Találatok a következő kifejezésre: Hogyan tovább lehet még (101 db)

Ha valakinél diagnosztizálják a méhnyakrákot, hogyan szokták kezelni, hogyan tovább? Lehet még később gyermek?

Legjobb válasz: Szia! Nálam márciusban jött ki a rossz rákszûrés-eredmény. Egy szuper klassz nõgyógyász csajhoz járok, aki mindent értelmesen elmagyarázott. Áprilisban mûtött. Elmondta, hogy le fogja szedni a méhnyak azon részét, ahol a rákos rész van. Egynapos sebészeti ellátáson voltam. Ez azt jelentette, hogy elõzõ héten el kellett mennem vérvételre, ultrahangra, altató dokihoz. A mûtét napján befeküdtem, jöttek értem, elaltattak. Még aznap hazamehettem,. Nagyon szigorúan feküdtem egy hétig, szerencsére nem fájt semmim. Azóta minden rendben. Az újabb rákszûrés eredménye negatív, vagyis sikerült kivágnia az összes rákos részt.

Szia! Nálam márciusban jött ki a rossz rákszûrés-eredmény. Egy szuper klassz nõgyógyász csajhoz járok, aki mindent értelmesen elmagyarázott. Áprilisban mûtött. Elmondta, hogy le fogja szedni a méhnyak azon részét, ahol a rákos rész van. Egynapos sebészeti ellátáson voltam. Ez azt jelentette, hogy elõzõ héten el kellett mennem vérvételre, ultrahangra, altató dokihoz. A mûtét napján befeküdtem, jöttek értem, elaltattak. Még aznap hazamehettem, . Nagyon szigorúan feküdtem egy hétig, szerencsére nem fájt semmim. Azóta minden rendben. Az újabb rákszûrés eredménye negatív, vagyis sikerült kivágnia az összes rákos részt.
Ha jól tudom mûtéttel. Attól függ , hogy milyen stádiumú. Ha nagyon korai akkor viszonylag kis mûtéttel megoldható és lehet utána gyereket vállalni. Ezen a linken van egy orvos válaszol rovat , ott pont volt egy ilyen kérdés http://www.babanet.hu/faq/noegyeb12.php

Hogyan tovább? Lehet még esélyem valami komolyabbra?

1 hónapja rámhajtott egy srác, akinek akkor még a haverjával kavartam, csak ? err?l nem tudott. Párszor találkoztunk kettesben, és rájöttem, hogy vele sokkal jobb és ? kell. Viszont rájött arra, hogy közben a haverja is még közben próbálkozott nálam... én meg bed?ltem neki. Azt mondta, hogy nem zavarja, mégis azóta nem keres. 1-2 hete megkérdeztem, mi baja, vallja be, ha nem akar semmit t?lem, erre azt mondta, hogy eleinte még akart, de már nem, maradjunk barátok. Erre elmondtam neki, hogy sajnálom, mert nekem ? kell... a vallomásra kicsit megenyhült, azt mondta akkor inkább maradjunk úgy, mint eddig, hogy találkozgatunk közben, aztán majd kiderül. Azt mondta jó velem, amikor együtt vagyunk, de sokszor idegesítem a hisztijeimmel. Megbeszéltük, minden oké volt. De azóta sem keres. Hétvégén összefutottunk, ? jött oda hozzám, beszélgettünk (mikor megemlítettem neki a haverját, láttam, hogy megrendült az arca :( ), felajánlottam neki, hogy találkozzunk másnap kettesben (én mentem volna), örült neki, de nem tudta még, hogy ráér-e. Reméltem másnap megkeres, hogy találkozzunk, de semmi. :( Ezek után elmerjem hívni találkozni (úgy, hogy ? jönne)? Lehet még esélyem? Õ magától soha nem keres. :(

Legjobb válasz: Szerintem hagyd egy ideig, ha jelentesz neki valamit akkor fog keresni, mert hiányozni fogsz neki. De ha nem keres akkor annak oka van, márpedig az, hogy nem akar semmit. :S Tapasztalat..

Szerintem hagyd egy ideig, ha jelentesz neki valamit akkor fog keresni, mert hiányozni fogsz neki. De ha nem keres akkor annak oka van, márpedig az, hogy nem akar semmit. :S Tapasztalat..
El kellene döntened, hogy kit akarsz. Ha komolyan akarsz valamit ettõl a fiútól, akkor minek ápolgatod még a kapcsolatot a haverjával? Azt mondta, hogy õt ez nem zavarja. Ezt csak úgy illembõl mondta, hogy nehogy azt hidd, hogy túlságosan oda van érted. Neked is nagyon rosszul esne, ha a srác szédítene téged, közben meg találkozgatna egy barátnõddel, akivel korábban kavart. Ne látogasd a haverját, akivel kavart. Ezzel nem adsz okot neki a féltékenykedésre. Ezen felül pedig elmondhatod, hogy szeretnél vele komolyabb kapcsolatot. Mondjuk ez az egész történet, meg a hozzászólásaid úgy jönnek le, hogy te mindkét fiúval csak úgy elvagy. Picit jobban mozgatja a fantáziádat ez a srác, de ha õ nem foglalkozik veled, akkor jó a haverja is. Majd csak benõl a fejed lágya egyszer.
A kérdező hozzászólása: Nem járok a haverjával, csak sokáig kavartam vele, és még mindig bennevan a képben néha-néha. Múltkor pl áthívott magához, bepróbálkozott, de nem hagytam, hogy lefektessen. Másnap azzal kezdte a srácnak, hogy nála aludtam. :( De azt mondta a srác, hogy nem zavarja... :S
Fiú vagyok, és meg kell mondjam, talán úgy viselkednék én is, mint õ.. Mi a gondja? semmi különös, csak éppen az hogy van egy barátod, akit nem akarsz dobni addig, amíg nem veszi õ át a helyed, jó kis biztosíték.. ha szakítasz a barátoddal, - függetlenül - és ezt a helyzetet majd fogod neki mondani (ennyit, azt már nem kell, hogy csakis miatta, nem lesz rá szükség), hogy mi történt, õ lesz az elsõ aki odarohan és bátorítani akar.
Fogós kérdés.. :S Elõször az jutott az eszembe, hogy ne beszélj a haverjával. Dehát ez nem bizonyítana sokmindent. Próbáld meg tiszta lapra helyezni vele a kettõtök viszonyát, és te is nézz magadba kicsit, hogy mit is szeretnél igazán, oké, hogy õ kell, de minden fejben dõl el, és ha tudatosítod is akkor õ is látni fogja, hogy akarod. Kicsit pszichohalandzsának tûnik, de hidd el jó lesz, ha odafigyelsz erre. Nekem eddig mûködött. :)
A kérdező hozzászólása: És hogy gyõzhetném meg, hogy nekem õ kell?
Biztos azt hiszi, hogy két vasat tartasz a tûzben és nem akar pofára esni, nem tudhatja, hogy te mit mondasz a másik srácnak. Gondolhatja azt is, hogy neki is azt mondod mint a másiknak. De ez már elég szõrszálhasogatós kifogás, csak tudod minden lehetõséget figyelembe kell venni. Mindenesetre az már jó jel, ha az látszik rajta, hogy zavarja, ha beszélsz a másikkal.
A kérdező hozzászólása: Csak attól félek, akkor azt hiszi, hogy a haverja kell, és nem õ. :( Hétvégén is szépen kikotyogtam, hogy beszéltem a haverjával, és láttam, hogy nem tetszett neki. :(
Arra, hogy mikor én hagytam az egészet és nem kerestem az illetõt, utána feltûnt neki, hogy már nem érdeklõdöm felé, és õ kezdett el megint rákapcsolni a dologra. Néha a fiúk nagyon elkényelmesednek ha látják hogy mennyire kellenek nekünk, ezt nem szabad hagyni. Csak erre akartam utalni, semmi rossz szándék. :)
A kérdező hozzászólása: Egyszer fennvolt msn-en, és nem írtam rá, hanem csörgettem telefonon, mire rámírt. Akkor azt monda, azért nem írt eleinte, mert közben én is ráírhatnék. :S Ebbõl gondoltam, hogy azt várja, hogy én kezdeményezzek. Kedves elsõ! Milyen tapasztalatod van ezzel kapcsolatban, mire akartál utalni?
A kérdező hozzászólása: Az az igazság, hogy nem merem túlságosan beleélni magam a dologba, félek, hogy csak játszani akar esetleg, ezt nem tudhatom. Fõleg, hogy nem keres magától, úgy tûnik, hogy nem túlzottan érdeklem. :(
Továbbra is lehet használni, csak biztonsági és egyéb frissítéseket nem biztosít hozzá a Microsoft.
Nem az XP szûnik meg, csak a támogatása. :) Vagyis nem fognak hozzá új biztonsági frissítések érkezni. Ettõl még ugyanúgy használhatod majd.
A kérdező hozzászólása: rosszul irtam nem megszüni hanem támogatást kapni nem fog a microsoftól.de igy hamarabb rákerülnek a kártevök ha nincs biztonsági frissités, nem?
ha valaki felfedez egy biztonsági rést, akkor ahhoz nem fog érkezni hibajavítás, így bármelyik xp-t könnyen meg lehet támadni ezért javasolt a fejlesztés, hogy a hetes is fusson rajta, vagy át kell térni a linuxra
Egy normális tûzfal illetve aktív kémprogram és vírusvédelem mellett véleményem szerint nyugodtan lehet majd tovább használni az XP-t a támogatás megszûnése után is. Ha valaki ésszel használja a gépet, nem kattintgat össze-vissza, nem próbál meg gyanús szoftvereket feltelepíteni, akkor viszonylag biztonságban van régi, frissítetlen operációs rendszerrel is.
Használhatod tovább, de a biztonsági frissítések elmaradása mellett (ami azért nem kis kockázat tûzfal ide, vagy oda) számolnod kell azzal, hogy bizonyos szoftverek frissített verziói nem fognak már mûködni. Készülj fel a hardver bõvítésre/cserére (jó esetben még új oprendszert is kapsz hozzá), ugyanis néhány év múlva nem a szoftverek, hanem az online tartalom rendszerigénye lesz a szûk keresztmetszet, és ez esetben a Linux sem "csodafegyver".

Lépj tovább, lépj tovább. azért nem tudsz mert nem akarsz. Miért nem lehet meg érteni hogy valaki egyszerűen nem képes továbblépni?

Legjobb válasz: Azért mert az az illetõ nem akar. Még mindig bízik benne, hogy összejöhet az illetõvel, ha a helyzet úgy adná.

Azért mert az az illetõ nem akar. Még mindig bízik benne, hogy összejöhet az illetõvel, ha a helyzet úgy adná.
Esetleg részleteznéd az óhajod, mert így nem derül ki mit is akarsz ? :)
A kérdező hozzászólása: Hát már tart egy pár éve ez a se veled se nélküled kapcsolat egy sráccal .Igazából jól megvagyunk "barátoknak"..de persze sok dolog történt amit barátok nem csinálnak..ezt hosszú lenne leírni:S most meg egy másik lányba szerelemes aki nagyon begyöpösödött és igénytelen:S és a lány megtudta hogy mi nem is járunk és elkezdett nyomulni rá és találkozni is fognak és én ezt nem bírom elviselni:( persze mi még ugyanúgy találkozunk meg megvagyunk csak már sok a veszekedés emiatt mert õ nem szeret engem de én õt viszont nagyoon!De még sem úgy viselkedik sokszor mint egy barát!!!Barátaim szerint el kéne ezt fogadnom meg beletörõdni hogy mást szeret de képtelen vagyok rá túlságosan is szeretem:(
Ez nagyban függ attól, hogy hány éves vagy?
A kérdező hozzászólása: 18
Pedig tovább lehet lépni és ehhez bizony akarat kell. Fejben kell eldönteni, hogy ennyi volt.Nem szabad keresni a másikat, ha õ keres akkor se ugrani hozzá.Ha eszedbejut terelni kell másra a gondolatot.Ehhez pedig idõ kell és akarat..
A kérdező hozzászólása: lassan úgy érzem hogy sosem lesz meg mert mindíg keressük egymást már így is teljesen nem önmagam vagyok :S nem akarok belegondolni mi van h tényleg összejön azzal a lánnyal mert kb így sem bírom elviselni állandóan bõgök, nemeszek és semmihez nincsen kedvem tiszta depressziós lettem ez a srác miatt:S
A kérdező hozzászólása: Úgysem fogjuk megszakítani a kapcsolatot mert túl fontosak vagyunk egymásnak de így meg csak szenvedés nekem áááá nem tudom.. semmilyen megoldást nem találok erre:(csak elegem van az egészbõl annyi minden rá emlékeztet:( lehet jobb lett volna nem meg ismerni:S
Arra vagy képes amit akarsz is. Idõvel és kitartással el lehet érni.
mássz rá!!! ha érettek vagytok és kívánjátok egymást...hajrá!!!!
Én ilyenkor olyanokat mondok, hogy "jaj de szexi vagy", vagy "most úgy meg..." :) ))) vagy "alig bírok magammal", "takard már el magad, vagy ne nézz már így rám, mert nem bírom ki :DDDD Nem tudom, mi állandóan a szexrõl beszélünk, minden percben csak azt csinálnánk. Én meg ha ránézek kész vagyok, úgyh mindig megmondom, hogy ha hivatalos helyre megyünk vagy emberek közé valamit csináljon magával mert így nem tudom magam kontrollálni. :) )) Egyszerûen csak mondd meg neki : figyelj, az utóbbi napokban elgondolkoztam... sokszor nem bírok már magammal, szeretnék tovább lépni. Te nem? Ha nem-et mond (amit kétlek) akkor röhögj egy jót, hogy : ja jól van. akkor igazán érdemes volt feltennem a kérdést. Sok szerencsét.
Hát mondd meg neki, hogy te már érettnek érzed magad ehhez és amúgy is itt az ideje és mássz rá, o majd veszi a lapot, ha van benne egy kis férfiasság :) Princess
Igen, az az oka hogy mind a ketten tutyimutyik vagytok. Legyetek kicsit bátrabbak és kezdeményezzen valamelyikõtök már!
Megmondod neki. Mit kell ezen filozofálni?
attól függ, honnan akarsz továbblépni... valószinûleg szûz a barátod, a fiúk is gátlásosak... az én barátom is úgy izgul, hogy mikor kellett volna, nem állt neki, lehet a abrátod is ovlasott már hasonló sztorit és ettõl fél, de honnan léptek tovább??? petting volt már, vagy arra szeretnél rátérni? amúgy a rámászás jó ötlet, de nemhogy megbántsd, mindenképp tartsd tiszteletben, amit kér, amit érez. lehet õ még nem készült fel rá, legyél türelmes vele.
A kérdező hozzászólása: A barátom és Én sem vagyunk már kezdõk!Mondhatni hogy még az elején vagyunk ennek a kapcsolatnak!Szóval egy-két lopott érintésnél és csókoknál még nem volt több!Azzal nincs gond hogy nem akcióra kész!:-) Csak nem tudom mi az oka!És ez felõröl!

Végigjátszottam az Assassin's ceed 3-at. Hogyan lehet még tovább császkálni Conorral és befejezni a küldiket amiket nem csináltunk meg?

Legjobb válasz: Ha Desmond történetét befejezed akkor automatikusan visszatesz és játszhatsz tovább Connorral.

Ha Desmond történetét befejezed akkor automatikusan visszatesz és játszhatsz tovább Connorral.

Hogyan lehet megszerkeszteni gyök 3t? Gyök 2ig még értem, az a négyzetes vagy pithagorasz tételes megoldás, de onnan hogyan tovább?

Legjobb válasz: Például ha szerkesztesz egy egyoldalú szabályos háromszöget, annak a magassága annyi. De a szép megoldás: megszerkeszted a gyök2-t, azután szerkesztesz egy olyan derékszögû háromszöget, aminek az egyik oldala 1, a másik gyök2. Vagyis ugyanazt csinálod, mint a gyök2 szerkesztésénél, csak az egyik egyest kicseréled gyök2-re. Ez azért is szép, mert így tudod folytatni a sort: ezután kicseréled a gyök2-t gyök3-ra, akkor gyök4=2 lesz az átfogó, ha ezután megint cserélsz, akkor gyök5, és így tovább.

Például ha szerkesztesz egy egyoldalú szabályos háromszöget, annak a magassága annyi. De a szép megoldás: megszerkeszted a gyök2-t, azután szerkesztesz egy olyan derékszögû háromszöget, aminek az egyik oldala 1, a másik gyök2. Vagyis ugyanazt csinálod, mint a gyök2 szerkesztésénél, csak az egyik egyest kicseréled gyök2-re. Ez azért is szép, mert így tudod folytatni a sort: ezután kicseréled a gyök2-t gyök3-ra, akkor gyök4=2 lesz az átfogó, ha ezután megint cserélsz, akkor gyök5, és így tovább.
Tetszõleges √a hosszú szakasz szerkesztése egy lépésben: Itt egy ábra hozzá: http://www.bethlen.hu/matek/Mathist/Forras/kepek/matek/negye.. pl. √7 szerkesztése a rajz alapján: - egy egyenesen valahol felveszed a D pontot - balra felméred rá az egységet, túlsó pont az A - jobbra felméred az egység 7-szeresét, túlsó pont a B - az AB szakaszt megfelezed, a felezõpont körül rajzolsz egy A és B-n átmenõ kört (Thalesz kör) - D-ben merõlegeset szerkesztesz az egyenesre, C-ben metszi a kört a CD szakasz hossza éppen √7. Ez a szerkesztés a magasságtétel miatt mûködik: Az ABC háromszög derékszögû (Thalesz tétel), ezért a C-hez tartozó magassága (CD) két hasonló háromszögre bontja. Ezért CD/AD = BD/CD Esetünkben AD=1, BD=7, ezért CD=7/CD, vagyis CD²=7, CD=√7

Mivan azzal az emberrel aki kómában van? A szervei ugyanúgy működnek tovább vagy a működésük lecsökken a minimálisra épp annyira, hogy ne haljon meg az illető? Ja és, hogy lehet fdelébredni a kómából?

Legjobb válasz: A szervei ugyanúgy mûködnek tovább, mint korábban, nyugalmi helyzetben. Például ver a szíve, de csak annyira, mint amikor pihen. Vannak, akik felébrednek a kómából, de sokan nem ébrednek fel, hanem meghalnak. Jelenleg nincsenek módszerek, amik segítenének felébreszteni a beteget.

A szervei ugyanúgy mûködnek tovább, mint korábban, nyugalmi helyzetben. Például ver a szíve, de csak annyira, mint amikor pihen. Vannak, akik felébrednek a kómából, de sokan nem ébrednek fel, hanem meghalnak. Jelenleg nincsenek módszerek, amik segítenének felébreszteni a beteget.
20/F Az enyém is így reagál!:)
A kérdező hozzászólása: Jah, és nem tizenéves, hanem 28 :)
A kérdező hozzászólása: Mi már lassan 7éve vagyunk együtt, kiváncsi voltam mert volt olyan aki nem hitte el :) Amúgy mikor elélvez, utána ugyanúgy áll, és simán tudjuk folytatni :)
ez az élet rendje... mi nem is hagyjuk annyiban a dolgot soha barátnõmmel :P
Azért ne keverjük össze, hogy valakinek elélvezés után sem lohad le, és máris kész a következõ menetre, vagy elélvezés után lelohad, de nagyon gyorsan ismét harcrakész. Az elõbbi ugyanis szerencsés adottság, az utóbbi meg inkább kor függvénye. Amikor az ember 14-25 között van, akkor sokkal hamarabb regenerálódik két menet között, pláne 20 alatt állandóan áll a farka meg lõ. Nekem is volt olyan napom 16-17 éves koromban, hogy 12-szer vertem ki és ejakuláltam. Ma már ezt nem vállalnám. Meg a gyors újrafelállás attól is függ, mennyire új a kapcsolat, hiszen az újdonság varázsa nagy és farokállító. Azt viszont csak kevesen tudják, hogy elmennek, de nem lohadnak le, s már mehet a második kör. Azért, mert ejakuláció után a makk hirtelen nagyon kellemetlenül érzékennyé válik a férfiak kb. 95 százalékánál. Azért is esik össze sokaknál olyan gyorsan a farok. Én alapjáraton nem vagyok ilyen adottságú, de volt már, hogy miután elmentem a lányban, nem húztam ki, pihentem szûk öt percet, a farkam kicsit lankadt, de csak kábé fél-háromnegyed merevre, aztán mozogtam kettõt-hármat, és megint teljesen felkeményedett, és dugtunk tovább. Mert én meg pont a harmadik típus vagyok: elélvezés után ugyan nem érzem, hogy azonnal tudnám folytatni, mert el vagyok telve a kielégültség érzésével, viszont fura mód baromi lassan lohadok le, sok percen át még ugyanúgy áll, mintha nem is mentem volna el, csak a golyóim ereszkednek meg baromira. Csajaim mindig el is szoktak ezen csodálkozni, hogy õk még ilyet nem tapasztaltak. És utána is, ha már nem áll, még bõ egy órán át tud megnyúlva és megvastagodva lógni, csak annyira megy ki belõle a vér, hogy ne álljon, de a mérete alig csökken. De mondjuk nekem hú[email protected] van. 35 f
Nálunk is szokott olyan lenni, h mondjuk lesz*pom, elélvez, utána ha még mindig áll a léc, akkor jöhet egybõl a szex. Sztem ez elég jó tulajdonság.Örüljünk neki, mert ritka. /szmötyi/
Az én barátom is ilyen:Dneki is nehezen lankad le, és ezért szükséges a minimum két menet:D
énis voltam már olyan sráccal. ezek a "nem egytöltényes" pasik :) 19/L
Hát nekem kb igy van. Tehát kicsit lelankad, aztán 2-3 perc után mehet megint :) Akkor marad úgy mint a cövek, ha közvetlen orgazmus elõtt kiveszem, és nem nyulok hozzá. Na akkor kijön aminek ki kell jönni, viszont ugyanugy birom folytatni tovább :D 20f
A kérdező hozzászólása: És szerinted ez mitõl lehetséges?:) Csak mert hallottam h va ilyen csak nagyon ritka :) De amúgy nagyon tuti :)
És hány elélvezést bír így, anélkül, hogy lelohadna?

173 magas 15 éves lány vagyok. Lehet hogy hülyeség de engem nagyon zavar hogy ilyen magas vagyok. A környezetemben mindenki kb a vállamig ér. Tovább fogok még nőlni? Meglehet valamivel akadályozni?

Egy ideig cigiztem.. mert barátn?m is megállt a növekedésben t?le( ? nem ezér csinálta ) .. de rossz a szívem.. és szeretek sportolni.. ezért a kett? nem fér meg egymás mellet.. így lemondtam a cigir?l.. valahogy megtudom akadályozni a növekedésem ? mert egy csajnál sztem ez már nem szép ( ellnézést a helyesírási hibák miatt )

Legjobb válasz: 13 éves lány vagyok, 178 centi, és a környezetemben mindenki kb. az orromig ér. Hol élsz te? :D A cigit 15 évesen (meg máskor is) felejtsd el!!!!!! És a növés nem olyan dolog, amit befolyásolni lehet, ez örökletes. Esetleg ilyesmikkel lehet, de az maradandó kárt is okoz.

13 éves lány vagyok, 178 centi, és a környezetemben mindenki kb. az orromig ér. Hol élsz te? :D A cigit 15 évesen (meg máskor is) felejtsd el!!!!!! És a növés nem olyan dolog, amit befolyásolni lehet, ez örökletes. Esetleg ilyesmikkel lehet, de az maradandó kárt is okoz.
A kérdező hozzászólása: *válaszokat
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válszokat
A cigitõl max. akkor állsz meg a növésben vagy maradsz vissza benne, ha kb. 10 éves korodtól folyamatosan szívod.
Utólsó voltam, még annyit, hogy a cigit felejtsd el, fõleg ilyen fiatalon! 24/L
Kedves Kérdezõ! Én 175 centi vagyok és szeretek magas lenni :D Inkább örülj neki, mert az alacsonyabbakat többet gúnyolják (az egyik ismerõs lány most 26 éves és 156 cm, ezt örökölte az anyjától és mindenki 12 évesnek nézi, mert az arca is fiatalos...).
Most lehet, hogy magasnak tûnik, de 1-2 év múlva tök átlag leszel. Én 170-172 cm vagyok és kb. ugyanannyi magasabb és ugyanannyi alacsonyabb lánnyal találkozom. Szerintem nagyon jó magasság, mert nem vagy töpszli, de nem is vagy orbitális trampli.
Cseréljünk, drágám! :)
és igen, a kifutó modelljei 176 cm magasak és ez a minimum:)
szia:) én is ilyen magas vagyok, és ez egyáltalán nem baj:) sõt, örülj neki:) sokan mit meg nem adnának érte, hogy ekkorák legyenek:) vannak nálad sokkal magasabbak is ne aggódj:) olyan hú de sokat úgysem fogsz már szerintem nõni...fõleg, ha a szüleid sem olyan magasak:) sokkal jobb magasnak lenni, mint icipicinek:) hosszúak lehetnek a lábaid, ami szuper:)
Kifutóra még alacsony is lennél ott 179-181 általában az elsõ határ. Szóval csak viszonyítás kérdése, hogy magas vagy-e :) Szerintem cigizéssel meg mással sem tudod megállítani a növekedést.
Szia! én 17 éves vagyok és 165 cm magas, szal nagyon-nagyon sokan cserélnének veled(köztük én is) Szerintem egyáltalán nem baj ha magasabb vagy, és sztem szép is egy lánynak ha szép nyúlánk ( és akkor vékonyabb is vagy). Cigizéstól nem lehet mgeállítani, csak sokakl rosszabbat csinálsz! A cigit felejsd el, nagy hülyeség, az egész szál csak káros anyagot tartalmaz, és hát 15 évesen kirpbálni és cigizni, na az a ciki. Egyáltalán nem kell semmikor se! És nyugi már csak úgy 5-6 centit fogsz nõni, és igenis szép vagy! Fogadd el magad és akkor nem lesz semmi bajod se magaddal!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!