Találatok a következő kifejezésre: Hogyan tudassam hogy (198 db)

Hogy tudassam, hogy elment a babám?

Mindenki tudta hogy babánk lesz,de a hétvégén elment a pici,sajnos elvetéltem.8 hetes volt. A családom tudja,de a barátokkal hogy tudassam? Tudom nem a legfontosabb,de mindig rám irnak,hogy hogy vagyok... Külföldön élek,így facebookon tartom velük a kapcsolatot. de nem irhatom,hogy elvetéltem,most hagyjatok békén egy darabig...

Legjobb válasz: Nem ,ha magadban tartod akkor a többiek nem tudják elképzelni sem,hogy most mi bajod van:-(( Írd meg a barátoknak,hogy"sajnos vége van a nagy boldogságnak és a többirõl majd késõbb ha már tudok beszélni róla,akkor tájékoztatlak titeket.Addig is a megértéseteket kérem" És ennyi.A barátok megértik.Sajnos tudom milyen érzés mert én is így jártam:-(( De fel a fejjel.

Nem , ha magadban tartod akkor a többiek nem tudják elképzelni sem, hogy most mi bajod van:-(( Írd meg a barátoknak, hogy"sajnos vége van a nagy boldogságnak és a többirõl majd késõbb ha már tudok beszélni róla, akkor tájékoztatlak titeket.Addig is a megértéseteket kérem" És ennyi.A barátok megértik.Sajnos tudom milyen érzés mert én is így jártam:-(( De fel a fejjel.
sajnálom!! a "látod ezért nem kell korán elmondani" véleményekért mert kb. pofont osztogatnék, teljesen normális, ha egy kismama elmondja a hozzá közel állóknak, kérdezõ, nehogy már (még a veszteség felül) te érezd magad rosszul!!! fel a fejjel, de tényleg, biztos vagyok benne, hogy a következõ baba itt marad veletek! a barátoknak írd meg, ha írnak, hogy gond volt, nem szeretnél róla beszélni, és kész.
Látod, ezért nem jó korán elmondani ! Sajnálom, írd meg ha kérdezik, hogy sajnos nincs már baba, és te nem akarsz beszélni róla, kész. Ha meg akarsz beszélni róla akkor meséld el annak, akinek te úgy gondolod.
De igen, írhatod. Ha valóban barátokról van szó (és nyilván azok, különben miért mondtad volna nekik olyan korán, hogy babás vagy?), akkor megírhatod õszintén az érdeklõdésre, hogy "nem, nem vagyok jól, a babáról pedig ne kérdezzetek, mert mert a terhesség már nem áll fenn sajnos", vagy hasonlót. A barátok pár szóból is értenek, és biztosan tapintatosak lesznek. Sajnálom, és sok erõt kívánok!
Hát ne így fogalmazd meg, hanem kicsit finomabban, de a lényeg, hogy szerintem mindenkinek meg kell értenie, hogy nem igazán akarsz senkivel beszélgetni és max. a pároddal vagy kettesben.
A kérdező hozzászólása: sokáig próbálkoztunk, olyan boldog voltam, legszivesebben világgá kiáltottam volna. már van egy gyerekem, biztos voltam benne hogy minden rendben lesz... hát sajnos nem így lett. anyukámnak azt mondtam, legközelebb akkor tudja meg hogy terhes vagyok, ha már érzem a mozgását. Sok embernek okoztam ezzel fájdalmat. ha magamban tartom, csak nekem fájna most... :(
Nagyon sajnálom! Mielõbb írd meg nekik (sms, e-mail vagy facebook)!
Én is azt mondom, hogy írd meg nekik, ha nem akarsz rajta hosszan rágódni, akkor írd mindenkinek ugyanazt csak egy rövid mondatban, hogy nincs már baba, és most nem szeretnél róla beszélni. Biztosan tiszteletben tartják és békén hagynak. Én megértelek, mi is mindenkinek szétkürtöltük az elsõ terhességemet, amikor már volt szívmûködés. Aztán elment a baba, és nagyon rossz volt magyarázkodni, amikor széles vigyorral az arcukon kérdezték, hogy hogy vagyUNK... A második terhességnél már kivártam a 12 hetet. Szerintem írásban mindezt egyszerûbb közölni, ugyhogy használd ki, hogy nem kell élõben jópofiznod, csak röviden megírod, hogy mi van, és békén hagynak.
Én most nézegetem a "sok boldogságot" hozzászólásokat a közösségi oldalon egy anyukának, aki egyik koraszülött ikerfiát nemrég temette el, mert csak azt hallották, hogy megszült. Amikor örökbe fogadtam a 3 éves kisfiam, egyszerûen kiírtam, hogy õ a családunk új tagja. A közeli ismerõsök tudták, hogy került hozzánk, a távoliak pedig nem érdeklõdtek. Szerintem írj olyasmit, hogy "most már csak ketten vagyunk, de erõsek vagyunk" vagy valami hasonlót, hogy felvértezd magad a további kérdések ellen. Esetleg megkérhetsz egy jó barátnõt, mintha te nem tudnál róla, írjon a közeli ismerõsöknek...

Van egy lány. Kedvelem. Sőt összejönnék vele, de a probléma, hogy ezt, hogy tudassam vele? :S

Õ is kedvel mint egy fiú ismer?st...talán lenne nála esélyem, de mégis, hogy vágjak neki ?

Legjobb válasz: Én rávenném egy barátomat, hogy kérdezze meg tõle, hogy mit gondol rólad:P

Én rávenném egy barátomat, hogy kérdezze meg tõle, hogy mit gondol rólad:P
Egyenesen, elõre. :D Elhívod randevúra.
Beszélgess vele, ismerkedjetek és hívd el valahova!
A kérdező hozzászólása: Ismerem egyébként.Már igen régóta ! :)

Hogyan kezdemenyezek? Hogyan tudassam vele a gondolataimat?

Van egy pasi a munkahelyeme.Na hat meg nem igazan beszelgettunk de nez mindig es en is ot meg tudjatok ugy lehet erezni hogy volzodunk egymashoz csak egyikonk sem kezdemenyez.Na de itt van egy kis baki,van felesege es 1nel tobb gyereke is,en nem varnam hogy haggya ott omet ha nem akarna de ugy erzem hogy muszaj megismernunk egymast mert megbannank ha nem.Nagyon vonzodom hozza szexualisan es ha meg nem is jonnenk ossze nekem az is eleg lenne ha a szex teren kapcsolodnank ugymond.Mi a velemenyetek?Mit tegyek?Hogyan?

Legjobb válasz: semmit gondolkodj logikusan ... van értelme egy kosza szexuális vágy miatt esetleg tönkretenni valaki életét és nem is beszélve a sajátodtól ?

semmit gondolkodj logikusan ... van értelme egy kosza szexuális vágy miatt esetleg tönkretenni valaki életét és nem is beszélve a sajátodtól ?


Hogyan tudassam, hogy tetszik nekem egy fiú? Nem vágja a jeleket.16/l

Megkértem, h kísérjen el, azt mondta, h nem ér rá. Azt gondoltam, h lekoptatott de másnap kedvesen megkérdezte, h baj nélkül eljutottam-e. Ennyire nem értené, mi van?

Legjobb válasz: mert lehet,hogy csak barátként tekint rád,és udvariasságból megkérdezte.

mert lehet, hogy csak barátként tekint rád, és udvariasságból megkérdezte.
Mindig nehezebb a dolog amikor a lány kezdeményez, hiszen az a fiú dolga lenne.A lány dolga a csábítás a fiúé meg a hódítás. Adj még érthetõbb jeleket, lehet hogy csak lassú a felfogása és nem is gondol arra amire te.
Miért kéne egy sima "elkísérsz?"-bõl már másra gondolnia?
De jah, ilyenkor tényleg az a legjobb, ha kicsit jobban összebarátkoztok, többet beszélgettek, többet vagytok együtt... Ez az egy, amit tehetsz. :)
A kérdező hozzászólása: ha most barátnak néz, teljesen kizárt, hogy idõvel változzon?
Hát nem tudom, nekem az a véleményem, hogy õ nem érzi azt, amit te. Ha õ kérne meg téged, hogy kísérd el valahová, te biztos elkísérnéd, mert neked õ tetszik, akarsz tõle valamit. Viszont amikor te megkérted, akkor lekoptatott. Ha õ is úgy lenne veled, mint te vele, akkor simán elkísért volna. Szóval szerintem csak barátnak néz. De az is lehet, hogy tényleg valami dolga volt :D
A kérdező hozzászólása: Arra gondoltam, hagyok neki egy kis idõt, összebarátkozunk jobban, aztán lesz ahogy lesz :)
Írj neki levelet, legyél õszinte.Onnantól kezdve könnyebb lesz, vagy hívd el Moziba.
A kérdező hozzászólása: Hát ezt biztosan nem csinálom :/ így meg nem tudom eldönteni h. barátok legyünk vagy sem
" Mindig nehezebb a dolog amikor a lány kezdeményez, hiszen az a fiú dolga lenne" Ja mert abban az esetben elégséges egy "takaroggyá te p*cs"-t mondani vagy lehúzni szerencsétlent.
Figyu...én is simán elkisérem a lány barátaimat ide-oda...és mégsem gondolok többre...sõt van hogy kettesben kajálunk...és még akkor sem...szerintem onnan egyértelmû ha elhívod egyik hétvégén kettesben valahova
Hát ebbõl én sem gondolnám, hogy tetszem egy lánynak. :D Mondd neki, hogy dugnál vele, akkor tuti értené. :D
A kérdező hozzászólása: én is gondoltam rá. csak akkor másnap miért hozza fel a témát?
Nem biztos ám, hogy neki te bejössz, szóval ez is lehet az ok.
A kérdező hozzászólása: mi másért kísérne el? :)
Hát... nem kizárt, de nem is lehet biztosra megmondani, mit fog gondolni rólad. Legyél többet vele, értesd vele, hogy fontos neked. De ha nem fog késõbb sem megváltozni a hozzáállása, akkor hagyd szerintem. Ha egy fiúnak tetszik egy lány, akkor önmagától elkezd nyomulni rá. Figyelmes vele, alig várja, hogy vele legyen, lesi minden kívánságát. Ha ezt te nem fogod nála tapasztalni, akkor hagyd sztem.

Hogyan tudassam, hogy szerelmes vagyok egy lányba?

Van egy lány, akit nagyon szeretek, de ? szerintem csak barátságot tud közöttünk.Nem szeretném neki szegezni a kérdést, de azt sem tudom, hogy mit csináljak. Van valkinek valamilyen tippje?

Legjobb válasz: Muszáj lesz lekonkretizálnod pedig a dolgot, vagy szenvedsz tovább és õrlõdsz. Hívd el randira és tudatosítsd benne, hogy ez nem csak baráti találka (amikor találkozol vele vigyél neki egy vörös rózsát pl).

Muszáj lesz lekonkretizálnod pedig a dolgot, vagy szenvedsz tovább és õrlõdsz. Hívd el randira és tudatosítsd benne, hogy ez nem csak baráti találka (amikor találkozol vele vigyél neki egy vörös rózsát pl).
õszinteség....hallottál már róla????
mond meg neki!!! vagy ha nem mered akkor mindig menj oda hozzá amikor tudsz és beszélgess vele nevess a viccein meg próbáld meg mindig õt nézni akkor talán már le is esik neki..mondj neki egy párbókót ha esetleg van mindkettõtöknek myvip-e vagy valami olyan ami kijelzi neki azt, hogy megnézték az adatlapját.Ha nincs bejelölve akkor jelöld be evvel tudtára dod, hoyg akarsz tõle valamit és sokszor nézd meg azadatlapját és egy idõ után fel fog tûnni neki hidd el ;) legalábbis nekem tutira feltûnne hameg nem esik leneki akkor nagyon hülye lehet e csaj =)
szia elõzõ vagyok sorry a helyes írásért =S
mond meg Neki mi az ábra ennyi. utánna randi, bókok, ez meg az... :D

Hogyan tudassam, hogy szerelmes vagyok egy lányba?

Van egy lány, akit nagyon szeretek, de ? szerintem csak barátságot tud közöttünk.Nem szeretném neki szegezni a kérdést, de azt sem tudom, hogy mit csináljak. Van valkinek valamilyen tippje?

Legjobb válasz: hívd el valahova:) szeliden (kávé, mozi)

hívd el valahova:) szeliden (kávé, mozi)
Randevú. :D
Meztelen pasi effektust próbáld ki! Mikor nála vagy és kimegy a szobából gyorsan öltözz le és álló brével várd meg a reakciót. Írd meg nekünk is hogy milyen volt. :D
hivd el randira, vagy kérdezd meg h. lenne e a barátnõd vagy csak haver.

Hogyan tudassak a lánnyal (lehetőleg burkoltan), hogy tetszik nekem?

Legjobb válasz: Ennek semmi értelme. Ha burkoltan mondod, akkor az információ lényege nem megy át, vagyis nem tudatod vele. Gyakorlatilag egy viccet is mesélhetnél ugyanannyit tudna meg arról, hogy tetszik neked. Ha viszont arra a kérdésre keresed a választ, hogy hogyan is tudassad vele, de lehetõleg nem úgy, hogy annyit mondasz a szemébe "Tetszel", akkor a legfontosabb megjegyzés, hogy az emberi kommunikáció nagy része nem szavakkal történik. Érintés, testtartás, nézés viselkedés... Hívd el valahova fagyizni vagy cukrászdába, és ne úgy érezze, hogy mint barátot hívod el, hanem mint lányt/nõt (nem tudom hány évesek vagytok). Szóval ne rizsázz túl sokat, ne beszélj mellé leckérõl vagy hogy érdekel a szakmája. Ha rákérdez mondd meg neki, hogy igenis randira hívtad. Ha nemet mondd legalább annál hamarabb el fogod felejteni és meg fog tetszeni egy másik csaj aki pedig igent fog mondani.

Ennek semmi értelme. Ha burkoltan mondod, akkor az információ lényege nem megy át, vagyis nem tudatod vele. Gyakorlatilag egy viccet is mesélhetnél ugyanannyit tudna meg arról, hogy tetszik neked. Ha viszont arra a kérdésre keresed a választ, hogy hogyan is tudassad vele, de lehetõleg nem úgy, hogy annyit mondasz a szemébe "Tetszel", akkor a legfontosabb megjegyzés, hogy az emberi kommunikáció nagy része nem szavakkal történik. Érintés, testtartás, nézés viselkedés... Hívd el valahova fagyizni vagy cukrászdába, és ne úgy érezze, hogy mint barátot hívod el, hanem mint lányt/nõt (nem tudom hány évesek vagytok). Szóval ne rizsázz túl sokat, ne beszélj mellé leckérõl vagy hogy érdekel a szakmája. Ha rákérdez mondd meg neki, hogy igenis randira hívtad. Ha nemet mondd legalább annál hamarabb el fogod felejteni és meg fog tetszeni egy másik csaj aki pedig igent fog mondani.
Miért nem lehet nyíltan?
Ne burkoltan tedd, a nõk a határozott férfiakat szeretik. Ha van esélyed nála, ezzel nem fogod elrontani, a túlzott óvatoskodással viszont elõfordulhat.
Ja, határozottan! Ha akarsz valamit, mondd meg neki. Számíts az elutasításra is, így nem ér akkora csalódás.
Már barátok vagytok, szoktatok beszélgetni? Vagy csak látásból ismered, mert nem mindegy szerintem. Ha már barát akkor burkoltan nem hiszem hogy megérti. Esetleg sejteni fogja hogy tetszik neked, de azzal semmire nem mész, mert nem biztos benne, így õ nem fog lépni, legfeljebb õ is majd burkoltan célozgat, és így elszórakoztok, de semmi nem lesz. Mondd el neki hogy mit érzel, hogy többet szeretnél. Ha még nem ismeritek egymást akkor meg vesztenivalód sincs, menj oda hozzá és mondd el hogy tetszik neked, és szeretnéd jobban megismerni.
:)

1, Honnan veszem észre hogyha tetszek egy fiúnak? 2, Ha tetszik nekem egy fiú akivel még soha nem beszélgettem, hogyan szólítsam meg? Hogy tudassam vele, hogy nekem tetszik?

L/16

Legjobb válasz: De a második is legalább annyira hülyeség. ...és a nagylábujján a gomba afelé kacsintgat, aki a gazdának tetszik, mi? :D Nem gondolom, hogy az átlagember ismeri a testbeszéd kommunikáció elemeit és tudatosan ezt követi el, csak hogy tudassa a célszeméllyel, hogy mit akar. Egyszerû a képlet, néz. Ha bátrabb, akkor állja a tekinteted, mosolyog, ha félénkebb, akkor elrántja a fejét, de az egész jelenség többször ismétlõdik. Ha neked tetszik, elkövetheted a felsõ módszert, de bevetheted a nõi praktikákat is, esetleg fellelsz egy közös ismerõst, kiprovokálsz egy hármas "talit", vagy csak odamész és kérsz tõle egy kis segítséget (párszor). Szerintem a közös ismerõs módszer a legjobb amúgy, ha van ilyen.

De a második is legalább annyira hülyeség. ...és a nagylábujján a gomba afelé kacsintgat, aki a gazdának tetszik, mi? :D Nem gondolom, hogy az átlagember ismeri a testbeszéd kommunikáció elemeit és tudatosan ezt követi el, csak hogy tudassa a célszeméllyel, hogy mit akar. Egyszerû a képlet, néz. Ha bátrabb, akkor állja a tekinteted, mosolyog, ha félénkebb, akkor elrántja a fejét, de az egész jelenség többször ismétlõdik. Ha neked tetszik, elkövetheted a felsõ módszert, de bevetheted a nõi praktikákat is, esetleg fellelsz egy közös ismerõst, kiprovokálsz egy hármas "talit", vagy csak odamész és kérsz tõle egy kis segítséget (párszor). Szerintem a közös ismerõs módszer a legjobb amúgy, ha van ilyen.
Ekkora baromságokat, jézusom. Ha tetszel egy fiúnak, akkor gyakran néz, keresi a tekinteted, próbál a közeledben lenni, beszélgetni veled, kedves hozzád. Ilyesmi. Ha egy olyan fiú tetszik neked, akit nem ismersz, vagyis nem beszéltél még vele, csak köszönj neki és mondd, hogy már többször láttad a buszon, melyik suliba jár? Ez nyilván akkor jó, ha buszon vagytok, de ilyen kis egyszerû dolgokat tudok elképzelni. Nekem bejönne. 16F
2. mivan ha én csak állok és 1 öreg mami fele mutat a lábam? csak ugy... mert nemtudom hogy ez jelzés!? az igaz hogy ha egymásra néztek töbször...... irj neki e-milt aztán felvesz msn re és akkor tudni fogja hogy bejön neked. v kérdezd meg töle hogy mennyi az idö X)
1. A melleidet nézi. 2. Villants cicit.
Testbeszéd kumunikáció. Az 1. hozzászólás hülyeség. pl.: Ha 1-ik lábán támaszkodik, a másik lába a térde be van hajlítva, és a fele mutat a lábfeje aki tetszik. Add 2: Teljes felsõ teste feléd néz. Add 3: 2-3x többször találkozott a tekintet.
14:34 egyetértek:P am sztem egy idõ után rá fogsz majd jönni, hogy hogyan szólítsd le azt, aki tetszik...;) És úgy tudasd vele, hogy ha látod azt, hogy érdeklõdik, keresd a társaságát! De ne nyomulósan...;):)
Ja és mondom: ha szerény, próbálj te közeledni:) 15/L

Bátyámnak borzasztóan erős szájszaga van. Nem tudom, hogyan tudassuk, tudassam vele?

Hogy lehet az ilyesmit közölni? Nem vagyunk valami jó testvérek, és pont egy ilyen témával álljak elé?

Legjobb válasz: Ha nem vagytok valami jó testvérek akkor nyilván ritkán talákoztok. VAgy tévedek? ha igen, akkor nem tök mindegy?

Ha nem vagytok valami jó testvérek akkor nyilván ritkán talákoztok. VAgy tévedek? ha igen, akkor nem tök mindegy?
A kérdező hozzászólása: Egy házban élünk még. és kösz a válaszodat, abszolút nem volt hasznos. Feleslegesen nem kellett volna pötyögnöd.
A kérdező hozzászólása: Sikerült a "lényeget" megfognod.
Nyersül : "Figyelj, nem vitázni akarok de mindig büdös a szád, mindenki érzi. Kérlek változtass.Többet nem akarok róla beszélni " ha értelmes akkor elszégyelli magát s változik.
Hát van akinek hiába mondanád... Pl anyám... Többször mondtam már neki, hogy mosson többször fogat, de nem teszi. És ha elhúzódom vagy ellegyezgetem a levegõt, akkor sem az jut el az agyáig, hogy az õ készülékében a hiba, hanem azt mondja, hogy utálatos vagyok, és kitalálok mindenfélét...
A kérdező hozzászólása: Ugyanez lenne nálunk is. (és sajnos anyukámnál is érzem néha :(( )
A kérdező hozzászólása: Pedig hát el nem hiszem, hogy nem érzik magukon. Ez képtelenség. Engem borzasztóan zavarna. Kellemetlen, mert így az egy ember se megy szívesen közel hozzá, fél méterrõl érezni..
A kérdező hozzászólása: Biztos, hogy gyomorproblémája van, a fogaival rendben van minden.
Reflux? Arra gyógyszert kell szedni, sajna. "Te, bocs, hogy említem, nem vagy beteg véletlenül, olyan erõs szagú a leheleted?" -akár hátra is hõkölhetsz döbbent nézéssel. Anyámnak is volt egy idõben, õ elment orvoshoz, fogorvoshoz, nem találtak semmit, de irtó büdös volt. Késõbb már más problémák is társultak, kiderült, hogy vashiány. Aztán lehet, a fogorvos is félrenézett valamit, mert nemsokára a koronáit is ki kellett cserélni. Biztos, hogy betegségtõl van.

Hogy tudassam a fiúbarátommal, hogy én CSAK barátságot érzek iránta?

Pár hónapja ismertem meg,és elég gyakran találkozgatunk. Az elején elhívott randizni,de nemet mondtam,merthogy nem érzek iránta semmi olyat. Azt mondta,hogy nem gond,attól még lehetünk jó barátok,mert nagyon bír. Azóta is fõleg õ hív találkozgatni,de a szimpátia kölcsönös,csak hát én CSAK barátként tekintek rá,részemrõl nincs meg a vonzalom. Õ azóta egyszer mondta,hogy kezd eléggé megkedvelni. Azt hittem,megértette,h én nem akarok tõle többet,de néha érzem h "úgy" közeledik felém. Pl: túl közel hajol,gyakran hozzám ér,rengeteget foglalkozik velem,stbstb. Nagyon jól érzem magam vele,és õ is velem,csak jó lenne,ha õ is csak barátként tekintene rám. Ha kicsit hanyagolom,attól jobb lesz? Vagy beszéljek neki más fiúkról? Az meg már egy nagyobb probléma,h az egyik haverja jön be nekem...de errõl nem szóltam neki. 19/L

Legjobb válasz: Én 21F vagyok. Hasonló helyzetbe kerültem én, is csak én vagyok itt a szerelmes fél. Na szóval én is nagyon jól elvoltam a lánnyal, rengeteget beszéltünk, elmondhattam bármit, egyfajta lelki társ lett nekem :) Aztán bele szerettem. Nagyon sokáig harcoltam az érzelmeim ellen, hogy nem szabad, õt nem, mert el is veszthetem... aztán végül is megtudta, hogy belé szerettem, pont az nap mikor össze jött mással, persze errõl nem tudtam, hogy össze jön a sráccal, de éreztem, hogy azzal a sráccal össze melegednek, persze rettentõen fájt, hónapokig sírtam, szenvedtem. De elhatároztam, ha már pasiként nem jövök be neki, akkor én leszek a legjobb barátja, de õ a helyett, hogy ezt elhitte volna nekem e-helyett, próbál velem távolság tartó lenni, néha beszélünk, de nem sokat. És ez nekem rettentõen fej!!! Az a legrosszabb, hogy az osztály társam, és nap mint nap látom, hogy a többi fiú barátjával milyen jól el van. Borzasztó egy érzés számomra, hogy nem vagyok neki jó se barátként, se pasiként. Ides tova 3 éve szenvedek miatta.! Az még nem fájna, ha más pasikról beszélne, de az, hogy õ kerül, az jobban fáj mindennél, és ha srác is olyan mint én neki az fájna, ha kerülnéd. Mert akkor sz*r embernek érezné magát!

Én 21F vagyok. Hasonló helyzetbe kerültem én, is csak én vagyok itt a szerelmes fél. Na szóval én is nagyon jól elvoltam a lánnyal, rengeteget beszéltünk, elmondhattam bármit, egyfajta lelki társ lett nekem :) Aztán bele szerettem. Nagyon sokáig harcoltam az érzelmeim ellen, hogy nem szabad, õt nem, mert el is veszthetem... aztán végül is megtudta, hogy belé szerettem, pont az nap mikor össze jött mással, persze errõl nem tudtam, hogy össze jön a sráccal, de éreztem, hogy azzal a sráccal össze melegednek, persze rettentõen fájt, hónapokig sírtam, szenvedtem. De elhatároztam, ha már pasiként nem jövök be neki, akkor én leszek a legjobb barátja, de õ a helyett, hogy ezt elhitte volna nekem e-helyett, próbál velem távolság tartó lenni, néha beszélünk, de nem sokat. És ez nekem rettentõen fej!!! Az a legrosszabb, hogy az osztály társam, és nap mint nap látom, hogy a többi fiú barátjával milyen jól el van. Borzasztó egy érzés számomra, hogy nem vagyok neki jó se barátként, se pasiként. Ides tova 3 éve szenvedek miatta.! Az még nem fájna, ha más pasikról beszélne, de az, hogy õ kerül, az jobban fáj mindennél, és ha srác is olyan mint én neki az fájna, ha kerülnéd. Mert akkor sz*r embernek érezné magát!
Hát csak így, szóban. mi a gond??
A kérdező hozzászólása: De nem akarom megbántani, és nem akarom, h kínos legyen köztünk utána a dolog...nem akarom, hogy megromoljon a barátság, nem akarom elveszíteni, mert kevés olyan ember van, aki mellett ennyire önmagam tudok lenni.
feküdj le vele!
Ha hihetsz a szavának, az elején sem tette tönkre a barátságot, hogy visszautasítottad. Ha nem, és csak hátsó szándékkal barátkozik, nincs köztetek semmi, amiért kár lenne. Te is küldhetnél neki jeleket, beszélhetnél neki a kiszemeltedrõl, elhúzódhatnál tõle egy kicsit, ilyesmik.
Tehát szerinted értelmesebb megoldás hanyagolni õt, meg más fiúkról áradozni neki, ahelyett, hogy egy alkalmas pillanatban szóbahoznád a dolgot, valahogy így: "Bence, te nagyon értékes ember vagy, örülök, hogy a kezdeti férfi-nõ vonzalmat sikerült félretenni és ilyen jól összebarátkozni" vagy valami ilyesmi.
Add oda neki a nunidat.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!