Találatok a következő kifejezésre: Hogyan tud orvos (113 db)

Nagyon sok helyen árulnak orvosi fémbõl ékszereket. Online bolt is van valahol, keress rá google.
A kérdező hozzászólása: Én nem kész fülbevalót szeretnék venni, hanem csináltatni. Gyémánt követ szeretnék belerakatni. Ilyenre van lehetõség?

Az orvosom szerint rágörcsölök a baba témára nagyon, ezért nem sikerül. Hogy tudnék nyugodtabb lenni?

Sok hobbim van, mindig lekötöm magam, de amikor már meg kéne jönnie semmi sem tudja elterelni a babáról a gondolataimat. Olyan fezsültség lesz bennem már akkor mikor 1-2 nap van hátra a nem vártig, hogy jó anya leszek-e. Jobb akarok lenni mindenkinél. Hogy tudnék átlagos gondolatokat azokra a napokra is? 1,5 éve próbálkozunk, 27 éves vagyok és els? babánk lenne. Az elején h?mér?ztem, de akkor ciklus közepén is ideges voltam, hogy tudunk-e a legjobban id?zíteni, sokszor csak azért voltunk együtt még jó sem volt nekem! de 6 hónapja csak amikor jólesik szexelünk,de az izgalom, hogy meg jön-e nem marad el. Szeretném tudni mikor esedékes a vérzésem mert elég ciki, ha úgy jön meg, hogy nincs nálam betét.

Legjobb válasz: Szerintem ennyi idõ után keressetek fel egy meddõségi klinikát!Vagy a dokiddal végeztess el egy-két hormonvizsgálatot+spermavizsgálatot.Ha nem együttmûködõ az orvosod,akkor irány egy meddõségi központ.Ott nagyon profi orvosok vannak,és mindent kivizsgálnal nálatok!Lehet,hogy tényleg "csak"a stressz miatt nem esel teherbe,de ennyi idõ után már kellene egy pozítívat tesztelened!Nálunk is ez volt,és kiderült,hogy vannak hormonproblémáim,és el volt záródva a petevezetékem!Egy gyerek után történt mindez!Azóta van egy inszeminációs kisfiam,és most megint terhes vagyok,spontán!

Szerintem ennyi idõ után keressetek fel egy meddõségi klinikát!Vagy a dokiddal végeztess el egy-két hormonvizsgálatot+spermavizsgálatot.Ha nem együttmûködõ az orvosod, akkor irány egy meddõségi központ.Ott nagyon profi orvosok vannak, és mindent kivizsgálnal nálatok!Lehet, hogy tényleg "csak"a stressz miatt nem esel teherbe, de ennyi idõ után már kellene egy pozítívat tesztelened!Nálunk is ez volt, és kiderült, hogy vannak hormonproblémáim, és el volt záródva a petevezetékem!Egy gyerek után történt mindez!Azóta van egy inszeminációs kisfiam, és most megint terhes vagyok, spontán!
szia , szerintem is keressetek fel egy orvost , mi is hasonlo helyzetben vagyunk , csak annyiba kulonbozik hogy mi ket eve varjuk azt a pozitiv tesztet , es hidd el en tudom mit jelent amikor minden honapban remenykedsz es veszed a teszteket , mindenfele jeleket keresel magadon , hogy ezt most biztos azert erzem mert terhes vagyok es nem lehet erre nem ra gorcsolni , hiaba mondod hogy kesz nem erdekel , nem gorcsolok nem is figyelek semmire , ugyis lelked melyen csak erre gondolsz mi most mar tulvagyunk spermavizsgalaton meg egy csomo mas vizsgalaton , jovo honapban keszulunk HSG-re majd meglesz az elso inszem , es ezt addig nem hagyjuk abba amig meg nem foggan a mi kicsikenk sok sikert kivanok nektek es szerintem gondolkodjatok ti is az inszemen
Amikor a baba jonni akar akkor jon ha akarod ha nem ha izgulsz rajta nem változtat a dolgon. Nekem akkor jott ossze mikor teljesen már ki voltam bele már szinte beképzeltem hogy valami bajom van rettegtem hogy nekem már nem lesz gyermekem na akkor sikerult 7 éve gyonyoru babám szuletett nemrégibe pedig belelestem ugyanebbe a hibába már már hipohonder lettem hogy valami bajom van azért nem sikerul orvosom talált vmi baktériumot melyre antibiotikumot kaptam és végul azért nem tarthattuk meg.... Szomoru de ez van. Tanultam az esetbol. Már nem érdekel mikor jon. Majd ha minden ideálisan osszeáll akkor sikerul addig bármit teszek hasztalan.Ne tervezz semmit elore élj a mának szeressétek egymást és meglátod nem várat már sokáig megára a piciny kis babó.

Szeretnek az orvosira menni es emiatt erdekelne hogy azok akik az orvosi egyetemre jarnak mit gondolnak az egyetemrol meg ugy amblok mindenrol? Ezert aki ugy erzi hogy tud segiteni az irjon mar nekem akar privatban is.

Legjobb válasz: Én az orvostudományi egyetemre járok Budapesten, de nem általános orvosnak tanulok, hanem a gyógyszerésztudományi karon. Ez érdekel? Elsõ félévben van sok hasonló órám az orvosisokkal. Szinte minden óra más épületben van.

Én az orvostudományi egyetemre járok Budapesten, de nem általános orvosnak tanulok, hanem a gyógyszerésztudományi karon. Ez érdekel? Elsõ félévben van sok hasonló órám az orvosisokkal. Szinte minden óra más épületben van.
A kérdező hozzászólása: Igen ez is erdekelne....Milyen kozos oraitok vannak? Milyenek a tanarok es segitettek egymasnak? Es kb mennyibe kerulnek a konyvek es havonta mennyibe "fáj" az egyetemi elet?
A könyvek nekünk is drágák. Ha minden könyvet megveszel rendesen a kiadónál, 50.000 Ft alatt nem úszod meg. Orvosisoknak még több, mivel ott van anatómia is. A Semmelweisen úgy van, hogy az egész évfolyam 20 fõs csoportokba van osztva. Mivel 160 embert vettek fel (kb.) ezért 8 csoport van. Orvosisoknál még több, mert ott több a diák. Egy csoport nagyon összehangolódik pár hét után. Legalábbis nálam így volt. Sok a gyakorlat, így sokat vagytok egymással. Hasonló órák, amik vannak nekünk és nekik is: orvosi biofizika (náluk biostatisztika), orvosi kémia (nálunk sima kémia), elsõsegélynyújtás, latin, egészségügyi informatika (orvosi informatika náluk). Ezek az órák nagyjából ugyanazt takarják csak más névvel. Ami viszont nekünk nincs és nekik van az az anatómia. Nekünk második évtõl indul az a tárgy.
A kérdező hozzászólása: Kösziiii
A kérdező hozzászólása: Esetleg mégvalaki nem akar írni?

17 éves lány vagyok! Már egy hete fáj a fejem a torkom a mellkasom főleg, ha levegőt veszek ugatva köhögök a fülem bevan dugulva és két deka erőm sincs! Lázam nincs nem folyik az orrom! Orvos nélkül, hogy tudnék meggyógyulni?

Legjobb válasz: Én 16/L vagyok, ugyan ez volt a problémám tavaly. Én nem mentem el orvoshoz! Nem kell nekem a sok gyógyszer...fõleg nem antibiotikum! Én meggyógyultam magamtól. Egyél nagyon sok gyümölcsöt, és igyál sok teát, ami "kimossa" a szervezetedbõl a sok bacit. Nekem még az orrom is be volt dugulva, elmentem úszni,és szaunázni...segített. Esetleg ha van infralámpád, használd azt is. De ha ezeket csinálod,és 3 nap múlva nincs semmi javulás, menj el az orvoshoz!

Így igaz, ez könnyen lehet mellhártyagyulladás. Az ugató köhögés pedig a gégegyulladás tipikus tünete, úgyhogy nem csak valami kis bajod van. Ezzel orvoshoz kéne menned, mert ilyenkor baj, ha nincs lázad (arra utal, hogy az immunrendszered nem védekezik megfelelõen a kórokozó ellen). Szerintem az egész felsõ légutad gyulladásban van, és ez lejjebb is terjedhet, akár a tüdõdig. Úgyhogy ezzel orvoshoz kell fordulnod, hogy szövõdménymentesen gyógyulj ki belõle. A gyógyszer(ek) mellé, amit fel fog írni szedj pluszban c-vitamint, és Normaflore probiotikumot. Ez részben kompenzálja az antibiotikum hatását, pótolja a hasznos bélflórát. És persze igyál sok folyadékot, teát.
Figya. Elmész, megvizsgáltatod magad. Ennyit tegyél már meg magadért. ha más nem, nem váltod ki a gyógyszert. De legalább tudd mi bajod..
Én 16/L vagyok, ugyan ez volt a problémám tavaly. Én nem mentem el orvoshoz! Nem kell nekem a sok gyógyszer...fõleg nem antibiotikum! Én meggyógyultam magamtól. Egyél nagyon sok gyümölcsöt, és igyál sok teát, ami "kimossa" a szervezetedbõl a sok bacit. Nekem még az orrom is be volt dugulva, elmentem úszni, és szaunázni...segített. Esetleg ha van infralámpád, használd azt is. De ha ezeket csinálod, és 3 nap múlva nincs semmi javulás, menj el az orvoshoz!
ti tiszta hülyék vagytok! már bocs. Nem kell a gyógyszer, nem kell a doki. Aztán egyszer a mikor azt hiszed meggyógyultál kiderül hogy mégsem, hanem kialakul vmi szövõdmény. Én már jártam így. Jaj, minek nekem doki, inkább megyek dolgozni. El is múlt mindenbajom egy hét alatt, de pár hét múlva sokkal betegebb lettem. Elõjött vmi szövõdmény és otthon feküdtem egy hónapig. Megértem ha vki nem akar egy csomó gyógyszert beszedni, mindenféle "kis" dolog miatt, de bizonyos tünetek után már mérlegelni kéne. Ezek a tünetek nem holmiféle megfázásra utalnak, ami elmúlik a vitamintól meg a gyümölcstõl. Sztem el kéne menned dokihoz.
Mi bajod az orvossal? Neki ez a munkája, hogy gyógyszert adjon... A saját érdekedben menj el.
Én a C-vitamint ajánlom, meg egyébként is a vitaminokat. Elõbbibõl több grammot fogyassz naponta. Feleslegesen én sem mérgezem magam gyógyszerekkel, de attól még elmegyek orvoshoz, hogy mit talál. Régebben kaptam egy mandulagyulladást, hetekig szedtem gyógyszert, semmit se segített, aztán már az lett, hogy nem is írt fel az orvos, merthogy tönkrteszi a gyomrom, de akkor nemtom mitõl várta, hogy hirtelen meggyógyulok...mind1, fogtam magam, elkezdtem 8g környéki C-vitamint beszedni aznap, másnapra enyhültek a tüneteim, harmadnapra tünetmentes volt. Ez 2 éve volt. Most szintén volt egy megfázáskezdeményem köhögéssel, torokváladékkal, C-vitaminnal pár nap alatt tünetmentes lettem.
A kérdező hozzászólása: Akkor muszály orvoshoz mennem?Orvos nélkül nem tudnék meggyógyulni?
ja és a tünetek alapján tök simán lehet mellhártyagyulladásod.
Szerintem, sajnos ez egy súlyos fertõzés lesz. Kénytelen vagy elmenni az orvosodhoz, nehogy nagyobb bajod legyen!
Ez épp nem a kis baj kategóriába tartozik, mellesleg nem írnak fel mindenre antibiotikumot...
A kérdező hozzászólása: Minden kis bajra antibitikumot ír fel!
A kérdező hozzászólása: Na elmentem orvoshoz, de nem tudom miért:(Azt mondta, hogy asztmás vagyok és van egy kis megfázásom, de biztos nem ez!Ennyit róla!

Mit lehet ilyenkor tenni? Az ovónő szolt hogy a 4 éves m kislányom kivonja magát a játékból, félre vonul és összeszorítja a lábait és elkezd szorongani, vigyem el orvoshoz. Hiába mondom a lányomnak hogy nem szabad, az orvos hogy tud ezen segíteni?

Legjobb válasz: Mit mondtál neki? Hogy nem szabad? Õ ezt nem érti szegény, hogy mit csinál rosszul, és csak a gátlásait fokozod a tiltással. A kérdésedre nagyon nehéz így válaszolni, mert nem ismerlek, de ha gondolod, írj magatokról, a családotokról, hogyan telik otthon egy estétek, mit szoktatok játszani a kislánnyal. Az otthoni környezetében játszik-e más gyerekekkel, van-e testvére, történt-e valami az oviban, ami kiváltotta a szorongást? Vannak-e ott barátai, vagy olyanok, akiket nem kedvel, vagy õt nem kedvelik? Nagyon sok kérdésem lenne még, de ha nem is ezen a fórumon, egy gyermekpszichológustól biztosan kaptok segítséget.

Mit mondtál neki? Hogy nem szabad? Õ ezt nem érti szegény, hogy mit csinál rosszul, és csak a gátlásait fokozod a tiltással. A kérdésedre nagyon nehéz így válaszolni, mert nem ismerlek, de ha gondolod, írj magatokról, a családotokról, hogyan telik otthon egy estétek, mit szoktatok játszani a kislánnyal. Az otthoni környezetében játszik-e más gyerekekkel, van-e testvére, történt-e valami az oviban, ami kiváltotta a szorongást? Vannak-e ott barátai, vagy olyanok, akiket nem kedvel, vagy õt nem kedvelik? Nagyon sok kérdésem lenne még, de ha nem is ezen a fórumon, egy gyermekpszichológustól biztosan kaptok segítséget.
valóban, jó lenne, ha konkrétan errõl nem beszélnél a kislányoddal, õ még nem érti és nem is tudja kontrollálni amit csinál. A helyi Nevelési Tanácsadóban ingyenes gyermekpszichológustól kérhetsz segítséget. Én javaslom, hogy gondold át az életeteket, mennyi idõtök jut egymásra, milyen a házasságod, életkörülméyeitek, stb. Addig is, míg idõpontot kaptok próbálj változtani a dolgokon. Pl. kevesebb dorgálás, több kellemes együttlét, gyerekprogram, több bújás...
szia!Szerintem meg nem olyan nagy baj, ha 4 évesen még nem vesz részt a játékban, fõleg, ha nem régen kezdte az ovit.ilyenkor hagyni kell egy kicsit a gyereket békén, hagy szemlélõdjön és az óvónéninek kell külön foglalkoznia vele, hogy feloldódjon...játékkal , énekkel, simogatással, ölbevétellel./legalábbis én mindig így csinálom/ otthon beszélgess vele sokat, kérdezd meg, mi történt ma az oviban, mit játszottatok, mit ettetek..stb. de azt ne mondd neki, hogy nem szabad..mert õ még annyira ezt nem érti... ez olyan, mint amikor a szülõ reggel azt mondja az ajtóban, hogy:JÓ légy... de azt nem mondja el a gyereknek, hogy az mit takar..mármint a jóság:) türelem, fel fog oldódni a kislány, lehet csak idõ kell neki, amig megszokja a csoportot és az óvónénit... ha egy évig nincs változás, én akkor szoktam a pszichológust javasolni.

Félénk nagytestû kölyökkutyát hogyan tudnék bátorítani? Sokat nyúzták az orvosok, azóta félénk.

Sajnos benyalt két vírust is az utóbbi idõben. Egy csúnya férgességet, és egy szintén vírusos hasmenést. Kapott infúziót, gyógyszereket, már jól van, csak a szükséges kontrollra járok vele vissza két naponta. De az utóbbi napokban annyit nyúzták a dokik, hogy kicsit félénk lett. Elég csak csúnyán néznem rá, és már behúzza a farkát, fél. Soha nem bántottam, nagyon könnyen kezelhetõ kutya, mindig elég volt a rászólás. Jó helyrõl van, tenyésztõtõl, papírokkal.

Legjobb válasz: Sok törõdéssel, szeretettel. Nekem u.ilyen félénk dobim van. Lassan 6hónapos, elõzõ gazditól "mentve" lett, papírjai meg minden eltûnt, nem foglalkoztak vele. Gyerek mellé vették, de sok rosszat csinált, ezért bezárták... szóval hozzám került... Lassan 2 hónapja lakik nálam és még most kezdett úgy viselkedni, mint egy rendes kölyökkutya... Nálam a rengeteg foglalkozás meg az idõ segített. Amúgy ne csodálkozz, ha ennyi orvosi macera után kedvetlen meg félénk, te is ilyen lennél. Amúgy milyen fajta?

Sok törõdéssel, szeretettel. Nekem u.ilyen félénk dobim van. Lassan 6hónapos, elõzõ gazditól "mentve" lett, papírjai meg minden eltûnt, nem foglalkoztak vele. Gyerek mellé vették, de sok rosszat csinált, ezért bezárták... szóval hozzám került... Lassan 2 hónapja lakik nálam és még most kezdett úgy viselkedni, mint egy rendes kölyökkutya... Nálam a rengeteg foglalkozás meg az idõ segített. Amúgy ne csodálkozz, ha ennyi orvosi macera után kedvetlen meg félénk, te is ilyen lennél. Amúgy milyen fajta?
A kérdező hozzászólása: Argentin dog, 7 hónapos. És még az ivartalanítás is közeleg :( Sosem volt domináns, de olyan kis vagány volt eddig, kíváncsi, mindig mindent tudni akart, fontoskodott. Most meg olyan kis beszari, kedvetlen. Egyedül a hónak örül most. Diétás kaján is van, szerintem éhes is. A többi kutyával sem találkozhat most. Nagyon sajnálom szegényt, de muszáj ez a sok macera, hogy meggyógyuljon.

Hogyan tudnek hozzajutni igazi nyugtatohoz orvos meg recept nelkul?

penz nem szamit

Legjobb válasz: Miért nem fordulsz orvoshoz? Ha elmondod, hogy hetek óta nem tudsz aludni, gyógynövény tartalmút próbáltad nem ért semmit, kötelessége segítenie rajtad. Én legalábbis így voltam.

Miért nem fordulsz orvoshoz? Ha elmondod, hogy hetek óta nem tudsz aludni, gyógynövény tartalmút próbáltad nem ért semmit, kötelessége segítenie rajtad. Én legalábbis így voltam.

Hogyan tudnék telefon nélkül beutalót szerezni orvoshoz aki nem a körzeti orvosom?

Lány vagyok, és nőgyógyászhoz szeretnék menni de nem szaretnék szólni a szüleimnek, nem vagyunk ilyen viszonyban! Nincs pénz a kártyámon, személyesen lehet beutalót kérni?

Legjobb válasz: Nõgyógyászhoz nem kell beutaló. Elég, ha idõpontot kérsz a rendelõben.

Nõgyógyászhoz nem kell beutaló. Elég, ha idõpontot kérsz a rendelõben.
Így van. Beutaló nem kell, idõpontot meg személyesen is kérhetsz.

Miért van, hogy az orvosok csak bénázni tudnak, semmi konkrétumot nem tudnak mondani és csak egyvalamihez értenek, de sokszor ahhoz se?

Komolyan mondom, a tököm tele van a magyar egészségüggyel. Egyrészt, mert azt látom, hogy én csak egy beteg vagyok a sorban, másrészt meg ha elmondom a tüneteket, akkor csak húzza a száját meg tippelget... tele vagyok olyan bajokkal, amikre nem tudnak normális választ kapni. Pl. szemem minden reggel olyan, mintha a szemhéjam alá homokot szórtak volna és abban forogna úgy ki van száradva és szúr minden mozdulatnál. Voltam ezzel optikusnál és szemorvosnál is és semmi értelmeset nem tudtak kinyögni. Nem értem, ha egyik napról a másikra leesne a fél karom, akkor is csak pampognának? Nekik nem az a dolguk, hogy ilyenekre választ kapjunk t?lük? Mi a francra kapták a diplomájukat?

Legjobb válasz: ennyire azért nem egyszerûek a betegségek, mint ahogy te gondolod. egy csomónak pl nincs is kiváltó oka vagy nem tudják mi az(erre szokták mondani, hogy autoimmun, persze nem érvényes ez sem az összesre). én több mint egy éve járok endokrinológushoz a tejcsorgásommal és minden leletem negatív és még sincs semmi ötletük, hogy mitõl, pedig idegsebésznél is jártam a leletekkel.

ennyire azért nem egyszerûek a betegségek, mint ahogy te gondolod. egy csomónak pl nincs is kiváltó oka vagy nem tudják mi az(erre szokták mondani, hogy autoimmun, persze nem érvényes ez sem az összesre). én több mint egy éve járok endokrinológushoz a tejcsorgásommal és minden leletem negatív és még sincs semmi ötletük, hogy mitõl, pedig idegsebésznél is jártam a leletekkel.
Utolsó: Talán nem kellene általánosítani. Az, hogy vannak szar orvosok, nem azt jelenti, hogy az összes az. Tudod meg kellene õket fizetni, és akkor nem a szarabbik fele maradna itthon.
Nem vagyok eltévedve, tudom, hogy van, amit még nem tud gyógítani az orovstudomány és senki sem isten, hogy mindenre tudja az abszolút igazságot. De azért azt sem gondolom, hogy az én panaszom gyógyíthatlan vagy ismeretlen betegség lenne. Most hívtam fel egy orvos ismerõst, akinek nem ez a szakterülete ugyan, de kapásból azt mondta, hogy valószínûleg allergia. Na, erre meg valahogy egyik szemorvos sem gondolt még, pedig elég egyértelmûnek tûnik. Nem azt mondom, hogy tudjanak mindent, de azt látom, hogy még az ilyen banális dolgokra sem tudják a választ és ami szomorúbb, nem is igazán érdekli õket.
Azért ne az összes orvosról mondj már véleményt, csak azokról, akiket ismersz. Én sok jó orvost ismerek bár õk nem szemészek, hanem intenzív terápiás szakorvosok, aneszteziológusok és elég sok ember életét megmentik. Természetesen olyanokat is ismerek, akik akkor sem nyúlhatnának hozzám, ha haldokolnék... Mindenhol van pro és kontra. Egyelõre rosszak a tapasztalataid (ami a rendszer hibája is).
A kérdező hozzászólása: "Nyuszifül, akkor miért nem fogod magad és mész el orvosira?" Azért, mert vannak, akik ezt megteszik helyettem, és én azért fizetem õket, hogy ne nekem kelljen 10 évig tanulnom. Így nekik is jó, meg nekem is. Helló, jó reggelt, így mûködik a világ! Ezért fizetünk orvosoknak, ügyvédeknek, meg mindenki másnak. Ez olyan, mintha egy építész tervezne egy olyan házat, ami összedõl, és akkor nekirontana a megbízónak, hogy akkor menjen el és tanuljon õ építészmérnöknek, ha azt hiszi, hogy olyan könnyû. Hát ez szerintem elég szar kifogás. Neki az a munkája, hogy tudjon valamit.
A kérdező hozzászólása: Mi a baj drága, rossz volt éjjel az asszonnyal?:D Remélem nem tartalak fel nagyon, már biztos gyakorolsz a következõ Mónika Show-s szereplésedre:) Igazából egy sort írtál, amire érdemben lehet reagálni: "2.) Marha kíváncsi vagyok, milyen tüneteket mondasz el. Egy büdös paraszt voltál itt is, de kétlem, hogy egy rohadt szemcseppet nem adtak a tetves pofádnak. " Ugyanazokat a tüneteket mondom el, amiket itt is. És nem, nem kaptam szemcseppet. "Ecsetelték" a szememet, meg megnézték mindenféle géppel és a végén a szemorvos valami olyasmit tudott kinyögni, hogy "ez valami általános ízületi folyadékhiány", de ezzel se mentem semmire. Én a magam részérõl meg attól félek, hogy hozzád hasonlóak diplomát kaphatnak. Nagy az isten állatkertje! Szard össze magad.
Azért kell külföldre menni jó orvosért, mert a jó orvosaink mind külföldre mennek.
A kérdező hozzászólása: Naná, hogy van stresszfaktorom, kinek nincs? De nem hinném, hogy pusztán annak a kiküszöbölése mindent megoldana. És a maszek orvosok? Tudjátok, engem nem érdekel, hogy pénzt kell fizetnem érte, boldogan fizetünk, amennyit kell, csak hozzanak rendbe és ne bénázzanak. A f*szom tele van azzal, hogy ebben a civilizált országban vagy egészséges vagy, vagy szenvedsz, de rendbe nem tudnak hozni. Vagy ki kell menni külföldre orvosért?
Ugyanez a bajom a szememmel. Különféle szakorvostól kérdeztem, egyik sem tudta az okát, pláne azt, hogy mi a megoldás. A szemorvos a szakmai hozzáértés csúcsa Humalac szemcseppet javasolt. Ennyi...négy éve van ez a jelenség, éjjel szárad a szemem nappal meg csorog a könnyem. Az hittem csak egyedül nekem van ilyen bajom azért nem tudják az orvosok az okát...én is gratulálok nekik.
Itt nem csak a fizetésrõl van szó, hanem a betegek jó részének hozzáállásáról is, ami egyszerûen felháborító. A magyar betegek példátlan módon követelõzõk, tudatlanok, hálátlanok, aljasak.

Hogy tudnék fogyni, mert azt mondta az orvos, hogy kéne? !

11/L vagyok 166cm és 54kg. Kivizsgáláson mondták, hogy nem igazán normális a súlyom, egészségtelen, mert 4 nap alatt fölszedtem 5kg-t!! Alig ettem valamit, de mégis fölcsúszott. Az orvos azt mondta, hogy ennyi nap alatt nem lehet, mert nagyon káros, de mégis megtörtént. Valami van velem, mert a hasam teljesen normális és szép volt, de most három hurka ott virul rajta! Hogy tudnék legalább három kilótól megszabadulni? Nagyon kérem a segítségeteket! És nincs szükségem elítél? válaszokra!! Köszi mindenkinek!!

Legjobb válasz: Ha ezek a kilók tényleg pár nap alatt kúsztak fel, akkor valamilyen egészségügyi probléma áll a háttérben. A pajzsmirigyed rendben van? És biztos, hogy azalatt a pár nap alatt híztál annyit? Nem lehet, hogy valamelyik mérleg rossz volt?

Ha ezek a kilók tényleg pár nap alatt kúsztak fel, akkor valamilyen egészségügyi probléma áll a háttérben. A pajzsmirigyed rendben van? És biztos, hogy azalatt a pár nap alatt híztál annyit? Nem lehet, hogy valamelyik mérleg rossz volt?
A kérdező hozzászólása: Nem, teljesen biztos, hogy ennyi nap alatt ennyi kiló. A pajzsmirigyemmel asszem rendbe van minden!
Próbáld ki a 180 gramm CH (szénhidrát) diétát. Én terhesen csináltam és nagyon bejött!!! Az viszont tényleg érdekes hogyan híztál pár nap alatt ennyit... Nem lehet hogy vizes vagy?
Menj el vérvételre! Nézesd meg magad. És egyébként meg, szeritnem semmi diéta nem kell. Egyél azt ami jólesik. Annyi az egész, ami tényleg iagz, hoyg kevés csoki! És lefekvés elõtt ne egyél sokat, ha nagyon éhes lennél, akkor is scak pár falatot, hogy nyugodtan tudj aludni. Egy apróság, ha eszel, akkor ne degeszre edd magad. Ne érezd a kajákás után, hogy mozdulni sem bírsz. Én is így híztam el. Lefekvés elõtt jól bevacsiztam, meg sok csoki, és anynit ettem, hogy mozdulni sem tudtam. Ja, és nem mozogtam semmit.
Én hánytatással, hashajtókkal, és koplalással vívok keresztes harcot a kilók ellen!!!
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a válaszaitokat!!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!