Találatok a következő kifejezésre: Hogyan tisztázzuk érzéseinket (4 db)

Hogy tisztázzam az érzéseimet?

Nemrég jöttem össze a barátommal, akit szeretek is. De most teljesen össze vagyok zavarodva, mert a barátnőm meg állandóan szidják. "Undorító! Te ennél a rondánál 1000x jobbat érdemelnél." Minden egyes nap ezt kell hallgatnom... Megpróbáltam nekik elmagyarázni, hogy nem főként a kinézetébe szerettem bele, hanem a belső tulajdonságaiba... eleinte én is nagyon csúnyának láttam, de ahogy telt az idő már nem. Azaz, nem az a tipikus helyes srác, de nekem nincs gondom vele. És most annyira nem is tudom, hogy mit érzek... vagyis nem bírnám elviselni, ha mást csókolna meg.. vagy más lenne neki fontosabb.. szerintetek? :/ 16/L vagyok. :)

Legjobb válasz: Most mi a baj? Szereted, és õ is téged...Ha a barátnõid elbizonytalanítanak az érzéseidben, akkor 1. éretlen vagy egy kapcsolathoz 2. mégsem szereted a fiút.

Most mi a baj? Szereted, és õ is téged...Ha a barátnõid elbizonytalanítanak az érzéseidben, akkor 1. éretlen vagy egy kapcsolathoz 2. mégsem szereted a fiút.
A kérdező hozzászólása: mindenkinek nagyon szépen köszönöm! :)
elõször is: az ilyenek nem barátok, oké? Szarj a fejükre, csak irigyek hogy van palid. az nem baj hogy nem az a tipikusan helyes. Az elsõ pasim nekem sem az volt mégis megvoltunk egy évig. Aztán csalódtam de mind1. Az a fontos hogy mit látsz benne, mi van a lelkében. :) Csak legyél vele boldog! :) 17/L
Allitsd le oket! Vagy egyszeruen ne valaszolj erre semmit! Mondd meg, h ez nem tema tobbe kozottetek, mert el tudod donteni, h mire van szukseged! Majd ugyanezek a lanyok, miutan parszor atveri a fejuket egy vagany, jovagasu pasi, majd beernek egy csunyabb, rendessel is... Ezek amugy nem baratnok... az a baratnod, akinek mindegy, h kivel vagy, amig boldognak lat!
A barátnõid mind felszínes lotyók. Ne alacsonyodj le a szintükre, ha szereted a barátod, akkor ne érdekeljen, mit gondolnak mások.
Az nem kifejezés, hogy ostobák.... irigykednek hogy azt az idõt nem velük töltöd. és féltékenyek, hogy téged szeret valaki és te is szereted ráadásul.. míg õk csak a futnak a csávók után teneked simán van valakid :) ez a lényeg..
A kérdező hozzászólása: köszönöm. megpróbálok nem foglalkozni velük... csak az a rossz, hogy egész nap velük vagyok és mostanában más témájuk nincs, meg aztán másoknak is elõadják, hogy mennyire "undorító, ronda" a barátom
Nem kell tisztáznod semmit, szerintem tudod, hogy érzel. Az ilyen barátnõket viszont én inkább hanyagolnám. Elég ostobák lehetnek.
Ne foglalkozz a rosszindulatú véleményekkel. A te párod!!!
Ha legközelebb elkezdik szídni, fordulásbol rúgd õket fejbe, csak úgy csattanjon. ;)

Hogyan tisztázzuk az érzéseinket? Hogyan beszéljünk róla?

Adva van egy férfi, aki iránt érzek valamit. A kapcsolat félig-meddig van, de amolyan titkos viszony. Az egyértelm? számomra, hogy nem akarnám, hogy komolyabb legyen a dolog, mert én is tudom, hogy nem illenénk össze. Ennek ellenére azért jó érzés lenne tudni, hogy nem hagyom hidegen, hogy nem teljesen mindegy neki kivel van, stb. (hiszen minden n?nek jól esik egy kis romantika, kedvesség)

Legjobb válasz: Nekem is volt ilyen kapcsolatom...márha lehet ennek nevezni.Olyan 2,5 év után leültem a sráccal szemben,és egyszerûen megkérdeztem,hogy mi afrancot is akarunk mi egymástól,mert elég volt ebbõl a huza-vonából,és mit is érez.1,5óra mély beszélgetés után eljutottunk oda,hogy õ szeret,csak még nem érzi magát érettnek egy komol kapcsolatra.Elküldtem a fenébe!Aztán persze megint találkozgattunk.Majd meguntam ezt is,és úgy döntöttem,hogy így nem lehet élni.Azóta férjhez mentem,gyermeket várunk,szeretjük egymást..Majd az uriember megkeresett,hogy már kész egy komoly kapcsolatra.Kiröhögtem,és faképnél hagytam. Nos nálam beváltt:nézz a szemébe,és nyiltan kérdezz rá.

Nekem is volt ilyen kapcsolatom...márha lehet ennek nevezni.Olyan 2, 5 év után leültem a sráccal szemben, és egyszerûen megkérdeztem, hogy mi afrancot is akarunk mi egymástól, mert elég volt ebbõl a huza-vonából, és mit is érez.1, 5óra mély beszélgetés után eljutottunk oda, hogy õ szeret, csak még nem érzi magát érettnek egy komol kapcsolatra.Elküldtem a fenébe!Aztán persze megint találkozgattunk.Majd meguntam ezt is, és úgy döntöttem, hogy így nem lehet élni.Azóta férjhez mentem, gyermeket várunk, szeretjük egymást..Majd az uriember megkeresett, hogy már kész egy komoly kapcsolatra.Kiröhögtem, és faképnél hagytam. Nos nálam beváltt:nézz a szemébe, és nyiltan kérdezz rá.
Ennek igaza van...ne varattasds mgad egyf erifvel..ha nem ugy titkos a kapcsolat h ferjed van v neki valakie, akkor hulyeseg titoknak hagyni, mert nem mertek rola beszelni.Itt valaki nagyon sirni fog, es sztem te leszel az, ha hagyod h tovabb melyuljenek az erzelmeid egy olyan alak miatt, aki nem kepes komoly szandekot mutatni feled. Hiudd el soha nem is fogja, amig te nem lepsz, mert ez igy neki nagyonis kenyelmes helyzet. Egy normalis ferfi egybol komoly kapcsolatot akar, es nem titokban tartani ezt..vagy ha nem is egybol de egy ido utan oda jutsz..beszej vele, es ne akovetkezmenyeket nezd, hanem a sajat boldogsagod, mert nyugi h amasik is csak azt nezi.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat. Sajnos én is tisztába vagyok azzal, hogy beszélni kellene, de ugye az ember saját dolgaiban mindig sokkal jobban tanácstalannak érzi magát. Nekem nincs férjem, de õ eléggé foglalt :) Ami még nem zárja ki, hogy érezzen valamit, de nyilván megnehezíti, hogy beszéljen bármiról is. Szerintetek?
De miért nem vállahatjátok a kapcsolatot miért titkos? És ha van kapcsolata miért mentél bele.Meg ha kéthetente találkoztok mégis mit vársz ettõl az egésztõl?Egy éve tart és eddig semmit se közölt veled arról hogy változtassatok a kapcsolatotokon akkor mit vársz?Érzel valamit iránta a másik mondatban:nem akarnám hogy komolyabb legyen a dolog( ez hogy van?) nem illenétek össze akkor minek vagytok együtt?.... Igazából minek tisztázni azt ami nincs... és nem is lehet...
"Eléggé foglalt" büszke lehetsz magadra!
Szerintem hagyd békén. Ne bátorítsd, ne küldj neki célzásokat. Konkrét kérdésre mondd meg a véleményed. Remélem, nem akarsz tönkretenni egy másik kapcsolatot.

Van egy srac aki tetszik randiztunk es tortent "ez-az"koztunk de egy ideje nem nagyon keres az az erzesem hogy van valakije;Hivjam en hogy tisztazzuk a dolgokat?

Vagy szerintetek semmi ertelme"futni"utanna?A gond csak az hogy en oszinten bele szerettem!Azt sem szeretnem hogy tapadosnak tartson es kihasznalja hogy szeretem;Koszi

Legjobb válasz: Szerintem ha õ bármit is akart volna már megkeresett volna! Bocsi, de szerintem elcseszted azzal, h történt ez-az, talán azt gondolta, h te sem akarsz komolyabb kapcsolatot. Ha egy srác szerelmes, akkor nagyon tud teperni egy lányért. Ha nem akkormeg nagyon te tudja szarni.

Szerintem ha õ bármit is akart volna már megkeresett volna! Bocsi, de szerintem elcseszted azzal, h történt ez-az, talán azt gondolta, h te sem akarsz komolyabb kapcsolatot. Ha egy srác szerelmes, akkor nagyon tud teperni egy lányért. Ha nem akkormeg nagyon te tudja szarni.


A barátnőm időt kért tőlem h tisztázza magában mit érez. Már 4 vagyunk együtt.1 éve együtt is lakunk. Most hazajöttem h tudjon gondolkodni. Szerintem felbukkant egy harmadik személy nekem az az érzésem hogy ő már mással akar lenni. Van-e még remény?

Szerintetek engedjem el? Vagy reménykedjek? Én még szeretem! De szerintem ? már nem.

Legjobb válasz: Voltam így! Hallgass rám,és hagyd békén!Ne hívd,ne keresd.és ,meg lásd észhez fog térni!Magamból indulok ki és sokat megélt Nõ vagyok!Annál rosszabb ha nyaggatod és keresed!

Voltam így! Hallgass rám, és hagyd békén!Ne hívd, ne keresd.és , meg lásd észhez fog térni!Magamból indulok ki és sokat megélt Nõ vagyok!Annál rosszabb ha nyaggatod és keresed!
Szerintem se keresd, ha õ is ugyan úgy szeret téged, ahogyan te õt, akkor keresni fog!!!! Biztos vagyok benne, hogy õ jól tudja, hogy te mennyire szereted õt! Egyrészt gondolom azért is kért egy kis gondolkodási idõt, hogy téged ne bántson meg, nem akarja, hogy egy mû kapcsolatban legyél ahol, õ csak a látszatot akarja fenntartani! Kitartás!
ez már veszett fejsze nyele, bepasizott. Sajnálom. :(
" Õ sem ugorhat bele egy házasságba, mert nagyon nehéz a visszaút. És azért onnantól neki már nem illik pasizni. A hapsik könnyebben kerítenek egy kis mellékest, és nincs is olyan túlzott lelkifurdalásuk" Illik vagy nem illik, a nõk is pasiznak házasság után is :D
ha csak érzésed hogy van 3dik az még nem jelent semmit, arra nem gondoltál hogy talán más oka is lehet pl el laposodott a kapcsitok, és nem érzi már azt a fel lángolást!és most nem tudja barátnõd hogy mi tévö legyen.
Ez a jó döntés! Egyébként a lánynak is lehet meggondolni valója. Õ sem ugorhat bele egy házasságba, mert nagyon nehéz a visszaút. És azért onnantól neki már nem illik pasizni. A hapsik könnyebben kerítenek egy kis mellékest, és nincs is olyan túlzott lelkifurdalásuk...
A kérdező hozzászólása: Szerintem pont most nem kéne csajozni. nagy a baráti kör majd ha eldöntöttük mi legyen majd utána.
A kérdező hozzászólása: Majd kiderül.. Sok mindenbe én se élem bele magam.
Amikor egy nõ "idõt kér", az pont azt jelenti, amire gondoltál. Vagyis bepasizott. Keress egy olyan lányt, aki megbecsül. Amúgy, ha meghallja, hogy "rajta kívül is van élet", vagyis új csajod van, megüti majd a guta és megpróbálja visszakunyerálni magát. Ha viszont visszafogadod, sanszos, hogy megint ott hagy majd egy újabbért.-
Nem biztos, hogy bepasizott, lehet az, is, hogy már kihûlt a kapcsolat, nem akar áltatni. 80%, hogy szét fogtok menni. Semmiképpen ne keresd, legfeljebb egy karácsonyi üdvüzlet, ha addig nem jelentkezik. Ha hiányozni fogsz neki, ha fontos vagy mégis neki, akkor visszamegy hozzád. Ha nem, akkor meg tényleg elhidegült.
Kedves utolsó: fogadok, hogy te is pasi vagy...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!