Találatok a következő kifejezésre: Hogyan tegyem ennél jobban (32 db)

Mikor teljesen a padlón vagytok, mit csináltok, hogy jobban érezzétek magatokat? Mit csináljak én? Hogyan tegyem rendbe magam?

A pasim elhagyott, összejött egy fiatalabb, szép lánnyal. A pénzügyi helyzetem katasztrófa, alig-alig tudom kifizetni a számlám, van amivel csúszok is. Pl közösköltséget ebben az évben nem is fizettem. Sajna a szüleim sem tudnak segíteni.

Legjobb válasz: Az egész élet hullám-völgyekbõl áll. Mikor jobb, mikor rosszabb. Érdekes az emberek többsége azt nem veszi észre annyira mikor jó, csak mikor már rossz, és hogy elmúlt a jó. A megoldás? Állj talpra! Elhagytak? Majd legközelebb újra átélheted a szerelem fantasztikus érzését valaki mással! Rossz az anyagi helyzeted? Mégis dohányzol, amire nem keveset költesz! Az önsajnáltatás nem fogja megoldani a problémáidat, állj fel a földrõl, és küzdj! A mai világban fontos, hogy erõs legyél. Erõs, belülrõl! Ezen csak te segíthetsz. Mitõl fogod magadat jobban érezni? Ez relatív, mindenki mástól érzi magát jobban. Kezdetnek néz meg egy vicces filmet, nevess! Néz bele a tükörbe és gondold végig, mégis mit szeretnél az életedtõl? Én szurkolok, hogy sikerüljön a talpra állás, de ebben csak te segíthetsz magadnak! Hajrá!:)

Az egész élet hullám-völgyekbõl áll. Mikor jobb, mikor rosszabb. Érdekes az emberek többsége azt nem veszi észre annyira mikor jó, csak mikor már rossz, és hogy elmúlt a jó. A megoldás? Állj talpra! Elhagytak? Majd legközelebb újra átélheted a szerelem fantasztikus érzését valaki mással! Rossz az anyagi helyzeted? Mégis dohányzol, amire nem keveset költesz! Az önsajnáltatás nem fogja megoldani a problémáidat, állj fel a földrõl, és küzdj! A mai világban fontos, hogy erõs legyél. Erõs, belülrõl! Ezen csak te segíthetsz. Mitõl fogod magadat jobban érezni? Ez relatív, mindenki mástól érzi magát jobban. Kezdetnek néz meg egy vicces filmet, nevess! Néz bele a tükörbe és gondold végig, mégis mit szeretnél az életedtõl? Én szurkolok, hogy sikerüljön a talpra állás, de ebben csak te segíthetsz magadnak! Hajrá!:)
Ha leszoksz a cigirõl tudnád fizetni a számláidat. 1 doboz 700 ft 2 doboz 1400 ft naponta... 1400*30= 42000 ft egy hónapra. Keress munkát, járj el a barátaiddal és ismerkedj.
Cigi fogyasztásod valóban majdnem egy minimálbér. Ezért a pénzért rengetegen 2-3 hetet dolgoznak..
Ha így haladsz rossz vége lesz. Tessék összeszedni magad, egészséges vagy (bár, ha cigizel nem sokáig), van lakásod (ezt nézd, ne azt hogy mit kell fizetni), tehát az önsajnálkozás nem fog segíteni!
Én a helyedben írnék egy fontossági sorrendet arról, hogy milyen terveim vannak a jövõre nézve, és azokat milyen módon lehet elérni. Például pénzre van szükség = (diák)munka keresés, ösztöndíjra tanulás; fogyás=diéta, sport; magány=(régi) barátok felkeresése, stb.
Én ugyanilyen voltam, csak sovány kiadásban. Igazából most is ilyen vagyok, csak nem érdekel. Az önmarcangolástól nem lesz jobb, viszont ha összeszeded magad, akkor mindig egy kicsivel könnyebb lesz. Például sikerült leszoknom a cigirõl :) Én is napi két dobozzal elszívtam minimum, most meg egy szál se több mint egy éve. Végülis ez mennyi embernek nem sikerült, nekem meg igen :) Ha pl. a nyelvvizsgán meg is buktam, ez már egy sikerélmény. Mélyebbre meg már nem süllyedhetsz, és egy csomó dolog meg nem rajtad múlott, azokon nem szabad keseregni. Én a helyedben gyönyörûen kitakarítanék meg rendbe szedném magam és elmennék valahova.
Amit elköltesz cigire abból egy-egy adóságod ki tudnád fizetni azzal ugye tisztában vagy?
Igen, itt ha nem is látod be, de a legnagyobb baj nem az hogy kidobott a pasi, meg hogy levágattad a hajad, mert az mind pótolható, hanem (a hozzászólásokból is látszik) a cigi. Mert az egészségeddel játszol és rámegy az a kevés pénzed is.
Itt az a lgenagyobb baj, hogy azt hiszed ezektõl a kényszercselekedetektõl (cigi, zabálás stb.) bármi is meg fog változni! hát elmondom neked kiscsillag, hogy nem! essék felállni és tivábbmenni! Szerinted hányan vannak még ettõl is rosszabb helyzetben? Ha kimásznála lakásból fele ennyi idõbe sem kerülne a "gyászod", mert látnád, hogy a világon más is létezik! Egydül is lehet boldogan élni! Aztán majdcsak megakad rajtad valaki szeme... És igen: egy bagós, kényszerzabáló, depis nõ kevésbbé vonzó... Cigi helyett menj el futni! Az ingen van plussz még a lelki egyensúlyod is helyrebillenti, illetve segít a plusz kilók leadásában!
Szerintem ne vágasd le, te is azt mondtad hogy szereted a hosszú hajat. :)
hagyd hosszan, otthon meg hajpánt. xD Éljenek a rockerek :)
Az öcsém aki most 12 éves két copfban, pakettafonásban be van gumizva és nagyon jól áll neki.
vegyél hajgumit és fogd össze.
legyen félhosszú! kb 20 cm..az a legjobb :) )
A kérdező hozzászólása: De amit sportolok ahoz jobb a rövid + az jobban is áll talán.

Mit tegyek hogy a parom jobban elvezze a sexet. Elvezi o csak en szeretem ha meg annal jobban is elvezi. Es konyorog a kovetkezo alkalomert. Mit tudtok ajanlani?

Legjobb válasz: Én a saját tapasztalatomból indulok ki: hergeld amíg csak lehet.Simogasd az ajkaiddal,de ne csókold meg egy jó ideig.Kellesd magad elõtte, fogdosd magad,vagy táncolj neki. Néha egy késleltetett igen,vagy egy általa feltett kérdésre egy rögtön nem(majd meggondolod magad) nagyon hatásos. Amúgy meg te ismered a legjobban,hogy mitõl õrül meg,szal rád van bízva és a fantáziádra. Mellesleg,ha együtt néztek pornófilmet,az is elég ütõs eredményt hoz.No meg a jó öreg tükör elõtti szeretkezés...

Én a saját tapasztalatomból indulok ki: hergeld amíg csak lehet.Simogasd az ajkaiddal, de ne csókold meg egy jó ideig.Kellesd magad elõtte, fogdosd magad, vagy táncolj neki. Néha egy késleltetett igen, vagy egy általa feltett kérdésre egy rögtön nem(majd meggondolod magad) nagyon hatásos. Amúgy meg te ismered a legjobban, hogy mitõl õrül meg, szal rád van bízva és a fantáziádra. Mellesleg, ha együtt néztek pornófilmet, az is elég ütõs eredményt hoz.No meg a jó öreg tükör elõtti szeretkezés...
Kötözd ki (annyira, hogy ne tudjon kiszabadulni, bár durvulni nem kell) és hergeld mindenfélével: tánc, vetkõzés, maszti, majd mássz rá, de mindent csak éppen tegyél meg (elõzõ hsz. elmondja rendesen). Szerintem egy ilyennel elég rendesen ki lehet minket készíteni.:)
Ha élvezi akkor csak csináld és légy nyugodtan. Te tudod hogy elégíted ki, tehát nem tudok mit mondani így újdonságnak.

Baj lehet az onbizalmammal vagy esetleg en ertem rosszul az egesz dolgot, visszahuzodobb tipus vagyok, hogyan tegyem jobba a dolgot?

Az az egesz dolog, hogy konkretan inkabb egy visszahuzodottab fiu vagyok, elhiszem sokan rohogik az ient mint en,de engem hidegen hagy, szeretem a bulit meg a jo dolgokat, de nem nagyon szeretek tancolni, vagyis ha igen is hujen erzem magam :( . A baratnommel elmentunk bulizni es jol ereztem magam,de nem szeretek egesz ejszakan keresztul hajnalig ott ulni a disco-ba vagy barhol legyunk, ezert sokszor lehangoltan bocsanatot kerek h nem meek el vele, mert ha elmeek nem tudnam ott hagyni mert en meguntam s megyek haza. Bocsi ha sokat irok,vhogy valaszt akarok kapni h en baxom el az egeszet valtoztassak a felfogasomon? Baj az hogyha 17 eves fiu letemre nem nagyon veszek reszt bulikon, szarul esik az az erzes h leneznek, luzernek neznek.A baratnom azt mondja ne foglalkozzak csak erezzem jol magam, probalom de vhogy megis hulyen erzem magam. Es meg biztos sokan vannak ienek mint en...

Legjobb válasz: Hát igen...a választás szerintem is a probléma. Sok olyan lány van aki szintén nem igazán szeret hajnalig bulizni egy diszkóban. Egy olyan mellett ez a problémád fel sem merült volna. Én nem azt mondom, hogy szakits vele, inkább, hogy kösettek kompromiszumot. Ahova szeretsz menni vele oda elkiséred, ahova pedig õ szeret menni oda csak õ megy, persze nem kell minden hétvégén ott "laknia" nélküled. Egyszerûen csak el kell engedned egyedül, õ sem érezheti túl jól magát, ha táncolna és egész este a sarokban ülõ kedvesével kell foglalkoznia.

Hát igen...a választás szerintem is a probléma. Sok olyan lány van aki szintén nem igazán szeret hajnalig bulizni egy diszkóban. Egy olyan mellett ez a problémád fel sem merült volna. Én nem azt mondom, hogy szakits vele, inkább, hogy kösettek kompromiszumot. Ahova szeretsz menni vele oda elkiséred, ahova pedig õ szeret menni oda csak õ megy, persze nem kell minden hétvégén ott "laknia" nélküled. Egyszerûen csak el kell engedned egyedül, õ sem érezheti túl jól magát, ha táncolna és egész este a sarokban ülõ kedvesével kell foglalkoznia.
A legnagyobb hibád (mármint a katasztrofális írás után), hogy magadnál belevalóbb lányt választottál. Az ilyen megbosszulja magát. És mi lenne, ha vele beszélnél és nem olyanoknak sírnál, akiknek semmi köze az egészhez?
21 éves lány vagyok, és volt már nekem is "ellentét párom":) Ott is a srác volt visszahúzódó, nem nagyon szeretett eljárogatni, nekem meg sajnos mániám hogy kimozduljak. Úgy oldottuk meg próbáltunk mindig elhívni vele a haverjait, és akkor feloldódott az õ közegükben amíg én mellette buliztam. Sokat számít kikkel vagy a barátnõddel buliban. Egy kicsit bohókásabb cimbora aki essetleg szintén nem kedveli a discot, feldobhatja a hangulatot a helyzet iróniájával. De ha nagyon letört vagy akkor beszéld meg vele nyugodtan hogy inkább maradjatok kettesben.
önbizalmat kell növelni valahogy! :D gondolj arra hogy a sok gagyi "rocker" láma mind beképzelt, pedig elég szánalmasak. ha nem vagy ilyen, már sok ember felett álsz. :D ajánlom a Két pasi meg egy kicsi (two and a half men) sorozatot, sokat segíthet :D

6 honapja járunk a barátomal, én 15 ö 18 lesz. Most tartunk ott, hogy felhozta a sex dolgot. Most mit tegyek? Én még félek a szextöl, viszont öt jobban szeretem, nem is az aktustol félek, hanem inkább attol hogy csalodást okozok neki.

ugy gondolom, hogy egy 18 éves srácnak azért vanak igényei

Legjobb válasz: Igen vannak szexuális igényei!!!! Deh ha tényleg szeret akk sztem elfogja fogadni hogy te még nem szeretnél szexelni...:)

Igen vannak szexuális igényei!!!! Deh ha tényleg szeret akk sztem elfogja fogadni hogy te még nem szeretnél szexelni...:)
CSAK és KIZÁRÓLAG akkor tedd meg, ha úgy érzed, hogy te is nagyon-nagyon szeretnéd. Ne kényszerítsd magad. Ha a barátod nem érti meg, engedd útjára, nem érdemli meg, hogy feláldozd érte magad.
A 16.43-sal teljesen egyetértek. CSAK akkor ha már te is felkészültél rá. Különben nem lesz kellemes élmény a szex. Még fiatal vagy várhattok még egy kicsit és ha a barátod igazán szeret akkor meg kell értenie, hogy te még nem vagy felkészülve rá. Addig is sok más módja van az örömszerzésnek!!
szerintem egy 18éves fiútól meggyõzõ teljesítmény az a 6hónap (sajnos ma már az is :]) ettõl függetlenül megértheti ha még várni akarsz, pont határeset ez a 15, attól csak kiegyensúlyozottabb leszel a jövõben ha vársz! ugyanakkor megéri apró lépésekben haladni ami a testiséget illeti...és akkor határozottabban eltudod dönteni hogy mien lesz vele
Én a helyedbe tuti várnék még. Nem a te korodban kell elkezdeni a szexet. Bõven ráérsz még vele. Ha szeret téged a párod, vár rád, akár még 1 évet is. Amíg félsz, addig felejtsd el a szexet, mert nem fogod élvezni. Hogy csalódást okozol? Erre akkor kellett volna gondolnod, amikor összejöttetek...Ezért is célszerû azonos korosztályból választani gyerekként. Akkor kevésbé valószínû, hogy elhagy, mert már javában élné a szexuális életét és a gyerektõl nem kapja meg. Amúgy csalódást aligha okozol neki. Köszi a lepontozást!
ha tényleg szereted, tedd meg, hogy okoznál már csalódást?:D [ esteleg akkor ha kiderül h hermafrodita vagy vagy transzvesztita xD ] neked kell eldönteni.
szakítottál vele? mért? a szex végett?
A kérdező hozzászólása: pont most nö napon szakitotam vele
pettingeljetek sokat nyaljon és izgasson hogy legyél eléggé nedves és ha készen állsz a szexhez akkor tedd meg hidd el élvezni fogod csak az a lényeg elötte hogy legyél izgalmi állapotba izgassa a csiklódot vagy újjazzon 1 vagy 2 újjal vagy nyaljon ki tösször /amúgy a párodnak mekkora pénisze van?/ az a lényeg hogy legyél nagyon izgalmi állapotba akkor nem fog fájni ha nagyon fájna akkor szólj neki hogy fáj de nem fog csak az a lényeg hogy lényeg hogy az elsö alkalommal nagyon figyeljen rád aztán a többi mát menni fog hajrá bocsi hogy ennyet írtam, L/17
A kérdező hozzászólása: a korosztályomban is már csak azért keletem volna h jol megdugjanak és ot hagyanak ugyhogy szerintem az 3 év korkülömbség nem is olyan nagy.
A kérdező hozzászólása: már kis lépés? ezt akartam irni.
A kérdező hozzászólása: "kis lépéseket" például mit? edig csak adig jutotunk el h megérintetem és 1-2 szer a számba vetem . ez mér kis lépés?
A kérdező hozzászólása: is-is kiderült h már rég van egy másik kapcsija is

Mit tegyek, hogy én jobban járjak?

Nem érzem, hogy mélységesen megsértett volna a párom, s?t talán még örülök is, hogy elmondta, de egy kicsit elgondolkodtam.

Legjobb válasz: 1. Ha komolyan akarna valamit a csajtól, nem mondja el. A férfiak nagyon sunyik tudnak lenni. 2. Vannak kihagyhatatlannak tûnõ ajánlatok. Az ember azért ember, hogy kísértésbe essen. Ha meg ember akar maradni, akkor ellenáll a kísértésnek. A barátod is ezt tette. 3. Ha annyira vonzaná a csaj ( szerelem, nem csak egy alkalmi szex ), akkor nagy ívben letojná, hogy mit mond a haverja. 4. A srácok között van egy ki nem mondott megállapodás : a másik nõjére, exére és nõrokonára nem illik rárabolni. Ez kb olyan erejû, mint hogy unokatesóval se dugunk. Mindig akadnak kivételek, a törvény sem tiltja, mégis gusztustalan féreg lesz tõle a férfi a haverok között. Ezért nem nagyon szokták bevállalni a srácok. Tanácsom : ne agyalj a dolgon. Várd ki mi lesz, nem kell drámázni, azzal magadat minõsíted. Õt pedig hazudozásra kényszeríted....

1. Ha komolyan akarna valamit a csajtól, nem mondja el. A férfiak nagyon sunyik tudnak lenni. 2. Vannak kihagyhatatlannak tûnõ ajánlatok. Az ember azért ember, hogy kísértésbe essen. Ha meg ember akar maradni, akkor ellenáll a kísértésnek. A barátod is ezt tette. 3. Ha annyira vonzaná a csaj ( szerelem, nem csak egy alkalmi szex ), akkor nagy ívben letojná, hogy mit mond a haverja. 4. A srácok között van egy ki nem mondott megállapodás : a másik nõjére, exére és nõrokonára nem illik rárabolni. Ez kb olyan erejû, mint hogy unokatesóval se dugunk. Mindig akadnak kivételek, a törvény sem tiltja, mégis gusztustalan féreg lesz tõle a férfi a haverok között. Ezért nem nagyon szokták bevállalni a srácok. Tanácsom : ne agyalj a dolgon. Várd ki mi lesz, nem kell drámázni, azzal magadat minõsíted. Õt pedig hazudozásra kényszeríted....

Mit tegyek, ha úgy érzem, hogy én jobban szeretem a barátom mint Õ engem?

Tudom, hogy bennem van a hiba, ezért is kérek segítséget.

Legjobb válasz: terhes vagy

terhes vagy
A kérdező hozzászólása: Mondtam neki, hogy többet szeretnék találkozni, de hát nem hat. Mármint, megígérte megint, mert most elmegy ynaralni, és hogy utána összehozzuk a heti hármat. Barátnõm szerint túl engedékeny vagyok, mert ha baj van barátom egybõl pár szóval letudja, és utána minden megy a régibe. És ezért õrülök meg, mert imádom, és tudom, hogy Õ is, de mégis van valami baj. Köszönöm a válaszod.:)
Az ilyen chat szarokat hagyni kell a p*csába. Teljesen félrelehet érteni ott a dolgokat, minden szándék nélkül meglehet bántani a másikat, mert mondjuk nem úgy jön le amit írok. Ez csak ront a helyzeten hidd el. Mond meg neki hogy minél többet szeretnél vele lenni, a lehetõ legtöbbet és nem chaten dumálni. Azt barátnõvel is lehet szerintem.
A kérdező hozzászólása: Amikor személyesen találkozunk, és nem chaten írogatunk a másiknak. Általában chaten bizonytalanodom el. Írja, hogy szeret, csak mondom volt, hogy elfelejtett visszaírni, meg mostanába nincs téma, vagy ha ott leírom a bajt mintha terelné. Személyesen is néha, de ott kimutatja, mennyire szeret, érzem rajta.
Hogy a valóságban?
A kérdező hozzászólása: 4. válaszoló, köszönöm!!:) De ha a valóságban minden rendben, akkor csak én reagálom túl?
Ha nem lenne az az intimes dolog akkor kb pont olyan lány lennél mint akire most vágynék. Akit babusgathatnék, védelmezhetnélek, hozzád bújhatnék stbstbstb...:D Amúgy meg sajnos ilyen a szerelem...:( (és persze nincs szükséged rá de amúgy sajnállak nagyon, lehetõ legjobbakat kívánom ezen túlra)
A kérdező hozzászólása: 3. válaszoló, de azt hogy csináljam? Volt, hogy mondjuk közömbös voltam(Persze írásban, személyesen nem megy), és akkor egybõl kérdezte, hogy mi a baj? Azt szeretném, hogy pl ne felejtsen el írni nekem chaten, és ilyenek.
A kérdező hozzászólása: 1. válaszoló, nem. 2. válaszoló. Járok pszichológushoz, nem biztos, hogy az, de úgy tûnik. Nem merek egyedül kimenni az utcára, halálfélelmem van ha elmegy mellettem egy kutya. Nem merek egyedül boltba menni, buszozni, stb. A barátom miatt küzdöttem le a vonatozástól való félelmem. Sok ember elõtt ideges lesz, vannak olyan helyzetek amikor úgy érzem nem bírom, és hogy mentsenek ki. Undorodom az intim dolgoktól, ezt a barátom megérti és türelmes. Haladok a leküzdéssel, látja is, és büszke rám emiatt. Volt egy családi dolog, ami kikészített. A doki szerint fura családom van.:)
Közömbösség mindig felkelti a másik illetõ érdeklõdését.
Ne haragudj de én hadd kérdezzek már inkább. Mi az a pánikbetegség? Milyen így az életed?
Szia. Figyelj szerintem ne beszélgessetek cseten meg ilyen netes dolgok mert ott sokszor nem lehet a hangsúlyt érezni meg nálunk is gyakran volt veszekedés ilyen miatt régen. Szerintem szeret a barátod mert bocsi hogy ezt mondom de én szerintem ha pasi lennék nem bírnám ki egy pánikbeteg lánnyal, már ahogy leírtad a tüneteket. Ha valaki így veled van akkor biztosan nagyon szerethet.

Fél éve vagyok egyutt egy fiuval nagyon jol megvagyunk nagyon szeretem ő is engem de ugy erzem nem annyira mind en . Jobban megszeretnem szeretetni magam, mit tegyek, hogyan erjem ezt el?

a barataim a fekete magiat ajanlottak de en ilyesmivel nem foglalkozom,en azt szeretnem,hogy magamé szeresen ne ilyen hulyesege,tippek?koszi

Legjobb válasz: cigón vad esetleg?

cigón vad esetleg?
A kérdező hozzászólása: micsoda?
Az elsõ, és legfontosabb dolog amivel megtudod magad szereTTetni az az, hogy tanulj meg helyesen írni! Biztos értékelni fogja a kölök!
nem fog tudni más segíteni ebben.
csak egy magyartanár... :D

Hogyan tegyem boldoggá ennél jobban?

7 éve vagyok a párommal és meg akarom lepni valami írtó szexi dologgal! Nagyon sokmindent csináltunk már, de most meglepit szeretnék!De nem azt a hagyományos,ruhát veszex,fehérnem?t, táncolok neki,símogatom magam....hanem valami igazán szexit,hogy teljesen be legyen rám indulva!!!!:-) Tudtok valami nagyon hatásosat?

Legjobb válasz: Próbáljátok ki az anális szexet, a barátom attól igazán beindul, mert nem engedem túl gyakran és mindig várja a meglepö alkalmat.Vagy öltözz fel szexi fehérnemübe (csizmával), húzz egy kabátot és valahol lepd meg vele.Vagy vegyél szép nagy sárgarépákat, készíts képeket amint "játszol" vele és küldd el neki (munkahelyre vagy alkalmas helyre), vagy úgy fogadd otthon.Èn is még keresem a jó tippeket, Sok sikert!

Próbáljátok ki az anális szexet, a barátom attól igazán beindul, mert nem engedem túl gyakran és mindig várja a meglepö alkalmat.Vagy öltözz fel szexi fehérnemübe (csizmával), húzz egy kabátot és valahol lepd meg vele.Vagy vegyél szép nagy sárgarépákat, készíts képeket amint "játszol" vele és küldd el neki (munkahelyre vagy alkalmas helyre), vagy úgy fogadd otthon.Èn is még keresem a jó tippeket, Sok sikert!
Szexi kép a munkahelyre az eddig nekem bejött.Illetve kapd el vezetés közben...de csak úgy, h ne legyetek balesetveszélyesek.Akkor egy cimbi a vízre esküszik.Ha BPn laktok vidd fel a normafához estefelé...gyünyõrû a kilátás, bár most hideg van hozzá, szintén kipróbált trükk.(Jah és a szoknya alatt ne legyen bugyi.)

Mi tegyek hogy jobban tudjak ismerkedni más emberekkel és ne legyek csendes? Egyes szaka szavakat, idegen szavakat) egyszerûen nem tudom mit jelent és ez a kommunikálásban másokkal szemben hogy is mondjam szégyellem, mit tegyek?

Néha aszt gondolom újra kéne születni.

Legjobb válasz: rakj piránnyákat a pics*dba és nem leszel csöndes jah és mond el másoknak mit tettél máris instant téma, hajrá te alfahím

rakj piránnyákat a pics*dba és nem leszel csöndes jah és mond el másoknak mit tettél máris instant téma, hajrá te alfahím
Ne mondj idegen szavakat. Ne kommunikálj, hanem beszélgess, úgy sokkal könnyebb. Beszélj nagyon egyszerûen, ahogy kigondolod. Nem az a mûvelt és jó társalgó ember, aki érthetetlenül beszél. Olyan gazdag a mi nyelvünk, majdnem mindent lehet magyarul mondani.
De azt ne feledd, ha újraszületsz, okosabb leszel, mert minden egyes életedben továbbfejlõdsz!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!