Találatok a következő kifejezésre: Hogyan tudassam fiúval hogy tetszik (16 db)

1, Honnan veszem észre hogyha tetszek egy fiúnak? 2, Ha tetszik nekem egy fiú akivel még soha nem beszélgettem, hogyan szólítsam meg? Hogy tudassam vele, hogy nekem tetszik?

L/16

Legjobb válasz: De a második is legalább annyira hülyeség. ...és a nagylábujján a gomba afelé kacsintgat, aki a gazdának tetszik, mi? :D Nem gondolom, hogy az átlagember ismeri a testbeszéd kommunikáció elemeit és tudatosan ezt követi el, csak hogy tudassa a célszeméllyel, hogy mit akar. Egyszerû a képlet, néz. Ha bátrabb, akkor állja a tekinteted, mosolyog, ha félénkebb, akkor elrántja a fejét, de az egész jelenség többször ismétlõdik. Ha neked tetszik, elkövetheted a felsõ módszert, de bevetheted a nõi praktikákat is, esetleg fellelsz egy közös ismerõst, kiprovokálsz egy hármas "talit", vagy csak odamész és kérsz tõle egy kis segítséget (párszor). Szerintem a közös ismerõs módszer a legjobb amúgy, ha van ilyen.

De a második is legalább annyira hülyeség. ...és a nagylábujján a gomba afelé kacsintgat, aki a gazdának tetszik, mi? :D Nem gondolom, hogy az átlagember ismeri a testbeszéd kommunikáció elemeit és tudatosan ezt követi el, csak hogy tudassa a célszeméllyel, hogy mit akar. Egyszerû a képlet, néz. Ha bátrabb, akkor állja a tekinteted, mosolyog, ha félénkebb, akkor elrántja a fejét, de az egész jelenség többször ismétlõdik. Ha neked tetszik, elkövetheted a felsõ módszert, de bevetheted a nõi praktikákat is, esetleg fellelsz egy közös ismerõst, kiprovokálsz egy hármas "talit", vagy csak odamész és kérsz tõle egy kis segítséget (párszor). Szerintem a közös ismerõs módszer a legjobb amúgy, ha van ilyen.
Ekkora baromságokat, jézusom. Ha tetszel egy fiúnak, akkor gyakran néz, keresi a tekinteted, próbál a közeledben lenni, beszélgetni veled, kedves hozzád. Ilyesmi. Ha egy olyan fiú tetszik neked, akit nem ismersz, vagyis nem beszéltél még vele, csak köszönj neki és mondd, hogy már többször láttad a buszon, melyik suliba jár? Ez nyilván akkor jó, ha buszon vagytok, de ilyen kis egyszerû dolgokat tudok elképzelni. Nekem bejönne. 16F
2. mivan ha én csak állok és 1 öreg mami fele mutat a lábam? csak ugy... mert nemtudom hogy ez jelzés!? az igaz hogy ha egymásra néztek töbször...... irj neki e-milt aztán felvesz msn re és akkor tudni fogja hogy bejön neked. v kérdezd meg töle hogy mennyi az idö X)
1. A melleidet nézi. 2. Villants cicit.
Testbeszéd kumunikáció. Az 1. hozzászólás hülyeség. pl.: Ha 1-ik lábán támaszkodik, a másik lába a térde be van hajlítva, és a fele mutat a lábfeje aki tetszik. Add 2: Teljes felsõ teste feléd néz. Add 3: 2-3x többször találkozott a tekintet.
14:34 egyetértek:P am sztem egy idõ után rá fogsz majd jönni, hogy hogyan szólítsd le azt, aki tetszik...;) És úgy tudasd vele, hogy ha látod azt, hogy érdeklõdik, keresd a társaságát! De ne nyomulósan...;):)
Ja és mondom: ha szerény, próbálj te közeledni:) 15/L

Edzésről tetszik egy fiu. Hogy tudassam vele hogy tetszik nekem?

Heti egyszer találkozok vele. Nem vagyunk köszönőviszonyba, de már szóltunk egymáshoz. Egyik héten tök aranyos velem, odafigyel rám meg minden, másik héten meg ugy tesz mintha nem is léteznék... Ő kapus én mezőnyjátékos így nem beszélünk sokat.

Legjobb válasz: Allj be te is kapuba!:D en is kapus vagyok...

Allj be te is kapuba!:D en is kapus vagyok...
Odamész oszt leszopod

Ha tetszik egy fiú, de a Facebookon kívül nincs vele közvetlen kapcsolatom, akkor hogyan tudassam vele, hogy tetszik?

Lehet nagyon cikinek tartjátok, mert már 30 éves vagyok, de egy elõadáson ismerkedtünk meg, többen voltunk, szóval nagyon felületes volt az ismeretségünk, de már akkor is nagyon tetszett, ezért is jelöltem be Facebookon. Mit tennétek a helyemben?

Legjobb válasz: Akkor tudasd vele Facebookon, nagy dolog, vagy ha ott nagyon gáznak érzed hívd el egy találkára és ott mond meg neki. 20/F

Akkor tudasd vele Facebookon, nagy dolog, vagy ha ott nagyon gáznak érzed hívd el egy találkára és ott mond meg neki. 20/F

A lányok akik nem egy tipikus "ideálok" mit szólnak amikor tetszenek egy fiúnak? Jobban örülnek, mint pl egy népsszerű cicababa? és hogyan tudassam vele, hogy annyira bejön, mint másnak a "cica, barbibabák" vagy még jobban

van egy lány aki bejön régóta és a haverok azt mondják ,hogy ocsmány meg ronda. mindig kérdezik ,hogy mit látsz abban a malacban? nem tudom de nagyon tetszik és mindig bevédek a barátokkal szemben is...

Legjobb válasz: én biztos örülnék mert tudnám h nem a bomba testem vagy arcom miatt tetszem valakinek hanem önmagamért, a kisugárzásomért, bármiért.

én biztos örülnék mert tudnám h nem a bomba testem vagy arcom miatt tetszem valakinek hanem önmagamért, a kisugárzásomért, bármiért.
Egyetértek, én is örülnék ilyen esetben. Ez sikerélmény egy ilyen lánynak, míg a cicababáknak természetes.
Nem biztos, hogy rendes, de reménykedjünk benne. Az biztos, hogy szerelmes. És az nagyon jó dolog. Nehogy azt hidd, hogy az ellenkezõ dolog jobb! Én nagyon csinosnak mondott lány vagyok, persze rá is teszek egy kicsit az öltözködéssel, meg egy kis sminkkel. Nekem meg az a bajom, hogy azok a srácok, akik nekem tettszenek, nem mernek közeledni. Mindig azt mondják, hogy minek próbálkozzak, úgy sem lennék elég jó neki. Ha meg összejön, akkor meg kapkodni kell a fejem, hogy mikor csapják le a kezemrõl. Pedig van ám hûség is a világon. Pedig igen, lehet, hogy jó lenne. Próbálkozzatok csak fiúk. Akkor is, ha valaki nem a leg szebb, és akkor is, ha szép. Te meg ne hallgass a haverokra. Ha tettszik a lány, szerezd meg! Lehet, hogy a legboldogabb életed lenne mellette.
Elõzõ vagyok. Ja, és ha valakinek tetszettem, kb. 15 éves koromig ritkaságnak éreztem, mert az osztálytársaim meg a barátaim nem nagyon nyilvánították ki. Aztán egyre több tapasztalat során megfigyeltem, hogy az utcán még a lányok is megbámulnak, nemhogy a férfiak. De az iskolában még akkor se mozdult rám senki! Nem értettem az egészet. Ennyire utálnak? Aztán ahogy egyetemre mentem, már biztos voltam benne, hogy az emberek 80%-ának bejövök, és nem lepõdtem meg, ha valaki elkezdett rám nyomulni. A leghosszabb kapcsolatom is max. 1 hónap volt és a szüzességemet is csak 20 évesen vesztettem el. Nagyon válogatós és érzékeny voltam, és évekbe telt mire megtaláltam azt, aki igazán kiegészít, aki végre nekem is tetszik minden szempontból. De meg kellett dolgozni érte, hogy velem maradjon...sokat kellett változzak belül ahhoz, hogy megfeleljek a legnagyobb ideálom ideáljának. Ki is akarna egy depressziós, okoskodó, önbizalom-hiányos lánnyal járni? Szóval tényleg vigyázz, mert a nálam kevésbé szebb lányokon azt látom, hogy vagy túl nagy az egójuk, vagy még kisebb mint nekem volt, de mindkettõ kicsapongás erõs önbizalomhiányra utal. Mindenképpen mondd meg neki, hogy erõsítenie kell az önbizalmát a saját érdekében...ha esetleg észrevennéd rajta a kisebbrendûség vagy a nagyzolás tüneteit.
Le a kalappal elõtted.Rendes csávó vagy:) f.
Hát ha te így gondolod 4-es, akkor jó.
Volt nekem is nem 10-ess baratnöm, de nagyon nehez. Ha szepet mondtam neki, nem hitt nekem, amit meg felre lehet erteni, esetleg elsütöttem egy hülye viccet, rögtön magara vette. Meg allandoan azt kepzelte, hogy a jo csajok amelyek rank neztek biztosan azt gondoljak, hogy mit keres ilyen ronda lany egy ilyen pasi mellett. (Megjegyzem ezek az ö szavai voltak! Ö siman 7 es 8 között volt.) Pedig szerintem, attol, hogy nem pont modelideal volt, nagyon is szep lany en pedig, megha pasiknal nem is annyira fontos es önbizalmamat sem a külsömböl nyerem, ugy ereztem, egy szinten vagyunk. De en el tudtam magam engedni, ö pedig nem. Az en barataim tapintatosabbak ennel, de ez sem egy könnyü kezdet, ha majd bemutatod olyanoknak vagy elöbb-utobb közös programon vesztek reszt olyanokkal, akik elözöleg igy nyilatkoztak rola. Ebben az volt a nehez, hogy sajat magat nem tudta elfogadni, igy nem is hitte hogy mas kepes erre. Ez egy allando es untato küzdelem. A mostani kedvesem 10/10. Es ami a legszuperebb: [email protected]! Tudja, hogy barmelyik pasi leragna (nem eliras, igy fajdalmasabb) erte a karjat, de emiatt egyaltalan nem bekepzelt. Nem öltözködik kihivoan, olyanokkal tömi magat, amitöl en csak a ranezesre hizok (a belferges dög pedig nem). Lenyegeben azt akarom mondani (szorry, ha hosszasan fejeztem ki): Hogy tapasztalatbol azt tudom mondani, hogy a lanyon mulik. Ha ö kepes elfogadni es szeretni önmagat, akkor kepes mas szeretetet is elfogadni. Barataiddal meg abbol a szempontbol ne törödj! Majd akkor hallgass rajuk, ha esetleg olyan jellemvonast mutatnak fel, amit te elfogultsagbol nem latsz vagy ilyesmi. De a külsöt te is latod. Nem kell, hogy mindenkinek ugyanaz legyen az idealja. Különösen tisztelem azokat, akik ezt fel merik vallalni! Es sokkal nagyobb az esely arra, hogy magtalald a bvoldogsagodat, ha olyannal vagy, aki neked tetszik, mint olyannal, akire mindenki mas csorgatja a nyalat.
Kavalier nagyon jól írja a dolgokat! És egyébként tényleg ezen bukhat a dolog, hogy hogyan viszonyul magához a lány, tudom, mert volt ilyen önbizalom hiányos korszakom, amikor hiába történt bármi, egyszerûen senkinek nem hittem el, hogy tetszem neki. Sõt, minél több embernek tetszettem, annál inkább azt éreztem, hogy igazából a srácoknak teljesen mindegy, ezek szerint biztos mindenki tetszik nekik. :D Szörnyen hangzik, ugye? :D Szóval azért erre figyelj oda, nehogy õ is ilyen legyen (bár az egészséges önértékelés nem a külsõtõl függ, szóval nem rád ijeszteni akarok, csak erre azért készülj fel, mert elõfordulhat). Egyébként bocs, de szerintem van egy kis lenézés a kérdésedben. Attól, hogy õ tegyük fel nem annyira szép, attól még belsõre ha megvan elégedve magával, akkor tuti nincs kisebbségi komplexusa a cicababákkal szemben, akikre legtöbbször (nem mindig) jellemzõ az üresség... szóval ezzel vigyázz, szerintem ne akard konkrétan ezt éreztetni vele, hogy annyira bejön, mint a cicababák, hiszen senki se szereti az ilyen összehasonlítgatásokat. :) Úgy tudasd vele, hogy ami tetszik rajta, azt dicsérd, ennyi, nem kell túlzásokba esni, de ha valami tetszik rajta, akkor azt mondd bátran. :) És fontos, hogy ez ne csak külsõ jegyekre terjedjen ki. Engem például kicsit se érdekel, ha valaki a külsõmet dicséri, ez eléggé mindennapos dolog, túl sokat nem nyújt nekem, persze örülök, ha valaki dicsér, de ennyi. Viszont amikor valaki azt dicséri, hogy milyen jó társaság vagyok, vagy értékeli a vicceimet, történeteimet, vagy észrevesz bennem olyan dolgokat, amiket mások nem, azok nagyon meg tudnak érinteni lelkileg. :) Próbálj ilyesmibõl kiindulni inkább. :) És a haverok véleményével meg ne törõdj, nem a külsõtõl függ, hogy valaki milyen ember, nekem is van olyan barátnõm, aki nem valami szép, sõt, de mégis odavannak érte a pasik, mert olyan lehengerlõ stílusa van. Lehet, hogy amint találkoznak vele és beszélgetnek, máris nem ezt fogják mondani, hogy mit akarsz attól a csajtól, hisz olyan ronda, hanem inkább dicsérik majd, hogy milyen jófej volt (már ha az persze :D ), sok ilyen példa van a környezetemben, szóval nyugi. :)
Én is szépnek ÉS okosnak tartott lány vagyok, de 21, 5 éves koromig az önbizalmam a béka...alatt volt. Világéletemben 4, 5 fölötti átlagom volt a suliban, és sok felnõtt ember mondtam, hogy milyen intelligens kislány vagyok. Az unokatesóm nagypapája mély õszinteséggel ezt mondta, amikor 14 éves voltam: "Ne járj lehajtott fejjel, emeld fel. Olyan szép kislány vagy." Ennek ellenére folyton ki voltam közösítve, mert másképp gondolkodtam, és másképp viselkedtem, mint a többiek. Most már egyre jobb, mert megértettem, hogy akármilyen is vagyok, nekem mindig az a dolgom, hogy szépnek és okosnak, és csak a mivoltomért értékes embernek lássam magam, mert úgy fogom megélni az életem is, amilyen az énképem. :)

Segítség! Ha az utcán meglátok egy lányt de nem ismerem akkor hogyan álljak vele szóba, hogyan tudassam vele hogy tetszik nekem? (13 éves fiú vagyok)

LÉGYSZIVES NE AZZAL GYERTEK HOGY FIATAL VAGYOK EHHEZ.

Legjobb válasz: te HÜLYE VAGY(nem bántásból de...)oda mész és ha nagyon néz téged vagy legalább rádpillant te oda szolsz neki SZia,hali helo,szervusz ami a stiluodnak megfelelõen aztán kérdezel vmit tõle pl: halii h hivnak válasz:mitomén te:szépnév engem méttooménnek de 1 ilyen szép lánynak nem lenne szabad egyedül járkálni a ......stb..... folythatnám 999999évig amedig van gondolatom

te HÜLYE VAGY(nem bántásból de...)oda mész és ha nagyon néz téged vagy legalább rádpillant te oda szolsz neki SZia, hali helo, szervusz ami a stiluodnak megfelelõen aztán kérdezel vmit tõle pl: halii h hivnak válasz:mitomén te:szépnév engem méttooménnek de 1 ilyen szép lánynak nem lenne szabad egyedül járkálni a ......stb..... folythatnám 999999évig amedig van gondolatom
jó éjszakát!
Matchbox!
Köszönsz neki. Másnap Köszönsz és mosolyogsz. Harmadnap -"- Negyediknap -"- ...
tényleg köszÖnj mindennap neki. Ha bejösz neki par nap utan megkerdezi h miért köszingtesz neki, erdeklodni fog arrol h ki vagy stb. Ha nem ad visszajelzest egy hét után, hagyd!
A kérdező hozzászólása: okés köszi! De ha nincs bátorságom ráköszönni? Nem vagyok jóképû. Mert volt már rá példa hogy köszöntem, aztán jól kiröhögött mitán elmentem mellette.
A kérdező hozzászólása: ?. . . . . .. . . . . . . . . . . , .-‘”. . . . . . . . . .``~., . . . . . . . .. . . . . ., .-”. . . . . . . . . . . . . . . . . .“-., . . . . .. . . . . . .., /. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ”:, . . . . . . . .. ., ?. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .\, . . . . . . . . . /. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . , } . . . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . , :`^`.} . . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . , :”. . . ./ . . . . . . .?. . . __. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . :`. . . ./ . . . . . . . /__.(. . .“~-, _. . . . . . . . . . . . . . , :`. . . .. ./ . . . . . . /(_. . ”~, _. . . ..“~, _. . . . . . . . . ., :`. . . . _/ . . . .. .{.._$;_. . .”=, _. . . .“-, _. . . , .-~-, }, .~”; /. .. .} . . .. . .((. . .*~_. . . .”=-._. . .“;, , ./`. . /” . . . ./. .. ../ . . . .. . .\`~, . . ..“~., . . . . . . . . . ..`. . .}. . . . . . ../ . . . . . .(. ..`=-, , . . . .`. . . . . . . . . . . ..(. . . ;_, , -” . . . . . ../.`~, . . ..`-.. . . . . . . . . . . . . . ..\. . /\ . . . . . . \`~.*-, . . . . . . . . . . . . . . . . . ..|, ./.....\, __ , , _. . . . . }.>-._\. . . . . . . . . . . . . . . . . .|. . . . . . ..`=~-, . .. `=~-, _\_. . . `\, . . . . . . . . . . . . . . . . .\ . . . . . . . . . .`=~-, , .\, . . . . . . . . . . . . . . . .\ . . . . . . . . . . . . . . . . `:, , . . . . . . . . . . . . . `\. . . . . . ..__ . . . . . . . . . . . . . . . . . . .`=-, . . . . . . . . . ., %`>--==`` . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . _\. . . . . ._, -%. . . ..` hagyjuk

Van egy fiu! Egyojtaban bamul, nekemjon, vegignez! Hogy tudassam vele, hogy tetszik nekem?

A valasz jo lenne minel hamarabb hisz holnap suli

Legjobb válasz: Hát nézz rá te is úgy :) Vagy mosolyogj szépen:) Nem hiszem el, hogy nem megy ösztönbõl :)

Hát nézz rá te is úgy :) Vagy mosolyogj szépen:) Nem hiszem el, hogy nem megy ösztönbõl :)
Szemezz vele :) Onnan kiderül, hogy csak a popód bámúlja, vagy tényleg érdekled. Komolyan mondom, nállam a szemezés ösztönbõl szokott jönni, egyszer csak észreveszem, hogy a lány szemébe nézek és huzamosabb ideig(másodpercekig) ki akarom olvasni a szemébõl a választ.
lécci használj ékezetet!

Hogy mondjam/közöljem/tudassam egy fiúval hogy tetszik, vagy hogy derítsem ki hogy ekei tetszem-e?

Nagyon fontos......

Legjobb válasz: kérj tõle egy szívességet, ha örömmel megteszi akkor valószínûleg tetszel neki

kérj tõle egy szívességet, ha örömmel megteszi akkor valószínûleg tetszel neki
Csak azért kérdem h mégis képben legyünk melyik korosztály. Mik a a fiú érdeklõdési körei? Pl ezzel kapcsolatosan kérhetnél tõle segítséget.
A kérdező hozzászólása: Miért????
A kérdező hozzászólása: én 14 õ 16
Hány éves vagy? És õ?
A fiúk azokat a lányokat nem szeretik, akik rondák, és pasizni akarnak, ezért mindenféle marhasággal traktálják õket de órákon át nyomják a szöveget ész nélkül magyaráznak , halndzsáznak csak hogy rájuk figyeljenek. Ha te szépnek tartod magad, meg azért vannak visszajelzések, akkor nem lesz veled gond, illetve ha csak szépen óvatosan közlöd vele az érzéseidet, de nem nyomod neki észnélkül a sódert közben akkor nem fog nyomulósnak nézni. A férfiak manapság kifejezetten igénylik, hogy a nõk udvaroljanak nekik. Én is ilyen vagyok, bevallom nagyon kényelmes, remek érzés. Hidd el, nem lesz gond vele! jó leszel. Annyi, hogy kedvesen mosolyogj, és csak a lényeget mondd neki, röviden , egyszerûen, természetes közélsmódban. Hidd el, meglessz a kellõ varázsa a pillanatnak! :)
A kérdező hozzászólása: Köszi azon leszek..... De nem az van hogy a fiúk nem szeretik a nyomulós lányokat????
Úgyan, nemigaz, hogy nem tudsz odamenni hozzá, és mondj neki annyit, hogy kérlek gyere velem egy pillanatra, szeretnék neked négyszemközt mondani valamit. Ha jön akkor jó, ha nem akkor meg nem érdekled. Ha meg elmegy, onnattól mond meg neki az érzéseidet, és remélhetõleg nyerõ leszel. Így csak egy ember elõtt éghetsz be, más elõtt nem, de az sem biztos, hogy beégsz. Szóval csípd fel a srácot!
A kérdező hozzászólása: Köszi... De általában mindig a haverjaival van és ha nemet mond akkor meg úgy 5-6 srác élõt égek be...... :)
Elsõ , ez nem igaz. Számtalan olyan csicska van, aki ha a alármelyik ronda banya füttyent nekik , akkor is ugranak rögtön. Ez egyén, személyiség függõ. A szolgalelkû srácokat lehet pattogtatni akkor is ha nem tetszel neki. A tökösök akkor is szarnak rád, ha tetszel neki :D Én sem hagyom ugráltatni magamat. Ennyit errõl a hozzáállásról. Csak úgy tudod kideríteni, ha odamész, és normális emberi nyelven megkérdezed tõle, hogy hallo, tetszel nekem ember! Én tetszek neked? Mert rád szándékoznék építeni a jövõmet. Erre majd mond egy igent, de lehet hogy egy nemet. Ennyirõl van szó. A jelek becsaphatnak. Úgyis szavakban dõl el minden.
A kérdező hozzászólása: Köszi!!! De milyen szívességet?? Légyszi példát mert elvagyok veszve......
A kérdező hozzászólása: Együt járunk Ping-Pong-ra ott ismertem meg...... Imádja ma mangat......

Tetszik nekem egy fiú edzésen! Szerintem én is tetszem neki. Hogy tudassam vele ezt? Hogy "szerezzem" meg?

Nagyon kedves, mindig mosolyog rám edzésen, de az a baj, hogy van egy ikertestvére és nem tom h kire mosolyogjak... :))) vicces szitu. na a lényeg, h nagyon tetszik... Mit tegyek? (14L) (a fiú is kb annyi)

Legjobb válasz: Akkor használd ki, hogy modern világban élünk, beszélj vele, kérdezd meg, hogy felveheted-e mondjuk Facebook-ra, ahol többet tudtok csevegni és megvan az esélye neki is, h elhívjon valahová, ha akar valamit... 19L

akkor õ egy tirpák és meg sem érdemli, hogy szóba állj vele...de mit veszíthetsz? :) 19L
Akkor használd ki, hogy modern világban élünk, beszélj vele, kérdezd meg, hogy felveheted-e mondjuk Facebook-ra, ahol többet tudtok csevegni és megvan az esélye neki is, h elhívjon valahová, ha akar valamit... 19L
akkor ne rohand le elõször csak beszélgess vele edzés alatt után (kezdj el vele beszélgetni facebookon vagy bárhol) onnan könnyebb lesz. Lehet a végén õ hív el:)
Hát ha vhogy kitaláltad h melyik az, akk menj oda hozzá, mert telepatikusan még egy embernek sem sikerült összejönnie egy másikkal ;) 19L
nem a 1800 években vagyunk már nem ciki ha lány kezdeményez...
A kérdező hozzászólása: köszi :)
Amúgy meg nem úgy kell beszélgetni vele egybõl, hogy szia tetszel, csak simán mint egy másik lánnyal, avgy akárkivel, aztán majd alakul ahogy heteken át beszélgettek, így szokott ez menni.
A kérdező hozzászólása: jó, oké.... utsó kérdés :) edzõ ruhába menjek oda, vagy mikor megjövök, utcaiba? és mikor menjek oda hozzá?
az teljesen mindegy, nem befolyásol semmit milyen ruhában, az hogy mikor azt meg a helyzet adja, ahogy neked kényelmesebb, remélem sikerül, az a fontos, hogy gyõzd le a félelmeidet, igen, lehet, hogy nem jössz majd be neki vagy valami, de utána jól fogod érezni magad, mert nem fogsz arra gondolni, hogy mi lett volna ha... és még nem is vesztesz semmit, kit érdekel más mit gondol, fõleg ha egy ismeretlen
sztem elõbb a beszélõviszonyt kéne kialakítani. semmi nem történik még ha néha szólsz hozzá egy-egy szót, csak úgy, õ meg folytathatja a beszélgetést. és idõvel kezdeményezhet is pl. talit.
Ha meg elküld akk kapja be üzenem neki :) 14/F de nem lesz ott semmi, ja és írd meg pls h mi lett a végkifejlet :P
Ritka az olyan 14 éves fiú, aki tudna csajozni :D Ha összejön egy pár ilyen korban akkor hatalmas szerencséjük volt. Hidd el, ha 1-2 évig szívod magadba az észt, akkor könnyebben fog menni a pasizás Na de ez nem számít, te most akarsz pasizni. szóval.. jól mondják, hogy kezdj el beszélgetni vele, ezt bárhol bármikor lehet. Ha nem vagy nagyon csúnya, akkor teljesen biztos, hogy a pasi örülni fog a társaságodnak. Olyan nem létezik, hogy elküldjön :D Az egyáltalán nem ciki, ha elhívod valahová, sõt, ez azt mutatja, hogy belevaló csaj vagy aki képes cselekedni is nem csak várni a csodára. Inkább a pasinak ciki, hogy nem neki jutott hamarabb eszébe :D Nem kell semmi különösebb elcsábítást csinálnod, a pasik szívesen összejönnének veled :D
Valószínûtlen, hogy ezt mondja, az emberek nem ilyen bunkók, ezek csak a te félelmeid :) Nyugi, szeretnek beszélgetni az emberek, ha jókedvûen mész oda nem fog máshogy reagálni.Most legalább tudod mit éreznek a fiúk:P
A kérdező hozzászólása: jó oké.... de még kérek válaszokat! az eddigieket köszi :)
Ha bunkó, akkor még mindig ott az ikertesója, hátha õ nem az! :DDDDD
miért mondana ilyent?? ha pedig ilyent mondana akkor már felesleges vele foglalkozni még mosolyogni is rá...
A kérdező hozzászólása: oké, mindenképp megkérdezem! és ha azt mondja, hogy menjek a f*szba a hülyeségemmel?
A kérdező hozzászólása: oké.... és ha nemet mondd? hogy érjem el, hogy ne mondjon nemet? hogy csábitsam el?
A kérdező hozzászólása: hát... de az olyan ciki... én hivjam talira???
edzés után odamész hozzá és elkezdesz vele beszélgetni és megkérded nincsen kedve valami közös programot csinálni onnan már simább ügy. Elmentek jól érzitek magatokat és látni fogod kellesz-e neki.
A kérdező hozzászólása: de félek... és ha mégsem tetszek neki, csupán csak kedves velem??? leégetném magam... de nagyon tetszik! hatékony módszer kéne :)
Nekem is ugyan ez van. Én úgy próbálok jeleket adni, hogy pl. melegítésnél mellé állok, rámosolygok, majd folytatom a bemelegítést. Kézizek, én játékos vagyok ő kapus. így nem sokat tudunk beszélgetni, de azt próbáld meg, hogy a szemébe, majd a szájára viszed a tekintetedet olyan 3 mp-ig aztán megint a szemébe nézel...Ha nem veszi a fiú akkor folytasd , jelöld be facebookon és írjatok egymással...Remélem összejön :)

Hogyan tudassam egy fiúval hogy tetszik?

egy edzésre járunk és nagyon bejön. szeretnék tippeket hogy edzésen hogy tudassam vele.az a baj hogy csak ott szoktunk találkozni:( valami tanács?

Legjobb válasz: Szemezz vele, mosolyogj rá köszönj neki , mond meg neki hogy tetszik neked hívd el valahová...

Szemezz vele, mosolyogj rá köszönj neki , mond meg neki hogy tetszik neked hívd el valahová...
Elsõnek: fiú vagy lány vagy??? mert ha fiú( ratyi ) akkor szimplán az öltözõben [email protected] segbe, és várd az eredményt! ha lány vagy, akkor tudom ajánlani a kedves mosolyt, és azt hogy légy a közelében. ha meg õ kezdeményezz, akkor reagálj rá pozitívan ( pl. ha elhív valahova, akkor mondj igent )
ha fiú vagy te is, akkor közös az öltözõtök is, szóval ott könnyen feltalálod magad, ha meg lány vagy, merthogy ezt nem írtad a kérdés mellé milyen nemû vagy, akkor húzd meg a khmm... haját és csinálj úgy mint az ovisok. az izomagyú srácoknak ez nagyon bejön
Nem vagy noooooormáááááliiiiiis!!!!!! Így éjfél után egy most NAGYON DURVÁN kiütött!!! Amúgy én is edzésen jöttem össze a pasimmal, mi állandóan oltogattuk egymást, meg hülyéskedtünk, aztán egyszer találkoztunk az utcán, és elhívott sörözni. Egyedi eset, de bejött!

Van egy fiú aki nagyon tetszik, de még életemben nem beszéltem vele, nem is köszöntünk egymásnak. Milyen testbeszéddel tudassam vele hogy tetszik?

Jaa és mindketten vízilabdázunk, de minden csaj oda van érte, hogyan legyek én a legjobb? Pl.: ruhák, testbeszéd, smink?

Legjobb válasz: Elõbb inkább próbálj meg beszélni vele!

Elõbb inkább próbálj meg beszélni vele!
Nagy tévedésben vagy, a testbeszéd legfeljebb csak kiegészítõ kommunikációként funkcionálhat. Felvehetsz akármilyen ribis, kihívó ruhát, magadra kenhetsz egy vödör sminket, ha nem vagy képes beszélni vele, ezzel legfeljebb csak nevetségessé teszed magad. Tudod, minden ismerkedés úgy kezdõdik, hogy a két ismerkedõ fél nem ismeri egymást. Valahol el kell kezdeni. Minden ismerkedés úgy indul, hogy kezdetben nem ismerik egymást. Egy "szia"-tól pedig legfeljebb csak a kisegítõsök kezdenek vadul röhögni.
Nem kislány, hülyének akkor nézne, ha úgy akarnál vele flörtölni, hogy végig csukva van a szád. :D
mikor meglátod közeledni az utcán vagy bárhol máshol menj oda öleld meg és ugorj a karjába vagy írd ki nagyon betükkel a homlokodra hogy tetszel komolyan beszéd nélkül akartad vele tudatni? -.-
Akkor felejtsd el! Beszéd nélkül sehogy nem lesz kapcsolatod. Mellesleg tudod: néma gyereknek anyja sem érti a szavát.
A kérdező hozzászólása: Najóó akkor hogy lehet flörtölni szavak nélkül...elõször is hülxének nézne ha csak úgy leszólítanám...másik kiröhögne...mivel kb egymás nevét tudjuk csak...testbeszééééd!!
A kérdező hozzászólása: Nem, nem az nem fog menni... ://
Ha írsz egy privit, a testbeszédes dologban segíthetek, értek hozzá :) !
Igazad van, nehogy szólj hozzá egy szót is, milyen ciki az már! De akkor ne sírj, és ne gyere ide újabb kérdéseket kiírni, ha majd meglátod együtt egy olyan lánnyal, aki nem tartotta cikinek, hogy beszélgessen vele.
A kérdező hozzászólása: Nem öltözöm ribisem nem is sminkelek...csak kéne egy kezdet...amikor mondjuk csak rámosolygok...szemébe nézek...hasonlók
Kezdetnek egy "szia" megteszi.
Kezdésnek a szemkontaktus / szemezés jó. Ösztönösen elkapod majd úgyis a tekinteted, hisz tetszik a srác :)
A kérdező hozzászólása: Köszii :) )

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!