Találatok a következő kifejezésre: Hogyan tehetném az első éjszakánkat (1 db)

Hogyan tehetném felejthetetlenné az első éjszakánkat?

A barátommal (15,én nyáron leszek 15) pénteken együtt aludhatok.Nem szex céljából,ezt megígértük itthon is a szül?knek.Csak érezni,hogy a másikkal alszunk,hogy egymás fülébe szuszogunk,szóval éreznia annak a közelségét,akit szeretek.Namost pont kedden jött meg,azaz tegnap.Szeretnénke gyütt a kádban fürdeni,csak ugye higiénia...tamponnal angy hülyeség lenne?A másik meg:viszek egy szép szerelmes filmet és azt fogjuk nézni,de még mit tehetnék,ami felejthetetlenebbé tenné ezt az együttalvós éjszakát??El?re is köszönöm!

Legjobb válasz: Szia! A tampon jó ötlet, csak a madzagot ne lássa :-P Én a helyedben összeállítanék egy olyan CD-t amin szép számok vannak (nekem már van ilyen - instrumentális számok és relaxáló hatásúak, én nagyon el tudok rájuk lazulni). Én nagyon szeretek zenére elaludni.

Szia! A tampon jó ötlet, csak a madzagot ne lássa :-P Én a helyedben összeállítanék egy olyan CD-t amin szép számok vannak (nekem már van ilyen - instrumentális számok és relaxáló hatásúak, én nagyon el tudok rájuk lazulni). Én nagyon szeretek zenére elaludni.
Szerintem aranyosan kezd el puszilgatni hajnalba mikor már alszik... vagy még éjjel. Nyugodtan felébresztheted, haragudni nem fog szerintem ;) És így szerintem azért az éjszaka közepén bele is fér egy kis petting. Tamponnal hülyeség fürdeni, igen! 1. Elég komoly fertõzést kaphatsz, mert ez így nem higénikus, arról ne is beszéljünk, hogy ha átázik, az is elég ciki... szóval hagyd ki azt most, szerintem. 2. Tamponnal nem tudnátok OLYAN sokat csinálni :S Legalábbis nem lenne az igazi. Szerintem toljátok el a fürdést.. majd legközelebb :) Reggel pedig (ha esetleg szükséges kapj be elõtte egy tic-tac-ot) ébreszd csókokkal, puszikkal. Kár, h gyertya nem lehet. Amúgy szerintem ezt ti fogjátok széppé tenni, a beszélgetés alatt legyenek jó és izgalmas témák. Attól, hogy megvan, még azért csinálhattok dolgokat, max így õ jobban szenved :) Esetleg játszadozhatsz a hasán.. ilyesmi. :) Aranyos legyen és romantikus. Én drukkolok ;)
Erkölcstelen fürdés? Anyukád levetkõzik a fürdéshez? Hozzáér saját magához? Régen voltak olyan leánynevelõ intézetek, ahol ezt is erkölcstelennek tartották... volt ott fürdésre való ruha és mosdókesztyû is. Kevés szebb dolog van annál, mintha a szerelmesek fürdetik egymást. Kár, hogy ezt most ki kell hagynotok - de biztos lesz majd késõbb lehetõség. Ha vérzésed van, tényleg ne fürödj. De ezt az "együttalvást" jól kitaláltad - emlékezetes lesz, az biztos :-) Nem kell nagyon tervezgetni sem - amiket idáig kitaláltál, az is elég. Valami kellemes, meleg színû, lágy világításról gondoskodj: hihetetlenül meg tud szépíteni :-)
A kérdező hozzászólása: Szia!Van nekünk is egy ilyen cd-k :) Tudja, hogy meglesz, és am az õ ötlete volt, hogy tamponozzunk, nekem eszembe sem jutott :D Csak jó volna már egyszer csak aludni..szunyizni egymásssal... Köszi a választ!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a drukkot !! :$ Hát a fürdés amúgy is ugrott, mert az anyja erkölcstelennek tartja...nem tudom miért, mi rossz van benne..már lefeküdtünk, lassan 2 éve járunk, szóval angyon angyon komyola a kapcsolat.Külön számlára gyûjtünk apukámon keresztül pénzt hogy amjd ha kiepülünk, akkor legyen mibõl elindulni...õ volt a második fiú az életemben, az elsõ csúnyán átvert de õ...egymásnak adtuk a szüzességünk...szóval minden...köszy még1szer!!

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Mit gondoltok erről?

Több éves kapcsolat vagyis már házasság! Most ráött a páromra a féltékenykedés! Pár hete csak azt hallgatom,hogy biztos megcsalom! Még a gyk-ra is féltékeny mert ezekben a kategóriákban szétnézek! Már átnézte a gépet,telefont,telefonszámlát meg mindent! Semmit nem talált csak,hogy beszélgetek a neten! De ki nem? Semmi jelet nem talált a megcsalásra mivel nincs is mit! De akkor is kikészít!

Hogy kellene elmagyaráznom,hogy meg is értse,hogy nincs senkim?
Mit gondolnátok ha a párotok ezt csinálná veletek?

9

Ti mit csinálnátok akkor ha van egy szerelmed aki szerelmes beléd és járna is veled de nem kerültetek közelebb csak annyira hogy szexin rád mosojog?

csak 10-éves vagyok

8

25 éves fiúk! Ti hetente mennyit szexeltek a barátnőtökkel?

mert az én barátom elvan olyan 3-4 alkalommal :/ nekem viszont több kellene, minden nap. Mondtam neki, tudja de fáradt :S

10

Lehet e tolerálni hogy a barátnöm kedvelgeti az exe képjeit fa. Bukkon? és mégpedig ál profilrol!

3

A párom teljesen tönkreteszi az életem, hogy szabaduljak?

27/F, s szeretnék meghallgatni pár véleményt, nem tudom mit tegyek. Sikeresen 4 éve együtt vagyok egy olyan lánnyal (25), aki elhitette velem, hogy kb hülye vagyok mindenhez, buta érdektelen stb... Kezdetben szép, aranyos, kisajátított, majd szépen lassan addig csűrte csavarta a dolgokat, amíg megcsalt, és elhitette velem az én hibám (mert én pornót nézek, mind1 h megvonta a szexet mindenféle hülye indokkal). Nem szól másról az életem, mint neki megfeleljek, de sosem tudok. Az ember semmire se vágyik, csak hogy elismerje aki számára a legfontosabb. Neki semmi se tetszik. Fizetésem jó, nagyon jó, dolgoztam érte tinédzser korom óta hogy jó legyen. Foglalkoztam zenével (külföldi kiadóm volt), lenézte, feladtam. Sikeres vagyok a szakmámba (wikipédia cikk van egyik kutatómunkámról), lenézi. Bármit amit elérek, lenézi, és úgy hogy ő az asztalra semmit se tett le. Az apja ugyanez, onnan örökölhette. Az öreg szerint kb mindenki hülye, csak ő nem. A párom nem dolgozik, mert kb minek? Õ 100-200ért nem megy el sehova, mert dolgozni "rossz", kapott 1 pofont az élettől, bunkók a főnökök ő ilyen helyeken nem. Követelőzik csak, hogy én vagyok a "férfi" én biztosítsam az életét kb. Az idő múlásával elérte, hogy mindenért magam okoljam, mert én rosszul látom a dolgokat. Szerinte híradót se nézzek, mert nem értem mit mondanak bent... Kicsit eldurrant jó párszor az agyam ezért, akkor meg "én az őrült". Kb lelkibeteggé tesz. Most kitalálta olaszország, oda akar menni szilveszterre, én meg finoman szóltam hogy az nagyon drága. Hát keressek jobbat, még a fáradtságot se vettem hogy utána nézzek, kerestem, ugyanaz csak nem 4 nap hanem 2, és egyéni utazás közvetítő nélkül, s kb fele annyiba kijön. Akkor meg azért vagyok hülye, mert ő nem fog kocsikázni, meg drágább a szoba éjszakánként mint a nekkerman ajánlatába, meg fél mellém beülni mert pesten gps-el közlekedek, hát még róma... meg 2 napra minek nem? Elmondott mindennek.. Hiába mondtam neki, most akciós a mercédesz, 1 köbcenti olcsóbb mint a peugeotos köbcenti... Most megsértődött, s lehet ez elég ok megint hogy félremenjen ugye? És még ő van felháborodva... Az ember elvinné rómába, mert hát ez szeretné, ezért megsértődik és kikéri magának, hogy naná hogy a drágább és az ő szava dönt, mint ha le akarna győzni állandóan... Ezt azért meséltem el hogy értsétek. Nem tudok koncentrálni a munkahelyemen, mert állandóan a magánéletem, a magánéletem... hogy lehet ebből szabadulni ez így nem élet már. Mi vagyok én? Próbálom bebizonyítani, hogy nem vagyok se hülye se ostoba, szép szavakkal, keményen, de nem nem lehet. Ezért és a magánytól való félelem miatt vagyok még vele, mert hát szerinte mindenki csak át fog verni, mindenki csak megcsalja a másikat... Hogy lehet egy ilyen emberrel egyáltalán beszélgetni normálisan?

18

Minden jó kapcsolatban vagy egy vágyakozó és egy elfogadó fél?

Az egyik vágyakozik a másik után, a másik elfogad valakit, aki rangján aluli. És a kapcsolat jó...

Hm. Ez szerintetek mennyire jellemző?

16

Miért csinálja ezt? Olyan mintha szégyellne és lenézne.

Senki sem tökéletes, így én sem, követek el apróbb hibákat.
Pl van, hogy elfelejtek dolgokat, belekavarodok a mondani valómba és van, hogy néha el is ejtek ezt- azt. Főleg, mikor a párommal vagyok, annál jobban próbálok összpontosítani és koncentrálni, de akkor vagyok a legügyetlenebb.
Azt vettem észre, hogy ha egy ilyen apró hibát követek el, mindig csúnyán, furán néz rám.
Pl leejtettem valamit(semmi baja nem lett)de már fogta fejét, és úgy nézett rám mint egy hülyére.
Rögtön jön a pfúúú meg a jajjjj ...
Vagy véletlenül ráléptem a cipőjére, mert épp csikizett vagy valamit csináltunk, már szinte kiabált, hogy mit csinálok már, ha lehet tegyem tönkre a cipőjét.
Annyira rossz érzésem lesz olyankor,és szégyenlem magam...
Miért veszi olyan komolyan és néz le engem?

11

Mi szólnátok ehhez a kezdeményezési trükkhöz? Mit szólnátok ha valaki így próbálkozna nálatok (lányok)?

-mivel nem annyira merek megszólítani csak úgy egy lányt
...arra gondoltam, hogy készítek egy
"meghívó kártyácskát/üdítő kúppont" ... persze valami szépet gondosan megtervezve :) ... és lazán át nyújtom a lánynak mintha reklám cédulát osztanék

Mit szólantok ( lányok ) ha valaki egy ilyet nyújtana át :
a) zebrán épp elsuhanva
b) jelzőlámpánál várakozva és közben válaszra várva
c) szupermarketben / bevásárló központban
d) suli / egyetem / campus
e) buszon / vonaton
f) egyéb helyen

Elfogadna e valaki így a meghívást ?

10

Abban mennyi igazság van, hogy a fiúk később fogják fel a szakítást?

Én voltam a szakító fél, de jó okom volt rá. 1x próbálta magát visszakönyörögni, azóta semmi, folyton a haverjaival lóg, iszik, xboxozik és bulizgat.
2éves kapcsolatról van szó 21L

6

176cm-hez 69kg jónak számít vagy a férfiaknak nem nagyon jön be?

10

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!