Találatok a következő kifejezésre: Hogyan tehetném az első éjszakánkat (1 db)

Hogyan tehetném felejthetetlenné az első éjszakánkat?

A barátommal (15,én nyáron leszek 15) pénteken együtt aludhatok.Nem szex céljából,ezt megígértük itthon is a szül?knek.Csak érezni,hogy a másikkal alszunk,hogy egymás fülébe szuszogunk,szóval éreznia annak a közelségét,akit szeretek.Namost pont kedden jött meg,azaz tegnap.Szeretnénke gyütt a kádban fürdeni,csak ugye higiénia...tamponnal angy hülyeség lenne?A másik meg:viszek egy szép szerelmes filmet és azt fogjuk nézni,de még mit tehetnék,ami felejthetetlenebbé tenné ezt az együttalvós éjszakát??El?re is köszönöm!

Legjobb válasz: Szia! A tampon jó ötlet, csak a madzagot ne lássa :-P Én a helyedben összeállítanék egy olyan CD-t amin szép számok vannak (nekem már van ilyen - instrumentális számok és relaxáló hatásúak, én nagyon el tudok rájuk lazulni). Én nagyon szeretek zenére elaludni.

Szia! A tampon jó ötlet, csak a madzagot ne lássa :-P Én a helyedben összeállítanék egy olyan CD-t amin szép számok vannak (nekem már van ilyen - instrumentális számok és relaxáló hatásúak, én nagyon el tudok rájuk lazulni). Én nagyon szeretek zenére elaludni.
Szerintem aranyosan kezd el puszilgatni hajnalba mikor már alszik... vagy még éjjel. Nyugodtan felébresztheted, haragudni nem fog szerintem ;) És így szerintem azért az éjszaka közepén bele is fér egy kis petting. Tamponnal hülyeség fürdeni, igen! 1. Elég komoly fertõzést kaphatsz, mert ez így nem higénikus, arról ne is beszéljünk, hogy ha átázik, az is elég ciki... szóval hagyd ki azt most, szerintem. 2. Tamponnal nem tudnátok OLYAN sokat csinálni :S Legalábbis nem lenne az igazi. Szerintem toljátok el a fürdést.. majd legközelebb :) Reggel pedig (ha esetleg szükséges kapj be elõtte egy tic-tac-ot) ébreszd csókokkal, puszikkal. Kár, h gyertya nem lehet. Amúgy szerintem ezt ti fogjátok széppé tenni, a beszélgetés alatt legyenek jó és izgalmas témák. Attól, hogy megvan, még azért csinálhattok dolgokat, max így õ jobban szenved :) Esetleg játszadozhatsz a hasán.. ilyesmi. :) Aranyos legyen és romantikus. Én drukkolok ;)
Erkölcstelen fürdés? Anyukád levetkõzik a fürdéshez? Hozzáér saját magához? Régen voltak olyan leánynevelõ intézetek, ahol ezt is erkölcstelennek tartották... volt ott fürdésre való ruha és mosdókesztyû is. Kevés szebb dolog van annál, mintha a szerelmesek fürdetik egymást. Kár, hogy ezt most ki kell hagynotok - de biztos lesz majd késõbb lehetõség. Ha vérzésed van, tényleg ne fürödj. De ezt az "együttalvást" jól kitaláltad - emlékezetes lesz, az biztos :-) Nem kell nagyon tervezgetni sem - amiket idáig kitaláltál, az is elég. Valami kellemes, meleg színû, lágy világításról gondoskodj: hihetetlenül meg tud szépíteni :-)
A kérdező hozzászólása: Szia!Van nekünk is egy ilyen cd-k :) Tudja, hogy meglesz, és am az õ ötlete volt, hogy tamponozzunk, nekem eszembe sem jutott :D Csak jó volna már egyszer csak aludni..szunyizni egymásssal... Köszi a választ!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a drukkot !! :$ Hát a fürdés amúgy is ugrott, mert az anyja erkölcstelennek tartja...nem tudom miért, mi rossz van benne..már lefeküdtünk, lassan 2 éve járunk, szóval angyon angyon komyola a kapcsolat.Külön számlára gyûjtünk apukámon keresztül pénzt hogy amjd ha kiepülünk, akkor legyen mibõl elindulni...õ volt a második fiú az életemben, az elsõ csúnyán átvert de õ...egymásnak adtuk a szüzességünk...szóval minden...köszy még1szer!!

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Ez nagyon ciki lenne szerintetek?

Szóval van egy társaság ami a barátom két haverjából és az egyik srácnak a barátnőjéből áll. Én jól el szoktam lenni a csajjal, jól érezzük magunkat együtt. De tegnap összevesztem a barátommal, szakítottunk (faceről még nem vette le hogy kapcsolatban vagyunk) is és nagyon a padlón vagyok. Írta hogy este mennek bulizni és majd megesz a fene. Szerintetek ciki lenne ha felhívnám a csajt és megkérdezném hogy én meg mehetnék-e velük bulizni? Õk pestre mennek, de nem akarok kolonc lenni, de most tényleg megbolondulnék hogy én otthon ülök, a barátom/exem meg ki tudja mit csinál...

5

Nem értem a barátom?

13/l vagyok ő is 13

A suliban reggelente mindig pingpongozik lát de nem jön oda hozzám még köszönni sem.
Amikor beszélgetek vele alig figyel rám és már egy csomószor megkérdezte hol lakom, mindig elmondom de nem tudná megmondani.
Célozgattam rá hogy megadhatná végre a telefonszámát nem tudom talán nem értette, de nem tette meg.Elmondtam neki de akkor sem tette meg.
Puszilgat meg ölelget más lányokat is,titeket nem zavarna?
Facen irogatunk, mindenre azt írja hogy "jóvan" vagy hogy "ok". Köszöntem el tőle (mennem kell sziaa ♥) erre írja ő:csá

Talán szakítanom kéne vele?? Tanácstalan vagyok!! LÉtszi a válaszokba írjátok bele a nemeteket és hogy hány évesek vagytok!!! :D

10

Miért nem találok itt, vagy a társkeresőn nagy darab lányt aki a csajom lenne?

Pl:átlagos testalkatu,duci,molett,husis. Akiknek nagy hasa van

7

"Anyósprobléma". Hogyan lehetne az alábbi helyzetekbe dűlőre jutni?

16 éves lány vagyok, a barátom 17 éves. Majd' másfél éve vagyunk együtt, boldog párkapcsolatban. (Egyébként távkapcsolat, 200km, de hétvégente természetesen találkozunk). A barátommal nagyon szigorú az anyukája, pl.: nyáron csak hatalmas veszekedések árán engedte, hogy itt aludjon a barátom, mert félti, pedig akkor is már több, mint egy éve voltunk együtt. (Azt viszont tudja, hogy lefeküdtünk.)Ilyen helyzetekből pedig van rengeteg, amikor teljesen logikátlan dolgok miatt nem engedélyez programokat. Pl.: a barátom csak vonattal jöhet ide, pedig, ha busszal jönne, több időt tölthetnénk együtt, de szerinte a busz sokkal veszélyesebb, mint a vonat. Õszi szünetben pedig úgy terveztük, hogy lejön hozzánk, és egy ebédet akkor egy családi program miatt rokonoknál kéne elköltenünk. De az anyukája azt mondta, hogy nem lehet, mert ameddig nem a vőlegényem, addig nem vihetem be a családba. Olyanokat is mondd, hogy a barátom 18 éves korában, amikor már egyetemre fog járni, akkor sem költözhet el otthonról (ergo nem költözhet majd össze velem.) Engem borzasztóan bántanak és fárasztanak ezek a sokszor észszerűtlen és bántó kijelentései. Jövőre például ballagás, szalagavató, akkor sem jöhet ide majd a barátom, mert akkor az ünnepi ebéd által beviszem a családba?... A barátom próbál küzdeni, meg győzködni az ayukáját, de csak nagyon apró lépésekben haladunk és nem látok bele abba, hogy ezt ők hogy kommunikálják le. Nagyon szeretem a barátom, de... kezdek besokallni.

9

Mit tehetnék? ( Többi lent)

Van egy fiú(25) én pedig 17 éves lány vagyok.
Mikor lefeküdtünk, először csak kalandnak tűnt , de én bele szerettem.
Mikor beszélünk általában mondogatja hogy nekem olyan fiú kéne mint ő , de közben a szemembe is megmondta hogy ő nem szeretne barátnőt. Kb. egy hónapban 2x ha találkozunk , de akkor úgy viselkedik velem mintha együtt lennénk , ölelget , csókolgat.
Nem értem hogy mégis mit akarhat. Lehet csak szexre vagyok neki jó? De akkor miért viselkedik úgy ahogy ?

15

Lányok, az mennyire normális gondolat, ha barátnőm van és hagyom hétvégén lustálkodni az ágyban míg én készítek kaját neki és beviszem? Mivel jutalmaznátok engem? :-D

9

Van egy fiú akivel már rég óta ismerjük egymást, de neki is van barátnője meg nekem is van barátom, és mégis olyat érzünk egymás iránt, h több mint barátsag, de kevesebb mint szerelem! Mit csináljunk?

3

Egy 16 éves lánynak van esélye egy 41 éves férfinél a feleséggel szemben?

Vagy csak szexre használja? A házasságuk nem jó.

46

Mit gondoltok az olyan lányokról, akik csak nyitott "kapcsolatban" tudnak gondolkodni, mert szükségük van más fiúkkal is összefeküdni, cserébe a barátjának is megengedi, hogy bármikor összefekhet más lányokkal?

Vagyis a lány már a kapcsolat elején kijelenti ezt. Szüksége van egy állandó partnerre, akire mindig számíthat, de ha elkapja a hév, akkor nem akar gátat szabni az ösztöneinek.
Ti összejönnétek egy ilyen lánnyal?

21

10 millió forintért szakítanál a pároddal?

Elméleti kérdés. Indokold.

21

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!