Találatok a következő kifejezésre: Hogyan tegyem magam azon, (274 db)

Nem tudom elhívni randizni, azt hiszem magamben, hogy õ biztos nem járna velem. Mit tegyek, hogy szólítsam meg, vagy hogy tegyem meg az elsõ lépést? (13-16 éves lányok mit gondoltok. En fiú vagyok)

Legjobb válasz: Én meg férfi - (apád korabeli) Az elõbb írtam egy másik srácnak, de rád is igaz: Ne nyavalyogj, hanem menjél oda! Mit veszíthetsz? Kiröhög? Tuti, hogy nemfog (nem szokásuk). Nem áll veled szóba? Akkor sem ha nem mész oda. Megver? Biztos nem, de legalább hozzád ér. A barátnõd lesz? Hát nem azt akarod? Szóval ne legyél gyáva, és menjél oda, ne agyalj elõtte a hogyanról, mert mire kitalálod másé lesz. Próbáld meg, az elsõ 3 alkalomhoz erõt kell venned magadon, de utána már menni fog. Én is ilyen voltam. Ma már, 15éve nõsen, minden nõvel kikezdek.

Én meg férfi - (apád korabeli) Az elõbb írtam egy másik srácnak, de rád is igaz: Ne nyavalyogj, hanem menjél oda! Mit veszíthetsz? Kiröhög? Tuti, hogy nemfog (nem szokásuk). Nem áll veled szóba? Akkor sem ha nem mész oda. Megver? Biztos nem, de legalább hozzád ér. A barátnõd lesz? Hát nem azt akarod? Szóval ne legyél gyáva, és menjél oda, ne agyalj elõtte a hogyanról, mert mire kitalálod másé lesz. Próbáld meg, az elsõ 3 alkalomhoz erõt kell venned magadon, de utána már menni fog. Én is ilyen voltam. Ma már, 15éve nõsen, minden nõvel kikezdek.
Hát, én 20 évesen azt mondom, hogy ez egy olyan kérdés, amire nem tudom a választ. Ma sokkal jobban megy a kapcsolatépítés, ismerkedés mint 16 évesen, de hogy ennek mi az oka, azt nem tudom részletesen megmagyarázni. Egyszerûen csak gyakorolni kell. Hogy hogyan kezdesz hozzá, az szinte mindegy. Egyszerûen hívd el valahova, légy kedves, stb. Nem kell túlbonyolítani. A sikered azon múlik, hogy mennyire vonzódik hozzád. Ha jó lányt választottál, akkor nem tudod nagyon elrontani. Ha az az elvárása, hogy az elejétõl a végéig mindent tökéletesen csinálj, akkor pedig nem te rontottad el, hanem a lány. 20/F
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! :)

Hogyan tegyem magam túl a bûntudaton, amit az elvesztegetett életem miatt érzek?

Nem úgy éltem eddig az életem, ahogy szerettem volna. Úgymond nem mertem az lenni, aki valójában vagyok. Féltem megélni a vágyaimat és ezért mindenrõl lemondtam. Itt most az élet átélésére, kiélvezésére gondolok. A szerelemre, bulikra, barátokra, kalandokra, a sok tapasztalatra. Én mindent kihagytam és nem tudom, hogy tehettem ezt magammal. A fiatal éveimet dobtam el és túlságosan bánt ez az egész, a hátrahagyott üresség. Elviselhetetlen bûntudatom van, ráadásul mostanában mindig olyat látok, hallok, olyan helyzetbe kerülök, ami szembesít ezzel. De azt hiszem direkt keresem is ezeket a dolgokat, mintha szándékosan fájdítani akarnám a szívem. És úgy érzem már késõ, azt a sok mindent nem lehet bepótolni. Amit most lehetne, azt sem tudom megtenni, mert már túlságosan kikerültem az áramlásból és nem tudom, hogyan lépjek be. Nagyon félek, hogy soha nem leszek már boldog.

Legjobb válasz: Ez az értelmetlen relativizálási kör. Tudod soha nem lehetsz már olyan boldog, mint amilyen lehettél volna, de bármikor lehetsz még olyan boldog, amilyen talán soha nem leszel és így tovább és így tovább. Az ember a múltját nem tudja visszakapni, a jövõjét meg nem tudja elõrekapni. Az egyetlen, amit kap és ami az övé, az a jelen. Tudom ezt nehéz megértetni saját magunkkal, de valahogyan meg kell. Nekem is ez volt a problémám, ami neked, de addig gyömöszöltem az imént említett gondolatot magamba, amíg végül bevésõdött az agyamba. Azzal kell kezdened valamit, amid most van. Sem a múlt , sem a jövõ nem számít ilyen szempontból. Nem vagy az idõ teljes ura, csak a jelené. Ha viszont ezt jól csinálod, akkor az felülírja a múltat is és a jövõt is :).

Ez az értelmetlen relativizálási kör. Tudod soha nem lehetsz már olyan boldog, mint amilyen lehettél volna, de bármikor lehetsz még olyan boldog, amilyen talán soha nem leszel és így tovább és így tovább. Az ember a múltját nem tudja visszakapni, a jövõjét meg nem tudja elõrekapni. Az egyetlen, amit kap és ami az övé, az a jelen. Tudom ezt nehéz megértetni saját magunkkal, de valahogyan meg kell. Nekem is ez volt a problémám, ami neked, de addig gyömöszöltem az imént említett gondolatot magamba, amíg végül bevésõdött az agyamba. Azzal kell kezdened valamit, amid most van. Sem a múlt , sem a jövõ nem számít ilyen szempontból. Nem vagy az idõ teljes ura, csak a jelené. Ha viszont ezt jól csinálod, akkor az felülírja a múltat is és a jövõt is :) .
Talán az is segít, ha amikor azon agyalsz, hogy " Egek, mit csináltam eddig ? " , akkor válaszolj rá magadnak azzal, hogy " Igen, és mit csinálok most is ? " - Mert eddig hagytad, hogy az élet elmenjen melletted és most is azt teszed, azzal a különbséggel, hogy most tudatosan ráadásul. Hagyd ezt abba, szakadj el az önmarcangolástól, vedd a kezedbe az életed és adjál neki.
EZ olyan mintha a "25-ös" csapdája lenne mert én is így érzem sajnos. 25/L. Engem is érdekelni fognak a válaszok.
Én is így érzek!Elvettem feleségül egy olyan nõt akivel soha se voltam boldog, úgy érzem hogy sose szeretett, csak azért ragaszkodott hozzám, hogy a szüleitõl elkerüljön.a sok szakítás után mindig visszakönyörögte magát.Most már 12 éves házasok vagyunk, 2 fiúnk van.A gyerekeket nagyon szeretem.ezért maradok vele.Úgy érzem hogy szó szerint rápazarlom az életem :((.
Utolsónak írom, hogy a gyerekeid ugyan úgy fognak szeretni, sõt talán jobban is, ha egy kicsit távol vagy! Már olyan szinten fejlett a technológia, hogy ha nem vagy ott testben, akármikor elérhetnek és te is elérheted õket. Egyszerûen csak intelligens módjára kell elválni. Én a szüleimet sem értem, hogy ott van elõttük jó esetben (és miért ne lenne jó?! ) még a fél életük! 40-45 évesek és egyszerûen olyan szinten beletompultak a silány életükbe, hogy még én se hiszem el. Egyszerûen képtelenek változtatni, és egymást marcangolják, miközben szeretik egymást. Elképzelni se tudom, hogy mi lenne ha nem szeretnék. Szerinted a gyerekeid nem veszik észre a mû kapcsolatotokat?? Szerinted nem lennének boldogabbak, mondjuk 10 év múlva, amikor részt vehetnek a 2. esküvõdön, ahol egy olyan nõ oldalán állsz akit szeretsz és boldog vagy mellette. Határozottan bele fogtok mindketten betegedni ebbe az életbe! Minden nap egy új esély! És evvel a házassággal nem csak magadat, hanem rajtad kívül még minimum 1 embert teszel tönkre lelkileg.

Hogy tegyem magam túl azon ha a skizofrén nagymamám megbánt?

A nagymamám skizofrén beteg. Már hosszú évek óta. Ma voltam fent nála mert a mostoha anyukám megkért hogy nézzek rá mert fél hogy kárt tesz magában. Azt mondta napok óta remeg, várja a telefon hívást de nincs is bekötve a vezetékes telefon. Egész éjjel fent volt és nyitogatta a bejárati ajtót mert retteg hogy idegenek beakarnak menni és megverni ?t. Tegnapel?tt voltunk fent nála a párommal, minden rendben volt, kérdez?sködött, csevegett.

Legjobb válasz: Szerintem ne menj. Hacsak nem vagy szakember, pszichiáter. "hogy nézzek rá mert fél hogy kárt tesz magában"- én meg félek, hogy a te lelkedben tesz így kárt. Ez sajnos szakemberre tartozik.

Szerintem ne menj. Hacsak nem vagy szakember, pszichiáter. "hogy nézzek rá mert fél hogy kárt tesz magában"- én meg félek, hogy a te lelkedben tesz így kárt. Ez sajnos szakemberre tartozik.
Azt gondolom nem lenne rossz bekötni azt a vezetékes telefont.Megéri azt a pénzt, hogy rá lehessen telefonálni és úgy is meg lehet tudni, hogy jól van-e.Csak olyan Valakivel mennék oda, aki mellett biztonságban érzem Magam.Én is félnék. Túltenni próbáld úgy, hogy ilyenkor mindig tudatosítod Magadban, hogy a Nagyid nincs Magánál.Az nem Õ. Remélem segítettem!
Részben hasonló a helyzetem anyámmal. Mivel tudom, hogy beteg, ezért a sértegetéseit, vádjait nem veszem zokon. Nem esik jól, de tudom, hogy beteg. Sajna, én is úgy megyek át hozzá, hogy nem tudom épp szépen elbeszélgetünk, vagy vádol valamivel.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Kedves utolsó: eszem ágában sincs nem látogatni. Egyébként soha nem élt egyedül, a lánya törõdött vele, aztán az én unokahúgom vagyis az egyik unokája. Most az apám vette magához, vagyis konkrétan a mostoha anyám. Sajnos ide-oda passzolgatják. Nagyon gusztustalanul bánnak vele. Én mindig mentem amikor szüksége volt rám, megkértek vagy vigyáznom kellett rá. Pedig csak 6 éve ismerem. Apukámék elváltak és elhagyott. 6 éve ismerem õket. Lehet hogy emlékeztek rám, már tettem fel egy kérdést errõl. Akkor én voltam elhordva minden szemétnek mert nem veszem magamhoz amiért az unokahúgom csúnyán bánik vele.
Én is megéltem ezt, igaz, nekem nehezebben ment, hogy elfogadjam azt, hogy nem direkt csinálja. Mindig logikát kerestem meg hibát magamban vagy csak azt mondtam, hogy szemétkedik. Pedig tényleg nem tehetsz többet, csak azt, hogy a pozitív dolgokra figyelsz és nem vársz tõle semmit, pláne nem következetességet.


Hogy tegyem magam túl hogy elvesztettem azt akit a legjobban szerettem?

Barátn?m szakított velem mert nem tudta kimutatni az érzelmeit, de közben azt mondja szeret több mint 1 évig jártam vele és nagyon szerettem, szeretem most is és életem legjobb éve volt és ? is nagyon jól érezte magát, de vége pedig szerintem könnyedén megoldhattuk volna ha ? is akarja... Nem tudom mit csináljak én 18 ? 17 éves. Nem tudom mihez kezdjek mert az életem nagy részét szinte vele töltöttem lemondtam rengeteg mindenr?l és vége. Úgy érzem sose tudok újra megbízni valakiben és sose fogok szeretni ennyire 1 lányt se.

Legjobb válasz: Ne add fel! Keresd fel, próbálj beszélgetni vele, mond el, hogy nem a kimutatott érzelmek a fontosak, hanem maguk az érzelmek. Nagyon sok ember nem tudja kifejezni az érzéseit, a legkülönlegesebbek kifejezhetetlenek bizonyos értelemben. Harcolj érte!

Ne add fel! Keresd fel, próbálj beszélgetni vele, mond el, hogy nem a kimutatott érzelmek a fontosak, hanem maguk az érzelmek. Nagyon sok ember nem tudja kifejezni az érzéseit, a legkülönlegesebbek kifejezhetetlenek bizonyos értelemben. Harcolj érte!
A kérdező hozzászólása: elnézést a hibáért... *megtettem mindent amit kell és tényleg harcoltam érte megbeszéltünk mindent de hiába...
A kérdező hozzászólása: Megbeszéltem vele mindent harcoltam érte megtettem mindent amit tett... elsõ kapcsolata voltam. Szerintem elmúlt nála ez a rózsaszín köd vagy nem tudom mi lehet most csak egyszerûen próbálom túltenni magam rajta de nagyon nehéz...
Figyelj szerintem ha a lány igazán szeret akkor nem adta volna fel ilyen hamar, idõvel ha kitartott volna melletted megtanulta volna kimutatni az érzelmeit, és szerintem te türelmesen vártál volna mert szereted, nem tudom a csaj mennyire szeretett téged ezt te érzed de ha úgy érzed hogy szeretett akkor feltétlen keresd fel és mondd el neki õszintén az érzelmeidet, és ne habozz mert nehogy mire észreveszed más vállán vigasztalódjon, mert a lányokkal hamar megesik, szerezd vissza harcolj érte ha igazán szereted, és ami fõ valószínûleg azért nem merte vagy tudta kimutatni az érzelmeit mert vagy félt kimutatni valamitõl tartott vagy pedig úgy érezte hogy nem ismer igazán...hidd el én is ugyan ebben a helyzetben voltam szóval átérzem a helyzetedet.!!!!!
elõzõ vagyok...Teljesen felesleges miatta bánkódnod!! Szakítani akar? Hát akkor szakítson. És akkor most ettõl össze fog dõlni a világ? Dõl a f*szt. Keress gyorsan egy másik csajt, és tedd féltékennyé ezt. TANULJ A HIBÁDBÓL.csak ennyit akartam még írni
Én is ugyanigy jártam, csak mi fiatalabbak voltunk, õ 14/L én meg 15/F, nagyon szerettem õt, mindennél jobban szinte, aztán kb 4 hónap után vége lett...2 hétig teljesen ki voltam...egyfolytában sírtam meg otthon gubbasztottam...aztán 2 hét után rébredtem hogy vannak más csajok is, sõt...nála jobbak ;) Már eléggé megedzõdtem és ha legközelebb is ez fog történni akkor kevésbé fog érinteni...Haver, szerintem mondj le errõl a csajról, keress egy másikat, és tedd ezt féltékennyé, majd akkor lehet hogy meg fogja magát gondolni ;) És ami a lényeg, ne alázkodj meg elõtte!!! Fel a fejjel haver!
Keresdd fel a régi barátaidat, akiket elvesztettél miatta, és kérj bocsánatot, aztán legközelebb pedig jobban vigyázz rájuk!!!!!!
A kérdező hozzászólása: Hiába beszélek vele én megpróbáltam mindent végleg szakítani akart. És ez a gond hogy nem tudok már hol ismerkedni mert miatta 1 csomó barátomat , barátnõmet elvesztettem mert õ volt a legfontosabb diszkóba nem akarok menni mert ahogy észrevettem ott max az 1 éjszakás kalandok jönnek össze suli kizárva és hát chat et meg nem tartom túl jónak... Fogalmam sincs mihez kezdjek üresnek érzem az életem nem tudok mit kezdeni magammal rengeteg mindenkit elvesztettem miatta és most õt is egy ilyen hülye ok miatt...
velem kb ugyanez történt, csak nekem a pasim csinálta ezt. Valószínû, hogy megoldható problémák lettek volna, m de õ nem akarta megoldani, hát akkor nem éri meg szenvedni miatta. Még fiatalok vagytok mindketten(mi is ugyanígy voltunk) és ilyenkor könnyebb elhagyni a másikat, mint megoldani a problémákat. Én már túl vagyok rajta, hidd el te is túl leszel. 1 év hosszú idõ, valószínûleg minden rá emlékeztet majd, de ha kimozdulsz otthonról és ismerkedsz, vagy csak többet leszel a haverjaiddal, vagy lány barátaiddal, akkor talán rájössz, hogy milyen sok értékes ember van még, akiket nem ismertél volna meg, ha együtt maradtok, vagy akikkel nem foglalkoztál eleget. Mindig jön egy jobb hidd el, és könnyen lehet, hogy még átvernek párszor, de ha senkiben nem bízol meg, azzal úgysem tudod ezt kivédeni. Legyél bátrabb és ismerkedj és majd megtalálod, akit keresel:)
Talán idõvel változik még a helyzet, és addig is keresd fel a barátaid ha teheted, barátkozz velük ismét.

Hogyan tegyem magam túl azon, ( akkor még nem jártunk) hogy a barátnőmet évekkel ezelőtt az idős és ronda főnöke szexre kényszerítette?

Legjobb válasz: Szerintem ezen nem neked, hanem neki kell túltennie magát. Megtörtént, borzasztó, de tovább kell lépni. Ne arra gondolj, hogy azzal a gusztustalan emberrel szexelt! Koncentrálj magatokra, a jelenre és ne a párod múltjára.

Szerintem ezen nem neked, hanem neki kell túltennie magát. Megtörtént, borzasztó, de tovább kell lépni. Ne arra gondolj, hogy azzal a gusztustalan emberrel szexelt! Koncentrálj magatokra, a jelenre és ne a párod múltjára.
Ezt hogyan tudtad meg?

Mit csináljak? Ma zaklatott valaki az utcán. Hogy tegyem magam túl rajta?

Hát ma reggel történt velem egy kis baleset!Álltam a buszmegálloba és vártam a buszt csak én voltam ott utána jött egy pasi aki olyan 20-21 éves lehetett!És sündörgöt a hátam mögött nem tudtam mire vélni és mikor megérkezett a busz ö fogta magát és elment nem tudtam mit csinálhatott utána nyúltam hátra a nadrágomhoz és láttam h szabályszer?en ráverte a nadrágomra a nemiszervét!!Mit tudok tenni ilyenkor?Egyáltalán h dolgozam fel ezt az egészet nagyon rossz!Sirok egész nap!Menjek a rend?rségre vagy annak nincs értelme!Hogy már miket meg nem negdenek maguknak az emberek!!!!

Legjobb válasz: Sajnos semmit nem tudsz tenni. Valahogy próbáld meg túltenni magad rajta, ha más nem megy pszichológussal, de remélem nem kerül erre sor. Nagyon sajnállok, el sem tudom képzelni milyen borzasztó rossz lehet neked :(((

Sajnos semmit nem tudsz tenni. Valahogy próbáld meg túltenni magad rajta, ha más nem megy pszichológussal, de remélem nem kerül erre sor. Nagyon sajnállok, el sem tudom képzelni milyen borzasztó rossz lehet neked :(((
uhhhh...ez nagyon durva!! sajnálom :( nem normális, aki ilyet csinál!! szegény te... :( de hogy mást is írjak, rendõrségre szerintem nincs értelme menni, nem valószínû, hogy megtalálnák, de máskor figyelj nagyon az ilyen gyanús pasikra! egyszer velem is történt hasonló, 4-6os villamoson alig volt utas és egy pasi velem szemben ült, elõször csak feltûnõen bámult, de utána elkezdett önkielégíteni... leszálltam a következõ megállónál és megvártam a következõ villamost... 18/l
Úristen!!! Ez egy õrült lehetett, és rád is élvezett vagy csak "kínlódott" a hátad mögött? Sztem ne menj rendõrségre, és máskor jobban nézd meg ki van a hátad mögött! Mik vannak..
Bizti nagyon szép csaj vagy. (: és ezért történt meg.:D Ha nem látta senki akk nem ciki. Emiatt nem kell kiborulni nem erõszakolt meg hála az égnek. Máskor próbálj olyan helyre állni ahol belátod a megálló környékét. Nem árt az se ha vkihez közelebb álsz 1 picit.
Igen valószínûleg szakadtam volna Veled együtt :D ! Bocs csak nem tudom elképzelni hogyan nem vetted észre :D? Amugy nem kell annyira rosszul érezned magadat, nem látta senki, nem erõszakolt meg, ha legközelebb ilyent látsz rúgd jól fenékbe! :)
Hát ez...vicces :P ! Nem is vetted észre, hogy mit csinál? Sajnos nem tudsz a rendõrségre menni, mert felesleges, Te magad sem tudod hogy néz ki pontosan akkor mit tehet egy rendõr? legközelebb ne engedj magadhoz közel senkit aki idegen.
Úristen..:S:( A röhögõs dologra: Lehet hogy így viccesnek tûnik néhány embernek, de sok oylan dolog van ami hallásra lehet hogy vicces, de ha veled történne másképp hatna rád...:) (Nem kötözködésképp mondom:) )
Én valamelyik nap egy vak férfinak segítettem és borzalmas dolgokat mondott nekem nagyon megijedtem... nálam lassan mindennapos hogy valami történik velem vagy kiakarnak rabolni vagy beszólnak követnek ez rettenetes h nem mehetek nyugodtan az utcán...:(
14:24-es válaszoló el se tudod képzelni hogy egy nõnek ez milyen megrázó borzalmas és fogalmad sincs milyen ha eszedbejut és rosszul leszel undorodsz az egésztõl de nem tudod kiverni a fejedbõl hihetetlen bunkó vagy. és könnyû mondani h rúgd meg meg nem ciki ha nem látták de attól még benned van és nem mindenki tud gondolkozni a rémülettõl. nagyon sajnállak:(
Szia! Nehogy te sírj már egy elmebeteg ember hulyesége miatt, inkább neki kéne sírni az miatt, hogy mennyire idióta! Ne gondolj rá, tudom, hogy nagyon rossz érzés! amikor nekem 5.-es koromban megfogta a fenekem egy nagyobb fiú a suliban akkor én is totál ki voltam készulve, és el is mentem a suliból, de mára már rájottem, hogy nem kellett volna torodnom vele! Szóval gyorsan tedd túl magad rajta és fogd fel úgy, hogy egy elmebeteg viccelt meg téged!
õ egy fiatal érzékenyen lány, lehet hogy még szûz is, az olyat persze nem csodálom hogy nem készül ki egy kis ilyen anyagtól akinek már sok hapsija volt, és több százszor is találkozott már vele igencsak testközelbõl:)
Azért érdemes lenne bejelenteni a rendõrségen. Tudom, hogy a Te eseteden már nem változtat, de hátha kiküldenek néha 1-2 járõrt. Többnyire az ilyen beteg emberek ugyan azon a helyen többször is felbukkannak.
nos.énis javaslom hogy valamien kéziszerszámot migyél magaddal.de ne boxert meg egyéb illegális dolgot.10.000FT-ért vettem a sokkolót bizony 2.jára kellett használnom.de mire észbekaptak már a földön voltak...
Engem majdnem megerõszakoltak, (nehezen sikerült elmenekülnöm) de egy ilyen lespriccelõs dolog után káromkodnék egyet, majd hazamenve jót röhögnék az egészen, 3X kimosnám a gatyám. Ennyi. Az se biztos hogy mit spriccelt oda. Lehet kiba..szásból valami fehér cuccot, hogy ijedjen meg tõle. Nem hiszem, hogy úgy verte a fa.szát, hogy a leányzó észre sem vette. De ha még is, szar egy eset, de nem lesz tõle semmi baja senkinek. Bocs nekem ez a vélemény, én ettõl szörnyûbbet is átvészeltem, mégsem járok agytúrkászhoz.
A kérdező hozzászólása: 14:17 es egyáltalán nem vicces nem tudom ha veled történt volna te h reagálsz rá bár akkor én is kiröhögtelek voln jó lett volna? Kedves lány ezt írtad egy válaszolónak amit fent bemásoltam. "bár akkor én is kiröhögtelek volna" Nem mondod komolyan? te is röhögtél volna? akkor meg ne háborodj fel, ha valaki nem úgy reagál ahogy te elvárnád...
Nem mellesleg ha 8napon túl gyógyuló sérülést követsz el ellene, akkor feljelenthet és Te húzod a rövidebbet, testi sértés miatt, mert ha nincs szemtanu, akkor aztmondja nem csinált semmit, de neki van bizonyítéka, hogy eltörted boxerral a kezét. Szóval ezek hülye ötletek. Inkább ha mögéd áll valaki, menj odébb vagy mászkálj fel alá.
Sajnos nem tehetsz semmit az ilyen állatok ellen :( Tavaly "botlottam" bele egy ilyen baromba. De nekem idáig nem fajult a helyzet. Erdõben sétáltam a kutyámmal, nekem szerencsém volt, pont lent volt egy jó pár fõbõl álló férfi banda szalonnát sütögetni. Õk zavarták el, majdnem megis verték a fickót. Nem mondom, hogy megijedtem, de kellemetlen érzés volt. Azóta a paprika spray mindig ott lapul a zsebemben, szerencsére használnom még nem kellett. Érdemes lenne beszerezned egyet, ez legális, és ne félj használni.
A kérdező hozzászólása: rám is élvezet mert a nadrágom tiszta olan volt!!
A kérdező hozzászólása: Mindig a hátam mögött volt és mikor én jobbra fordultam vagy balra akkor hirtelen ö is fordult de nem ilyen egyszrû volt am csak ezt nem lehet leírni:(
A kérdező hozzászólása: Juj hát az is durva!!
A kérdező hozzászólása: 14:17 es egyáltalán nem vicces nem tudom ha veled történt volna te h reagálsz rá bár akkor én is kiröhögtelek voln jó lett volna? 14:18-as köszönöm szépen igan szép csaj wok vagyis annak tartom magam (nem nagyképûség)De ez van:'(:'(
Ó drágám, miért nem mentél el onnan rögtön amikor észrevetted, hogy ott sündörög? Sajnálom, hogy ez történt veled, szerezz be egy gázspray-t vagy boxert, esetleg mindkettõt. Én már ki sem megyek ezek nélkül az utcára. :(
Szia! Velem 22 évesen történt hasonló, az otthonomtól kb 30 m-re utolért egy fiatalember, aki a munkahelyemtõl követett, este 10kor, és megkért, hogy verjem ki. Azt hittem viccel, jót nevettem, aztán mikor megragadta a karom, elküldtem a búsba, kiszabadítottam magam és mentem tovább, egyszercsak lespriccelte a lábam! Szégyen, nem szégyen, én elmondtam a szüleimnek, másnap bementem a rendõrségre. Vicces, mert konkrétan nem csinálnak semmit, és tudták, ki az elkövetõ. Amíg csak egy nõvel beszéltem, okés volt, de behívott valami nyomozót, aki szabályosan viccet csinált az egészbõl. Felvették az adataimat, de a faszi rábeszélt, hogy ne tegyek hivatalos feljelentést, mert úgyis tudják, ki a pasi, és pszihésen zavart, csak intézetbe zárnák. Én hülye belementem, meg már nagyon elegem lett az egészbõl. De azt tudnod kell, hogy akármit mondanak, igenis lehet feljelentést tenni, és ki kell vizsgálni az ügyet. Én mindig arra gondolok, hogy túltettem magam rajta, de mi van, ha ugyanezt megcsinálja egy 10 éves kislánnyal? Ha most történne, lefújnám gázspray-el, és ott helyben kihívnám a rendõrséget. Sajnálom, hogy ez történt veled, teljesen sajnos nem lehet feldolgozni. Mondd el a szüleidnek, jó barátaidnak, az segít. És tarts magadnál egykezes bicskát vagy gázsprayt.
Én jártam már ettõl rosszabbul is. De fel a fejjel. Ha valaki hozzám közel jön a megállóban vagy bárhol arrébb állok, mert nem szeretem ha közel jön hozzám egy idegen. Én most pár napig egy ismerõsömmel ott ólálkodnék egész nap a buszmegálló környékén, ha meglátnám hívnék pár férfi barátot, be a kocsiba, ki egy pusztára és jól helyben hagyni, le csupaszra, de jó messzire vinni, hogy még haza se találjon könnyen. De pár nap és feldolgozod, nem lett komolyabb baj, máskor figyelj, mert nem könnyû úgy valakit le..., hogy nem veszi észre. Még fiatal vagy, sajnos ettõl rosszabb dolgok is történnek veled majd az életbe. Én márcsak sajnos tudom...
Utolsó: Mindenki írja, hogy tarts magadnál ezt-azt. Max gázsprayt vagy hangos risztó kütyüt, mert a boxert meg a kisbicskát hamar kiveszik egy fiatal lány kezébõl és fordítva sül el a dolog.
Én jól leégettem volna nyilvánosan és hívattam volna a rendõröket is

Ideges vagyok a szalagozó tánc miatt, mégis hogyan tegyem magam túl azon, hogy a táncpartneremnek alig megy és én sem vagyok elég jó?

Mostanában ezen idegeskedek , egy heten kétszer van próba ,mindig ott vagyunk,sőt én megkértem az ismerősöm ,h vegyük át a koreográfiát...

Legjobb válasz: Jaj tavaly nekünk is ez volt, én is nagyon izgultam miatta, hogy milyen lesz, hidd el menni fog minden, ha meg elrontotok egy két lépést akkor meg mivan :D Én az igazi táncnál annyira izgultam, hogy mindent elfelejtettem, és csak követtem a többieket kb, nagyon gáznak éreztem, pedig elõtte csomót próbáltunk és mdinen ment, mégsem vette észre senki és ugyanolyan büszkék voltak rám a szüleim. Az osztálytáncra meg besem jártam kb, mégis valamit összeugráltunk, az is tetszett midnenkinek :D

Jaj tavaly nekünk is ez volt, én is nagyon izgultam miatta, hogy milyen lesz, hidd el menni fog minden, ha meg elrontotok egy két lépést akkor meg mivan :D Én az igazi táncnál annyira izgultam, hogy mindent elfelejtettem, és csak követtem a többieket kb, nagyon gáznak éreztem, pedig elõtte csomót próbáltunk és mdinen ment, mégsem vette észre senki és ugyanolyan büszkék voltak rám a szüleim. Az osztálytáncra meg besem jártam kb, mégis valamit összeugráltunk, az is tetszett midnenkinek :D
A kérdező hozzászólása: Ez bíztatóan hangzik.

Azt hiszem túlságosan félek a bölcsőhaláltól. Hogyan tegyem magam ezen túl?

Van légzésfigyel?nk, de éjjel is sokszor ébredek és nézem, hogy villog-e, meg azon pörög az agyam, hogyha mégis riaszt, akkor mit hogyan kell csinálnom, de mégis elveszíthetem a kisfiam (7 hetes). most elutaztunk nagyszül?khöz, itt nem tudjuk használni, itt feküdtem mellette egész éjjel és néztem, hogy lélegzik-e, csak szaggatottam aludtam. Hogyan tereljem el err?l a gondolataimat? Tudom, hogy ez nem olyan gyakori, de folyton ez motoszkál bennem, hogy mi van, ha ? esik bele abban a pár babába évente. Volt valakinek ezzel tapasztalata? Esetleg olyan, akinek élesben beriasztott a légzésfigyel?je? Köszönöm a válaszokat.

Legjobb válasz: Amitõl retteg az ember, azt sajnos bevonzhatja. Ezt el kell felejtened gyorsan! :) Én pld. annyira biztos voltam benne, hogy nem lesz semmi baj, hogy nem is volt légzésfigyelõnk egyáltalán. Igaz, vele aludtam egy éves koráig (egymás melletti ágyban)... azért sûrûn ellenõriztem éjszaka, h minden rendben van-e.

Amitõl retteg az ember, azt sajnos bevonzhatja. Ezt el kell felejtened gyorsan! :) Én pld. annyira biztos voltam benne, hogy nem lesz semmi baj, hogy nem is volt légzésfigyelõnk egyáltalán. Igaz, vele aludtam egy éves koráig (egymás melletti ágyban)... azért sûrûn ellenõriztem éjszaka, h minden rendben van-e.
Ezek szerint a rettegésed túlmegy a reális félelmen. Más szóval irreális, így a szorongás kategóriájába esik. Veled kell foglalkozni, mi áll ennek a hátterében. Pszichológust keress fel lehetõleg minél hamarabb, hogy ne a családot és a babát terheld és te is sokkal jobban érezd magad.
Hát igen. Hiába szólal meg, ha utána nem tudod mit csinálj. Bár sokszor az is elég, ha felkelted a babát. Néha csak elfelejtenek levegõt venni, túl mélyen alszanak. Tanuld meg az újraélesztést, a csecsemõset. Ha már tudod, hogy meg tudod menteni a babát, nem fogsz rettegni, hogy megszólal.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a hozzászólásokat. Lehet, hogy beszerzek ilyet is. De sajnos ez az alapvetõ problémát nem oldja meg, mert mint írtam, otthon is ugyanúgy rettegek, ahol van légzésfigyelõ, attól, hogy megszólal...
Ha ennyire aggódsz, akkor vegyél vagy kölcsönözz mobil légzésfigyelõt arra a pár alkalomra. Pelenkára lehet csíptetni, és ha rajta van a babán akkor megnyugodhatsz :)
Pár ezer forintért lehet kapni hasznàlt kiságyat, az is megteszi mîg a Maminál vagytok, vagy kérjetek kölcsön egyet!
A kérdező hozzászólása: Kedves 4. válaszoló. Elég sokat olvastam a bölcsõhalálról, és ezeket mind tudtam, amiket leírtál (bár én pont azt olvastam, hogy a különbözõ fulladásos haláleseteket nem bölcsõhalálnak hívják, hanem csak a spontán bekövetkezõ légzésleállást, aminek az okát legtöbbször nem tudják). Otthon soha nem alszik köztünk, a hátán altatom, nincs semmi a kiságyban, ami akadályozná a légzését. Mondjuk a szobában 23 fok körül van, mert a kevesebben megfázott (de van hidegpárásító). Sajnos kicsit koraszülött volt a baba (nem durván), 36. hétre született, de 3000 g volt, és 10/10-es Apgar, szóval teljesen egészséges kisbaba.
értem. Mi mózeskosárban, vagy utazóágyban altatjuk ha nem itthon alszunk. És volt rajta mobilfigyelõ, amit a pelusára lehet csiptetni.
A kérdező hozzászólása: Azért nem tudjuk, mert ilyen lapos matrac alá tehetõ a légzésfigyelõ, és itt egy ágyban alszunk vele, mert nincs más lehetõség. Pont most nézegetek neten kiságyat, amit itt is tudnánk használni. Elsõ válaszoló: azon vagyok, hogy elfelejtsem, és alapvetõen azt hiszem laza gondolkozású vagyok, nem vagyok ilyen "ráparázós" fajta, de ez valamiért a mumusommá vált.
Miért nem tudjátok ott használni? Az én lányomnak 3 hetesen leállt a légzése, szerencsére van figyelõnk. amikor 2.-szorra fordult elõ, megkellett tanulnom újraéleszteni. Én vettem mobilfigyelõt is, így ha a babakocsiban aludt el, ott is biztonságban tudtam. Én rettegtem ettõl, pedig 3. baba, és a nagyobbakkal nem volt gond. Nekik is volt figyelõjük, de sose riasztott.
8 hónapos a kislányom .. A légzésfigyelõ mellett többször megnézem még mindig hogy lélegzik ! Ha olyan helyen vagyunk és nincs légzésfigyelõ még a kis csukloján a pulzusát is kitapintom ! Én is nagyon féltem és még mindig nem tudok teljesen nyugodtan aludni ... Szerintem többen vagyunk ezzel igy :) Nagy nyugodtság a légzésfigyelõ , 3 x bejelzett , valóban elég volt odamenni , már a csipogásra felébredt :)

Az igaz hogy ahány év volt egy kapcsolat annyi hónap kell hogy túl tegye magát az ember?

Legjobb válasz: Mendemonda. Mindenkinél változó. Volt, hogy 1 hónapos kapcsolat után szenvedtem félévet és volt, hogy 4 év után, túlléptem 1 hónap alatt.

Mendemonda. Mindenkinél változó. Volt, hogy 1 hónapos kapcsolat után szenvedtem félévet és volt, hogy 4 év után, túlléptem 1 hónap alatt.
Szerintem attól függ, hogy a szakításkor (még) mennyire szeretted az illetõt, de persze a is szerepet játszik, hogy mennyit voltatok együtt és ebbõl kifolyólag mennyire ragaszkodtál hozzá. Egyébként én úgy hallottam a "mondást" , hogy ameddig együtt voltál vele, addig emészted magad rajta.
nem, nem igaz, elég korlátolt, aki ilyen "aránypárokat" állít fel
biztos hogy nem. az érzelmektõl függ. letesz valakivel évekig ha nem szereted csak mellette vagy, de járhatsz valakivel 2 hónapot halálosan nagy szerelemben.
Remélem nem igaz, nem óhajtok sokáig vergõdni.
nálam nem igaz Egy félig beteljesült szerelmet ami 2 hétig tartott, 3 évembe került kiheverni. A 4 évig tartó kapcsoaltom ahol a kezem is meg lett kérve, 1 hét volt kiheverni.
Nem, ez hülyeség.
Ez csakis az érzelmektõl függ. nekem a 3 hónapot 3 hónapba telt kiheverni.

Miért szerencsétlen minden szűz jegyű, mit tegyek, hogy javíthassak magamon az életemen?

Hogyan tudnék harmóniát, békét, rendet, nyugalmat teremteni magamban...

Legjobb válasz: Elõször is verd ki a fejedbõl, hogy a szûz jegy miatt vagy szerencsétlen. Fordítsd a gondolataidat pozitív irányba, vagyis a pohár mindig félig tele legyen, ne félig üres. A párom is szûz, de alapvetõen nem szerencsétlen, és ha valami rossz történik vele, eszünkbe sem jut, hogy azért mert szûz a csillagjegye. Viszont a gondolatok önbeteljesítõ erejében hiszek, tehát ha alapvetõen negatív vagy, nagy valószínûséggel úgy is fog történni. CSak egyszer próbálj ki valamit, hogy pozitívan állsz hozzá, hidd el megváltozik a nézõpontod.

Elõször is verd ki a fejedbõl, hogy a szûz jegy miatt vagy szerencsétlen. Fordítsd a gondolataidat pozitív irányba, vagyis a pohár mindig félig tele legyen, ne félig üres. A párom is szûz, de alapvetõen nem szerencsétlen, és ha valami rossz történik vele, eszünkbe sem jut, hogy azért mert szûz a csillagjegye. Viszont a gondolatok önbeteljesítõ erejében hiszek, tehát ha alapvetõen negatív vagy, nagy valószínûséggel úgy is fog történni. CSak egyszer próbálj ki valamit, hogy pozitívan állsz hozzá, hidd el megváltozik a nézõpontod.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a választ, egy ilyen mondatra sokszor szükségem van még... Még jóhogy van TITOK ;) Minden jót
mi a csoda ez a "Titok" ? valami spanyolviasz van feltalálva ?
A kérdező hozzászólása: www. atitok.hu nézd meg és/vagy olvasd el mindenki életén változtatahat...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!