Találatok a következő kifejezésre: Hogyan tisztítsam magam, (6 db)

Hogyan tisztítsam meg a szobámat, hogy nyugodtan tudjak aludni és jól érezzem magam?

Éjszaka keveset alszok,sokat felriadok , hogy van nálam valaki, senki,vagy szellem. Szeretnék jól aludni és a negatív gondolatokat elhesegetni, amit ezek a lények okoznak.

Legjobb válasz: Nem nagyon értek az ilyesmihez, de annyit tudok, hogy azt tartják, ha fehér gyertyát égetsz (csonkig) az magába szívja a negativ energiákat és megtisztítja a teret. Illetve, a tibetiek szerint az ablakra akasztott széllcsengõ elûzi a rossz szellemeket. Good luck!

Nem nagyon értek az ilyesmihez, de annyit tudok, hogy azt tartják, ha fehér gyertyát égetsz (csonkig) az magába szívja a negativ energiákat és megtisztítja a teret. Illetve, a tibetiek szerint az ablakra akasztott széllcsengõ elûzi a rossz szellemeket. Good luck!
Valószínûleg valamilyen földsugárzásban fekszel...(vízér, stb....biztos hallottál már róla) Annyi a teendõd, hogy told el az ágyadat máshová! Próbáld meg kikísérletezni, hogy a szoba mely pontján tudsz a legnyugodtabban aludni... Vannak ehhez értõ emberek is, akik ki tudják mérni, hogy a szobádban hol futnak ezek a vonalak, de sajnos sok pénzt kérnek el érte... Azért mondtam, hogy inkább te próbáld meg átrendezni a szobádat!:)
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat, a fehér gyertyát kipróbálom, az ágyamat már elég sok helyre pakoltam, de akárhol van nem tudok igazán jót aludni. Ha másik szobába alszok ott jobb, de ott is érzem, hogy valaki néz de nem csinál semmit, csak köröz fölöttem. Jut eszembe, ilyenkor mindig olyan érzésem van, hogy van oka amiért itt van , általába negatív érzések keltenek hatalmába..
Szórjál sót a szoba minden sarkába, lehet egy kicsit a lepedõ alá is.

Mit jelenthet az a bibliai tanács hogy "tisztítsuk meg magunkat a test és a szellem minden szennyétől. "?

Milyen testi és szellemi szennyek ezek?

Legjobb válasz: Lényegében minden, amit szórakoztatónak vagy kellemesnek találsz. (Mivel gyakori volt az éhinség, hogy a szegények ne lázadjanak fel, valamivel kellett etetni a szerencsétleneket.)

Lényegében minden, amit szórakoztatónak vagy kellemesnek találsz. (Mivel gyakori volt az éhinség, hogy a szegények ne lázadjanak fel, valamivel kellett etetni a szerencsétleneket.)
Ez azt jelenti, hogy mind a gondolataidat, mind a testedet, vagy is az életedet tartsd távol olyan dolgoktól ami beszennyezheti a keresztényi mivoltodat. Szellemileg, minden olyan Tv mûsor, olvasmányok újságok, amelyek nem a kereszténységedet fejlesztõ dolgok közé sorolhatók: Spiritiszta könyvek, pornó újságok, gyilkossággal, és ezekhez hasonló dolgokkal foglalkozó gondolatok. A világban amúgy is hallunk ilyeneket, hogy az emberek miket csinálnak. testi szenny, a mértéktelen alkohol, dohány drogok, és egyéb olyan romboló hatású szerek, amik tönkre teszik az egészségedet, és a gondolkodó képességedet, és tisztátalan leszel a teremtõ elõtt ha ilyenekkel élsz.
Azt jelenti, hogy megtisztítjuk a világról, Istenrõl és önmagunkról alkotott ítéletünk téves mivoltát. Megszabadulva az anyagi világ béklyójától, az attól való függéstõl, a fizikai megjelenéssel, fizikai testtel való azonosulástól. üdv 27/F LastOne.Left
http://biblia.hit.hu/bible/21/2CO/6 A bûntõl kell megtisztítani a lelkünket. A bálványoktól pedig minden mást.
Kedves Mulder614, te mint Jehova tanúja, nem tudod a választ, akkor miért itt kérdezel?
Nem nagyon találkoztam még itt olyan Jehova Tanújával, aki meg akart volna valamit tudni. Nem igazán érdekli õket mások válasza, és úgyse fogadnak el semmit, hacsak nem az Õrtoronyból idézel.
Rossz gondolatok és érzések, pl. harag, bosszúvágy, önmarcangolás elengedése, illetve a rossz cselekedetekkel, pl. párod megcsalása, fûvel-fával kavarás, mások megbántása, az ezekkel való felhagyás. NEM a szórakozás mellõzése, mint ahogy azt néhány elõttem szóló említette. Persze ha valakinek az a szórakozás, hogy minden héten mással bújik ágyba... nos, õneki az.

Katonának akarok jelentkezni de ezelõtt füveztem, mennyi ideig mutatható ki vizeletbõl, hogy tisztítsam ki magam?

Szerintem 2-3 hét(max 1 hónap) múlva toboroznak be?

Legjobb válasz: A THC kimutathatósága vizeletbõl, az utolsó fogyasztási alkalomtól számítva - egyszeri használat esetén: 1-6 nap - heti rendszerességû használat esetén: 3-9 nap - napi rendszerességû használat esetén: 7-30 nap Forras: [link]

A THC kimutathatósága vizeletbõl, az utolsó fogyasztási alkalomtól számítva - egyszeri használat esetén: 1-6 nap - heti rendszerességû használat esetén: 3-9 nap - napi rendszerességû használat esetén: 7-30 nap Forras: [link]

Hogyan tisztítsam ki magam, ha a barátommal análisan szeretnénk szexelni?

Adjatok valamilyen módszert, amivel ez lehetséges! Köszi mindenkinek!

Legjobb válasz: Lehet kapni "anál zuhany" nevezetû készüléket. Lényegében beöntést csinálhatsz vele. De nagyon jól kitisztít.

Lehet kapni "anál zuhany" nevezetû készüléket. Lényegében beöntést csinálhatsz vele. De nagyon jól kitisztít.
A beöntés segíthet. De mindenképpen használjatok anális szexhez való kondomot és sok sikosítót!
Én nem tudtam, hogy erre van tisztítózuhany. Én az irrigálót használtam rá (természetesen erre külön vettem egyet, még a végén valaki beleköt és helyreigazít) az is tökéletesen megfelel.
mi az a beöntés? h zajléik?
ne tudd meg szerintem jobban jársz:D
Az amikor utána igen hamar wc közelébe kell kerülnöd:) )

Minden nap sminkelem magam főleg a szemem, mit ajánlanátok, hogy mit használjak este, mivel tisztítsam meg az arcom, hogy ne jelenjenek meg pattanások?

Legjobb válasz: Nekem a Nivea arctisztítói váltak be, fõleg az, amelyik radírozós, áttetszõ világoskék és sötétebb kék pöttyök vannak benne. Nagyon jól ápolja a bõröm, pedig csak kb heti kétszer használom, amúgy meg sima lemosót, tonikot, krémet.

Nekem a Nivea arctisztítói váltak be, fõleg az, amelyik radírozós, áttetszõ világoskék és sötétebb kék pöttyök vannak benne. Nagyon jól ápolja a bõröm, pedig csak kb heti kétszer használom, amúgy meg sima lemosót, tonikot, krémet.
a nivea nekem nem vált be. most vichy arclemosót használok, zöld színe van és 400 ml-s kiszerelésben lehet kapni. patikában vettem, nem tudom boltban lehet-e kapni. egész normális az arcom tõle, puha és nagyjából bõröm is kezd egyenletes lenni, és az illata is jó :p
Nekem a nivea visage oxygen arclemosó nagyon bevált.Fantasztikus az illata és az arcom nagyon puha tõle.De elõtte a sminket a szememrõl lancome bi-facil szemfestéklemosóval mosom le, az arcomról meg olaz arclemosótejjel.Utána jöhet az olaz éjszakai krém és kész.
arctisztító tej! az a leghasznosabb! nekem a kozmetikusom mondta!
sminklemosó! utána egy kis púder az arcra mert az gyulladáscsökkentõ...nekem bevált:)

Anális szex előtt mit tegyek, hogy alaposabban tisztitsam ki magam?

Minden alkalommal jön a gané,és ez nagyon ciki:(

Legjobb válasz: Amíg egyedül vagy langyos, szappanos beöntés. Az kipucol mindent:)

Amíg egyedül vagy langyos, szappanos beöntés. Az kipucol mindent:)
Lehet, hogy az emésztéseddel van baj. Próbálj rostosabb ételeket enni és ne összevissza egyél. Valszeg az a baj, hogy hiába mosod meg magad ott folyamatosan emésztesz és jön az anyag. Ha este csináljátok, akkor délután valamikor fogyassz olyat amitõl el kell menned WC-re néhány órán belül és azután mosd meg magad és talán nem lesz gond. Remélem nem lesz gond! Meg ne idegeskedj, mert attól is lehet! :)
Hát nem nagyon. A végbeledben ahova bemegy a pénisz ott marad a salakanyag, ezért kell a beöntés, hogy eltávolítsa onnan a kakit. :) Persze van akinek nem marad ott semmi, de az ritka. Az se mindegy milyen volt a székleted... Szóval a beöntés ajánlatos!!!
Õõõõ, hashajtó? De asszem lehet kapni külön erre a célra valami kúpot, ami kipucol.
Fosd le a pasid farkát!!! JEEEE!!!!
Ugye tisztában vagy azzal, hogy késõbb, idõsödõ korodban az izmok már nem úgy mûködnek, mint korábban. Kevesen tudják, de tény, hogy az anális szexet kedvelõknek számolnia kell azzal, hogy "bekakil" csak úgy spontán. Mert az izom már nem mûködik. Errõl nem árt tudni...
tisztaság!! ez legyen az alap! aztán sikosító vagy óvszer.
Milyen beöntésre gondoltok? Nem elég, ha simán kézzel mosakszom meg?
Kipucol, ja, a sok baktérium meg ottmarad ahova a péniszt berakja a barátod. Amúgy meg elég illuizó romboló úgy nekiállni szexelni hogy elötte minden alkalommal beöntést kell adnod magadnak. Amúgy szerintem te pasi vagy. Gumit használjatok.
A kérdező hozzászólása: ezek mind adottak, és mégis minden alkalommal attol félek megint gáz lesz, és hopp, már az is lett
Az hagyján, hogy bekakil, de konkrétan kifordul a végbele.
a félelmed sok mértékben befolyásolhatja ezt a dolgot és az étrend is ha ez van akkor csak szappanos beöntés segíthet de az sem garantált a félelem miatt mert lehet aktus köznen is odakerülhet tehát elsõ dolog lenne nem gondolni rá f/36
Szerintem is pasi vagy, mert a nõk higénikusabbak.Nekik ez nem lenne kérdés.
Elõzõnek. Jaja, a nõk nem kakilnak. És virágillatút pukiznak.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!