Találatok a következő kifejezésre: Hogyan tehetném párommal (21 db)

Nem beteges szerintem az, ha nem állsz készen (most) a gyerekszülésre/gyereknevelésre. Az beteges, hogy átvered a párod, vagy ha ez a félelmed a kapcsolat rovására megy. Miért nem lehet megbeszélni ezt a pároddal?
igen, beteges. nagyon! egyébként a párod tervez gyereket a közeljövõben, hogy titkolod a fogamzásgátló szedését?
Ti betegek vagytok. Ezen görcsölni a gyönyör pillanataiban...... Én is védekezek, szedek tabit, de ez beteges. Köttessétek el magatokat, és kész.
11:49-es te komolyan agybeteg vagy ember, szerintem menj el dokihoz de halál komolyan. CSodálom hogy a csaj nem ba***ott még ki
Próbáld kizárni ezeket a gondolatokat. Én nem félek, úgy vagyok vele, hogy ha túlparáznám akkor azzal az ördögöt festeném a falra. Gondolj arra, hogy te mindent megteszel és ha mégis összejönne a baba, nem a te hibád. Beszélj esetleg szakemberrel, ha muszáj, hiszen ez folyamatos stresszt és feszültséget kelt benned emiatt még késõbb erre a kapcsolatod is rámehet akár, mivel alapból az sem mondod el, hogy védekezel máshogy.
Hány évesek vagytok? 15? Amúgy én is félek a teherbeeséstõl, mert tudom, hogyha most terhes lennék, az egész életemet kidobhatnám a kukába a terveimmel és az álmaimmal együtt, vagy mehetnék abortuszra, ami szintén szörnyû, belegondolni, hogy megöletem a saját gyerekem...egyik se jó. Én a párommal mindig gumit húzattam, a lehetõ legerõsebbet és legdrágábbat, hiába nyafogott, nem érdekelt:D Ha mókázni akar, akkor húzzon gumit:D Amúgy bogyót is szedtem:D
Sajnálom a párod. Ennyi. NEm azért, mert nem akarsz vele szexelni, hanem mert átvered.
én ugyanez vagyok férfiban, mint te kedves kérdezõ! ha szexre kerül a sor, kettõ gumit húzok, de még mielõtt felhúznám, megnézem, a csomagolás nem sérült-e, vagy nincs kilukasztva esetleg tûvel. soha nem élvezek gumival sem a páromba, mindig kihúzom, még a p.ncija közelében sem élvezek el. a zsebkendõ amibe szoktam törölni, vagy egybõl felgyújtom a kályhában, vagy a kinti kukába viszem ki, hogy még véletlen sem kerülhessen a kezére, vagy a testére sperma. ha elmentem, nem nyalogathatja, mert akkor is hozzáér a kezével, és nehogy utána felnyúljon magának. de azzal terrorizál, hogy gumi nélkül csináljam, és élvezzek bele. asszem ebbõl válás lesz így!
Jobb is, ha te nem szülsz gyereket.
Azt hazudtad, hogy meddõ vagy? Ó, bárcsak nagyon nehezen esnél teherbe - vagy sehogy -, mikor már annyira szeretnél! Nem szokásom rosszakat kívánni másoknak, de te megérdemelnéd. Ilyen ocsmányságot hazudni, ráadásul annak, akit - állításod szerint - szeretsz. Nem köpted még szemen magad??? Megtehetnéd igazán. Aki meg semmilyen módon nem ér a barátnõjéhez, az menjen pszichológushoz, mert nem normális, amit csinál. A csaj helyében már rég kidobtam vna.
A kérdező hozzászólása: Elkötettni nem akarom mert lehet késõbb meggondolom magam. De neki már van gyereke.
Szóval azt hazudtad, hogy meddõ vagy.Fúj de undorító egy nõszemély vagy.Így átverni a párod.De ennyi erõvel tényleg el is köttetheted magad.
A kérdező hozzászólása: Igen úgy tudja. Mondtam neki, hogy biztos nem lehet gyerekem.
Szerintem mondd el a párodnak, hogy szedsz gyógyszert, mert még nem szeretnél kisbabát. Én is ilyen szituban voltam, én megmondtam.Nincs ebben semmi.
Pontosabban abban, hogy a volt párom szeretett volna, de neki már volt, én meg még nem.
Kérdezö! Nem szokásom a gonoszkodás, de most az leszek! Azt hazudod hogy meddö vagy? Tiszta szívemböl kívánom hogy valóban legyél az! Én 17 éves korom óta meddö vagyok egy mütét miatt (hasi katasztrófa perforált vakbélgyulladás miatt) és neked van pofád ilyet hazudni??? Szánalmas hü..e kis pi..a vagy!
Miért titkolod? Mond meg a párodnak, üljetek le megbeszélni, hogy nem szeretnél gyereket semmiképpen sem ezért gumival csináljátok és emellett fogamzásgátlót is szedsz. Ha majd mind a ketten szerettek gyereket akkor majd próbálkoztok vele, de a terveidbe MOST semmiképp nem fér bele a lurkó
Jó kis kapcsolat lehet ez... de tudod mit, egy ilyen nõ nem is érdemel jobbat. Bunkó leszek, jobb is, ha nem szaporodsz, mit tanítanál a gyereknek, hogyan kell átverni valakit? Azt hazudni, meddõ vagy, szánalmas.
A kérdező hozzászólása: Nem hazudtam azt csak a páromnak mondtam lehet, hogy nem lehet gyerekem és ezért nem esek teherbe.
Nem hazudtál, csak azt mondtad. Aha. Szánalmas vagy, Kérdezõ, ezen nincs mit szépíteni. Sajnálom azt a férfit.
"Kedves" kérdezõ....igen, beteges, de inkább az, ahogy a problémát kezeled! Nem akarsz gyereket? Ez nem gáz, de vagy mond meg a párodnak õszintén, vagy köttesd el magad, mert akkor legalább a szexet élvezni fogod, és nem parázol. Szerintem hihetetlen ciki, hogy ebben hazudsz neki, de ha mindenképp át akarod verni egy életen át, akkor az elköttetést is megcsináltathatod a háta mögött. Ez a helyzet így szar, mert hazudsz is neki, ráadásul nem is szexeltek. Most komolyan, neked ez így jó?
12:32 Hogy lehet ilyet gondolni egyáltalán, hogy ciki óvszerrel védekezni... Anyukám úgy tudta, nem lehet már babája, ezért nem védekeztek, így lett kistesóm. Azóta óvszert használnak, pedig már lassan 25 éve vannak együtt! Szóval akkor a párod úgy tudja, hogy nem is védekeztek? Mert ha gumit nem használtok, a tablettáról meg nem beszélsz...
És mikor akarod elmondani neki?Szerintem inkább ne is raboljátok egymás idejét.Keress valakit, aki nem akar és gyereket köttesd el magad.
A kérdező hozzászólása: 23/L Én már dolgozom úgyhogy nem dobnám ki a kukába aterveimet ahogy te fogalmaztál.
A kérdező hozzászólása: Én nem akarok gyereket a párom sem valószínû, hogy akarna többet. Csak az öccsének nemrég született meg a kislánya és most próbálják rábeszélni egy harmadik gyerekre a páromat.
Nem tudom a párodnak vajon nem tûnik fel, hogy nem esel teherbe? Ennyire hülyének nézed? Vagy el sem megy benned, és így azt gondolhatja, hogy persze, hogy nem leszel babás. Különben én pasi fejjel biztosan agyalnék rajta, hogy hogy lehet, hogy szexelek a csajommal, elmegyek benne, de közbe soha nem sikerül felcsinálnom. Valszeg azért sejthet valamit... Nekem ilyen érzéseim voltak az abortuszom után, ami nyilván normális, hiszen nem akartam ismét átélni a procedúrát. Fog. tabi mellett se hagytam, hogy elélvezzen bennem és még gumit is húzattam az akkori páromra. Ma már a tabletták elég védelmet nyújtanak, így önfeledten élvezhetem a szexet. Nektek /az egyik kissé kamunak tûnõ válaszadóval együtt/ pszichés zavarotok lehet. Esetleg van egy hugod/öcséd? A terhességtõl való félelem annak is az oka lehet, hogy édesanyád terhessége alatt te mellõzve voltál, és a késõbbiekben is mindig elõnybe részesítették a kisebb testvéred. Nem jut eszedbe valami, ami miatt ez kialakulhatott? Ezt meg kell oldani, mert bármelyik kapcsolatodat megmérgezheti.
Teljesen normális az, hogy nem akarsz harmadik gyerek szülni, az viszont nagyon gáz, hogy nem beszéled meg a pároddal a fogamzásgátlót. Amúgy, ha ennyire félsz a teherbeeséstõl, akkor miért nem köttetted el magad a 2. gyerek után?
A kérdező hozzászólása: Én még nem szültem. Én nem vagyok egy anyuka tipus. Mások egy idegen babához is beszélnek én meg nem tudok hozzá sem szólni. Sógorom kislányát is inkább kerülöm. Na meg félek a szüléstõl a terhesség alatti rosszúlétektõl.
ha egyáltalán nem akarsz gyereket, akkor tök felesleges fogamzásgátlóra dobálni a pénzt, és hormonokkal tömni a szervezetedet. köttesd el a petevezetéket, akkor tuti nem leszel terhes. momentán én sem szeretnék még gyereket, mégis bõven megteszi a gumi mint védekezési mód. egyszer elszakadt, akkor mentünk 72órást íratni. 9 éve élek szexuális életet, eddig egyetlen parás hónapom sem volt.
A kérdező hozzászólása: De az hogy néz ki, hogy egy érett pasival akivel együtt is élek gumival védekezünk? Ciki lenne.
Mégis mi a ciki benne?A legbiztonságosabb módja annak, hogy ne kapj el semmit.Egyébként én sosem szedtem fogamzásgátlót, mert nekem kamasz koromban nem volt minden rendben a hormonjaimmal, és nem akartam plusz hormonokkal terhelni magam.Semmi gond nincs a gumival.Igaz nem 100%-os védelem, de a tabletta sem az.
A kérdező hozzászólása: Miért kapnék el bármit is? Mi megbízunk egymásban.
Szerintem akik nagyon nem akarnak gyereket köttessék el magukat. Mi egy gyereket terveztünk, már másfél éves, most lett aktuális az, hogy a férjem elköttesse magát. Nekünk ez a legegyszerûbb és hatásos módszer. Legalább nem kell a gumival szenvedni sem pedig gyógyszert szedni.
A kérdező hozzászólása: Ti tényleg nem értitek? Hogy köttetném már el magamat amikor a párom nem tudja, hogy nem akarok gyereket?
20-as vagyok, addig meg mi is gumival védekezünk.
Kérdezö! Te aztán sötét vagy nagyon! Figyi! Ne is feküdj le vele, majd félreke..él. Gyereked sem lesz úgy, meg ö is elégedett lesz, söt lehet mást teherbe ejt. Ez kell neked? Te jó ég...
Mekkora egy hülye vagy! Ilyennel viccelni? Mond meg, hogy utálod a gyerekeket és nem akarsz!

Hogyan tehetném túl magam a a párom múltján?

Elég hosszú story,de kérlek segitsetek.

Legjobb válasz: figyelj ha nem volt semmi akkor ne toroldj szerintem vele:) es azt hogy hazudott szerintem azert volt mert igazabol nem volt baranoje elotted de en ezt csak sejtem :P . Szerintem tedd fel a kerdest mi a jobb ha eggyut is lettek volna vagy csak a szoros baratsag :). Nekem meg nem volt baratnom ... de nekem is faj ha olelekezve latom egy kepen a kiszemeltemet valakivel :(. Lehet azert mert nekem oly keves jut meg ebbol is de m1 :D ma talakoztam az egyik volt osztaly tarsnommel es 4 puszit is kaptam :) tudom sznalmas 22 evesen ennek is orulni de orulok , hogy ez is megvan:) . Szerintem orulj , hogy szeret a parod es probalj ne gondolni arra ami ezelott tortent :) .

figyelj ha nem volt semmi akkor ne toroldj szerintem vele:) es azt hogy hazudott szerintem azert volt mert igazabol nem volt baranoje elotted de en ezt csak sejtem :P . Szerintem tedd fel a kerdest mi a jobb ha eggyut is lettek volna vagy csak a szoros baratsag :) . Nekem meg nem volt baratnom ... de nekem is faj ha olelekezve latom egy kepen a kiszemeltemet valakivel :(. Lehet azert mert nekem oly keves jut meg ebbol is de m1 :D ma talakoztam az egyik volt osztaly tarsnommel es 4 puszit is kaptam :) tudom sznalmas 22 evesen ennek is orulni de orulok , hogy ez is megvan:) . Szerintem orulj , hogy szeret a parod es probalj ne gondolni arra ami ezelott tortent :) .
22f
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszodat, és nem nem vagy szánalmas egyeltalán. Barátnõje volt 15 évesen 1 hónapig tartott, hazudni meg azér hazudott mert családja miatt psihikai betegsége van.És én ebbe megértem, ezért nem fáj nekem az hogy hazudott... De az ahogyan elképzelem õket együtt, meg láttam is képet velük kiborit...Tudom hogy sokkal rosszabb lett volna hogyha ténleg lett volna köztük több, de ez a tény nem sokat segit :( Azér kösz hogy megprobáltad, még várok tanácsokat.
Én is csak azt tudom mondani, mint az elsõ. Örülj neki, hogy nem volt köztük más. Ha meg pszichésen kicsit beteg és azért hazudott, akkor ne csinálj belõle nagy ügyet. Viszont kezeltetni kéne. Mások sokkal nagyobb, fájóbb dolgokat kénytelenek elnézni a párjuknak, mert már a múltban tette, ha hozzád hûséges, akkor idõvel úgyis tovább lépsz rajta. Fel a fejjel, és örülj, hogy szeret téged a barátod!

Elhatároztam hogy tudatosabban élem az életem, és foglalkozok a pénzügyeimmel, kiadásaimmal! Tudnátok adni pár tippet hogyan tehetném ezt meg? Plusz Ti hogy osztjátok be a fizetésetek?

% érdekelne hogy mire mennyit költötök

Legjobb válasz: Excel táblázatot veetek, mindenrõl részletesen, több oldalnyi. A pénzeket pedig külön borítékokba pakolom.

Excel táblázatot veetek, mindenrõl részletesen, több oldalnyi. A pénzeket pedig külön borítékokba pakolom.
Én úgy csinálom, hogy minden hónap elején egy papírra felírom a kiadásaimat, amit tudok biztosan pl csekkek, gyógyszerek stb. Ès amikkr megkapom a fizetésemet akkor elöször mindig a csekekkel kezdek majd a többi fontos dologgal és ahogy haladok úgy pipálom ki a dolgokat.Aztán könnyebben látom így azt is mennyi pénzem marad kajára meg pipere dolgokra :-)
Vezess háztartási naplót. Írd fel minden bevételedet és kiadásokat. A legkisebbeket is. Külön rovatba a rezsit, a kaját, a tisztálkodószereket, stb. Hónap végén látod, hogy mi volt a felesleges vagy nem éppen fontos. Ha rendszeresen vezeted, akkor azt is látni fogod, hogy mennyit változnak az árak.
A kérdező hozzászólása: hány és milyen boriték van? milyen exel?
kiszamolo.hu - olvasgasd ezt az oldalt.
A kérdező hozzászólása: ismerem, azért is jutottam erre az elhatározásra! csak segítség kéne az elkezdésben:)
Excel, táblázatkezelõ a gépen. De vannak ingyenes táblázatkészítõk is. Van egy táblázatom, amiben heti bontásban írom a bevásárlást, külön bontva kategóriákra, tejtermék, gyümölcs, mirelit, nasi, stb. Van egy táblázat a napi költekezésrõl és van egy havi, amiben a rezsi, bevétel, más állandó kiadások, pl. bérletek, zsebpénzek a gyerekeknek szerepelnek. A borítékok pedig: van egy a rezsinek, egy a bevásárlásoknak és egy a rövidtávú gyûjtésekhez (pl. most csináltatom a fogaimat, a gyereknek meg kell majd angol nyelvvizsgára, vagy pl majd karácsonyra). Van még egy táblázat, hogy mikor mit fõzök, oda be szoktam írni külön az új bevált recepteket is.
A kérdező hozzászólása: köszönöm az eddigi válaszokat remélem a napi rutin részévé fog válni. hogy ha valaki tud további tippeket adni azt megköszönöm, meg ha befeketetési tippeket is azt is:D

Tegnap este szakítottunk a barátommal. Hogy tehetném túl magam ezen a kis időszakon, ha tudom, hogy hamarosan (pár nap, hét) és újra együtt leszünk?

Inkább amolyan szünetnek hívnám, mert kicsit független akar lenni, mint minden haverja meg barátja. Tegnap este ott aludtam nála, szájra puszival váltunk el, tehát nagyon nagyon szeretjük egymást.Csak neki kell ez a kis id?. nekem mégis annyira fáj, és nem bírom abbahagyni a sírást. Fél óra, és a legjobb barátn?m jön, bedobunk egy két jack-kólát, de az sem fog segíteni. Elveszítettem a legfontosabb embert az életemben, a mindenemet. bocsi ha z?rzavaros. :(

Legjobb válasz: ha tényleg annyira szeretitek egymást,ugyis újra egymásra találtok majd! az igaz szerelemben bármi lehetséges,kitartás,és fel a fejjel!:)

ha tényleg annyira szeretitek egymást, ugyis újra egymásra találtok majd! az igaz szerelemben bármi lehetséges, kitartás, és fel a fejjel!:)
"NEM ERRE VOLTAM KÍVÁNCSI, Persze sírassatok mégjobban, KÖSZ A SEGÍTSÉGET ÉRZÉKETLEN FA.ZKALAPOK!" Az ilyen stílus miatt szünetelteti a kapcsolatot. Jelenleg mást keres, de azért nem akarja végleg befejezni, mert ha nincs más, akkor kénytelen veled beérni.
Az összes szünet szakítással végzõdik.
Szünet kell neki mert nem akart megcsalni így most mivel szünet van tiszta lelkiismerettel fekszik le valakivel:S
A kérdező hozzászólása: 7 hónap
Végül újra össze jöttetek vagy nekünk volt igazunk?
Mennyi ideig voltatok együtt?
A kérdező hozzászólása: belehalok eskü :(
A kérdező hozzászólása: minden amit szeretek hozzá kötõdik, minden.
Nem véleményt kértek a kapcsolatról, arról, hogy ki mit gondol, hanem ötleteket arra, hogyan terelje el egy kicsit a gondolatait. Találj magadnak hobbit. Én balettozom, nagyon szeretem csinálni, és mindig eltereli a gondolataimat. Valamilyen biztonságot is ad, mert tudok hová menekülni. Olvass, menjetek a barátnõkkel a strandra, tanulj meg urduul. Csak te tudod, mihez van kedved, ha szeretsz rajzolni, iratkozz be egy tanfolyamra. Nyár van, annyi lehetõséged van, kár sírásra pazarolni az idõt. Tudom, hogy könnyû mondani, de sokkal egyszerûbb lesz, ha találsz magadnak valamit, amivel kitöltöd az idõd :)
Azért dobott ki..
A kérdező hozzászólása: Ez tényleg igazi szerelem :)
A kérdező hozzászólása: remélem jobban tudod.
A kérdező hozzászólása: semmi baj :) most estek le ezek nekem is. :( de még ha mással is akarna kavarni, legalább addig teszi amíg nem vagyunk együtt. A szíve tudom, hogy az enyém. Nem garantálnám, hogy köze lesz más lányokhoz :)
ja, hát ne haragudj nem csodálkozom a döntésén. szerintem gondolkodj el rajta hogy mi az ami még nem zavaró, és mi a már bosszantó kötöttség. engem is baromira idegesítene ha a pasim miatt bármiben korlátozva lennék.
"Kicsit független akar lenni". Mást akar megfarkalni. Ha annyira szeretne, veled lenne, nem szakított volna.. Ne áltasd magad! Mellesleg, mennyi ideig voltatok együtt, hogy annyira hiányolja a szabadságot és a függetlenséget?
A kérdező hozzászólása: inkább kicsit a féltékenységembõl lett elege, és h ha hazaér buliból "lekell nekem jelentkezni" (csak annyi, hogy hazaértem, csak azért, h tudjam jól van.-e) , meg abból is, hogy nem mehet úgy bulizni, h fogja magát és szó nélkül elmegy, hanem egyeztetnie kell velem is. És azt szeretné, hogy kicsit értékeljem át én is a dolgokat, mert a kapcsolatunk elején tudtam értékelni a kis dolgait, ma már a nagyokért is húzom a szám.
szeretem az ilyen nyilvánvalónak tartott kijelentéseket, mint a második válaszoló... "tuti mással akar lenni". nem, nem igaz. lehet, de nem feltétlen. nekem is volt ilyen érzésem, és tényleg csak kicsit egyedül akartam lenni, õszintén, komolyan gondoltam. más kérdés, hogy rájöttem hogy egy normális kapcsolatban, ahol szeretitek egymást ez az érzés nem létezik, és a "szünet" elsõ hetében rájöttem hogy nem akarom a kapcsolatot.
Nagyon ciki hogy ennyire futsz a pasi utan. Halalba alazod magad. Szakit es szajrapuszival valt el? Ja, ha nem lesz mas akkor tenyleg jo leszel Te is..az ágyban. Felejtsd el. En a helyedben azt csinalnam, hogy elgondolkodnek hogy miert dobott? Le kell jelentkeznie? Mindent egyeztetnie kell veled? Baromira idegesito csaj lehetsz. A srac meg okos :) lenyegeben hivatalosan is engedelyezted hogy megcsaljon. Megmondanad a srácnak hogy birom a fejet? Koszi 28/F
Vegyél szines ágynemüt.
Mint férfi mondom: Semmi jelentõsége, ha más nõt nézünk, szimplán csak beindít, ez ne zavarjon.
A kérdező hozzászólása: hát igen de mi értelme van annak, ha arra indulsz be hogy más nõt nézel nem pedig a saját barátnõdre vagy épp feleségedre?
A kérdező hozzászólása: meg ti már egybõl féltékenyek vagytok ha más pasi jön szóba..akkor most mi is van? :D
Elsõre: Állatok vagyunk, ráadásul mi férfiak jobban, mint a nõk. Ha mást nézünk, legyen az egy erotikus fotó, vagy egy pornófilm, nem feltétlen a nõ izgat fel, hanem a fenék, a mell, a punci, az, hogy éppen mit csinálnak vele. Csak így állatiasan. Nincs abban semmi személyes, csak a nyers szex. Ezért nem kell, hogy zavarjon, ha a párod ilyet néz. Másodikra: Már aki. Engem egyáltalán nem zavar, ha a feleségem mást néz meg, vagy a haverjaival van. Megbízom benne és kész.
A kérdező hozzászólása: hát jó neked hogy nem zavar...de pont ez az ami zavar, hogy ezeket a dolgokat nézi meg mert pont ebbõl áll nagyvonalakban a nõ...
Hát ez azért erõsen ledegradáló... Azért a nõ nem csak egy fenék/mell/punci...
A kérdező hozzászólása: hát sok pasi szemében csak az...:(
Döntsd el, hogy a tiédben az-e. Ha igen, akkor ne nézzetek pornót, ha neki egy nõ több ennél, akkor nyugodtan, nem fogja "elrontani".
A kérdező hozzászólása: hát nem tudom...igazából régen úgy állt a csajokhoz, hogy lyuk lyuk....ha érted...:S és ez eléggé rányomja néh
A kérdező hozzászólása: nem a belezõs nyugi...hát a pornófilmért nem rajongok éppen...zavar ha más nõket néz...fõleg szex közben...:S
Megvolt? De ugye nem a kinyírós-belezõs szex? Sokkal többet nem lehet írni. Esetleg pornófilm, szexjátékok, stb.
A kérdező hozzászólása: XD de bolond vagy...-.-" nem így értettem...:D
tudom.:-)
hívj még egy lányt ><
A kérdező hozzászólása: oh, de..azt nem bírnám elviselni..kinyírnám közben a csajt...:@ :D
Tegyél kígyókat az ágy köré. Biztos nem akar majd kiszállni.
Elsö vagyok , vegyél hófehér tangát melltartót fesd a hajad vörösre és kényeztesd mindenhol , tuti meg fog örülni.:-)
A kérdező hozzászólása: a kígyós nem hülyeség...:D haha... hát ezek már megvoltak és vörös a hajam amúgy is:D de csak festett..:D
#5-re válaszul: Pedig érdemes lenne kipróbálni, lehet hogy a kinyírós-belezõs szex a zsánere. Viccet félretéve: Add a legjobb szexéhes nõi oldaladat, esetleg pár játékszer, sok síkosító, és ha elég nyitottak vagytok, akkor akár egy kis prosztatamasszázs... Így tutira ágyban marad.
A kérdező hozzászólása: megvolt...ezen kívül kéne még vmi:D:D
A kérdező hozzászólása: szóval....eléggé rányomja néha a bélyegét a napjaimra... csak az elõbb valahogy elküldtem..:O

A párommal mindketten hirtelenharagúak vagyunk, engem megviselnek a veszekedések, őt nem különösebben. Hogy tehetném magam érzéketlenebbé, hogy ne sírjak folyton, és ne fájjon?

Gyors szerelem,összeköltözés,fél éve vagyunk együtt,? tíz évvel id?sebb,ebb?l is adódnak problémáink.Egy helyen dolgozunk,de külön m?szakban,alig látjuk egymást,de ha együtt vagyunk,minden szeretettel teli,szeretjük egymást.Soha nem voltam ilyen szerelmes,vannak barátn?im,és neki nem tetszik,ha elmennék velük valahová.Most vásárolni mennék munka után az egyikkel,de nem enged.Neki már az kell,hogy otthon üljek,jó asszony legyek,pedig még csak 22 vagyok,a házimunkákat tökéletesen elvégzem,szeretem a rendet,mindenben alkalmazkodom,egy papucs lettem.Azt mondta,ha elmegyek vásárolni,ne is jöjjek haza.Tudom,hogy szeret,én is ?t,de nem tudom mit tehetnék.Elhagyni nem tudom,ilyen jó még sosem volt senkivel,ma volt a legdurvább veszekedés,ilyen még nem volt,félek az egészt?l,mindent?l.Mit tegyek?

Legjobb válasz: Most nem azért, akár milyen jó lenne én ezt valahogy megbeszélném vele, mert elveszted az életed és a barátaid. Az én barátom is ilyen és megbeszéltem vele, hogy vannak barátaim akikkel tartani akarom a kapcsolatot és szeretnék velük találkozni néha. Ha egy ilyen jellegû beszélgetés után is azt mondaná hogy nem mehetsz, én a helyedbe ott hagynám.

Most nem azért, akár milyen jó lenne én ezt valahogy megbeszélném vele, mert elveszted az életed és a barátaid. Az én barátom is ilyen és megbeszéltem vele, hogy vannak barátaim akikkel tartani akarom a kapcsolatot és szeretnék velük találkozni néha. Ha egy ilyen jellegû beszélgetés után is azt mondaná hogy nem mehetsz, én a helyedbe ott hagynám.
A kérdező hozzászólása: Az van, hogy eddig nem volt gond ilyesmivel, nem szólt érte, de ma összekaptunk és ezt is felhozta, hogy én ne járkáljak, pedig eddig egyszer voltam a barátnõmmel, akkor is 2 órát, és haza is jöttem.Ma ilyenje volt, de ez megint tartani fog egy hétig, mert most alszik éjszakás mûszak után és nem tudjuk megbeszélni, jövõ héten megint csak éjjel látjuk majd egymást, amikor hazajön, nekem meg hajnalban kelnem kell.De utálom ezt, és õt nem viseli meg, elvan, én meg csak bõgök, de arról se tudhat, mert felidegesíti.:(Felkeltsem?Akkor meg moscos lesz:(
nem én vagyok a világ legjobb embere, mivel kicsit gengszteréletet éltem eddig, de ez nagyon sz.r mûsör amit a csávód csinál.kicsit be van gyepesedve az agya sztem. 24/ff
A kérdező hozzászólása: Néha én is úgy érzem, hogy már öregesen gondolkodik, pedig nem öreg.Én meg aztán fõleg szeretnék mászkálni, de ezt csak vele tehetném meg, pedig soha soha nem csalnám meg, tudja õ is, hogy belebuzultam teljesen, és mégis ez van.Dolgozom én is, nem akarom, hogy eltartson bárki is, de azon kívül nem tehetem azt, amit akarok.Ha hozzámegyek, amit tervezünk, akkor ez lesz majd mindig?
Igen, valószínûleg ez lesz. Én sem bírnám, és amint látom te sem bírod. Gondold át jól, így akarsz élni életed végéig? Ha pedig tényleg szeret nem hagyna el annyi miatt, hogy elmész a barátnõiddel vásárolni. Te sem hagynád el ennyiért, nem?
Most látom, hogy ez már régi kérdés. Egyébként sikerült megoldani?

Hogyan tehetném féltékennyé a páromat?

Szeretném észhez téríteni. Mostanában nagyon elhanyagol, és akkor hátha észrevenne. Köszönöm

Legjobb válasz: Ne haragudj, de féltékennyé tenni valakit nagyon nagy parasztság. Arra még nem gondoltál, hogy meg is lehet vele beszélni? Emberek vagyunk nem állatok (bár vannak kivételek). üdv

Ne haragudj, de féltékennyé tenni valakit nagyon nagy parasztság. Arra még nem gondoltál, hogy meg is lehet vele beszélni? Emberek vagyunk nem állatok (bár vannak kivételek). üdv
szexelj egy másik pasival és vedd fel videóra.
nekem van videókamerám! 26/F egyetek mézet!
szerintem menj el bulizni, csípd ki magad, persze nélküle, menj a barátokkal, öltözz fel szexisen, göndörítsd be a hajad, sminkeld ki magad, miniszoknya, magassarkú.... aztán mond el neki, hogy odament hozzád egy-két srác, táncolni akartak veled, stb. vagy menj többet a barátaiddal esténként moziba, kávézni, stb. de mindig csinosítsd ki magad és ha tudod, hogy neki mi tetszik, akkor úgy öltözz fel, úgy csináld meg a hajad, stb. mert akkor tutira féltékeny lesz.... de ha ezek után sem, akkor beszélj vele, de akkor nem valószínû, hogy szeret....
Nem kéne játszmázni, sem taktikázni, ennyire ne becsüld le. Valószínûleg oka van, hogy hanyagol, vagy más dolgok kerültek elõtérbe, vagy a kapcsolatotokkal van némi bibi. Tényleg inkább beszélj vele, mondd el neki normálisan (!), hogy mit érzel és úgy érzed, hanyagol mostanában. De ha játszani kezdesz vele, megégetheted magad, ráfázhatsz.Legjobb az egyenes út. MINDIG. 23N
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, a normális válaszokat. :)

Ma a barátomnál alszom, sajnos egy pár hétig nem látjuk egymást. Hogyan tehetném az estét felejthetetlenné?

Szeretném teljesen elcsábítani, de ? amolyan kis "kisfiús" fajta mindig nekem kell elkezdenem rávezetni a dolgokra. De szeretném, ha magától akarná letépni rólam a ruhát. Már több éve együtt vagyunk és nincs gond a szexxel, csak jobb lenne, ha kicsit vadabb, erotikusabb lenne az együttlétünk! Bármi jöhet de kérlek idiótaságokkal kíméljetek! :) L/19

Legjobb válasz: Ezt NEKI mond el, hogy mit szeretnél - de nem mindenki ilyen vadember tipusú.

Ezt NEKI mond el, hogy mit szeretnél - de nem mindenki ilyen vadember tipusú.
El se menj, akkor biztos feledhetetlen lesz szamara. xD
Öltözz be tanítónéninek vagy diáklánynak, nõvérkének. Ha erre sem indul be, akkor passz!
Bocsi, de a tanítónénire, diáklányra, nõvérkére az egységpornón szocializálódott IQ-negatívokon kívül nem igazán indul be más. A másodikkal értek egyet, beszéld meg a pároddal minél elõbb, hogy õ is rá tudjon készülni lelkileg az éjszakára.
Micsoda hatalmas probléma... beszélsz egy másik emberrel. Tudod ez a társadalmunk sajátja, ilyenen nem szokás kibukni.
A kérdező hozzászólása: igen, csakhogy az a pali hajt rám és a barátomnak azt mondtam h letöröltem õt msnrõl, mert tudtam h ezt várná...és neki az esik szarul h hazudtam és h kitöröltem a naplózást...
uhh én is jártam hasonlóan. tényleg nem beszélek már a sráccal de mindig a fejemhez vágja. ha szereted a párpd tényleg töröld a srácot, barátodtól meg kérj bocsánatot, és mondd, h nem csinálsz töbebt ilyet
szerintem nem neked van okod szégyenkezni, hogy beszéltél valakivel. Ha nem csaltad meg a párodat és nem adtad a lovat a másik pasi alá, akkor bíznia kéne benned annyira a párodnak, hogy nélküle is el tudod ezt a dolgot simítani. ahhoz joga nincs, hogy az msn naplót olvasgassa - max megkérdezheti, hogy mit beszéltetek és elmondhatod neki, ha van kedved.én már hosszú évek óta élek kapcsolatban, és biztos vagyok benne, hogy a bizalmatlankodás nem vezet jóra.
Kíváncsi lennék, valójában mitõl is van bûntudatod? Azért, mert hazudtál? Vagy: azért hazudtál, mert tetszik neked az a másik pasi? Elsõsorban ÖNMAGADHOZ legyél õszinte, ez a legfontosabb!
A kérdező hozzászólása: azért hazudtam, mert a pasi nagyon nyomult...és jó ha elismerik h szép vagyok, meg kellenék nekik..de tényleg hárítottam a közeledését, ha olyat írt, mondtam neki h fejezze be rögtön...jófej volt velem és elismert...de tudtam hha a barátom tudná h beszélek vele, rosszul esne neki, mégha nem is mutatja ki..
Ha féltékeny, gondolod segít ha hazudsz? Szerintem nagy hibát követtél el. Hogy bízzon benned így a barátod? Ezzel sajnos csak erõsítetted a gyanút, hogy hátha van valami (még ha tudja is hogy nincs, mégis ott a hátha)... Ezek után vagy tényleg nem beszélsz többet a nyomulós pasival, vagy pl. csak úgy ha a barátod ott van és figyelemmel követi a beszélgetést... Most újra meg kell küzdened a bizalmáért. Azoknak akik szerint a kérdezõ pasija a hülye bunkó, mert mi az hogy a lány nem beszélhet valakivel: Csak én vettem észre hogy szó sincs eltiltásról sehol? Csak arról hogy a srác nem örült a dolognak. Arra gondoltatok hogy egyszerûen észrevette a mi drága kérdezõnk ezt, vagy csak beszélt róla a barátja? És arra hogy nem kellett volna hazudni, hanem megbeszélni, mint azt egy kapcsolatban javallott?

Hogyan tehetném rendbe a kapcsolatunkat a párommal?

Lassan két éve vagyunk együtt, még egyetemisták vagyunk mindketten, ezért nem tudunk összeköltözni, és sajnos vannak olyan napok is, amikor egyáltalán nem tudunk találkozni (mellette diákmelózunk is). A gondom az, hogy én mindennél jobban szeretem õt, néha azonban azt érzem, hogy ez a rajongás kissé egyoldalú, és a páromnak valahogy mindig minden fontosabb, mint én. Ez olyan apróságokból jön le nekem, amelyek elsõre talán csak hisztinek tûnnek, ezért én is próbálok türelmes lenne, de mikor már ezredjére kell eljátszani ugyanazt, kicsit kiakadok. Ha nem találkozunk, néha egész nap fel sem hív, pedig tudja, hogy ez egy olyan dolog, amire érzékeny vagyok. Nem kell félóránként beszélni, de egyszerûen el sem tudom képzelni, hogy egész nap eszébe se jutnék, és ne tudna fél percet szánni rám... Néha nagyon durván tud beszélni velem csip-csup ügyek miatt, és sosem képes "feláldozni" magát azért, hogy olyan dolgokat csináljunk, amiket én szeretnék (pl. egyszerûen elmenni sétálni egy negyedórát, neki ehhez sosincs kedve). Sosem lep meg még egy szál virággal sem, arra sem képes, hogy egy évben egyszer meghívjon egy pizzára vagy bármire... Ismétlem, ezek így elsõre tényleg apróságnak tûnhetnek, de mind csupa olyan dolog, amit már egymilliószor megbeszéltünk: hogy hívjon már fel, ha végzett a munkában, hogy ne beszéljen velem csúnyán, ha ideges, hogy jusson már eszébe néha, hogy nõ vagyok és bánjon velem akként.. Ha együtt vagyunk, akkor igazából eszembe nem jutna, hogy nem szeret engem, inkább úgy érzem, belekényelmesedett már abba, hogy én mindig körülötte ugrálok, és úgy érzi, mivel úgyis mindig ott vagyok neki, semmit nem kel tennie a kapcsolatunkért. Azt hiszi, úgyis mindig megbocsátok, ha b*szik felhívni az ígérete ellenére, hogy nem kell nekem sem bók, se néha valami kedvesség, mert úgyis szeretem, és elég ha ellézeng mellettem. Ezen szeretnék változtatni, tehát nem olyan válaszokat szeretnék kapni, hogy "szakíts", mert elõször még meg akarom próbálni jobb mederbe terelni a dolgokat.

Legjobb válasz: Ne ugráld körbe és ne akarj neki megfelelni, tegyél ugy te is, mint ahogyan õ bánik veled. Menjél el sétálni valamelyik bariddal, vagy egyedül, hagyd otthon.

Ne ugráld körbe és ne akarj neki megfelelni, tegyél ugy te is, mint ahogyan õ bánik veled. Menjél el sétálni valamelyik bariddal, vagy egyedül, hagyd otthon.
Nehezen lehet változtatni egy emberen, elõbb-utóbb ismét ugyanolyanná válna, mint amilyen volt.Amúgy õ nem akar változtatni, ez látszik.Teljesen érdektelen feléd, ne haragudj, de hiába szereted az ilyen embereket.Tudom, hogy nagyon nehéz lemondani valakirõl és valakinek a szeretetérõl, mert voltam ebben a helyzetben.De tudod én is próbálok másra koncentrálni, már kezdek kilépni ebbõl a kapcsolatfüggésbõl..merthogy ez az.Nekem már nincs párom, de volt két évig, és mellette voltam ERÕSEN kapcsolatfüggõ, és alig tudok el tõle szakadni a mai napig.. õ persze ezt úgy reagálja le, hogy mindig mondja, hogy ne haragudjak, de neki már nem kellek.És sosem bánt szóban, sosem veszekedtünk emiatt, se neten, se sms-ben, se élõben.Megértem azt, hogy nem kellek már neki, de akkor is szeretem.De tudom, hogy majd jön más, akit megérdemlek, és õ is megérdemel és szeretni fog igazán. És ha ez mégsem jön majd be, akkor egyedül fogok élni, vagy gyerekkel..mert gyerek az kell, akárhogyan is lesz. Szóval talán azt kellene tenned, hogy nem kellene foglalkoznod ennyire vele..akármennyire is bele vagy bolondulva. Szerintem hazudik magának az, aki azt hiszi, hogy bárkit is megváltoztathat.Ne erõltesd rá magad!Ha szeretne, nem kellene, hogy erõltesd a dolgokat, mert akkor hívna magától.
Ha mindkét kérdést te írtad ki, akkor nagyon egyszerû a dolog: egyszerûen "túl sok" vagy a barátodnak, megfojtod õt ezzel a folyamatos ragaszkodással. Biztosan szeret téged, mert különben nem viselné el, ezt a túlzásba vitt szeretetnyilvánításodat, de épp azért ilyen közömbös veled, mert minek erõlködjön? Mire egyet bókolna, te már kétszer felhívtad és háromszor leszúrtad, hogy miért nem hívott. Annyira kimutatod a rajongásodat, hogy emiatt õ már nem is "tud" udvarolni neked, kinyírod benne a vadászösztönt, a hódítás örömét ezzel a csimpaszkodással. Vegyél vissza kicsit, ne legyél ennyire kiszámítható, ennyire ragaszkodó, ne követeld ki, hogy felhívjon, hagyd már egy kicsit a srácot is érvényesülni. Úgy néztek ki kívülrõl, hogy ketten ültök egy csónakban, de te mindkét evezõt magadnál tartod, csak te evezel, aztán panaszkodsz, hogy fáradt vagy. Hát tedd le az egyik lapátot, ne dirigálj, ne lógj rajta, kelljen neked udvarolni de ne te mondd meg a módját. Azért nem bánik veled úgy, mint egy nõvel, mert te sem viselkedsz vele nõiesen, inkább mint az anyja "kisfiam, megmondtam, hogy munka után hívj fel!" ez így nem lesz jó. Ha nem változtatsz, el fogod magadtól vadítani elõbb-utóbb.
Nagyszerû, erre törlik a linkelt kérdést -.-
A 3-as válaszoló nagyszerûen leírta. Egy kicsit kiegészíteném. Ami van az nem hiányozhat. Az hiányzik ami nincs. A nõk ezzel a folyamatos "üldözéssel és csimpánzkodással" nem is adnak lehetõséget a másiknak arra, hogy hiányérzete legyen.Nem is tud a hiányérzet kialakulni benne, és ha nincs hiányérzete akkor pedig nem tudja felmérni azt mit és mennyit jelent neki a másik. A férfiakat hagyni kell, hogy távolra "pattanjanak" és ha megéli a hiányt, akkor az õ vágya fogja visszahozni. Így viszont te forszírozod ami a számára teher, és kényszerként éli meg. Jól mondja a 3-as, ahhoz, hogy nõként bánjon veled, nõként kell viselkedni. Az okos nõ úgy szeret, hogy teret ad a férfinak is , hogy viszonozza a szeretetet.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!