Találatok a következő kifejezésre: Hogyan tudassam fiúval (22 db)

1, Honnan veszem észre hogyha tetszek egy fiúnak? 2, Ha tetszik nekem egy fiú akivel még soha nem beszélgettem, hogyan szólítsam meg? Hogy tudassam vele, hogy nekem tetszik?

L/16

Legjobb válasz: De a második is legalább annyira hülyeség. ...és a nagylábujján a gomba afelé kacsintgat, aki a gazdának tetszik, mi? :D Nem gondolom, hogy az átlagember ismeri a testbeszéd kommunikáció elemeit és tudatosan ezt követi el, csak hogy tudassa a célszeméllyel, hogy mit akar. Egyszerû a képlet, néz. Ha bátrabb, akkor állja a tekinteted, mosolyog, ha félénkebb, akkor elrántja a fejét, de az egész jelenség többször ismétlõdik. Ha neked tetszik, elkövetheted a felsõ módszert, de bevetheted a nõi praktikákat is, esetleg fellelsz egy közös ismerõst, kiprovokálsz egy hármas "talit", vagy csak odamész és kérsz tõle egy kis segítséget (párszor). Szerintem a közös ismerõs módszer a legjobb amúgy, ha van ilyen.

De a második is legalább annyira hülyeség. ...és a nagylábujján a gomba afelé kacsintgat, aki a gazdának tetszik, mi? :D Nem gondolom, hogy az átlagember ismeri a testbeszéd kommunikáció elemeit és tudatosan ezt követi el, csak hogy tudassa a célszeméllyel, hogy mit akar. Egyszerû a képlet, néz. Ha bátrabb, akkor állja a tekinteted, mosolyog, ha félénkebb, akkor elrántja a fejét, de az egész jelenség többször ismétlõdik. Ha neked tetszik, elkövetheted a felsõ módszert, de bevetheted a nõi praktikákat is, esetleg fellelsz egy közös ismerõst, kiprovokálsz egy hármas "talit", vagy csak odamész és kérsz tõle egy kis segítséget (párszor). Szerintem a közös ismerõs módszer a legjobb amúgy, ha van ilyen.
Ekkora baromságokat, jézusom. Ha tetszel egy fiúnak, akkor gyakran néz, keresi a tekinteted, próbál a közeledben lenni, beszélgetni veled, kedves hozzád. Ilyesmi. Ha egy olyan fiú tetszik neked, akit nem ismersz, vagyis nem beszéltél még vele, csak köszönj neki és mondd, hogy már többször láttad a buszon, melyik suliba jár? Ez nyilván akkor jó, ha buszon vagytok, de ilyen kis egyszerû dolgokat tudok elképzelni. Nekem bejönne. 16F
2. mivan ha én csak állok és 1 öreg mami fele mutat a lábam? csak ugy... mert nemtudom hogy ez jelzés!? az igaz hogy ha egymásra néztek töbször...... irj neki e-milt aztán felvesz msn re és akkor tudni fogja hogy bejön neked. v kérdezd meg töle hogy mennyi az idö X)
1. A melleidet nézi. 2. Villants cicit.
Testbeszéd kumunikáció. Az 1. hozzászólás hülyeség. pl.: Ha 1-ik lábán támaszkodik, a másik lába a térde be van hajlítva, és a fele mutat a lábfeje aki tetszik. Add 2: Teljes felsõ teste feléd néz. Add 3: 2-3x többször találkozott a tekintet.
14:34 egyetértek:P am sztem egy idõ után rá fogsz majd jönni, hogy hogyan szólítsd le azt, aki tetszik...;) És úgy tudasd vele, hogy ha látod azt, hogy érdeklõdik, keresd a társaságát! De ne nyomulósan...;):)
Ja és mondom: ha szerény, próbálj te közeledni:) 15/L
fiú vagy?
A kérdező hozzászólása: Mert? Pl?
Hogyne volna :D
A kérdező hozzászólása: Nem tudom mit akarok tõle. Van külömbség olyan szempontból hogy hozom a tuttára?
Most a Vonzódok azt jelenti felhúzhatna, vagy párkapcsolatot szeretnél vele?reagálhatsz pü-ben is akár :D
Szerintem ne te smárold le. Lehet egy csókot fogad, de kapcsolatot nem akar... Én amondó vagyok, hogy bökd ki mi az ábra, mert aztán meg barátnõje lesz, és bánhatod.
Smárold le és kérdezd meg, hogy akarsz-e járni velem.
elõzõ komit én irtam csak kifelejtettem 2. részébõl: akkor keress más veled egy callbier-û pasit.
ha nem érzed magadat elég rondának hozzá akkor tedd a következõt: kicsit simogassad meg a hátát, kerülj közelebb "adott pillanatba" hajtsad rá a fejed a combjaira (mintha fáratt lennél) beszélgess vele sokat. ha rondának érzed magad... mindenki mondja hogy nincsenek márpedik vannak ember és ember között "kategóriák"... és néha van az hogy egy 2-es csaj összejöjjön egy 4-es pasival (ha 1-5ig növekvõ sorrendbe szépülnek az emberek)
A kérdező hozzászólása: lány vagyok
Kedves Kérdezõ! Beszélgess vele sokat, keresd a társaságát, ölelgesd, ha úgy adja a helyzet, simítsd meg a vállát, esetleg fogd meg a kezét valami ürüggyel, hogy tudsz tenyérbõl jósolni vagy ilyesmi. :) Viszont arra figyelj, hogy ne vidd túlzásba a testi érintkezéseket, nehogy cafkának tartson. Sok sikert! :) Michael
Nyilván vannak különbségek.Ha érdekel írsz pü-t, most lusta vagyok ecsetelni.

Hogy tudassam vele? Már régóta beszélgetek egy fiúval msn-en keresztül, társkeresőn ismerkedtünk meg.

Már régóta beszélgetek egy fiúval msn-en keresztül, társkeres?n ismerkedtünk meg.Nagyon jól elbeszélgettünk meg minden már úgy volt,hogy jön nálunk(? mondta)és, hogy egy komolyabb kapcsolat fog kialakulni köztünk.Pár napja hiába hívom,írok neki e-mailt nem jön fel msn-re és utána meg azt írja,hogy én nem akarok vele beszélni,pedig ez nem igaz.Az mondta,hogy nem okozna csalódást egy lánynak sem,meg ? nem bánt meg senkit sem, meg, hogy ? egy rendes fiú.Hogy tudassam vele,hogy megbántott?

Legjobb válasz: Na pont az aki annyira híreszteli magáról hogy rendes fiú, na az pont nem az. Én a helyedben már nem foglalkoznék vele, szard le.

Na pont az aki annyira híreszteli magáról hogy rendes fiú, na az pont nem az. Én a helyedben már nem foglalkoznék vele, szard le.
nEM FELTÉTLEN KELL KAMUNAK LENNIE! (bocsi caps lock) Ne hagyd elúszni ha Õ az aki kell vagy érdekel! Én is neten ismertem meg párom, Õ társat keresett én meg csak unalom ûztem nõkkel férfiakkal egyaránt beszéltem mindenrõl egy elég nagy csalódáson voltam túl az eljegyzésünket bontottam fel az exem 2 hónappal az esküvõ elött... :D Párom rengetegszer írta hogy találkozzunk látni akar én mindig elkezdtem lekoptatni hogy nem akarok vele találkozni 4 hónapig mindennap "beszéltünk" utolsó hónapban egésznap smseztünk és este 8-tól (mire hazaérztem megfürödtem stb) már msn-en várt... :D Augusztusban találkoztunk elõször, és már haza engedni sem akartam mert annyira éreztem hogy õ kell nekem és Õ a másik felem! (annak ellenére hogy sokszor leráztam a találkozás miatt, én nem mertem belekavarodni ilyen dolgokba meg nem is hittem hogy vezethet valamire ha valaki társkeresõn akar nõket felszedni) Na augusztusban találkoztunk, szeptemberben összeköltöztünk, júniusban várandós lettem (tervezett baba, még gyógyszert is kellett szednem mert máshogy nem sikerülhetett volna sajnos várandósnak maradnom..) 2010 Márciusban császáros voltam, van egy gyönyörû 16 hónapos Fiunk akit imádunk és tervezzük a következõt... Majdnem elszalasztottam életem párját, a másik felem!!! Majdnem leráztam, felfoghatatlan... Ne engedd el mert nem tudod ki lehet az aki a másik oldalon ül!!!
Lehet, hogy ugyan az a személy csak más néven, de lehet az egyik sanyi, dani, jani, stb. egy percig ne foglalkozz vele.tuti átverés.
Mert velem is eljátszotta ezt egy Dani nevû.
A kérdező hozzászólása: Nem, Sanyi.Miért? :)
Csak nem Daninak hívják???
Be ne dõlj az ilyennek, tuti átverés! Lehet, hogy nõs vagy a társkeresõ oldalakon hülyíti a lányokat.Ha jót akarsz egy pillanatig ne foglalkozz vele.Mert csak neked lesz rosszabb.
A kérdező hozzászólása: Nem foglalkozok vele, de azért még mindíg idegesít, hogy mi a baja velem?Vagy lehet, hogy saját magával van baja...
Kérdezd meg nyíltan, hogy mi baja van, miért kerül.
ja én most vagyok 23 Õ 26! 20 voltam mikor megismertem, 21 mikor terhes lettem! Imádom Õket, Õk ketten az egész életemet jelentik számomra! Nem feltétlen kamu, ha anno Párom nem lett volna kitartó most lehet valami elba.szott kapcsolatban szenvednék...


Hogy tudassam egy fiúval, hogy találkozni szeretnék vele?

Fb-n írok vele egy ideje és szeretnék vele találkozni. De nem akarom letámadni ezzel. Hogy lehet rávezetni, hogy ő kérdezze meg?

Legjobb válasz: Ha a beszélgetésetek során felmerül valami, hogy ezt meg azt csinálom szabadidõmben, pl képet festek, barkácsolok bélyeget gyûjtök vagy akármi ilyesmi akkor egybõl mondod, hogy de jó szívesen megnézném élõben. Vagy ha valamirõl beszélgettek, akkor is mondhatod, hogy ez nagyon érdekes téma már régóta keresek valakit akivel ilyesmirõl is lehet beszélni, szívesen beszélnék veled errõl élõben.

Ha a beszélgetésetek során felmerül valami, hogy ezt meg azt csinálom szabadidõmben, pl képet festek, barkácsolok bélyeget gyûjtök vagy akármi ilyesmi akkor egybõl mondod, hogy de jó szívesen megnézném élõben. Vagy ha valamirõl beszélgettek, akkor is mondhatod, hogy ez nagyon érdekes téma már régóta keresek valakit akivel ilyesmirõl is lehet beszélni, szívesen beszélnék veled errõl élõben.
A kérdező hozzászólása: Köszi ezt megpróbálom bevetni valahogy. Az elõbb erre lett volna lehetõségem de po t elterelõdött a téma :$
Megsértõdsz. Meg kérdezi mi a baj? Azt mondod, hogy sértettnek érzed magad, amiért nem kérdezi meg, hogy nem akarsz-e vele találkozni. Érzelmi zsarolás alapiskola :DDDD 27/F Amúgy csak vicceltem, azt nem tudom mit csinálj, csak ezt az egyet NE, bármi mást.
A kérdező hozzászólása: Oké :D

Hogyan tudassam, hogy tetszik nekem egy fiú? Nem vágja a jeleket.16/l

Megkértem, h kísérjen el, azt mondta, h nem ér rá. Azt gondoltam, h lekoptatott de másnap kedvesen megkérdezte, h baj nélkül eljutottam-e. Ennyire nem értené, mi van?

Legjobb válasz: mert lehet,hogy csak barátként tekint rád,és udvariasságból megkérdezte.

mert lehet, hogy csak barátként tekint rád, és udvariasságból megkérdezte.
Mindig nehezebb a dolog amikor a lány kezdeményez, hiszen az a fiú dolga lenne.A lány dolga a csábítás a fiúé meg a hódítás. Adj még érthetõbb jeleket, lehet hogy csak lassú a felfogása és nem is gondol arra amire te.
Miért kéne egy sima "elkísérsz?"-bõl már másra gondolnia?
De jah, ilyenkor tényleg az a legjobb, ha kicsit jobban összebarátkoztok, többet beszélgettek, többet vagytok együtt... Ez az egy, amit tehetsz. :)
A kérdező hozzászólása: ha most barátnak néz, teljesen kizárt, hogy idõvel változzon?
Hát nem tudom, nekem az a véleményem, hogy õ nem érzi azt, amit te. Ha õ kérne meg téged, hogy kísérd el valahová, te biztos elkísérnéd, mert neked õ tetszik, akarsz tõle valamit. Viszont amikor te megkérted, akkor lekoptatott. Ha õ is úgy lenne veled, mint te vele, akkor simán elkísért volna. Szóval szerintem csak barátnak néz. De az is lehet, hogy tényleg valami dolga volt :D
A kérdező hozzászólása: Arra gondoltam, hagyok neki egy kis idõt, összebarátkozunk jobban, aztán lesz ahogy lesz :)
Írj neki levelet, legyél õszinte.Onnantól kezdve könnyebb lesz, vagy hívd el Moziba.
A kérdező hozzászólása: Hát ezt biztosan nem csinálom :/ így meg nem tudom eldönteni h. barátok legyünk vagy sem
" Mindig nehezebb a dolog amikor a lány kezdeményez, hiszen az a fiú dolga lenne" Ja mert abban az esetben elégséges egy "takaroggyá te p*cs"-t mondani vagy lehúzni szerencsétlent.
Figyu...én is simán elkisérem a lány barátaimat ide-oda...és mégsem gondolok többre...sõt van hogy kettesben kajálunk...és még akkor sem...szerintem onnan egyértelmû ha elhívod egyik hétvégén kettesben valahova
Hát ebbõl én sem gondolnám, hogy tetszem egy lánynak. :D Mondd neki, hogy dugnál vele, akkor tuti értené. :D
A kérdező hozzászólása: én is gondoltam rá. csak akkor másnap miért hozza fel a témát?
Nem biztos ám, hogy neki te bejössz, szóval ez is lehet az ok.
A kérdező hozzászólása: mi másért kísérne el? :)
Hát... nem kizárt, de nem is lehet biztosra megmondani, mit fog gondolni rólad. Legyél többet vele, értesd vele, hogy fontos neked. De ha nem fog késõbb sem megváltozni a hozzáállása, akkor hagyd szerintem. Ha egy fiúnak tetszik egy lány, akkor önmagától elkezd nyomulni rá. Figyelmes vele, alig várja, hogy vele legyen, lesi minden kívánságát. Ha ezt te nem fogod nála tapasztalni, akkor hagyd sztem.

Segítség! Ha az utcán meglátok egy lányt de nem ismerem akkor hogyan álljak vele szóba, hogyan tudassam vele hogy tetszik nekem? (13 éves fiú vagyok)

LÉGYSZIVES NE AZZAL GYERTEK HOGY FIATAL VAGYOK EHHEZ.

Legjobb válasz: te HÜLYE VAGY(nem bántásból de...)oda mész és ha nagyon néz téged vagy legalább rádpillant te oda szolsz neki SZia,hali helo,szervusz ami a stiluodnak megfelelõen aztán kérdezel vmit tõle pl: halii h hivnak válasz:mitomén te:szépnév engem méttooménnek de 1 ilyen szép lánynak nem lenne szabad egyedül járkálni a ......stb..... folythatnám 999999évig amedig van gondolatom

te HÜLYE VAGY(nem bántásból de...)oda mész és ha nagyon néz téged vagy legalább rádpillant te oda szolsz neki SZia, hali helo, szervusz ami a stiluodnak megfelelõen aztán kérdezel vmit tõle pl: halii h hivnak válasz:mitomén te:szépnév engem méttooménnek de 1 ilyen szép lánynak nem lenne szabad egyedül járkálni a ......stb..... folythatnám 999999évig amedig van gondolatom
jó éjszakát!
Matchbox!
Köszönsz neki. Másnap Köszönsz és mosolyogsz. Harmadnap -"- Negyediknap -"- ...
tényleg köszÖnj mindennap neki. Ha bejösz neki par nap utan megkerdezi h miért köszingtesz neki, erdeklodni fog arrol h ki vagy stb. Ha nem ad visszajelzest egy hét után, hagyd!
A kérdező hozzászólása: okés köszi! De ha nincs bátorságom ráköszönni? Nem vagyok jóképû. Mert volt már rá példa hogy köszöntem, aztán jól kiröhögött mitán elmentem mellette.
A kérdező hozzászólása: ?. . . . . .. . . . . . . . . . . , .-‘”. . . . . . . . . .``~., . . . . . . . .. . . . . ., .-”. . . . . . . . . . . . . . . . . .“-., . . . . .. . . . . . .., /. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ”:, . . . . . . . .. ., ?. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .\, . . . . . . . . . /. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . , } . . . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . , :`^`.} . . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . , :”. . . ./ . . . . . . .?. . . __. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . :`. . . ./ . . . . . . . /__.(. . .“~-, _. . . . . . . . . . . . . . , :`. . . .. ./ . . . . . . /(_. . ”~, _. . . ..“~, _. . . . . . . . . ., :`. . . . _/ . . . .. .{.._$;_. . .”=, _. . . .“-, _. . . , .-~-, }, .~”; /. .. .} . . .. . .((. . .*~_. . . .”=-._. . .“;, , ./`. . /” . . . ./. .. ../ . . . .. . .\`~, . . ..“~., . . . . . . . . . ..`. . .}. . . . . . ../ . . . . . .(. ..`=-, , . . . .`. . . . . . . . . . . ..(. . . ;_, , -” . . . . . ../.`~, . . ..`-.. . . . . . . . . . . . . . ..\. . /\ . . . . . . \`~.*-, . . . . . . . . . . . . . . . . . ..|, ./.....\, __ , , _. . . . . }.>-._\. . . . . . . . . . . . . . . . . .|. . . . . . ..`=~-, . .. `=~-, _\_. . . `\, . . . . . . . . . . . . . . . . .\ . . . . . . . . . .`=~-, , .\, . . . . . . . . . . . . . . . .\ . . . . . . . . . . . . . . . . `:, , . . . . . . . . . . . . . `\. . . . . . ..__ . . . . . . . . . . . . . . . . . . .`=-, . . . . . . . . . ., %`>--==`` . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . _\. . . . . ._, -%. . . ..` hagyjuk

Hogyan tudassam egy fiúval hogy tetszik?

Legjobb válasz: kérdezd, van-e kedve fugázni... hogy... használd a szájacskád... egyszerû, mint az ágybasz*rás :)

kérdezd, van-e kedve fugázni... hogy... használd a szájacskád... egyszerû, mint az ágybasz*rás :)
Hogy érzed Õ is vonzódik hozzád?
FürdõbeN. és két nap alatt szerelmes lettél? hiszen nem is ismered... gondold ezt át még egyszer, ne hamarkodj el semmit.
A kérdező hozzászólása: Sorry, nem jól írtam, már régebben is ismertem, de most jobban megismertem. Na ez is értelmes lett..:D
A kérdező hozzászólása: Talán egy kicsit. Amúgy bocsi a sok helyesírasi hibáért.
Fiú vagy, vagy lány?
A kérdező hozzászólása: Lány vagyok.
Pucsíts be neki! XD (Jó ez gonosz volt, sorry XD) Amúgy, komolyabbra fordítva a szót, szerintem próbálj meg vele szemezni, kacérkodni vele. (Mondjuk én fiú létemre annyira nem értek ehhez a dologhoz, szóval én csak ezt tudom ajánlani. :) )

Tetszik nekem egy fiú edzésen! Szerintem én is tetszem neki. Hogy tudassam vele ezt? Hogy "szerezzem" meg?

Nagyon kedves, mindig mosolyog rám edzésen, de az a baj, hogy van egy ikertestvére és nem tom h kire mosolyogjak... :))) vicces szitu. na a lényeg, h nagyon tetszik... Mit tegyek? (14L) (a fiú is kb annyi)

Legjobb válasz: Akkor használd ki, hogy modern világban élünk, beszélj vele, kérdezd meg, hogy felveheted-e mondjuk Facebook-ra, ahol többet tudtok csevegni és megvan az esélye neki is, h elhívjon valahová, ha akar valamit... 19L

akkor õ egy tirpák és meg sem érdemli, hogy szóba állj vele...de mit veszíthetsz? :) 19L
Akkor használd ki, hogy modern világban élünk, beszélj vele, kérdezd meg, hogy felveheted-e mondjuk Facebook-ra, ahol többet tudtok csevegni és megvan az esélye neki is, h elhívjon valahová, ha akar valamit... 19L
akkor ne rohand le elõször csak beszélgess vele edzés alatt után (kezdj el vele beszélgetni facebookon vagy bárhol) onnan könnyebb lesz. Lehet a végén õ hív el:)
Hát ha vhogy kitaláltad h melyik az, akk menj oda hozzá, mert telepatikusan még egy embernek sem sikerült összejönnie egy másikkal ;) 19L
nem a 1800 években vagyunk már nem ciki ha lány kezdeményez...
A kérdező hozzászólása: köszi :)
Amúgy meg nem úgy kell beszélgetni vele egybõl, hogy szia tetszel, csak simán mint egy másik lánnyal, avgy akárkivel, aztán majd alakul ahogy heteken át beszélgettek, így szokott ez menni.
A kérdező hozzászólása: jó, oké.... utsó kérdés :) edzõ ruhába menjek oda, vagy mikor megjövök, utcaiba? és mikor menjek oda hozzá?
az teljesen mindegy, nem befolyásol semmit milyen ruhában, az hogy mikor azt meg a helyzet adja, ahogy neked kényelmesebb, remélem sikerül, az a fontos, hogy gyõzd le a félelmeidet, igen, lehet, hogy nem jössz majd be neki vagy valami, de utána jól fogod érezni magad, mert nem fogsz arra gondolni, hogy mi lett volna ha... és még nem is vesztesz semmit, kit érdekel más mit gondol, fõleg ha egy ismeretlen
sztem elõbb a beszélõviszonyt kéne kialakítani. semmi nem történik még ha néha szólsz hozzá egy-egy szót, csak úgy, õ meg folytathatja a beszélgetést. és idõvel kezdeményezhet is pl. talit.
Ha meg elküld akk kapja be üzenem neki :) 14/F de nem lesz ott semmi, ja és írd meg pls h mi lett a végkifejlet :P
Ritka az olyan 14 éves fiú, aki tudna csajozni :D Ha összejön egy pár ilyen korban akkor hatalmas szerencséjük volt. Hidd el, ha 1-2 évig szívod magadba az észt, akkor könnyebben fog menni a pasizás Na de ez nem számít, te most akarsz pasizni. szóval.. jól mondják, hogy kezdj el beszélgetni vele, ezt bárhol bármikor lehet. Ha nem vagy nagyon csúnya, akkor teljesen biztos, hogy a pasi örülni fog a társaságodnak. Olyan nem létezik, hogy elküldjön :D Az egyáltalán nem ciki, ha elhívod valahová, sõt, ez azt mutatja, hogy belevaló csaj vagy aki képes cselekedni is nem csak várni a csodára. Inkább a pasinak ciki, hogy nem neki jutott hamarabb eszébe :D Nem kell semmi különösebb elcsábítást csinálnod, a pasik szívesen összejönnének veled :D
Valószínûtlen, hogy ezt mondja, az emberek nem ilyen bunkók, ezek csak a te félelmeid :) Nyugi, szeretnek beszélgetni az emberek, ha jókedvûen mész oda nem fog máshogy reagálni.Most legalább tudod mit éreznek a fiúk:P
A kérdező hozzászólása: jó oké.... de még kérek válaszokat! az eddigieket köszi :)
Ha bunkó, akkor még mindig ott az ikertesója, hátha õ nem az! :DDDDD
miért mondana ilyent?? ha pedig ilyent mondana akkor már felesleges vele foglalkozni még mosolyogni is rá...
A kérdező hozzászólása: oké, mindenképp megkérdezem! és ha azt mondja, hogy menjek a f*szba a hülyeségemmel?
A kérdező hozzászólása: oké.... és ha nemet mondd? hogy érjem el, hogy ne mondjon nemet? hogy csábitsam el?
A kérdező hozzászólása: hát... de az olyan ciki... én hivjam talira???
edzés után odamész hozzá és elkezdesz vele beszélgetni és megkérded nincsen kedve valami közös programot csinálni onnan már simább ügy. Elmentek jól érzitek magatokat és látni fogod kellesz-e neki.
A kérdező hozzászólása: de félek... és ha mégsem tetszek neki, csupán csak kedves velem??? leégetném magam... de nagyon tetszik! hatékony módszer kéne :)
Nekem is ugyan ez van. Én úgy próbálok jeleket adni, hogy pl. melegítésnél mellé állok, rámosolygok, majd folytatom a bemelegítést. Kézizek, én játékos vagyok ő kapus. így nem sokat tudunk beszélgetni, de azt próbáld meg, hogy a szemébe, majd a szájára viszed a tekintetedet olyan 3 mp-ig aztán megint a szemébe nézel...Ha nem veszi a fiú akkor folytasd , jelöld be facebookon és írjatok egymással...Remélem összejön :)
Mondjuk mondd meg neki, h neked õ nem tetszik!
Nem szeretnék tõled semmit. Nem vagy az esetem. Bocs, van barátom. Kopj le.
Egy szót írj csak neki: friendzoned.
szívás! minél õszintébb vagy vele, annál jobb neki...! ne álltasd! akkor már inkább koptasd le gyorsan!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!