Találatok a következő kifejezésre: Hogyan tegyem az első (158 db)

Egy barátnőm 21 éves, van párkapcsolata, nagyon szeretik, de nem tud együtt lenni a fiúval, mert annyira fáj neki. Szűz még. Mit tegyenek hogy sikrüljön az "első"?

Fájhat ennyire az els?, mert nekem nem fájt!

Legjobb válasz: persze, hogy fájhat.Nekem is fájt nagyon csak a 3. próbálozásra jött össze a dolog. Mármint ez félóra leforgását jelenti kb. Én voltam felül tehát én tudtam irányítani, ahogy nekem jó volt. Irtóra fájt elsõre ezért leszálltam barátomról. Kicsit kényeztetett a kezével, szájával majd ismét próbáloztunk sikertelenül, De a türelem rózsát terem, na és persze a kitartás! Harmadszorra sikerült. Igaz nagyon fájt, de az utána következõ együttlét már jó volt, élveztem a kényeztetést!Hajrá neki! Kívánom hogy sikerüljön!:)

persze, hogy fájhat.Nekem is fájt nagyon csak a 3. próbálozásra jött össze a dolog. Mármint ez félóra leforgását jelenti kb. Én voltam felül tehát én tudtam irányítani, ahogy nekem jó volt. Irtóra fájt elsõre ezért leszálltam barátomról. Kicsit kényeztetett a kezével, szájával majd ismét próbáloztunk sikertelenül, De a türelem rózsát terem, na és persze a kitartás! Harmadszorra sikerült. Igaz nagyon fájt, de az utána következõ együttlét már jó volt, élveztem a kényeztetést!Hajrá neki! Kívánom hogy sikerüljön!:)
Mindenki másképp áli át, nekem sem fájt. Javaslom a sok sikosító használatát, az csak segíthet!És fontos a sok elõjáték, de fõleg a ráhangolódás, a lazítás, hogy valóban akarja és ne féljen. Elõször hatoljatok be csak a férfi kezével, egy ujjával, ha kellemes, akkor kettõvel , és ha az is, akkor hárommal, onnan egy lépés csak a közösülés. Finoman, lassan. EGy bizonyos fájdalmon túl kell lépni, kb 2-3 mp alatt elmúlik. Ha nem, akkor megint próbálkozni. Ne féljetek, nyugodtan, tabuk nélkül, sok elõjáték, sok orális szex és ujjazás.
birom az ilyen kérdéseket, hogy "barátnõm". nem értem ha ez egy név nélküli fórum akkor meg miért kell barátnõmõzni...nagyon gáz, és pláne hogy nehogy rájöjjenek egyböl "hát nekem nem fájt". és abbol is látszik hogy te vagy a barátnõ hogy akkor nem kérdeznél ilyet mert ha te már átestél volna rajta akkor biztos tudnád h mi van. na mindegy, de nagyon szánalmas.
Nem mindekinek egyforma a szûzhártyája. VAn akinek vastagabb. Sajnos nekik nehezebb az elsõ együttlét. Ilyenkor érdemes elmenni nõgyógyászhoz, aki egy kis bemetszést ejt a szûzhártyán, és utána már nincs gond a behatolással.

Félek megcsókolni, és attól is hogy õ fog engem mit tegyek? Nálatok hogy történt az elsõ?

Három hete vagyok együtt egy fiúval. Már pár napja szájra puszival köszönünk egymásnak és ölelkezni is szoktunk. De félek a csóktól, és érzem hogy nemsokára ez is jönni fog. Õ és én sem csókolóztunk még soha szóval mind a kettõnknek ez lenne majd az elsõ. de félek nagyon. És ha valamelyikünk is kezdeményez honnan fogja tudni a másik hogy mit akar, ha eddig csak szája puszi volt? mert hajol felé egyikünk csukott szájjal puszira várva a másik meg csókot akar. Ezt honnan lehet tudni? Vagy hogy lehet közben váltani? a válaszokban ne az legyen hogy ne félj mert jön magától, mert ezt így nem nagyon értem. Nagyon jó lenne ha tudnátok a tapasztalataitokkal vagy a saját példátokkal vagy ha voltatok hasonló helyzetben akkor segíteni, mert félek tõle. Elõre is nagyon köszönöm. (Én 14 éves vagyok a fiú 15.)

Legjobb válasz: Mitõl félsz, kis lány? Eltéved és a szád helyett a füledet nyalja meg? Vagy leharapja az orrod? Ha ez kényelmesebb, hát kezdjétek csukott szájjal. El lehet idõzni így is, sima ajak simogatással, aztán valaki csak kinyitja a száját. Azért a nyáladat ne csorgasd ki és ne is nagyon dugd le a nyelved a torkán, mert a végén megfullad.

Mitõl félsz, kis lány? Eltéved és a szád helyett a füledet nyalja meg? Vagy leharapja az orrod? Ha ez kényelmesebb, hát kezdjétek csukott szájjal. El lehet idõzni így is, sima ajak simogatással, aztán valaki csak kinyitja a száját. Azért a nyáladat ne csorgasd ki és ne is nagyon dugd le a nyelved a torkán, mert a végén megfullad.
Elõször is ne félj! Ez nem egy szuri, vagy valami borzalom amit túl kell élni :) ) Én is nagyon izgultam amikor összejöttem a barátommal... tudtam hogy meg fog csókolni, vagy én õt, de fogalmam se volt róla, hogy hogyan kell csókolni. Aztán amikor megfogta az államat, és ráhajolt a számra, magam se tudom hogyan, de a nyelve már ott volt és megtörtént az egész. Utána úgy gondoltam nekem is kellene kezdeményeznem csókot. Szóval én azt csináltam, hogy a számat ott tartottam a száján, ami máris csóknak számít. Szóval az elsõ lépés, hogy ne húzódj el azonnal mint a puszinál, és várd meg amíg a másiknak elér az agyáig, hogy mi történik vele. Aztán ha esetleg francia csókot akart akkor ha a fiú továbbra is csukva tartja a száját, nyugodtan megnyalhatod az ajkait. Amúgy ez egy közös játék. Mind a két félnek kell lépnie, hogy legyen belõle valami. Ne görcsöljetek rá, ez egy gyönyörû dolog, ez csak jó lehet :)
Neked mégis mi a csók akkor?? Csók = szája adott puszi -__-
Szerelmesek vagytok, akkor egymás elõtt nem ciki semmi, nyugi máá le:D:D:D
Én leírom, hogy nekem, hogy történt az elsõ. Második randin, westend tetõn voltunk, búcsúztunk, és ölelkeztünk.Vége lett az ölelkezésnek, szóval õ elengedett, de én még az egyik kezemmel fogtam a derekát, aztán a másik kezemmel megsimogattam az arcát, ezzel együtt a haját is arrébb söpörtem, majd megragadtam GYENGÉDEN a nyakát.Odahúztam magamhoz meg én is közeledtem felé és elõször csukott szájjal csináltuk, majd én kinyitottam.Sose felejtem el. 15/F
Én is kicsit túlizgultam a dolgot anno, és csak annyira emlékszem magából a csókból, hogy jó volt, azt már egyszerûen nem is tudom, hogy hogyan csináltam vagy mondjuk mit kezdtem a kezemmel stb. :D De amúgy tényleg nem kell félni, nem fog ezen múlni semmi, és lesz még idõtök bõven tökéletesíteni. :) 21/L

6 hetes terhes vagyok! Nagyon félek a vetéléstől! Annyi helyről hallottam hogy elment az első baba. Mit tegyek, hogy ne izguljak ennyire?

Legjobb válasz: Gondolkodj pozitívan,ne olvass olyan dolgokat amik a vetélésrõl szólnak.Ha egészséges vagy miért lenne baj,gondolj erre.Ha gondolod szedj vitaminokat,egyél sok gyümölcsöt,zöldséget. :) Jó baba várást,és élvezd amennyire csak tudod :) 28 hetes kismama.

Gondolkodj pozitívan, ne olvass olyan dolgokat amik a vetélésrõl szólnak.Ha egészséges vagy miért lenne baj, gondolj erre.Ha gondolod szedj vitaminokat, egyél sok gyümölcsöt, zöldséget. :) Jó baba várást, és élvezd amennyire csak tudod :) 28 hetes kismama.
Elsõsorban azt tehetnéd, hogy nem gondolsz erre, mert ezt fogod bevonzani. Ne arra gondolj, hogy hány helyen ment el az elsõ baba, hanem hogy hány helyen született meg! A szüleimnek én vagyok az elsõ és egyetlen gyerekük, és lám, itt vagyok, egészségesen felnõttem. Gondolj inkább arra, hogy milyen szép a terhesség, és hogy lesz egy kisbabád, akivel az életed legszebb szakaszába lépsz majd. Anya leszel!
Elsõ és legfontosabb felejtsed el a neten való olvasgatást! Nekem is el ment az elsõ babám, nem lett volna egészséges, de semmi világrengetõ nem történt. Már itt a második babám és teljesen egészségesek vagyunk. Amúgy pedig attól a perctõl kezdve, hogy 2 csíkos a teszted máson sem fog kattogni az agyad mint, hogy jól van e a gyerek. Talán egy picit jobb ha már 16-20 hetesen mozogni fog, de akkor is azon fogsz aggódni, hogy eleget mozog, ha nem mozog mért nem mozog stb. eldöntheted, vagy élvezed a terhességed minden percét, vagy végig stresszeled ezt a csodálatos életszakaszt. Majd ha baj lesz ráérsz akkor agyalni, ne aggódj elõre, mert fölösleges. Igen, van sok vetélés, de ettõl még nem dõl össze a világ. Érezd magad szerencsésnek, mert az, hogy egy baba össze jöjjön , még tökéletes feltételek mellett is csak 35%. Már bele estél abba a 35% már most szerencsésebb vagy mint sok más nõ.
Ja, és tapasztalatból beszélek, nem egy eset után.
Kedves 14-es! Van, amikor egy rendellenesség az okozója, nem feltétlen kell ezt bevonzani sem. De hol mondtuk mi azt, hogy MINDEN dolog bevonzott? Lehet, hogy te nem gondoltál arra, hogy baja eshet, ha egyszer nem úgy fejlõdött, ahogy kell, akkor az volt az oka. Ennyi. Attól még nem kell azt állítanod, hogy nem létezik a vonzás törvénye. Majd ha pozitív értelemben tapasztalod meg, akkor elhiszed, hogy van.
Drága 13-as! Túl vagyok egy májusi vetélésen, de azért köszi az építõ hozzászólást!!! ;) :) És nem, nem fogom ostorozni magam, hogy bevonzottam, mert nem így volt. Fejlõdési rendellenesség volt a vetélésem okozója! Akárhogy is alakul az életem, nem fogom ilyen semmivel sem alátámasztott dolgokkal terhelni magam, egészen egyszerûen meg akarom élni a terhességemet, ha egyszer megadatik. A bevonzástól való rettegés ugyanúgy rossz hatással van az anyuka idegrendszerére szerintem.
12-es: Attól, hogy neked szerencsére még eddig minden jól alakult az életben és semmi rosszat nem vonzottál be azzal, ha negatív dologra gondoltál, hát örülök, maradjon is így. De ha egyszer is megtörténne, máshogy állnál ehhez a kérdéshez. Minden jót!
A bevonzás a világ legnagyobb ostobasága. Mégis ki mondja meg, hogy mi számít bevonzásnak? Ha csak egyszer megfordult a fejemben, hogy mi van, ha... vagy ha folyamatosan ezen gondolkozom? Ha ne adja Isten megtörténik a baj, akkor nézzek a tükörbe és mondjam azt, hogy szaranya vagyok, mert bevonzottam a saját hülyeségem miatt, ezért történt, ami? Ha meg gondolok rá, agyalok rajta és mégsem történik baj? Akkor hol a vonzás törvénye? Hagyjátok már ezt! Egy vetélésnek egészségügyi okai vannak, se több, se kevesebb. Ritkán megy el egy baba azért, mert anyuka agya a negatív gondolataitól zengett! Ezzel a kérdéssel azért nem kell foglalkoznod, mert megkeseríted vele ezeket a csodás heteket. Ha baj lenne, lenne lehetõséged ezen agyalni, amíg azonban minden oké, nem szabad megfosztanod magadat a boldog babavárástól. Élvezd ki minden percét, hiszen véges!!! Kb. 7, 5 hónap múlva már nem leszel várandós! ;) :) Minden jót!
Nem tudom írták-e elõttem, de elsõsorban ne ezt a részét olvasgasd ennek az oldalnak! Most tök véletlen keveredtem ide, neked válaszolok, és már itt sem vagyok, te is ezt tedd!
Felejtsd el ezeket a negativ gondolatokat, nem tesz jot a babanak, ha szorongsz, kihathat ra is! Lass pozitivan! Aminek jonnie kell jonni fog sajnos! En nem gondoltam az elso babanal semmi negativra, termeszetes volt, h nem tortenhet semmi! :) a masodiknal kicsit aggodtam 1-2 szer! Kiutesek jottek ki rajtam, ami epepangasra utalhat! Az nem volt, de az epekovem kijott a terhesseg alatt! 5 hete szultem, 3 hete gorcsolok ha olyat eszek, igy azota dietan vagyok! De szorongni nem szorongtam es nem is feltem! Szoval csak pozitivan es kellemes lesz a varandossag! :) vigyazz magadra!
Nem tudom... én nagyon éreztem (olvasgatás nélkül!!), hogy baj lesz, és lett is. Pedig szorgalmasan mondogattam, hogy egészséges vagyok, a családban még soha nem volt semmi gond, velem sem lehet. És nem is volt semmi görcs és vérzés se (csak kis barna maszat, de uh-n még volt szívhang), szóval a rossz érzés mellett nagyon reménykedtem... Szerintem meg lehet érezni, ha baj van. Más az "izgulás", meg más, az aggódás, és más, amikor minden remény ellenére pontosan érzed, hogy baj lesz. Ez nem bevonzás, ez egy ösztön, amit nem lehet elnyomni. Amíg csak félsz meg izgulsz, szerintem nincs gond. Meg fogod érezni, ha lesz. Boldog babavárást!
Gondolj arra, hogy a fájdalmat, a rossz tapasztalatokat sokkal többen osztják meg mint a jót. És sokkal jobban megmarad az emberben. Én is erre próbálok gondolni, mert nagyon nehezen sikerült a baba, 2, 5 év után. 10 hetes vagyok, és mindennap azon aggódom él-e még, de próbálom elterelni ezeket a gondolatokat.
Én is féltem, nekem is elsõ terhességem. Aztán rájöttem, hogyha idegeskedem, avval sem megyek semmire. Ebbõl a félésbõl aztán izgulás lett, ami mindig is megmarad. Izgultam azért, hogy tùl legyel az elsõ 3 hònapon, hogy az UH-n, minden rendben legyen, hogy megmondják a nemét, hogy jò legyen az AFP eredményem. Szòval azt akarom mondani, hogy nem idegeskedni, hanem élvezni kell a terhességet :) Mindig lesz olyan dolog, ami miatt aggòdik majd az ember a gyermekéért :) Immáron a 18.hétben vagyok és kisfiùt rejt a pocim, szerencsére minden jò :) Nálad is minden rendben lesz, vigyázz magatokra és boldog babavárást :) !!! 19L
Mit tegyél?! Kapcsold le a számítógépet és ne olvass a neten semmit a témával kapcsolatban!! De mint látom más is ezt javasolta!! Hidd el, nem véletlen!! Minden jót :-)
Ilyenkor a legrosszabb amit tehetsz h ilyeneket olvasgatsz. Nekem is elsõ baba volt a lányom és nem lett vetélésem. Sõt a rokonságomból senkinek sem. Szóval nem mindenkinek van így. :) Nem kell ezen rágódnod inkább légy boldog és jó izgalmakkal teli ez az idõszak. Ahogy elõttem is írták csak pozitívan kell hozzáállni. Vannak valóban akik elvetéltek és ugye azzal azért találkozol többet mert keresik õk is az okát. Ugye aki nem vetélt el az nem ír róla mert hát ez a normális nincs mit beszélni róla. Meg ugye te is most mindenben a legrosszabbat látod mert hát ugye emberbõl vagyunk. Pedig nem kell mindig a legrosszabbra gondolni. Ami mondjuk érthetõ mert már most anya vagy és félted a kicsi szívedet aki még meg sem született. :) Tényleg csak nyugi. Semmi rossz gondolat. :) Olvass szép történeteket neten. :) Örömteli babavárást kívánok neked. :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen! Csak pozitívan gondolkodom!! :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat és a jókívánságokat! :) Jövõhét szerdán megyek elsõ UH-ra már nagyon várom! Remélem minden rendben van! :)
Fájdalom volt olvasni!
elsõ mindig "fáj" :) általában a nõket szeretik az ágyban! :)
az szép, nemrég jöttetek össze, de már szexelni akartok?
Nem biztos hogy fájni fog, de valószínûleg igen. Ha felkészültél a szexre, akkor ez nem fog problémát okozni. Addig meg ne csináld. Azt pedig a barátoddal kell megbeszélned, vele tapasztald ki, hogy õ mit szeret, és viszont - neki is meg kell ismernie téged. Beszéljetek róla. Ha nem tudtok beszélni róla, ne csináljátok.
Az életkorodon is múlik. Ha 23 vagy, ess túl rajta, ha 13, akkor várj 3 évet.
A kérdező hozzászólása: 17 multam mindjár 18-leszek
Én még várnék pár hónapot a helyedben.Ismerd meg a párod jobban, ha tényleg kedvel tud rád várni.
Akkor szerintem járogassatok és ha már nagyon kívánod, menj bele.

Mit tegyek az első együttlétkor, hogy ne szúrjak el mindent?

Legjobb válasz: A kérdésbõl ítélve, annyira túlparázod, hogy már most elszúrtad :-P

A kérdésbõl ítélve, annyira túlparázod, hogy már most elszúrtad :-P
ne vigyél éles tárgyat... :)
Nem azt kérdezte, hogy mit ne vigyen vagy tegyen, hanem hogy mit tegyen. Nos, fûszoknyában és csörgõsipkában táncold körbe az ágyat ahol az aktus történni fog, aztán gyújts egy kisebb tüzet egy lábasban és a te és a párod hajtincséd égesd el benne. Amíg elégnek, addig állj fél lábon és hangosan sorold el az összes szentek nevét. Ha megvan, a hamvakat szórd az ágyra és köpj rá.
Azt kihagytad, hogy a csörgõdob ütemére rázza a markába a barátnö veseköveit miközben azt kántálja, hogy "meddig mángorlom lángolo tomporod, meddig mocorogsz majd megfent pallosomon" Aztán a köveket szorja ki a lepedõre és a kiadott alakzat szeirnti pózban engedje meg, hogy a lány vért vegyen a karjábol amit frissen forralt magzatvizben feloldva kevés cukorral izesítve egy huzásra megisznak.
N gõrcsõlj engedj az õsztneidnek hagyd sodrodni magad ne gondolkoz.
A kérdező hozzászólása: de annyi a gond, hogy tényleg rágörcsölök, mivel mindketten szüzek vagyunk, s nem tudom mire gondoljak közben, vagy mit csináljak, hogy ellazuljak
"nem tudom mire gondoljak közben, vagy mit csináljak, hogy ellazuljak" Gondolj a p.nára bas.od! Vagy Darth Maulra!
ma 11:16 hidd el nem modnanak hülyeséget lazulj el és ösztönböl cselekdj, nem egy rozsaillatu álom együtlét lesz hanem soakt fogtok ügyetlenkedni amin késöbb röhöghettek... õsztönböl mozdulj minden lyukra...

Mit tegyek/hogy viselkedjek az első napon a suliban, hogy ne skatulyázzanak be és ne utáljanak ki?

Most leszek gimis (kilencedikes) és nagyon félek a társdalami élett?l :(

Legjobb válasz: Beszélgess a többiekkel. Ennyi. Én azt csináltam, hogy egy szimpatikus ember mellé beültem és próbáltam dumálni vele, a többi alakul magától, csak légy nyitott mindenkivel.

Beszélgess a többiekkel. Ennyi. Én azt csináltam, hogy egy szimpatikus ember mellé beültem és próbáltam dumálni vele, a többi alakul magától, csak légy nyitott mindenkivel.
Add önmagad. Egy nap alatt senkit nem skatulyáznak be.
Én is nagyon paráztam, de semmi okom nem volt rám. :) Már az évnyitó alatt is össze-összenéztük pár emberrel és elmosolyodtunk. Elsõ nap még nagyon ismerkedõs nap, sõt az egész hét. Annyi a titok, hogy legyél nyitott és add önmagad. Ne akarj mindenkinek megfelelni, úgysem lehet. Tedd, mondd azt, amit Te akarsz, ahogyan Te érzed. Mindenki úgysem fog veled egyetéretni, de a legfontosabb, hogy mindig önmagad add. :)
menj oda pár szimpi emberhez és kérdezz tõlük valamit, mondjuk tudják-e merre van papírbolt, utána esetleg megkérheted õket hogy kísérjenek el, hálából meghívhatod õket egy kólára....

Sos! Még nem jött meg! Mit tegyek hogy megjöjjön az első menzesz?

Engem nagyon zavar hogy még nem jött meg ,pláne azért mert az osztálytársaim azt mondják hogy háhá neked meg nem nincs meg.Sz?rzetem van,fehérfolyásom kb. 3 hónapja volt.13/L . Segítsetek légyszi!!!

Legjobb válasz: SEMMIT! Majd megjön az magától, ezt úgy sem tudod elõhozni semmiféle házi praktikával, de 16 éves korodig még bõven ráér a dolog. Az osztálytársaid nagyon érettek...

SEMMIT! Majd megjön az magától, ezt úgy sem tudod elõhozni semmiféle házi praktikával, de 16 éves korodig még bõven ráér a dolog. Az osztálytársaid nagyon érettek...
Nos én hasonló cipõben jártam mint te. Alig vártam, hogy megjöjjön. Sürgettem is, mert féltem, hogy cikizni fognak az osztálytársaim. Pár nappal ezelõtt megjött az elsõ menzesz. Már az elsõ nap pokolra kívántam az egészet. Tehát, majd megjön az magától. Addig olvass utána, hogy kellõképpen felkészülhess. Meg persze legyen nálad betét.
Ez mindenkinél máshogy van, nekem 12 évesen jött meg pl.. Nem kell megijedni.
Szerintem sem kéne azzal foglalkoznod, mit mondanak mások. Majd jön, amikor elérkezik az ideje. Egyébként kinek mi köze van hozzá? Én is jártam általános iskolába, középiskolába, meg még fõsulira is, soha nem tudtam, hogy éppen ki menstruál, vagy éppen nem. (A legjobb bnõmön kívül) Tehát, abszolút nem kell velük megosztanod, úgy érzem, ma már ebbõl presztízs kérdést csináltok...
Utolsó vagyok, a legjobb barátnõm 12 évesen menstruált elõször, én majdnem 15 voltam, mikor elõször megjött. Minden szervezet más és más, ezt erõltetni nem lehet.
Pl. ne várd ennyire. Minél jobban rágörcsölsz, annál jobban fog zavarni, hogy még nincs havibajod. Ha pedig már lesz, visszafogod sírni ezt az idõszakot, úgyhogy inkább fogd fel úgy, hogy neked még nem kell szenvedni ezzel, és [email protected] le az osztálytársaidat. Ha fejre állsz, akkor sem fog hamarabb megjönni, mint kéne. 24N
várj türelmesen.. amúgy pedig, párszor megjön, és azt kívánod, hogy bár ne jönne meg többet.
Elég primitíven gondolkodnak az osztálytársaid, ha azért gúnyolnak, mert nem menstruálsz. Senkit nem lehet az alapján megítélni, hogy mennyire fejlett! Mindenki más ütemben fejlõdik. Egyébként is 16 éves korodig nem kell aggódnod, viszont ha addig sem menstruálsz, menj orvoshoz!
A kérdező hozzászólása: Még nincsen változás pedig már 14, 5 vagyok!:(
még mindig nem jött meg? :o Régebben láttam a kérdést, de nem válaszoltam rá, pedig akkor még nekem se volt meg(14 múltam). De azóta már nekem is megjött fél éve. 14L
A kérdező hozzászólása: Sajnos nincs!:(
Azóta valami változás van? :)
nekem 1, 5 éve van fehérfolyásom és még nem jött meg (13 éves vagyok) úgyhogy ne aggódj.:) még ráérÜNK.:D
Én 14 vagyok és még mindig nem jött meg pedig már ideje lenne... szóval nyugi, nem vagy lemaradva. Ja és nálunk ez nem is téma a suliban, szerintem nagyon gyerekes ezért piszkálni valakit :P nyáron meg ne akard h megjöjjön mert akkor még rosszabb (no strand, no balaton) :D
Kedves 01:01-es Válaszoló! Miért ijesztgeted elõre szegény kislányt? Honnan tudod, hogy õ hogyan fogja viselni a menstruációt? Nem mindenkinek egyforma a szervezete, és nem mindenkit visel meg. Ha úgysem lehet örökké megúszni, akkor miért rettegjen már elõre???
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ, a tesóimnak 13 évesen jött meg anyának is. Nem tudom ez menyire befolyásolja...
A kérdező hozzászólása: köszönöm a valaszokat!írjatok még.:)
Kamuzd azt, hogy megjött. Ilyen idõsen már mindenki azt hazudta az osztályomban, hogy nem szûz, stb., aztán osztálytalálkozón kiderült, hogy mindenki az volt. Nem vagy még elkésve. 26N

Szerintetek? Tegyuk fel hogy valaki az elso havi fogamzasgatlo tabblettajat beszedte, a 7 napos szunetben megjott neki es csutortokon kezdi szedni a 2. Havi fogamzasgatlo levelet.

A kerdes hogy ha szerdan eggyuttletre kerul a sor, vedett a lany vagy meg kell kiegeszito fogamzasgatlas!?

Legjobb válasz: Nem kell, egy hónap után már bõven védve van.

Nem kell, egy hónap után már bõven védve van.
Ha nem felejti el beszedni csütörtökön a második levél elsõ tablettáját, illetve, a második levél elsõ hetén se fog kihagyni/kihányni/kifo.ni egy szemet sem, akkor védett lesz szerdán. Miért? Mert a védelem a szünetben csak és kizárólag akkor áll fent, ha idõben folytatja valaki a következõ levéllel, illetve, ha az elsõ héten (minden levél elsõ heténél!) történik gikszer, akkor az azt megelõzõ héten történt aktusból is lehet gyerek! Ellenõrizd a tájékoztatód! Ezt fogod találni benne!
A kérdező hozzászólása: Koszi!

Mit tegyek, hogy megtegye az első lépést?

A sportpályán láttam meg egy srácot 2-3 hete(? focista, én kosaras vagyok). Mikor legel?ször találkoztunk, folyamatosan nézett és mosolygott is rám. Aztán mikor legközelebb összefutottunk, leült t?lem nem messze és ott várta az edz?társait, közben elég sokszor engem figyelt és szintén mosolygott (és mintha köszönt volna is, de ebben nem vagyok biztos, inkább csak amolyan motyogás volt). Tetszhetek neki? Nekem szimpatikus ?, jó lenne, ha úgy alakulna, hogy tudunk pár szót váltani vagy esetleg leszólítana. Mit tudok ez ügyben tenni? 18/L, 25/F

Legjobb válasz: Esetleg odamehetsz hozzá beszélgetni....:)

Esetleg odamehetsz hozzá beszélgetni....:)
Mosolyogj rá gyakran, úgy, hogy ezt õ is észrevegye, hogy az a mosoly neki szól.Sok sikert :)
Mindig mosolyogj vissza, ha nem köszön elõre, köszönj neki te. Ha látod, hogy nagyon néz integess neki :D
Ha van mersze 25 évesen akkor már le fog szólítani:)

Nem tudom elhívni randizni, azt hiszem magamben, hogy õ biztos nem járna velem. Mit tegyek, hogy szólítsam meg, vagy hogy tegyem meg az elsõ lépést? (13-16 éves lányok mit gondoltok. En fiú vagyok)

Legjobb válasz: Én meg férfi - (apád korabeli) Az elõbb írtam egy másik srácnak, de rád is igaz: Ne nyavalyogj, hanem menjél oda! Mit veszíthetsz? Kiröhög? Tuti, hogy nemfog (nem szokásuk). Nem áll veled szóba? Akkor sem ha nem mész oda. Megver? Biztos nem, de legalább hozzád ér. A barátnõd lesz? Hát nem azt akarod? Szóval ne legyél gyáva, és menjél oda, ne agyalj elõtte a hogyanról, mert mire kitalálod másé lesz. Próbáld meg, az elsõ 3 alkalomhoz erõt kell venned magadon, de utána már menni fog. Én is ilyen voltam. Ma már, 15éve nõsen, minden nõvel kikezdek.

Én meg férfi - (apád korabeli) Az elõbb írtam egy másik srácnak, de rád is igaz: Ne nyavalyogj, hanem menjél oda! Mit veszíthetsz? Kiröhög? Tuti, hogy nemfog (nem szokásuk). Nem áll veled szóba? Akkor sem ha nem mész oda. Megver? Biztos nem, de legalább hozzád ér. A barátnõd lesz? Hát nem azt akarod? Szóval ne legyél gyáva, és menjél oda, ne agyalj elõtte a hogyanról, mert mire kitalálod másé lesz. Próbáld meg, az elsõ 3 alkalomhoz erõt kell venned magadon, de utána már menni fog. Én is ilyen voltam. Ma már, 15éve nõsen, minden nõvel kikezdek.
Hát, én 20 évesen azt mondom, hogy ez egy olyan kérdés, amire nem tudom a választ. Ma sokkal jobban megy a kapcsolatépítés, ismerkedés mint 16 évesen, de hogy ennek mi az oka, azt nem tudom részletesen megmagyarázni. Egyszerûen csak gyakorolni kell. Hogy hogyan kezdesz hozzá, az szinte mindegy. Egyszerûen hívd el valahova, légy kedves, stb. Nem kell túlbonyolítani. A sikered azon múlik, hogy mennyire vonzódik hozzád. Ha jó lányt választottál, akkor nem tudod nagyon elrontani. Ha az az elvárása, hogy az elejétõl a végéig mindent tökéletesen csinálj, akkor pedig nem te rontottad el, hanem a lány. 20/F
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!