Találatok a következő kifejezésre: Hogyan tudassam fiúval hogy tetszik nekem (8 db)

1, Honnan veszem észre hogyha tetszek egy fiúnak? 2, Ha tetszik nekem egy fiú akivel még soha nem beszélgettem, hogyan szólítsam meg? Hogy tudassam vele, hogy nekem tetszik?

L/16

Legjobb válasz: De a második is legalább annyira hülyeség. ...és a nagylábujján a gomba afelé kacsintgat, aki a gazdának tetszik, mi? :D Nem gondolom, hogy az átlagember ismeri a testbeszéd kommunikáció elemeit és tudatosan ezt követi el, csak hogy tudassa a célszeméllyel, hogy mit akar. Egyszerû a képlet, néz. Ha bátrabb, akkor állja a tekinteted, mosolyog, ha félénkebb, akkor elrántja a fejét, de az egész jelenség többször ismétlõdik. Ha neked tetszik, elkövetheted a felsõ módszert, de bevetheted a nõi praktikákat is, esetleg fellelsz egy közös ismerõst, kiprovokálsz egy hármas "talit", vagy csak odamész és kérsz tõle egy kis segítséget (párszor). Szerintem a közös ismerõs módszer a legjobb amúgy, ha van ilyen.

De a második is legalább annyira hülyeség. ...és a nagylábujján a gomba afelé kacsintgat, aki a gazdának tetszik, mi? :D Nem gondolom, hogy az átlagember ismeri a testbeszéd kommunikáció elemeit és tudatosan ezt követi el, csak hogy tudassa a célszeméllyel, hogy mit akar. Egyszerû a képlet, néz. Ha bátrabb, akkor állja a tekinteted, mosolyog, ha félénkebb, akkor elrántja a fejét, de az egész jelenség többször ismétlõdik. Ha neked tetszik, elkövetheted a felsõ módszert, de bevetheted a nõi praktikákat is, esetleg fellelsz egy közös ismerõst, kiprovokálsz egy hármas "talit", vagy csak odamész és kérsz tõle egy kis segítséget (párszor). Szerintem a közös ismerõs módszer a legjobb amúgy, ha van ilyen.
Ekkora baromságokat, jézusom. Ha tetszel egy fiúnak, akkor gyakran néz, keresi a tekinteted, próbál a közeledben lenni, beszélgetni veled, kedves hozzád. Ilyesmi. Ha egy olyan fiú tetszik neked, akit nem ismersz, vagyis nem beszéltél még vele, csak köszönj neki és mondd, hogy már többször láttad a buszon, melyik suliba jár? Ez nyilván akkor jó, ha buszon vagytok, de ilyen kis egyszerû dolgokat tudok elképzelni. Nekem bejönne. 16F
2. mivan ha én csak állok és 1 öreg mami fele mutat a lábam? csak ugy... mert nemtudom hogy ez jelzés!? az igaz hogy ha egymásra néztek töbször...... irj neki e-milt aztán felvesz msn re és akkor tudni fogja hogy bejön neked. v kérdezd meg töle hogy mennyi az idö X)
1. A melleidet nézi. 2. Villants cicit.
Testbeszéd kumunikáció. Az 1. hozzászólás hülyeség. pl.: Ha 1-ik lábán támaszkodik, a másik lába a térde be van hajlítva, és a fele mutat a lábfeje aki tetszik. Add 2: Teljes felsõ teste feléd néz. Add 3: 2-3x többször találkozott a tekintet.
14:34 egyetértek:P am sztem egy idõ után rá fogsz majd jönni, hogy hogyan szólítsd le azt, aki tetszik...;) És úgy tudasd vele, hogy ha látod azt, hogy érdeklõdik, keresd a társaságát! De ne nyomulósan...;):)
Ja és mondom: ha szerény, próbálj te közeledni:) 15/L

Edzésről tetszik egy fiu. Hogy tudassam vele hogy tetszik nekem?

Heti egyszer találkozok vele. Nem vagyunk köszönőviszonyba, de már szóltunk egymáshoz. Egyik héten tök aranyos velem, odafigyel rám meg minden, másik héten meg ugy tesz mintha nem is léteznék... Ő kapus én mezőnyjátékos így nem beszélünk sokat.

Legjobb válasz: Allj be te is kapuba!:D en is kapus vagyok...

Allj be te is kapuba!:D en is kapus vagyok...
Odamész oszt leszopod

Segítség! Ha az utcán meglátok egy lányt de nem ismerem akkor hogyan álljak vele szóba, hogyan tudassam vele hogy tetszik nekem? (13 éves fiú vagyok)

LÉGYSZIVES NE AZZAL GYERTEK HOGY FIATAL VAGYOK EHHEZ.

Legjobb válasz: te HÜLYE VAGY(nem bántásból de...)oda mész és ha nagyon néz téged vagy legalább rádpillant te oda szolsz neki SZia,hali helo,szervusz ami a stiluodnak megfelelõen aztán kérdezel vmit tõle pl: halii h hivnak válasz:mitomén te:szépnév engem méttooménnek de 1 ilyen szép lánynak nem lenne szabad egyedül járkálni a ......stb..... folythatnám 999999évig amedig van gondolatom

te HÜLYE VAGY(nem bántásból de...)oda mész és ha nagyon néz téged vagy legalább rádpillant te oda szolsz neki SZia, hali helo, szervusz ami a stiluodnak megfelelõen aztán kérdezel vmit tõle pl: halii h hivnak válasz:mitomén te:szépnév engem méttooménnek de 1 ilyen szép lánynak nem lenne szabad egyedül járkálni a ......stb..... folythatnám 999999évig amedig van gondolatom
jó éjszakát!
Matchbox!
Köszönsz neki. Másnap Köszönsz és mosolyogsz. Harmadnap -"- Negyediknap -"- ...
tényleg köszÖnj mindennap neki. Ha bejösz neki par nap utan megkerdezi h miért köszingtesz neki, erdeklodni fog arrol h ki vagy stb. Ha nem ad visszajelzest egy hét után, hagyd!
A kérdező hozzászólása: okés köszi! De ha nincs bátorságom ráköszönni? Nem vagyok jóképû. Mert volt már rá példa hogy köszöntem, aztán jól kiröhögött mitán elmentem mellette.
A kérdező hozzászólása: ?. . . . . .. . . . . . . . . . . , .-‘”. . . . . . . . . .``~., . . . . . . . .. . . . . ., .-”. . . . . . . . . . . . . . . . . .“-., . . . . .. . . . . . .., /. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ”:, . . . . . . . .. ., ?. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .\, . . . . . . . . . /. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . , } . . . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . , :`^`.} . . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . , :”. . . ./ . . . . . . .?. . . __. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . :`. . . ./ . . . . . . . /__.(. . .“~-, _. . . . . . . . . . . . . . , :`. . . .. ./ . . . . . . /(_. . ”~, _. . . ..“~, _. . . . . . . . . ., :`. . . . _/ . . . .. .{.._$;_. . .”=, _. . . .“-, _. . . , .-~-, }, .~”; /. .. .} . . .. . .((. . .*~_. . . .”=-._. . .“;, , ./`. . /” . . . ./. .. ../ . . . .. . .\`~, . . ..“~., . . . . . . . . . ..`. . .}. . . . . . ../ . . . . . .(. ..`=-, , . . . .`. . . . . . . . . . . ..(. . . ;_, , -” . . . . . ../.`~, . . ..`-.. . . . . . . . . . . . . . ..\. . /\ . . . . . . \`~.*-, . . . . . . . . . . . . . . . . . ..|, ./.....\, __ , , _. . . . . }.>-._\. . . . . . . . . . . . . . . . . .|. . . . . . ..`=~-, . .. `=~-, _\_. . . `\, . . . . . . . . . . . . . . . . .\ . . . . . . . . . .`=~-, , .\, . . . . . . . . . . . . . . . .\ . . . . . . . . . . . . . . . . `:, , . . . . . . . . . . . . . `\. . . . . . ..__ . . . . . . . . . . . . . . . . . . .`=-, . . . . . . . . . ., %`>--==`` . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . _\. . . . . ._, -%. . . ..` hagyjuk

Van egy fiu! Egyojtaban bamul, nekemjon, vegignez! Hogy tudassam vele, hogy tetszik nekem?

A valasz jo lenne minel hamarabb hisz holnap suli

Legjobb válasz: Hát nézz rá te is úgy :) Vagy mosolyogj szépen:) Nem hiszem el, hogy nem megy ösztönbõl :)

Hát nézz rá te is úgy :) Vagy mosolyogj szépen:) Nem hiszem el, hogy nem megy ösztönbõl :)
Szemezz vele :) Onnan kiderül, hogy csak a popód bámúlja, vagy tényleg érdekled. Komolyan mondom, nállam a szemezés ösztönbõl szokott jönni, egyszer csak észreveszem, hogy a lány szemébe nézek és huzamosabb ideig(másodpercekig) ki akarom olvasni a szemébõl a választ.
lécci használj ékezetet!

Tetszik nekem egy fiú edzésen! Szerintem én is tetszem neki. Hogy tudassam vele ezt? Hogy "szerezzem" meg?

Nagyon kedves, mindig mosolyog rám edzésen, de az a baj, hogy van egy ikertestvére és nem tom h kire mosolyogjak... :))) vicces szitu. na a lényeg, h nagyon tetszik... Mit tegyek? (14L) (a fiú is kb annyi)

Legjobb válasz: Akkor használd ki, hogy modern világban élünk, beszélj vele, kérdezd meg, hogy felveheted-e mondjuk Facebook-ra, ahol többet tudtok csevegni és megvan az esélye neki is, h elhívjon valahová, ha akar valamit... 19L

akkor õ egy tirpák és meg sem érdemli, hogy szóba állj vele...de mit veszíthetsz? :) 19L
Akkor használd ki, hogy modern világban élünk, beszélj vele, kérdezd meg, hogy felveheted-e mondjuk Facebook-ra, ahol többet tudtok csevegni és megvan az esélye neki is, h elhívjon valahová, ha akar valamit... 19L
akkor ne rohand le elõször csak beszélgess vele edzés alatt után (kezdj el vele beszélgetni facebookon vagy bárhol) onnan könnyebb lesz. Lehet a végén õ hív el:)
Hát ha vhogy kitaláltad h melyik az, akk menj oda hozzá, mert telepatikusan még egy embernek sem sikerült összejönnie egy másikkal ;) 19L
nem a 1800 években vagyunk már nem ciki ha lány kezdeményez...
A kérdező hozzászólása: köszi :)
Amúgy meg nem úgy kell beszélgetni vele egybõl, hogy szia tetszel, csak simán mint egy másik lánnyal, avgy akárkivel, aztán majd alakul ahogy heteken át beszélgettek, így szokott ez menni.
A kérdező hozzászólása: jó, oké.... utsó kérdés :) edzõ ruhába menjek oda, vagy mikor megjövök, utcaiba? és mikor menjek oda hozzá?
az teljesen mindegy, nem befolyásol semmit milyen ruhában, az hogy mikor azt meg a helyzet adja, ahogy neked kényelmesebb, remélem sikerül, az a fontos, hogy gyõzd le a félelmeidet, igen, lehet, hogy nem jössz majd be neki vagy valami, de utána jól fogod érezni magad, mert nem fogsz arra gondolni, hogy mi lett volna ha... és még nem is vesztesz semmit, kit érdekel más mit gondol, fõleg ha egy ismeretlen
sztem elõbb a beszélõviszonyt kéne kialakítani. semmi nem történik még ha néha szólsz hozzá egy-egy szót, csak úgy, õ meg folytathatja a beszélgetést. és idõvel kezdeményezhet is pl. talit.
Ha meg elküld akk kapja be üzenem neki :) 14/F de nem lesz ott semmi, ja és írd meg pls h mi lett a végkifejlet :P
Ritka az olyan 14 éves fiú, aki tudna csajozni :D Ha összejön egy pár ilyen korban akkor hatalmas szerencséjük volt. Hidd el, ha 1-2 évig szívod magadba az észt, akkor könnyebben fog menni a pasizás Na de ez nem számít, te most akarsz pasizni. szóval.. jól mondják, hogy kezdj el beszélgetni vele, ezt bárhol bármikor lehet. Ha nem vagy nagyon csúnya, akkor teljesen biztos, hogy a pasi örülni fog a társaságodnak. Olyan nem létezik, hogy elküldjön :D Az egyáltalán nem ciki, ha elhívod valahová, sõt, ez azt mutatja, hogy belevaló csaj vagy aki képes cselekedni is nem csak várni a csodára. Inkább a pasinak ciki, hogy nem neki jutott hamarabb eszébe :D Nem kell semmi különösebb elcsábítást csinálnod, a pasik szívesen összejönnének veled :D
Valószínûtlen, hogy ezt mondja, az emberek nem ilyen bunkók, ezek csak a te félelmeid :) Nyugi, szeretnek beszélgetni az emberek, ha jókedvûen mész oda nem fog máshogy reagálni.Most legalább tudod mit éreznek a fiúk:P
A kérdező hozzászólása: jó oké.... de még kérek válaszokat! az eddigieket köszi :)
Ha bunkó, akkor még mindig ott az ikertesója, hátha õ nem az! :DDDDD
miért mondana ilyent?? ha pedig ilyent mondana akkor már felesleges vele foglalkozni még mosolyogni is rá...
A kérdező hozzászólása: oké, mindenképp megkérdezem! és ha azt mondja, hogy menjek a f*szba a hülyeségemmel?
A kérdező hozzászólása: oké.... és ha nemet mondd? hogy érjem el, hogy ne mondjon nemet? hogy csábitsam el?
A kérdező hozzászólása: hát... de az olyan ciki... én hivjam talira???
edzés után odamész hozzá és elkezdesz vele beszélgetni és megkérded nincsen kedve valami közös programot csinálni onnan már simább ügy. Elmentek jól érzitek magatokat és látni fogod kellesz-e neki.
A kérdező hozzászólása: de félek... és ha mégsem tetszek neki, csupán csak kedves velem??? leégetném magam... de nagyon tetszik! hatékony módszer kéne :)
Nekem is ugyan ez van. Én úgy próbálok jeleket adni, hogy pl. melegítésnél mellé állok, rámosolygok, majd folytatom a bemelegítést. Kézizek, én játékos vagyok ő kapus. így nem sokat tudunk beszélgetni, de azt próbáld meg, hogy a szemébe, majd a szájára viszed a tekintetedet olyan 3 mp-ig aztán megint a szemébe nézel...Ha nem veszi a fiú akkor folytasd , jelöld be facebookon és írjatok egymással...Remélem összejön :)

Egy tapasztalt, jó pár évvel idősebb fiú tetszik nekem. Ez szerencsére kölcsönös. Én még mindig szűz vagyok, 24 évesen. Pedig nincs baj velem, eddig a tanulás kötött le. Hogy tudassam vele, történhetne valami, ha úgy alakul a helyzet?

Az a gond,hogy ? úgy tudja,én is elég tapasztalt vagyok,pedig nincs Így.

Legjobb válasz: Én a helyedben elmondanám neki az igazat. mondd el neki, hogy nem merted bevallani, hogy szûz vagy, mert azt hitted, azzal majd imponálsz neki, ha azt hiszi, tapasztalt vagy. sztem elnézi, és még örülni is fog, hogy egy szûz lányt sodort felé az élet.

Én a helyedben elmondanám neki az igazat. mondd el neki, hogy nem merted bevallani, hogy szûz vagy, mert azt hitted, azzal majd imponálsz neki, ha azt hiszi, tapasztalt vagy. sztem elnézi, és még örülni is fog, hogy egy szûz lányt sodort felé az élet.
Ha igazán szeret, nem az számít neki, hogy milyen fantasztikus vagy az ágyban. A másik, hogy akár hiszed akér nem, egy férfinek jó érzés, sõt önbizalomerõsítõ, ha õ veszi el egy lány szüzességét. A rávezetés miatt ne aggódj, a pasik egy idõ után a te kérésed nélkül is próbálkoznak majd:)
24 vagy...miért viselkedsz úgy, mintha 14 lennél? Nem akarlak megbántani, de egy kapcsolatba csak õszintén lehet belépni és miért kellene azzal hencegni, hogy tapasztalt vagy, mikor nem? Nincs abban semmi rossz, hogy szûz vagy, normális pasi ezt még értékeli is. Én is úgy voltam, mint te, aztán mikor arra került a sor, hogy szexeljünk, nem volt semmi gond, sõt...mondd el neki, hogy nincs tapasztalatod, ennyi. Ebben nincs semmi rossz, hidd el!
Amíg csak kölcsönössen tetszetek egymásnak, és nem alkottok egy párt, addig nem kell neki elmondani, hogy nem is vagy oan tapasztalt, amilyennek gondol. Elõször ismerjétek jobban meg egymást, és ha megbízol benne, mond el neki. Persze, azt az elején is tisztázhatod vele, mármint utalhatsz rá, hogy eddig a tanulás foglalkoztatott, így lehet vele selytetni a dolgokat. Tudod, azt sem illik megkérdezni az elsõ randin, hogy szüz vagy még. Így én inkább még nem avatnám õt se bele mindenbe, fokozatossan ismerjétek meg egymást.
mindegy hogy mit mondasz neki, csak történjen már meg...hát nem vagy te szûzanya...
A kérdező hozzászólása: A fiúval nem járok, csupán kölcsönösen tetszünk egymásnak.Én nem mondtam neki, hogy tapasztalt vagyok, ezt õ gondolja Így, bár én hagytam ebben a hitben. Olyan, mintha mégis félne lépni, pedig egyikünk sem kamasz már
A kérdező hozzászólása: Nem vagyok egy szenteskedõ, de cafka sem. Az a gond, hogy nagyon vonzódom ehhez a sráchoz(õ is hozzám), de szerintem õ csak egy kalandot szeretne(tavaly csak azt akarta).
és az baj egyáltalán teis kapsz tõle meg õis tõled , és lehet hogy emiatt marad veled vagy visszajön, hmm énis rágom magam néha ijen egyszerû dolgokon, ez ez ojan tanult tehetetlenség már énnálam , ne ess ebbe a hibába.. ha hagyod 1szer levadászni magad , rájössz hogy ez kell neked sok bátorságot

Hogyan tudassam egy fiúval hogy tetszik nekem?

Legjobb válasz: Ennek rengeteg módja van, csak bátorság kell hozzá. Írhatsz neki msn-en, sms-ben, felhívhatod, elhívhatod találkozóra, tervezhetsz közös programot, szólhatsz egyik ismerõsödnek hogy szóljon neki az érdekedben stb stb...

Ennek rengeteg módja van, csak bátorság kell hozzá. Írhatsz neki msn-en, sms-ben, felhívhatod, elhívhatod találkozóra, tervezhetsz közös programot, szólhatsz egyik ismerõsödnek hogy szóljon neki az érdekedben stb stb...
De paraszt vagy =) Amúgy mi is ugyanugy be vagyunk szarva mint ti... és szerintem ha sokat lógtok együtt a fiúval akkor szerintem nyugodtan rákérdezhetsz... De csak élõben..azért sms ben kicsit érdekes megkérdezni h " Járunk?" mert akkor azt hiszi majd h szivatod meg minden és mégjobban a föld alá csusszan az egója.
Szerintem próbáld így : Tetszel nekem. De a romantikus térdelõs trükk hatásosnak tûnik próbálkozz azzal. :)
amikor kettesben vagytok térdelj elé szép romantikusan, huzd le a sliccét és láss munkához...
A kérdező hozzászólása: Köszi:) én azért nem merem mert nem látom semmi jelét hogy akarná. Meg nem egy félénk fiú... Sztem te merj kezdeményezni, ha tudod hogy tetszel neki. Nem így kell tudatni:P
én is ugyanilyen helyzetbe vok csak tom hogy a fiúnak is tetszek de nem merek kezdeni.mégis hogy néz az ki h :szia, nem akarsz járni velem?tom h nem sokat segítettem de együttérzek veled én se merem
A félénk fiúknak bejön. A rámenõs fiú meg úgyis kezdeményez, és nem hagyja, hogy csak úgy történjenek vele a dolgok.
A kérdező hozzászólása: minden fiúnak bejön ha egy lány rámenõs? sztem nem:S
nekem spec bejön, ha egy lány rámenõs, ha olyan nõ kezdett ki velem, aki iránt nem kölcsönös a dolog, akkor sem küldtem még el a fenébe snkit, csak megbeszéltem vele a dolgot.
A kérdező hozzászólása: épp ezaz hogy nemtom hogyan kéne elmondaniXD

Hogyan tudassam, hogy tetszik nekem egy fiú? Nem vágja a jeleket.16/l

Megkértem, h kísérjen el, azt mondta, h nem ér rá. Azt gondoltam, h lekoptatott de másnap kedvesen megkérdezte, h baj nélkül eljutottam-e. Ennyire nem értené, mi van?

Legjobb válasz: mert lehet,hogy csak barátként tekint rád,és udvariasságból megkérdezte.

mert lehet, hogy csak barátként tekint rád, és udvariasságból megkérdezte.
Mindig nehezebb a dolog amikor a lány kezdeményez, hiszen az a fiú dolga lenne.A lány dolga a csábítás a fiúé meg a hódítás. Adj még érthetõbb jeleket, lehet hogy csak lassú a felfogása és nem is gondol arra amire te.
Miért kéne egy sima "elkísérsz?"-bõl már másra gondolnia?
De jah, ilyenkor tényleg az a legjobb, ha kicsit jobban összebarátkoztok, többet beszélgettek, többet vagytok együtt... Ez az egy, amit tehetsz. :)
A kérdező hozzászólása: ha most barátnak néz, teljesen kizárt, hogy idõvel változzon?
Hát nem tudom, nekem az a véleményem, hogy õ nem érzi azt, amit te. Ha õ kérne meg téged, hogy kísérd el valahová, te biztos elkísérnéd, mert neked õ tetszik, akarsz tõle valamit. Viszont amikor te megkérted, akkor lekoptatott. Ha õ is úgy lenne veled, mint te vele, akkor simán elkísért volna. Szóval szerintem csak barátnak néz. De az is lehet, hogy tényleg valami dolga volt :D
A kérdező hozzászólása: Arra gondoltam, hagyok neki egy kis idõt, összebarátkozunk jobban, aztán lesz ahogy lesz :)
Írj neki levelet, legyél õszinte.Onnantól kezdve könnyebb lesz, vagy hívd el Moziba.
A kérdező hozzászólása: Hát ezt biztosan nem csinálom :/ így meg nem tudom eldönteni h. barátok legyünk vagy sem
" Mindig nehezebb a dolog amikor a lány kezdeményez, hiszen az a fiú dolga lenne" Ja mert abban az esetben elégséges egy "takaroggyá te p*cs"-t mondani vagy lehúzni szerencsétlent.
Figyu...én is simán elkisérem a lány barátaimat ide-oda...és mégsem gondolok többre...sõt van hogy kettesben kajálunk...és még akkor sem...szerintem onnan egyértelmû ha elhívod egyik hétvégén kettesben valahova
Hát ebbõl én sem gondolnám, hogy tetszem egy lánynak. :D Mondd neki, hogy dugnál vele, akkor tuti értené. :D
A kérdező hozzászólása: én is gondoltam rá. csak akkor másnap miért hozza fel a témát?
Nem biztos ám, hogy neki te bejössz, szóval ez is lehet az ok.
A kérdező hozzászólása: mi másért kísérne el? :)
Hát... nem kizárt, de nem is lehet biztosra megmondani, mit fog gondolni rólad. Legyél többet vele, értesd vele, hogy fontos neked. De ha nem fog késõbb sem megváltozni a hozzáállása, akkor hagyd szerintem. Ha egy fiúnak tetszik egy lány, akkor önmagától elkezd nyomulni rá. Figyelmes vele, alig várja, hogy vele legyen, lesi minden kívánságát. Ha ezt te nem fogod nála tapasztalni, akkor hagyd sztem.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!