Találatok a következő kifejezésre: Hogyan tud orvos peteérést (2 db)

Hogyan tud az orvos peteérést "csinálni"?

Medd?ségibe járunk már a vizsgálatok nagy részén túl vagyunk.A problémám az, h.closti szedése ellenére sincs peteérésem fél éve egyáltalán.

Legjobb válasz: A clostin kívül még nagyon sok féle gyógyszer, injekció van ennek az elõsegítésére. A closti csak egy a tömegbõl.

A clostin kívül még nagyon sok féle gyógyszer, injekció van ennek az elõsegítésére. A closti csak egy a tömegbõl.

7hónapja nem szedem a fogamzásgátlót.4hónapig nem volt gond 28napra jött meg.2hónapja pedig 43napra.Nincs is peteérésem? Vagy ez most hogy van? Ezen csak orvos tud segíteni vagy helyreáll magától?

Legjobb válasz: Szerintem erre mi most nem tudunk Neked választ adni. Mindenképp keresd fel a nõgyógyász, Õ biztos tud majd okosat mondani. A 43 nap elég soknak tûnik...

Szerintem erre mi most nem tudunk Neked választ adni. Mindenképp keresd fel a nõgyógyász, Õ biztos tud majd okosat mondani. A 43 nap elég soknak tûnik...
Szia! Ez tényleg nagyon sok, és valószínûsíthetõ, hogy nem volt peteérésed. De egyetértek az elõttem szólóval, orvos ezt egyszerûen kezeli gyógyszerrel és a követ. ciklusban már helyre is állhat.
Szerintem sincs PÉ-ed. Sõt, amikor 28 napra megjött, akkor sem volt. Csak emlékezett a szervezet... Doki tud erre gyógyszert írni, ne aggódj!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!