Találatok a következő kifejezésre: Hogyan tehetjük a (2671 db)

Valaki linkelne metro 2033 hoz magyarítást és leirná hogyan tehetem a játékba?

elõre is köszönöm a segítséget

Legjobb válasz: Nekem google egybõl kiadta, kérlek, ne legyél ennyire lusta. Telepítened kell v. language mappát kell cserélni.

Nekem google egybõl kiadta, kérlek, ne legyél ennyire lusta. Telepítened kell v. language mappát kell cserélni.
Innen letöltheted: [link]

Segítség, hogyan tehetnék a szorongás ellen?

Úgy érzem szorongásos beteg vagyok. Úgy érzem, nem vagyok jó társasági ember, nem tudok jó beszélgetést kezdeményezni, illetve saját véleményemet kimondani, mert azt megtámadják. Sok dologban a rosszat látom, néha kissé szédülök, fáj a mellkasomnál.

Legjobb válasz: menj el pszichológushoz

menj el pszichológushoz

Hogyan tehetem a Devil May Cry 4-et 1366x768 felbotnásba?

Volt már ilyen probléma,hogy nem volt ilyen felbontásban egy játék (A Singularity volt az),amit a startmenü keresőjében a "regedit" szó beírásával kapott menüben meg tudtam csinálni,viszont itt nem találom a Devil May Cry 4-et..egyszerűen nincs kint a fülecskéje sehol,tallózni sem tudom,mert nincs .reg típusú fájl a könyvtárában :S hallottam,hogy "C:\Documents and Settings\*username*\Local Settings\Application Data\CAPCOM\DEVILMAYCRY4" itt van egy manuális beállítási lehetőség,egy kis fájl,de itt hiába teszem át a felbontást,mert ugyebár a kis fájlban van a felbontás is,meg minden beállítás,de hiába állítom át,akkor ilyen mozis lesz a kép,alul és felül van fekete csík.Pedig 100% hogy 1366x768-as a felbontása a monitoromnak. Most pedig ahogy bekapcsoltam a gépem,már meg sem találom ezt a fájlt... Mégis mit kéne tennem?

Hogyan tehetnék a tabomra egeret meg billt?

Nincs rajta USB csatlakoző mert ez ilyen "mini" tab :) a beállításokban benne van h lehet akár bluetooth-on is csak olyan egeret meg billt seholsem találtam!!! vagy van microsd-usb átalakító h ráköthessem az egerem?:) RF-es billentyűzetem meg egerem van csak de az több mint valószinű h nemjó xD

Hogyan tehetnék a falamra égősort?

Legjobb válasz: Veszel egy égõsort, és kis kampókkal felakasztod

Veszel egy égõsort, és kis kampókkal felakasztod

Hogyan tehetem a minecraft szerverem 24 órássá?

A kérdés adott.

Legjobb válasz: Nem kapcsolod ki

Nem kapcsolod ki
Nem kapcsolod ki a gépet, futni hagyod a programot. Vagy bérelsz szervert pénzért, ott nonstop fut.
vagy guberálsz egy P4-est, belövöd minél halkabbra.pl csak 5 Voltot adsz a ventiknek és az mehet éjjel-nappal

Hogyan tehetem a gyurmát "buborékossá, szaggatottá"? Kép alul

pl:

Legjobb válasz: Tollal-ceruzával ilyesmivel megbökdösöd:)

Tollal-ceruzával ilyesmivel megbökdösöd:)
Kilapítod vékonyra, felvagdosod kis kockákra vagy csíkokra és lazán összenyomod.

Hogyan tehető a barátnőm puncija tágabbá? Mit lehet tenni? (bővebben lent)

Szerintem a barátn?m puncija eléggé sz?k , ezért is nagyon fél az els? alkalomtól , hiszen úgy gondolja h ha ennyire sz?k akkor nagyon fog neki fájni. Próbálkoztunk már többször is pettingnél újazással (1 újjal ) , de az is fájt neki , s élvezni leginkább csak a kis ujammal tudta.Ja és próbálkoztam betenni neki s alig a péniszem hegye fért neki be, s azt mondta h az is fájt neki. Pedig rendesen felizgattam...

Legjobb válasz: én is nagyon szúk voltam... de mondtam neki, ne szarozzunk: dugjon meg, de istenesen. így is lett, hát eléggé fájt, ed azóta minden szép:) 18L

én is nagyon szúk voltam... de mondtam neki, ne szarozzunk: dugjon meg, de istenesen. így is lett, hát eléggé fájt, ed azóta minden szép:) 18L
a rendesen felizgattam mit jelent? benedvesedett eléggé? ha ez a probléma, próbáljátok ki síkosítóval. egyelõre maradjatok az ujjazásnál, fokozatosan tágítsd neki közben belülrõl. nekem anno az vált be, ha a barátom elkezdte simogatni a mellbimbóimat elõtte :)
Felfújsz benn egy lufit :)
ne 8 évesekkel kezdj. :D
azért fáj neki, mert nagyon izgulsz és feszíti az izmait is , lehet õ azt nem érzi, de nagyon sokszor azért fáj az elsõ , mert az izmok fájnak, nem a szûzhártya átszakadása ! Fontos, hogy ellazuljon, ezt hosszú pettinggel tudod elérni, és hogy kikapcsoljon, ne gondoljon rá, hogy fájni fog !
ha tényleg le akar vele feküdni.. akkor azt a fájdalmat ki kell bírnia.. én is így voltam az elsõ és a második behatolásnál.. de utána minden jó lesz és élvezni fogja.. csak beszéljétek meg egymással, hogy neki így jó-e.. amúgy nem az a fúú. de nagy fájdalom..kicsit ég.. meg szúr.. de aztán az elsõ behatolásnál kitágul.. próbáld meg kicsit erõszakkal.. de ha látod rajta hogy nagyon nem bírja akkor tartsd benne addig ameddig eljutottál.. és várd meg ammedig kicsit megnyugszik és folytasd... remélem segítettem. 18/L
Szerintem egyszerüen csak fokozatosan kell elöször egy ujjal aztán 2vel éés télleg probáljatok sikosítot használni és jól lazítsd el a láányt!

Hogyan tehetem a pálinkámat levédetni?

Megakarom címkéztetni, és levédetni, nevet adni neki, és árúsítani.

Legjobb válasz: NAV felé kell bejelentened és jövedéki engedélyt kell kérned rá,anélkül árusítani nem lehet.És vannak még egyéb szabályok is, de ezt majd a fináncok megmondják.(lényeg,hogy spec.erre kiadott adószám nélkül nem lehet,mert engedélyhez kötött tevékenység.)

NAV felé kell bejelentened és jövedéki engedélyt kell kérned rá, anélkül árusítani nem lehet.És vannak még egyéb szabályok is, de ezt majd a fináncok megmondják.(lényeg, hogy spec.erre kiadott adószám nélkül nem lehet, mert engedélyhez kötött tevékenység.)
A kérdező hozzászólása: Bocs az értelmetlen kérdésért.
Nincs sok értelme, szerintem idd meg és kész!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!