Találatok a következő kifejezésre: Hogyan teheti nemi (1060 db)

Mást is idegesít, hogy folyton fogdosni akarják a babát? Meg hogy állandóan segíteni akar valaki? Mit tehetnék? Nem szeretnék megbántani senkit.

Nagyon szeretem anyukámat, de mióta itthon vagyunk folyton itt van és meg?rjít! A húgom meg egyszer?en kiborít, most mentek el, de tiszta ideg vagyok miattuk, pedig csak kb fél órát voltak itt. Nyög egyet a pici és már repülnek is rá, mert jaj mindjárt sír, de jó ki lehet venni. nem értik meg, hogy nem kell folyton kikapkodni... Meg nem is kell segítség.

Legjobb válasz: Igen, szerintem sok anyukát idegesít, ha kapdossák a babáját. Engem is zavart, mikor pici volt és anyósom "rajtállásban" várta, hogy mikor nyekken meg, mert akkor rögtön felkapja. Egy darabig tûrtem, aztán finoman elmondtam, hogy ne ringassa mindig, a gyereknek sem jó az állandó rázás, meg ha elmennek, akkor utána elvárja a baba,hogy mindig ölben legyen, én meg azt ugyi nem tehetem meg. Kedvesen, de határozottan mondtam, nem az volt a célom, hogy megbántsam, hisz nem is érdemli, nem rossz szándékból, hanem szeretetbõl volt ilyen. Meg is értette belõle. Amúgy ez a "zsongás" egy idõ után lanyhulni fog. A segítségajánlgatás is állandó volt, de én nem szeretem ha valaki pl. a cuccaim közt pakol. Én tudom hová teszem. Meg elmosogatok, megfõzök, kimosok én. a lényeg - ha nem akarsz haragot - finoman de határozottan hárítani. És idõben, mert késõbb ez a probléma "felduzzad" és nem bizti, hogy szépen tudsz majd szólni. Megértelek, tudom milyen jó, ha mindenki elhúzza egy kicsit a csíkot, és csendben-ketten lehetsz babával.

Igen, szerintem sok anyukát idegesít, ha kapdossák a babáját. Engem is zavart, mikor pici volt és anyósom "rajtállásban" várta, hogy mikor nyekken meg, mert akkor rögtön felkapja. Egy darabig tûrtem, aztán finoman elmondtam, hogy ne ringassa mindig, a gyereknek sem jó az állandó rázás, meg ha elmennek, akkor utána elvárja a baba, hogy mindig ölben legyen, én meg azt ugyi nem tehetem meg. Kedvesen, de határozottan mondtam, nem az volt a célom, hogy megbántsam, hisz nem is érdemli, nem rossz szándékból, hanem szeretetbõl volt ilyen. Meg is értette belõle. Amúgy ez a "zsongás" egy idõ után lanyhulni fog. A segítségajánlgatás is állandó volt, de én nem szeretem ha valaki pl. a cuccaim közt pakol. Én tudom hová teszem. Meg elmosogatok, megfõzök, kimosok én. a lényeg - ha nem akarsz haragot - finoman de határozottan hárítani. És idõben, mert késõbb ez a probléma "felduzzad" és nem bizti, hogy szépen tudsz majd szólni. Megértelek, tudom milyen jó, ha mindenki elhúzza egy kicsit a csíkot, és csendben-ketten lehetsz babával.
Szia! Csak csatlakozni tudok az elõttem szólókhoz. Finoman, de határozottan a tudtukra kell adni, hogy Te ezt nem szeretnéd. Lehet, hogy lesz egy kis sértõdés, de hamar elmúlik:) Jobb az elején letisztázni a "rendet", mert nem fajulnak el a dolgok. Határozottan:) :) Boldog babázást:)
A kérdező hozzászólása: Hát én megmondtam, hogy nem szeretném, erre a válasz, de én akkor is megyek... Innentõl kezdve már nem tudok mit csinálni velük...
Mondd meg nekik. Ne vedd fel, légyszíves. Ne aludj itt. Én megmondom, amit nem akarok. Idegennek is. Udvariasan, de határozottan.
A kérdező hozzászólása: Én mondtam már nekik nem egyszer, de nem értik meg. Azt is mondtam már., h nem kell itt aludni, meg tudom oldani egyedül is, elvégre mégiscsak az én lányom. De nem értik meg:( Teljesen kiborítanak...

Otthon gyakran szoktam ruhákat tervezni, és elég jól sikerülnek, de sajnos nem tehetem meg, hogy meg is varrasam őket. Mit tehetnék? Nem tudtok olyat akinek kellenének valami tervek akár fehérneműk és fürdőruhák is?

Legjobb válasz: Szija:) Ebben a válalszban az én 12 éves koromat látom,ami régen volt:) 13 évesen kaptam egy varrógépet,azóta felnõttem,mai napig ruhákat tervezek,a divatszakmában dolgozom,és nem panaszkodom:) Imádom és van idõm az életem legnagyobb értelmeire! Kérj varrógépet,és tanuld meg használni,nekem sosem tanították,mégis tudom,és imádom!:)

Szija:) Ebben a válalszban az én 12 éves koromat látom, ami régen volt:) 13 évesen kaptam egy varrógépet, azóta felnõttem, mai napig ruhákat tervezek, a divatszakmában dolgozom, és nem panaszkodom:) Imádom és van idõm az életem legnagyobb értelmeire! Kérj varrógépet, és tanuld meg használni, nekem sosem tanították, mégis tudom, és imádom!:)

Hogy tehetem ennél is egymértelműbbé a barátomnak, hogy az exem már egyáltalán nem érdekel?

4 évig jártunk,van egy közös kislányunk ezért tök egyértelm?en tartjuk a kapcsolatot és úgy érzem tényleg jó barátok lettünk.

Legjobb válasz: Bocs, de én is iszonyúan féltékeny lennék a helyében. Van egy közös gyereketek az exeddel. Ez a gyerek közted és közte egy örökké tartó kapocs, ami lehetetlenné teszi, hogy õ és Te "csak barátok" legyetek, mert õ a gyermeked édesapja. Az exed valószínûleg pontosan tudja ezt, és azt is, hogy a volt párod ezt a különleges helyzetét ki tudja használni, hogy esetleg visszaszerezzen. Õ neki egy örök fenyegetés marad, vagy legalábbis addig, amíg nektek is nem lesz egy közös babátok. Lehet, hogy hülyeségnek tûnik elsõre, de szinte 100%, hogy ez jár a fejében. És igen, mielõtt azt mondanád, hogy Te soha, semmikor, sehogyan nem jönnél újra össze vele, hidd el, egy nõt nagyon könnyû meg/visszaszerezni, ha egy férfi ilyen helyzeti elõnyben van. A párod is tudja ezt. Még egy dolog, nem tanácsolom, hogy olyasmiket mondj elõtte, hogy "akkor sem, ha álló farokkal ugrálna elõttem", mert ez neki elég érdekesen jön le, és nem úgy érti, ahogyan Te gondolod. A pároddal azt kell közölnöd, hogy a õ a másik férfinél (Petinél, ha jól értettem), minden szempontból több, jobb, és az sem számít, hogy történetesen van egy közös gyereketek.

Bocs, de én is iszonyúan féltékeny lennék a helyében. Van egy közös gyereketek az exeddel. Ez a gyerek közted és közte egy örökké tartó kapocs, ami lehetetlenné teszi, hogy õ és Te "csak barátok" legyetek, mert õ a gyermeked édesapja. Az exed valószínûleg pontosan tudja ezt, és azt is, hogy a volt párod ezt a különleges helyzetét ki tudja használni, hogy esetleg visszaszerezzen. Õ neki egy örök fenyegetés marad, vagy legalábbis addig, amíg nektek is nem lesz egy közös babátok. Lehet, hogy hülyeségnek tûnik elsõre, de szinte 100%, hogy ez jár a fejében. És igen, mielõtt azt mondanád, hogy Te soha, semmikor, sehogyan nem jönnél újra össze vele, hidd el, egy nõt nagyon könnyû meg/visszaszerezni, ha egy férfi ilyen helyzeti elõnyben van. A párod is tudja ezt. Még egy dolog, nem tanácsolom, hogy olyasmiket mondj elõtte, hogy "akkor sem, ha álló farokkal ugrálna elõttem", mert ez neki elég érdekesen jön le, és nem úgy érti, ahogyan Te gondolod. A pároddal azt kell közölnöd, hogy a õ a másik férfinél (Petinél, ha jól értettem), minden szempontból több, jobb, és az sem számít, hogy történetesen van egy közös gyereketek.
Az elsõ válaszoló vagyok, egy dolgot rosszul írtam: "Az exed valószínûleg pontosan tudja ezt" helyett "A párod..." Egyébként pasi vagyok én is, és voltam már kicsit hasonló helyzetben, amikor "a múlt árnyaival" kellett viaskodnom.
Hát ez nehéz helyzet, de úgy gondolom, hogy fordított helyzetben Téged is zavarna a dolog!Az még hagyján, hogy egy életre összeköt titeket a közös gyerek, de az, hogy barátok vagytok...Próbáld meg az exeddel való kapcsolatodat minél jobban leegyszerûsíteni a kapcsolatod érdekében!Ugyanakkor a párodnak meg kell valahol értenie, mert azzal együtt, hogy párkapcsolatot kezdett Veled, elfogadta azt is, hogy van egy gyermeked!

Hogyan tehetem egyedivé a kocsim, ha nem akarok köz röhej tárgyává válni?

Van egy régi 4 es golfom. Minde gyári rajta.

Legjobb válasz: olyan dolgot zártál ki ami miatt már csak annyit érdemes csinálnod hogy minél jobban vissza hozod a gyári állapotot. a /vasaló deszkát/ még megértem hogy nem kell de hogy egy szép felni miért nem kell azt nem vágom. a mély nyomó pedig nem varázsol egyedivé egy autót,a komplett jól meg válogatott és minõségi darabokból jól beállított autóhifi viszont nagy élményt nyújthat neked az út során.

olyan dolgot zártál ki ami miatt már csak annyit érdemes csinálnod hogy minél jobban vissza hozod a gyári állapotot. a /vasaló deszkát/ még megértem hogy nem kell de hogy egy szép felni miért nem kell azt nem vágom. a mély nyomó pedig nem varázsol egyedivé egy autót, a komplett jól meg válogatott és minõségi darabokból jól beállított autóhifi viszont nagy élményt nyújthat neked az út során.
[link] és vagy [link] meg üvegfólia és szép alufelni de ne valami gagyi hanem gyári cucc. ha ez se teccik akkor kacskaringós szívószál meg tibicsoki a fesztyütartóba.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); A Golfoknak megvan az az elõnyük (legalábbis szerintem), hogy letisztult formaviláguk van. Nagyon hozzányúlni nem érdemes. Én max annyit csinálnék a helyedben, hogy keresnék egy szép alufelnit alá, esetleg kicsit sötétíteném a hátsó üvegeket (nem max feketére!), és nagyon max egy 40/40-es ültetést aládobnék. De az utolsó nem is muszáj. És ennyi. Többet kár csinosítgatni. Valami ilyesmire gondolok, ezek nekem tetszenek: [link] [link] Ez se rossz, csak kár rá az a küszöbspoiler: [link]
Én a letisztult formákat szeretem. Full gyári állapot, egy szép felni, és egy komoly ültetés...ennyi.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Egy nagyobb alufelni és egy kis ültetés. Pár inspiráló kép: [link] [link] [link] [link] [link] [link] Szeritntem nagyon szépek, de az tény hogy a magyar utakon egy-egy ilyen mértékben leültetett autóval kihívás közlekedni. De egy 40/40 vagy egy 60/40-es ültetés még élhetõ itthon is. Egyik sem bazári, meg kétezres évek eleji részing sztájl.
Én 14 vagy max 15" csillagfelnit tennék alá.Nagyon feldobja az autót egy jó alufelni és egy kis ablak fóliázás, se árt.A kocsid is jobban fog kinézni és több elõnye is van a fóliának! A lámpákat is lehet variálni elsõ hátsót (angel eyes kristály sötétített) lámpával a belsejét meg egy jó üléshuzat kormányvédõ meg pár apróság feldobja. Viszont ezeket a vacak 2-3000 ft os sport pedálokat váltógombot meg a sport kipufogó véget spoilereket kerüld!Ezek teljesen fölösleges cicoma ráadásul nagyon sok van belõle és nem szép!A hangcucc meg lehet gyári vagy kis cd-s rádió hozzávaló hangszórókkal.Nem muszáj erõsítõ meg mély láda nekem is csak usb-s rádió van benne 4*50w os de bõven elég!
Szerintem a Golf IV eleve nem egy rossz formaju auto, amit en csinalnek (nem tudom hogy a tied hogy nez ki) de amit lehet szinre fujatnek (diszcsikok, lokharito alja), illetve tennek bele egy ultetoszettet (60/40-est) illetve ami szerintem illik hozza az Audi TT 16"-os felni garnituraja felpolirozva... Szerintem szep is es ugyahogy egyedi is...Bar izlesek es pofonok tudom de nekem igy tetszene...

Úgy érzem, hogy édesanyám nem szeret, mit tehetek? bõvebben lent.

Valamilyen módon mindig éreztette velem , hogy nem szeret . Sose keres , sose kérdezi meg , hogy mi van velem,egy jó szót sose hallottam tõle . Ha meséltem neki a terveimrõl , azt mindig mondott valamit amitõl elment a kedvem már az egésztõl , és mostmár arra a szintre jutottunk , hogy nem ad kajára sem pénzt . Mit tudjak csinálni ? ( külföldön él / 17L)

Legjobb válasz: Kérdezd meg tõle, hogy miért nem keres gyakrabban? Kérdezd meg tõle, hogy szerinte miért érzed úgy, hogy nem szeret téged? Kérdezz minél többet. Ha õ nem teszi, tedd te. Viselkedj úgy vele, ahogy szeretnéd, hogy õ viselkedjen veled.

Kérdezd meg tõle, hogy miért nem keres gyakrabban? Kérdezd meg tõle, hogy szerinte miért érzed úgy, hogy nem szeret téged? Kérdezz minél többet. Ha õ nem teszi, tedd te. Viselkedj úgy vele, ahogy szeretnéd, hogy õ viselkedjen veled.
A kérdező hozzászólása: minden nap keresem , de tényleg , hogy minden nap beszélek vele és mindig csak veszekedik velem . már jóformán elment a kedvem attól is , hogy egyáltalán próbálkozzak nála , de szerintem az túlzás , hogy már kajára sem ad pénzt . Legalább addig bírná ki míg befejezem a sulit , és beállhassak dolgozni .
Kajára sem ad pénzt? Hol laksz, ki tart el?
A kérdező hozzászólása: Én Romániába élek , õ pedig Ausztriában! A szüleim elváltak és õ a gyámom . Apámmal nem tartom a kapcsolatot és egyedül és egyedül élek , havonta elküldi a zsebpénzemet és ma szóltam neki , hogy küldje el , hogy hétfõre lejöjjön , mert se enni nem lessz pénzem , se visszamenni az internátba és azt mondta , hogy nem küld semmit , osszam be ami van . de már ezt csinálja vagy 3 hónapja , hogy alig akarja elküldeni a zsebpénzemet . pedig anyagilag elég jól állunk 1500 eurót keres egy hónapban . ://
nem ismerjük a román gyámhatóságot, de nagyon furcsa, hogy 18 éves korod alatt egyedül élsz, és a gyámod ilyen távol van. hivatal mit szólna?
Szerintem simán lehetséges, hogy mivel bentlakásos iskolában lakik, a szülei tõle távol. Nem tudsz vele találkozni?Mégiscsak másabb, ha személyesen beszélgetsz vele...Kezdetnek elmondhatnád neki, hogy rosszul esik, hogy úgy érzed nem foglalkozik veled...
A kérdező hozzászólása: hát a gyámhatóság elvenne tõle ha tudnák , hogy egyedül élek . és annyira örülnék , hogyha megtudnám vele beszélni a dolgokat , mert mar nem bírom idegekkel ezt az egészet :(
nyomingereket nem kel etetni keres melót nem vagy gyerek te szerencsétlen

Az én drága kicsi egyetlen szívem csücske, azt mondta ma hogy ha nem akarom hogy megmondja hogy mit tehetek meg és mit nem akkor szakítsunk . Szerintetek ez normális?

Hozzá vágta a fejemhez hogy azért mert én nem engedtem meg neki hogy meg..ja a seggem ezért csalt meg , ezért társkeresőzött és ezért regisztrálta magát egy sze..társkeresőre , én lenyeltem neki eddig mindent , mondtam neki hogy abból a társaságból lépjen ki amelyikben benne van ,mert rossz hatással vannak rá, teljesen lekezel és lenézz mióta velük van, és még ő akar feltételeket szabni ...ez mióta normális?

Legjobb válasz: Te nem vagy normális. Mit keresel még mellette? :D

Te nem vagy normális. Mit keresel még mellette? :D
Ez a pasi nem normális, szóval hozzá egy nem normális nõ való. A fentiek alapján pedig te normális csaj vagy, szóval jobb ha mielõbb otthagyod szeintem.
ribi
figyelj ha lenézz téged akkor minek tartod vegyél egy vibrátort
lépjél már ettõl a baromtól amíg nem késõ!!
A kérdező hozzászólása: Ma kidobtam! Drága elsõ válaszoló miért vagyok ribi ? Azért mert nem engedek meg neki olyat , ami engem nem vonz ?
jól tetted!!
Nem, nagyon nem normális. Jól döntöttél!

Még csak 15 vagyok, de félek hogy később lógni fognak a melleim. Ha kevesebb ideig hordok melltartót, vagyis, amint tudom leveszem, nagyobb az esély arra hogy később nem fognak lógni? . Mit tehetnék, hogy később ez ne okozzon majd nagy problémát?

Legjobb válasz: Ez inkább szövetek miatt alakul ki, hogy lógós lesz-e, ne meg a gének is közrejátszhatnak. Nem hordok melltartót(75-80/B, nem hatalmas keblek), nincsenek megereszkedve. Igen, hallottam róla, hogy a melltartó "elpuhítja" a melleket, de egy helyesen kiválaszott melltartónál nem hiszem, hogy ez számítana.

Ez inkább szövetek miatt alakul ki, hogy lógós lesz-e, ne meg a gének is közrejátszhatnak. Nem hordok melltartót(75-80/B, nem hatalmas keblek), nincsenek megereszkedve. Igen, hallottam róla, hogy a melltartó "elpuhítja" a melleket, de egy helyesen kiválaszott melltartónál nem hiszem, hogy ez számítana.
fekvõtámaszozz és eddzd a mellizmaidat, tartásban segít
Inkább pont minél többet hordj melltartót, hogy a melledet tartó szalagok ne tudjanak idõ elõtt megereszkedni. Ha melltartó van rajtad, akkor a melleid súlyának nagyobb részét a melltartó veszi fel, nem a szalagoknak kell tartani õket. Így a szalagok kisebb igénybevételnek vannak kitéve, azaz késõbb fognak megnyúlni. Minél nagyobbak a melleid, annál fontosabb a melltartó.
Aki szeret, az olyannak fogadja el a melleidet amilyenek, mert semmiben nem befolyásolja a szépséged! :)

Kodependenciában szenvedek, rettentő szerelmes vagyok, a párom nárcisztikus, de olyan mértékkel, hogy biztosan nem tudnám vele megértetni, az én betegségemet sem veszi komolyan természetesen. Tehetek valamit a kapcsolatunkért?

Tudom, hogy el kellene hagynom, de még nem olyan vészes a helyzet, a kapcsolatunk elején vagyunk (fél év) de érzem h halad lefelé. Valahogy szinten lehet tartani? Az érzelmi intelligenciám fejlett, de nem tudom, van-e rá esély hogy ezt a kettős-és együtt rendkívül destruktív- problémát egyedül megoldjam. Van aki szerint ez valamilyen módon megoldható? Szakember tud erre valami tanácsot?

Legjobb válasz: Egy kapcsolatot nem egyedül kell fenntartani és megtartani, hanem mindkét félnek kell azon naponta dolgoznia, hogy az megmaradjon. Mit akarsz egy nárcisztikustól? Csakis önmagával törõdik! Hogyan lehetnél te kodependens, ha te akarsz megmenteni egy kapcsolatot egyedül? Szerintem fejezd be a szakkönyvek bújását, dobd ki a pasit azonnal, keress egy szakembert, aki téged helyrehoz, és máris meglátod: legközelebb nomrális pasit találsz, nem egy önnön magába szerelmes szerencsétlenséget.

Egy kapcsolatot nem egyedül kell fenntartani és megtartani, hanem mindkét félnek kell azon naponta dolgoznia, hogy az megmaradjon. Mit akarsz egy nárcisztikustól? Csakis önmagával törõdik! Hogyan lehetnél te kodependens, ha te akarsz megmenteni egy kapcsolatot egyedül? Szerintem fejezd be a szakkönyvek bújását, dobd ki a pasit azonnal, keress egy szakembert, aki téged helyrehoz, és máris meglátod: legközelebb nomrális pasit találsz, nem egy önnön magába szerelmes szerencsétlenséget.
A kérdező hozzászólása: Valamit nem értek, valószínûleg a tájékozatlanságom miatt: Az, hogy kodependens vagyok miért zárja ki azt, hogy egyedül akarom megmenteni a kapcsolatunkat?

Fiaim 22 hónaposak és megy a bilibe, wc-be a pisi, na de a kaki? az nem, egyszerűen nem mernek kakálni, miért? Mit tehetnék hogy megértsék nem baj, ne féljenek tőle?

Legjobb válasz: Kitaláltam egy kaka-mesét(ne röhögj ki, tényleg), a kaka nagyon ki akar jönni , minden vágya, hogy az óriás kakatemgerben úszhasson a barátaival. Ehhez ki kell bujjon a popóból, átúszik a hosszú gégecsövön es végre eléri a nagy kakatavat, ahol igazán boldogan úszkál:) igy nyugodott meg a fiam, hogy a teste része (szerintem annak tekintik), amitõl megvál, boldog és biztonságban van. Le is rajzoltam a sztorit, amúgy térkép-szerûen. Ez bevált!

Kitaláltam egy kaka-mesét(ne röhögj ki, tényleg), a kaka nagyon ki akar jönni , minden vágya, hogy az óriás kakatemgerben úszhasson a barátaival. Ehhez ki kell bujjon a popóból, átúszik a hosszú gégecsövön es végre eléri a nagy kakatavat, ahol igazán boldogan úszkál:) igy nyugodott meg a fiam, hogy a teste része (szerintem annak tekintik), amitõl megvál, boldog és biztonságban van. Le is rajzoltam a sztorit, amúgy térkép-szerûen. Ez bevált!
Örülj neki inkább, hogy már itt tartotok, néhány 3 éves gyereknek még a pisi sem sikerül a bilibe... Türelem rózsát terem.
NE adj rájuk pelenkát, csak bugyit - akkor nem lesz kenyelmes a pelenkába kakilás, mert a bugyiban kellemetlen érzés, ha bemegy. A bilit meg ne elötük öntsd ki a WC-be, mert sok gyereket az megijeszt, hogy amit "csináltak", az eltünik és ettöl félnek.
A kérdező hozzászólása: Nem erõltetek én semmit hisz örülök hogy már most itt tartanak, de rossz nézni hogy nem mer kakilni, se ide se oda vagyis a pelusba sem, mintha szégyelné:(csak segíteni szeretnék nekik valahogy, hogy ne féljenek ...
Ragasszatok levonot a bilire! Lányomnak sima fehér bilije van, rá sem akart ülni, mamánál egy olyan bili van amin van egy kacsa matrica, na ott meg mindig kérte hogy bili kacsa bili kacsa, az tetszett neki! Idõ kell hozzá, a kakinál sok gyerek megtorpan! Egy pszihológus egyszer elmagyarázta, ez olyan mint a körömvágás! A gyerek még nem tudja hogy az vissza nõ, ellenkezik, azt hiszi ha kakil, elveszt valamit a testébõl, és nem Lesz több kaki!
A kérdező hozzászólása: Értem utolsó és köszi hogy írtál, én mondom neki hogy semmi baj ettõl ne féljen anya is így csinálja meg apa is stb...de ez sem jön be most :(sajnálom mert annyira látom rajta hogy tényleg mintha félne az elvesztésétõl:(a bilijükön eleve van egy kiskacsa de az sem jön be ennél itt megtorpantunk...na de majd csak idõvel rájön/rájönnek hogy ez nem baj...
A kérdező hozzászólása: De hogy nevetlek hisz anyák vagyunk tudjuk hogy néha ilyen cseleket is be kell vetni, és ki is fogom próbálni;)köszike
Én is ezt meséltem a lányomnak, amit a 6-os írt, még integettünk is neki mindig, mikor lehúztuk. :-) Mondjuk le nem rajzoltam....Lehet most a fiúknál le kell majd...:-)

Van egy fiu aki szerelmes belem, de en nem sezretem ot. Az egyik legjobbbaratnom szerelmes a fiuba, ezert pikkel ram. Mondtam mar neki hogy en nem sezretem a fiut es nyugodtan osszejohetnek mert nem zavar de nem erti. MIt tehetnek?

Legjobb válasz: Ezek a legjobbarátnõk már csak ilyenek. Igazi jó kis szerelmi háromszögbe keveredtél. Ha a barátnõd nem ért a szép szóból, nem tehetsz nagyon semmit, és még csak azt se mondhatja senki, hogy te vagy a hibás.

Ezek a legjobbarátnõk már csak ilyenek. Igazi jó kis szerelmi háromszögbe keveredtél. Ha a barátnõd nem ért a szép szóból, nem tehetsz nagyon semmit, és még csak azt se mondhatja senki, hogy te vagy a hibás.
Sajnos nem sokat...ülj le még egyszer beszélni a barátnõddel, hátha felfogja a dolgot. Ha pedig nem, akkor õ a hülye ha ilyen miatt eldobja a barátságotokat.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!