása: utolsó hát te kib*szott ügyes vagy :D elismerésem ='D
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, hogy ilyen hamar válaszoltatok! =) Nagyon kedvesek voltatok, örölük hogy õszinték vagytok =)
Gyémánt gyerek biztos, hogy nem vagy. Ugyanis azoknak a születési dátumukban minimum három nulla van és 2000 után születtek.
Petting. Vagy beszéljetek rola.
igen elég sokat kell róla beszélni és pettingelni míg kiismeritek egymást!!mindenki így kezdi!
Menjetek el táncolni :) annyi kiderül, hogy képesek vagytok-e összehangolódni, ha több nem is :)
ahogy az 1.es mondja csak egyszer beszelj utana petting:D
háát szerintem , legalábbis nálam a kapcsolatok elején mindig szóba jött a szex, és kibeszéltünk mindent..nem tudom, fontos , h megbeszéljük, hogy ki mit szeret
Szerintem ezt csak akkor fogod megtudni, amikor lefekszetek.
A kérdező hozzászólása: a tánc jó ötlet köszi
A kérdező hozzászólása: normális válaszokat!!
uno kártyázzatok
Basszátok fel egymást idegileg, aztán ha nem tolja le a távkapcsolót a torkodon, akkor összeilletek.

Mostakarok elkezdeni gyúrni járni. Hogy v. hogyan tudhatom meg h. mennyi fehérjére van szükségem egy nap?

Legjobb válasz: Látom nem világos a dolog. A tömegnövelõben többnyire egyszerû szénhidrát van (szõlõcukor), amit a szervezet szinte emésztés nélkül feltud használni mert azonal felszívódik.

Látom nem világos a dolog. A tömegnövelõben többnyire egyszerû szénhidrát van (szõlõcukor), amit a szervezet szinte emésztés nélkül feltud használni mert azonal felszívódik.
Izomtömegnöveléséhez 2 gramm/testsúlykilogramm fehérjét kell bevinned naponta.
14:52-es És még valamit. A tömegnövelõk CH tartalmának többsége, egyszerû szõlõcukor. Nézz utána, és ne itt okoskodj, amirõl fogalmad sincsen.
Cukor lévén, sokkal könyebben és hamarabb elraktározódik a sejtekbe. Jó hagyjuk is ezt a témát, mert nem jutunk közös nevezõre. Kérdezõ! Inkább kajálj sokat, ez a lényeg. Nem kell tápkieget venned ha a fejlõdéshez szükséges kalóriát megtudod oldani, szilárd kajából. ENnyi. SOk sikert! ;)
Ezt nem itt kéne megvitatni, de a "szõlõcukrokból" szerzett energia NEM NÖVELI A TESTSÚLYT! Ugyanis az nem épül be a szervezetbe, ergo nem valószinû, h tudsz nekem olyan testsúlynövelõt mutatni ami szõlõcukrot tartalmaz.
A szervezet nincs hozzászokva a túlzott energiabevitelhez, ezért az emésztõrendszer terhelve van, és mivel nem képes lebontani mindent, egyszerûen kárba vész, vagy túl gyorsan épül be a szervezetbe, és bekeményiti az izmokat! ERGO RONCSOLJA AZT! Egyébként, anyám orvos, úgyhogy ne magyarázz, fõleg ne akkor, ha nem értesz hozzá!
2g testsúlytömeg kiegészítõket még ne szedjél, vagy ha szedsz is akkor max 1x naponta edzés után
Mégis hogyan roncsolná a szervezetet? A tömegnövelõ ugyanolyan élelmiszer, csak koncentrált formában. Szõlõcukor, tejsavó, zabpehely, kreatin(marha húsban megtalálható). Fõleg ezek vannak benne. Ebben mi lenne a káros?? CSak sima táplálékkiegészítõ. Ennyi. Kaja, csak ezt megtudod inni.
Terljesen fölösleges, és csak roncsolja a szervezetet, megfelelõ energiabevitellel a súlyod is növekedni fog
A kérdező hozzászólása: köszönöm. a tömegnövelõ meg ilyen cuccokról mi a véleményetek? hasznos aztis enni/szedni??
Na meg a legfontosabb tömegnövelésnél, az üzemanyag. A SZÉNHIDRÁT bevitel. 4-5g/tskg naponta.
A fehérjebevitel önmagában nem elég. Inkább vitamindús táplálékot egyél, az izmok regenerálódásához. A fehérje bevitelre meg annyit mondok, h egyél sok húst, és amennyi csak belédfér, érezni fogod, h sok volt-e, vagy kevés. A mennyiség az izmok felpumpálásának gyorsaságán is múlik, minél többet dolgozol annál többet foggsz enni.
A kérdező hozzászólása: kösz.:)
Inkábbnem veszekszem, mert nem fog menni már látom. Abban viszont egyet értek, h nem kell tömegnövelõ csak egyél sokat ennyi.

14 éves vagyok és, ma voltam egy grafológiai vizsgálaton, azt javasolták h vezessem le az energiám, feszültségem musicallel hogy tudhatom meg van e hangom?

vagy drámaszakkör, ilyesmi van egy musical egyesület ahova az egyik nagyon jó barátom is jár, de nem vagyok biztos benne h van hangom

Legjobb válasz: általában felvételi szokott lenni ilyen helyeken, de az énektanárodat is megkérheted,hogy hallgasson meg és mondjon róld véleményt - vagy lehet fogadni magán zenetanárt is (pl. pesti estben vannak hirdetések vagy expressz.hu-n is)

általában felvételi szokott lenni ilyen helyeken, de az énektanárodat is megkérheted, hogy hallgasson meg és mondjon róld véleményt - vagy lehet fogadni magán zenetanárt is (pl. pesti estben vannak hirdetések vagy expressz.hu-n is)
Felveheted valamivel ahogy énekelsz és visszahallgathatod, vagy megkérdezel valakit...például az énektanárod hogy milyen a hagngod...hogy ajánja-e....nem olyan nehéz ezt megtudni...amúgy van akinek rettenetes hangja van de egy kis képzés után csodás lesz....


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!