Találatok a következő kifejezésre: Hogyan tegyem a meleget (42 db)

Kisfiam 4 hónapos, eddig csak anyatejet kapott. Most, hogy itt a meleg, a szopik között adjak neki vízet vagy tegyem cicire, ha látom, hogy szomjas?

Egyébként nagyjából 2 óránként szopizik -igénye szerint-. Persze ha megyünk vhova viszek neki vizet, a biztonság kedvéért. A kedves idősebb rokonok még azon is kiakadtak, hogy teát nem adok neki. Minek mikor itt a tej, pff

Legjobb válasz: nekem is ennyi idös a kisfiam, és csak tejet adok neki, igény szerint :) szerintem elég neki a tej.

nekem is ennyi idös a kisfiam, és csak tejet adok neki, igény szerint :) szerintem elég neki a tej.
Persze elég a tej, lehet nem is issza meg a vízet, probáld többször ciciztetni, de úgy is látod rajta ha többet igenyel.
Bõven elég neki az anyatej, ugyanis az elõtej híg, kissé vizes, nagyon jó szomjoltó. A zsírosabb szopizás közben termelõdik a szoptatás hatására. Ne foglalkozz senkivel. Két gyermekem kizárólag anyatejet kapott féléves koráig. Márciusiak így a fél évbe bele esett a nyár is. Egyikük sem száradt ki nyáron a nagy melegben.
Anyatej! :-) A legtökéletesebb, nincs szükség semmire, ha igény szerint mellre teszed. Én sem adtam egyik gyerekemnek se mást.
Fiam most lesz 5 hónapos.Õ is gyakrabban kéri a cicit ebben a melegben, csak az a baj, hogy emiatt rengeteget bukik.(soha nem szokott).Amennyit megivott szinte mind visszajön :( Próbáltam neki teát/vizet adni, de semmit nem fogad el.
Az én babám is 4 hós, igény szerint szopik, de én azért ha megyünk valahová, viszek vizet...volt is már hogy megkínáltam, ivott is picit és jobb kedve lett.na a tea téma nálunk is felmerült, égnek állt a hajam mert õ a 2. gyerekem, az elsõt is 2 év 8 hóig szoptattam...szóval van tapasztalatom...a másik kedvencem a fõzelék...brrrr....nem éhezik ez a gyerek? :) )) aztán 7, 17kg..

Nagyon fáj kívül a fülem. Belül szokott fájni, de most kívül, a fülkagylóm, vagy mi a neve. Lehet h begyulladt? Mit tegyek, hogy elmúljon? A meleg só, a bioptron lámpa, az algopirin, ami a belső fül gyulladásnál nekem mindig hatni szokott, most nem

Legjobb válasz: nekem életemben egyszer fájt a fülem, azt a tapasztalatot szívesen megosztom veled. egyik nap arra ébredtem, hogy ha a fülcimpám, fülem karimáját meghúzom, akkor a fülem nagyon fáj. kiderült, hogy külsõ fülgyulladásom van. elõször, amikor elmentem vele dokihoz, belecseppentettek, és beletettek vattát. a csepegtetést otthon is kellett folytatni. csakhogy az orvos nem mondta, hogy a fület nem szabad víznek érnie pár napig. mivel ezt nem tudtam, sikerült felülfertõzni. utána már a gyógyszer sem hatott. elmenten egy másik fülészhez, az fikázta az elõzõ által felírt cseppet. summa summarum, háromhónapos fülfájásomból végül a háziorvos kezelt ki. mégis azt mondom: nem próbálkoznék a helyedben, mert elhúzódhat. nézesd meg.

nekem életemben egyszer fájt a fülem, azt a tapasztalatot szívesen megosztom veled. egyik nap arra ébredtem, hogy ha a fülcimpám, fülem karimáját meghúzom, akkor a fülem nagyon fáj. kiderült, hogy külsõ fülgyulladásom van. elõször, amikor elmentem vele dokihoz, belecseppentettek, és beletettek vattát. a csepegtetést otthon is kellett folytatni. csakhogy az orvos nem mondta, hogy a fület nem szabad víznek érnie pár napig. mivel ezt nem tudtam, sikerült felülfertõzni. utána már a gyógyszer sem hatott. elmenten egy másik fülészhez, az fikázta az elõzõ által felírt cseppet. summa summarum, háromhónapos fülfájásomból végül a háziorvos kezelt ki. mégis azt mondom: nem próbálkoznék a helyedben, mert elhúzódhat. nézesd meg.
A kérdező hozzászólása: rendben köszii:) holnap asszem doki..nagyon fáj és viszket is
szívesen. hát, sajna, ez vmi fertõzés lesz. jobb, ha nem otthon kezeled. (nekem is uszodától lett valószínûleg.)

Beleszerettem a legjobb fiú barátomba, de nem tudom, hogy õ is meleg-e! Mit tegyek? Hogy deríthetém ki? Esetleg, hogy közeledjek felé? /meleg téma/

Beleszerettem a legjobb barátomba és egy edzésre járunk, ezért nehéz nem mutatnom felé bármilyen vonzalmat, de bevallani meg azért nem merem neki, mert ha nem meleg akkor lehet hogy elvesztem, mint barátot és félek, hogy elmondaná a többi barátomnak is és õk is elhagynának. Magamtól viszont nem tudom eldönteni, hogy meleg-e... Ami szerintem utalhat esetleg arra, hogy meleg az az, hogy egyszer úszás edzés után én ültem az öltözõben a padon, õ elõttem meg állt kb fél méterrel, szembe velem és elkezdett átöltözni. Én akaratom ellenére is megbámultam, amit õ is észre vett szerintem, mert nagyon feltûnõ volt, de csak mosolygott rám. Egy évvel fiatalabb nálam és én totál belezúgtam! Tudtok adni valami tanácsot, kérlek? 14/F

Legjobb válasz: Ezért muszáj volt regisztrálnom. 14 évesen nem bírom felfogni hogy egyáltalán hogy jut eszedbe buz.ulni...Biztosan nagyon örvenedenek otthon hogy far.túró vagy, menj inkább suliba és tanulj ahelyett, hogy 14 évesen a legnagyobb gondod az, hogy hogyan bu.zulj.

Ezért muszáj volt regisztrálnom. 14 évesen nem bírom felfogni hogy egyáltalán hogy jut eszedbe buz.ulni...Biztosan nagyon örvenedenek otthon hogy far.túró vagy, menj inkább suliba és tanulj ahelyett, hogy 14 évesen a legnagyobb gondod az, hogy hogyan bu.zulj.
[link]
Figyelj én is meleg vagyok az elsõ probárlkozáskor simán meg kérdeztem és ekkor meg tudtam hogy õ nem meleg a második alkalomal szerencsém volt mert akki elõszõr nemet mondot az segitet nekem párt találni és késõbb õ is meleg lett azóta vele vagyok a neked az van megirva hogy õ lesz az igazi akkor õ lesz ja és velle lenni a legjobb na mindenkinek pusy
kérdezd meg tõle mit szól a melegekhez ha nem utálja õket akkor nyert ügyed van nála! sok sikert majd ird meg hogy alakúlt
Szia na mitortent??
Elsõnek. 14 évesen már tudni lehet hogy mi a beállítottságod.. Én már 8 évesen tudtam, és most 14 évesen nyugodt szívvel ismerem be magamról.
A kérdező hozzászólása: Köszi a kommentet és az együttérzést! :) Megpróbálok mindent és majd szólok hogy mi lett a vége :D
Kedves Kérdezõ! :) Nagy ívben sz.rd le azt a degradált elsõ válaszolót, bár hozzá kell tennem, hatalmasat derültem a szánalmasan primitív válaszain, úgyhogy ezért köszönet jár neki. A kérdésedre válaszolva azt tudom mondani, hogy lehet, hogy leesett Neki, hogy tetszik Neked, azért mosolygott. Ha valóban legjobb barátok vagytok, akkor elfogadja, és a jelek szerint ez a helyzet áll fenn. :) Én sem merném bevallani Neki, ugyan azok a félelmek szorítanák közben a torkom, mint a Tied. Teljes mértékben megértelek, éltem már át én is ilyen helyzetet, 4 éven át voltam reménytelenül szerelmes a legjobb barátomba, aminek depresszió lett a vége. Tudom, hogy nem könnyû. :/ De a legjobb amit tehetsz, hogy megpróbálod kiverni. A fejedbõl! :DDD Vagy puhatolózz, hogy mit gondol a másságról, netán finoman kérdezgess ilyesfajta témákat, és a reakcióiból leszûrheted, hogy lenne e esélyed, vagy sem. Mindenesetre nagyon drukkolok, hogy összejöjjön! :) Ha nem túl nagy kérés, majd légy szíves írd meg, hogy végül miképp döntöttél, mi lett a vége. ^^ 16/F
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek! (kivéve 1est)
A barátod majdnem biztos, hogy levágta, hogy tetszik Neked és pont ezért nem zavarja, hogy nézed és csak ezért mosolygott. Több ilyen történetet is hallottam már, hiszen egy valódi barát úgy fogad el és szeret Téged, amilyen vagy és az is lehet, hogy még imponál is neki, hogy bejön Neked.
Kedves 1-es! Mondták már neked, hogy idióta vagy????
Voltam ilyen helyzetben (mondjuk jóval idõsebbként), sajnos nem lehet tudni. Lehet, hogy úgy viselkedik, mint aki viszonozza, de ha rákérdezel, úgyis terelni szoktak...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm 4#es! :)
Ezért kár volt regisztrálnod, 1es...:D A heteroszexuális fiúknak is csak eszébe jut már csajozni 14 évesen, ha egyszer utat mutat a dákó. Kérdezõ, sehogy sem tudhatod biztosan, hogy meleg így ránézésre. Patthelyzet sajnos.
Te is ugyanúgy tehetsz róla ahogy a szüleid..
A kérdező hozzászólása: Hát kössz #1... Nem tehetek róla :/ Fogadd el vagy ne kommentelj!
1. válaszoló :D :D Legalább 5 percet röhögtem a hozzászólásodon, vagyis hogy "Ezért muszáj volt regisztrálnom." :D :) )) Hát ez mindent visz xdddd

Konditermesek? Nálatok, hogy megy a kaja ilyen melegbe? Nálam valamivel visszaesett az étvágyam, nem kívánom annyira. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Te mondjuk ha építkezésen dolgoznál mit ennél?Vinnél magaddal otthonról valamit aztán az autóba meg ilyen melegbe megromlik..

A kérdező hozzászólása: Ki mondta hogy nem fejlõdök?Az emberek nem ezt mondják.Igen építkezésen.
A kérdező hozzászólása: Te mondjuk ha építkezésen dolgoznál mit ennél?Vinnél magaddal otthonról valamit aztán az autóba meg ilyen melegbe megromlik..
ez így szokott lenni nyáron, meg kell küzdeni vele nincs mese.
A kérdező hozzászólása: De én nem kiflit eszek egész nap.Mert amikor hazaérek akkor húst vagy legrosszabb esetben meleg/fõtkaját.Te mivel pótolnád a kiflit?
még lehet hogy fejlõdsz nem mondtam hogy most sem fejlõdsz de ha kifli a kajád akkor ez nem tart sokáig.
építkezésen dolgozol?
ja mer hogy csak azok tudnak úgy enni ahogy kell. értem akkor majd ne lepõdj meg ha nem fejlõdsz rendesen, ne mond azt hogy rossza a genetikád meg hasonlók mert nem fejlõdsz, mert az étkezésed a hiba. jó edzést a továbbiakban.
A kérdező hozzászólása: Nem is hanyaglom én a kaját, csak pl.Nem 6-7 kiflit eszek meg egyszerre , hanem 4-5 -öt.
nem. embereld meg magad, és told le a szilárd kaját. :) erre unokatesóm azt szokta mondani nekem, hogy "akkor vagy éhes amikor én mondom"
A kérdező hozzászólása: Többször igyak protein port?
pl.mehetne protein shék és puffasztott rizs vagy darált zab proteinnel. hûtõ táskában vihetnél rizst, húst, zöldséget, nem kell hidegnek lennie csak a melegtõl kell védeni és akkor nem kiflit eszel hanem rendes kaját.

"A melegek azt csinálnak zárt ajtók mögött, amit akarnak, de ne tegyék kötelezővé. " - Ha ezt gondolod, akkor megkérdezlek: problémát jelentene-e Neked, ha kiderülne, hogy a 22 éves fiad/lányod meleg, vagy elfogadnád és örülnél, hogy elmondta?

Legjobb válasz: Azt hiszem Én is rontom egy kicsit az arányomat!:D Bár nagyon nem érdekel! Elfogadnám!Miért ne fogadnám el?Hisz a fiam!!!Nem?Úgy szeretem ahogy van!Bár Én is tuti ledöbbenénk de nem lökném el magamtól! Akik lepontozgatnak és azt irják nem fogadják el!Azoktól kérdeznénk: 1.Azt irták/irtátok hogy ez betegség ugye?!Ha betegen születne akkor se fogadnád el hanem ellöknéd magadtól? 2.Anyának érzed magadat? 3.Egy ilyen kis "apróságért" képes lennél inkább a fiadat eltaszitani magadtól és ne adj isten soha többet nem beszélni vele,látni átölelni??????

Azt hiszem Én is rontom egy kicsit az arányomat!:D Bár nagyon nem érdekel! Elfogadnám!Miért ne fogadnám el?Hisz a fiam!!!Nem?Úgy szeretem ahogy van!Bár Én is tuti ledöbbenénk de nem lökném el magamtól! Akik lepontozgatnak és azt irják nem fogadják el!Azoktól kérdeznénk: 1.Azt irták/irtátok hogy ez betegség ugye?!Ha betegen születne akkor se fogadnád el hanem ellöknéd magadtól? 2.Anyának érzed magadat? 3.Egy ilyen kis "apróságért" képes lennél inkább a fiadat eltaszitani magadtól és ne adj isten soha többet nem beszélni vele, látni átölelni??????
Elfogadnám, az õ élete és mivel a gyerekem, azt akarom, hogy boldog legyen.
Mit értesz azalatt, hogy ne tegyék kötelezõvé?Tudtommal nem is teszik kötelezõvé az ilyen kapcsolatot.Legfeljebb sokan utánozzák õket, szexuális kultura címén, még olyanok is akik elítélik a melegeket. Azzal én sem értek egyet, hogy felvonulásokat tartanak. A szexuális hovatartozás mindekinek magánügye, nem pedig az utcára való. Ha a gyerekem lenne meleg, nem örülnék neki, de tudomásul venném.
Természetes hogy elfogadnám, sose bántanám érte, és örülnék ha elmondaná, ha ez lenne a helyzet.hiszen a gyerekem, és mindig az is marad!
Kedves 4. ! Rám speciel nem vonatkozik a kérdés, beszoptad. Nem tehetek róla, hogy [email protected] nevelést kaptál és nem tudod, mit jelent az, hogy elfogadás és szeretet. Akkor is ha a gyereked bejelentené, hogy meleg. Elsõ voltam 23/N
2.válaszoló vagyok. hiába pontoztatok le, 2 pici lány édesanyja vagyok, nem érint a kérdés.kedves 4-ik válaszoló.. 3-ik válaszoló, lehet hogy betegség, de Én a beteg gyerekemet is úgy szeretném mint az egészségeset. amúgy meg senki nemi hovatartozása nem érdekel, csak az emberi mivolta.
kénytelen lennék elfogadni. mit érnék el azzal ha nem ezt tenném? semmit. attól még nem állna be a heterók közé. max összevesznénk, és egy életen át haragban lennénk.. ezt meg egy éppelméjû szülõ sem szeretné..
még nincs gyerekem ugyan, de ha lenne : Meglepõdnék, de elfogadnám, azzal a kitélellel, hogy a család elõtt max kézfogás... De ezen kívül kölönösebben nem zavarna. Örülni magának a ténynek nem örülnék, de ha elmondaná magától, annak igen, mert õszinte. És biztos nem bántanám sem õt, sem a párját. 21/L
Nekem problémát jelentene, és nem fogadnám el. (pontozzatok le:) ) 1975ig a homoszexualitás betegségnek számított, aki kivetette a betegségek könyvébõl késõbb kérvényezte a visszavételét, mert kísérleteket végzett és 10 homoszexuálisból 9-et meg tudott gyógyítani (hetero lett), az az egy aki tényleg genetikai zsákutca. Ezt a kérését már nem teljesítették...
Elõzõ válaszolók: nagy ...t fogadnátok el, tuti, hogy 'rátok' vonatkozik a kérdés, azért írjátok ezt. Igen, rám is, azért válaszolok. Nekem fix, hogy nem lesz gyerekem, de a családom tuti, hogy nem örülne.
elfogadnám nem tagadnám ki... mindazonáltal nem örülnék neki
Idõ kellene, amíg megszokom, de nem ítélném el.
Persze hogy elfogadnám .... megváltoztatni úgysem tudom , annak örülnék ha elmondaná annak nem hogy volt mit elmondjon de ez van alapon beletörõdnek és nem piszkálnám emiatt
Igen, problémát jelentene és valószinûleg végleg megszakitanám vele a kapcsolatot. Akkor is, ha a gyermekem. A gyerekeddel szemben a kötelességed az, hogy etesd, itasd, ruháztasd, tanittasd, és szeresd. De ez nem jelenti azt, hogy minden hûlyeségével együtt kell elfogadni õt. Manapság sajnos divattá vált a fiatalok körében a homoszexualitás, és ez a propaganda következménye. Apró gesztusokat félreértenek a fiatalok, és rosszul értelmeznek, sokszor túloznak. Pl. az, hogy két lány kézenfogva elmegy bárhová(mert jó barátnõk) régebb nem jelentett semmit. De manapság már félreértelmezik sokan. Sõt még a 2 lány fejében is megfordul, hogy õk akkor most melegek? Sorolhatnám a példákat. Baj van a fejekben, nagy a zûrzavar. Elõször ott kellene rendet tenni. Mert nem tartom követendõ példának a homoszexualitást. Egyfelõl azért, mert nem születhet gyerekük, másfelõl meg azért, mert nem természetes és nem szép.
Nagyon kevés az, aki genetikailag örökölte a homoszexualitásra való hajlamot. Más oka is lehet a homoszexualitásnak: szellem van tapadva az illetõhöz(ellenkezõ nemû szellem) vagy befolyásolható, gyenge jellemû fiatal, aki követi a mostani divatot, amihez sokszor a homoszexualitás is hozzátartozik. A hozzátapadt szellem estében egy példa: lányhoz tapad egy halott fiú szelleme. Ez a szellem azt fogja sugallni a lánynak, hogy lánnyal álljon össze. És szegény lány vonzódást fog érezni más lányokkal szemben, és lehet, hogy egy idõ után több is lesz belõle. Ebben az esetben el kell engedtetni róla a szellemet.
@ 23 aha, rendet kellene rakni a fejekben.... kezd a sajátoddal.
elfogadnám. miért tiltsam el attól hogy meleg legyen? nem tudsz ilyen esetben mit tenni. vagy elfogadod, vagy pokoli kapcsolatod lesz a gyermekeddel... ilyen szinten tényleg nem érdemes beleszólni az emberek életében. nem, én sem szeretem ha az orrom elõtt csókolózik 2 férfi, sõt undorítónak találom (nem is fordul ilyen elõ nagyon), de az hogy otthon, mit csinál, az kizárólag a saját dolga. akkor tiltsuk be a bilincset, és a latex ruhákat, mert az nem "normális"? remélem érted. L/19
mindig ez a fordított logika. de ott van az "ha" szócska.
inkább ne mondja el :S igazság szerint elõször biztos hogy nagyon összetörnék lelkileg és azon gondolkodnék, hol rontottam el...utána megkérném, h járjon el pszichológushoz, ha az sem tud segíteni rajta, akkor muszály lennék elfogadni, mert nincs mit tenni, de az biztos, hogy elmondaná nekem, hogy olyan fájdalmat okozott, amit gyerek az anyjának ritkán, és gondoljon erre, mikor hozzá ér valakihez...
nekem nem lenne semmi gondom vele. élje úgy az életét, ahogy szeretné. az én életfelfogásom az, hogy mindenki csinálhat, amit akar, ameddig másnak nem árt.
Csak dobálózól összevissza a szavakkal, amiknek nem tudod mi az értelmük. Igen, semmibe vagy véve, nem azért mert keresztény vagy, vagy nemzeti érzelmû, mert ezeket is lehet okosan csinálni, te csak szimplán ostoba szar vagy. Kíváncsi vagyok hogy neveled át egy ember szexualitását. Tehát azt mondod, ha akarnám kinevelhetném belõled a kereszténységet, a homofóbságot és a nemzeti érzelmet? Szóval át tudnálak nevelni meleggé és liberálissá (ami egyébként nem azt jelenti, amit te és a marhacsordád gondoltok)? Szuper! Akkor ideje lenne beiratkoznod egy névtelen nemzeti érzelmû+keresztény+homofób gyûlésre, ahol ezt megkezdik veled.
a sok világpolgár lepontozhat: NEM FOGADNÁM EL! Megpróbálnám leszoktatni róla, mert mese h nem lehet! Ha nem betegség, akkor igenis le lehet, mert a saját rossz természetén kívül semmi nem viszi rá... De embere, hol tartunk? A homárság egy lócitrom. Ezt a lócitromot elénk rakják a tányérba, és bebeszélik h ez a csirkével egyenértékû étel. A sok "okos" meg elhiszi és tovább terjeszti. Ez a liberalizmus. Mindenkinek szét van mosva az agya?:S Bocsánat, én még a régimódi paraszt vagyok, nemzeti érzelmû, keresztény, soha nem fogadnám el.... Pontozzatok le nyugodtan, tudom, a liberálisok szemében egy sorozatgyilkosnál utolsóbbak vagyunk....ez van, sajnos
dehogy betegség, aki ilyet mond az kicsit nézzen utána a témának!
én haverjaimtól és a gyerekemtõl is maximálisan elvárnám, h ezt elmondja nekem, és természetesen nem lenne semmi furcsaság benne, elfogadnám, értékelném az õszinteséághét és remélem boldog tudna lenni. Mellesleg most évfolyamban 2 meleg srác van, +1 aki meg tök jó haverom és lám pedig én teljesen hetero vagyok .... sztem ez az egész csupán nyitottság meg intelligencia kérdése, csak ..... ja szal ez néhol hiányzik
A szexuális identitása nem tesz emberileg sem jobbá, sem rosszabbá egy embert. Én attól sem botránkozok meg, ha két azonos nemû embert az utcán kezet fogva látok, vagy csókolózni. Akinek nem tetszik NE NÉZZE. A melegfelvonulásokat nem tartom esztétikusnak, vagy értelmesnek, de nem nézek oda, leszarom. Különösebb problémát nem jelentene nekem, ha a fiam/lányom meleg lenne, de fontosnak tartom, hogy a génjeimet, a génjeiket továbbörökítsék, fölneveljenek egy vagy kettõ gyereket az életük során. Egy kicsit komolytalanabb oldalról pedig: szomorú lennék, ha a fiam nem hozná haza a fiatal pipiket a papának, akik után csoroghatna a nyálam :( 21 Hetero Férfi
Nem jelentene és nem is fog jelenteni, ha valóban ez történne.Én magam biszexuális vagyok, de késõbb anyuka szeretnék lenni, és egy vagy több gyereknek életet adni, nevelni õket.Nem csak simán nevelni szeretném õket.Szeretném, ha megismernék önmagukat, szeretném, ha saját stílusuk lenne(persze normális határok között), szeretném azt is, hogyha elmondanának nekem mindent, és tényleg MINDENT!! "Anya, meleg vagyok".. ha egyszer ezzel a mondattal odajönne velem a fiam(aki még nincs), akkor azt mondanám neki, hogy "Elfogadlak, vigyázz magadra, és ha van vagy lesz párod akkor vigyázz rá is!Bármiben és bármikor számíthatsz rám!" Ha a lányom jönne azzal, hogy leszbikus, akkor is ugyanúgy reagálnék.Büszke lennék rá, hogy elmerték mondani, mert akkor tudom, hogy elértem a célom náluk, igen:ez az én célom, hogy EGYENES, ÕSZINTE embereknek neveljem a gyerekeimet.Semmiféleképpen sem tudatlan, konzervatív, begyöpösödött embereknek.Azoknak az embereknek lejár az idejük, elõbb-utóbb eltûnnek és jön az újabb nemzedék.:) Céltudatos ember vagyok.Tudom, hogy mit miért teszek és vannak saját gondolataim.A gyerekeimnél majd késõbb ugyanezt szeretném elérni.Az a legfontosabb életcélom, hogy legyenek boldog gyermekeim, akikbõl késõbb boldog emberek legyenek. A második legfõbb életcél, hogy segíteni tudjam õket és más embereket lelkileg..és ha talán lehetõségem lesz rá, akkor anyagilag is. 16/L-gyermekgondozónak készülök, de a második álmom a pszichológus:)

Mit tegyek, hogy kibírjam ezt a meleget és napszúrást se kapjak?

Be kell mennem 2kor a városba. Sajnos muszáj. Víz mindenképp lesz nálam. De semmi nincs a fejemre. Nem az, hogy divatolni akarok, de rongyokat csak nem köthetek fel. A buszmegállóig a tűző napon kell kimennem, de az gyors tempóval 3 perc, utána pedig megpróbálok árnyékba maradni. Félek az ájulástól és a napszúrástól:(

Legjobb válasz: A hideg vizet semmiképpen ne hagyd otthon! Elõtte egyél valami könnyû ebédet. 3 perc alatt talán nem fogsz napszúrást kapni, után viszont tényleg szigorúan az árnyékban maradj, ha lehet. És ha szédülsz, fejed fáj, elgyengülsz, akkor egybõl ülj le az árnyékba! Locsolj a hideg vízbõl a nyakadra, halántékodra, és ne szégyellj segítséget kérni. Megy Veled valaki? Egyébkét, az általános elõvigyázatosságon túl van valami oka a félelmednek? Volt már, hogy rosszul lettél ilyen melegben?

A hideg vizet semmiképpen ne hagyd otthon! Elõtte egyél valami könnyû ebédet. 3 perc alatt talán nem fogsz napszúrást kapni, után viszont tényleg szigorúan az árnyékban maradj, ha lehet. És ha szédülsz, fejed fáj, elgyengülsz, akkor egybõl ülj le az árnyékba! Locsolj a hideg vízbõl a nyakadra, halántékodra, és ne szégyellj segítséget kérni. Megy Veled valaki? Egyébkét, az általános elõvigyázatosságon túl van valami oka a félelmednek? Volt már, hogy rosszul lettél ilyen melegben?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Igen, az egyik barátnõmmel leszek. Egyszer lettem rosszul a buszon kánikulába, de álltam és tömeg volt. Szerencsére nem ájultam el, de azóta különösen félek:/
Mindenképpen szólj a barátnõdnek, hogy figyeljen oda rád. És a legkisebb probléma esetén is jelezd neki. Ha nem jól vagy, és leültök valahova, vagy végsõ esetben lefekszel pár percre (akár a járdán is) és itat veled hideg vizet, picit lehûti a testedet, az még mindig sokkal kevésbé kellemetlen, mint összeesni valahol.
Vizezd be a hajad indulás elõtt. (Az egészet, mintha megmosnád.) Nekem bevált módszer. Egyébként nem hiszem el, hogy nincs egy vékonyabb kendõd vagy sálad, ami világos színû. Ha azt bevizezed, az is tökéletes. Vagy fogj egy esernyõt, és menj azzal - egyre több ilyet látok Pesten. Amúgy 10-15 perc alatt nem kapsz napszúrást.
A kérdező hozzászólása: Ugydontottem, hogy lesz*rom. Nem megyek sehova..

Milyen borogatást tegyek a feltelt arcomra, hogy leapadjon? Hideg vagy meleg?

Tegnap gyökér kezelték a rágófogam.De mára feltelt gennyel az arcom. Ma délelőtt kihúzta a fogam. Jött is ki genny elég sok. Szerintem még van benne, mert eléggé be van dagadva az arcom.

Legjobb válasz: Hideget kell rátenni, és ha tényleg genny van benne akkor antibiotikum (ha eddig még nem írtak volna rá).

Hideget kell rátenni, és ha tényleg genny van benne akkor antibiotikum (ha eddig még nem írtak volna rá).

Mit tegyek? A szüleim már azt hiszik, hogy meleg vagyok.

24 évesen nem volt még egy épkézláb barátnőm, akit be tudtam volna mutatni nekik. A tágabb értelemben vett családban mindenkinek van már párja és ráadásul én vagyok a legöregebb köztük. Egy családi rendezvényen mindenki hozza a kis barátját, barátnőjét én meg szokás szerint egyedül vagyok mindig, mint egy [email protected], persze ilyenkor kapom a kellemetlen kérdéseke, hogy nekem ugyan miért nincs barátnőm. Hát azért, mert 2 mondat után lekoptatnak a rákba. Azért nincs, de persze én vagyok a szerencsétlen, mert ennyi idősen nem kellek senkinek. Van diplomám (mérnök), ápolt, igényes vagyok. Alacsonynak se mondhatom magam (180+), mégse vagyok jó a mai lányoknak. Kezdem magam egy szaralaknak gondolni, pedig halom számra mászkálnak az utcán párban a nálam hulladékabb emberek. Nagy igényeim sincsenek, nem kell nekem szupermodell. Fogjon meg benne valami és legyenek céljai, ne csak éljen a világban, valakitől függve.

Legjobb válasz: Személyiség, kommunikáció, kisugárzás gondok.

Személyiség, kommunikáció, kisugárzás gondok.
A kérdező hozzászólása: Tehát elégedjek meg a szarral? Nem tudom, mi lenne a megoldás. Mert, ha eddig nem sikerült párt találnom, akkor ezután sem fog.
Valamit nem jól csinálsz vagy nem teszel meg valamit amit meg kellene tenned! Azt írod jókat beszélgetsz csajokkal, de azért nem mindegy mirõl, illetve az adott lány tudja-e abból, hogy te többet szeretnél-e tõle egy szimpla barátkozós beszélgetésnél. 26F
"Kezdem magam egy szaralaknak gondolni, pedig halom számra mászkálnak az utcán párban a nálam hulladékabb emberek." Nem vagy szar alak, és nem mondhatod másokról sem, hogy hulladék, mert ránézésre nehéz megállapítani, hogy ki milyen. Lehet, hogy jobb képû vagy náluk, ennyit lehet külsõre megállapítani.De õk meg valamit máshogy csinálnak, vagy valamit jobban, másban sikeresebbek. Nem baj, majd lesz neked is. Nekem 30 éves koromban lett az elsõ, úgyhogy van még 6éved. Egyszercsak lesz, amikor nem is gondolod. "mégse vagyok jó a mai lányoknak" az összeset megkérdezted?
Nem én csak azt mondom hogy türelmesnek kell lenni sajnos. A te eseted abszolút nem egyedi a mai világban, teljesen átlagosnak mondható. Inkább legyen egy normális barátnõd mint hogy sok-sok buta nem? Ha ez vigasztal én is 27 évesen találtam meg a párom, az elõtte való "kapcsolatok" csak szenvedések voltak
Ne fürgyéé' le.
Én is hasonlóképpen vagyok. 26 éves diplomás vagyok jó állással, a lányok viszont azonnal elhajtanak, ha ismerkedni próbálok valakivel is. Sosem volt még egy randim sem.
A kérdező hozzászólása: Jó lesz ez. 3-an írtak, hogy meg szeretnének ismerkedni velem. 1. homokos 2. barátja van és gyereke 3. nem válaszolt az elsõ levelem után
Én is hasonló helyzetben vagyok, csak nekem annyival nehezebb, hogy mivel lány vagyok nem nekem kell kezdeményeznem, csak várok, hogy egyszer egy normális pasi megszólít... elég reménytelen helyzet.... 22/L
A kérdező hozzászólása: "mivel lány vagyok nem nekem kell kezdeményeznem, csak várok, hogy egyszer egy normális pasi megszólít..." Hát arra várhatsz, ez már nem az a világ, hogy a nõknek várnia kelljen.
Én kb ugyan ez vagyok, csak nõben. Valahogy sosincs szerencsém a párválasztásban. Vagy van valakije, vagy túl messze lakik, vagy valami mindig közbe jön. De elõbb-utóbb úgyis össze jön valami. Szóval ne add fel te sem!!:) 22 N
Hát pedig vannak olyanok, bár beismerem egyre kevesebb. Fõleg a te korosztályodban nehéz találni. Mert ugye a magyar szokás szerint az átlagos korosztály aki érdeklõdik a 24-25 éves férfiak iránt az a 16-20 éves "nõk". Iskolás, egyetemista épp tanuló lányok jobb esetben, esetleg érettségi után a világba kiszabaduló épp csak munkát keresõk. Nehéz közöttük komolyan párkapcsolatra készet találni
A kérdező hozzászólása: Pont, hogy olyanokat keresek, akiknek nem elsõdleges a pénz. És hiába hiszem azt, hogy ez a lány nem olyan, végül mindig ez a buktató rész.
Ez esetben bizonyosan velem van a probléma, mert nálam nincs. De lehet hogy ezzel meg is találtuk a probléma forrását...Ha olyan lányokkal kezdesz akiknek a "vagyon" az elsõdleges szempont, jóval kisebb a kör akibõl válogathatsz, illetve nem feltétlenül a legokosabb réteg. Ha nálam azt érezteti egy úriember, hogy kérlek randizz velem mert jó anyagi lehetõségeket tudok számodra biztosítani a jövõben akkor A: kinevetem, B: elgondolkodom rajta hogy csak egy kirakatbarátnõt akar akit eltarthat. Fontos a magabiztosság, és stabilitás , de talán rossz oldalról közelíted meg a történetet. Persze én csak magamból indulok ki, nem feltétlenül az én véleményem a mérvadó, biztosan vannak hölgyek akiknek ez bejön.
Megértelek én is így vagyok, de többnyire azért mert gyûlölöm a kötöttségeket. Ezért élek már egyedül 17 éves korom óta. Egy formás kis ku*vát bárhol össze tudsz szedni, aztán vidd magaddal ha ennyire fontos a látszat. Onnan max Charlie Sheen-nek néznek.
A kérdező hozzászólása: Tök jól elbeszélgetnek velem a nõk. Ezzel sincs bajom. A kisugárzással meg mit tudok kezdeni? Személyiségem is rendben van, mert elég korrektnek tartom magam. Sose bántottam még meg senkit.
Kérdezõ ugyanígy vagyok én is annyi különbséggel, hogy nekem már volt 2 csajom, de egyiket sem hoztam haza mert másik városban tanultam és ott volt a másik meg rövidke pár napos kapcsolat volt. A beszéddel nekem sincs bajom, meg én is diplomás vagyok. Nem értem mi a baj.
Ne törõdj velük. Hadd higgyenek amit akarnak, mást úgysem nagyon tehetsz. Esetleg "szerzel" egy álbarátnõt, de ha komoly kapcsolatot szeretnél- és nyilván azt szeretnél- akkor ez nem opció (csak mondtam). Amúgy az írásod alapján semmi gond nincs veled. Úgy értem, ha belsõleg minden rendben: normális vagy, nem bunkóskodsz stb stb... akkor csak lesz valaki, aki felfigyel rád. Ja és, ha igényes vagy külsõleg. Attól, hogy most nincs barátnõd pedig ne érezd magad szar alaknak. Naponta felmerül több száz/ezer/millió emberben a kérdés, hogy: "Miért nincs senkim?", "Miért nem kellek senkinek" és még sorolhatnám. Persze tudom, hogy ez nem vigasztal (engem sem), de gondolj arra, hogy még rengeteg szingli férf illetve bocsi nõ van még. Egyébként és is mérnöknek készülök. Te milyen mérnök vagy?
upsz elírtam. 'és' helyett *én is mérnöknek készülök.
Az, hogy te mit gondolsz, nem feltétlenül esik egybe azzal, amit a nõk gondolnak rólad.... És ha esetleg te is szeretnél barátnõt, de mindenki elküld, arrábbáll... akkor vmi még is csak lehet ott
A kérdező hozzászólása: "Úgy értem, ha belsõleg minden rendben: normális vagy, nem bunkóskodsz stb stb... akkor csak lesz valaki, aki felfigyel rád." Ja... Kb. 8 éve várok erre a pillanatra. :)
A kérdező hozzászólása: #7 De szokták mondani, hogy csinos vagyok, jól öltözködöm. Meg, hogy milyen jól lehet velem beszélni. Csakhogy többnyire ezt párkapcsolatban lévõ nõk mondják...
Biztos nincs veled semmi baj, és meg fogod találni a nedek való lányt hamarosan :) De egy valamin megakadt a szemem, ezt nem tudom szó nélkül hagyni. Miért írják azt a mai fiatalok olyan gyakran, hogy nincs velem semmi baj, diplomám is van? Annak hogy valaki milyen társ, szeretõ semmi de semmi köze nincs az iskolai végzettségéhez. Az Exem egy 3 diplomás bunkó volt aki nagyra tartotta a gyógyszerész végzettségét és folyton ezt éreztette velem hogy õ menyire király, örüljek neki hogy diplomás pasit fogtam magamnak...
A kérdező hozzászólása: "Annak hogy valaki milyen társ, szeretõ semmi de semmi köze nincs az iskolai végzettségéhez." Ez nyilvánvalóan igaz, a vagyonnak viszont van köze hozzá.
A kérdező hozzászólása: Demotiváló arra hagyatkozni, hogy majdcsak megváltozik ez, amikor más egykettõre talál magának párt...

Hogyan tegyem elviselhetővé a meleget?

8 hetes a kislányom,panelban lakunk,irtó meleg van napközben,leveg? nem mozdul.Nagyon izzadós a babám,pedig nem pufi,és sajnos alig alszik napközben,pedig nagyon álmos.Hogyan h?tsem napközben?

Legjobb válasz: Ventilátor, sötétitõ vagy ha van redõny!!!!!! Ha elfogadja adj neki vizet, néha letörölheted az arcockácsát vizes ruhával.

Ventilátor, sötétitõ vagy ha van redõny!!!!!! Ha elfogadja adj neki vizet, néha letörölheted az arcockácsát vizes ruhával.
Klima! Ne a gyerekszobaba, hanem melle, ajtonyitassal athuteni. Egyszer kell beruhazni, es minden nyar kellemes lesz. DE! Tudom, h draga. Ezert nem mindenki teheti meg, de van olcsobb megoldas: Ugyanet mobil valtozatban, feleannyiba kerul, es cipelheted a lakasban. Meg olcsobb valtozat, Orionnak van ilyen, jeget teszel bele es azt fujja, keringteti, vmennyit az is er. Majd ventillator, de amennyire olcso, annyira nem er semmit, emrt a gyerekre nem fujhatod ra, es az csak ugy hut, h az izzadsag elparolog az emberrol, es ezert erzi hutesnek, de ez babara tilos. Nekem ezeket az alternativakat vazolta fe la doki, mert 35 fok van abban a helysegben, ahol a baba lesz (!!) Galeria... Amiota megvan a klima (50e volt) olyan eletminosegbeli valotzast tapasztalunk a ferjemmel, h hihetetlen. Mindig kellemes ido van, 25 fok, ejje lalszunk, mint a bunda, es a baba sem fog megfoni (nem az o birodalmaba tettuk persze) Minden jot!
Ja, igen. Ha belegondolsz, ez meg sokkal rosszabb lesz. Most van 33 fok, tavaly volt 41 !! Es minden nyar melegebb lesz. Szoval szerintem megeri. Van, ahol kamatmentes hitelre lehet venni, ami azert jo, mert nem fizetsz tobbet a vegen ki, mindtha egybe venned, de nem is terheli meg a csaladot annyira. Szoval en ezt tartom egyedul hatasos megoldasnak, mint kinlodni evekig a panelbe!

Mit tegyek? A legjobb barátomról kiderült hogy meleg.

Hát az van hogy 1 napja voltunk barátn?mmel városban, vásárolgattunk, beszélgettünk meg mindent amit két legjobb barát, de amikor lementünk a parkba pihenni egy kicsit és leültünk a padra, én csak viccb?l eljátszottam hogy már félálomban vagyok meg minden (mert amúgy is egész nap kómás voltam), el is hitte, de a szokásos "na lefotózom és felteszem fészre" helyett megfogta a kezemet, rám hajolt és meg akart csókolni! (láttam mert ? becsukta a szemét én meg kinyitottam hogy most mivan?!) Amikor észrevette hogy nem alszom akkor elugrodt és mondta hogy sajnálja, de olyan jól érzi magát mellettem, mint még senkivel soha és már vagy 2 hónapja érez valamit amiközben mellettem van...ezek után kínomban nem tudtam mit szólni, hát én idióta elfutottam... azóta nem is beszéltünk semmit, pedig sms-t is írtam hogy beszélnünk kéne, de nem reagál vissza semmire...kicsit aggódom miatta, nem akarom hogy a barátságunk elvesszen meg nem is akarom megbántani meg semmi, de én most teljesen tanácstalan vagyok :(( SEGÍTSÉG!

Legjobb válasz: Hát igen vannak ilyenek,szerintem menj el hozzá és beszéljétek meg részletesen ezt a dolgot hogy mi vette rá hogy ilyet csináljon meg hogy õ most mit érez meg hogy mikor jött rá hogy õ lezbikus meg ami mindennél fontosabb légy megértõ vele,mert ha te vagy a legjobb barátja akkor nem el futni kell hanem igen is segítened kell neki

oh
Hát igen vannak ilyenek, szerintem menj el hozzá és beszéljétek meg részletesen ezt a dolgot hogy mi vette rá hogy ilyet csináljon meg hogy õ most mit érez meg hogy mikor jött rá hogy õ lezbikus meg ami mindennél fontosabb légy megértõ vele, mert ha te vagy a legjobb barátja akkor nem el futni kell hanem igen is segítened kell neki
Egy csókban nincs semmi, kipróbálhatod vele:) Kellemetlenül érezheti magát, írd meg neki hogy nincs bajod ezzel a dologgal, szívesen taliznál vele.
Költözzetek össze, és így télen megspórolod a fûtést!
öld meg, aztán magadat is
Jójó, folytasd:) )
A kérdező hozzászólása: elmondta, hogy az anyjának beetette hogy egy fiún kaptunk össze kicsit, aztán meg jött az érzelgõs rész...igen, ott is elcsattant egy csók meg egy kis tapizás, de az volt az "utolsó kívánsága"...hát mondta hogy õ még ugyanúgy érez mint legutóbb, annak ellenére hogy elküldtem, kicsit szomorú volt de kisírta magát otthon, akkor kicsit itt is elkezdett sírni, megöleltem és mondtam neki hogy mindig ott leszek mellette és segítek neki ha kell, de csak barátként erre kérdezte hogy lehetne-e még egy utolsó, aztán hát részemrõl tapasztalatgyûjtésnek miértis ne, na itt jött a tapizós csókolózós rész, NEKI NYOMTAM A FALNAK (???miért???) és úgy, persze mikor jön ki a réka, a legpletyisebb csaj wcre??amikor mi éppen ezt csináljuk...hát szegény nagyon meglepõdött de kibeszéltük hogy ez volt a feladat 2. része...tartok tõle nem vette be... aztán amikor visszamentünk mellémült és teljesen normálisan viselkedett, mondhatni boldog volt...velem ellentétben...a réka egész este engem piszkált...cuppogott nekem meg kérdezõ fejjel nézett ránk, de egy szót sem szólt....nem bírtam õt is kihívtam beszélni, elsõ kérdése persze az volt h "engem is letepersz a falhoz szorítva?" erre elkezdte nekem regélni hogy nincs semmi baj azzal hogy meleg vagyok, akkor is a barátom, de nem kellene rámásznom a legjobb barátomra....kicsit ideges lettem de nem szóltam semmit, visszamentünk és onnétt már minden rendben ment este...még lesz egy parti az lb-mnél majd ott nem tom mi lesz ezzel a rékával.. :SS
Hû.. Hú ez nem volt pite.. Hát figyelj. Nekem ez úgy jött le hogy magadban úgy rendezed le hogy mint barát vagy a lány mellett. Mégis élvezed hogy ilyen dolgokat csinálsz vele.. Ha tényleg csak barátként szeretnél rá tekinteni úgy gondolom nem a legjobb ha még egyszer kétszer utoljára csókolózol vele. Érted? Egyébként látszik hogy élvezed a dolgot. (legalább is így látom) Lehet hogy van egy kis hajlam.. Az is lehet hogy kíváncsiság az új felé. De ha komolyan nem vagy szerelmes a barátnõdbe és a barátja akarsz lenni, akkor ne használd ki. A kihasználást úgy értem hogy engedsz a csábításnak, megengeded neki hogy csókolózzatok, még ha csak utoljára is. Szóval rendezd le magadban mit akarsz. Ne zavard össze a lányt és magadat.
A kérdező hozzászólása: most hogy így mondod tényleg kicsit össze vagyok zavarodva hogy most mit is akarok..mert nem vagyok belé szerelmes, és már pasi jelöltem is van meg minden, de egyszerûen olyan "mókás" vele ilyeneket csinálni...szóval hogy csókolóztam már fiúval meg volt egy s más (kivétel a szex meg ehhez hasonlók), de vele valahogy olyan jobb....szóval én sem értem magam ://
Szép kis történet, ügyesen megoldottátok. Azért sajnálom a barátnõdet. A helyzet, h a lányoknál már van olyan erõs barátság, h már nem tudod eldönteni, h most csak barát vagy több, fõleg ebben a korban. Amúgy meg nagyon szerethet, ha felfedte egy osztály elõtt a dolgait és azért vigyázz rá, mert ezek után elég sérthetõvé válhatott, legalább is szerintem. További sok sikert az élet nagy problémáinak megoldásához :) 15/L
A kérdező hozzászólása: azt mondták a csajok, hogy amikor rám vártak és mondták az lb-mnek hogy én is ott leszek, kicsit ki volt bukva, de nem vészesen, õk is kérdezték hogy miért, de hanyagoltam a témát... Beszélgettünk (5-en voltunk), aztán persze nem maradhatott el az üvegpörgetõs játék...nah ja volt alázás...nah mind1, amikor én rápörgettem az az lb-m re és mondta hogy felel, kaptam az alkalmon megkérdeztem, h "Mit szól anyukád?"..erre azt válaszolta hogy "Anyu nem tudja".szóval valahogy kibeszélte magát otthon, a többiek néztek hogy most mivan persze jöttek a feltételezések hogy biztos meg volt neki az elsõ alkalom egy fiúval blabla...amikor õ pörgetett rám, azt mondtam merek, erre azt mondta hogy az a feladatom hogy menjek ki a szobából..hát oks, kimentem, õ is jött utánam és mondta a többieknek hogy fojtassák. Kint aztán megbeszéltünk sok mindent (és most mennem kell de folytatom)
Történt valami azóta a partin?
A kérdező hozzászólása: csak most tudtam irni mert pizsi partyn vagyok ahol o is itt van, csak telorol tudok irni, kijottem a wc-re, majd holnap este irok hogy mi volt
Na történt azóta valami?
Szia nekem is volt egy meleg (Leszbikus) barátnõm. De õ nekem egy szállodai szobába mondt el hogy leszbi (edzõtáborba) és hogy vonzódik hozzám. este eleludtam és arra ébredtem hogy simizi a puncimat. megdöbbentem úgyszintén bocsánatot kért mikor hazaértünk átmentem hozzájuk nem volt othon senki és mivel egyszer ki akartam próbálni ezért szeretkeztem vele tetszett de azóta csak pasikkal voltam. Szerintem engedj egy kicsít magadból ha tetszett hogy megcsókolt (legalább is ezt vettem ki az egyik bejedzésedbõl) Menj bele kicsit másba is. majd mond meg neki hogy csak ki akartad próbálni majd irj ha volt valami. Sok szerencsét amúgy hány éves vagy ha megkérdezhetem.?
Szerintem az utolsó elég szemét dolgot mondott. Elvileg a lány beléd van esve, és most nem akarok durva lenni, de: - ha nem akarsz semmit, akkor ne akarj SEMMIT. Se csók, se egyéb. Csak eteted szegény lányt, reménykedik, hogy talán idõvel mégis beleszeretsz. Hidd el, az hogy "utolsó csók" persze, oké, de neki semmivel sem lesz jobb. Voltam ilyen helyzetben, hiába reménykedtem, végül a lány közölte, hogy maradna a fiúknál. Semmi gondom vele, hogy hetero (persze, valamilyen szinten lehangol) viszont ezt igazán mondhatta volna elõtte, és akkor nem megyek bele hülye játékaiba, nem húzom fel a reményeimet. Döntsd el mit akarsz..
A kérdező hozzászólása: hát én amúgy is várnék inkább még az ilyen szexuális dolgokkal..még nem érzem késznek rá magam és amúgy októberben leszek 17 éves...én nem tudom mivan velem...szóval így kívánom is õt, de ugyanakkor eszembe jut, hogy b*sszus dehát õ egy lány...:SSS
Eléggé meg kéne becsülnöd azt a lányt. Az, hogy a bátyjával jöttél össze... hát, no comment. Valóban a megoldás talán az lenne ha beleszeret valaki megfelelõbbe aki szintén szereti. Csak, hogy értsd: Ha mi szeretünk bele egy heteróba az kb. dupla annyi szenvedéssel jár, mert az, hogy nem jöhetsz össze az nem azért van, mert van barátja vagy vmi, hanem, mert lány vagy. Ami eléggé lehangoló, hogy a saját nemed miatt nem lehet. + Nálunk ritka az olyan, hogy -nem szerelmes beléd, de udvarolhatsz neki és hátha, mert nálunk az van, hogy nem szerelmes beléd és hagyd békén- persze ez a pasiknál még benne van, náluk ott van a pakliban, hogy udvarlással elnyerheted. De akkor lényegében megoldódtak a dolgok. Neked van barátod, õ ismerkedik.
A kérdező hozzászólása: ja bocsi kicsit elhanyagoltam a gyakori kérdéseket....dióhéjban annyi, hogy ugye voltam náluk még régebben, és nekem a bátyja tetszik. a Bátyjával összejöttem és hát rosszul esett neki, de megbeszéltük a dolgokat úgyhogy végülis megoldódott minden, csak sajnos elmondta h leszbi az a csaj aki rajtakapott minket, még régebben...bár azt csak így osztály körében, de akkor is ugye azt hitte hogy én vagyok a meleg, aztán amikor meghallotta h elmondja h én vagyok az, akkor kiállt és bevallotta...aztán szépen elterjedt a suliban a hír és hát annyira nem volt nagy durranás...de annyit megkért mindenkitõl h felnõtteknek ne mondja el senki...mióta így "megoldódott" a titkolózás facebookon is keresték meg minden hogy õk is melegek és balh balh arról már nem beszélek..szóval így végülis happy end szerûség van, csak nem tudom meddig
Na hogy alakult? Élsz még? :D
Na valami azota?
Hogy döntöttél végül?
Ne etesd szegény lányt, látszik, hogy nem akarsz tõle semmit... komoly sebeket lehet ilyennel okozni. Inkább most bántsd meg, minthogy késõbb omoljon össze a világ neki.
A kérdező hozzászólása: ugye lesz nála ez a parti, és hát mondtam hogy van pasijelöltem..hát..ez az õ bátyja...és kivételesen otthon lesz és nem tudom mi lesz..érdekes estének nézek majd elébe
Sokszor az egyébként hetero beállítottságú lányoknak is jól esik a nõi érintés. A nõk jobban megértik egymást, jobban érzik egymást, és mivel a legjobb barátnõdrõl van szó, maximálisan megbízol benne. Nekem csak egy leszbikus barátnõm volt, pedig volt már egynéhány, legtöbbjük azóta max 1-2 lánnyal voltak együtt, amúgy pasijaik voltak, vannak. Nem azért, mert olyan rossz volt velem, különben nem lettek volna együtt velem ilyen másfél-két évekig. Egyszerûen csak akkor ez esett nekik jól. Fontos, hogy tisztázd magadban ezt az egészet gondolatilag. Nem csak a barátnõd, hanem magad miatt is! És tényleg ne kelts benne reményeket, ha végül úgy érzed, hogy nem.
A kérdező hozzászólása: nem kell félteni engem, odafigyelek hogy semmi infót nem adok magamról, max a koromat...és basszus.....fúúú eszes lány, remélem kitalál valamit az anyukájának...mert elég szígorú és keresztény szóval hát nem tudom...amúgy az is oks h Love is Love, de én nem vagyok belé szerelmes... és azért nagy dráma ez (vagy már nem tudom mit írtál) mert nagyon lelkis ez a lány, nincs sok barátja, mert kihasználják, és kb majdnem mindig én húztam ki a sz*rból...pl amikor dobta a pasija és depressziós volt, én rángattam szabad levegõre (igaz, egy kis pia kíséretében) de másnapra el is felejtette a fiút és túllépett rajta...szóval lehet ezért kötõdik ennyire hozzám...istenem nagyon izgulok... tényleg köszönöm a sok választ, bár akkor is ha párnak nem vettem hasznát
Hát rendben. A reagálásodból leszûrve, nem tudtam hogy a két választ egy azon ember írta.. De ez a "mit is mondtál hol is laksz?" volt nekem egy kicsit gyanús. Már azt gondoltam, hogy te is egy ilyen vallás követõje vagy és vannak szándékaid.. :D Bár így belegondolva téves riasztás volt felõlem. :D Akkor hát elnézést kérek.
A kérdező hozzászólása: az emberek perverzek...én is az vagyok szóval bevallhatom, hogy a földön csókolózás eléggé bejött, dehát mégis csak az lb-m....amúgy ha szeretnétek a fejleményeket akkor megírom, csak most egy kis magányt kért úgyhogy hétfõig nem lesz semmi...és várom a tapasztalatokat és a véleményetek...:) be kell valljam, kicsit be vagyok sz-rva :///
Hú.. Hát ez tényleg kínos lehetett. Igazából ahogy haladnak a dolgok még várni kell a további eseményekre és arra hogy még mesélj mi fog történni. Tényleg érdekes.. Mi lenne már, ha a vége egy viszonzott szerelem lenne. :D Bocs, azért nem akarlak ijesztgetni ezzel. Ez már csak az én személyes fantáziám szüleménye. xD Tényleg nem akarok keselyû lenni és jó sztoriként felfogni a problémádat, ne haragudj, csak megmozgatta a fantáziámat.
jo sztory :) mesélj még :)
hm. érdekes. majd mesélj még
A kérdező hozzászólása: Amúgy voltam ma nála, be is engedett elmentünk a szobájába és beszélgettünk...1 éve jött rá hogy meleg, senki se tudja és nem volt mersze elmondani, mert félt hogy tönkreteszi a barátságunkat, de egyszerûen nem tud tenni a szerelem ellen, merthogy teljesen belém van esve, aztán sírt...megnyugtatásból megöleltem, de félre értette, abbahagyta a sírást és letepert a földön mint valami pornó filmben o.O (azt leszámítva hogy ilyen jót még soha se csókolóztam) eléggé kínos volt, mondtam hogy én is szeretem õt, de nem úgy mint a páromat, adtam neki egy arcra puszit és vörös fejjel kimentem, persze belebotlottam az anyukájába aki aggódva nézett rám hogy miért ilyen vörös a fejem, benézett a szobába látta hogy a lánya a földön sír, kérdezte hogy mi volt itt aztán én meg elrohantam azzal a címszóval, hogy indul a buszom....hosszú nap volt, és még nincs vége :///
A kérdező hozzászólása: xDDD te hülye :DD
A kérdező hozzászólása: mert? :O ha még magamat akkor az oké mert bunkó módon elrohantam..de õt miért?
A kérdező hozzászólása: oké köszi holnap el is megyek és ha érdekel akkor leírom hogy mi volt...remélem megoldódik ez az "ügy", mert rajta kívül nincs túl sok olyan kimondottan igazi barátom ://
A kérdező hozzászólása: kaptam egy kevés privát üzit is és hát megfordult a fejembe a viszonzott szerelem pár pillanatra...nem is értem magam...xd
Ezt hogy érted, hogy "megfordult" a viszonzott szerelem fogalma a fejedben?
A kérdező hozzászólása: hát hogy mi lenne ha adnék a lánynak egy esélyt hogy járjunk, de aztán egybõl el is dobtam az ötletet...
nem vagyok elmebeteg, csak én tapasztaltam ijen tragédiát érzékenyen érintet azota mindig a legrosszabra számitok...ha valaki megkérdez bármiben hogy hány százalék én mindig 0.0%-ékot mondok , ugyhogy csak felkészitem a legrosszabra jo?:D
"..miután kilépsz biztos elmeséli az anyjának.és az meg nem fogja hagyni hogy találkozatok, még annak is van eséje hogy ezzel õngyilkosságra készteted, mert hibásnak fogja érezni magát, erre mondják azt hogy megszivtad..." Erre mondják azt hogy a helyedben nem kombinálnék és nem ijesztgetném a kérdezõt az elméleteimmel. Tudom hogy számolni kell néha a legrosszabbra is de ez már sok volt. "..a zsido vallás kifejezeten engedélyezi a hibás(biszexuális stb...)emberek lemészárlását, és kitudja még hánny valás engedélyezi. és lehet hogy a közeletekbe is lakik ijen...mit is mondtál hol is laksz?" És ez meg mi??.. basszus ezt azért már ne.. Kérdezõ, meg ne mond hol laksz! Bár gondolom van annyi magadhoz való eszed, hogy erre nem reagálsz. De ha ez csak egy poénkodás volt, akkor nálam betalált mert hirtelen bevettem, hogy ezt komolyan írta a válaszoló és egy elmebeteg. :D Szóval ne haragudjatok, hogy reagáltam itt pár válaszra de ezek a válaszok önmagukban arra ingereltek, hogy írjak rá valamit..
úristen.. mit kell ebbõl tragédiát csinálni??? mondod neki hogy neked õ csak barát és nem akarsz tõle semmit és ezt tartsa tiszteletbe
mesélj még!az ijen szerelmi történeteket szeretek olvasni
unatkozol?
igaz, ha felfeded hogy biszexuális az baj lenne...a zsido vallás kifejezeten engedélyezi a hibás(biszexuális stb...)emberek lemészárlását, és kitudja még hánny valás engedélyezi. és lehet hogy a közeletekbe is lakik ijen...mit is mondtál hol is laksz?
hát igy szoszerint ½tönkre teted a barátságotokat½hisz miután kilépsz biztos elmeséli az anyjának.és az meg nem fogja hagyni hogy találkozatok, még annak is van eséje hogy ezzel õngyilkosságra készteted, mert hibásnak fogja érezni magát, erre mondják azt hogy megszivtad...
Simán adhatnál. Én úgy vagyok vele, hogy Love is love :) Nem függ attól ki milyen nemû, mi a vallása, származása stb. De ez én vagyok..
Na látod! Õ valóban a fiú barátod lehet.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!