Találatok a következő kifejezésre: Hogyan tisztíthatom cicám fülét (1 db)

Hogyan tisztíthatom a cicám fülét?

Legjobb válasz: Itt elég részletesen leírják,hogy kell a cica fülét tisztitani. http://www.haziallat.hu/cikkek/macska/hogyan-tisztitsuk-ki-a..

Itt elég részletesen leírják, hogy kell a cica fülét tisztitani. http://www.haziallat.hu/cikkek/macska/hogyan-tisztitsuk-ki-a..
Tudom hogy írtak elõttem, de én szeretném megíni saját tapasztalatomta.Az én macskám még elég kölyök, úgy 6-7 hónapos, de amikor hozzánk került rühes volt a füle.Nem akarom ecsetelni, hogy az állítorvos mennyit ijesztgetett hogyha sokat kaparja, le kell vágni a fülét, meg hogy mennyibe került az össz-vissz 6 kezelés, ami eltüntette... De mostmár, az orvosunk tanácsára 2 fültisztító pálcikával és egy kis babaolajjal el lehet intézni...az enyhén babaolajos elsõ pálcikával mind a két fülét kitisztítom, a másikkal pedig ami száraz maradt, még egyszer áttörlöm, hogy ne maradjon nedve. Csak arra vigyázz, hogy ne nyúlj túl mélyre, mert átszakíthatod a dobhártyáját!


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

A macskám hasas és már kb egy hete látszódik szemmel hogy mozognak benne a kismacskák és nem tudom hogy kb mikor születnek meg a kiscicák?

1

A macsmámmal baj lenne?

A macskám kihányta a kajáját pár napja ma meg füvet eszik,mi lehet a baja? Gyomor rontása lenne?

3

A kérdése (i) m azokhoz szól (nak), akik nem konzerv kaján, dobozos eledeleken tartják a macskákat: 1. Ti mit szoktatok enni adni a házi macskátoknak és miért?

Légy szíves, még a következő kérdésekre is írj választ, ha tudsz, köszönöm!
2.: Hallottál már arról, hogy a macskáknak gyártott konzerves, dobozos eledelek, tápok egészségtelenek a macsek számára?
3.: Vitamin kiegészítést szoktál a macskádnak adni?
4. Honnan lehet tájékozódni a macska optimális táplálásáról? Nem reklámokra gondolok.
5. Melyek azok az "ételek", amelyek tilosak a macska számára?
6. Szerintem az a legoptimálisabb, amikor az állat magának tudja megfogni a zsákmányt, de sok esetben erre nincs lehetősége. Mit egyen ilyenkor?

8

Mit adjak a kb.2 hetes árva kiscicának, ha a tejpótló tápszerhez csak holnap jutok hozzá?

Tehéntejet nem lehet, kecsketej nincs...

2

Hol lehet? (lent)

A macskám le fialt egy kukorica tárolóba egy kismacska született ma van 8 napja vagyis már ki kell legyen nyílva a szeme de ma mikor mentem megnézni a kiscica nem volt ott se az anya macska de halottam hogy valahol nyávog a kicsi. Az lehetséges hogy az anya macska elvittem máshova?

6

Van egy kis macskám, nem most született, már több hónapja, de egyszerűen nem képes nőni. Ugyan akkora mint régebben volt. Mi lehet az oka?

4

Mi kell ahhoz, hogy példás macskagazdi legyek? Ivartlanitás, oltások és még?

5

Milyen neve legen a cicámnak?

Apukám megengedte, hogy legyen macskám. Már meg is néztük, hogy melyik lesz. A tesóit már elvitték. hófehér színű, gyönyörű,világoskék szemekkel. Sajnos képet nem tudok róla adni. Eddig ezeket a neveket gyűjtöttük.
Hópehely, Hógolyó, Hógömb, Hókifli, Bodza

Ezek közül melyik a legjobb? Ha tudtok még neveket, írjatok!

10

Kandúr, vagy Nőstény macskát vegyek?

Vannak nagy kandúrok felénk és félek, hogy a kandúrral verekednének, a nőstényt meg párosodás céljából bántanák. Ti mit javasoltok?

6

Mit tudok tenni?

Van egy két hónapos kiscicám, nemrég kaptam, és ma alomtakarításnál a kakiján láttam valami kukac szerű, fehér, fél -egy centis cuppogó valamit. Tudnátok segíteni?

4

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!