Találatok a következő kifejezésre: Hogyan tegyem kívánatossá (2 db)

Hogyan tegyem magam kívánatossá egy 7 évvel idősebb fiú számára? Mit tegyek hogy élvezze a velem való előjátékot, beszélgetést?

Legjobb válasz: Elõbb szerintem beszélgessetek, aztán játszatok elõ! :D Amúgy csak légy õszinte!

Elõbb szerintem beszélgessetek, aztán játszatok elõ! :D Amúgy csak légy õszinte!
Csak add magad! Ha valaki szeret téged, ha valaki akar téged, az csak is magad miatt legyen, nemde?!
Ne haragudj, szerintem 18-nál nem vagy több... Ha ez másképp van, akkor bocsájts meg. De, ha így van, akkor ne foglalkozz ennyivel idõsebb pasikkal. Azok a huszonével pasik, aki szóbaállnak ennyivel fiatalabb csajjal, azok vagy olyan bénák voltak eddig, hogy nem tudtak becsajozni, vagy csak egy jót akarnak kúrni... Ezt szívleld meg!!!

Hogyan tegyem magam (újra) kívánatossá? 18/F

sokszor úgy érzem, 15hónap után, h kezd ellaposodni a vágy. pl: találkozás alkalmával kevesebb szeretgetés, kevesebb puszi, kevesebb ölelés, kevesebb csók.

Legjobb válasz: Orbit rágó.

Orbit rágó.
üdv Mindig, minden alkalom nem lehet különleges. Ill kérdezz rá, h neki minden jó e. Ha igen akkor, mondd meg h szeretnéd , ha többet foglalkoznátok egymással. Ha meg problémája van, kérd meg, h mondja el és hallgasd szépen végig. Ellaposodás ellen: csináljatok több szokatlan dolgot együtt : menjetek el bevásárolni, írjatok leckét együtt....etc....és akkor még jobban közelebb kerültök egymáshoz. Ill ha szerelmileg érzed az ellaposodást: Ha, viszont rendszeresen valami a szerelem tüzét fellángoltató dolgot szeretnél, akkor ki kell találni vmi rendszeres, de romantikus (nem nyálas és csöpögõs) dolgot. pl.: egy-egy szép megható idézet párodnak mikor kettesbe vagytok ( IGEN egy versbõl) B 22/f


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!