Találatok a következő kifejezésre: Hogyan toleráljam, a barátom nem (2 db)

Hogyan toleráljam, hogy a barátom nem mindig akar látni?

Érzem rajta, hogy szeret és én is szeretem ?t már 8 hónapja vagyunk együtt de ? azt mondta nekem, hogy neki az túl sok lenne ha minden nap találkoznánk. Hétköznap dolgozik este 10-ig, nekem suli van reggel így nem is jönne össze a minden nap találkozás. De nekem akkor is nagyon hiányzik én ezt mondtam is neki meg azt mondta én is hiányzok. Tudom, hogy néha a barátaival is szeretne lenni én nem is tiltom meg neki. Sok olyan párt ismerek akik minden nap találkoznak, együtt vannak de azt mondta ? ezt nem szeretné mert az neki sok lenne. Általában 2-3 naponta találkozunk. Lehet hogy csak én viszem, túlzásba és tényleg igaza van, hogy néha neki is kell szabadság? Azt is tudom, hogy soha nem csalna meg és én sem ?t.

Legjobb válasz: ha õ azt mondja, hogy kell neki szabadság, akkor kell neki szabadság gondolod, hogy hazudik, vagy mi? ettõl még szeret, nyugodj meg és így nem unjátok meg egymást (te se õt)

ha õ azt mondja, hogy kell neki szabadság, akkor kell neki szabadság gondolod, hogy hazudik, vagy mi? ettõl még szeret, nyugodj meg és így nem unjátok meg egymást (te se õt)
Ha mindketten biztosan vagytok magatokban és az egymás iránti érzésekben, akkor az elfoglalt életvitel nem állhat közétek. Saját életembõl néhány példa: jómagam 35 éves nõs férfi vagyok, de emlékszem még a korábbi kapcsolataimra és az akkori érzelmi hullámokra. A legelsõ komoly együttjárós kapcsolatom egy nálam idõsebb lánnyal volt. Õ kifejezetten erõszakos lett egy idõ után. Hiába voltam tényleg hûséges és teljesen normális életvitelû, õ állandóan hívogatott telefonon, nap nem múlhatott el anélkül, hogy találkoztunk volna. Szerettem is, de épp akkor jártam ki a nappali iskoláimat, kezdtem dolgozni, több munkahelyváltás, esti iskola stb. Szülõkkel éltem, néha otthon is volt dolgom stb stb. Õ pedig szinte terrorizált: állandóan azzal jött, hogy döntsem el, ki a fontosabb, ha nem értem rá féltékenykedett, ha azt mondtam neki, hogy kezd elegem lenni, akkor öngyilkossággal zsarolt stb stb. Egy 19-20 éves fiúnak pedig nagyon nem erre volt szüksége. Hiába volt õ az egyetlen nõ akkor az életemben, az állandó telhetetlensége és erõszakossága ölte meg a kapcsolatunkat. Utána jó darabig nem is volt barátnõm, mert féltem, hogy minden nõt csak a BIRTOKLÁS érdekel. A következõ kapcsolatomban pedig elõre kikötöttem, hogy no erõszak, kéretik megbízni, de a szabadságomat nem korlátozni. Ezt a lány betartotta (egy darabig) és addig kapott is egy hûséges, figyelmes, változatos programokat szervezõ társat. Amikor õt is elérte a HÜLYESÉG, akkor rövidesen a lapát is. Hidd el, ha a fiúval nem érezteted azt, hogy birtokolni akarod, akkor hosszú idõt jósolok nektek, ellenkezõ esetben: csúfos véget. Sok szerencsét és sok boldogságot!
A barátodnak szerintem igaza van abban, hogy szüksége van egy kis szabad térre. És nem csak neki hanem biztosan neked is. Amikor a barátaiddal, családoddal vagy, dolgozol vagy tanulsz, vagy csak magaddal foglalkozol mert az is kell. Minden ember önálló lény, még akkor is ha harmonikus párkapcsolatban él. Ha túl sokat vagytok együtt hamar elillan a varázs, megszokjátok egymást. A külön töltött idõ után pedig sokkal jobban fogjátok értékelni egymást:)
Én is utálom amikor a barátom megköt!Hagyjon nekem életteret!Mivel osztálytársak avgyunk nap-mint nap talizunk!de a hétvégén jó 1 kicsit kikapcsolódni!Kicsit igaza van, és nagyon jól teszed, hogy hagyod levegõhöz jutni!Ügyi legyél puszy
Soha nem hagynám, hogy ilyesmibe ártsa bele magát. Ez az én dolgom és nem az övé.
A fiú ovodás. Aki szereti a másikat, még véletlenül sem bántja meg. Esetleg megkérheti, hogy sminkeljen.
Én egy fikarcnyit nem sminkelem magam, soha. Eddig 3 fiúval jártam, és mindegyik azt mondta, hogy pont ezt szereti bennem, és örül, hogy léteznek ilyen lányok is :) Elhiszem, hogy rosszul esik :( Ha elfogadna így, szerintem még poén szinten sem hozná ezt így szóba. Beszéljétek meg!
Utolsó vagyok, ez lemaradt: 23/L
Jézus, normális pasi ilyet még viccbõl sem mond. Miért lenne a smink az igényesség etalonja? Akkor max. megérteném, ha vkinek nagyon pattanásos az arca, feltesz egy kis alapozót, az még lehet az igényesség kategória... én dobnám a pasast-ha másért nem, a szar humoráért...
Az én párom is ilyen paraszt. Viszont megtanultam 5 év alatt, hogy kapásból visszavágok valamivel. pl. nagyon [email protected] lett a hajad, hogy ilyen picire levágtad, én ki se mennék így az utcára. :) (tegnapi termés) 1 hónapja volt befestve a hajam, tehát nincsen lenõve. Erre megszólal, hogy be kéne már festeni a hajad, mert töve van. Mondtam neki, hogy menj el szemészetre mert nagyon rossz a szemed. Egyébként iszonyatosan idegesítõ hogy ennyire piperkõc. Állandóan a spray-t fújkálja magára, de az nem zavarja, hogy büdös az egész ruhája a cigitõl...
Kicsit zavaros, amit írtál, de azért érthetõ. A párom a férjem, elég régóta, és soha nem szólna bele, mikor mit kenek magamra. Soha nem is mondana ilyenért olyat, hogy igénytelen vagyok. Az ott kezdõdik, hogy nem adsz magadra, ápolatlan vagy, vagy ízléstelen. Utóbbi igénytelenség inkább jellemzõ azokra a 18 éves lányokra, akik kiló vakolattal, az áll vonalnál gondosan elvágva, elkenõdött két centis fekete szemfestékkel, meg nõi magazinhoz adott ragacsos szájfénnyel vannak kimázolva, mint egy kisóvodás. Ízlés kérdése, kinek mi tetszik, semmi köze az igényességhez, hogy sminkelsz-e vagy sem. Annyira felkapott lett ez a szó, és annyira elcsépelt, lehet, hogy tényleg elsõre csak ez ugrott be neki, de én is megsértõdnék. Biztos visszaböknék, hogy igényes férfi GYANTÁZTATJA a fanszõrzetét, fõleg a zacsiját, szóval mikor lesz lecsupaszítva? A borotva igénytelen, mivel borostás lesz, a szõrös meg... hát micsoda õ, õsember?
Nem.
Nekem "barátom" igazából nem az, de máshogy nem tudom mondani néha találkozok vele, na õ utálja ha nincs kifestve a körmöm. Egyszer beszélgettünk msn-en és kérdezte, hogy milyen színû mondtam, hogy nincs kifestve azt mondta rá, hogy fúúj. :) Én nem haragudtam ezért. A sminkbe igazából nem szól bele. Én szoktam sminkelni lehet emiatt. Amugy a másik, hogy bántó volt számodra amit mondott. Háát nekem szexnél volt, hogy mondtam neki, hogy megint tegye be azt mondta, hogy nem vagy annyira izgató vagy valami ilyesmit mondott és utána mondta, hogy csak hülyéskedett. Nem tudom én az ilyeneket nem veszem fel.
A kérdező hozzászólása: Igen így fogadjon el ahogy vagyok.. Ha nem akkor kiadom az útját.. Õ is piperkõc.. képes 1 óra hosszát a fürdõbe tölteni.
Nekem hetekig mondta a párom, hogy ne sminkeljem magam, mert õ a természetes szépséget szereti. Nem a vakolós típus vagyok, hanem max. szemceruza+spirál, de errõl is leszoktam a kedvéért. Ha találkozunk, akkor sohasem sminkelem magam. Ez így megy 1, 5 éve. Persze ha sok ember közé megyek, pl. suli, akkor mindig festek magamra egy kicsit. Így tökéletesen megvagyunk:)
Az én barátom pont azért szokott szólni, ha sminkelek. Hétközben nagyon észre sem vehetõ a festék, de hétvégén ha buliba megyünk ki szoktam húzni a szemem, akkor mindig be szokott szólogatni, hogy mi ez a vakolat rajtam meg kinek akarok tetszeni...
az én szerelmem is azt mondja mindig nekem, hogy ne fessem ki magam, mert nekem ilyen "szépítõszerekre" (ahogy Õ mondja) nincs szükségem, mert én nélkülük is szép vagyok :) (nem aranyos? ♥ de így is mindig van rajtam egy natúr smink - spirál:) ), na meg azért is mondja elmondása szerint, mert akkor még szebb leszek és még jobban fognak figyelni a férfiak és fél , hogy akkor valaki ellop tõle :) (amikor leadja ezt a mûsort mindig úgy megzabálnám õt, olyan ééédes és csókolnivaló arca van, bocsi, hogy így olvadozok róla, de annyira szeretem õt ) Õ 21/F én 19/L
Ahogy mondod, a pasid piperkõc. vannak ilyenek. de az ilyen pasi a nõjét is ilyennek akarja látni. neki ez jön be, neked meg nem. Szóval ezt teljesen felesleges neki mondani, hogy milyen bunkó hogy beszól. nem bunkó, csak mások vagytok. És pont az ilyeneken kell elgondolkozni akkor amikor hosszabb távra tervezel valakivel. Nyilván tökéletes társ nincs, de ha neki ennyire ez tetszik, és be is szól neked, (vagyis ahogy elviccelte, de lényegében jelzés volt a részérõl hogy mit vár el, vagy neki mi tetszik...) akkor elõbb utóbb valamelyikõtök megunja ezt a dolgot. Én például nem kezdenék kapcsolatot a pasasoddal.
Hát ez tényleg nem volt szép beszólás tõle. Az én párom soha nem szól bele, az elõzõ sem szólt. Sõt sokszor azt se veszi észre ha ki vagyok sminkelve, olyan málé. :D
Nem normális párod van.Az én párom már azért szól ha szempillasprált teszek föl/vagy szemceruzát(ilyenkor, jön hogy kinek akarok tetszeni).Nem szereti a sminket rajtam, még a szájfényt sem, mégsem mondja hogy igénytelen vagyok.Õ a természetességet szereti. 24/L
azért smink és vakolat között elég nagy a különbség.pl. ott vöröslik az arcomon egy pattanás, és teszek rá egy kis korrektort, vagy szempillaspirállal kiemelem a szememet, ettõl még természetes lesz a végeredmény, és kiemeli ami szép, elfedi ami kevésbé.hozzáteszem, attól, ha valaki ezeket nem alkalmazza, nem lesz igénytelen. amúgy én ezeket használom, néha szemcerka, vagy tus...barátom amúgy észre se veszi hogy most konkrétan ki van spirálozva a szempillám, csak a szemceruzát, de szereti, nem várja el, neki édesmindegy. mellesleg szerintem nem viccelt a barátod, õ így gondolja, csak látta hogy megbántott/megbánta hogy kimondta...szerintem úgy szeressen, ahogy vagy, ha nem akkor viszont látásra.
A kérdező hozzászólása: A sminket õk bele szólnak?
Nem is kezdett volna velem ha vakolatos lennék....tudta hogy mi a stílusod, miért jár veled ha ez nem jön be neki?
Én sminkelem magam, nem viszem túlzásba, természetesnek hat. De ha nem sminkelnék és így beszólna a barátom, akkor biztos hogy dobnám. Volt már ilyenben részem, a volt barátom állandóan hangoztatta, hogy kövér vagyok ne egyek annyit. Jó igaz van rajtam 2-3 fölös kiló, de basszus ha valakivel együtt vagy akkor nem a hibáit nézed és nem lehúzod hanem dicséred. Ha így nem tetszel neki akkor keressen mást.
Én szeretek sminkelni, párom inkább azt szokta mondani hogy minek. Ez a fiú elég gyermeteg
az én párom sem sminkel és nagyon jól néz ki nélküle is, ha ilyan durvaságot mondott neked a pasid, hogy igénytelen vagy akkor el kéne beszélgetned vele errõl
Nemhogy örülne, hogy smink nélkül is szép vagy...
Nem nagyon szól bele. Ha ocsmányra vakolnám magam akkor biztosan szólna. Ha nem sminkelek úgy a jó, ha kihúzom a szemem teszek egy kis szempillaspirált, kis szájfényt akkor úgy is jó, néha tesz megjegyzést, hogy tetszik:) Régebben a körmömet sem festettem, mostanában kifestettem vörösre, régebben hasra esett volna tõle, most meg az a kívánsága, hogy ezután is:D ez lesz a vesztem...:P 21-L Ha nekem beszólna megmondanám keressen mást...
A válasz írója 81%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: ma 20:56 Köszi! Ezt megjegyzem és elsütöm legközelebb!
Ez nem volt szép dolog tõle. De azért a természetes meg a 3 kg smink között vannak átmenetek (legfeljebb te nem vagy elég ügyes) is és néha igenis esztétikus, hasznos. Gondolom te sem látod tökéletesnek a párod mindig és van amit szeretnél és nincs meg benne...
Én nem sminkelek és a pasim sose szólt érte, sõt sztem még szereti is. :) ) De ha nem tetszene neki sem érdekelne. Régen nagyon sokat sminkeltem és erõsen, utólag visszanézve elég furán festettem akkoriban :D
Az lenne igénytelenség, ha nem fürödnél mondjuk, vagy ilyesmi, de a smink szerintem nem ez a kategória. Tudom, közhely, de ha szeret igazán, akkor smink nélkül is szeret, hisze az vagy Te. Az én barátom nem szól ebbe bele, de igazából jobban szereti, ha nem sminkelek. Nem is nagyon szoktam, csak ha esetleg olyan hangulatom van, vagy olyan helyre megyek, akkor feldobok egy kis szempillaspirált és kész. Ha te sem szeretsz sminkelni, akkor csak az õ kedvéért szerintem ne szokj rá, esetleg néha-néha csípd ki neki magad, ha nagyon szeretné. :)
Ha van rajtam smink azt se veszi észre. Az igényesség nem itt kezdõdik. Tiszta bõr, rendezett frizura, tiszta ruha, lehetõleg izzadtságszag nélkül, tiszta száj... Ha ez megvan akkor a smink csak egy kis plusz, ha ezek nincsenek, akkor meg minek... Volt párom nyaggatott, hogy merészebben, utána azért mert túl sok már neki...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!