Találatok a következő kifejezésre: Hogyan tudassam fiúval (20 db)

1, Honnan veszem észre hogyha tetszek egy fiúnak? 2, Ha tetszik nekem egy fiú akivel még soha nem beszélgettem, hogyan szólítsam meg? Hogy tudassam vele, hogy nekem tetszik?

L/16

Legjobb válasz: De a második is legalább annyira hülyeség. ...és a nagylábujján a gomba afelé kacsintgat, aki a gazdának tetszik, mi? :D Nem gondolom, hogy az átlagember ismeri a testbeszéd kommunikáció elemeit és tudatosan ezt követi el, csak hogy tudassa a célszeméllyel, hogy mit akar. Egyszerû a képlet, néz. Ha bátrabb, akkor állja a tekinteted, mosolyog, ha félénkebb, akkor elrántja a fejét, de az egész jelenség többször ismétlõdik. Ha neked tetszik, elkövetheted a felsõ módszert, de bevetheted a nõi praktikákat is, esetleg fellelsz egy közös ismerõst, kiprovokálsz egy hármas "talit", vagy csak odamész és kérsz tõle egy kis segítséget (párszor). Szerintem a közös ismerõs módszer a legjobb amúgy, ha van ilyen.

De a második is legalább annyira hülyeség. ...és a nagylábujján a gomba afelé kacsintgat, aki a gazdának tetszik, mi? :D Nem gondolom, hogy az átlagember ismeri a testbeszéd kommunikáció elemeit és tudatosan ezt követi el, csak hogy tudassa a célszeméllyel, hogy mit akar. Egyszerû a képlet, néz. Ha bátrabb, akkor állja a tekinteted, mosolyog, ha félénkebb, akkor elrántja a fejét, de az egész jelenség többször ismétlõdik. Ha neked tetszik, elkövetheted a felsõ módszert, de bevetheted a nõi praktikákat is, esetleg fellelsz egy közös ismerõst, kiprovokálsz egy hármas "talit", vagy csak odamész és kérsz tõle egy kis segítséget (párszor). Szerintem a közös ismerõs módszer a legjobb amúgy, ha van ilyen.
Ekkora baromságokat, jézusom. Ha tetszel egy fiúnak, akkor gyakran néz, keresi a tekinteted, próbál a közeledben lenni, beszélgetni veled, kedves hozzád. Ilyesmi. Ha egy olyan fiú tetszik neked, akit nem ismersz, vagyis nem beszéltél még vele, csak köszönj neki és mondd, hogy már többször láttad a buszon, melyik suliba jár? Ez nyilván akkor jó, ha buszon vagytok, de ilyen kis egyszerû dolgokat tudok elképzelni. Nekem bejönne. 16F
2. mivan ha én csak állok és 1 öreg mami fele mutat a lábam? csak ugy... mert nemtudom hogy ez jelzés!? az igaz hogy ha egymásra néztek töbször...... irj neki e-milt aztán felvesz msn re és akkor tudni fogja hogy bejön neked. v kérdezd meg töle hogy mennyi az idö X)
1. A melleidet nézi. 2. Villants cicit.
Testbeszéd kumunikáció. Az 1. hozzászólás hülyeség. pl.: Ha 1-ik lábán támaszkodik, a másik lába a térde be van hajlítva, és a fele mutat a lábfeje aki tetszik. Add 2: Teljes felsõ teste feléd néz. Add 3: 2-3x többször találkozott a tekintet.
14:34 egyetértek:P am sztem egy idõ után rá fogsz majd jönni, hogy hogyan szólítsd le azt, aki tetszik...;) És úgy tudasd vele, hogy ha látod azt, hogy érdeklõdik, keresd a társaságát! De ne nyomulósan...;):)
Ja és mondom: ha szerény, próbálj te közeledni:) 15/L

Hogy tudassam vele? Már régóta beszélgetek egy fiúval msn-en keresztül, társkeresőn ismerkedtünk meg.

Már régóta beszélgetek egy fiúval msn-en keresztül, társkeres?n ismerkedtünk meg.Nagyon jól elbeszélgettünk meg minden már úgy volt,hogy jön nálunk(? mondta)és, hogy egy komolyabb kapcsolat fog kialakulni köztünk.Pár napja hiába hívom,írok neki e-mailt nem jön fel msn-re és utána meg azt írja,hogy én nem akarok vele beszélni,pedig ez nem igaz.Az mondta,hogy nem okozna csalódást egy lánynak sem,meg ? nem bánt meg senkit sem, meg, hogy ? egy rendes fiú.Hogy tudassam vele,hogy megbántott?

Legjobb válasz: Na pont az aki annyira híreszteli magáról hogy rendes fiú, na az pont nem az. Én a helyedben már nem foglalkoznék vele, szard le.

Na pont az aki annyira híreszteli magáról hogy rendes fiú, na az pont nem az. Én a helyedben már nem foglalkoznék vele, szard le.
nEM FELTÉTLEN KELL KAMUNAK LENNIE! (bocsi caps lock) Ne hagyd elúszni ha Õ az aki kell vagy érdekel! Én is neten ismertem meg párom, Õ társat keresett én meg csak unalom ûztem nõkkel férfiakkal egyaránt beszéltem mindenrõl egy elég nagy csalódáson voltam túl az eljegyzésünket bontottam fel az exem 2 hónappal az esküvõ elött... :D Párom rengetegszer írta hogy találkozzunk látni akar én mindig elkezdtem lekoptatni hogy nem akarok vele találkozni 4 hónapig mindennap "beszéltünk" utolsó hónapban egésznap smseztünk és este 8-tól (mire hazaérztem megfürödtem stb) már msn-en várt... :D Augusztusban találkoztunk elõször, és már haza engedni sem akartam mert annyira éreztem hogy õ kell nekem és Õ a másik felem! (annak ellenére hogy sokszor leráztam a találkozás miatt, én nem mertem belekavarodni ilyen dolgokba meg nem is hittem hogy vezethet valamire ha valaki társkeresõn akar nõket felszedni) Na augusztusban találkoztunk, szeptemberben összeköltöztünk, júniusban várandós lettem (tervezett baba, még gyógyszert is kellett szednem mert máshogy nem sikerülhetett volna sajnos várandósnak maradnom..) 2010 Márciusban császáros voltam, van egy gyönyörû 16 hónapos Fiunk akit imádunk és tervezzük a következõt... Majdnem elszalasztottam életem párját, a másik felem!!! Majdnem leráztam, felfoghatatlan... Ne engedd el mert nem tudod ki lehet az aki a másik oldalon ül!!!
Lehet, hogy ugyan az a személy csak más néven, de lehet az egyik sanyi, dani, jani, stb. egy percig ne foglalkozz vele.tuti átverés.
Mert velem is eljátszotta ezt egy Dani nevû.
A kérdező hozzászólása: Nem, Sanyi.Miért? :)
Csak nem Daninak hívják???
Be ne dõlj az ilyennek, tuti átverés! Lehet, hogy nõs vagy a társkeresõ oldalakon hülyíti a lányokat.Ha jót akarsz egy pillanatig ne foglalkozz vele.Mert csak neked lesz rosszabb.
A kérdező hozzászólása: Nem foglalkozok vele, de azért még mindíg idegesít, hogy mi a baja velem?Vagy lehet, hogy saját magával van baja...
Kérdezd meg nyíltan, hogy mi baja van, miért kerül.
ja én most vagyok 23 Õ 26! 20 voltam mikor megismertem, 21 mikor terhes lettem! Imádom Õket, Õk ketten az egész életemet jelentik számomra! Nem feltétlen kamu, ha anno Párom nem lett volna kitartó most lehet valami elba.szott kapcsolatban szenvednék...
fiú vagy?
A kérdező hozzászólása: Mert? Pl?
Hogyne volna :D
A kérdező hozzászólása: Nem tudom mit akarok tõle. Van külömbség olyan szempontból hogy hozom a tuttára?
Most a Vonzódok azt jelenti felhúzhatna, vagy párkapcsolatot szeretnél vele?reagálhatsz pü-ben is akár :D
Szerintem ne te smárold le. Lehet egy csókot fogad, de kapcsolatot nem akar... Én amondó vagyok, hogy bökd ki mi az ábra, mert aztán meg barátnõje lesz, és bánhatod.
Smárold le és kérdezd meg, hogy akarsz-e járni velem.
elõzõ komit én irtam csak kifelejtettem 2. részébõl: akkor keress más veled egy callbier-û pasit.
ha nem érzed magadat elég rondának hozzá akkor tedd a következõt: kicsit simogassad meg a hátát, kerülj közelebb "adott pillanatba" hajtsad rá a fejed a combjaira (mintha fáratt lennél) beszélgess vele sokat. ha rondának érzed magad... mindenki mondja hogy nincsenek márpedik vannak ember és ember között "kategóriák"... és néha van az hogy egy 2-es csaj összejöjjön egy 4-es pasival (ha 1-5ig növekvõ sorrendbe szépülnek az emberek)
A kérdező hozzászólása: lány vagyok
Kedves Kérdezõ! Beszélgess vele sokat, keresd a társaságát, ölelgesd, ha úgy adja a helyzet, simítsd meg a vállát, esetleg fogd meg a kezét valami ürüggyel, hogy tudsz tenyérbõl jósolni vagy ilyesmi. :) Viszont arra figyelj, hogy ne vidd túlzásba a testi érintkezéseket, nehogy cafkának tartson. Sok sikert! :) Michael
Nyilván vannak különbségek.Ha érdekel írsz pü-t, most lusta vagyok ecsetelni.

Ha tetszik egy fiú, de a Facebookon kívül nincs vele közvetlen kapcsolatom, akkor hogyan tudassam vele, hogy tetszik?

Lehet nagyon cikinek tartjátok, mert már 30 éves vagyok, de egy elõadáson ismerkedtünk meg, többen voltunk, szóval nagyon felületes volt az ismeretségünk, de már akkor is nagyon tetszett, ezért is jelöltem be Facebookon. Mit tennétek a helyemben?

Legjobb válasz: Akkor tudasd vele Facebookon, nagy dolog, vagy ha ott nagyon gáznak érzed hívd el egy találkára és ott mond meg neki. 20/F

Akkor tudasd vele Facebookon, nagy dolog, vagy ha ott nagyon gáznak érzed hívd el egy találkára és ott mond meg neki. 20/F

Edzésről tetszik egy fiu. Hogy tudassam vele hogy tetszik nekem?

Heti egyszer találkozok vele. Nem vagyunk köszönőviszonyba, de már szóltunk egymáshoz. Egyik héten tök aranyos velem, odafigyel rám meg minden, másik héten meg ugy tesz mintha nem is léteznék... Ő kapus én mezőnyjátékos így nem beszélünk sokat.

Legjobb válasz: Allj be te is kapuba!:D en is kapus vagyok...

Allj be te is kapuba!:D en is kapus vagyok...
Odamész oszt leszopod

Hogy tudassam egy fiúval, hogy találkozni szeretnék vele?

Fb-n írok vele egy ideje és szeretnék vele találkozni. De nem akarom letámadni ezzel. Hogy lehet rávezetni, hogy ő kérdezze meg?

Legjobb válasz: Ha a beszélgetésetek során felmerül valami, hogy ezt meg azt csinálom szabadidõmben, pl képet festek, barkácsolok bélyeget gyûjtök vagy akármi ilyesmi akkor egybõl mondod, hogy de jó szívesen megnézném élõben. Vagy ha valamirõl beszélgettek, akkor is mondhatod, hogy ez nagyon érdekes téma már régóta keresek valakit akivel ilyesmirõl is lehet beszélni, szívesen beszélnék veled errõl élõben.

Ha a beszélgetésetek során felmerül valami, hogy ezt meg azt csinálom szabadidõmben, pl képet festek, barkácsolok bélyeget gyûjtök vagy akármi ilyesmi akkor egybõl mondod, hogy de jó szívesen megnézném élõben. Vagy ha valamirõl beszélgettek, akkor is mondhatod, hogy ez nagyon érdekes téma már régóta keresek valakit akivel ilyesmirõl is lehet beszélni, szívesen beszélnék veled errõl élõben.
A kérdező hozzászólása: Köszi ezt megpróbálom bevetni valahogy. Az elõbb erre lett volna lehetõségem de po t elterelõdött a téma :$
Megsértõdsz. Meg kérdezi mi a baj? Azt mondod, hogy sértettnek érzed magad, amiért nem kérdezi meg, hogy nem akarsz-e vele találkozni. Érzelmi zsarolás alapiskola :DDDD 27/F Amúgy csak vicceltem, azt nem tudom mit csinálj, csak ezt az egyet NE, bármi mást.
A kérdező hozzászólása: Oké :D

A lányok akik nem egy tipikus "ideálok" mit szólnak amikor tetszenek egy fiúnak? Jobban örülnek, mint pl egy népsszerű cicababa? és hogyan tudassam vele, hogy annyira bejön, mint másnak a "cica, barbibabák" vagy még jobban

van egy lány aki bejön régóta és a haverok azt mondják ,hogy ocsmány meg ronda. mindig kérdezik ,hogy mit látsz abban a malacban? nem tudom de nagyon tetszik és mindig bevédek a barátokkal szemben is...

Legjobb válasz: én biztos örülnék mert tudnám h nem a bomba testem vagy arcom miatt tetszem valakinek hanem önmagamért, a kisugárzásomért, bármiért.

én biztos örülnék mert tudnám h nem a bomba testem vagy arcom miatt tetszem valakinek hanem önmagamért, a kisugárzásomért, bármiért.
Egyetértek, én is örülnék ilyen esetben. Ez sikerélmény egy ilyen lánynak, míg a cicababáknak természetes.
Nem biztos, hogy rendes, de reménykedjünk benne. Az biztos, hogy szerelmes. És az nagyon jó dolog. Nehogy azt hidd, hogy az ellenkezõ dolog jobb! Én nagyon csinosnak mondott lány vagyok, persze rá is teszek egy kicsit az öltözködéssel, meg egy kis sminkkel. Nekem meg az a bajom, hogy azok a srácok, akik nekem tettszenek, nem mernek közeledni. Mindig azt mondják, hogy minek próbálkozzak, úgy sem lennék elég jó neki. Ha meg összejön, akkor meg kapkodni kell a fejem, hogy mikor csapják le a kezemrõl. Pedig van ám hûség is a világon. Pedig igen, lehet, hogy jó lenne. Próbálkozzatok csak fiúk. Akkor is, ha valaki nem a leg szebb, és akkor is, ha szép. Te meg ne hallgass a haverokra. Ha tettszik a lány, szerezd meg! Lehet, hogy a legboldogabb életed lenne mellette.
Elõzõ vagyok. Ja, és ha valakinek tetszettem, kb. 15 éves koromig ritkaságnak éreztem, mert az osztálytársaim meg a barátaim nem nagyon nyilvánították ki. Aztán egyre több tapasztalat során megfigyeltem, hogy az utcán még a lányok is megbámulnak, nemhogy a férfiak. De az iskolában még akkor se mozdult rám senki! Nem értettem az egészet. Ennyire utálnak? Aztán ahogy egyetemre mentem, már biztos voltam benne, hogy az emberek 80%-ának bejövök, és nem lepõdtem meg, ha valaki elkezdett rám nyomulni. A leghosszabb kapcsolatom is max. 1 hónap volt és a szüzességemet is csak 20 évesen vesztettem el. Nagyon válogatós és érzékeny voltam, és évekbe telt mire megtaláltam azt, aki igazán kiegészít, aki végre nekem is tetszik minden szempontból. De meg kellett dolgozni érte, hogy velem maradjon...sokat kellett változzak belül ahhoz, hogy megfeleljek a legnagyobb ideálom ideáljának. Ki is akarna egy depressziós, okoskodó, önbizalom-hiányos lánnyal járni? Szóval tényleg vigyázz, mert a nálam kevésbé szebb lányokon azt látom, hogy vagy túl nagy az egójuk, vagy még kisebb mint nekem volt, de mindkettõ kicsapongás erõs önbizalomhiányra utal. Mindenképpen mondd meg neki, hogy erõsítenie kell az önbizalmát a saját érdekében...ha esetleg észrevennéd rajta a kisebbrendûség vagy a nagyzolás tüneteit.
Le a kalappal elõtted.Rendes csávó vagy:) f.
Hát ha te így gondolod 4-es, akkor jó.
Volt nekem is nem 10-ess baratnöm, de nagyon nehez. Ha szepet mondtam neki, nem hitt nekem, amit meg felre lehet erteni, esetleg elsütöttem egy hülye viccet, rögtön magara vette. Meg allandoan azt kepzelte, hogy a jo csajok amelyek rank neztek biztosan azt gondoljak, hogy mit keres ilyen ronda lany egy ilyen pasi mellett. (Megjegyzem ezek az ö szavai voltak! Ö siman 7 es 8 között volt.) Pedig szerintem, attol, hogy nem pont modelideal volt, nagyon is szep lany en pedig, megha pasiknal nem is annyira fontos es önbizalmamat sem a külsömböl nyerem, ugy ereztem, egy szinten vagyunk. De en el tudtam magam engedni, ö pedig nem. Az en barataim tapintatosabbak ennel, de ez sem egy könnyü kezdet, ha majd bemutatod olyanoknak vagy elöbb-utobb közös programon vesztek reszt olyanokkal, akik elözöleg igy nyilatkoztak rola. Ebben az volt a nehez, hogy sajat magat nem tudta elfogadni, igy nem is hitte hogy mas kepes erre. Ez egy allando es untato küzdelem. A mostani kedvesem 10/10. Es ami a legszuperebb: [email protected]! Tudja, hogy barmelyik pasi leragna (nem eliras, igy fajdalmasabb) erte a karjat, de emiatt egyaltalan nem bekepzelt. Nem öltözködik kihivoan, olyanokkal tömi magat, amitöl en csak a ranezesre hizok (a belferges dög pedig nem). Lenyegeben azt akarom mondani (szorry, ha hosszasan fejeztem ki): Hogy tapasztalatbol azt tudom mondani, hogy a lanyon mulik. Ha ö kepes elfogadni es szeretni önmagat, akkor kepes mas szeretetet is elfogadni. Barataiddal meg abbol a szempontbol ne törödj! Majd akkor hallgass rajuk, ha esetleg olyan jellemvonast mutatnak fel, amit te elfogultsagbol nem latsz vagy ilyesmi. De a külsöt te is latod. Nem kell, hogy mindenkinek ugyanaz legyen az idealja. Különösen tisztelem azokat, akik ezt fel merik vallalni! Es sokkal nagyobb az esely arra, hogy magtalald a bvoldogsagodat, ha olyannal vagy, aki neked tetszik, mint olyannal, akire mindenki mas csorgatja a nyalat.
Kavalier nagyon jól írja a dolgokat! És egyébként tényleg ezen bukhat a dolog, hogy hogyan viszonyul magához a lány, tudom, mert volt ilyen önbizalom hiányos korszakom, amikor hiába történt bármi, egyszerûen senkinek nem hittem el, hogy tetszem neki. Sõt, minél több embernek tetszettem, annál inkább azt éreztem, hogy igazából a srácoknak teljesen mindegy, ezek szerint biztos mindenki tetszik nekik. :D Szörnyen hangzik, ugye? :D Szóval azért erre figyelj oda, nehogy õ is ilyen legyen (bár az egészséges önértékelés nem a külsõtõl függ, szóval nem rád ijeszteni akarok, csak erre azért készülj fel, mert elõfordulhat). Egyébként bocs, de szerintem van egy kis lenézés a kérdésedben. Attól, hogy õ tegyük fel nem annyira szép, attól még belsõre ha megvan elégedve magával, akkor tuti nincs kisebbségi komplexusa a cicababákkal szemben, akikre legtöbbször (nem mindig) jellemzõ az üresség... szóval ezzel vigyázz, szerintem ne akard konkrétan ezt éreztetni vele, hogy annyira bejön, mint a cicababák, hiszen senki se szereti az ilyen összehasonlítgatásokat. :) Úgy tudasd vele, hogy ami tetszik rajta, azt dicsérd, ennyi, nem kell túlzásokba esni, de ha valami tetszik rajta, akkor azt mondd bátran. :) És fontos, hogy ez ne csak külsõ jegyekre terjedjen ki. Engem például kicsit se érdekel, ha valaki a külsõmet dicséri, ez eléggé mindennapos dolog, túl sokat nem nyújt nekem, persze örülök, ha valaki dicsér, de ennyi. Viszont amikor valaki azt dicséri, hogy milyen jó társaság vagyok, vagy értékeli a vicceimet, történeteimet, vagy észrevesz bennem olyan dolgokat, amiket mások nem, azok nagyon meg tudnak érinteni lelkileg. :) Próbálj ilyesmibõl kiindulni inkább. :) És a haverok véleményével meg ne törõdj, nem a külsõtõl függ, hogy valaki milyen ember, nekem is van olyan barátnõm, aki nem valami szép, sõt, de mégis odavannak érte a pasik, mert olyan lehengerlõ stílusa van. Lehet, hogy amint találkoznak vele és beszélgetnek, máris nem ezt fogják mondani, hogy mit akarsz attól a csajtól, hisz olyan ronda, hanem inkább dicsérik majd, hogy milyen jófej volt (már ha az persze :D ), sok ilyen példa van a környezetemben, szóval nyugi. :)
Én is szépnek ÉS okosnak tartott lány vagyok, de 21, 5 éves koromig az önbizalmam a béka...alatt volt. Világéletemben 4, 5 fölötti átlagom volt a suliban, és sok felnõtt ember mondtam, hogy milyen intelligens kislány vagyok. Az unokatesóm nagypapája mély õszinteséggel ezt mondta, amikor 14 éves voltam: "Ne járj lehajtott fejjel, emeld fel. Olyan szép kislány vagy." Ennek ellenére folyton ki voltam közösítve, mert másképp gondolkodtam, és másképp viselkedtem, mint a többiek. Most már egyre jobb, mert megértettem, hogy akármilyen is vagyok, nekem mindig az a dolgom, hogy szépnek és okosnak, és csak a mivoltomért értékes embernek lássam magam, mert úgy fogom megélni az életem is, amilyen az énképem. :)

Hogyan tudassam, hogy tetszik nekem egy fiú? Nem vágja a jeleket.16/l

Megkértem, h kísérjen el, azt mondta, h nem ér rá. Azt gondoltam, h lekoptatott de másnap kedvesen megkérdezte, h baj nélkül eljutottam-e. Ennyire nem értené, mi van?

Legjobb válasz: mert lehet,hogy csak barátként tekint rád,és udvariasságból megkérdezte.

mert lehet, hogy csak barátként tekint rád, és udvariasságból megkérdezte.
Mindig nehezebb a dolog amikor a lány kezdeményez, hiszen az a fiú dolga lenne.A lány dolga a csábítás a fiúé meg a hódítás. Adj még érthetõbb jeleket, lehet hogy csak lassú a felfogása és nem is gondol arra amire te.
Miért kéne egy sima "elkísérsz?"-bõl már másra gondolnia?
De jah, ilyenkor tényleg az a legjobb, ha kicsit jobban összebarátkoztok, többet beszélgettek, többet vagytok együtt... Ez az egy, amit tehetsz. :)
A kérdező hozzászólása: ha most barátnak néz, teljesen kizárt, hogy idõvel változzon?
Hát nem tudom, nekem az a véleményem, hogy õ nem érzi azt, amit te. Ha õ kérne meg téged, hogy kísérd el valahová, te biztos elkísérnéd, mert neked õ tetszik, akarsz tõle valamit. Viszont amikor te megkérted, akkor lekoptatott. Ha õ is úgy lenne veled, mint te vele, akkor simán elkísért volna. Szóval szerintem csak barátnak néz. De az is lehet, hogy tényleg valami dolga volt :D
A kérdező hozzászólása: Arra gondoltam, hagyok neki egy kis idõt, összebarátkozunk jobban, aztán lesz ahogy lesz :)
Írj neki levelet, legyél õszinte.Onnantól kezdve könnyebb lesz, vagy hívd el Moziba.
A kérdező hozzászólása: Hát ezt biztosan nem csinálom :/ így meg nem tudom eldönteni h. barátok legyünk vagy sem
" Mindig nehezebb a dolog amikor a lány kezdeményez, hiszen az a fiú dolga lenne" Ja mert abban az esetben elégséges egy "takaroggyá te p*cs"-t mondani vagy lehúzni szerencsétlent.
Figyu...én is simán elkisérem a lány barátaimat ide-oda...és mégsem gondolok többre...sõt van hogy kettesben kajálunk...és még akkor sem...szerintem onnan egyértelmû ha elhívod egyik hétvégén kettesben valahova
Hát ebbõl én sem gondolnám, hogy tetszem egy lánynak. :D Mondd neki, hogy dugnál vele, akkor tuti értené. :D
A kérdező hozzászólása: én is gondoltam rá. csak akkor másnap miért hozza fel a témát?
Nem biztos ám, hogy neki te bejössz, szóval ez is lehet az ok.
A kérdező hozzászólása: mi másért kísérne el? :)
Hát... nem kizárt, de nem is lehet biztosra megmondani, mit fog gondolni rólad. Legyél többet vele, értesd vele, hogy fontos neked. De ha nem fog késõbb sem megváltozni a hozzáállása, akkor hagyd szerintem. Ha egy fiúnak tetszik egy lány, akkor önmagától elkezd nyomulni rá. Figyelmes vele, alig várja, hogy vele legyen, lesi minden kívánságát. Ha ezt te nem fogod nála tapasztalni, akkor hagyd sztem.

Segítség! Ha az utcán meglátok egy lányt de nem ismerem akkor hogyan álljak vele szóba, hogyan tudassam vele hogy tetszik nekem? (13 éves fiú vagyok)

LÉGYSZIVES NE AZZAL GYERTEK HOGY FIATAL VAGYOK EHHEZ.

Legjobb válasz: te HÜLYE VAGY(nem bántásból de...)oda mész és ha nagyon néz téged vagy legalább rádpillant te oda szolsz neki SZia,hali helo,szervusz ami a stiluodnak megfelelõen aztán kérdezel vmit tõle pl: halii h hivnak válasz:mitomén te:szépnév engem méttooménnek de 1 ilyen szép lánynak nem lenne szabad egyedül járkálni a ......stb..... folythatnám 999999évig amedig van gondolatom

te HÜLYE VAGY(nem bántásból de...)oda mész és ha nagyon néz téged vagy legalább rádpillant te oda szolsz neki SZia, hali helo, szervusz ami a stiluodnak megfelelõen aztán kérdezel vmit tõle pl: halii h hivnak válasz:mitomén te:szépnév engem méttooménnek de 1 ilyen szép lánynak nem lenne szabad egyedül járkálni a ......stb..... folythatnám 999999évig amedig van gondolatom
jó éjszakát!
Matchbox!
Köszönsz neki. Másnap Köszönsz és mosolyogsz. Harmadnap -"- Negyediknap -"- ...
tényleg köszÖnj mindennap neki. Ha bejösz neki par nap utan megkerdezi h miért köszingtesz neki, erdeklodni fog arrol h ki vagy stb. Ha nem ad visszajelzest egy hét után, hagyd!
A kérdező hozzászólása: okés köszi! De ha nincs bátorságom ráköszönni? Nem vagyok jóképû. Mert volt már rá példa hogy köszöntem, aztán jól kiröhögött mitán elmentem mellette.
A kérdező hozzászólása: ?. . . . . .. . . . . . . . . . . , .-‘”. . . . . . . . . .``~., . . . . . . . .. . . . . ., .-”. . . . . . . . . . . . . . . . . .“-., . . . . .. . . . . . .., /. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ”:, . . . . . . . .. ., ?. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .\, . . . . . . . . . /. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . , } . . . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . , :`^`.} . . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . , :”. . . ./ . . . . . . .?. . . __. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . :`. . . ./ . . . . . . . /__.(. . .“~-, _. . . . . . . . . . . . . . , :`. . . .. ./ . . . . . . /(_. . ”~, _. . . ..“~, _. . . . . . . . . ., :`. . . . _/ . . . .. .{.._$;_. . .”=, _. . . .“-, _. . . , .-~-, }, .~”; /. .. .} . . .. . .((. . .*~_. . . .”=-._. . .“;, , ./`. . /” . . . ./. .. ../ . . . .. . .\`~, . . ..“~., . . . . . . . . . ..`. . .}. . . . . . ../ . . . . . .(. ..`=-, , . . . .`. . . . . . . . . . . ..(. . . ;_, , -” . . . . . ../.`~, . . ..`-.. . . . . . . . . . . . . . ..\. . /\ . . . . . . \`~.*-, . . . . . . . . . . . . . . . . . ..|, ./.....\, __ , , _. . . . . }.>-._\. . . . . . . . . . . . . . . . . .|. . . . . . ..`=~-, . .. `=~-, _\_. . . `\, . . . . . . . . . . . . . . . . .\ . . . . . . . . . .`=~-, , .\, . . . . . . . . . . . . . . . .\ . . . . . . . . . . . . . . . . `:, , . . . . . . . . . . . . . `\. . . . . . ..__ . . . . . . . . . . . . . . . . . . .`=-, . . . . . . . . . ., %`>--==`` . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . _\. . . . . ._, -%. . . ..` hagyjuk

Hogyan tudassam egy fiúval hogy tetszik?

Legjobb válasz: kérdezd, van-e kedve fugázni... hogy... használd a szájacskád... egyszerû, mint az ágybasz*rás :)

kérdezd, van-e kedve fugázni... hogy... használd a szájacskád... egyszerû, mint az ágybasz*rás :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!