Találatok a következő kifejezésre: Hogyan tudhatom a Gary motor működési elvét (1 db)

Hogyan tudhatom meg a Gary motor működési elvét?

Legjobb válasz: ha tudsz angolul, akkor pl. innen: http://www.rexresearch.com/gary/gary1.htm

ha tudsz angolul, akkor pl. innen: http://www.rexresearch.com/gary/gary1.htm


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Egy átlagos fagyasztó hány kJ energiát tud elvonni egy szobahőmérsékletű tárgytól?

Konkrétan azt szeretném kiszámolni, hogy a fél liter ásványvizem kb mikor lesz torokkaparó hőfokú...

7

Hogy tanulhatnám meg hogy melyik áramköri alkatrész mire való?

Tehát mely oldalak/könyvek/stb írják le a kondenzátorok, diódák, ... működési elvét és felhasználási módjait?

3

Egy adag húst Lajos hentes 2 perc alatt darál le, Béla hentes pedig 3 perc alatt. Mennyi idő alatt darálják le a húst ha két darálóval egyszerre dolgoznak?

4

A Benzin képes 23fok körül öngyulladásra?

öngyulladás

1

Egy körszelet sugara adott, mérete radiánban van megadva (kép! ). Hogy lehetne ezt x, y koordináta rendszerben leképezni?

Sziasztok !

Egy geometriai feladatot kellene megoldanom, de már jó régen elvégeztem az egyetemet ( 23 éve) és az ezirányú tudásom elillant.

Először egy magyarázó kép:
Van egy körszelet aminek az sugara adott :"a" a körszelethez tartozó radián "r" adott. Ezen adatok alapján kéne egy x,y koordináta rendszerben megadni "a" végpontjának "x" és "y" vetületét, ezt "c"-vel és "b"-vel jelöltem.

Pl: ha r nagyobb mint Pi akkor értelemszerűen c (x vetület) pozitív lesz, a b (y) vetület pedig negatív.

Egy vagy két képletet kellene ami megadja c-t és b-t. Lehetőleg imaginárius számok bevetése nélkül, mert azokat se nagyon használtam már jó ideje. de ha leegyszerűsíti a képletet, akkor úgy is jó !

Előre is köszi !

3

Az ókorban hogyan építették a 30-40 méter széles szakadékokat átívelő függőhidakat?

Például, ha egy szakadék 100 méter mély, és 30 méter széles, valamint a szakadék hosszúsága több kilométeren keresztül húzódik, akkor hogyan húzták át a kötelet a szakadék felett?

7

Ha leszakad egy emelet, és rázuhan az alatta levőre, akkor az meg tudja tartani a súlyát, vagy az is leszakad, és akkor az egész ház összedől?

Ugye ez azért fontos, mert ha az is leszakad, akkor az az alatti födémre már 2 másik födém+bútorok súlya esik rá, és ha a fölötte lévő 1-et sem bírt ki, akkor az 2-őt már pláne nem fog, és akkor az egész ház összedűl.

4

Adott egy 10 cm sugarú kör, és egy külső P pont. A P-ből 15 cm hosszú érintőt tudunk húzni a körhöz. OP=? (O a kör középpontja) Hogy kell érintőt számolni?

2

Végezd el! Először tengelyesen tükrözd a háromszöget a t tengelyre, majd a tükrözött háromszöget forgasd el az O pont körül α=30°-kal, majd told el az így kapott háromszöget az vektorral! Hogy kell?

10

Mennyi vizet öntsünk 4 liter 100%-os almalébe hogy 60%-os almalevet kapjunk?

Légyszives segitsen valaki

9

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!