Találatok a következő kifejezésre: Hogyan tisztithatnam a (20 db)

Hogyan tisztíthatnám a fehér műbőr dzsekimet?

Elején mikor megvette gondoltam, h majd hetente mosógép, de inkább nem kockáztattam meg. Meg mikor az ujjánál szivaccsal vagy köröm kefével dörzsölöm azt a "nem b?r részt" és rámegy a b?rre kezd látszani, h repedezik...Lehetne másképp tisztítani, mert unom, h dörzsölgetni kell..

Legjobb válasz: simogasd

simogasd

Hogyan tisztíthatnám a fogszabimat?

Kivehet?s van, 1 hónapja használtam utoljára, és kicsit piszkos lett. A tisztítótablettákon kívül mivel moshatnám tisztára?

Legjobb válasz: Fogkefe, fogkrém, nyugodtan átsikálhatod.

Fogkefe, fogkrém, nyugodtan átsikálhatod.
De azért ne csak havonta 1* használd, mert akkor nem ér sokat...

Hogyan tisztíthatnám a nyelvem?

Eléggé lepedékes a nyelvem és gyakorlatilag nem sok mindent tudok tenni ellene.

Legjobb válasz: Inkább amiatt aggódj, hogy minek a tünete! Mert ha ilyen baromi nehéz tõle megszabadulni, akkor baj van a májaddal, vagy szimplán csak az emésztéseddel. A nap közben lerakódó lepedék nem ragaszkodik ennyire a nylevhez, hogy gránáttal se tudod lerobbantani. Ahhoz igenis elég a fogkefe. Úgyhogy menj el a háziorvoshoz, és mutasd meg neki, tudni fogja belõni, hogy mi lehet az ok.

Inkább amiatt aggódj, hogy minek a tünete! Mert ha ilyen baromi nehéz tõle megszabadulni, akkor baj van a májaddal, vagy szimplán csak az emésztéseddel. A nap közben lerakódó lepedék nem ragaszkodik ennyire a nylevhez, hogy gránáttal se tudod lerobbantani. Ahhoz igenis elég a fogkefe. Úgyhogy menj el a háziorvoshoz, és mutasd meg neki, tudni fogja belõni, hogy mi lehet az ok.
Ez így van, ezt nagyon jól látják a válaszolók! Mindenkinek lepedékes valamilyen szinten a nyelve, meg sajnos szaga is van, de ha ennyire vészes a helyzet, akkor valami gond lehet a háttérben, de nem kell megijedni. Lehet nem jól zár a gyomorszájad, vagy bármi, emésztési probléma. Menj el a háziorvosodhoz, vagy neten kérdezz meg egy orvost, hogy addig is megnyugodhass. De mindenképp menj el orvoshoz!
A kérdező hozzászólása: köszönöm. :D
Az okát kell megszüntetni, ahelyett hogy késsel kaparnád a nyelvedet, inkább menj el orvoshoz!


Hogyan tisztíthatnám meg a kulcstartómat?

http://kepfeltoltes.hu/view/120916/DSC00372_www.kepfeltoltes..

Legjobb válasz: Szappan és víz?

Szappan és víz?
A kérdező hozzászólása: Attól nem fog jobban besárgulni ha víz megy a kövek mögé?
Igazság szerint a kövek mögé nem mehet víz, ha meg belemegy, akkor az a kõ onnan egyszer valamikor ki is fog esni.. ha megmosod, ha nem.

Hogyan tisztíthatnám meg magamat a gonosz energiáktól?

Legjobb válasz: >sajnálom h titeket az orrotoknál fogva tudnak vezetni és manipulálni Haha, te beszélsz "gonosz energiákról" a XXI. században, és te hiszed azt, hogy másokat vezetnek az orruknál fogva? Nagyon aranyos vagy. Iróniáról hallottál már? ;)

>sajnálom h titeket az orrotoknál fogva tudnak vezetni és manipulálni Haha, te beszélsz "gonosz energiákról" a XXI. században, és te hiszed azt, hogy másokat vezetnek az orruknál fogva? Nagyon aranyos vagy. Iróniáról hallottál már? ;)
Ahhoz be kéne fejezni az ezoteriás szórakozásaidat. De azt te nem akarod, igy a válaszom: te sehogy. Mert ami menni fog, az vissza is tér.
Ha Istenhez fordulsz, van remény. Ha nem, akkor...?
Szerintem meg egyszerûen rossz mostanság a közérzetet és bedumáltad magadnak, hogy gonosz energiák okozzák. Mivel azt hiszed hogy azok okozzák és tudod, hogy ezek nem múlnak csak úgy el így aztán saját magadat becsapva még mindig rossz a közérzetet. Szerintem egyszerûen legyél optimista legyen jó hozzá állásod a dolgokhoz és el fog múlni stb. Ja és még annyi, hogy mibõl gondolod, hogy az orrunknál fogva vezetnek? Elég nehezen menne hisz amiben én hiszek az bizonyítható épp ezért nem is lehet becsapni engem ez ügyben. Ezt a dumát inkább mond a vallásos embereknek mivel igazán csak õket lehetne megkérdõjelezni.
Kpzelj magad köré egy védõburkot, amin semmilyen negatív energia nem megy át, csak a pozitív rezgések.
Míg ebben a rendszerben vagy, addig a gonosz energia körülvesz. Ez mindenkire igaz. Jézusra is igaz volt; ezért mondta, hogy "ne hívj engem jónak!".
Sampon, tusfürdõ
A kérdező hozzászólása: Ennyi negatív hozzászólást, sajnálom h titeket az orrotoknál fogva tudnak vezetni és manipulálni...
Nem hiszel bennük és már meg is szûntek!
Némi kápéért nekem biztos menne, megtudlak tisztítani.
Gyakrabban kellene fürdenek fõleg ha meleg van, mert a bacilusok a melegben gyorsabban szaporodnak.

Windows Live Messenger vírus. Hogyan tisztíthatnám meg a gépem?

2 napja mondta a tesóm, hogy fura dolgokat küld a messengerem. Én nem nagyon használom, rákattintani pedig semmi gyanúsra nem szoktam. A nevemet is megváltoztatta a vírus, és "egyszerre több gépen" vagyok bejelentkezve. A jelszót nagy nehezen meg tudtam változtatni, de kilépni nem tudok a programból. Milyen vírusírtóval lehetne eltüntetni?

Legjobb válasz: Én is így jártam. Én úgy oldottam meg ,hogy reg cleaner, vírus írtás,kémprogram írtás. A windows security essential-t futtatam és azóta nem jelentkezett.

Én is így jártam. Én úgy oldottam meg , hogy reg cleaner, vírus írtás, kémprogram írtás. A windows security essential-t futtatam és azóta nem jelentkezett.

Bement a por az mp4-em kijelzője mögé, hogy tisztíthatnám ki?

Legjobb válasz: Szét kell szedni - ripityomra, és alcohol+fültisztító, de a konkrét helyzettõl függ. Én már tízen egynéhány éves koromban szétszedtem-összeraktam sok mindent egy szál hajcsattal, ha nem volt más. De erre is születni kell, ha nem vagy ilyen féle-fajta, ne görcsölj vele. És mondjuk manapság sem vágódok hasra, ha valamire rá van gravírozva hogy Microsoft, Sony, vagy akármi kiskutyafüle, mindegyikben ugyanaz van.. Kondenzátort pl ránézésre cserélek. :D

Szét kell szedni - ripityomra, és alcohol+fültisztító, de a konkrét helyzettõl függ. Én már tízen egynéhány éves koromban szétszedtem-összeraktam sok mindent egy szál hajcsattal, ha nem volt más. De erre is születni kell, ha nem vagy ilyen féle-fajta, ne görcsölj vele. És mondjuk manapság sem vágódok hasra, ha valamire rá van gravírozva hogy Microsoft, Sony, vagy akármi kiskutyafüle, mindegyikben ugyanaz van.. Kondenzátort pl ránézésre cserélek. :D

A billentyűzetemet hogyan tisztíthatnám meg, a billentyűk között?

Legjobb válasz: Végsõ esetben és minden gombot kiszedek és megtörölgetem vizesruhával.

Végsõ esetben és minden gombot kiszedek és megtörölgetem vizesruhával.
Fültisztító, Fogpiszkáló
Elõször is fordítsd meg, ütögesd az asztalhoz az egészet, majd ecsettel próbáld meg végig piszkálni. Nagyon jó még a sûrített levegõ, vagy a kompresszor.

Hogyan tisztithatnam ki a forditott bor cipomet?

Nem kefelel. Azzal probaltam parszor a csizmamat is es lekoptak a pici szorszlai es a vegen nagyon csunyan csillogott. Es a tobbi helyen matt maradt.

Legjobb válasz: Én a fordított bõr cipõmet radírral takarítottam meg, lehetõleg fehér színü legyen az nem fogja meg, remélem beválik sok sikert

Én a fordított bõr cipõmet radírral takarítottam meg, lehetõleg fehér színü legyen az nem fogja meg, remélem beválik sok sikert
Puha kefével megcsinálhatod. Nekem az edzõcipõm járt úgy, hogy kékesszürkére váltott feketébõl. Adtak ra velúrbõrápoló sprayt, ami igazából fekete festék. Néhány nap alatt az is lekopott róla. Próbáld ki ezt a sprayt, neked talán jó lesz, de én többet nem veszek velúrbõrt, mert most lesz egy éves a cipõm, de vehetek helyette újat, olyan ronda.

Hogy tisztíthatnám ki a fekete párnámat a sótól?

egyszer elaludtam rajta, utána fehér foltos lett.. :\

Legjobb válasz: Sóból van a fejed?

Sóból van a fejed?
Áztasd ecetes vízbe, az valószínûleg segít.
22:43 :DD Régen röhögtem már ilyen jót!
Komolyra fordítva:Nem csak a só szedi ki a színeket.Honnan veszed, hogy só ?? Szerintem inkább rossz minõségû az anyaga és enged a festés, szóval javaslom, nézd meg a fejed és ne lepõdj meg, ha azon meg fekete foltokat fogsz találni.
Bocsi, de maga a kérdésed elég nagy butaság. Gondolkozz már el, miben is oldódik a só. Igen, sima vízben. Ha valóban só, akkor tedd bele vízbe és ki fogja hozni...
A kérdező hozzászólása: szóval az izzadtság sójáról beszélek, kedves humoros kedvû emberi társaim..
sebbenzin, tiszta szesz.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!