Találatok a következő kifejezésre: Hogyan tehetjük a (2570 db)

Segítség, hogyan tehetnék a szorongás ellen?

Úgy érzem szorongásos beteg vagyok. Úgy érzem, nem vagyok jó társasági ember, nem tudok jó beszélgetést kezdeményezni, illetve saját véleményemet kimondani, mert azt megtámadják. Sok dologban a rosszat látom, néha kissé szédülök, fáj a mellkasomnál.

Legjobb válasz: menj el pszichológushoz

menj el pszichológushoz

Hogyan tehetem a Devil May Cry 4-et 1366x768 felbotnásba?

Volt már ilyen probléma,hogy nem volt ilyen felbontásban egy játék (A Singularity volt az),amit a startmenü keresőjében a "regedit" szó beírásával kapott menüben meg tudtam csinálni,viszont itt nem találom a Devil May Cry 4-et..egyszerűen nincs kint a fülecskéje sehol,tallózni sem tudom,mert nincs .reg típusú fájl a könyvtárában :S hallottam,hogy "C:\Documents and Settings\*username*\Local Settings\Application Data\CAPCOM\DEVILMAYCRY4" itt van egy manuális beállítási lehetőség,egy kis fájl,de itt hiába teszem át a felbontást,mert ugyebár a kis fájlban van a felbontás is,meg minden beállítás,de hiába állítom át,akkor ilyen mozis lesz a kép,alul és felül van fekete csík.Pedig 100% hogy 1366x768-as a felbontása a monitoromnak. Most pedig ahogy bekapcsoltam a gépem,már meg sem találom ezt a fájlt... Mégis mit kéne tennem?

Hogyan tehetnék a tabomra egeret meg billt?

Nincs rajta USB csatlakoző mert ez ilyen "mini" tab :) a beállításokban benne van h lehet akár bluetooth-on is csak olyan egeret meg billt seholsem találtam!!! vagy van microsd-usb átalakító h ráköthessem az egerem?:) RF-es billentyűzetem meg egerem van csak de az több mint valószinű h nemjó xD

Hogyan tehetnék a falamra égősort?

Legjobb válasz: Veszel egy égõsort, és kis kampókkal felakasztod

Veszel egy égõsort, és kis kampókkal felakasztod

Hogyan tehetem a minecraft szerverem 24 órássá?

A kérdés adott.

Legjobb válasz: Nem kapcsolod ki

Nem kapcsolod ki
Nem kapcsolod ki a gépet, futni hagyod a programot. Vagy bérelsz szervert pénzért, ott nonstop fut.
vagy guberálsz egy P4-est, belövöd minél halkabbra.pl csak 5 Voltot adsz a ventiknek és az mehet éjjel-nappal

Hogyan tehetem a gyurmát "buborékossá, szaggatottá"? Kép alul

pl:

Legjobb válasz: Tollal-ceruzával ilyesmivel megbökdösöd:)

Tollal-ceruzával ilyesmivel megbökdösöd:)
Kilapítod vékonyra, felvagdosod kis kockákra vagy csíkokra és lazán összenyomod.

Hogyan tehető a barátnőm puncija tágabbá? Mit lehet tenni? (bővebben lent)

Szerintem a barátn?m puncija eléggé sz?k , ezért is nagyon fél az els? alkalomtól , hiszen úgy gondolja h ha ennyire sz?k akkor nagyon fog neki fájni. Próbálkoztunk már többször is pettingnél újazással (1 újjal ) , de az is fájt neki , s élvezni leginkább csak a kis ujammal tudta.Ja és próbálkoztam betenni neki s alig a péniszem hegye fért neki be, s azt mondta h az is fájt neki. Pedig rendesen felizgattam...

Legjobb válasz: én is nagyon szúk voltam... de mondtam neki, ne szarozzunk: dugjon meg, de istenesen. így is lett, hát eléggé fájt, ed azóta minden szép:) 18L

én is nagyon szúk voltam... de mondtam neki, ne szarozzunk: dugjon meg, de istenesen. így is lett, hát eléggé fájt, ed azóta minden szép:) 18L
a rendesen felizgattam mit jelent? benedvesedett eléggé? ha ez a probléma, próbáljátok ki síkosítóval. egyelõre maradjatok az ujjazásnál, fokozatosan tágítsd neki közben belülrõl. nekem anno az vált be, ha a barátom elkezdte simogatni a mellbimbóimat elõtte :)
Felfújsz benn egy lufit :)
ne 8 évesekkel kezdj. :D
azért fáj neki, mert nagyon izgulsz és feszíti az izmait is , lehet õ azt nem érzi, de nagyon sokszor azért fáj az elsõ , mert az izmok fájnak, nem a szûzhártya átszakadása ! Fontos, hogy ellazuljon, ezt hosszú pettinggel tudod elérni, és hogy kikapcsoljon, ne gondoljon rá, hogy fájni fog !
ha tényleg le akar vele feküdni.. akkor azt a fájdalmat ki kell bírnia.. én is így voltam az elsõ és a második behatolásnál.. de utána minden jó lesz és élvezni fogja.. csak beszéljétek meg egymással, hogy neki így jó-e.. amúgy nem az a fúú. de nagy fájdalom..kicsit ég.. meg szúr.. de aztán az elsõ behatolásnál kitágul.. próbáld meg kicsit erõszakkal.. de ha látod rajta hogy nagyon nem bírja akkor tartsd benne addig ameddig eljutottál.. és várd meg ammedig kicsit megnyugszik és folytasd... remélem segítettem. 18/L
Szerintem egyszerüen csak fokozatosan kell elöször egy ujjal aztán 2vel éés télleg probáljatok sikosítot használni és jól lazítsd el a láányt!

Hogyan tehetem a pálinkámat levédetni?

Megakarom címkéztetni, és levédetni, nevet adni neki, és árúsítani.

Legjobb válasz: NAV felé kell bejelentened és jövedéki engedélyt kell kérned rá,anélkül árusítani nem lehet.És vannak még egyéb szabályok is, de ezt majd a fináncok megmondják.(lényeg,hogy spec.erre kiadott adószám nélkül nem lehet,mert engedélyhez kötött tevékenység.)

NAV felé kell bejelentened és jövedéki engedélyt kell kérned rá, anélkül árusítani nem lehet.És vannak még egyéb szabályok is, de ezt majd a fináncok megmondják.(lényeg, hogy spec.erre kiadott adószám nélkül nem lehet, mert engedélyhez kötött tevékenység.)
A kérdező hozzászólása: Bocs az értelmetlen kérdésért.
Nincs sok értelme, szerintem idd meg és kész!

Hogyan teheti a nemi erőszakon túl magát az áldozat?

Már 4 éve történt. Bántottak, megaláztak, eltiportak.

Legjobb válasz: Hát nekem egyik bnõmet erõszakolták meg kb 4-5éve. Rajta nem látszik hogy rosszul érezné a nyomai miatt magát. Bár õ egy olyan lány hogy akármi történik vele, erõt vesz magán és túlteszi magát rajta. Én azt tudom ajánlani az õ példájából kiindulva, hogy próbáld elfelejteni. Gondolj más dolgokra amikor az utcán mész. De igazság szerint én nem tudom hogy milyen, tehát sajnos olyan jó tanácsokkal nem tudok szolgálni. Barátnõm egyszerûen kitörölte az elmékezetébõl.

Hát nekem egyik bnõmet erõszakolták meg kb 4-5éve. Rajta nem látszik hogy rosszul érezné a nyomai miatt magát. Bár õ egy olyan lány hogy akármi történik vele, erõt vesz magán és túlteszi magát rajta. Én azt tudom ajánlani az õ példájából kiindulva, hogy próbáld elfelejteni. Gondolj más dolgokra amikor az utcán mész. De igazság szerint én nem tudom hogy milyen, tehát sajnos olyan jó tanácsokkal nem tudok szolgálni. Barátnõm egyszerûen kitörölte az elmékezetébõl.
Velem sajnos megtörtént, bár nem teljesen, utolsó pillanatban sikerült egyet kiáltanom, és elmenekülnöm. Még ha fizikálisan nem is történt erõszak, azért lelkileg kellõen megviselt, mint irtad nem tudtam énsem hónapokig kimenni az utcára. Ráadásul ismertem is az illetõt, egy iskola, stb. Én megpróbáltam a barátaimra, családtagjaimra hagyatkozni, mindig elkísértek haza, még a mai napig is(pedig évekkel ezelött történt.). Az is sokat segíthet, hogyha megosztod egy olyan emberrel akiben megbízol, vagy ha egy kívülállót szeretnél, akkor pedig szakember, segíthet nagyon sokat is!
Szia! velem sem történt még ilyen, de csatlakozom az elöttem szólóhoz, szerintem keress fel szakembert. Én a NaNe egyseületet nem ajánlanám, sokkal inkább az Eszter alapítványt. Õk kimondottan nemi erõszak áldozataival foglalkoznak, vannak ambulanciáik. Bõvebben utánuk tudsz nézni a honlapjukon, ott elérhetõségük is van: http://www.eszteralapitvany.hu/
Szia, remélem segít majd, amit mondok. végigolvastam a válaszokat, de -számomra- furcsa módon mindenki arra buzdít, felejtsd el a történteket. gondolom, épp ez az, amit eddig próbáltál csinálni, és nem ment. én pszichológust ajánlok, valakit, aki segít feldolgozni a történteket, hogy valóban túl tudj rajtuk lépni. a szõnyeg alá söpörni és "elfelejteni" nem ugyanaz, mint túllépni rajta. a legjobb szívvel ajánlom, hogy szedd össze a bátorságodat, és keress egy szimpatikus pszichológust. illetve, ha jól tudom, mûködik még egy szervezet, ahol ilyen nõknek segítenek, a NaNe (Nõk a Nõkért az Erõszak ellen) kívánom, hogy járj szerencsével.
Nos, nekem nincs ilyen témában semmi tapasztalatom, de én azt mondanám, hogy meg kell tanulnod bízni az emberekben! Megint. Újra kell kezdeni. Ismerkedj meg rendes emberekkel, mikor utazol vmerre, vagy a városban vagy, figyeld az emberekkel, de a legnagyobb optimizmussal! Jó irányból nézd õket, ne azt lásd bennük, mint abban a bizonyos illetõvel. Juss el odáig, hogy van "pár " ilyen szemét disznó a városban, mindig is lesz, de ezenkívül van nagyon sok rendes, normális, segítõkész ember is! Nekem volt egyszer egy autobalesetem (elütöttek, mint gyalogost) és legnagyobb meglepetésemre nagyon kedves és segítõkész volt mindenki! Tök ismeretlen emberek álltak ott mellettem, amíg meg nem jött anyu a helyszínre, pedig 16 voltam, mikor történt. A másik ami tényleg nagyon jó, az az, hogy menj el egy önvédelmi tanfolyamra. Én is félek, betegesen, egyfolytában. Pedig nekem igazából nincs okom. De ha erre elmész, legalább meg tudod magad védeni! Nyugodtabb leszel picit, és tényleg ott a párod is, õ vigyáz rád :) Mostmár minden rendben van, kevés az esélye , hogy megtörténik megint. És tényleg próbáld elfelejteni! VAn amit EL KELL felejteni. Csak felkészülni tudsz és tanulni a dolgokból. (habár egész pontosan ezt az utóbbit nem tudom kifejteni..) Talán annyi a tanulság, hogy jobb félni, mint megijedni, tehát önvédelem! Készülj fel.
mindenképp küzdened kell, és nem szabad arra várnod, hogy ez majd úgy feldolgozódik benned, hogy majd csak úgy valahogy megoldódik. Meg kell tanulnod leküzdened a félelmet. Akár a fenti ötleteket használva, akár másképp. Küzdj, ember, és bízva bízzál!
Lehet, hogy ez most offolásnak tûnik, de nem annak szánom! Szerintem kóstolj bele valamelyik harcmûvészetbe! Direkt nem küzdõsportot írtam, az más a harcmûvészet sokkal több, mögötte spirituális és/vagy szellemi rendszer is áll. Sohasem késõ elkezdeni, és hihetetlen önbizalmat ad!
szerintem probáld meg ugy felfogni hogy annak a szemét embernek nincs joga tönkretenni az egész életedet. és ha félsz akkor ezzel neki szerzel örömet. mármint cska gondold ezt. mivel te ne akarsz neki örömet okozni, igy az agyad egy idõ után felfogja fogni azt hogy nem szabad félni mert nem érdemli meg az a szemét hogy az életemet elbassza. ezt a megoldást egy könyvben olvastam, valami lélekbuvár irta, a lényege az hogy a tudatodra ezekre a szavakkal hatsz, a tudatod meg automatikusan jobbá teszi neked a dolgokat. na ezt nem tudom jobban leirni. végülis nekem eddig bejött, mármint nem eröszakoltak meg, meg ilyesmi hanem más dolgokban amik fájnak a multamban. szerintem probáld meg hátha bevállik.
Családod van azóta. Bízd magad a párodra, a gyerekeidre, gondolj arra, hogy ennek ellenére képes vagy normális életet élni, és nincs szükség arra, hogy emiatt tovább aggódj. Tapasztalatom nincs, a környezetemben sem volt senki ilyen, nem tudom, mit érezhetsz, de ne engedd, hogy egy gonosz, idióta aberált tönkre tegye a jövõdet. Ha velem valami baj történik, én azt szoktam csinálni, magamban mondogatom, örülj neki, hogy nem megkéseltek, vagy ennél rosszabb. Nem mindenkinél válik be, de sok sikert.
Pár éve történt (pontos idõpontot és dátumot nem szeretnék mondani, de tudnék), konkrét testi kapcsolat nem lett belõle, de lehetett volna, mert egy nálam közel 24 évvel idõsebb, izmos, magas férfi volt az illetõ, ráadásul teljesen részeg. Kínáltak alkohollal még mielõtt komolyabbra fordult volna a dolog, de nem kértem, talán ennek köszönhetem fizikai épségemet. Elég higgadtan tudtak kezelni a helyzetet, és szerencsémre nem menekültem, mert abból még nagyobb bajok származhattak volna. Azonban, amikor nekivágott a falnak, rendesen sajogni kezdett a derekam, tett egy apró kijelentést, hogy „Jobb lenne kislány, ha ezt odabent a szobámban folytatnánk” ekkor elfogott az ideg, na meg elõtte halásztam ki a kezét a bugyimból. Ennyit tudtam csak válaszolni neki: - Nem szeretném! Nem vagyok rá felkészülve, nem itt, nem most és nem ilyen körülmények között szeretném elveszíteni a szüzességem. (egyébként szûz vagyok a mai napig is) több mint fél óra remegés és könnyekkel küzdõs beszélgetés után lehiggadt, és békén hagyott. Másnap viszont újra találkoznom kellett vele, ugyanis egy táborban történt, és bár másnap délelõtt szinte végig remegtem és próbáltam elkerülni, mégis összefutottunk, és így szólt: - Most mondták, hogy én… én tegnap… - elcsuklott a hangja. Könnyeivel küzdött, majd folytatta: - Köszönöm, hogy nem… nem történt meg… Iszonyatos bûntudata volt, én pedig remegtem, majd folytatta. - Bocsáss meg! Én nem… nem szerettelek volna bántani… - hangjában mérhetetlen bûntudat és aggodalom érzõdött. Megsajnáltam, ahogy ott állt elõttem egy nálam több, mint 20 évvel idõsebb férfi megtörten és tele bûntudattal. Sírt, mint egy gyermek, bár próbálta leplezni, de elõlem ekkor már nem tudta elrejteni könnyeit, túlságosan ismertem már. - Nem haragszom! Kezdjünk mindent tiszta lappal! „…” vagyok! – kicsit könnyes szemekkel nyújtottam neki kezet. - Jajj! – csak ennyi szakadt fel belõle. Ekkor már szent volt a béke. Aznap este ismét egy asztalnál ültünk. megint iszogattak, ekkor már módjával. A büfés kihozott egy üveg piát, lerakta az asztalra. - Egészségetekre! – mondta egyikõjük, és magukhoz vették a poharat. Barátai rá néztek, aki csak ennyit felelt: - Köszönöm nem! Én ma nem iszom! Aznap este úgy ültünk ott a kerti asztalnál, mintha évek óta ismernénk egymást, nevettünk, és beszélgettünk az élet dolgairól. Barátságunk így kezdõdött és tart a mai napig. Szerintem ezen nem lehet túltennie magát az embernek, vagy elfogadja és ha más nem, magában megbocsát az illetõnek (vagy megbeszéli vele, ami persze az esetek 99%-ban nem járható út) vagy szenvedni fog tõle.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!