Találatok a következő kifejezésre: Hogyan tegyem a szexet, (198 db)

Hogyan tegyem a szexet élvezetesebbé? 20/L

Már mindent próbáltunk. Csak a popó szex, nem nyerő. Mert fáj!

Legjobb válasz: szexeljetek 2 hetente...közte semmi maszti. ki leszel annyira éhezve, hogy a sima szextöl is csillaogokat fogtok látni.

szexeljetek 2 hetente...közte semmi maszti. ki leszel annyira éhezve, hogy a sima szextöl is csillaogokat fogtok látni.
A popó szexnek megvan a módja, az nem egy instantkávé, hogy durr bele bumm.És akkor már nem is biztos hogy fájni fog. Fel kell nõni a dolgokhoz.
mi nem jó? mert nem tudom mit nem élvezel ill élvezel vagy se

Hogyan lehet minél élvezetesebb egy fiúnak a szex? Mit és hogy tegyen a csaj? Ti lányok, mit csináltok, hogy a pasitok még jobban élvezze a dolgot?

Legjobb válasz: Úgy lehet nagyon jó a szex, ha érzem, hogy a lány is a szó szoros értelmében megõrül, úgy kíván engem és a szexet. És aktív résztvevõje a dolognak, erre mondják, hogy "nem fekszik úgy mint egy darab fa", látom rajta a szenvedélyt, érzem ahogy átadja magát az élvezetnek. Én azért imádom az orális szexet, mert olyankor nagyon tudom érezni, hogy kíván engem a nõ. Ez arra is vonatkozik, mikor nyalom. Szóval akkor jó a szex, ha a lány majd szétrobban a vágytól és az élvezettõl, teljesen elengedi magát, leveti (jó értelemben véve) a gátlásait.

Úgy lehet nagyon jó a szex, ha érzem, hogy a lány is a szó szoros értelmében megõrül, úgy kíván engem és a szexet. És aktív résztvevõje a dolognak, erre mondják, hogy "nem fekszik úgy mint egy darab fa", látom rajta a szenvedélyt, érzem ahogy átadja magát az élvezetnek. Én azért imádom az orális szexet, mert olyankor nagyon tudom érezni, hogy kíván engem a nõ. Ez arra is vonatkozik, mikor nyalom. Szóval akkor jó a szex, ha a lány majd szétrobban a vágytól és az élvezettõl, teljesen elengedi magát, leveti (jó értelemben véve) a gátlásait.
ezt, inkább pasiktól kéne kérdezni...
A kérdező hozzászólása: a csaj se lehet olyan mint egy fa...
Figyelje a fiút, estleg beszéljétek meg, hogy ki mire vágyik, mi a titkos vágyatok

Mit tegyek, hogy élvezzem a szexet?

A barátommal már egy rakás pózt kipróbáltunk de semmi, talán a kutya póz aminél éreztem is valamit, de a többinél semmi, mintha semmi nem történne szinte. Egyszer éreztem azt hogy jó volt de akkor is csak pár percig, valahogy sehogy nem jó. Mit lehetne csinálni hogy jó legyen?

Legjobb válasz: ÉS egyébként van orgazmusod?Mondjuk mikor nyal, ha már így nem...nem érzed a farkát?Túl kicsi?

ÉS egyébként van orgazmusod?Mondjuk mikor nyal, ha már így nem...nem érzed a farkát?Túl kicsi?
A kérdező hozzászólása: vannak gátlásai, épp ezért nem nagyon akarom ezt felhozni neki
hát valóban nem egy nagy darab. 15cm hiába átlag, a lányok akkoris keveslik. mondjuk ki, szegény srác kis bottal jár. sajnos emiatt lehetnek gátlásai, stb. mindképp beszélj vele, hogy megoldjátok a problémát
Erre azt tudom csak írni h nem a fiúval van a hiba mivel neki átlagos a pénisze átlag 13-15 cm..na most ha nem érzed akk sztem fordulj orvoshoz :S
A kérdező hozzászólása: igen figyelek rá, mert szeretném hogy neki jó legyen
A kérdező hozzászólása: tudom nem rekord méret, de azért nemis olyan nagyon kicsi szerintem ja meg azt tudom hogy régebben volt aki megszolta hogy kicsi neki, így inkább le sem feküdt senkivel
Szerintem meg tudja meg, hogy neked nem volt az igazi... Ha ezért megharagszik, óóó, szerintem nem, ezzel segítesz neki, nem pedig arra bíztatod, hogy így tovább amit nem jól csinál. Szerintem inkább az van, hogy inkább te arra koncentrálsz, hogy õ neki elsõ vagyok, és neki jó legyen minden és elhanyagolod magad, ezért nem tudod te annyira élvezni. Lazább legyél, ami neked jó, biztosan jó lesz neki is, kicsit többet figyelj magadra! 23/L voltam*
A kérdező hozzászólása: nemigazán voltam még felfázva nem szeretem kibeszélni a méretét, de úgysem derül ki kirõl van szó, ha ez segít a tanácsadásba akkor megmondom. pontos méretet azért nem tudok, nem mértem még le de olyan 15-16 lehet, a vastagsága is jó szerintem
énis arra gyanakszok hogy vagy törpe farka van, vagy egy régebbi betegség miatt (pl felfázás) érzéketlenebbé váltál. talán a barátod farkának méretbeli megsaccolása segithet kideriteni a probléma okát
A kérdező hozzászólása: egyébként van, csak épp szex közben nincs. meg próbáltuk már hogy közben õ is izgatott a kezével is meg magamnak is de még úgy sem mondanám hogy orgazmusom volt. És kösz de nekem nem kell más :) Amúgy nem tudom a mérete nem nagy, de szerintem nemis az átlagon aluli. Persze õ nem tudja hogy nekem egyszer sem volt az igazi. Még a végén megbántom és még ilyen sem lesz. Ugyanis én vagyok neki az elsõ, és nem hiszem hogy jót tenne az egésznek ha kritizálnám, lehet még ennyi sem jönne össze
na, látszik h 18 vagy-.-" poént csinálsz mindenbõl, szánalmas, nem sértésbõl írtam h kicsi-e
elõzö vagyok 18/F
Esetleg legyen több elõjáték, és amikor a behatolásra kerül sor, te már tökéletes állapotban vagy. Vagy pedig izgasd te magad közben, a kutyapóz erre tökéletesen jó, rásegítesz" magadnak kicsit, hátha úgy jobban élvezed. Próbálgassatok nyugodtan! 23/L
Ha nem extrém kicsi vagy nagy (mondjuk úgy 12-18 tartományban van ), akkor rohadtul nem számit a hosszúsága szerintem, inkább a vastagság.Szerintem neked kéne megtanulnod koncentrálni az élvezetre, többet pettingelni, kiismerni mi az igazán jó. De az is elõfordulhat hogy a barátod béna a szexben, ezen meg cska úgy lehet segiteni ha kommunikáltok közben, mondd el neki hogy szeretnéd, lassabban, gyorsabban, hol simogasson stb. Megértem, .hgy nem akarod kritizálni, azt nem is kell, de néma gyereknek anyja se..

Az a gondom, hogy nem szeretek szexelni, de a barátom meg eléggé, mit tegyek, hogy megszeressem a szexet? Hogy szerethetném meg?

Legjobb válasz: Ez elég különös, hiszen ha szeretsz egy fiút akkor kevés dolgot akarsz annyira mint lefeküdni vele. Biztos, hogy szereted? Megbeszélted ezt vele? Nem vagy túl fiatal?

Ez elég különös, hiszen ha szeretsz egy fiút akkor kevés dolgot akarsz annyira mint lefeküdni vele. Biztos, hogy szereted? Megbeszélted ezt vele? Nem vagy túl fiatal?
Próbáljátok olyan pózban, olyan ritmussal, ahogy jól esik neked, és az elõjátékra is hagyjatok sok idõt. A szexet is tanulni kell, és idõbe telik, mire összeszoktok benne.
Elvileg nem lenne korai, de ha kívánnád a barátodat (még akkor is, ha esetleg nem sikerül egyenlõre egy orgazmust összehoznotok) akkor te akarnád. Lehet, hogy nálad tényleg még korai.
A kérdező hozzászólása: igen szeretem a barátom. megis beszéltem vele de akkor olyan rossz szomorúnak látni. 16 éves vagyok vagy ez még nekem korai hogy szeressem a szexet?
Valószínû, hogy neked még korai. Egyelõre inkább maradjatok az elõjátéknál (részedrõl) - a barátod meg próbáld úgy simogatni, ahogy õ szokta magát. Ezt is meg kell tanulni: kérd meg, hogy segítsen.

A barátnőm azt hiszi, hogy csak a szexre kell nekem, mit tegyek?

a múltkor dugás után is már azzal jött, hogy miért nem beszélgetünk, mert épp szomorú meg ilyenek.. folyton ezekkel a baromságokkal áll elő, mi vagyok én lelki segélyszolgálat? én is megoldom a saját problémáim, ő miért nem tudja?

Legjobb válasz: ezek szerint tényleg csak a dugásra kell neked

ezek szerint tényleg csak a dugásra kell neked
Ezek nem hülyeségek. Hozzá tartoznak egy kapcsolathoz. Egy kapcsolat nem csak sex-bõl áll. Lehet, hogy néha nem ártana vele beszélgetned de tényleg.
patkány vagy... Földet rád!
ritka nagy [email protected] vagy, ha a hölgy problémáit sem vagy képes meghallgatni, ne csodálkozz.
Gyerek vagy még.
eléggé bunkó vagy.. egy párkapcsolat azért jó, mert mindent elmondotok egymásnak, meghallgatjátok egymást nem csak a szex meg a szex..
És még csodálkozol, hogy ezt hiszi??
mondd meg neki, hogy nagyon szereted, es meghallgatod. De a problemaival nem csak neked johet. Ottvannak, am a baratnok is.!
Felnõttként ha gazdag leszel megteheted. Ennyire gazdag férfi nagyon kevés van. Összehozol egy gyereket aludni sem fogsz, akkor visszasírod a nõd szövegét. :D
A kérdező hozzászólása: pénzem az van, gyerekem tutira nem lesz.. ott nyavalyognak meg sírnak egész nap, meg beszarnak, behugyoznak meg stb :S ennél undorítóbbat elképzelni sem tudok, nem értem mi aa jó benne
Semmi gond, ki kell élned még magad, csajozgass, stb, aztán majd ha azt érzed hogy na Õ kell, akkor mindent megértesz. Mert hogy szerelmes most nem vagy az tuti. Persze te tudod, lehet ezt húzni egy darabig, sõt elég hosszú ideig, de úgyis vége lesz.
Pénzed sem lesz örökké, ez nem valószínû. :)
#22: jaja, megy is vele a nõ is. :-)
Amit te akarsz attól a szerencsétlen lánytól, az nemhogy a párkapcsolat, de még a barátság extrákkal szintjét SEM éri el. Egy évig volt olyan kapcsolatom, nem miattam nem lett belõle több, de a srác így is mindig meghallgatott, akkor is, ha rohadtul nem értékelte, de ha már kapcsolat, meg kölcsönösség meg miegyéb, akkor ez hozzátartozik. Amit te akarsz, az a dugópajti viszony, amikor csak összejártok dugni, és ennyi. Te nem szerelmes vagy, hanem szimplán kanos vagy vonzódsz hozzá szexuálisan, az nem szerelem. Ha szerelmes lennél, mindent megtennél azért, h vele lehess. Azt még el tudom fogadni, h most egyelõre gusztustalan valamiknek látod a gyerekeket, ez vagy elmúlik idõvel, vagy nem. De a párkapcsolatról alkotott elképzelésed nem mûködõképes. Ha nem tudsz ezen változtatni, akkor keress egy dugópajtit, akivel tényleg csak arra az idõre jártok össze.
A kérdezõvel egyetértek. A céltalan panaszkodás nem vezet sehova. A hölgy nem tartja be az alapszabályt. Problémák, amire megoldást vársz - férfi; problémák amire nem - barátnõ. Ez ilyen egyszerû. Tedd lapátra, ha nem fogja be. :) Van nála csendesebb nõ biztosan. :-)
Valaki írta, hogy ilyenkor az ember nem megoldást vár, csak szeretné megosztani valakivel, ami foglalkoztatja - mégpedig olyasvalakivel, aki közel áll hozzá. Azt írod, szereted. Nem. Te azt szereted, amit kapsz tõle, nem pedig õt, a nõt szereted. Ha a nõt szeretnéd, akkor szeretnél adni is neki, mégpedig olyan dolgokat, amire õ vágyik... pl. figyelmet, törõdést, beszélgetést, empátiát. Persze 0 érzelmi intelligenciával ez nehéz... neked tényleg dugópartner kell, de legalább ne hazudd azt magadnak, hogy szereted. Legalább magadnak ne, mert ha bebeszéled magadnak, hogy ez a szerelem, akkor hosszú távon egy nagyon eltorzult érzelmi, párkapcsolati élethez vezet.
A kérdező hozzászólása: #17 de semmi mód nincs rá, hogy ezt az egész procedúrát elkerüljük? mondjuk elmehetne inkább vásárolni barátnõivel meg õk közben meghallgatnák meg ilyen csajos dolgok. még kis is fizetném neki az nem probléma, de ezzel például mi baja van?
Na hogy te is megértsd, lefordítom a te nyelvedre: ha nem hallgatod meg a problémáit, legközelebb nem szex után jön a "baromságaival", hanem helyette.
A kérdező hozzászólása: nem.. én szerelmes vagyok belé, csak nem bírom elviselni az ilyen hülyeségeket
A kérdező hozzászólása: ki montá? ki mondtá hogy fûdet rá?
A kérdező hozzászólása: #10 de mindig az van hogy oylankor csak feleslegesen viszi az idõt, és a végeredmény mindig ugyan az, elõbb utóbb úgy is abbahagyja a nyavalygást..
Még egy ilyen beszólás és lemegyünk a GYK-rõl!
A kérdező hozzászólása: #12 ezt nem igazán tudom értelmezni
Akkor nem teljesen ismered a második válaszodban lévõ idézetet.
A kérdező hozzászólása: jaa hirtelen nem tudtam hova tenni XD
A nõknek az a kapcsolat ahol meghallgatják õket. Nem megoldást akar hanem figyelmet. Ha sajnálod erre az idõd akkor tényleg csak kihasználod. Olvasd már el mit írtál kérdésbe! Tapló vagy. Fejlõdj mert minden nõd lelép. 20-30 éves fejjel körbe fognak röhögni, akkor már nem elég ha vigyorogsz meg dugsz.
te egy igazi nagy t*skó vagy!! egy lany szeret beszelgetni es ha nem halgatod meg akkor talan igaza van. ha tenyleg szereted akkor meghalgatnad

A pasimat zavarja hogy fáj a szex mit tegyek?

mikor szexelünk nekem nagyon fáj mondom neki hogy sajnálom de én ilyen vagyok és a multkor a szemembe mondta bhogy te ribi ha fáj neked te egy kua vagy21lány vagyok

Legjobb válasz: Chh.Hagyd ott!Ha az én pasim ribi-zne le,akkora pofot adtam volna neki hogy...Ez annak a jele,hogy nem szeret.Ha szeretsz valakit nem k*rvázod le,és õ is javítana a teknikáján...Meg kéne értse,hogy az neked fáj.Szóval szerintem ez a kapcsolat,nem igazi kapcsolat.Sajnálom.Hagyd ott,legyen becsületed!

Chh.Hagyd ott!Ha az én pasim ribi-zne le, akkora pofot adtam volna neki hogy...Ez annak a jele, hogy nem szeret.Ha szeretsz valakit nem k*rvázod le, és õ is javítana a teknikáján...Meg kéne értse, hogy az neked fáj.Szóval szerintem ez a kapcsolat, nem igazi kapcsolat.Sajnálom.Hagyd ott, legyen becsületed!
látom sikerült kiszûrni a mondat lényegét :)
B*szd fejen egy sóderes lapáttal. Ekkora f*sz h lehet má vki.. Dobde ki a francba meg rúgd tökön vagy 4x acélbetétessel.
Van egy-két csitri, akik szerint a szépségük mindenre megoldás... Amúgy az én páromat is szokta zavarni, ha nekem fáj a szex. Ez pedig elõ szokott fordulni orgazmus után. De ilyenkor magához ölel, hogy ne folytassuk, és inkább csak simogat. Egy igazi férfi így bánik a nõvel, nem lek*rvázza. Bár ehhez nõnek is kéne lenni, nem egy idióta csitrinek...
téged pofán kéne b*szni egy szívlapáttal!
És te ezek után még vele vagy? Hát, nem tudlak sajnálni, bocsi.
Az én kérdésem csak az, hogy téged nem zavar ha fáj a szex? Mármint annak kéne normálisnak lenni, h nem fáj... :S
A kérdező hozzászólása: nem vagyok csitri
A kérdező hozzászólása: ja és már szakitottunk
Nincs valami egészségügyi problémád, nem lehet, hogy attól fáj????
Kamu az egész! Ennyire hülye senki nem lehet.
Akkor most jut idõd egy átnézni egy kicsit a vesszõk lényegét a mondatokban. Amúgy kérdezte vki, hogy szép vagy-e??
A kérdező hozzászólása: miután megirtam a kérdést átjött és meglátta hogy mit irok nagyon dühös volt én meg azt mondtam neki hogy:" menj a francba te kis p..cs utállak. és azt mondtam hogy vége szóval már nem járunk
A kérdező hozzászólása: neked nem mindegy hogy hogy irok? amugy meg szép vagyok
Sztem elõször azt kell tenned, ami a legfontosabb. Megtanulni vesszõt tenni és esetleg pontot, majd egy új mondatot kezdeni. Nem nagy ördöngõsség. A vesszõ az "M" betû mellett van jobbra.
mert a pasid egy bunkó gyökér, neked pedig nincs önbecsülésed, nincs benned tartás, sem ész. remélem legalább szép vagy.
A kérdező hozzászólása: miért?
dobd ki a pasid és lõdd le magad.
de hogy faj te csaj szerintem a csavonak nagy a ...?

Mit tegyek, hogy érdekeljen a szex?

Már 40 fele közeledem, volt több partnerem, voltakép 18 éves korom óta állandóan van kapcsolatom, több tartós volt (a leghosszabb 12 év), de soha nem érdekelt a szex és soha nem volt kedvem ahhoz, hogy én kezdeményezzek. Kb akkora teher, mint a mosogatás, vagy porszívózás. Az élvezet meg hát, szerintem egy masszázs vagy egy finom süti jóval nagyobb élvezet. Csinálom, mert kell, mert hozzátartozik az élethez, de sokkal jobban szeretek tévézni, olvasni, játszani. Néztem pornókat, sok mindent kipróbáltam, normál kereteken belül, de valahogy az egész olyan unalmas. Az egészben csak az okoz örömet, hogy tudom, a páromnak jó. Miért látom így vagy miért érzem így? Félrenevelhettek?

Legjobb válasz: Szia! Lehet, hogy nem vagy szerelmes a partneredbe. Az élvezetrõl pedig annyit, hogy valamit nem jól csináltál, vagy csinált a partnered. Menj el szexuálpszichológushoz, õ tud segíteni a problémádon :)

Szia! Lehet, hogy nem vagy szerelmes a partneredbe. Az élvezetrõl pedig annyit, hogy valamit nem jól csináltál, vagy csinált a partnered. Menj el szexuálpszichológushoz, õ tud segíteni a problémádon :)
A kérdező hozzászólása: ja kimaradt, hogy nõ vagyok.
sztem vmi régi trauma a tudatalatt van hatással rád...talán fiatal korodban nem úgy csöppentél bele a szexbe, ahogy kellett volna, és ezért nem érezted sosem az értékét...
Apropó egy kérdés: Te voltál négerrel? :D
Ugyan mi hogyan tudnánk segíteni?! Esetleg találsz sorstársakat, akikkel privát levelekben sopánkodtok.
Hidd el hogy segítene, értik a dolgukat a szexuálpszichológusok :) Beszélgetni fog veled és hidd el megoldódnak a problémáid :)
Érdekes helyzet, én is szexuálpszichológust tudok ajánlani, hogy pontosan mit csinál veled, azt nem tudom. Szerintem olyan dolgokról fogtok beszélgetni, ami alapján rájöttök ennek az okára (egy fiatalkori emlék, vagy akármi), és akkor már könnyebben kezelhetõ a probléma. 20/L
A kérdező hozzászólása: Tényleg, ilyen esetben mit csinál a szexuálpszichologus? Ír fel gyógyszert vagy beszélget velem a szexrõl? Nem igazán tudom elképzelni, hogy az segíthetne.
A kérdező hozzászólása: Hm, van orgazmusom, de mi a jó abban az egy percben? Amúgy persze, dolgozom is, irodán, napi 9 órát, plusz két óra az utazás, és otthon háztartás, gyerekek, stb. A páromat nagyon szeretem, szerelemmel, õszintén, és a kapcsolatunkban nincs semmi negativum, nincsenek viták, nincs anyagi probléma sem. De próbáltam már nagy méretû négertõl kezdve a fiatalabb korosztályig mindent, és nem jött meg a kedvem.
menj el dolgozni irodába, és vállalj túlórát! egy hónap mulva, napi 8:00-21:35-ig tartó munka után csak a szexre tudsz majd gondolni!
Hát igen én bevallom fiatalabb vagyok mint te:) De viszont sztem neked az a legnagyobb problémád hogy még nem volt egy olyan férfi az életedben akivel tényleg anyira öszehangban voltatok hogy minden tökéletes volt.Lehet ez miatt kialakult benned a frigidség az a csalodotság érzése "Na ez ennyi?" ...Hisz mindenkinek van -e párja akiben meglátja a pluszt és tényleg mindenben partnerek.De lehet az is a problémád hogy még nem volt orgazmusod és igazából akkor olyan a sex mint biciklizni kerék nélkül...értelmetlen.Én kívánom neked hogy megtaláld azt a partnert aki mindent megad ilyen téren és rájösz hogyha együtt vagy egy férfival ez fantasztikus érzés.Hisz érzeda szerelmet és azt hogy neked akkar jót:) 21/L
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. Igen, voltam négerekkel is, nagyon érzékiek és strapabíróak, de ott is jobban bejött az, ahogy a testemet simogatták, mint maga a dugás. Azt hiszem a kutyánk tehet róla, aki folyton a lábam szárát izélte gyerekkoromban, vagy az elsõ pasim, aki állandóan dugni akart napi 4x. Jó akkor megyek szexuálpszichologushoz, hátha helyrehozza a rossz emlékeimet. :(

A párommal megromlott a kapcsolatom mit tegyek? A szex is úgy működik, hogy csak ő csinálja mert nem kívánom. Mi a megoldás? Válni nem akarok.

Legjobb válasz: Miért romlott meg? Mikortól? Történt valami? Miért nem akarsz válni? Ez így kevés.

Miért romlott meg? Mikortól? Történt valami? Miért nem akarsz válni? Ez így kevés.
"De minek akar amikor neki már van?" Mert mondjuk szereti a gyerekeket és Téged is, és szeretne egy közös gyereket függetlenül attól hogy már van Neki?! Ezt saccolom válasznak. Ha nem akarsz gyereket, akkor ne legyen gyereked...pláne az elõbbi kijelentésed után (nem tudom pontosan hogy írtad...valami nyávogós valamit írtál...). Miért nem akarsz válni? Sok a pénze? Szerintem szakítsátok meg a kapcsolatot, ennek így nincs értelme, hogy te kényszerbõl kufircolsz Vele, Õ meg szerencsétlen reménykedik (mert gondolom így van) hogy majd megjavul a kapcsolatotok és meggondolod magad, hisz úgy sem fogod... És hogy mit tegyél? Szerintem vagy szülj Neki, vagy válj el. Mert ez egy elég komoly konfliktus, amit szerintem e két szankció valamelyikével lehet csak megoldani...
Ebbõl válás lesz pedig. Más megoldás nincs. Ti voltatok a hülyék, eleve le kellett volna házasság elõtt tisztázni ilyen alap dolgokat.
A kérdező hozzászólása: De minek akar amikor neki már van?
Már a kapcsolat elején tisztázni kell egymással, hogy mit szeretnétek a jövõben. Nem értem hogyan jutottatok el a házasságig, ha ennyire másként gondolkodtok! Amit tehetsz: - Vele maradsz, szenvedsz, amíg õ nem adja be a válópert. - Beadod a válópert, elváltok, hogy mindketten boldogok lehessetek. - Gyermeket szülsz neki. Nincs más választásod. Egy embert nem lehet lebeszélni arról, hogy gyermeket akarjon, sem rábeszélni nem lehet, hogy akarjon.
Te nem akarsz gyereket, e szrint õ meg igen. Az a tapasztalatom, hogy ez egy elég erõs törekvése az embernek, szóval LESZ neki. Ha meg a szex sem köt össze, akkor elég hamar.
A kérdező hozzászólása: Mert gyûlölöm a kis nyávogós, rühes, idióta kölyköket!
Miért nem akarsz gyereket? Hány éves vagy?
Ez nem "pár dolog, amiben nem értetek egyet" - ez eléggé a kapcsolat alapjainak a szétesése. Miért akarsz vele együtt maradni?
Pedig ennek hosszabb távon nem lesz jó vége szerintem.Ezt tisztáztátok a kapcsolat elején is?Vagy már házasak is vagytok?Ha már azt írtad, hogy nem akarsz válni.Próbáljátok meg megbeszélni.Egyébként hány évesek vagytok?
A kérdező hozzászólása: Nem érti meg, hogy nem akarok gyereket.
De úristen már!MIBEN???Olyan nehéz leírni a teljes szitut, hogy tisztán lássunk?
A kérdező hozzászólása: Annyi történt, hogy egy dologban nem értünk egyett és ezért hidegültem el tõle.
Kicsit több info kellene rólatok, ahhoz, hogy tudjunk segíteni...
A kérdező hozzászólása: De minek akar amikor neki már van? Hát, mert nem egyformák az emberek. Lesz is neki, ne aggódj!

Az a baj, hogy kivánom a szexet, de nem tudom magam kielégiteni. :S mivel párom nincsen igy maszturbálok, de nem jutok el a csúcsra? Mit tegyek?

Töbször próbáltam már vizrózsával meg simán az ujjammal, és nagyon jó érzés, és akkor nem birom ezért abbahagyom, és elkezd folyni a hüvelyemb?l valami, de tuti, h nem élveztem el..:S mert annyira nem jó érzés.. segitsetek, h tudnám magam eljuttatni a csúcsra??:(

Legjobb válasz: 1. vagy szerzel egy pasit magadnak 2. vagy addig probálkozol amig nem sikerül. mit értessz azalatt hogy nem birod és abba hagyod? magyarul feladod mert nem sikerül? vagy hirtelen elkezd remegni a lábad folytatnád még de már nincs rá eröd? mert ha az utobbi akkor pedig csináld végig. egyszer sikerül utánna már kise lehet szedni a víz alol

1. vagy szerzel egy pasit magadnak 2. vagy addig probálkozol amig nem sikerül. mit értessz azalatt hogy nem birod és abba hagyod? magyarul feladod mert nem sikerül? vagy hirtelen elkezd remegni a lábad folytatnád még de már nincs rá eröd? mert ha az utobbi akkor pedig csináld végig. egyszer sikerül utánna már kise lehet szedni a víz alol
Például ne görcsölj annyira. Lazíts, amikor egyedül vagy nem kell, hogy gátlásaid legyenek.
Szia! Szerintem rávezethet a megoldásra, ha küldesz nekem egy privát üzenetet :-) F21
FAKE!!!
nem fake, nekem is ugyan ez a bajom, pontosan ugyan ez.
Találni kell egy barátot, most elfogadott hogy szexre járnak össze a párok . /f
segítsek? :)
17l vagyok és velem is ez van, azt remélem ha lesz barátom neki sikerül majd eljuttatni engem és nekem viszont õt.
A kérdező hozzászólása: Utálok sokszor már lány lenni...:\ szegénykém akkor neked sem könnyû..:S jól megjártuk..:) :(
Figyelj nem kell masztiznod ha megismerkedünk ennél kicsit jobban akkor és szívesen segítek rajtad de persze ha már kicsit jobban összismerkedtünk:) válaszol a dologra és beszélgethetünk.
de jó hogy nem nõnek születtem és nincsenek ilyen gondjaim
nekem meg barátnõm nincs szólj és segítek:D na bocsi csak viccelõdök 19F
A kérdező hozzászólása: ígyvan várjuk a további válaszokat...:(:(
Várunk további válaszokat :)
A kérdező hozzászólása: nagyon el vagyok keseredve...:( ugyanez a bajom...:(
A kérdező hozzászólása: igen, már nincs erõm hozzá, olyan jó érzés de muszály abbahagynom.. olyan rossz..:(
A kérdező hozzászólása: Nem görcsölök, nyugodt vagyok, de mi lehet ami folyik ki belõlem??? inkább lõvel.. mert olyan mintha pisilnék de nem onnan folyik...
majd halálra baszlak:D és mellbe kúrlak te ri**nc

Mit tegyek, hogy kívánjam a szexet? Nemrég szültem. A párom nagyon akarja, nehezen érti meg, hogy nekem nincs kedvem.

Szeretem a páromat,és szeretnék vele szexelni, de valahogy ritkán vagy alig van kedvem hozzá. Mit tehetnék? Van egyáltalán vmi megoldás??? Vagy várjak és majd visszatér a libidó?

Legjobb válasz: Gondolj arra hogy a párod így is nagyon kíván, és egy férfinak vannak igényei,megérti õ hogy szültél csak már nagyon vágyhat rá,ha már veszekedtek is emiatt.Kezdjetek bele a dologba,lehet mikor közeledne feléd nem kívánod de ha pettingeltek megjöhet közben a kedved,én is voltam így.Nem kívántam,de pettingelés alatt annyira felizgatott,hogy én vetettem magamat rá.Próba szerencse,nem kell erõltetni,de azért akard te is ,vagy legalább is éreztesd vele,nehogy azt gondolja, már tényleg nem õt kívánod és beszélgessetek sokat errõl veszekedés nélkül.Vagy ha sehogy nem megy egy darabig részedrõl,akkor kényeztesd orálisan vagy ahogy akarod.De ne aggodj pár hét szükséges hogy visszaálljon minden a normális kerékvágásba szülés után,ahogyan a testednek is regenerálódnia kell úgy a lelkednek is.

Szerintem próbálj meg beszélni errõl egy orvossal, mondjuk a nõgyógyászoddal, mert szerintem elképzelhetõ, hogy valamiféle hormonális okokra vezetjetõ vissza, lehet, hogy a szülés utén még nem rázódott helyre a hormonháztartásdod, és egy szakember lehet, hogy könnyen tud ezen segíteni vagy ha nem, akkor is lehet, hogy tud tanácsot adni.
Gondolj arra hogy a párod így is nagyon kíván, és egy férfinak vannak igényei, megérti õ hogy szültél csak már nagyon vágyhat rá, ha már veszekedtek is emiatt.Kezdjetek bele a dologba, lehet mikor közeledne feléd nem kívánod de ha pettingeltek megjöhet közben a kedved, én is voltam így.Nem kívántam, de pettingelés alatt annyira felizgatott, hogy én vetettem magamat rá.Próba szerencse, nem kell erõltetni, de azért akard te is , vagy legalább is éreztesd vele, nehogy azt gondolja, már tényleg nem õt kívánod és beszélgessetek sokat errõl veszekedés nélkül.Vagy ha sehogy nem megy egy darabig részedrõl, akkor kényeztesd orálisan vagy ahogy akarod.De ne aggodj pár hét szükséges hogy visszaálljon minden a normális kerékvágásba szülés után, ahogyan a testednek is regenerálódnia kell úgy a lelkednek is.
Próbáld ki az "evés közben jön meg az étvágy" módszert. A tudatalatti félelmek ellen használj síkosítót. Na meg úgy legyen hosszú elõjáték, hogy nem kell, hogy közösülés legyen a vége, akkor nem érzed kényszerítve magad. Azért azt gondold végig, hogy tényleg kifejezetten nem akarsz-e szexelni, vagy inkább "lusta" (bocs a kifejezésért) meg fáradt vagy, meg a legutolsó gondolatod a szex. Ha az utóbbiak, akkor lazítás, meg autogén tréning a jó, meg próbáld agyilag magad hangulatba hozni. Persze az is lehet, hogy a szoptatáskor magas prolaktinszint okozza és utána ha a hormonszinted visszaáll, megint rendben lesz minden - csak addig le ne szokj a szexrõl.
Hát, nálunk is ez a gond, bár én még nem szültem, de tényleg nagyon rossz lehet, hogy nem kívánod, na meg a párodnak is. Biztos, hogy a szülés miatt van, szerintem ha elõtte nem volt semmi gond közöttetek szexuális téren, akkor nem kell félni, majd visszajön a vágy magától. Nem tudom, hogy mennyi maradt rajtad szülés után, de ha tudod, lepd meg a párodat egy csini, szexi fehérnemûvel, ha látod, hogy beindul rád, akkor tuti te is beindulsz majd. De ne hanyagold el a párodat, mert az nem jó, viszont neki is meg kell értenie, hogy hogyan is mûködik egy nõ ilyenkor... sok sikert!
Szerintem beszéljétek meg, hogy õ addig had keressen másik, aktív szexpartnert, amíg a te problémád megoldódik. Legalább neki ne legyen már rossz.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat, aranyosak vagytok! Én tényleg próbálok koncentrálni a szexre, de valahogy nem megy...egyszerûen nem kívánom, ez van. Nagyon szenvedek ettõl. Bízom benne, hogy az idõ segít majd.
A kérdező hozzászólása: Nem híztam sokat és most kb.2 kg felesleg van rajtam. Néha már veszekszünk is a szex miatt, ez nem tesz jót, de úgy érzem mintha kényszerítenének, úgy meg kinek van kedve hozzá?? Remélem javul majd a helyzet.
Szerintem is keress orvost - és amíg nem kívánod, addig próbálj más módon kedveskedni neki. A szokásos módokon kívül - pl. adj egy kis tejet neki, ha a baba hagy.
A kérdező hozzászólása: Másik szexpartner?? Na annyira azért nem vészes a helyzet. :-) Szeretjük egymást és megoldjuk a dolgot.
gyogynövényy boltba kérdezd meg mit ajánl de mond hogy sszoptatsz mert mindent nem lehet ojankor de pl a zöld teát lehet és naponta igyál meg 2 litert is belõle a legjobb az angelika gyökér tea csak kurva szar ize van

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!