Találatok a következő kifejezésre: Hogyan tehetnem izgalmasabba (12 db)

Hogyan tehetném izgalmasabbá a szexet?

5 éve vagyunk együtt és eléggé ellaposodott a kapcsolatunk. Nem tudom mit tegyek. Az is nehezít a dolgon, hogy a behatolást nem igazán élvezzük, sőt én alig érzek valamit, így többnyire kézzel vagy szájjal elégítjük ki egymást. 28/n

Legjobb válasz: Valamit nagyon elrontottatok idáig!

Valamit nagyon elrontottatok idáig!
pinalõcs arány nem jó, marad az anális majális
Mi az, hogy nem érzitek a behatolást? :S az mit jelent tulajdonképpen? :D :(
A kérdező hozzászólása: nem élvezzük. Csak kézzel vagy szájjal.
Elsõk voltatok egymásnak?
A kérdező hozzászólása: Nem. 1 pár hónapos kapcsolatom volt elõtte ott is csak a pettinget élveztem.
Szerepjáték esetleg? Párcsere?
Szex a szabadban, szerepjáték, megkötözés lágyan, romantika...

Hogyan tehetném izgalmasabbá az életemet?

Néha azon kapom magamat, hogy csak ülök, és arra vágyok, bárcsak szárnyaim lennének, vagy tudnék mágiát alkalmazni, és ily módon küzdenék, komoly döntéseket hoznék. Sokkal izgalmasabb lenne az élet. Tudom, tudom, ez teljesen abszurd, semmi értelme. Én mégis reménykedek, hogy létezik varázslat, létezik a megmagyarázhatatlan. Bízok benne, de kezdem elveszíteni a reményt. Ezért beérném az egyszerűbb izgalommal is, mint például a bungee jumping, az ejtőernyőzés, vagy valami hasonló. Ha kicsit nagyobb leszek, szintén valami izgalmas munkát szeretnék. Ezzel kapcsolatban afelől érdeklődnék, hogyan szerezhetnék minderre pénzt - még nem dolgozhatok - és hogy mik a javaslataitok a jövőbeli munkát illetően. Egyéb izgalmas, szabadidős elfoglaltságra vonatkozó tanácsot is szívesen meghallgatnék! :)

Hogyan tehetném izgalmasabbá az önkielégítést?

Nem tudom hogyan lehetne jobb...Van egy vibrim is, de azt sem igazán használom mert annyira nem izgat fel... Hiába nézek videókat az is olyan snassz...Már inkább csak azért csinálom hogy gyorsan elélvezzek, mert egyszerűen érzem hogy kell, és szinte rosszul vagyok ha nem élvezhetek...csak szeretném valahogy intenzívebbé tenni a dolgot:S 19/L

Legjobb válasz: Pasi kell neked !

Pasi kell neked !
keress egy pasit
Bevállallak :D
Ajajj...Most nézem vissza mit írtam... Szóval beszélgess róla valakivel. Hiába, a sör...:D
Csinálhatnád elöttem! F.
Mi az a sima vibri? Lady finger? Próbáltad már kombinálni vagy csak a klitoriszt szereted? Szerintem érdemes kísérletezni, kutakodni magadon. pl: Egy zseléset bentre, és egy vibrotojás a csiklóhoz, és a többi... Érdemes webshoppok oldalát nézegetni. :D Vannak kifejezetten stimuláló, bizsergetõ krémek, síkosítók, amivel kicsit érdekesebbé lehet tenni. Esetleg más helyen csinálod mint a megszokott. Végeredményben én is inkább egy párt ajánlanék.
a vibrátor az gyenge, vegyél nyeles masszírozót http://images04.olx.hu/ui/11/32/86/1303316058_190782686_1-Fo.. de valami jó erõset, vagy izgass mást is közben, pl mell, fenék stb, ne csak a csiklód, vagy vegyél föl valamilyen kesztyût, azzal más érzés lesz,
Mondjuk beszélgess vele valakirõl :D
Az én nyelvemmel! F.
én is csak azt tudom javasolni, hogy férfi kell neked! lehet, hogy a vibrátor tovább bírja, de mégis csak velünk az igazi :D
A kérdező hozzászólása: Egy sima vibrim van, de mondjuk csiklónál szeretek élvezni jobban
Milyen vibrátorod van, és mit szeretsz(csikló/hüvely/anál/G-pont)?
Úgy, hogy nem ÖN csinálja.

Hogy tehetném izgalmasabbá a szexet?

milyen kis trükkök vannak ? a tejszín habon meg a kikötözésen kívül ?

Legjobb válasz: Ezt rakd be mellé hadd szóljon: http://www.youtube.com/watch?v=i3sWauUZ5jI Garantáltan jobban fog menni az egész.

Ezt rakd be mellé hadd szóljon: http://www.youtube.com/watch?v=i3sWauUZ5jI Garantáltan jobban fog menni az egész.
pisis kaka vudubaba
Azon kívül még különbözõ és meghökkentõ kártyatrükkök vannak. Na ez nagy poén volt.
Játékeszközök,
szokatlan helyszínek :)
idõzített bomba...
Próbáljátok meg meztelenül!

Hogyan tehetném izgalmasabbá az életem?

Fiatal vagyok, van egy gyermekem és egy férjem.

Legjobb válasz: Ha nyár lenne mondanám irány a természet egy sátorral a hátatokon. Nem tudom, h álltok anyagilag, de elmehetnétek úszni pl vagy tanulni valamit. Vagy hajókázni ha víz közelbe laktok. Én ezek közül elmentem egy tanfolyamra és keresem a társaságot. Azért jobban is érzem magam. Néha még valaki elhív egy beszélgetésre is. :-) 24/N

Ha nyár lenne mondanám irány a természet egy sátorral a hátatokon. Nem tudom, h álltok anyagilag, de elmehetnétek úszni pl vagy tanulni valamit. Vagy hajókázni ha víz közelbe laktok. Én ezek közül elmentem egy tanfolyamra és keresem a társaságot. Azért jobban is érzem magam. Néha még valaki elhív egy beszélgetésre is. :-) 24/N
Munka?
Hát, hasonló cipõben járok, sajnos. Azzal különbséggel, hogy az életemet 10 éve érzem dögunalmasnak. (Tíz éve elköltöztünk nagyvárosból kisvárosba, alig ismerek valakit, otthonról dolgozok. Nagyobb gyerekem tíz, kisebb öt.) Próbáltam sok mindent, pl bekapcsolódtam egy civil szervezet munkájába - hát ez egy külön történet, bár ne tettem volna. :) Most beiratkoztam egy angol, és egy varrótanfolyamra. Kiharcoltam, hogy egyszer-egyszer eljárjunk bulizni - nem mintha annyira feltöltene, de legalább emberek között vagyunk, van miért kiöltöznöm. Igyekszem hetente legalább egyszer elkávézgatni valamelyik ismerõsömmel... Meglátjuk, mi lesz. Õszintén megértelek, mert én is csak erõlködök, próbálok az árral szembe úszni. Nem könnyû. A tíz év alatt azonban annyit megtanultam: minden csak belülrõl árad... Nem könnyû feladat. Sok sikert.
Rengeteg sikeres, stabil személyiségû külföldi barátom van, akik jó esetben fél éves korukig voltak otthon. Szerintem pont, hogy önállóságra neveli a gyereket, ha biztonságos, de változatos környezetben van. Csak nálunk van ez a három évig otthon kotlás, tõlünk nyugatra vagy délre max fél évig vannak otthon, sok helyen csak három hónapig.
Vigyázz, mit kívánsz..!
Miért ne mehetne bölcsibe? Velem is 3 éves koromig otthon volt anyám és sokáig küzdöttem a szociális lemaradásommal. Akik aránylag korán közösségbe kerültek (bölcsõde), azoknak nem volt ilyen gondjuk. Én pont emiatt nem szeretnék majd túl sokáig otthon maradni a sajátommal, ne szívja meg úgy, mint én.
Szerintem ne add bölcsibe a lányod. Általában minél tovább van otthon az anyával, annál stabilabb személyiség válik belõle. (Aki nem hiszi, nézzen utána a szakkönyvekben.)
Én is voltam bölcsis mégis antiszoc vagyok. Ehh....
A kérdező hozzászólása: Akkor ne képzeld el. Bár nem tudom miért hihetetlen. Biztos vannak problémák a te életedben is, ha egy egyszerû kérdés alatt is csak kötekedni tudsz.
A kérdező hozzászólása: Igyekszem nem mutatni, hogy unom az egészet. Leereszteni csak így este szoktam mikor a férjem még sehol... Szeretek a gyerekemmel lenni, szeretem õt csak...na.
Úgy látom itt mélyebb a probléma gyökere...nem tanfolyam kell a kérdezõnek, hanem egy másik élet, ha már szeretõrõl fantáziál, elõbb-utóbb be is szerzi. Túl jó dolgod van, de ezt csak akkor fogod látni ha már késõ lesz.
Miért kéne attól rossz anyának érezned magad, ha havi 1-2 alkalommal máshol aludna a kicsid? Azért ez nem egy olyan hatalmas mennyiség. Senkit nem károsítanál meg azzal, ha idõnként kimozdulnál, így viszont, hogy nem teszed, pedig vágynál rá, csak magaddal tolsz ki, de ezért semmilyen díjat nem osztogatnak.
20-asnál a pont. Késõ lesz mikor ráébreds, hogy túl jó dolgod van.
azért mert van férje meg gyereke miért lenne a kérdezõnek túl jó dolga??? én abszolút megértem, , , kell valami izgalmas, új hobbi, kihívás, utazás, szerintem add igenis bölcsibe a gyereket semmi baja nem lesz csak szocializálódik nem leszel rosszabb anya ettõl... de ha beleõrülsz az unalomba attól viszont igen.
miért nem gondolkodtál szülés elõtt? én is fiatal vagyok, 25 éves, de az isten se tudna rávenni, hogy most szüljek. majd 30 felé, amikor kibuliztam magam, és maximálisan tudok az anyaságra koncentrálni. ne másokat hibáztass azért, mert elsietted a gyerekvállalást, és nem néztél elõre. igen, szedj össze egy szeretõt, attól biztos megoldódnak otthon a problémáid. add bölcsibe a gyereket, túl fogja élni. építs karriert, keress kihívásokat.
Teljesen megértelek. Saját tapasztalatból mondom: attól nem leszel jobb anya, ha sose hagyod éjszakára a gyereket az anyukádra, max. csak életunt. És nem biztos, hogy a gyerek nem érzi magát jobban egy jókedvû anyukával! Nem szentségtörés néha elmenni, és szórakozni. Mindenkinek kijár, egy anyának is.
Nem tudom elképzelni, hogy a kérdezõ dolgozott valaha...
Menj vissza dolgozni. Ha a férjed "nem szeretné", akkor üljön otthon õ egy évet...
A kérdező hozzászólása: 12-es, mindenkinek a saját gondjai a legnagyobbak, engem valószínû a tiéd hagyna hidegen, ez ilyen.
A kérdező hozzászólása: Nem élek rokonokkal egy városban és mint mondtam még soha nem hagytam éjszakára másra. Nagyarc gyerek, bárkivel jól elvan, de éjszaka úgy érzem még nagyon kellek neki. Meg ha jól is viselné az éjszakát akkor sem adnám oda annyiszor anyuéknak amennyiszer én kikapcsolódnék. Pl ha havi egyszer vagy kétszer elmehetnék én már nagyon jól lennék, régen sem jártam többször éjszaka kikapcsolódni. De nagyon rossz anyának érezném magam tõle, pedig anyuék imádják és szívesen vigyáznának rá. A férjem nagyon sokat dolgozik és azon az egy napon amikor pihenhet nem akarom rábízni a gyereket, mert akárhogy is nézzük a gyerek is munka és fárasztó. Így csak a jó oldala marad neki, a játék, minden mást én csinálok.
Erre a gyerek elõtt kellett olna gondolnod. Szánalma az egész problémakör. Nem tudod elképzelni, hogy mennyien örülnének és mit nem adnának a Te unalmas életedért. Tipp: Térj észhez! Ha nem megy, mutasd meg ezt az oldalt a férjednek, akkor majd Õ Észre térít.
Nem tudom, milyen típusú a férjed. Mikor én férjhez mentem, 25 voltam, és épp elvégeztem az egyetemet. Volt barátaim még javában buliztak. Emlékszem, mennyire hiányzott! Szerencsére, én meg tudtam beszélni a férjemmel, és idõnként el tudtam menni nélküle szórakozni a barátaimmal. Megbízott bennem - és én ezzel soha nem éltem vissza. A gyerekre gyakran vigyázott az édesanyám. Neked nincsenek ilyen lehetõségeid?
A kérdező hozzászólása: Gyerekkel minden nap foglalkozom, minden nap fõzök frisset, minden nap takarítok pedig nem nagy a lakás, járunk naponta játszóra is, de az anyukákkal nem jövök ki jól így csak köszönünk nekik és ennyi. Egy darabig lekötött a kísérletezés az új ételekkel, majd elkezdtem itthon edzeni, amit tartok is, de már nem elégíti ki a vágyaimat. Most gondoltam szerezhetnék még egy szakmát, estin csinálnám, heti két nap lenne az oktatás amire meg tudom oldani a gyerek felvigyázását. Szerintem ez fog a legtöbbet segíteni. Tudom szörnyû, de sokszor már arra gondolok, hogy jó lenne egy szeretõ, mert a szex is uncsi pedig vágyom a változatosságra. Szeretnék megint a barátnõimmel bulizni, mint "régen" mikor nem volt gyerekem. Az a baj, hogy tényleg fiatal vagyok, nekem még élnem kéne és nem gyerekezni... :(
A kérdező hozzászólása: A férjem nem szeretné ha visszamennék dolgozni a gyerek 3 éves kora elõtt, bölcsibe nem akarja adni. Tanfolyamra gondoltam én is. Szabadsága kétszer van egy évben, egy hét volt júniusban és majd karácsonykor lesz, amúgy a héten egy napot nem dolgozik. Nem nagyon lehet vele tervezni.
A kérdező hozzászólása: Vállaltam a felelõsséget egy baleset után. Ennyi. Nem tervezett gyerek.

Hogyan tehetném izgalmasabbá az életemet?

Reggel suliba meek, hazajövök, tanulok, gépezek vagy megyek valahova, segítek szüleimnek, ház körül tevékenykedek vagy vmi. Semmi izgalom nincs az életemben. Legalább vmibe lennék jó, de még semmit sem találtam. Segítsetek pls.

Legjobb válasz: Kérdés miféle izgalomra vágysz? Kislány korom óta a mai napig bélyeget gyûjtök,és rendezgetem õket a bélyeg albumomba. Szeretek olvasni, a másik igazán nagy szenvedély a régiségek.

Kérdés miféle izgalomra vágysz? Kislány korom óta a mai napig bélyeget gyûjtök, és rendezgetem õket a bélyeg albumomba. Szeretek olvasni, a másik igazán nagy szenvedély a régiségek.
"de még semmit sem találtam." Akkor keress! Aki keres, az talál. Aki otthon ül, az naná, hogy nem talál semmit.
A kérdező hozzászólása: kedves utolsó te pl mivel foglalkozol?
Kipróbáltad már valamelyik sportot? Vagy a zenét? Valamelyik csak érdekel, nem baj ha nem vagy szuper belõle, de attól még élvezheted.
A kérdező hozzászólása: sportok:úszás, vízilabda, kézilabda, foci, floor ball ezek nem naon jöttek be bocs de nem vok nagy zene fan csak néhány szám tetszik
nem csak ennyi sport létezik :D mellesleg a zenében nem az a lényeg h melyik szám tetszik , hanem hogy élvezd amit csinálsz.
A kérdező hozzászólása: zene szóba se jöhet de nem csak sport létezik
Mondjuk vedd körül magad barátokkal, a többi megy magától! :)
legyél spontán! csináld azt amit tényleg szeretsz. ha azt csinálod amit szeretsz, akkor elõbb-utóbb minden jó megtalál. de ha belekezdesz valamibe, akkor azért ne add fel mindjárt elsõre. :)

Hogy tehetném izgalmasabbá a szexuális életemet?

Már 2 éve együtt vagyok a barátn?mmel és eddig semmi gond nemvolt ezzel kapocsolatban, most viszont arra panaszkodott hogy van amikor kissé monoton neki a szex, hogy dobhatnám fel a dolgot, okos és értelmes tippeket légyszíves :)

Legjobb válasz: fegyveres akció jelenetek, fogadj fel bérgyilkosokat és elõlük kell menekülnötök tök izgi...

fegyveres akció jelenetek, fogadj fel bérgyilkosokat és elõlük kell menekülnötök tök izgi...
ess teherbe,
3. személy
A kérdező hozzászólása: oké oké értettem :D de valami komoly választ is légyszíves, nézegettem különféle pózokat, jópárat kipróbáltunk már elõtte is csak gondoltam valakinek hátha van valami jó ötlete ami már bevált
A kérdező hozzászólása: egyébként a teherbe esés elég nehéz egy 19éves srác számára :D
a szerepháték elég izgi tud lenni :P Mondjuk személy függõ. De lehetsz te a rossz kis diáklány õ meg a tanárbácsi akitõl jobb jegyet szeretnél :P Vagy rendõrös. Keressetek új pózokat.. Csináljátok olyan helyen ahol még nem csináltátok. Táncolj neki, vedd rá, hogy õ is táncoljon neked. Számtalan lehetõség van :) Ha meg nem tetszenek neki akkor kérdezd meg, hogy mégis õ mit tudna még kitalálni?! :D
A kérdező hozzászólása: Még mindíg én vagyok a pasi :D de igazán köszönöm a tanácsot, már most sokat segítettél :)
Ja, ne haragudj. Félre olvastam! De az ötleteket így is feltudod használni remélem :)
A kérdező hozzászólása: persze igazán szépen köszönöm :)

Hogyan tehetném izgalmasabbá a beszélgetést? (lent bövebben)

szaisztok, az lenne a problémám hogyha egy lánnyal vagyok, mondjuk pl mikor sétálunk akkor hát el szoktunk beszélgetni, de mindig ilyen hülyeségekröl amiknek igazábol nem sok értelme van? hogyan kéne izgalmasabbá tenni a beszélgetélst például belevinni hogy milyen csinos meg hogy nagyon tetszik stb. tehár hogyan lehet témát váltani, hogyan szakitsam meg azt amiröl épp beszélünk, de nem olyan fontos?légyszi segitsetek

Legjobb válasz: háát azért ennek igy magától kéne jönni :D de h ha neem akk se baj csak mondom :) Nemtom mesélj vmit az egyik csaj ismerösödröl h "multkort alálkoztam vele és áÁ annyiiira durva volt a haja meg bla bla ..." és akk a végén oda mondod h neked ez eredeti hajszni? mert amugy nagyon széép :D vagy ugyan ezt megcisnálod RUHÁVA LIS h felhozol vmi ismit és bevágod h te nagyon csinos v agy :$ :D:D:D mitooménilyenek :D légy laza ne görcsölj és jön ez magátol (H)

háát azért ennek igy magától kéne jönni :D de h ha neem akk se baj csak mondom :) Nemtom mesélj vmit az egyik csaj ismerösödröl h "multkort alálkoztam vele és áÁ annyiiira durva volt a haja meg bla bla ..." és akk a végén oda mondod h neked ez eredeti hajszni? mert amugy nagyon széép :D vagy ugyan ezt megcisnálod RUHÁVA LIS h felhozol vmi ismit és bevágod h te nagyon csinos v agy :$ :D:D:D mitooménilyenek :D légy laza ne görcsölj és jön ez magátol (H)
szia :) amikor találkoztok, (nem tudom hogy köszöntök, de pl. adj neki egy puszit az arcára játékosan, aztán mosolyogj egyet:) ) akkor mondd neki hogy nagyon csinos, ha ruhaboltoknál sétáltok, nézz rá pár kirakatra, és mondd hogy ez meg ez a ruha szerinted tök jól állna neki, ilyesmik :) remélem tudtam segíteni valamennyit :) sok sikert! 16/L
Valahol azt olvastam egy konyvben hogy nagyon sokan felenkek vagyunk es mint te mi is azon agyalunk hogy mit mondjunk hogy mondjuk hogy tetszunk masoknak. Azt javasolja a konyv hogy eloszoris tisztaban kell lennunk avval hogy mindenki arra szomjazik a legjobban hogy hagyak ot beszelni (lehetoleg magarol) hogy meghallgassak, raja figyejenek. Ezt tudva konnyu dolgod van ...kerdezd ot barmirol ( a velemenyerol barmivel kapcsolatan, az elmenyeirol, az erzeseirol stb)es hallgasd meg figyelmesen amit valaszol. Igy biztosan nem fogtok lenyegtelen dolgokrol dumalni es jo fejnek fog tartani. Es ez nem csak elmelet! Lany vagyok es en is azt a pasimat szerettem a legjobban aki hagyott beszelni, megertett, megprobalt elfogadni ugy ahogy vagyok. Sok sikert a csajozashoz!
Megtalaltam a konyv cimet amit az elozo valaszban emlegettem Csak ajalani tudom. Les Giblin:Hogyan bánjunk az emberekkel

Hogyan tehetném izgalmasabbá az életemet?

Nos arról van szó, hogy úgy érzem, hogy ugyanúgy telnek a mindennapjaim semmi izgalmas nem történik velem, nem úgy élek ahogy én szeretném hanem folyamatosan próbálok mások elvárásainak megfelelni. Az egyetemen nem azt tanulom ami igazán érdekel, hanem amit itthon mondtak. Apám folyamatosan elbizonytalanít mindennel kapcsolatban.Ne keressek diákmunkát mert úgyse fog senki se alkalmazni, ne diétázzak, mert felesleges aki hízásra hajlamos úgyis kövér lesz akármit is eszik, mindenbe beleköt sose ad nekem igazat nem támogat semmibe se...

Legjobb válasz: ha úgy érzed diákmunkát szeretnél, keress... ha diétázni szeretnél, diétázz.. ne hagyd magad elbizonytalanítani! az rossz, ha mást kell tanulnod, mint szeretnél (nem tudom mennyi van még hátra) talán ha ezt befejezted, utána belekezdhetnél abba, amit eredetileg szerettél volna. keress hobbit, barátokat (biztos akad néhány) járj el moziba, koncertre, színházba, kirándulni, akár egyedül, akár társasággal, menj emberek közé! :) fel a fejjel! :)

ha úgy érzed diákmunkát szeretnél, keress... ha diétázni szeretnél, diétázz.. ne hagyd magad elbizonytalanítani! az rossz, ha mást kell tanulnod, mint szeretnél (nem tudom mennyi van még hátra) talán ha ezt befejezted, utána belekezdhetnél abba, amit eredetileg szerettél volna. keress hobbit, barátokat (biztos akad néhány) járj el moziba, koncertre, színházba, kirándulni, akár egyedül, akár társasággal, menj emberek közé! :) fel a fejjel! :)
NEm igaz. en is hizasra hajlamos vagyok. legalabbis ezt vertek belem gyerekkororm ota. en azt mondtam, ne mar, en nem akarok kover lenni. figyelek az etkezesre, mozgasra, es lam, 170 cm vagyok es 55 kg, es szalkas. igen, ha eszem, rajtam konnyebben meglatszik, de ne asd el magad csak azert, emrt nehany negativ ember azt mondja, h semmi remeny. kezdj vmi ujat, iratkozz be salsazni, talizz holnap a bnoiddel, igyatok meg egy koktelt egy jobb hotel aulajaban, vagy csinalj barmit ami nem megszokott, es hidd el, ez majd felvillanyoz. lehet egeszen egyszeru dolog is, menj ki a legjobb baratoddal este valami erdobe es szagoljatok a levegot, vagy rakjatok tuzet es sussetek szalonnat. Az elet szep. Elvezd es hasznald ki.
Vedd a nyakadba a világot és jelentkezz egy survivor táborba. De ne egy hétre, hanem legalább egy évre. Garantáltan izgalmas és élménydús éved lesz. Ott talán lesz idõd elgondolkodni mindenrõl.
ha van párod, akkor tarts szeretõt, én így tettem izgalmasabbá az életem.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!