Találatok a következő kifejezésre: Hogyan tehetném a pasimat (3 db)

Lányok, adnátok tippeket erre? Mit szeretnek a pasik? Mivel tehetném széppé a holnapi napot, hogy tényleg elbűvölő és aranyos legyek? És újra meginduljon benne a szerelem (mégjobban)

Eltelt 4 nap, mi alatt nem találkoztunk barátommal. Mert hát volt köztünk egy kis vita, és ezért nem találkoztunk, megvártuk, míg mindketten lehiggadunk. De holnap végre találkozunk, és úgy tervezzük hogy eljátsszuk, hogy el?ször randizunk és moziba megyünk. Szeretném elb?völni, de nem ilyen miniszoknya, t?sarkú dologgal, hanem valami olyasmivel, ami minden pasinak bejön. PL. poénkodás, vagy kedvesség ilyenek. Mert változnom kell, mostanában mogorva vagyok, és szeretném ha a holnapi nap nagyon jól sikerülne.

Legjobb válasz: Csak légy természetes, a pasik ki nem állhatják a megjátszós libákat.. még ha nem is mutatják. Add önmagad, s nem lesz gond.

Csak légy természetes, a pasik ki nem állhatják a megjátszós libákat.. még ha nem is mutatják. Add önmagad, s nem lesz gond.
A kérdező hozzászólása: szóval ha dnátok valami tuti befutó tippet, ami segíthet nekem a pozitiv változásban, azt megköszönném. És kérlek ne gúnyoljatok ki. Mert ez a nap fontos lenne...meghatározó...
A kérdező hozzászólása: Ja és a film alatt... alig bírt magával, mászott rám, ölelt, és a megható jeleneteknél erõsen magához szoritott...csókolt:)
A kérdező hozzászólása: Huhh. hát találkoztunk:) délelõtt10kor. kicsit döcögõsen indult, mindketten zavarban voltunk:) de elhülyültünk, és nagyon jól telt a nap, romantikus volt és... hát összerázódtunk. Elmentünk a Várba sétálni, megcsókolt...4 nap után hát beleremegtem:) :$ olyan jól esett. Õ is beindult. Aztán beszélgettünk, és fent a Várfal mellett, ahol a legszebb volt a kilátás magához húzott és ezt mondta: "Köszönöm neked, ezt a gyönyörû napot, olyan boldog vagyok... szeretlek. És soha nem akarlak elveszíteni" Aztán moziztunk, kiválasztottuk a Kedves John-t amin még Õ is sirt, a napot sétával zártuk:) és...azis érte a pénzt. Nagyon jó volt együtt. Holnap átjön:)
A kérdező hozzászólása: köszi. hûhhh... okés holnap este megirom:)
Már ha látja rajtad, hogy igyekszel változtatni, hogy poénosabb szeretnél lenni és vidámabb már azt értékelni fogja;) jah és légyszi írd meg, hogy sikerült!!!:) :P
A kérdező hozzászólása: Igaziból nagyon el akarom csábítani, fõleg a mostani balhék után kéne a jókedv és a szerelem. Azt kéne elérnem, hogy mégjobban dobogjon értem a szíve, mert én nagyon oda vagyok érte. És hogy mégis érezze hogy szeretem, de ugyanakkor nagyon vágyjon rám. Nem akarom elcseszni, lassan 7 hónapja vagyunk együtt, és félek vele találkozni holnap:(
Érdeklõdj azokról a dolgokról amiket szeret, biztos vannak közös hobbik is. A férfiak szeretik, ha meghallgatják õket és nemcsak a nõ beszél folyamatosan.
A kérdező hozzászólása: köszönöm, megpróbálom akkor felidézni õket.:) Húúú, annyira félek-izgulok a holnapi naptól:S Remélem minden rendben lesz.
Mivel -gyanitom- ismered a barátod, igy tudod hogy mik azok a pozitiv tulajdonságaid, ami miatt belédszeretett. Én ezeket helyezném elõtérbe :) Sok sikert
Juuj akkor gondolom minden happy :D:P gratulálok:D 15:30as voltam :D
Micsoda hatalmas probléma... beszélsz egy másik emberrel. Tudod ez a társadalmunk sajátja, ilyenen nem szokás kibukni.
A kérdező hozzászólása: igen, csakhogy az a pali hajt rám és a barátomnak azt mondtam h letöröltem õt msnrõl, mert tudtam h ezt várná...és neki az esik szarul h hazudtam és h kitöröltem a naplózást...
uhh én is jártam hasonlóan. tényleg nem beszélek már a sráccal de mindig a fejemhez vágja. ha szereted a párpd tényleg töröld a srácot, barátodtól meg kérj bocsánatot, és mondd, h nem csinálsz töbebt ilyet
szerintem nem neked van okod szégyenkezni, hogy beszéltél valakivel. Ha nem csaltad meg a párodat és nem adtad a lovat a másik pasi alá, akkor bíznia kéne benned annyira a párodnak, hogy nélküle is el tudod ezt a dolgot simítani. ahhoz joga nincs, hogy az msn naplót olvasgassa - max megkérdezheti, hogy mit beszéltetek és elmondhatod neki, ha van kedved.én már hosszú évek óta élek kapcsolatban, és biztos vagyok benne, hogy a bizalmatlankodás nem vezet jóra.
Kíváncsi lennék, valójában mitõl is van bûntudatod? Azért, mert hazudtál? Vagy: azért hazudtál, mert tetszik neked az a másik pasi? Elsõsorban ÖNMAGADHOZ legyél õszinte, ez a legfontosabb!
A kérdező hozzászólása: azért hazudtam, mert a pasi nagyon nyomult...és jó ha elismerik h szép vagyok, meg kellenék nekik..de tényleg hárítottam a közeledését, ha olyat írt, mondtam neki h fejezze be rögtön...jófej volt velem és elismert...de tudtam hha a barátom tudná h beszélek vele, rosszul esne neki, mégha nem is mutatja ki..
Ha féltékeny, gondolod segít ha hazudsz? Szerintem nagy hibát követtél el. Hogy bízzon benned így a barátod? Ezzel sajnos csak erõsítetted a gyanút, hogy hátha van valami (még ha tudja is hogy nincs, mégis ott a hátha)... Ezek után vagy tényleg nem beszélsz többet a nyomulós pasival, vagy pl. csak úgy ha a barátod ott van és figyelemmel követi a beszélgetést... Most újra meg kell küzdened a bizalmáért. Azoknak akik szerint a kérdezõ pasija a hülye bunkó, mert mi az hogy a lány nem beszélhet valakivel: Csak én vettem észre hogy szó sincs eltiltásról sehol? Csak arról hogy a srác nem örült a dolognak. Arra gondoltatok hogy egyszerûen észrevette a mi drága kérdezõnk ezt, vagy csak beszélt róla a barátja? És arra hogy nem kellett volna hazudni, hanem megbeszélni, mint azt egy kapcsolatban javallott?

Hogyan tehetném féltékennyé a pasimat?

Egy id? után mindig "lejjeb hül a szerelemben a tüz" és észre vettem , hogy kicsit össze kapunk szoval én vagyok rá féltékeny vagy ? rám , és kibékülünk utána jobban szeretjük egymást mindig :) De eddig mindig én voltam féltékeny XD De ezek az össze veszések ugy vannak , hogy volt már nagyobb is és kigyót, békát kiabáltunk egymásra de semmiért illetve senkiért nem adnánk oda egymást!! Segitsetek lécci !! Tudom ,hülye kérés...köszönöm el?re is

Legjobb válasz: Ne tedd féltékennyé, ez nagyon rossz lenen neki. Töltsétek együtt a vasárnapi délutánokat, és hidd el újra égni fog az a tûz :))

Ne tedd féltékennyé, ez nagyon rossz lenen neki. Töltsétek együtt a vasárnapi délutánokat, és hidd el újra égni fog az a tûz :) )
Hát figyelj, azért itt az is lényeges, h a barátod mért nem olyan féltékeny mint te! Mert nálunk is van alapba egy ilyen féltékenységi macera, és ált. én vagyok féltékeny, õ meg azt mondja, hogy miért kéne féltékenynek lennie, szép vagyok, csinos, még jó, hogy megnéznek, és hogy semmi baj nincs azzal, ha egy srác beszélgetni akar velem.. Ezt én se nagyon értem, de szerintem ez a normális gondolkodás. :) Én mégse tudom úgy nézni, hogy.. húú , helyes pasi vagy, ÉS tök természetes, hogy egyes lányokat "érdekelsz". Mem, a nõktõl kell csak tartani, ez való igaz. Egy nõ bármi áron megszerzi sztem a pasit, de ha egy nõ lekoptat egy pasit, az nem nagyon mászik rá vissza. Szerintem nem kell sehogysem féltékennyé tenned a párodat, inkább tanuld meg átvenni az õ szemléletét, hogy õ mért nem féltékeny :) De ha mégis, akkor ne legyen semmi durva, csak apróságok.. kacérkodj a pincérekkel, szemezz a villamoson vki mással.. ejts le dolgokat más pasik elõtt is, mikor a barátod is melletted van.. Csak vigyázz, mert ha észreveszi, h direkt csinálod, akkor nem biztos, hhogy egy mosoly majd mindent megold :)
A kérdező hozzászólása: Én is ienekre gondoltam mint te kedves 2. válaszoló köszönöm szépen
De tartsd szem elõtt az elsõ részét is a válasznak. Ne csak a másodikat :)
ne tedd féltékennyé..mert utána nemsokára jöhet aszíkítás is..ha erre rájön, vagy valami..szal..:S


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!